משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
בסגנון בטרפילד2 וכו, לילד בן 14, מחשב ברמה בינונית (מעבד AMD 3800*2 2.2 Mhz, כרטיס מסך GEFORCE 7600, זיכרון 1GB) תודה
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
פתחתי את הדיון הזה בנפרד כדי שלא ייראו את זה בטעות בדיון הראשי אנשים שלא סיימו את המשחק בקיצור לא כל כך הבנתי , מי אני , למה נהפכתי לביג דדי , למה ראיין רצה שאהרוג אותו , מי זאת הטכטנבג הזאת ומי זה פאונטין ואיפה אטלס הזה נעלם אז אם אפשר מדוברי האנגלית הסבר מנומק ומפורט תודה חברה
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יוצאים מלא משחקים חדשים, שאני די רוצה לבדוק אותם. קניתי קירור לכרטיס מסך בשביל שאוכל להמהיר אותו. הכרטיס X800GTO2/ כררגע פתחתי לו רק את הצינורות, אבל להמהיר אותו אני צריך עזרה - זה כבר משהו אחר. השאלה היא: כאשר נגיד התקנתי את Medal of Honor Airborne ריינבו סיקס. ספלינטר סל האחרון. אף אחד מהם לא יכל לעלות, עלה לי חלון שיידע אותי שהכרטיס מסך שלי לא תומך. אז בסדר אני לא אראה כמה אפקטים, על המסך העל שלי (Dell 2407WFP) אבל העיקר לשחק? יש דרך לעקוף את זה? שכן הוא יריץ אץ המשחק? תודה
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני לא יודעת מה צריך לעשות פה: זה החלק של הדבורים. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם קיים במשחק Enemy Territory : Quake War אופצייה של מולטיפלייר או ריבוי משתתפים בלי אינטרנט .
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חזרתי למשחק היום, יש לי דמות קוסם רמה 70, ודי נמאס לי מדמות עם שתלויה במ-MANA. אני רוצה דמות שנלחמת בחרבות, אבל לא יודע איזה לבחור. מי הדמות הכי חזקה מבחינת DPS, ברמות הגבוהות כמובן (הנמוכות לא חשוב)?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/25063.html תחשבו במולטיפלייר, אתה מרגיש ממש במציאות עם מגוון אפשרויות מגניבות!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יאמן לפני חודש לא היה שום דבר לשחק ופתאום לא מספיקים להתאושש ממשחק אחד וכבר יוצאים עוד 3 לא מספיקים להתאושש גם מהם וכבר יוצאים עוד ועוד ועוד.. הלוואי וכל הזמן זה יהיה ככה! מי אמר שעוברים לקונסולות ו PC זה OUT?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חברים , אני על סף יאוש. אני במשימה לפני אחרונה (קינסשאה - חלק 2) ומשום מה כל פעם שאני רוצה לטעון מחדש SAVE שלי (כלומר לעשות LOAD) , המשחק עף. ניסיתי להתקין שוב וזה לא עזר , חיפשתי בפורומים ולא ממש מצאתי תשובות. מישהו מכיר את הנושא?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני קצת לא מעודכן .. אפשר לקבל רשימה של משחקי DX10 ?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן, אני לא מצליח להיכנס לשרת במשחקים BF3/4 דרך דפדפן EDGE. תמיד שהפעלתי את המשחקים הוא הפנה אותי אוטומט לדפדפן IE ושם לא הייתה לי בעיה. ניסית להיכנס היום ומשום מה הוא לא הפנה אותי לIE, אלה פשוט פתח לי את הבאטלוג בEDGE. בזמן שאני מנסה להיכנס לשרת הוא מבקש ממני להתקין Plugin על מנת לשחק במשחק, כשאני מבצע את ההתקנה בכל זאת אני לא יכול להיכנס לשרת. עושה רושם שהPlugin פשוט לא הותקן. כרגע אני משתמש בדפדפן EDGE בשוטף ואני מעדיף להשתמש רק בו, ולהימנע מלהתקין דפדפן אחר (הוא פשוט נוח לי). מישהו נתקל בבעיה הזאת ומצא לה פתרון? תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה מופנית לאלו שכבר התנסו ונכוו (או אולי נהנו)? הכוונה לגירסה הסטנדרטית, לא הדלוקס, לא הברימיום, לא הקרימינל עקטיביטי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צמד המשחקים המדובר שהושק באותו יום עושה חיל ב-PC עם גרסאות מלוטשות ואיכותיות, ביקורות גולשים נלהבות והצלחה במכירות לכתבה: http://hwzone.co.il/מקס-הזועם-ו-metal-gear-solid-חגיגה-לשחקני-המחשבים-הא/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המבצע החדש של מפתחת הליבות הגראפיות יספק לכם בחירה חינמית בין Assassins Creed Syndicate ל-Rainbow Six Siege, אם תבחרו לקנות כרטיס GTX 970 או טוב ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/תמיד-לפנק-קנו-כרטיס-מוביל-של-nvidia-וקבלו-כו/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה עברתי מPS4 ל PC