משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני כבר לא יכול לחכות להם. תודה לכל מי שעונה
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם השמועות נגונות ומיקרוסופט עומדת להוציא קונסולה ניידת שתתחרה ב-PSP???
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שקובץ MSS32.DLL חסר, אך הוא קיים במחשב. מערכת הפעלה PRO WINXP התקנות חוזרות של המשחק לא עזרו. במחשב אחר אין את הבעיה הנ"ל, המשחק הותקן במחשבאחר עם אותו הדיסק ללא בעיות. מישהו מכיר / נתקל בבעיה הנ"ל? תודה
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, יש לי איזשהו קטע ב-BF4. משחק משחק ופתאום משום מקום כשאני רץ, אם אני מנסה לשנות כיוון עם לחצני A ו-D, השחקן שלי ממשיך לרוץ קדימה, גם אם אני עוזב מקש W. בנוסף לזה, העכבר שלי לא מגיב לתנועות. אחרי כמה זמן (זה משתנה מפעם לפעם בזמנים), הכל חוזר לנורמה ואפשר לשחק, אבל זה חוזר כל כמה דק' על עצמו. אם אני עושה ALT+TAB וחוזר למשחק, הכל חוזר לנורמה גם. אם אני מת ועושה RESPAWN זה קורה עוד פעם אחרי כמה שניות-דקות... מה הקטע עם המשחק הזה? זה בגלל המקלדת שלי? לעשות REINSTALL למשחק? אם צריך מפרט או רק את המקלדת תגידו (אם זה קשור למקלדת בכלל). תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ל יודע אם שיחקתם הרבה כמוני אתמול, אבל מה דעתכם על המשחק? מה אהבתם? איזו מכונית יש לכם? איזה רמה אתם? ספרו... שתפו...
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי, ניסיתי להתחיל תמישחק, וכותב לי: The application failed to start because WINHTTP.dll was not found. ניסיתי להתקין את המשחק מחדש כמה פעמים אבל לא עובד לי. עדיין כותב אותו דבר. מישו יכול לעזור לי בבקשה..?
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הי לכולם מה המצב? מישהו מכיר את המשחק הזה? (soul reaver 2 : legacy of kain) היה לי אותו פעם, לא סיימתי אותו ואח שלי בטעות מחק אותו עכשיו אני מנסה להשיג אותו שוב אני יודע שהוא קיים לפלייסטיישן ואקס בוקס אבל למחשב קשה להשיג אותו ולמצוא אותו כי הוא די ישן וכבר יש משחק מספר 3 אודה לכם מאד אם תעזרו לי בזה
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את המשחק Max Payne 2 והגעתי בו ל-Episode 3 Part 3 (די רחוק נדמה לי) ואז נאלצתי לפרמט את כונן C (המשחק מותקן על כונן D) ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה והכל. מה ששכחתי זה שהתיקייה שבה המשחקים ששמרתי שמורים נמצאת ב-My Documents שבכונן C ולא בתיקייה של המשחק בכונן D. עכשיו למעשה איבדתי את כל המשחקים ששמרתי ואת השלב שאליו הגעתי ואני צריך להתחיל מהתחלה. זה מאוד מייאש ואני בטוח שאתם מבינים. העזרה שנאי מבקש מכם היא ממישהו שהגיע לאותו שלב שאני הגעתי או אפילו שלב אחד לפניו או משהו כזה, ומוכן לשלוח לי את הקבצי שמירה שלו, כדי שגם אני אוכל להמשיך ולהנות מהמשחק הזה מהמקום שבו הפסקתי.... מקווה מאוד שאתם מבינים ומוכנים לעזור, המון תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כותרת =] חשוב לי שהוא ירגיש די ריאלסטי [הכוונה שזה לא ירגיש כאילו שהמכוניות מרחפות וכד'] אך לא חובה שיהיה מדוייק למציאות. עריכה: שיניתי את הקריטריונים לפרארי בלבד, לא משנה איזה דגם.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התאריך באירופה הוא 13 באוקטובר, יום שישי...התאריך בארה"ב הוא 22 נובמבר או משהו, השאלה אם החברות משחקים המפוזרות שיש בארץ עובדות עם משווקים אירופאים או אמריקאים, והשאלה בכלל אם הם יקבלו את זה בשיווק ישיר מהמפעל או דרך חנות אחרת בהזמנה מיוחדת וכולי וכולי...
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היום קיבלתי ת360 מסין!!! עכשיו בתפריט הראשי של המכשיר הוא בסינית איך אני יכול לשנות אותו לאנגלית? מישהו יכול אולי לעזור לי לאן לגשת בתפריט בערך? תודה מראש....
