משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
משחק היטמן שישי נחשף, מבטיח לחזור למקורות ההתגנבות של הסדרה, ויגיע אלינו כבר בדצמבר הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%a7%d7%a9-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%99%d7%98%d7%9e%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a1%d7%95%d7%a3/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי ברצוני לשאול כמה שאלות על הHOT PURSUIT : 1 האם המכונית יכולה להפגע במשחק - הרס במנוע, שבירת חלונות וכו' 2 האם בעתיד יצאו עדכונים ושיפורים היכילו עוד מסלולים ועוד מכוניות? 3 באיזה חנות הכי משתלם לרנות את המשחק? (כולל חנויות מחו''ל וEBAY) תודה ארד גונן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה- היום אני התקנתי את הבטא של המשחק... בלי לחשוב פעמיים ישר כווננתי את כל ההגדרות על מקסימום ... ואז ראיתי שכל פעם שאני משנה את הגדרת MODEL QUALITY ואת SHADOW QUALITY להכי גבוהה.... ההגדרה מתאפסת - כלומר - לא כתוב כלום טוב אז כל ההגדרות גבוהות חוץ מאלה. אני התחלתי לשחק במשחק, ואז אני רואה שחלק מהטקסטורות לא חדות מספיק - אפשר לאמר שנראות פשוט רע... וגם יש משהו ממש מוזר שפתאות קופצים להם באמצע המשחק אובייקטים לא קשורים לכלום יש לי גם בעיה דומה לזאת בFAR CRY.... הטקסטורות פשוט מגעילות ...העצים נראים רע.... וגם...ההגדרות שם על אולטרה אם יש לכם רעיונות לסיבה שזה קורה אז תגיבו תודה [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
WOW המשחק ניראה פשוט מדהים#@!! זה המחשק הכי מצופה עליי אחרי ...(אתם יודעים מה....) 2 תמונות לדוגמא עוד תמונות כאן חדשות http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesims2/screenindex.html
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום שלום לפני מספר ימים החלה לי תקלה מוזרה במשחק client lowframerate מופיע לי איקון של מסך עם סימן קריאה בצבע כתום ולפעמים גם אדום שחקתי עד כה מאז שיצא המשחק על הגדרות HIGH ב 1080 בלי שום בעיות ותקלות עד שזה הגיע .. גם שנסיתי לשחק בסינגל של המשחק אותו דבר - יש דרופים עצבניים של FPS אני משתמש בכרטיס מסך מדגם HD7950 BOOST , גם עם אוברקלוק שאני עושה ידנית וגם בלי ה FPS מתרסק נסיתי לשחק משחק אחר הורדתי BF1 לניסיון - שם ה FPS בסדר גמור לא מתרסק כמו ב BF4 נסיתי OCCT לכרטיס רבע שעה FPS יציב אין כלום נסיתי SPY 3DMARK נתן לי שגיאה כלשהי לגבי הכרטיס מסך ..ניקוד של 1918 לכרטיס מסך , עזבו את זה שהבנצמארק חזק מידי לכרטיס , בכל מקרה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשים תעסוקה ליומיים הקרובים? ARK: Survival Evolved ו-Company of Heroes 2 זמינים להתנסות חינמית בפלטפורמה המקוונת של וואלב לכתבה: http://hwzone.co.il/צודו-דינוזאורים-והצילו-את-רוסיה-בסוף-ה/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בעיר השנייה איפה שצריך להרוג את הנהג שנהייה שוטר (שיוצא מהקזינו) כל פעם שאני מנסה להרוג אותו או לגעת ברכב ישר מחסלים אותי כל הניידות שישנם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה לקנות את זה לאח שלי אבל חושב שמה שיש בחנות מזוייף (החנות הזאת אף פעם לא הייתה אמינה כל כך) אז האם זה דיסק אחד או יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי: (יש לי windows me עם אפשרות לשדרג ל windows xp pro או אולי לxp home) למה יש לי fps נמוך לעזאזל?! בשביל זה קניתי כזה כרטיס מסך?! למה הgta3 שלי לא נותן לי אפשרות לרזולוציה מעל 640x480 ו16bit colors? ??? האם כדאי לי לשדרג לxp ואיזו גירסה? אין לי הרבה כסף אז אני צריך פיתרון קל, זול ומהיר (אני מאוד מאוד מאוד מעדיף בלי קניית חומרה חדשה) איך יודעים את קצב ה fps במשחק (אני רק מעריך) תודה רבה, אסף המשחק הטוב בעולם :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי COH שקניתי לפני כמה שנים טובות בקופסא. אני מנסה להפעיל את הסידיקי הזה בסטים (Game >>> Activate a Product on Steam) ומשום הוא כותב לי להסידיקי הזה לא תקין. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לחזור לבלג'רס גייט אבל הוא ישן מדי...ובכ"מ הדיסקים שלי נעלמו. יש משחקים, לא כבדים מבחינת גראפיקה, שאפשר להתעמק בהם ועדיין לשחק בכיף? ולא תלת מימד משהו פשוט...דיאבלו נחמד אבל ניסיתי עכשיו את דיאבלו 2 הישן והוא עושה בעיות עם ווינדוס 7...