משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
המערכת שלי זה e8400 ו 9800gtx+ 4gb ram אני משחק על הכי גבוהה רזולוצייה 1280X0124 הגדרות הכי גבוהות שיש ובמקומות סגורים רץ סבבה על 54-70 fps ובמפות פתוחות על 30 fps קבוע חח מה זה 30 זה כלום למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי מה קורה WHzone אני יודע שזה לא קשור לפה אבל יש לי בעיה בסטים מופיע לי למעלה תיבה אדומה ושמה כתוב : You have ban alert מה שכתוב בתוך : [h=1]This account may have been accessed by someone else.[/h] Steam Support suspects your account may have been accessed by someone else. We are temporarily restricting modifications to this account as a security precaution. Please contact Steam Support so we can assist you. [h=1]How to regain access to your account:[/h] Contact Steam Support and a support agent will verify that you are the owner of the account and restore account access to you. You may be asked to provide proof of purchase for games on the account…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הרזולוציה הכי גבוהה שמפיעה לי 1024 על 768 ? איך משנים ליותר אני עובד עם 1360על 768 עשיתי עידכון וזה עדיין
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז ככה המשחק הוא מקורי ואני רשום באתר של EA המשחק היה מותקן אצלי לפני איזה חודש הכול עבד מצויין היום התקנתי את הווידוס מחדש ואחרי שאני מתקין את המשחק אני רוצה להתקין את הגריסה 1.3 או 1.2 זה לא נותן לי זה מתחיל ואחרי זה זה עושה בעיה אני מדגיש המשחק מקורי ממש מבקש שתעזרו אני רוצה לשחק כבר ברשת ואני גם מדגיש שהמשחק עבד על אותו מחשב
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אז ככה המשחק הוא מקורי ואני רשום באתר של EA המשחק היה מותקן אצלי לפני איזה חודש הכול עבד מצויין היום התקנתי את הווידוס מחדש ואחרי שאני מתקין את המשחק אני רוצה להתקין את הגריסה 1.3 או 1.2 זה לא נותן לי זה מתחיל ואחרי זה זה עושה בעיה אני מדגיש המשחק מקורי ממש מבקש שתעזרו אני רוצה לשחק כבר ברשת ואני גם מדגיש שהמשחק עבד על אותו מחשב ??? ??? ??? :'( :'(
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה רכשתי פלייסטיישן 2 המקורי הייתה גירסאת ה-PAL היום שמתי לו גוק מאטריקס אינפינטי גירסא 1.88 ומשחקי NTSC לא פועלים לי למה זה ככה!? תודה ענקית לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את המשחק ושאני בא להפעיל אותו הוא רושם לי תבעיה הבאה מצרוף תמונה: מה זה הבעיה הזאת!?תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המשחק מאוד יפה עכשיו אני משחק בו קרוב לאיזה שעתיםם ואז קופץ לי מסך כחול בלי שרשום בו כלום ואז אני עושה ריסט ואז יש לי הודעת שגיעה בוינדוס הנה זאות הההודעה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול איך אני מפעיל את המשחק על וינוד XP כי הוא כול הזמן אומר לי את הבעיה שמצוגת בתמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם נפל לכולם השרתים של call of duty כי ממש נראה לי שאיזה פורץ הפיל את כול השרתים בארץ של המשחק
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק RAINBOWSIX VEGAS2 במשחק עצמו לא עובד העכבר אבל הכפתורים עובדים רק הסתקלות לא עובדת ובאיפה שבוחרים את הכול העכבר עובד וגם באוינדוס רק לא במשחק העעכבר לא זז ובבוקר הכול עבד טוב מישהו יכול לעזור בבעיה זו אם זה לא קשור לפה אז תעבירו אותו לפורום המתאים תודה לעוזרים אחרי 5 עכברים הכול חזר לעבוד :-[ ???
