עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. קהילת הגיימרים של HWZONE ביום שני הבא בלילה יושק WOW קטקליזם באירוע השקה ענק עם מאות משתתפים המיועד במיוחד לקהילות שחקני wow בישראל. האירוע מאורגן על ידי קהילת וורלד אוף וורקראפט הישראלית בגמדיה. האירוע יתקיים באודיטוריום של המכללה האקדמית תל אביב-יפו, שלכבוד המאורע יקושט בתפאורה ססגונית מתוך עולם המשחק. המשתתפים יגיעו מחופשים לדמויות שונות מתוך המשחק וישתתפו בתחרות נושאת פרסים. כמו כן יוצגו באירוע סרטונים נבחרים מתוך תחרות סרטוני גולשים המתנהלת בימים אלו באתר הגמדיה, ויחולקו פרסים ומתנות כדוגמת חולצות רשמיות. האירוע יתקיים ביום ב' 6.12.10 , בשעה 21:00, במכללה האקדמית תל אביב-יפו חשוב שכולכם תגיעו! האירוע של הקהילה וגם מי שאינו הזמין את המשחק דרך הקנייה המרוכזת של הג…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. אני צריך כרטיס מסך למשחק אך אני לא רוצה להוציא הרבה כסף, האם אתם יכולים להמליץ לי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by GameGems,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. מיזם הגיימינג ממשיך לספק לכם הזדמנויות טובות להעשיר את ספריית המשחקים האישית שלכם חבילת Humble Bundle עדכנית זמינה לרכישה בימים אלה, ולמרות שלא כל הכותרים שנכללים בה מומלצים באותה המידה – אנחנו חושבים שבהחלט כדאי שתעיפו עליה מבט, ואולי גם תשקלו להשקיע בה מעט מהממון שלכם. כמו ברוב המקרים, גם הפעם המעוניינים יוכלו לבחור באחד מבין שלושה מסלולים שונים שיעניקו להם כותרים בזול: מי שיבחרו לשלם דולר אחד בלבד ומעלה יקבלו גישה למשחק האקשן-תפקידים Sacred 3 בגירסת ה-Gold המלאה שלו, למשחק התפקידים Risen מבית חלק מיוצרי סדרת Gothic הנודעת, משחק התפקידים Risen 2: Dark Waters בגירסתו המלאה, משחק העולם הפתוח המטורלל Saints Row 2 וגם משחק הפעולה-הישרדות Dead Island, בגירסת ה-Game…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BRPOQNT,

האם כאשר רכשתי מהם משחק והורדתי אותו או חלקו למחשב,אני חייב להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן כדי שאוכל להמשיך לשחק ? האם צריך להתחבר כל כמה זמן כדי להטעין חלק כזה או אחר ? :

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לאחר ארבעה חודשים שבהם לא נמכר בשל בעיות טכניות קשות בהשקה, הפרק המסכם בסדרת Arkham בדרכו חזרה אל פלטפורמת ה-Steam. האם השחקנים יסלחו על שגיאות העבר? לכתבה: http://hwzone.co.il/רגע-המבחן-arkham-knight-חוזר-אל-המחשבים-האישיים-ב/

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by GameGems,

אם אתם חובבי פיינל פאנטזי ו/או חובבי משחקי קצב, זה משחק עבורכם! D:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shlomi4i,

רצוי עד 2 לינקים !!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tal_levi1000,

רציתי לשתף אותכם במשחק שאני משחק בזמן האחרון לא יודע כמה ממכם מכירים את המשחק הזה אמנם הוא לא משחק עם גראפיקה ברמה של FARCRY (תאמת הוא די רחוק ממנו) אין לי עלילה משובחת (תאמת העלילה די טיפשית, אם זה בכלל נחשב עלילה) המשחק שוקל 2GB ומשהו והוא אפילו לא 3D אמיתי אבל בכל זאת הוא כל כך ממכר!!!!!!! לאלה שלא יודעים על מה אני מדבר אני יספר קצת על המשחק זה משחק תפקידים אונליין (תאמת יש סינגל אבל הוא מסריח) בהתחלה אתה יוצר דמות ומתחיל לשוטט העולם הגדול של רון מידגר (RUNE MIDGAR) המטרה במשחק היא לשפר את הדמות שלך, להשיג אייטמים מגניבים כמו חרבות שריונים קסדות וכל מיני אביזרים שונים ומשונים עכשיו הקטע הכי מגניב בכל המשחק הזה הם מלחמות הגילדות בכל רגע נתון אתה יכול להצטרף ל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לאחר שהכניסו את HIJACKED כמפה חוקית, שזו מפה קטנה, ולא מאוזנת, חשבתי על מפה מאוזנת וסימטרית, כך שגם בהתקפה וגם בהגנה המשחק נראה הוגן. הלא היא NUKE TOWN. האם אתם בעד הכנסת המפה הזו לMAP CYCLE של הגאטרים בקהילתנו, הרי שכיום אנו רואים כי כל מפה יכולה להכנס לרשימת המפות שלנו בגאטרים. לפי דעתי האישית, המפה מתאימה ביותר.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by davidcohen,

שלום מישהו יכול להביא לי הורדה ל Garrys Mod ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jungle-man,

שלום בSTEAM מוכרים את Settlers 7 Gold Edition Deluxe ב 40$ שזה כ150 ש"ח וכולל את כל הDLC'S. נראה לי קצת יקר למשחק שיצא במרץ. בארץ מוכרים ב100 ש"ח את Settlers 7 Gold Edition (ללא ה"deluxe"). מי שמכיר את הגירסאות השונות יכול להמליץ האם כדאי להשקיע עוד 50 ש"ח? שיחקתי בעבר בSettlers (לא זוכר איזה) ואהבתי אולם מתלבט כרגע מה לקנות. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by lader,

