משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שאני מפעיל את המשחק הוא כותב לי CANNOT CREATE 3D DEVICE למה? :'(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו פה מכיר את המשחק GOTCHA? תספרו לי עליו איך הגרפיקה והאם זה משחק יפה בכלל...
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני בן אדם שלא מתרגש משום דבר ואני רציני. לצערי זה אותו הדבר במשחקי מחשב, אני לא מצליח למצוא משחק שאני ישחק בו יותר מכמה ימים. ניסיתי FEAR אבל נרדמתי עד שמצאתי אוייב. TOTAL WAR משעמם, כל הזמן אותם קרבות. HEROES 5 בהתחלה נחמד, אחר כך מבנים שרוב המשחק זה להעביר תורות בלי סוף. קשה לי למצאו משחק שאני פשוט יהנה ממנו. אהבתי בזמנו את PAINKILLER, אקשן טהור, למרות שעשה לי כאב ראש. כבר לא יוצאים משחקים כמו PROJECT IGI..... יש לכם אולי איזה משהו טוב שיצא בשנה האחרונה להמליץ לי? אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן בוקר טוב וחגן שמח. יש לי את 4 חבילות ההרחבה (או שזה 3 ) , התקנתי אותם כמו שמוסבר ואני לא יודע מה הלאה, נשמע טיפשי ומגוכח אבל ככה זה , אני מעלה את FALLOUT בוחר ב LOAD DATA מסמן את ההרחבה ושום דבר לא קורה כאילו, אני נכנס למשחק רגיל ולא נוספת לי שום אופציה חדשה שום כלום. אשמח להסבר . תודה וחגם שמח
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. כשאני נכנס למשחק יש לי מסך שחור למשך איזה 5 דקות רק עד שאני נכנס לתפרית הראשי. ולאחר מכן יש לי בערך עוד 5 דקות לחכות הטעינה של המפה ובין כל שלב לסרטון. וב-COD 4 הכל עבד לי מצויין. למישהוא יש הצעות? (כבר התקנתי מחדש 4 פעמים)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור של 10 מגה ב012+ADSL עכשיו בזמן האחרון הפינגים שלי קפצו ל80 ומעלה יש לי בקושי שרתים שאני יכול לשחק בהם ועד שאני מוצא שרת עם פינג של 80+- אני משחק עם מלא לאגים(השחקנים קופצים ממקום למקום אני קופץ ממקום למקום וכו') לפני שאני עושה משהו דרמטי יש אפשרות אחרת חוץ מתשתית גרוע של 012 כי עד כמה שהבנתי להרבה אנשים עם 012 יש בעיות במשחקים זה נכון? ואם כן איזה תשתית אחרת עדיפה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם במשחק שאני משחק בזמן האחרון לא יודע כמה ממכם מכירים את המשחק הזה אמנם הוא לא משחק עם גראפיקה ברמה של FARCRY (תאמת הוא די רחוק ממנו) אין לי עלילה משובחת (תאמת העלילה די טיפשית, אם זה בכלל נחשב עלילה) המשחק שוקל 2GB ומשהו והוא אפילו לא 3D אמיתי אבל בכל זאת הוא כל כך ממכר!!!!!!! לאלה שלא יודעים על מה אני מדבר אני יספר קצת על המשחק זה משחק תפקידים אונליין (תאמת יש סינגל אבל הוא מסריח) בהתחלה אתה יוצר דמות ומתחיל לשוטט העולם הגדול של רון מידגר (RUNE MIDGAR) המטרה במשחק היא לשפר את הדמות שלך, להשיג אייטמים מגניבים כמו חרבות שריונים קסדות וכל מיני אביזרים שונים ומשונים עכשיו הקטע הכי מגניב בכל המשחק הזה הם מלחמות הגילדות בכל רגע נתון אתה יכול להצטרף ל…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני תקוע במערכה עם הבריטים, במשימה על הקרב למען גשר פגסוס המפורסם (PegasusNight). לאחר שחיסלתי את הטנק עם התותח, כתוב לי לאבטח את הגשר משני צדדיו, ורק אחד נשאר. טוב, אז אני לא מצליח לעשות את זה ולא יודעים איפה עושים את זה. המצפן של המסך לא אומר לי כלום. תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה ביצעתי קנייה דרך אמזון בפעם הראשונה הייתי צריך להרשם גם באתר יושופס שנתן לי כתובת בארצות הברית שאלייה נשלחו כל המשחקים ואחרי שהגיעו לשם נשלחו לארץ בתשלום (לא קטן אגב) הרבה מהמשחקים במחירים יפים אבל עשיתי כמה טעויות שהזמנתי משחקים יקרים בגלל שרציתי שכל המשחקים יהיו מאותה חנות באמזון אבל זה לא באמת משנה כי הכל נשלח לכתובת האמריקאית ועושים איחוד חבילות (עולה 3 דולר כל איחוד) ככה שלמשל dead space 2 אפשר גם להשיג ב 10 דולר אבל קניתי במחיר כפול ויש עוד כמה מקומות שהייתי יכול לחסוך אבל לא נורא אגב הייתי בבאג וראיתי שם dead space 2 ב 299 שקל ממש מביש אבל חלק מהמשחקים שלי כן קניתי בבאג במבצעים של 50 שקל עד מאה שקל כל המשחקים 19 במספר עלו 218 דולר באמזון עם משלוח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על משחקים אשר תומכים בהפעלת גויסטיק ולא רק סימולטורים. תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על משחק הילדים: cars the video game. בעת נסיון התקנת המשחק (מקורי) מופיעה ההודעה הבאה: warning:default charset cp1255 not supported, using iso-8859-1 instead ואז זה יוצא מהמסך של ההתקנה. זה מתרחש כל הזמן בעת נסיון התקנת המשחק, יש לציין שבעבר המשחק עבד אך לאחר פירמוט שבצעתי למחשב מתרחשת השגיאה בהתקנה. יש לי ווינ אקס פי. המפרט שלי: amd athlon 3000 1 ג'יגה זכרון geforce 6600gt לוח אם של ג'גבייט למישהו הפתרונות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים כאן שוב אנחנו Ri5e Clan עם סרטון חדש בו RusheZz ידבר קצת על השאלה הגדולה - מה זה נוב.מקווה שתהנוקומנטרי #5 מה זה נוב?| Ri5e RusheZz
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
;D כמובן שהוא גם יתמוך בDX10
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
דודים שלי כרגע שם והם יביאו לי בעזרת השם את המערכת... השאלה היא האם אפשר לקנות בשידור PAL או שיש רק NTSC ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתקפתי בהתקף נוסטלגיה עז, ואצתי רצתי להוריד את Dune המקורי: http://www.theisozone.com/downloads/pc/dos-games/dune-full-talkie-cd-version/ אח אבוי, אינני יודע כיצד אני מריץ אותו. יש לי DOSBOX, אך אין לי שום מושג איך לגרום לזה לעבוד. עזרה, מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה! אני מחפש משחק אופנועים למחשב הכי חדש או טוב שאתם מכירים תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק בכלבי האשמורת והשאלה שלי מתייחסת לגבי המשחק הזה בעיקר ולמשחקים דומים כגון : הסנדק,מאפיה וכו' במידה ואחבר הגה למחשב האם בשלבים של הנהיגה אוכל להשתמש בהגה במקום במקשים? במשחקים משולבים אקשן ונהיגה האם אפשר להשתמש במקלדת עבור האקשן ובהגה עבור הנהיגה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-