משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. אני לא יודע האם זה הפורום המתאים, אבל אשמח אם תוכלו להעביר את הדיון לפורום הנדרש. קניתי GamePad רוטט ל-PC (כמו של PS2). התקנתי את הדרייבר.. בהגדרות של הדרייבר יש לי את האופציה לבדיקה של הרטט.. והכל מקונפג מצויין. וגם במשחקים עצמם (DMC4 נגיד), יש את האופציה של הרטט.. סימנתי אותה כ-ON. אבל בכל אופן, אין לי שום רטט ב-GamePad. איך למעשה אני כן יכול להפעיל את מצב הרטט במשחקים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח להתייעץ אילו טלוויזיות הם הטובות ביותר בשוק היום, על מנת לשחק משחקי מחשב באיכות והרזולוציה הגבוהה ביותר. אשמח למספר רב של אופציות תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צוות WarRock ישראל גאה להכריז על פתיחת הקהילה הישראלית הרישמית של המשחק. עידכונים, מדריכים, טיפים וטריקים, הסברים, מערכת פורומים וחברים ישראלים למשחק... את כל זה ועוד תוכלו למצוא באתר הבית של WarRock ישראל www.warrock-il.com תודה לכול הנירשמים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי. יש לי 2GB DC עדיין המשחק לא עובד טוב ניסיתי לשים AF16 בליAA 1024 עם SHDOWS והוא היה על 20 רוב הזמן... לפי מה שבדקתי כשאני מסמן שיפעיל SHDOWS הוא מפעיל לי גם SOFT SHDOWS, הSOFT לא מסומן אך הוא מופעל. איך אני יודע?אחרי שמתי SHDOWS היה על 20,שמתי SOFT וזה נשאר על 20.וגם לא היה שינוי בSHDOWS.הם עדיין נשארו אמיתים. מה לעשות??נמאס לי מהמשחק הזה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת Game Freak, שבמשך עשרים שנות קיומה הביאה לנו בעיקר את משחקי הפוקימון לדורותיהם, סידרה לנו הפתעה נעימה עם Tembo the Badass Elephant, בכיכובו של פיל קומנדו אימתני לכתבה: http://hwzone.co.il/ביקורת-משחק-tembo-the-badass-elephant/
-
המשחק עובד אבל אין אותיות ובמקום זה רואים מלבנים\ריבועים ריקים. החץ של העכבר מחובר לריבוע שחור. חבר שלי טוען שלAMD + DirectX 8 + Windows XP ישנם בעיות תאימות, האמנם? :-\ ??? ממה הבעיה במשחק יכולה להיגרם? מחוסר עדכון של WXP, אולי? :
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היכונו: FIFA 17 הוכרז רשמית עם סרטון קצרצר, שמודיע כי המשחק יתבסס השנה על מנוע ה-Frostbite 3 המתקדם של EA, בדומה לחלק גדול מכותריה האחרים של המפיצה. החשיפה המלאה של משחק הכדורגל החדש תתרחש ב-12 ביוני, ההשקה תגיע ב-29 בספטמבר - ואנחנו מקווים שהפעם שחקני המחשבים האישיים לא יקופחו טכנולוגית, לשם שינוי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=GfMvlL1e9Wg הפעם סידרתי את הבעיה עם הלאגים (Fps).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מכל הזמנים. אני שואל מכל הזמנים כי בהרבה מקרים ראיתי אנשים שנורא אוהבים משחק כלשהו ישן למרות שהגרפיקה מעט פחות סקסית אך פרמטרים אחרים עושים אותו עדיין כיף לשחק (משתנה יותר/נועז יותר/מצחיק יותר/וואטאבר). אנא היו עמי עדינים - לא שיחקתי משחק מחשב משהו כמו 3 שנים וקניתי את המומו רק בגלל שהיה בדיל מיוחד במינו ב-Black Friday ;-) אם אפשר לשמוע בקצרה למה אתם בוחרים את אותם שני משחקים אודה לכם. לגבי דרישות חומרה - לא תהיה בעייה כי בקרוב מאוד אני משדרג כנראה ל-AMD A64 X2 4400 עם 2 גיגה זיכרון, שיואץ כ-10%. תנקס
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שמאפשרת כזה דבר (שתפעל ברקע כמו ICQ או EMULE ) או שזה בכלל לא אפשרי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://halflife2.filefront.com/file/HalfLife_2_R8_HDR_Bloom_MiniMod;38224 *כל כרטיס מסך עם Pixel/Vertex Shader 2.0 מסוגל להריץ את המשחק עם האפקט הנלווה. עובד נהדר אצלי! 8)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז "בונוס" הישן והטוב לא ראיתי אף משחק שבץ נא למחשב בעברית מישהו מכיר משחק כזה???
