משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה ביצעתי קנייה דרך אמזון בפעם הראשונה הייתי צריך להרשם גם באתר יושופס שנתן לי כתובת בארצות הברית שאלייה נשלחו כל המשחקים ואחרי שהגיעו לשם נשלחו לארץ בתשלום (לא קטן אגב) הרבה מהמשחקים במחירים יפים אבל עשיתי כמה טעויות שהזמנתי משחקים יקרים בגלל שרציתי שכל המשחקים יהיו מאותה חנות באמזון אבל זה לא באמת משנה כי הכל נשלח לכתובת האמריקאית ועושים איחוד חבילות (עולה 3 דולר כל איחוד) ככה שלמשל dead space 2 אפשר גם להשיג ב 10 דולר אבל קניתי במחיר כפול ויש עוד כמה מקומות שהייתי יכול לחסוך אבל לא נורא אגב הייתי בבאג וראיתי שם dead space 2 ב 299 שקל ממש מביש אבל חלק מהמשחקים שלי כן קניתי בבאג במבצעים של 50 שקל עד מאה שקל כל המשחקים 19 במספר עלו 218 דולר באמזון עם משלוח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תהנו: Online Alternative Shooting Game ___________________________________ / ______________________________ / / / ______ __ __ __ __ / / / / /___ / / / / / / \ / / / / / /______/ / / /__/ / / /\ \/ / / /__ \__________/ /______/ /_/ \__/ /____/ The Duel Advanced Techniques FAQ GunZ: The Duel Advanced Techniques FAQ Version 1.1 (Complete) --- By: Kevin Dino Copyright: June 28, 2005 (Dinosaur on GameFAQs - Linaus/Lenaus in-game) ============================================================================== Table of Contents ============================================================================== 1) Vers…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בSTEAM מוכרים את Settlers 7 Gold Edition Deluxe ב 40$ שזה כ150 ש"ח וכולל את כל הDLC'S. נראה לי קצת יקר למשחק שיצא במרץ. בארץ מוכרים ב100 ש"ח את Settlers 7 Gold Edition (ללא ה"deluxe"). מי שמכיר את הגירסאות השונות יכול להמליץ האם כדאי להשקיע עוד 50 ש"ח? שיחקתי בעבר בSettlers (לא זוכר איזה) ואהבתי אולם מתלבט כרגע מה לקנות. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחק שיצא לפני חודש - חודשיים פלוס מינוס. מסתבר שהוא אחד האדירים והמקוריים שיצא לי לשחק בהם. מה שיפה גם זה שהוא מתפתח בהתאם למשחקיות - אין קו לינארי של עלילה אז מי שבקטע אני אעלה עוד פרקים בהמשך. ואם אתם חמודים תעשו לייק/סאסקרייב פידבקים וכו' יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
WOW המשחק ניראה פשוט מדהים#@!! זה המחשק הכי מצופה עליי אחרי ...(אתם יודעים מה....) 2 תמונות לדוגמא עוד תמונות כאן חדשות http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesims2/screenindex.html
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חושבים שאתם מכורים למשחקים? הכירו את האנשים שלקחו את התחביב למקומות מפתיעים והזויים במיוחד לכתבה
-
שלום! היום פעם ראשונה התחלתי לשחק ב BF2, ויש לי נורא פינגים גבוהים, בד"כ 100-400. יש לי גם ניתוקים מהסרברים, ותמיד יש לאגים - זהים כמעט עם הגרפיקה הכי טובה ועם הכי נמוכה (משמע הבעיה באינטרנט). התקנתי את ה patch 1.3, ה ISP שלי זה Spotnet. היא בעקרון ISP לעסקים, אבל היא הציעה גם לנו בבית ולא רק בעסק, אז הסכמנו. תמיד כשאני עושה בדיקת Broadband באתרים מוסמכים, אני מקבל תוצאות ממש נמוכות. אמור להיות לי חיבור 2MB עם UPLOAD גבוה מהממוצע, אבל הוא תמיד ממש נמוך. אני צריך לברר את זה. חוץ מזה מה עוד יכול להפריע? אין לי שום דבר רץ ברקע, אין