משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
City of Steam is a browser based RPG אלפא פתוחה מתחילה בקרוב, הרשמה דרך האתר של המפתחת: http://www.cityofsteam.com/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור של 10 מגה ב012+ADSL עכשיו בזמן האחרון הפינגים שלי קפצו ל80 ומעלה יש לי בקושי שרתים שאני יכול לשחק בהם ועד שאני מוצא שרת עם פינג של 80+- אני משחק עם מלא לאגים(השחקנים קופצים ממקום למקום אני קופץ ממקום למקום וכו') לפני שאני עושה משהו דרמטי יש אפשרות אחרת חוץ מתשתית גרוע של 012 כי עד כמה שהבנתי להרבה אנשים עם 012 יש בעיות במשחקים זה נכון? ואם כן איזה תשתית אחרת עדיפה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהיוצר של Super Meat Boy http://tommyrefenes.tumblr.com/post/45684087997/apathy-and-refunds-are-more-dangerous-than-piracy
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המשחק ב250 שקל. ואני חושב שעשיתי טעות, האנגלית שלי לא ראה אבל קשה לי להבין את המשחק. באמת יש המון אפשרויות ואני רואה כאן אנשים מדברים על נשמות דרקון איך ללכוד איך ללמוד וכו' וכו' יש באמת המון דברים שאין לי מושג ואני גם לא יודע איך להבין אותם. לא שחקתי במשחקים הקודמים ככה שהבסיס של העלילה מבחינתי זה המשחק הזה אז אין לי מושג יש איזה אתר שמדריך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר אור יש לי את המשחק מאוגד בקובץ ZIP אחד המכיל בתוכו את רשימת הקבצים מה בעצם התהליך להתקנת המשחק? ניסיתי לעשות EXTRACT לתיקייה אחרת ומשם להפעיל את קובץ ה SETUP. במהלך ה EXTRACT אישרתי לו לעשות OVERWRITE לחלק מהקבצים וכשהפעלתי את ההתקנה הוא ביקש שאכניס את הדיסק הראשון. מישהו יודע מה התהליך הנכון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשאני מחבר את הנייד שלי למסך גדול יותר ומשחק איתו על 1080*1920 אני מתחיל לשחק על 60 fps ואז אחרי 15 דקות זה מתחיל לרדת בהדרגה. יש לציין שהמחשב לא מתחמם יתר על המידה וזה לא קורה כמשחקים עם המסך הרגיל שלו ברזולוציה 768*1366. דגם כרטיס מסך: nvidia gefore gt525m אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המישחק דום 3 (צרוב מחבר) איך אני אמור לדעת אם הוא התקין לי וירוס\תוכנת ריגול? ומתי זה יפעל לי ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון המחשב שלי אמור להריץ תמשחק בצורה מעולה. יש לי 512 DDR2 גיפורס- PX6600 256MB מעבד פנטיום 4 3000 קיצר המשחק פועל טוב חוץ מדבר אחד. יש לי בגרפיקה כל מיני ריבועים ורודים כאלה בדרכלל איפה שיש אפקט של אשן או אש. אממ ניסיתי להוריד ביכלל תגראפיקה להכי נמוך וזה עדיין אז זה לא בעיה של זה. התקנתי פעמיים ועדיין זה ככה. החלפתי קראק פעמיים וזה עדיין ככה. התקנתי דרייבר הכי חדש לכרטיס מסך וזה עדיין ככה. התקנתי דיירקסט 9 וזה עדיין ככה. לא יודע מה לעשות. יש לך הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום לפני מספר ימים החלה לי תקלה מוזרה במשחק client lowframerate מופיע לי איקון של מסך עם סימן קריאה בצבע כתום ולפעמים גם אדום שחקתי עד כה מאז שיצא המשחק על הגדרות HIGH ב 1080 בלי שום בעיות ותקלות עד שזה הגיע .. גם שנסיתי לשחק בסינגל של המשחק אותו דבר - יש דרופים עצבניים של FPS אני משתמש בכרטיס מסך מדגם HD7950 BOOST , גם עם אוברקלוק שאני עושה ידנית וגם בלי ה FPS מתרסק נסיתי לשחק משחק אחר הורדתי BF1 לניסיון - שם ה FPS בסדר גמור לא מתרסק כמו ב BF4 נסיתי OCCT לכרטיס רבע שעה FPS יציב אין כלום נסיתי SPY 3DMARK נתן לי שגיאה כלשהי לגבי הכרטיס מסך ..