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי משחק שהוא בקובץ bin ואני רוצה ליצרוב אותו אין בעיה עד קן הבעיה שcrak של המשחק מחוץ לקובץ bin אז איך אני צורב אותם ביחד לאותו דיסק? תודה :s05:
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
התקנתי תמשחק ושאני מנסה להכנס זה עושה מסך שחור ואז שגיאה כזאת: http://img519.imageshack.us/img519/6589/15523084fw7.jpg זאת השגיאה שיש לי בהתקנה 2 כאלה: http://img404.imageshack.us/img404/9435/sdfsdtx4.jpg מה לעשות? זה כבר מייאש כל השגיאות האלה והבאגים של מייקרוסופט האפסים האלה!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המשחק, המסך שבו כתוב שם המשחק והכול מופיע לי דוח שגיאות ואומר שblack&white 2 נתקל בבעיה ועליו להיסגר.משהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה. תודה רבה לעוזרים :'( :'( :'( :'(
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום Hwzone. יש לי בעיה (טכנית) בGrim Fandango. יש לי Windows XP SP 1 ושאר המפרט שלי נמצא תחת "המפרט שלי". אז ככה, התקנתי את המשחק בסדר והכל סבבה אבל יש לי בעיה: אם אני מריץ את המשחק במצב תאימות לWindows 98/Me או Windows 95 המשחק עובד בסדר חוץ מכך שבסרטוני קישור(Cut Scenes כאשר אין לך שליטה על מאני) הקולות קטועים ומלאים ב"ציקים" מציקים, מה שהופך את "חווית" השמיעה שלהם לבלתי אפשרית לחלוטין, הייתי סתם לוחץ אסקייפ אם היה מדובר במשחק שסתם תקעו לו עלילה סטייל GTA אבל בקווסט של לוקאס-ארטס? Oh NO! אז ניסיתי להריץ את המשחק ללא שום מצב תאימות(Clean), ואז אכן הקולות בCut-Scenes עובדים אבל אז אין מוזיקה במשחק עצמו והוא גם נתקע אחרי כמה דקות של "משחק"... התקנתי כבר את הפ…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
התקנתי,זז לי איטי אחושילינג נכנסתי לאתר של EIDOS וכתבתי לו אם אני יכול להריץ את זה אז הוא אומר לי שאני צריך דרייברים של קול ווידאו כבר התקנתי את כל הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך ויש לי DX9.0C עכשיו קורה בזה משהו מוזר ...קניתי לפני כמה ימים את ה1950XT וכתוב לי את הדבר הבא.. Video Card Minimum: 64 MB Direct3D DirectX 9.0 compliant video card supporting pixel shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX+ / ATI Radeon 9500+) You Have: ATI Radeon X1200 Series (ATI Radeon X1200 Series (0x791E)) ראיתי את הכרטיס בתוך המארז שזה 1950XT זה לא נראה לי הגיוני
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחלה אחרי הפאב הזה שמתחילים בשלבים אז בשלב הראשון זה נתקע תמונה: http://img368.imageshack.us/img368/671/8636fz8.jpg אין בעיה חומרתית ניסיתי להוריד מהגרפיקה ניסיתי להתקין מחדש לא פעל מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מתחיל משחק חדש הוא מתחיל לטעון ואחרי כמה שניות הוא חוזר לתפריט הראשי... משהו יודע מה הבעיה :s05:
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 7600GT ומעבד AMD 3800 X2 כאשר אני נותן למשחק לזהות לבד את הגדרות הגרפיקה הוא מכוון את המשחק על HIGH אבל משום מה...המשחק זזה בצורה מקרטעת למישהוא יש הסבר? גם כשנסיתי להוריד את ההגדרות עדיין המשחק זזה בצורה בלתי אפשרית למשחק...
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
טוב אני משחק ב UT וזה אחלה משחק אבל רציתי גם לראות את המתחרה שלו Q3A. התקנתי , אבל שאני לוחץ בשביל להעלות את המשחק או עושה לי כזה חלון כחול שרץ מהר ואני בקושי יכול להספיק לראות מה כתוב שם. ואז המשחק כאילו ממשיך לעלות ואז יוצא עוד לפני שאני רואה משהו... :\ help?!?!?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אני מתחיל לשחק עם וולברין נגד אחד גדול כזה כל כמה שניות נתקע לי המשחק ואז אחרי שתי דקות בערך יוצא מהמשחק ולא נותן לי להכנס אליו שוב עושה לי ERROR עכשיו רק אחרי ריסט למחשב הוא נותן לי להכנס שוב ואז זה קורה עוד פעם שימו לב כל פעם זה נתקע לי במקומות אחרים וכל פעם זה יוצא במקום אחר עכשיו אני יתקין אותו מחדש ויראה אם זה קשור לאיך שהתקנתי דרך אגב שימו לב למפרט שלי לפני שאתם מגיבים ועוד משהו ביטלתי ליבה אחת במקרה שזה היה קשור לזה אבל אין קשר אז החזרתי ! תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב אנסה לקצר כי זה ארוך.. אז ככה: לפני שנה היה לי מחשב בינוני ככה פנטיום 4 2.6 512 ראם וGeForce5700FXLE של nVIDIA . -התקנתי את פאר קריי אז ושאני נכנס לשלב הראשון איני רואה כלום מלבד מסך כחול בהיר למדי ואת תווי השטח של הסביבה הסובבת אותי,למשל:את תווי השביל,את הסדקים של השביל וכו'.(חוץ מזה שום דבר אחר פשוט הכל כחול). -לאחר התייעצות עם כמה חברים באותה תקופה (אני מזכיר שנה שעברה)הורדתי את הדריוור העדכני ביותר של nVIDIA והמשחק עבד כמו שצריך ללא שום בעיות מסוג כלשהו. -השנה(למעשה לפני 3 ימים)החלטתי לראות את המשחק על המחשב החדש שלי =] מפרט בצד. -הקנתי והכל נראה טוב בהתקנה-אך הפלא ופלא אותה בעיה בדיוק שקרתה אז בשנה שעברה. -עידכנתי את המחשב שלי בדריוורים העדכניים ביותר של nVIDIA …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק אבל הוא בצרפתית....יש אוליי איזה קובץ או משהו שיהפוך אותו לאנגלית? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את המשחק 9DREGONS לאחר שהמליצו לי עליו. התקנתי את המשחק והכול עבר חלק ללא בעיות/תקלות. כשניסיתי להפעיל סוף סוף את המשחק -זה כתב שיש בעיה במשחק וזה נותן לי אפשרות של : close או debug. וזה מעודכן לגרסה 1 מה אני צריך לעשות? תודה מראש http://img168.imageshack.us/img168/6600/untitledhp1.png
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-