משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
משחקקקקקקקקקקק ענקקקקק יש אופציה של שמירה או שזה רק שומר אוטומטית? למשל אני עובר שלב סבבה אבל לא בא לי להמשיך לשחק בא לי לצאת אז הוא יוצא ואז שומר אבל יעני שאתה משחק שוב הוא משחק מהשלב טיפה קודם יעני הוא שומר בחלקים שבא לו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מוד עבור משחק התפקידים המשובח של בתסדה בסך הכל רצה לספק אפשרות להריץ אותו גם על מערכות בסיסיות מאוד, אך יצר במקביל גם מראה חדש ומדליק מאוד עבורו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-המוד-שמשפר-את-הביצועים-של-skyrim-וגורם-ל/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אוקי מי אתה חושבים המריץ הכי טוב בקהילה הכי נחמד לדעתי המריץ הכי טוב זה : SLICER
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק ב SOF2 הורדתי קודים בשביל המשחק אמורים לכתוב אותם בלחיצה על ~ כאשר אני כותב הוא אומר לי שהוא לא יכול להפעיל את הקודים {שהם "לא זמינים" } ??? למה , איך אפשר לפתור את הבעיה , יש טרינר לSOF2 ?
-
אהלן! סיימתי את CRYSIS WARHEAD ואני מחפש המלצה למשחק(עדיף FPS)... שיחקתי כבר בCOD4,TUROK,MASS EFFECT, ASSASSINS CREED,UT4. אפילו שיהיה משחק קליל כזה, לא חייב משהו מפוצץ. תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבו על המכשיר שהוא יכול להקרין סרטים. השאלה היא אם הוא מקרין רק סרטים של DVD או פורמט מוגן זכויות יוצרים אחר, או שהוא מסוגל להראות גם סרטים של DIVX?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה לגבי SUPER PATCH 0.31 ..מישו כאן מעודכן?הוא על המחשב שלי אבל אחרי ההתקנה לא נותן לעשות ATTACH...יש על זה דיונים ברשת אבל לא מצאתי תשובות נורמאליות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים האלפא של המשחק החדש BF4 התחיל אתמול. כבר צצו כמה סרטונים אך כמה הוסרו. הצלחתי למצוא אחד טוב שיראה לכם קצת טעימה ממה שהולך להיות כאן בעוד כ4 חודשים. http://www.youtube.com/watch?v=3aEhkqoc3WE
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/valve-%d7%9e%d7%96%d7%92%d7%96%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
bf4stats.com עלה, וכמובן שהוא מציע חתימות כאלו ואחרות ע"פ הסטאטים שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאמר ממצה ששופך קצת אור על הנושא, כי הרבה כאן אולי לא לגמרי מבינים מה זה אומר כותר שהוא פורט. http://www.bit-tech.net/gaming/2009/08/18/the-problem-with-porting-games/1
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעת משחק, כשאני מנסה לקחת ScreenShot (לחיצה על PrintScreen בברירת מחדל), המשחק קופא, עד לכדי מצב שאין לי מה לעשות מלבד ריסט ידני (מהמארז), אם יש לי סבלנות ועצבים להילחם עם ctrl alt + del, בשלב מסויים אזרק לחלונות ואוכל לסגור ת'משחק משם... מה שגם תגובת המחשב נעשית איטית להחריד ואפילו התגובות של המקלדת וכל השיט מורות על קפיאה כמעט מוחלטת של כל פעולת המחשב. בדמו זה לא קרה לי... :-\ גירסת ה Forceware היא 77.72 (WHQL Certified), כ' המסך הוא 6600GT Xtreme של לידטק - גירסת המשחק היא כמובן 1.1.