משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
http://www.camspace.com/ נראה מדהים - מישהו ניסה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי אתמול את הדמו הנ"ל אחרי פיקפוק רב במשחק בעל שם כזה (היה נשמע לי כמו נסיון עלוב ליצור משחק עם שם שיהיה דומה לCALL OF DUTY..) ומה אני אגיד לכם, אני כבר מת לשחק במשחק המלא. המשחק (סגנון FIRST PERSOON SHOTER) לוקח אותנו אל איזה אגדה עתיקה לגבי זהב שנקבר באיזה מקום קדום וכל אדם המנסה לחפש אותו מוצא עצמו בסוף מטורף לגמרי.. המשחק מתרחש בתקופת אמריקה הישנה כאשר היו גם אינדיינים בשטח והאמת? לא ממש הבנתי את עניין הדמויות שם כי פעם שחקתי בתור איזה כומר שרודף אחרי הרעים שמנסים להשתלט על העיירה ולשחרר את הפושעים ובאותו זמן גם רודף אחרי בחור ושמו בילי ובמסך אחר שחקתי את אותו בילי (אינדייני) שבורח מהכומר ומחפש איזה בחור/ה ששמו מולי כדי לספר לו את הסיפור.. בשורה תחתונה, נראה משחק …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהם מחדשים עוד הפעם לא כתוב כלום בעידכונים???זה ממש עכשיו עושה לי ככה כבר יש לי דטמצ'... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיחקתי בסדרות: VIRTUA TENNIS ו - TOP SPIN למחשב ואני מחפש עוד משחקי טניס טובים. יש המלצות ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על משחקים אשר תומכים בהפעלת גויסטיק ולא רק סימולטורים. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מוד עבור משחק התפקידים המשובח של בתסדה בסך הכל רצה לספק אפשרות להריץ אותו גם על מערכות בסיסיות מאוד, אך יצר במקביל גם מראה חדש ומדליק מאוד עבורו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-המוד-שמשפר-את-הביצועים-של-skyrim-וגורם-ל/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב-Ubisoft החליטו לחשוף את הרימייק המקיף הראשון שלהם למשחק מהעבר - Prince of Persia: Sands of Time האגדי, שזוכה להתנגדות ולכתף קרה כבר מהרגע הראשוןלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3, 670 256 ראם geforce 2 mx 200 17 FPS בקאונטר סטרייק בממוצע- מי יודע למה???????????? נ.ב. המחשב לא שלי זה עזרה לחבר. התייחסו אליו יפה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המצנח במשחק Just Cause 2 שהוא פשוט לא נפתח על ידי לחיצה על המקש רווח גם שינוי הכפתור לא עזר. הדמות פשוט נופלת מגובה רב ולחיצה על הרווח לא גורמת לפתיחה של המצנח כמו מקודם. יתכן ונעלם המצנח וצריך לקנות חדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש המלצות טובות? אם אפשר בלי אלימות, עדיף.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ממש לא מעניין אותי כל הקבוצות במודיעין אלא רק המשחק עצמו. אחראי פורום - אפשר לעשות משהו בנידון , זה מאוד מציק.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני משחק רבות במשחק ואתמול פתאום הוא יוצא לי ומציג שגיאה, Visual C++ runtim error - abnormal termination. מאז כל פעם שאני מפעיל, זה עוד לא נכנס למשחק וכבר יוצא עם אותה ההודעה. הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש ועדיין כלום, מה עושים? יש לציין שלא שניתי שומדבר בהגדרות או משהו - לא נגעתי בכלום. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בסדרת הכתבות \'הסיפור מאחורי\' תוכלו ללמוד את היסטוריית הגיימינג, ולגלות את הפרטים שלא ידעתם על המשחקים האהובים עליכם. הפעם אנו נצלול אל Fallout, סדרת המשחקים הפוסט-אפוקליפטית שכולם אוהבים לכתבה: http://hwzone.co.il/הסיפור-מאחורי-סדרת-משחקי-fallout/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהשנתיים האחרונות. גוף שלישי\ראשון לא זוכר את השם שלו.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברי הגיימרים! אתם מוזמנים לעשות לייק בפייסבוק או לעקוב בטוויטר אחר הארגון PwGaming הארגון עם השחקנים הכי מקצועים והכי טובים בישראל! תקבלו עדכונים לסטרימים כתבות והגרלות עם פרסים! תתמכו בנו להפוך את ישראל לחלק מקהילת הגיימינג העולמי! תודה מראש על התמיכה http://www.facebook.com/TeamPwR?ref=hl https://twitter.com/PwG_OfficialL
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחק שיצא לפני חודש - חודשיים פלוס מינוס. מסתבר שהוא אחד האדירים והמקוריים שיצא לי לשחק בהם. מה שיפה גם זה שהוא מתפתח בהתאם למשחקיות - אין קו לינארי של עלילה אז מי שבקטע אני אעלה עוד פרקים בהמשך. ואם אתם חמודים תעשו לייק/סאסקרייב פידבקים וכו' יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב "לקנות" את המשחק אבל 6 דיסקים WOW......הוא משחק כדאי? אני עדיין משחק ב UT 99 ...אז מה יותר יפה UT 2004 או 99? ומה יותר יפה HALO או UT 2004 /99
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שהיום הרבה משחקים מכילים תאור מפורט על אנשים\מקומות\מפלצות שהדמות פוגשת למשל assassin creed כתוב שם על כל מכר ומקומות שזה ממש מיותר mass effect witcher אני מוצא את זה מיותר ולא קורא האם אתם קוראים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא ראיתי שזה פורסם פה, האם למישהו יצא לשחק? משחק סימולטור של משאיות\רכבים , שמדמה חילוץ ואספקה של חומרים ודברים שונים, משחק לא קל עם המון משימות חשיבה, אבל מדהים! גם הגראפיקה יפיפיה:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 150 FPS .... הכל גבוה AA 6X AF 16 shader Detail medium shadow Medium השאר HIGH... רזולציה 1152X768 ולפעמים יורד ל78 שיש ממש הרבה אנשים.. ושיש מלא יורד ל50... האם זה טוב ? לכרטיס X1950 PRO... ומעבד Dual core 4200+ 2.2GHZ
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, עשיתי מעבר לווינדוס החדש, והתקנתי את המשחק הנ"ל. שניסתי להפעיל את המשחק הופיע לי ההודעה הבא The program can't start because d3dx9_30.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. :nixweiss: למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך אפשר לטפל בה (אם בכלל)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחק הפלטפורמה הנוסטלגי והמוצלח Sonic Mania הגיעו אל המחשבים האישיים באיחור של שבועיים - כשעתה מתברר כי עיכוב זה לא נועד לליטושים אלא לתוספת של הגנת ה-Denuvo המושמצת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
כמובן שאלה שמועות ושום דבר לא רשמי אבל סתם מעניין – Lasgana: BF4 Lasgana: Coming October 23rd, 2013 Lasgana: development just started, expected to be done in 1 yr [Nirolak's Note: Since this is the one likely to elicit the most "this is fake" notes, I feel I should elaborate. Given some later points (like already have an internal demo), this seems to refer to EA's normal two year development cycle of a one year pre-production cycle with ~30-40 people and then ballooning up to 150-300 people to make the game after most things are prototyped and planned out. Visceral, BioWare, and a fair number of publishers outside EA also operate this way since it allows you to have mul…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-