ואני רוצה להמשיך במחשב מהמקום שבו הפסקתי בPS4, אשמח אם תעזרו לי למצוא שמירה מהרגע בו *אזהרת ספויילר * *טרוור מגלה את החבר המשותף בקבר * בינתיים הצלחתי למצוא רק שמירות של 100% סטורי מוד. בתודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מתנצל אם זה לא המקום המתאים לבקש או לשאול בנושא, פשוט לא ידעתי איפה כן לבדוק... אני לא מכיר ולא מתמצא בתחום הנ"ל בכלל ולכן אני לא יודע להגדיר תקציב תואם, אך אני מוכן להשקיע סכום מכובד מאוד עבור המטרה. אני צריך משחק סימולטור ל- PC שמדמה נהיגה (לא מירוצים, אלא נהיגה ברכב בדגש על כללי נהיגה נכונים וזהירות מאלמנטים כגון הולכי רגל וכו') לצורך תגבור עבור שיעורי נהיגה. הנושא הוא שיש לי מוטוריקה מאוד מאוד גרועה וקורדינאציה ממש על הפנים מה שמתבטא בחוסר יכולת לאזן את הרכב בנתיב הנסיעה, גורם לי לבלימות חזקות מאוד ולחיצות חזקות מדי על דוושת הגז בתחילת נסיעה ובמהלכה. אני צריך סימולטור שיעזור לי להתאמן בשעות הפנאי כתגבור לשיעורים שאני לוקח. מבקש גם המלצה למערכת היגוי כולל דוושות גז…
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
בואו לגלות את משחקי הוידאו שזכו לפרסים ושאר ביקורות מהללות, אבל לא הצליחו לעשות דבר קטן וחשוב אחד: למכור עותקים לכתבה: http://hwzone.co.il/צדיקים-ורע-להם-עשרה-משחקים-מצויינים-שכ/
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תעזרו לי. אני ואחי לא מצליחים לשחק יחד באותו השרת, כל פעם שאחד מאיתנו מתחבר לשרת שהשני משחק בו, זה מיד מתנתק לשנינו. (אין הודעה מיוחדת בבאטללוג רק דברים בסגנון 'Somthing has stopped working' וכד'). אני כמעט בטוח שזה קשור לעובדה שאנחנו על אותה רשת. (Hotbox של הוט, מחוברים בעזרת WIFI). בכ''מ, יש דרך לפתור את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%99%d7%94-%d7%95%d7%91%d7%95%d7%a2%d7%98%d7%aa-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-baldurs-gate-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a4%d7%95%d7%aa%d7%97/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://www.vg247.com/2016/06/01/gog-connect-lets-you-add-drm-free-versions-of-steam-games-to-your-gog-library/ רק צריך לקשר בין החשבון GOG לחשבון Steam ו- GOG תייבא את המשחקים. יש רשימה מוגבלת של משחקים שאפשר לייבא (בהתאם להסכמים בין CDPR למפיצות) אבל זה גורם לי להעריך אותם אפילו יותר. רק לשים לב לזה:
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, יש לי איזשהו קטע ב-BF4. משחק משחק ופתאום משום מקום כשאני רץ, אם אני מנסה לשנות כיוון עם לחצני A ו-D, השחקן שלי ממשיך לרוץ קדימה, גם אם אני עוזב מקש W. בנוסף לזה, העכבר שלי לא מגיב לתנועות. אחרי כמה זמן (זה משתנה מפעם לפעם בזמנים), הכל חוזר לנורמה ואפשר לשחק, אבל זה חוזר כל כמה דק' על עצמו. אם אני עושה ALT+TAB וחוזר למשחק, הכל חוזר לנורמה גם. אם אני מת ועושה RESPAWN זה קורה עוד פעם אחרי כמה שניות-דקות... מה הקטע עם המשחק הזה? זה בגלל המקלדת שלי? לעשות REINSTALL למשחק? אם צריך מפרט או רק את המקלדת תגידו (אם זה קשור למקלדת בכלל). תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להיכנס לתחום נכון לעכשיו יש לי 15 מגה נפח הורדה והעלאה מגיע ל-0.75 MB בדקתי דרך twich והזרמת המשחק לא הייתה משהו בלשון המעטה.. שאלותיי הן: 1. איזה נפח אינטרנט עלי לרכוש כדי להזרים משחק ברזולוציות של 1080 ויותר במילים אחרות באיכויות מקסימלית כמו שאני רואה במשחק מול המסך (ראיתי סרטונים ביוטיוב ובהם נאמר שצריך MB 10 הורדה ו-5 MB העלאה יש בזה משהו ? ) 2. ביחס למהירויות שהוזכרו ביוטיוב ניתן להשיג אותן בארץ ? כלומר האם יש חברה שבאמת מגיעה למהירויות שכאלו ? 3. האם נחוץ רכיב נוסף על מנת להגיע לרמה הזו ? מפרט המחשב שלי הוא כדלקמן: תודה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אדם שהחליט לשלם 1,300 דולר על מנת לקבל הזדמנות לשחק במשחק האינדי המלהיב לפני כולם מספק דיווחים פחות ורודים מהצפוי לכתבה
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
משחק האינדי המדובר ביותר של השנה, שהושק לקונסולות ונוחת היום גם במחשבים האישיים, מקבל ביקורות מעורבות עד כה מהמבקרים וגם מהשחקנים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-