משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב קניתי בהמלצת הפורום לפני חצי שנה בערך מחשב יקר. את המחשב אני מנצל אבל יחד איתו קניתי HD5870 (מסך U2412M) ואני מרגיש שהוא מבוזבז אני כמעט ולא משחק לא כי אני לא אוהב אלא לא מוצא משהו שווה. אז ככה רציתי שתמליצו לי על: 1.משחק בסגנון של Red Alert 2 שלא יהיה פחות כיף ממנו מבחינת משחקיות(אפילו על חשבון גרפיקה) אם יש שילוב של שניהם אז מצויין. 2.משחק יריות בסגנון Crysis 2. BF3 לא אהבתי בכלל. ואם יש משהו שממש נהנתם ממנו בתקופה האחרונה.(לא משנה איזה סגנון) אבל חשוב שבכל משחק שתציעו שיהיה גרפיקה כמה שיותר טובה כדי לראות את האיכות בציוד החדש יחסית.(חוץ ממשחקים בסגנון red alert 2 שאם הם ממש טובים אני מוכן לסבול גרפיקה פחות טובה) יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז מה דעתכם ? באילו משחקים אתם משחקים? אני מחפש להגדיל את ספריית המשחקים החברתיים שלי (במיוחד אחרי שחיברתי תשלטים של הסוני למחשב). אני פחות מתעניין בSHOOTERS כי אני ממש לא מבין איך מישהו יכול לשחק עם ג'ויסטיק אחרי שהוא שיחק עם עכבר ומקלדת. בכל מקרה? איזה משחקים אתם מכירים שניתן לשחק עם אנשים נוספים??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני אחד שאוהב מאוד משחקים ומה לעשות שחברות הפיתוח של המשחקים דפקו אותנו בעלי ה PC וכמעט ולא מפתחים לנו משחקים טובים אולי איזה שתי משחקים טובים בשנה שזה ממש ממש מבאס המשחקים היחידים שיש בשפע למחשב זה משחקי אסטרטגיה שאני הכי לא סובל אז הגעתי למסכנה שאם אני רוצה להנות מהמשחקים החדשים שיוצאים לקונסולות אז אני צריך לקנות את אחת מהם אז חשבתי ללכת על האקס בוקס 360 ופה אני צריך את העזרה שלכם יש לי שתי שאלות 1.האם שווה לי לקנות את האקס בוקס או לחכות לפלייסטישן 3 2.האם בכלל יש מאיפה לקנות משחקים צרובים כי אם לא אז לא שווה בכלל לקנות אף אחת מהקונסולות כי 400 שקל על משחק אני לא ישקיעה עוד לא נדפק לי השכל ואם בכל זאת ללכת על האקס בוקס אז רציתי שתתנו לי קישור לאתר טוב שאפשר לקנות…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הסתובבתי קצת בפורומים החדשים של משחקים ולא מצאתי הסבר כל כך מה ההבדל בין MMO's לMOBA? אם מישהו יוכל לפרט קצת זה יהיה מצויין. בנוסף שיחקתי בתקופה האחרונה MMO שנקרא TLBB וכרגע אני דיי קורס או בLAG נוראי כשאני מתחבר, ככה שרציתי לשאול לגבי המלצות למשחקי MMO ואולי גם MOBA (ברגע שאבין מה זה...) חינמיים, יחסית חופשיים מLAG (אם יש כזה דבר) ושלא תלויים בלהוציא מלא כסף אמיתי על המשחק כדי להיות שחקן טוב. גרפיקה פחות משמעותי מבחינתי, עדיף שתהיה קהילה טובה שיהיה עם מי לשחק והרבה אפשרויות לפתח דברים במשחק כדי שזה לא יחזור על עצמו אותו דבר כל הזמן. תודה על כל עזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אזזז כככההה כנראה בעיה אם הדריור האחרון של ATI וזה לא כיף ככה לשחק את המשחק הזה יש לי מן כזה קווו כזה שחור עווה שיוצא לי מדמיות במשחק מה לעשות אולי עוד מישהו ראה את זה??. קבלו תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לסופי השבוע אחרי ששיחקתי בcall of duty ' battelfield ועוד כמה נוספים הייתי רוצה להתנסות במשחק יריות ברשת. אני לא מבין את הקונספט עד הסוף.... האם אני צריך לקנות משחק מקורי כמו call of duty או שיש מחקים online שאפשר לשלם על השירות בלי לקנות את המשחק עצמו. אשמח להסבר קצר והמלצה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש משהו שמוכן לשתף סידיקיי של battlefield 2, משהו שקנה את המשחק ויש לו סידיקיי מקורי שלו שלא העביר לאף אחד. המטרה היא שאני צריך עוד סידיקיי בשביל לשחק עם חבר טוב ביחד על אותו שרת באותו זמן. סידיקיי תמורת סידיקיי. וכמובן צריך אמון. שנינו מרוויחים פה גם אתה תשתמש בסידיקיי שלי בזהירות. באותה מידה. בשביל שתוכל לשחק עם חבר טוב ביחד על אותו שרת. שים לב שחוץ ממך ומהחבר שלך שאף אחד לא יעביר את הסידיקיי כמובן.עכשיו האפשרות הכי הכי טובה לשנינו היא אם תוכל לתת את הסידיקיי שלך לחבר שלך. ואת מה שאני יתן לך תשתמש אתה ככה שרק אתה תדע ממנו זה יהיה הכי טוב. במקביל אצלי כמובן. וזהו. אם יש משהו כזה בבקשה אני מוכן.