עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. השאלה בכותרת תודה

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by weber_d,

HELP!!! כבר שבועיים אני מנסה לשחק בCOH אך ללא הצלחה יש לי P4 3.00 GYGA זיכרון 1024 7600 GT AGP הוא מעלה הכל בלי בעיה FEAR ,CARBON ,BF2 אבל בCOH משום מה אחרי כמה דקות המסך קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מאיתחול.עשיתי הכל :עדכנתי דרייברים ,הורדתי רזולוציה ,ביטלתי הכל ברקע .......כלום לא עוזר!! אולי אתם יכולים????????? :kopfpatsch:

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by vinipyx,

אני תקועה ממש מאתחלה ,כאשר אני עומד מול מונה ליזה ורואה כל מיני אירוגליפים אם אולטרא סגול. מה אני אמור לעשות????

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by yotam360,

מי משחק ב-SWAT4??

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by D-Viper,

עברתי כמה משימות במשחק עצמו, והגעתי למשימה מסוימת (הזאתי של הכריסטמאס) שבפעם הראשונה ששיחקתי בה הכל הלך כרגיל. אבל כששיחקתי בפעם השנייה אז זה יצא לי באמצע (שמתי לב שזה קורה אחרי שאני לוחץ כמה פעמים על מקש הפעולות של פתיחת דלת וכל זה). עכשיו זה לא נכנס לי בכלל למשימה. זה טוען, ואחרי הטעינה מראה את ההודעה הבאה: ניסיתי להתקין מחדש, אבל עדיין אותו דבר קרה. (נכנסתי דרך אותו קובץ Save אחרי ההתקנה מחדש), ניסיתי גם לעשות את השלב הקודם לו שוב, אבל זה לא עזר. מה עליי לעשות כדי שזה יפעל? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אחרי די הרבה זמן שלא שיחקתי, התקנתי מחדש את RTW. עכשיו, ראיתי שמאז שאני שיחקתי(long long time ago..) יצאו מספר פאטצ'ים למשחק, אז החלטתי - למה לא להתקין אותם? ראיתי שהפאץ' שאני צריך זה 1.5(אין לי את פלישת הברברים) אבל בשביל להתקין אותו, עליי קודם להתקין את פאץ' 1.3 . הורדתי את שני הפאצ'ים מן האתר הרשמי של המשחק, ההורדה עברה בהצלחה, עשיתי extract להתקנה, אך כאשר אני לוחץ על ההתקנה של הפאץ'(ששוקל אגב יותר מ100 מגה בייט! לפאץ'! הגזימו לא?) אני מקבל את ההודעה הזו: ניסיתי כמובן לעשות את מה שההודעה אומרת: סגרתי תוכניות פועלות, רוקנתי את התיקיית Temporary שלי(מקבצים זמניים ועוגיות גם יחד) ובדקתי שאני מחובר(וכן, הייתי מחובר). מיותר לציין, שזה לא בדיוק עבד... הורד…

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  7. אנשים , אני צריך עזרה ומקווה שהדבר אפשר במקרה הנתון התקנתי תמשחק לפני מלא זמן כבר ושיחקתי איזה בו הרבה זמן , וכבר ניראלי שהגעתי דיי רחוק עם המשחק ואז נאלצתי לפרמט תמחשב עקב פריצה למחשב , :s05: ולפני שבוע החלטתי שאני חייב להתקין ולפצח תמשחק אבל לא בא לי לעשות את כל המשימות שכבר עשיתי מחדש מישו יודע אולי על קוד שאפשר לקפוץ משימות ?

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  8. ....................והמנצחת היא Xbox360 באסה, חשבתי שה PS3 תקח משחקים בפיתוח עבור כל קונסולה משחקים בלעדיים לפי קונסולה ברישמה של ה 360 יש כמות לא קטנה של משחקי PC שנחשבים בלעדיים אליה כי לא יהיו אותם בקונסולה אחרת, מצד שני משחקים כמו Ninja Gaiden 2, שמי שישחק בראשון מבין למה מתכוונים פה ל PS3 יש בלעדיים כמו Devil May Cry 4 Metal Gear Solid 4 וגם לא המשכיים שאמורים להיות מעניינים כמו Heavenly Sword ואחרים אבל במצב הנוכחי אני רואה יתרון ל 360 עם הבלעדיים שלו כמו Halo 3 ונינג'ה גיידן 2 שכבר הזכרתי וכמובן Gears of war, שיוצא בשבוע השקת ה PS3 ואם הוא יענה על הציפיות הגבוהות מאוד ממנו אז בצירוף לשאר הבלעדיים, ה 360 נותן מלחמה חזקה לסוני

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by POPSTAR,

שלום , אני חדש בפורום מקווה להשתלב , לא היה לי מה להביא אז הבאתי לכם ידיעה חדשה בבקשה . http://ps3.ign.com/articles/725/725847p1.html

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  10. שלום חברים. קניתי מחשב חדש עם מעבד כפול ליבה,ומאז שמתי לב שהמשחקים עם המנועים הטיפה יותר ישנים (כרגע הרצתי PREY,BAD DAY LA,beyond good and והיהevil,painkiller והיה לי בעיה עם השניים האחרונים)עובדים לי בסופר מהירות.גם הסרטונים וגם הגיימפליי יש איזה פאץ' שיתקן את הדבר?אני זוכר פוסט ממזמן שלבנאדם הייתה את אותה הבעיה.או בעצם לבטל ליבה?ואם כן,איך עושים את זה בHOME? תודה רבה.