ניקוד של 1918 לכרטיס מסך , עזבו את זה שהבנצמארק חזק מידי לכרטיס , בכל מקרה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן בוקר טוב וחגן שמח. יש לי את 4 חבילות ההרחבה (או שזה 3 ) , התקנתי אותם כמו שמוסבר ואני לא יודע מה הלאה, נשמע טיפשי ומגוכח אבל ככה זה , אני מעלה את FALLOUT בוחר ב LOAD DATA מסמן את ההרחבה ושום דבר לא קורה כאילו, אני נכנס למשחק רגיל ולא נוספת לי שום אופציה חדשה שום כלום. אשמח להסבר . תודה וחגם שמח
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי את ההתקנה והופיעה לי שגיאה.. צירפתי קובץ להודעה עם תמונה של השגיאה ------------------------------------------------------------------- ב-Assassins Creed II יש לי בעיה, אני משחק ובלי שום התראה המשחק נסגר במהירות ונעלם כלא היה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
13-7 GG עשינו KILLCAM ROUND כי לחלק לא נכנס אז כל תוצאה להוריד ראונד אחד לנו half 1 half 2
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כאשר רכשתי מהם משחק והורדתי אותו או חלקו למחשב,אני חייב להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן כדי שאוכל להמשיך לשחק ? האם צריך להתחבר כל כמה זמן כדי להטעין חלק כזה או אחר ? :
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה, אני תקוע במערכה עם הבריטים, במשימה על הקרב למען גשר פגסוס המפורסם (PegasusNight). לאחר שחיסלתי את הטנק עם התותח, כתוב לי לאבטח את הגשר משני צדדיו, ורק אחד נשאר. טוב, אז אני לא מצליח לעשות את זה ולא יודעים איפה עושים את זה. המצפן של המסך לא אומר לי כלום. תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איאפשר לפרוץ את החרא הזה? כואב הלב שזה לא עובד צריך לפתוח שרתים ישראלים כדי שיפתחו לנו את האיפים..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי אחראי על AI? המעבד? המשחק? ה-AI שמולו תתמודד יהיה תמיד אותו הדבר ב-100%? אם אני משחק עם מעבד יחסית חלש, יכול להיות שהוא יחשב את ה-AI ברמה נמוכה יותר ממעבד תותח? בשורה התחתונה - שחקן עם מחשב חזק ייצטרך "להתאמץ" יותר במשחקים (כל משחק, לא רק פעולה)?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי ברצוני לשאול כמה שאלות על הHOT PURSUIT : 1 האם המכונית יכולה להפגע במשחק - הרס במנוע, שבירת חלונות וכו' 2 האם בעתיד יצאו עדכונים ושיפורים היכילו עוד מסלולים ועוד מכוניות? 3 באיזה חנות הכי משתלם לרנות את המשחק? (כולל חנויות מחו''ל וEBAY) תודה ארד גונן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צוות WarRock ישראל גאה להכריז על פתיחת הקהילה הישראלית הרישמית של המשחק. עידכונים, מדריכים, טיפים וטריקים, הסברים, מערכת פורומים וחברים ישראלים למשחק... את כל זה ועוד תוכלו למצוא באתר הבית של WarRock ישראל www.warrock-il.com תודה לכול הנירשמים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על משחקים אשר תומכים בהפעלת גויסטיק ולא רק סימולטורים. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%94-%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע למה בחודשים האחרונים ירדה האפשרות למישחק און ליין? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-