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום-אני עומד לפני פירמוט של המחשב אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול לשמור את השמירה שלי בניד פור ספיד... אני עוד מעט מסיים את המשחק אבל חייב לפרמט.....אני לא יודע איפה נמצאת התיקיה של השמירה של המשחק.. אז בבקשה עזרו להציל את המשחק... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש את המשחק Max Payne 2 : The Fall of Max Payne. בדקתי בכל חנות אפשרית, Bug, Freak ועוד חנויות מוזרות אחרות (מושי ) גם ב-Yad2 וב-Zap ולא מצאתי אף חנות שמחזיקה את המשחק. אם אתם מכירים חנות שמחזיקה את המשחק - בבקשה תעזרו לי ותפרסמו את שמה כאן. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש במשחק לבחור 5.1, אבל לדעתי זה אנלוגי, כי הרסיבר שלי לא רואה שום סראונד במצב הזה. האם יש דרך להגיד למשחק שיוציא את הסאונד מה SPDF? לא מצאתי אופציה כזו. זה משחק שאמור להיות בדולבי דיגיטל לדעתי. זה המינימום שאפשר לבקש...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בSTEAM מוכרים את Settlers 7 Gold Edition Deluxe ב 40$ שזה כ150 ש"ח וכולל את כל הDLC'S. נראה לי קצת יקר למשחק שיצא במרץ. בארץ מוכרים ב100 ש"ח את Settlers 7 Gold Edition (ללא ה"deluxe"). מי שמכיר את הגירסאות השונות יכול להמליץ האם כדאי להשקיע עוד 50 ש"ח? שיחקתי בעבר בSettlers (לא זוכר איזה) ואהבתי אולם מתלבט כרגע מה לקנות. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום לפני מספר ימים החלה לי תקלה מוזרה במשחק client lowframerate מופיע לי איקון של מסך עם סימן קריאה בצבע כתום ולפעמים גם אדום שחקתי עד כה מאז שיצא המשחק על הגדרות HIGH ב 1080 בלי שום בעיות ותקלות עד שזה הגיע .. גם שנסיתי לשחק בסינגל של המשחק אותו דבר - יש דרופים עצבניים של FPS אני משתמש בכרטיס מסך מדגם HD7950 BOOST , גם עם אוברקלוק שאני עושה ידנית וגם בלי ה FPS מתרסק נסיתי לשחק משחק אחר הורדתי BF1 לניסיון - שם ה FPS בסדר גמור לא מתרסק כמו ב BF4 נסיתי OCCT לכרטיס רבע שעה FPS יציב אין כלום נסיתי SPY 3DMARK נתן לי שגיאה כלשהי לגבי הכרטיס מסך ..ניקוד של 1918 לכרטיס מסך , עזבו את זה שהבנצמארק חזק מידי לכרטיס , בכל מקרה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כן, כן. אני יודע שזה משחק ישן אבל זה לא מוריד מערכו "הגבוהה". בכל אופן לבעיה. רכשתי את המשחק האמיתי של RED ALERT2 לפני יותר משנתיים ואף פעם לא הבנתי למה כאשר אני בא לשחק ברשת המשחק חוזר לי למסך הראשי! ז"א, לא נותן לי לשחק במשחק הראשי! מה לעשות? אולי יש איזה פצ' לתקן את זה? *עדכנתי את המשחק לגירסה 1.6 דרך המשחק עצמו... (בכדי לשחק באינטרנט). בתודה מראש. VerJil
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
City of Steam is a browser based RPG אלפא פתוחה מתחילה בקרוב, הרשמה דרך האתר של המפתחת: http://www.cityofsteam.com/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתקנה של המשחק נשאלתי אם אני רוצה להתקין DIRCTX וסירבתי כי אני יודע שבחלונות 7 יש כבר DIRCTX11 מותקן.. ואחר-כך באתי להפעיל את המשחק ואני מקבל הודעה שחסר הקובץ D3DX9_41.DLL.. השאלה היא האם לחזור על ההתקנה וכן להתקין DIRCTX בהתקנה או מה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר אור יש לי את המשחק מאוגד בקובץ ZIP אחד המכיל בתוכו את רשימת הקבצים מה בעצם התהליך להתקנת המשחק? ניסיתי לעשות EXTRACT לתיקייה אחרת ומשם להפעיל את קובץ ה SETUP. במהלך ה EXTRACT אישרתי לו לעשות OVERWRITE לחלק מהקבצים וכשהפעלתי את ההתקנה הוא ביקש שאכניס את הדיסק הראשון. מישהו יודע מה התהליך הנכון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-