11. שלום. אח של חבר שלי קנה את המשחק "The Sum of All Fears". אתמול בערב המשחק פעל, והיום, שהוא ניסה לשחק במחשב עלתה לו שגיאה של "שלח/אל תשלח" לנתיב הבא- C:\DOCUME~1\owner\LOCALS~1\Temp\appcompat.txt מה עושים? ניסינו למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש במקום אחר, זה מעלה את אותה שגיאה. תודה, אודי.

12. Started by RonenIL,

סיימתי להוריד ולהתקין את המשחק היום בבוקר בהצלחה... אך משום מה אני לא מצליח להפעיל את המשחק עצמו. כאשר אני מפעיל את המשחק הוא נותן לי שיש איזו בעייה כלשהי עם Securom סימנתי V בוירטואל דימון ליד האופציה הזאת אך עדיין המשחק לא עולה. אין שום קראק בדיסק לגבי NOCD או משהו כזה.. אני מקווה שמישהו התקין כבר את המשחק ויוכל לעזור לי . תודה לעוזרים. (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by pavelr,

אני ממש מתבייש להגיד את זה, אבל נתקעתי במשימה הראשונה במשחק (ועוד בהתחלה, על החוף :-X). הבנתי שצריך ללכת למעבר הצר שמשמאל לפנס ולעבור דרכו, אבל אני פשוט לא מצליח. עברתי על כל כפתורי השליטה כבר שלוש פעמים בערך ושום שילוב לא עוזר.בנוסף, מה שמוזר, שסם (פישר) לא מגיע אפילו למעבר עצמו, אלא נתקע קצת לפני, אבל לפי דעתי זה סתם באג תכנותי שאין לשים לב אליו יותר מדי.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  14. 1)אני משחק רק נגד המחשב ולא ברשת אז איך אני יכול לראות כמה מדליות ונקודות וכישורים יש לי? 2)לפעמים שאני נפגע אז קורה משהו מוזר שכאילו הכל נהיה איטי יותר ושומעים פעימות לב ברקע כמו "זמן כדור" למה זה קורה ?

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by sahargt,

צריך עזרה בעייה איתה שבזמן המשחק התמונה איתה קופצת ולפעמים רואים אותם כפול פתרתי את הבעייה הזו התקנתי דריביר של הכרטיס מסך בעבר היה מותקן הגירסה אחרונה של NU התקנתי גירסה של החברה שיצרה את הכרטיס PNY אז החשב המשחק עובד אבל לי שיש את המשחק אז במפה של הכוכבים התמונה זזה והכוכבים רוקדים וקשה לסמן אותם משהו יודע מה הבעייה

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  16. איך לעזאזל הם עושים את זה........... לרילודד הפיתרונות...

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  17. מעוניין להחליף קאונטר סטרייק סורס ו1.6 על באטלפילד 2 אם זה לא חוקי אז לנעול

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by angelos21,

חברה יצא הדמו של גרסת ההרחבה של המשחק המהולל FEAR, מומלץ לבדוק !!!! http://www.gamespot.com/pc/action/fear/download.html?sid=6157496&tag=topslot;action;1

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by Tommy,

נתקלתי בבעיה הזאת גם ב FIFA 06 WORLD CUP וגם ב FIFA 07 DEMO כשאני מנסה להתקין הוא מגיע לחלון שאתה מאשר את החוקים וזה ולא רואים כלום ואז שאתה מאשר הוא אומר לך שאין לך דיירקט איקס 9...יש לי בדוק ! וזהו לוחץ OK ויוצא .... לא הצלחתי למצוא לזה פתרון ובGOOGLE מצאתי אנשים עם הבעיה הזאת אבל לא מצאתי פיתרון מישהו יכול לעזור לי ?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  20. היי, אני מבקש המלצה שלכם למשחק אקשן לשני שחקנים, כאשר אחד במקלדת והשני בגיימפד (כמו משחק האקשן של שר הטבעות- The return of the king, לעיונכם: LotR ואם אפשר לספר בשורה-שתיים מה העלילה של המשחק... עריכה: נזכרתי בעוד משחק כזה שאהבתי ותומך בעד 4 שחקנים: Get Medival Get Medival

21. Started by Gamer4Life,

מישהו יודע מה מאפשר לקונסולה להיות יותר חזקה ממחשב (גרפיקה לא פחות מ 60 FPS)- לדוגמה,איך המעבד,הזכרונות וGPU עובדים ביחד?יותר טוב ממחשב?

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by DS,

טוב אז אני אתחיל בביקורת מקדימה קצרה על המשחק: מי שלא מכיר ולא ראה את הסרט Scarface הנה פרטי עלילה: אתה טוני מונטנה, בזזו אותך ניסו להרוג אותך אבל לא ויתרת. אתה בקרב יריות מסעיר על חייך. אתה חייב לטוס מאותו מקום שאתה נמצא בו ולהתחיל הכל מ -0. אני מתכוון שהמשחק מספר את סיפורו של טוני מונטנה קובני מצוי שהיגר למיאמי בארה"ב מקובה. חברו מציע לו להתחיל להרוג אנשים ולהתנקש בהם בשביל כסף. בהתחלה זה קל אבל לאט לאט טוני מבין שכסף יהרוס לך תחיים. פרטים מוויקיפדיה: בשנת 1980 מגיעים אל חופי ארצות הברית 150,000 מהגרים קובנים אשר הוגלו על ידי פידל קסטרו, 25,000 מהם היו בעלי עבר פלילי. אל פצ'ינו מגלם את טוני מונטנה, אחד המהגרים הקובניים, בעל עבר פלילי עשיר. הוא שהה בכלא הקובני במשך חמש ש…

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by Interl-Conore,

מה אתם חושבים על Rainbow Six: Vegas<? ;D

• 6 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.