עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. המוסיקה של מקס פין היא מאירן במקור, ששייך לזמר בשם מוהין הנה:

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני רוצה כאלו מישחקים אם משאיות שנוסעים בדרכים עושים סחורה פורקים ויש מישטרה ונוסעים בכביש חופשי כזה.....

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  3. LEGO Indiana Jones לכל אוהבתי הג'אנר משחק חובה. וכמובן למי שאהב את לגו סטר וורס ! לעוד פרטים: http://www.gamespot.com/pc/adventure/legoindianajones/index.html?tag=result;title;0 יש שם גם טריילר. הה ו.... בטח תנעלו גם את האשכול הזה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכם שחקני קהילת באטלפילד! אתם מוזמנים לבוא ולהתאמן אצלנו בשרת הקלאב לקראת הטורניר הגדול של הקיץ ! תוכלו להתאמן עם חברים ואפילו עם שחקנים אחרים. שרת הקלאב: יש לפנות לצוות הגאטריה בטימספיק שלנו בשביל ארגון השרת. הטימספיק שלנו: 212.199.164.135 חברי הצוות: Sarm1x , RazAz13 , APchiii שיהיה בהצלחה לקראת הטורניר!

5. תוכלו להגיד לי אתרים לא חוקיים עם משחקים מלאים אני מת להוריד כי אין את כל המשחקים בקאזה וזה משגע אותי

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. שמעתי שיצא ואני רוצה להוריד אבל אני שואל אם כדאי לי להוריד בגירסת הדיוידי?מה יש בכלל בדיוידי?שמעתי שבאמצע המשחק יהיה כל מיני סרטונים זה יפריע לי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני לא מוצא אותו בחיפוש ושאני מנסה להכנס דרך IP זה אומר לי שהחיבור לא טוב. וגם הכינוי שלי רשום באתר הזה למטה, למה?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

WTF זה היה פעם Q4 2006 נדחה לQ1 2007 והיום אני רואה Q3 2007 =\ - אין משהו להגיד על זה זה אומר שעוד סביבות שנה המשחק יצא... (פחות חודשים~) תאמינו לי פשוט הורגים תאנשים, שירשמו מכתחילה Q4 2010 ועם הזמן יורידו

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by johnwoo,

נוצר מצב קטסטרופלי איך אפשר לשחק בכלל במשחקים אחרים, אחרי המשחק המדהים הזה. זה אשכרה משחק ה-FPS, הכי טוב שקיים. שיחקתי אצל חבר ב- "קיין ולינץ'" מיד אחרי שגמרתי את קוד 4 ופשוט רציתי להקיא. הרגשתי שחזרתי עשור אחורה מבחינת גרפיקה ומשחקיות. זה כמו לחזור ולשחק במשחק "DIGGER" יש הצעות למשחקים שיהוו עבורי חוויה מתקנת?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  10. אני מניח שכבר שמעתם על הבעיה, אבל עוד לא מצאתי פתרון ואני כבר עובד עצות. כשאני מפעיל את המשחק במולטי יש מסך שחור ושומעים רק את הסאונד ברקע. קניתי היום כרטיס מסך חדש - GTX560 TI וחשבתי שזאת הבעיה, אבל הבנתי שזה קורה להרבה אנשים. אם זה משנה, קניתי CD-KEY רוסי ועשיתי המרת שפה לאנגלית. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by vipnisim,

גרפיקה ברמה הכי גבוהה שראיתי איכות משחק אלופה זמן טעינה קצר כל מה שאפשר לבקש כדי לשחק כמו מלך דרך אגב הטלוויזיה היתה LCD 32 HD

12. היי, חשבתי לקנות דרך האתר הזה משחק- אתה משלם ומוריד - מספר הורדות בלתי מוגבל. אבל רציתי לדעת האם הוא בטוח?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  13. Started by omery000,

עוד חודשיים אני יהפוך לחוקי סוף סוף (!) ואני יוכל להוציא כרטיס ולקנות באינטרנט, רציתי לדעת איזה אתר אמין של משחקי מחשב שמוכר עותקים פיזיים במחירים זולים ועושה משלוחים לארץ אתם מכירים?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אתר הגיימינג הישראלי Vgames מציע ללקוחות שמשלמים דמי מנוי להוריד גרסאות פרוצות של משחקים http://computers.walla.co.il/?w=/4006/1167030 אני כבר מזמן ראיתי שיש משחקים באתר שניראה מוזר שמאפשרים הורדה שלהם לדוגמה Donkey Kong Country שנינטנדו מוכרת בVC של הWII ונינטנדו גם ככה לא תומכת במחשב Ridge Racer 64 King of Fighters 97 ועוד חברות יפניות לא נוהגות להוציא משחקים בחינם אבל אמרתי אולי עשו איזה הסכם או משהו או שאולי החוק בארץ מאפשר את זה אבל כניראה שלא לפחות לפי אוולה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eran1,

שלום לכולם אני צריך בבקשה את הכתובת של אתר המנג'ר הישראלי.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. היי,האם אתם מכירים את האתר הזה:http://www.gamecriticsawards.com/ נתקלתי בו,עניין אותי זה הבחירות שלו...

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by Gorgol Gaze,

אתר הפלייסטיישן 2 הישראלי- The PS2 Chamber, מציע מגוון ביקורות, בקרובים וחדשות, אשר כולן בעברית! כמו כן, באתר ישנם גם תמונות וסרטים, וכמובן, פורום. האתר מתעדכן כל יום, ולאחרונה נוספו אליו כמה כתבות מרשימות ביותר, ביניהן כתבת בקרוב על Onimusha 2, כתבת בקרוב על Kingdom Hearts, ביקורת על Tekken 4 ועוד... אני מבקר באתר הרבה, וחשבתי לשתף אתכם בשמחתי הכתובת היא www.ps2chamber.up.co.il

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by swisaman,

היי, אני דיי קצר בכסף שאני מקציב למשחקים ועוד לא קניתי פרימיום למשחק,יש המלצות לאתר זול ואמין עם דגש על אימנות ומהירות משלוח של סידיקי? הכי זול שמצאתי כרגע זה 47 דולר.

19. Started by (G),

אתר חדש נפתח לקהילת FARCRY בישראל http://www.farcry-israel.co.nr/ לכל מי שעדיין לא יתנסה במשחק הרשת FARCRY שיכנס לאתר שלנו וירשם לפורום. שם הוא יקבל את כל העזרה שהוא יצטרך. אז קדימה, נראה אתכם שם...

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by vitalis,

שלחו גם תגובות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by SHAY951,

אני מחפש איז אתר טוב לסיראלים וקראקים שמתעדכן לעיתים קרובות, ושלא יעביר אותי כל שנייה לאתר אחר. תודה 8)

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  22. מישהו מכיר אתר כזה בגלל שבסוף השבוע הזה אני נוסע לחבר לישון ויש לו את המשחק קופסה המלא והמקורי ואני צריך אתר שיסביר לי על המשחק ( מה לעשות אני אוהב להיות מוכן ) אני צריך אתר אם מידע על דמויות חוקים חוזק וכדומה ומה הקטע של אדון המבוך?

• 26 תגובות
    • 11.2k צפיות
  23. מישהו מכיר אתר שאפשר לבדוק דרישות מערכת למשחקים לפי המחשב שלי, מישהו פעם הביא לי אותו ושכחתי את האתר :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אני מחפש איזשהו אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים חוקיים בכסף כמובן משהו בסגנון של סטים יש אתר כזה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.