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים! כבר כמה זמן שלא הגעתי לפורום, אבל הפעם יש לי סיבה מאוד טובה לחזור אולי שמעתם שפיפוש עושה קאמבק (פיפוש זה משחק ישראלי מצחיק למי שלא מכיר). לכבוד "פיפוש החדש" ליוויתי את צוות הפיתוח במשך יותר מחצי שנה כדי לתעד איך הם יוצרים את המשחק. החל מהאנימציה, הכתיבה, התכנות ועד להקלטות באולפן, אני בטוח שמאוד תהנו מההצצה הזאת לתהליך!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%a0%d7%92%d7%9e%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... היום נכנסתי לאוריג'ן וקפץ לי עדכון, אישרתי אותו ולאחר העדכון המשחק מתנתק לי משרתים, קורס, מראה כל מני באגים והבהובים באמצע המשחק ברשת. לאחר ההתנתקות מהשרת הוא מקפיץ לי בבאטלוג את ההודעה הזו: You were disconnected from EA Online (1) עכשיו יש לי גם בעיה להתחבר לשרתים. מישהו נתקל ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לכול אלה שמתים על deusEX מחר הוא יצא http://www.eidosinteractive.com/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בהתקנה של המשחק נשאלתי אם אני רוצה להתקין DIRCTX וסירבתי כי אני יודע שבחלונות 7 יש כבר DIRCTX11 מותקן.. ואחר-כך באתי להפעיל את המשחק ואני מקבל הודעה שחסר הקובץ D3DX9_41.DLL.. השאלה היא האם לחזור על ההתקנה וכן להתקין DIRCTX בהתקנה או מה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את המפרט את יכולים לראות, הבעיה שפעם היה לי 130 FPS בcall of duty 4 ועכשיו יש לי 80. השאלה האם זה בגלל שהורדתי את הOC במעבד, מ3 ל2.2 ? כי זה השינוי היחידי שעשיתי מאז. וגם במשחק crysis החדש יש לי מלא פעמים drop fps . (ד"א מה כותבים כדי לראות את הFPS במשחק?) מה הבעיה במחשב? לעשות עוד פעם OC למחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המשחקים החדשים שיבנו לDX10, יוכלו לעבוד על כרטיסים של DX9 פשוט ברמה נמוכה יותר או שלא יהיה ניתן להפעיל אותם בכלל?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני התקנתי carbon שמתי על הגדרות מקסימום ושאני משחק בחלק מהמקומות המשחק רץ מעולה ובחלק מהמקומות הוא רץ קצת פחות טוב המפרט שלי כזה: intel e6300 1.86ghz 512MB DDR2 GEFORCE 8800GTS 640MB מה עושים?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
יש 2 משימות שאין בהם לאין ללכת במפה אחת אני מקבל מהקזינו והשני מהאות D(זה שבחדר כושר) שנהם אומרים לי לסוע צפונה ו.... מה עושים !!!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה שיודעת לעדכן משחקים אוטומטית (הכוונה ל-PATCH) מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%a8%d7%92%d7%99%d7%9c-%d7%94-call-duty-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%aa-2015-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%91%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%aa-treyarch/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להתחיל לשחק במשחק מחדש ויש ברשותי את כל הדיסקים חוץ מהשני שהלך לאיבוד. האם יש פה מישהו שיש לו את המשחק(ואיתו את הדיסק השני ) ויכול לשלוח לי את זה באחד הלילות דרך MSN\ICQ? אני אעריך את זה מאוד! תודה,
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבתסדה מצננים את הליחשושים אודות פרק נוסף בסדרת המשחקים המופתית, ומצהירים שזה יקרה רק בעוד כמה שנים טובות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/מחכים-ל-the-elder-scrolls-6-זה-לא-יקרה-בקרוב/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע לי היום מחשב חדש שקניתי i5 4690 16gb RAM sapphire r9 290 עכשיו הורדתי את הדרייבר המעודכן ביותר הפעלתי את battlefield 4 ו crysis 2 בשניהם הfps לא עולה מ20 בהגדרות Ultra יש לציין שהמסך שיש לי הוא מדגם ישן עם חיבור vga שמחובר ללוח האם אני מנחש נכון וזה מה שגורים לבעיה?(המסך שמחובר ללוח האם?) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו שמות של משחקים של טרקטורונים / אופנועים / מירוצים ועוד כל מיני דברים דומים אשמח אם תעזרו לי בתודה ---------------------- שי בן יהודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-