משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
בכל קהילה נורמלית יש שרשור היכרות, שאנשים חדשים וותיקים יוכלו להציג את עצמם בפני הקהילה. אז הנה, אני אתחיל! אני אבנר דוכובני, אני בן 23 ואני גר בהרצליה. אני לומד באוניברסיטת תל אביב ביולוגיה ותואר בין-תחומי, ואני כרגע בשנה השניה. אני שחקן מאסטר, אבל כבר לא משחק כמו ששיחקתי פעם. וזה חבל . לפני שנה וחצי פחות או יותר פתחתי עם עמרי (GreatOldOne) את קבוצת הסטאקראפט הראשונה - TOP. לימים, מקבוצה זו יצאו מספר שחקנים, ואיתם הקמתי את קבוצת הסטאקראפט של ארגון e-Srael Gaming. (יותר מאוחר TOP החליפה את שמה והצטרפה לארגון NOM Gaming, בניהולו של Effect ואחריו Sectorix). בצבא הייתי ביחידה בשם 'זיקית', שהיא חלק ממודיעין שדה, ובה שירתתי כמפקד וכחובש. כיום אני משרת במילואים בפלס"ר שירי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי התחלתי סוף סוף להנות מרזולוציות גבוהות, אבל משהו באיך שהמשחק זז לא נראה לי שככה זה צריך להיות. התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס - יש איזו סיבה, זה לא נחשב הרי משחק "כבד" לא ? - -- - -- - - עריכה: אני חושב שמשהו לא בסדר (ואני מאוד מקווה שזה לא הכרטיס מסך) חזרתי עכשיו מFARCRY על הגדרות הכי גבוהות והיו כלי מידי תקיעות/קפיצות בסאונד :s05: וגם אחרי 5-10 דק' משחק פתאום הכל התחיל להשתגע - הצל ניהיה כחול, העצים היו באוויר . (ניסיתי להקתין את הPACTH לגירסה 1.3 אבח זה גם לא עזר) בבקשה תעזרו לי, המחשב חדש לגמרי - אוף . :-[ איזה נאחס יש לי.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהמשיך אחר כך מאותה הנק'.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לומר שהסרטונים האלה מתארים את סקיירים בצורה מושלמת בגרסה המציאותית שלהם למי שלא ראה ;D http://www.games.co.il/article6187.html
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להלן רשימת המשחקים אשר הקונה יקבל בתוך המשתמש לאחר שהתשלום יועבר בהצלחה לפייפאל!!!! American Truck Simulator Anno2070 Assassin's Creed II Audiosurf Bejeweled 3 Bionic Commando BioShock BioShock Remastered BioShock 2 BioShock 2 Remastered BioShock Infinite Call Of Duty Black Ops 3 Castlevania Lords of Shadow Ultimate Edition Castlevania Lords of Shadow 2 Counter-Strike Counter-Strike: Condition Zero Counter-Strike: Global Offensive Counter-Strike: Source ועוד המון המון משחקים הם עלו לי המון כסף אך אני מבקש על כל המשתמש 2400 ש"ח הם עלו הרבה יותר אבל לרדת למ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שאומרת הכותרת : מחפש משחק יריות (בסגנון Doom-י) המאפשר משחק מרובה משתתפים (2, לא חובה מעבר) במסך מפוצל. המשחק מיועד למחשב AMD X4 עם HD5850. ואם יש המלצה היכן לרכוש (Online או בחנות ספציפית) - דיינו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז "בונוס" הישן והטוב לא ראיתי אף משחק שבץ נא למחשב בעברית מישהו מכיר משחק כזה???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדרישות המערכת של המשחק כתוב: Supported Chipsets: ATI Radeon 9700 ATI Radeon 9800 ATI Radeon X300 ATI Radeon X500 ATI Radeon X600 ATI Radeon X700 ATI Radeon X800 ATI Radeon X1800 ATI Radeon X1900 Geforce FX 5900 Geforce 6200 Geforce 6500 Geforce 6600 Geforce 6800 Geforce 7300 Geforce 7800 Geforce 7900 אוקיי ואם יש לי 7600?? זה עובד ב6500 אבל לא ב7600? לא נראה לי ממש הגיוני...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gamepur.com/news/12603-battlefield-4-tons-little-known-tips-and-tricks-players-should-use.html http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065218161358535/ רשימה נחמדה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ציפיתי להרבה יותר. פתאום אני רואה את הפרצוף של החייל ההוא חשבתי משהו בהגדרות לא טוב, במריו ראו ברור יותר את הפנים של השחקנים. אבל גם כשהעליתי את הרזולוציה ל 1280x1024 וההגדרות על HIGH המשחק נראה גועל נפש, והמשחק בכלל גרוע יותר. Doom משחק חזק יותר =\