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כ-שבוע רשמתי מודעה על בחירת משחקים מומלצים ברשת , היום אני רוצה לבחור שלושה משחקים שכדי לקנות אותם על בטוח מאחר ואתם מבינים יותר ממני במשחקים אני שואל אותכם מה כדי לקנות ???. המשחקים המומלצים בפעולה שחשבתי לקנות בנתיים: Soldier of Fortune 2 (אמרו לי לא!! לקחת את הגירסה החדשה GOLD כי אפשר להוריד אותה מהרשת את כל המפות והנשקים הנוספים). המחיר 99 ש"ח \ ציון כללי 8.9 * counter strike - Half Life (אני לא בטוח לקנות אותו כי המשחק די מיושן ואומרים הגרפיקה לא משהו כמו המשחקים של היום) המשחק די דומה ל- Army Operations המשחק של הצבא האמריקני שמוחלק ברשת חינם והמשחק פשוט מגניב אני נותן לו ציון של 9.2. לכן לא בחרתי את המחשק counter strike - Half Life. המשחק BattleField 1942 אהב…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי האם יש לכם המלצות ל - SHOOTHERS ממלחמת העולם הראשונה ? כל המשחקים שנתקלתי בהם עד עכשיו עסקו רק במלחמת העולם השניה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים - מישהו מכיר במקרה משחק אסטרטגיה ריאליסטי (עם כלי מלחמה מתאימים לתקופה וכו'...) מלבד C&C Generals? יעזור לי המון תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש חנות דיסקים בלונדון שתוכל למכור לי DARK MESSIAH אני יודע שזו שאלה טיפשית אבל אולי חלק מכירים- באזור ליד אוקספורד... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן.. קניתי קוד פרמיום למשחק ב150 שקל מהאתר cdkeys.com כמו שהומלץ פה בפורום מכמה חברה.. חשבתי לדאבוני שקוד הפרמיום כולל הכל.. אך כשכנסתי את הקוד ל origin היה כתוב שהקוד נרשם בהצלחה לאיימיל .. אך בלשונית my games המשחק לא הופיע.. פניתי לתמיכה והם אמרו שצריך לקנות גם סידיקי חדש למשחק הבסיסי להתקין את הבסיסי ורק אז הפרמיום גם יעבוד ... כלומר עוד 100 שקל .. סכה 250+- .. האם יש דרך אחרת אם יש לי קוד פרמיום להתקין את המשחק??? אשמח מאוד לעזרה ממה שנתקל בזה .. תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק ומשום בא כשאני בא להירשם באתר הבית שלהם אני לא מוצא את ישראל ברשימת המדינות.מה שנקרא Supported Regions http://warrock.net/supported_regions.php זו הסיבה שהוא גם לא נותן לי להירשם. למישהו יש רעיון ובכלל,אשמח לדעת אם המשחק הזה שווה הורדה. רמת המשחקיות קרובה ל Wolfenstein או שזה משהו אחר לגמרי ? ניסיתי לשחק גם ב AA אבל המשחקיות שם ,מה אגיד לכם ,מוציאה את כל החשק :-\
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן, אני יודע שזה משהו מוכר. אני יודע ש-planetside 2 ידוע כמשחק שמאמץ את המעבד. אבל בכל זאת החלטתי לבדוק בעצמי ואני מקבל תוצאות ממש מוזרות. אני משחק על ultra, ובאיזורים שבהם אין עומס, אני עומד על 60 fps (עם Vsync) קבוע ויציב. באיזורים עמוסים הfps מתנדנד בין 50-30, ובלי Vsync זה בין 50-35. בהתחלה חשבתי שזה המעבד (i5 4590) אבל כשבדקתי עם riva tuner בזמן משחק, זה מראה שהליבה הכי עמוסה נמצאת על מקסימום 78% בזמן שכל השאר מתנדנדות בין 30-60%.. לא בדיוק עומס מקסימלי... כשה-FPS נמוך, הכ"מ (R9 280X) נמצא בשימוש של מקסימום 60%, ופחות או יותר 1GB שימוש בזכרון: אחריי שביטלתי לחלוטין את ה-shadows... ה-fps באיזור עמוס עלה ל 47-60... הקטע המוזר הוא שהמעבד מראה בדיוק את אותו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים תעשו טובה תמליצו על משחק טוב שכדאי לקנות משהו שיעסיק אותי שעות חוץ ממאפיה היטמן NOLF2
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-