חוץ מזה שהוא חרוש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף חדשות טובות מצד ACTIVISION! מפיצת הענק הודיעה שהסדרה תעבור למחזורי פיתוח של 3 שנים מה שאומר שלכל אחת מהמפתחות יהיה שנה נוספת לסיים את הפיתוח של המשחק. אם מתחשבים בזה ש MW3 ו GHOSTS היו אסון אין לי כל כך אמון ב IW או Sledgehammer (ניתן להם עוד הזדמנות, בכל זאת IW היו אשמים גם ב MW3) אבל לפחות ל Treyarch יהיה מספיק זמן להוציא משחק טוב ששווה קניה. http://www.vg247.com/2014/02/06/call-of-duty-ghosts-top-seller-earner-in-na-and-eu-activision-q1/ נכון להיום יש ל ACTIVISION 3 מפתחות שמתמקדות ב COD ובנוסף עוד 2-3 מפתחות שתומכות (RAVEN, RADICAL ונראה לי שיש עוד אחת). חדשות מאוד טובות אם מתחבים ש GHOSTS פשוט מזעזע.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחק שיצא לפני חודש - חודשיים פלוס מינוס. מסתבר שהוא אחד האדירים והמקוריים שיצא לי לשחק בהם. מה שיפה גם זה שהוא מתפתח בהתאם למשחקיות - אין קו לינארי של עלילה אז מי שבקטע אני אעלה עוד פרקים בהמשך. ואם אתם חמודים תעשו לייק/סאסקרייב פידבקים וכו' יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צוות WarRock ישראל גאה להכריז על פתיחת הקהילה הישראלית הרישמית של המשחק. עידכונים, מדריכים, טיפים וטריקים, הסברים, מערכת פורומים וחברים ישראלים למשחק... את כל זה ועוד תוכלו למצוא באתר הבית של WarRock ישראל www.warrock-il.com תודה לכול הנירשמים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המשחק ביום שני השבוע וכבר יש לי בעיה יש לי (NeverwinterNights) Windows XP Pro והמשחק מפסיק להגיב לי אחרי כמה זמן וכותב NOT RESPONDING ??? מה אני צריך לעשות כדי להפסיק את זה ??? בבקשה תעזרו לי בדחיפות. :-[
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מנוע הgoldsrc http://www.naiteki-kensei.com/ אבל זה לא מוד כמו כל האחרים יש פה שיפור גרפיקה מטורף וגיימפליי מטורף וזאת רק ההתחלה כי גם ESF עוד מעט הולך להיות אפילו יותר טוב מזה www.esforces.com קבלו איזה טריילר חזק
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
13-7 GG עשינו KILLCAM ROUND כי לחלק לא נכנס אז כל תוצאה להוריד ראונד אחד לנו half 1 half 2
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי E8400 @ 3.6GHZ HD4870 1GB 4GB RAM ואני לא מצליח להריץ אותו נורמלי... לא מבין למה ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר ארבעה חודשים שבהם לא נמכר בשל בעיות טכניות קשות בהשקה, הפרק המסכם בסדרת Arkham בדרכו חזרה אל פלטפורמת ה-Steam. האם השחקנים יסלחו על שגיאות העבר? לכתבה: http://hwzone.co.il/רגע-המבחן-arkham-knight-חוזר-אל-המחשבים-האישיים-ב/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לגבי SUPER PATCH 0.31 ..מישו כאן מעודכן?הוא על המחשב שלי אבל אחרי ההתקנה לא נותן לעשות ATTACH...יש על זה דיונים ברשת אבל לא מצאתי תשובות נורמאליות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניגוד מובהק ומופגן למתכונת המקובלת בשוק המשחקים כיום, מכריזה CD Project Red כי המשחק החדש שלה יכלול שלל חבילות תוכן מוסף - חינם אין כסף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%9b%d7%94-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%96%d7%94-%d7%a0%d7%9b%d7%95%d7%9f-witcher-3-%d7%99%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%9c-16-%d7%aa%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב עם מפרט הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC GIGABYTE GA-P55-US3L ₪536 ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - GAMING SERIES SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL COOLERMASTER CM 690 SEASONIC 500W : SS-500E SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME רציתי לדעת איך מטרו 2033 יעבוד עם מפרט כזה? דרך אגב יש לי מסך של סמסונג fullhd! האם הוא יעבוד על הרזולוציה הכי גבוהה או שיהיו קצת לאגים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בSTEAM מוכרים את Settlers 7 Gold Edition Deluxe ב 40$ שזה כ150 ש"ח וכולל את כל הDLC'S. נראה לי קצת יקר למשחק שיצא במרץ. בארץ מוכרים ב100 ש"ח את Settlers 7 Gold Edition (ללא ה"deluxe"). מי שמכיר את הגירסאות השונות יכול להמליץ האם כדאי להשקיע עוד 50 ש"ח? שיחקתי בעבר בSettlers (לא זוכר איזה) ואהבתי אולם מתלבט כרגע מה לקנות. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-