עם 512 מגה של זיכרון על האולטרה ועם פילטרים זה גוזל את כל הזיכרון הוירטואלי. אז על איזה הגדרות לדעתכם כדאי לשחק ללא פגיעה באיכות?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. http://www.ngemu.com/index.php?action=post&id=2062 לא בדקתי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by B0necrack3R,

היי חברה קניתי כרטיס מסך חדש GF4 TI4200 128DDR ויש לי בעיה בסוף ,שאני לא מצליח לשים את הTEXTURE LEVEL ב HIGH! ואפילו לMEDIUM!!! אני משחק חלק על 1200 X 1600 עם הכל על HIGH אבל את הTEXTURE LEVEL אני לא מצליח לשנות! אנא עיזרו לי! עוד בעיה ב SOF2 MULTIPPLAYER. אני מבין שהוא צריך את הCD KEY בשביל שאני יוכל לשחק ברשת.. אז איפה שאפשר לרשום את הCD KEY רשמתי אותו עשיתי VERIFY הוא רשם CDKEY VAILED כאילו שהכל בסדר אבל אחר כך הוא נעלם ואני חוזר לאותה הבעיה! :( אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי !!! תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המפתחת והמפיצה המיתולוגית שסייעה לנו לקבל נכסי צאן ברזל כמו סדרת Duke Nukem, Wolfenstein 3D, ו-Max Payne חוזרת לחיים ומציעה אוסף של 32 כותרים המותאמים למחשבים מודרניים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%92%d7%96-%d7%9e%d7%9f-%d7%94%d7%a2%d7%91%d7%a8-3d-realms-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%9c/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by simonsix,

תוכלו לראות שליטה במשחק באמצעות הקול: http://www.gametrailers.com/player/34557.html עוד כמה טריילרים http://www.gametrailers.com/player/32097.html http://www.gametrailers.com/player/34537.html

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by composite,

אז ככה, אני תקוע במערכה עם הבריטים, במשימה על הקרב למען גשר פגסוס המפורסם (PegasusNight). לאחר שחיסלתי את הטנק עם התותח, כתוב לי לאבטח את הגשר משני צדדיו, ורק אחד נשאר. טוב, אז אני לא מצליח לעשות את זה ולא יודעים איפה עושים את זה. המצפן של המסך לא אומר לי כלום. תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by uuu,

האם אפשר לשמור (SAVE )במשחק אם כן אך . אני לא הצלחתי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Avi313,

מממ איך אני מתחבר למשחק? הוא מבקש ממני שם משתמש וססמא בהתחלה, ואז כשאני רושם שאני רוצה ליצור שם חדש, הוא מנסה להתחבר ל- "EA Master Server" אבל לא מצליח. מה אני עושה? חייבים לשחק את המשחק ברשת?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DivineS,

טוב אז כמו שאלדור Fadida כבר אמר נפתח צ'אנל קהילתי, מטרת הצ'אנל היא בטווח הארוך במידה ויהיה מספיק צפיות להשיג כמה כסף שרק אפשר מהצ'אנל ולהשקיע אותו בחזרה כפרסים לקהילה, אבל חוץ מהכסף זה בעיקר הפעילות וההנאה של האנשים בקהילה. כרגע אני העורך היחיד של הצ'אנל אנחנו בינתיים מחפשים עוד שני עורכים שיעזרו בלערוך ולעלות סרטונים חדשים על בסיס יומי. בצ'אנל הולכים לעלות סרטונים של שידורי הגמר בקאפים ופראגים בעיקר אבל אם יהיו דברים מתאימים שלא קשורים רק לקוד גם יהיה אפשר לעלות אותם. המטרה בצ'אנל היא לא רק לעלות סרטונים שהעורכים מכינים אלא כל אחד שהכין סרטון על איזה פראג שהיה לו או לקלאן שלו יכול לבקש מאחד העורכים (נכון לעכשיו רק אני) או Fadida רשות לעלות את הסרטון שלו לצ'אנל הקהילתי כ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מה השגיאה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by M_G_N_U_M,

מישהו מוכן להסביר לי את השיטה החדשה של היחידות וההרכבים במשחק כי בעוד 3 ימים אני מקבל את המשחק הזה אולי gta3 red fection ו alien vs predetor 2 ואני רוצה לדעת על השיטה החדשה של היחידות קראתי שהיא אם אתה מגיע לרמה מסויימת ורוצה לבנות בניין מסויים אז אתה צריך לבחור ביצור כלשהוא? אני ממש לא מתמצא בזה ואם יש למישהו קובץ שמתאר את היחידות במשחק והארמונות אני ממש אהיה שמח.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Systema,

בדרישות המערכת של המשחק כתוב: Supported Chipsets: ATI Radeon 9700 ATI Radeon 9800 ATI Radeon X300 ATI Radeon X500 ATI Radeon X600 ATI Radeon X700 ATI Radeon X800 ATI Radeon X1800 ATI Radeon X1900 Geforce FX 5900 Geforce 6200 Geforce 6500 Geforce 6600 Geforce 6800 Geforce 7300 Geforce 7800 Geforce 7900 אוקיי ואם יש לי 7600?? זה עובד ב6500 אבל לא ב7600? לא נראה לי ממש הגיוני...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים