עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by fragon,

בהשראת דני תרשמו\ שימו לינק לשיר שאתם שומעים עכשיו :ם)

2. Started by KKK,

מישהו מכיר את המשחק הזה? איך הוא? מי שמכיר אם אפשר להרחיב עליו... (אני מתענין במיוחד בסינגל פלייר שלו...)

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  3. אני לא יודע מה זה, ניסיתי את מה שאני יודע...בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  4. האם צריך dvd בשביל להפעיל משחקי ps2 ו box על המחשב? אני רוצה תשובה בבקשה

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  5. Started by neogod,

האם אינ צריך להתקין את כל הפאצ'ים שיצאו ( 1.08,1.09,1.1,1.2) או שמספיק רק להתקין את האחרון 1.12? ובשביל שאינ אוכל לשחק בשלושת סופי המשחק איפה אני צריך להתחיל לשמור בשביל לא לשחק את הכל מהתחלה?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by amit123,

שלום! תגידו...שווה לי לעבור לויסטה למרות שיש לי "רק" ג'יגה זיכרון פנימי?(המחשב מיועד בעיקר למשחקים...)ההבדל בביצועים בין xp לויסטה עם ג'יגה זיכרון אמור להיות ממש מורגש או שהוא די קטן?(אני לא חושב שאני אוכל להוסיף עוד זיכרון בזמן הקרוב...) ועוד משהו...מבחינת הכרטיס מסך והמעבד(מפרט...)אני מסודר?או שהכובד של הויסטה יכול להשפיע גם עליהם ואז הביצועים ירדו יותר,או שזה בכלל לא קשור אליהם אלא רק לזיכרון? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  7. שלום, אחרי ששיחקתי ב UNREAL Tournament החדש שמעתי שם כמה קולות מגניבים לאללה, ורציתי לדעת אם אני יכול להוציא אותם מתוך הקבצי UAX שבספריית ה Sounds... אם מישה יודע דבר על הנושא, אני שימח לשמוע תגובה... :AR15:

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  8. חבר'ה, הרבה ממכם לא יודעים אבל יש משחק שנקרא far cry או בקיצור fc זה משחק רשת שעולה על כל סוגי הקאונטר והטקטיקל למיניהם אם זה בגרפיקה(קאונטר וכו' כמו פיפא לידו)או בהנאה מטורפת (מנסיון אישי) המשחק לא כבד בכלל! ההורדה וההתקנה פשוטים ביותר בלי דברים יותר מדי מסובכים פשוט להתקין ולשחק... אז חבר'ה אם בא לכם משחק קצת יותר מעניין מגרפיקה של פיפא אז בואו לנסות מבטיח שתישארו אז חבר'ה מי שצריך עזרה או נתקל בכל משו הכי קטן אני באייסי:210086766-דניאל(blackhawk) אז יאללה אני מחכה לכם

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by or,

במקום כתב אני רואה מלבנים צהובים מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קניתי רידון 9700 של ATI והמשחק לא עובד לי !!!! מה לעשות ??

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  11. Started by gman_il,

http://www.imodernwarfare3.com/call-of-duty-modern-warfare-3-patch-1-08-now-live-on-xbox/ כרגע ל-XBOX , נקווה שבקרוב ל- PC. החדשות הגדולות : מחלישים את כל ה- Akimbo (בשעה טובה) ומחזקים את כל ה- Shotguns מלבד Striker שאותו דווקא מחלישים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. חברים בואו תנו כתף, תרתמו למאמץ, בוא נביא את ישראל למקום הראשון, כל מה שצריך זה להקליק על העכבר. אני כבר הגעתי ל 21000 לחיצות http://www.clickclickclick.com/default.asp

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by musari,

שיחקתי רשום לי משימה הושלמה אבל השלב לא עובר מה אני צריך לעשות איך משיימים משימה ניסיתי לחזור לרכב אבל גם לא עוזר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by amir85,

מפיצה ומפתחת: Ubisoft, קישור ל אתר הבית ג'אנר: Action Adventure תאריך יציאה צפוי לצאת בסוף 2009. סקירה: ASSASSIN'S CREED II הוא משחק ההמשך למשחק ASSASSIN CREED ) ויהיה המשחק השני בטרילוגיה המתוכננת. מבחינת עלילה למי שזוכר מהמשחק הראשון נראה שתחילת המשחק לא השתנתה רק התקופה, המשחק מתרחש בתקופת הרנסאנס באיטליה(295 שנים אחרי עלילת המשחק הקודם), כאשר אתם תגלמו בן למשפחת אצולה (נצר שלAltair) בשם Ezio Auditore di Firenze שאביו נרצח וחיפושכם אחר נקמה יקח אותכם לאורך העלילה. נראה שהמפתחים מתבלים את המשחק ויאפשרו לכם לבקר במקומות מוכרים לכולנו ונציה, פירנצה, טוסקנה כמו גם לפגוש דמויות כמו Leonardo, Machiavelli ו Lorenzo de' Medici וכו... אתם גם תשמחו לדעת שמגוון הנשקים, ה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by EyalRDT,