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה מבטיח, במיוחד האופנוע והאפשרות לפנצ'ר גלגלים. http://www.gamershell.com/news_BGTAViceCityBPCMovies.shtml תודה למישה(THE-HUNTER)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
מי שמשחק שירשום כאן לפחות את הרמה שלו. מי שלא מכיר, אז זה משחק רשת חינמי, ברוסית. הסיפור מתרחש אחרי מלחמה גרעינית שלחריבה את העולם. השחקן הוא אדם שצובר ניסיון, לומד מקצוע, מרוויח כסף... יש המון אביזרים, כלי נשק וביגוד... אלפי אנשים מכל העולם, וכמה ישאלים אפילו הקימו עיר שלמה שהקלאן שלהם שלוט בה (יש אפשרות להשקיע כסף אמיתי שמוחלף לכסף של המשחק...) כדאי להיכנס לאתר ולקרוא הסבר טוב יותר... www.timezero.ru אני עכשו רמה 10, ובעוד שבוע אני מניח שאני כבר אהייה רמה 11...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להביא לי הורדה ל Garrys Mod ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,קניתי הגה חדש אתמול,אולם כשהתקנתי את הדמו של NFS CARBON או MW לא הרגשתי את רעידות המנוע,כמו שהרגשתי עם הגה של מיקרוסופט ב NFS5,האם זה בגלל שהמשחקים היום דמו בלי כול האופציות של השליטה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצדדים שלה...ולמעלה מכל צד יש שתי חיילים עם בועה כזאת שמגנה עליהם...איך עוברים את הקטע הזה? ניסיתי כבר הכול,לעלות על התותחים ולירות על החיילים עם הבועה אבל זה לא עוזר ותמיד החיילים שבאים מהכנסייה הורגים אותי כבר... מה עושים? :s05:
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם רציתם פעם לדעת כיצד נוצרה סדרת Assassin’s Creed, בסרטון שלפניכם תוכלו לגלות D:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בן אדם שלא מתרגש משום דבר ואני רציני. לצערי זה אותו הדבר במשחקי מחשב, אני לא מצליח למצוא משחק שאני ישחק בו יותר מכמה ימים. ניסיתי FEAR אבל נרדמתי עד שמצאתי אוייב. TOTAL WAR משעמם, כל הזמן אותם קרבות. HEROES 5 בהתחלה נחמד, אחר כך מבנים שרוב המשחק זה להעביר תורות בלי סוף. קשה לי למצאו משחק שאני פשוט יהנה ממנו. אהבתי בזמנו את PAINKILLER, אקשן טהור, למרות שעשה לי כאב ראש. כבר לא יוצאים משחקים כמו PROJECT IGI..... יש לכם אולי איזה משהו טוב שיצא בשנה האחרונה להמליץ לי? אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה יכול להיות? http://www.callofduty.com/ צד שמאל טיפה למטה קישור למשחק החדש שלהם -CALL OF DUTY 4 מה קורה פה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים! כבר כמה זמן שלא הגעתי לפורום, אבל הפעם יש לי סיבה מאוד טובה לחזור אולי שמעתם שפיפוש עושה קאמבק (פיפוש זה משחק ישראלי מצחיק למי שלא מכיר). לכבוד "פיפוש החדש" ליוויתי את צוות הפיתוח במשך יותר מחצי שנה כדי לתעד איך הם יוצרים את המשחק. החל מהאנימציה, הכתיבה, התכנות ועד להקלטות באולפן, אני בטוח שמאוד תהנו מההצצה הזאת לתהליך!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על משחקים אשר תומכים בהפעלת גויסטיק ולא רק סימולטורים. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם קראתי פה שעובדים על זה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היכונו: FIFA 17 הוכרז רשמית עם סרטון קצרצר, שמודיע כי המשחק יתבסס השנה על מנוע ה-Frostbite 3 המתקדם של EA, בדומה לחלק גדול מכותריה האחרים של המפיצה. החשיפה המלאה של משחק הכדורגל החדש תתרחש ב-12 ביוני, ההשקה תגיע ב-29 בספטמבר - ואנחנו מקווים שהפעם שחקני המחשבים האישיים לא יקופחו טכנולוגית, לשם שינוי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מממ איך אני מתחבר למשחק? הוא מבקש ממני שם משתמש וססמא בהתחלה, ואז כשאני רושם שאני רוצה ליצור שם חדש, הוא מנסה להתחבר ל- "EA Master Server" אבל לא מצליח. מה אני עושה? חייבים לשחק את המשחק ברשת?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-