לי ראוטר, הפיירוול לא מפריע ל BF2, אין לי רוגלות, לא וירוסים, המחשב מטופל כמו שצריך, ואין לי פינגים במשחקים אחרים. יש דרך לתקן את זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני לא טועה זה המשחק הכי אלים שיצא עד כה , GTA שנרדף ע"י כל היפי נפש נראה לידו כמו משחק של קונפי ! אז מהי ההוצאה להורג החביבה ביותר שלכם ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות משחק ואשמח לעזרה. אני צריך הסבר לגבי העמוד שבקישור. https://www.origin.com/irl/en-us/store/need-for-speed/need-for-speed/interstitial תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
סטודיו Petroglyph השיק את הכותר החדש והצנוע שלו, 8Bit Armies, שמרגיש כמעט כמו האח האובד של Generals האהוב אם גם אתם גדלתם עם מחשב אישי בביתכם ואהבה למשחקים בליבכם אי שם בסוף המילניום הקודם ובשנים הראשונות של זה הנוכחי – יש סיכוי טוב ששמורה לכם פינה חמה בלב למשחקי האסטרטגיה האגדיים של סטודיו Westwood, מסדרת Command & Conquer, אשר יחד עם Warcraft, Dune ו-Age of Empires סייעו להפוך את הז'אנר לאחד מהפופולריים ביותר בסביבה באותה תקופה. עם זאת, Westwood והרעיונות שלו לא שרדו את מבחן הזמן, והסטודיו נעלם לו ברה-אירגון של חברת האם EA – כשמרבית העובדים נטשו את הספינה על מנת ליצור לעצמם הזדמנות חדשה וטובה יותר. אחד מהתוצרים של הפירוק היה סטודיו Petroglyph, שנוצר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קמפיין מימון ההמונים של המשחק המסקרן Phoenix Point מצליח לגייס כמעט חצי מיליון דולר בתוך יומיים, וממלא אותנו בתקוות עבור ז׳אנר הפעולה בתורות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש בעיה להריץ את המשחק על ווינדוס 10 ? מתקבלת הודעת השגיאה המצורפת בתמונה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.camspace.com/ נראה מדהים - מישהו ניסה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחק המירוצים שהושק רק לפני כחודש יקבל המשך, במידה והשחקנים יבחרו לממן אותו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%9d-project-cars-2-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני תקוע בשמימה אצל טורינו בסוף העיר השניה תחילת העיר השלישית הוא מבקש ממני ללכת לקנות איזה שדה תעופה נטוש וזה עולה 80 אלף ולי יש כולה 35 אלף.. איך לכול הרוחות אני אמור להרוויח עוד 50 אלף ואין לי שום משימות אחרות לעשות..??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
זה ההמשך של המשחק הראשון שיצא: Operation Flashpoint. רציתי לדעת אם יש הבדלים בין המשחק הראשון לשני? שיפורים (חוץ מנשקים) ? גרפיקה ? משהו? או שזה רק משימות המשך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקפתי בהתקף נוסטלגיה עז, ואצתי רצתי להוריד את Dune המקורי: http://www.theisozone.com/downloads/pc/dos-games/dune-full-talkie-cd-version/ אח אבוי, אינני יודע כיצד אני מריץ אותו. יש לי DOSBOX, אך אין לי שום מושג איך לגרום לזה לעבוד. עזרה, מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. כשאני נכנס למשחק יש לי מסך שחור למשך איזה 5 דקות רק עד שאני נכנס לתפרית הראשי. ולאחר מכן יש לי בערך עוד 5 דקות לחכות הטעינה של המפה ובין כל שלב לסרטון. וב-COD 4 הכל עבד לי מצויין. למישהוא יש הצעות? (כבר התקנתי מחדש 4 פעמים)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24980
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-