איך המשחקיות של guild wars האם היא דומה לWOW שהיא מבוססת תור או יותר נכון תן מכה קבל מכה וכך הלאה או שהיא בזמן אמת בסגנון דיאבלו או Oblivion?(משחקיות הרבה יותר חופשית)

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  16. כי לנצח בני אנוש בשחמט זה כבר לא מאתגר במיוחד לכתבה

17. תאריך יציאה 15/08/2008 http://www.gametrailers.com/player/35828.html

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  18. הבעיה היא שמשחקים כמו Oblivion וGTA SA לא עבדו טוב אצלי גם בXP וגם בVISTA.. ממש כמו חוק שמשחקים כאלה בחיים לא יעבדו על המחשב שלי לא משנה מה אני אעשה. הבעיה בGTA היא תקיעות וFPS נמוך. הבעיה בOblivion היא שתמיד יש FPS נמוך לא משנה מה אעשה... יש בעיה בSTALKER שתמיד שאני מפעיל תHDR וגם תרמה הבינונית יש תקיעות וFPS נמוך.(גם עם הגדרות נמוכות)? המערכת שלי בלחצן "מפרט מחשב". מותקן אצלי בויסטה DirectX SDK של חודש פבואר. דרייבר של ATI 7 ומעלה. אין לי בעיה של חום והרבה משחקים עובדים לי מצויין - F.E.A.R PREY COD2 BROTHERS IN ARMS

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by lidorosh,

חברה יש לי כרטיס מסך gforce 6200 256 mb 512 ram ddr 2 intel 3000 mhz ואני רוצה להתקין את המשחק הזה Ubersoldier שהדרישות המומלצות שלו ג'יגה

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by naki,

אני מתכוון לקנות בקרוב את המשחק, היה לי בעבר שלט Xbox 360 וממש לא הסתדרתי איתו במשחקי פעולה, וגם במשחק מכות כמו injustice gods among us לא הסתדרתי עם השלט... הוא לא היה מספיק עדין כדי לעשות קומבואים. הייתה לי הרגשה שעם המקלדת אפשר לדייק במקשים יותר בקלות. כל ממיני צירופים של למעלה למטה ולצדדים.. בשלט זה היה קטן מידי והרגשתי חוסר שליטה. מישהו ניסה בmortal kombat שלט של one? הוא עדיף ממקלדת בצורה גורפת?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by MisterL,

שלום, היה לי כ.מסך radeon 9700pro והייתי מקבל איתו על ההגדרות הכי גבוהות בין 90-140 fps תלוי במפה.. ולפני זה היה לי 6800gt ואז היה לי fps קבוע 333 למי שמכיר איך זה עובד בסולג'ר... עכשיו קניתי כרטיס מסך חדש x1950gt super 512mb 256bit ddr3 ומשום מה הוא נותן לי מקסימום 120 fps אפילו לא.. ניסיתי את הפקודה com_maxfps 333 או com_maxfps 0 וכלום לא עובד.. מישהו יודע אולי זה בעיות בהגדרות של המשחק? ניסיתי כבר להתקין דרייברים, זה לא עוזר ממש.. אז אם מישהו מכיר את הבעייה ויוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד..

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by Interl-Conore,

יש לי מלא LAGS במשחק!! אני מכבה הכל!!! גם את האנטי וירוס...הכל!! יש לי מחשב AMD3800X2 1 GB RAM X1800XT בבקשה מישהו יודע למה זה קורה?? אין SPY.. VIRUSES... :-\ אני רוצה לעשות פירמוט בגלל זה

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  23. מחפש חנות אמינה לקנות ממנה key יחסית בזול ל SC2:HOTS יחסית בזול: כלומר לעומת בליזארד, שבה משום מה גרסה אירופאית למשחק עולה 40 יורו. (וגרסת US עולה 40$...) אני מחפש אירופאית בפחות מ2 האופציות האלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by GooG,

שעה אני מנסה להכנס לשרת שיש 9 אנשים וכל שניה אני מקבל קיק כי שומרים מקום לשחקן אחר כל הזמן זה קורה.. אפילו שאני בTS

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Y-T-M,

התקנתי את המשחק ועכשיו אני מנסה לשחק ברשת אז בהתחלה הוא אומר שצריך להירשם באתר של ubisoft נרשמתי כשאני מתחבר למשחק אחרי שאני רושם את השם וסיסמא שלי הוא לא מראה לי שום שרת ואני לא יודע למה? וגם נתקעתי במשחק עצמו בשלב boat אני על ספינה גדולה שם עליה פצצה ואז בא מסוק ויש מישהו שיורה עליי האיש פשוט לא מת ואני פוגע בו מישהו יודע איך עוברים את השלב הזה תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.