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
בלעעעע לא מצליח לעבור את החרטא הזה. אני מצליח בדרך כלל לבנות בסיס ואפילו להשתלט על כמה supply center-ים אבל זה לא עוזר כי אז מפוצצים לי את הצורה עם Scud Storm, ולא משנה כמה כוחות אני אבנה, להם יש יותר והם באים ובאים... עוד דבר, נאמר לי שיש איזה מפקד של ה GLA שנמצא בשטח, איפה הוא מסתתר? קניתי את ה apc הזה שסורק יחידות מוסתרות אבל לא מצאתי אותו. איזה משימה מעצבנת
-
היי! יש ברשותי אקסבוקס שמחובר לרשת, לפי דעתי הוא מחובר על 10MBPS , איפה אני בודק את ההגדרה הזו ואם יש צורך משנה ל100MBPS? תודה!
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שיחקתי CSS עד עכשיו ונמאס כבר יש המלצות לאותו סגנון? שיהיה ממשק פשוט רצים והורגים ;D איך COD? שווה השקעה של 200 שח בשביל סיריאל?
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. קניתי את חבילת הפרימיום אדישן, איך אני מחליף לעוד נשקים? ראיתי שחקנים עם RPG למשל ונשקים שלא ניתנים לבחירה אצלי. אם וכאשר אני מפרמט את המחשב, איך אני מוריד שוב את בטלפילד, פשוט נכנס לחשבון שלי בORIGIN ומוריד? שאלה אחרונה בינתיים, האם אפשרי להוריד את הפינגים בדרך כלשהי? חשוב לציין שאני בבזק ו014 ויש לי את חבילת הגיימר לפינגים נמוכים יותר, בשרתים הישראלים בסביבות 21-22, בחו"ל באיזור 86 .
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי, כידוע, ישנן 2 סדרות עיקריות אשר מפשרות לנו, הגיימרים, להנות מ"סימולציה" של משחק כדורסל רגיל (לא רחוב): - NBA 2KX NBA Live 0X משנה הבאה (08) סדרת 2k תצא אך ורק ל PS3 ול Xbox 360- קונסולות הדור הבא. בעבר היא יצאה גם לקונסולות הדור הקודם. עם זאת, לצערנו הרב, היא מעולם לא יצאה למחשב. מה שמשאיר את שחקני המחשב עם סדרת Live של EA. מי שעוקב יודע שהחל משנת 2003 אין בכלל על מה להסתכל בסדרה. המצב הידרדר עד כדי כך שהגרסה האחרונה, 07, זוועתית עד כדי כך שזה פשוט סבל לשחק בה. הרבה חנויות לא מוכרות אותה בכלל לקונסולות (שם יש את 2K המוצלחת ואין שום סיבה לקנות את לייב) ומוכרות את הגרסה למחשב במחיר מוזר (99 שח). כרגיל, גם השנה אנו מקווים לגירסה מוצלחת של NBA Live, מה שיתן לשחקני המחשב …
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
פרק מספר 14 בקו הראשי של המותג הגדול ביותר מבית חברת אקטיוויז׳ן נמצא ימים ספורים מההשקה הרשמית שלו, וזו המערכת לה תזדקקו בכדי לחוות את מה שיש לו להציע לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ברגע שאני מפעיל את ההתקנה הוא אומר לי שאין לי דירקט X למרות שכן יש איך אני מתגבר על זה?
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מאז לפניי איזה שבועיים - אני לא מצליח לעשות ריפרש לאול סיינג איי... כלומר - זה לוקח לו איזה חצי שעה!!! יש ל י אדסל חבילה הכי קטנה אצל אקוואנט - והמוזר הוא - שבעוד מחשב (עם מערכת הפעלה שונה) עם אקוואנט יש את אותה הבעייה... אני חושב שהבעייה היא עם אקוואנט - אם מישהו נתקל בתקלה זו בעבר - או שיש לו בדיוק את מה שלי יש - בבקשה תודיעו לי. תודה
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש, צריך להגיע שבוע הבא , המפרט למי שמעוניין - כאן (ב2-3 דפים האחרונים יש את המפרט שקניתי בסוף) עכשיו, בחיים לא קניתי משחק מקורי (חוץ מ RED ALERT 1, זה שיצא ב 1996) אני מעוניין לקנות משחק מקורי עכשיו, שאפשר לשחק ברשת מול שחקנים אחרים. ז'אנר - אסטרטגיה (הכי אהבתי - RED ALERT 1 , STARCRAFT) או משחקי תפקידים + אסטרטגיה (WARCRAFT, DIABLO) (אף פעם לא שיחקתי דיאבלו 2, המחשב שלי לא החזיק אותו, זה שווה ?) (אגב "אהבתי" אומר - ממש אהבתי, הגעתי בתחרויות של WESTWOOD למקום שישי ורביעי בRA1 בעולם, מתוך עשרות אלפי שחקנים, בחיבור DIALUP מאפן לאינטרנט) דרישות : אורך חיים ארוך מאוד, משחק רשת חובה, הרגשת "מתכת במתכת" משחק כיפי שלא ייגמר, תצוגה יפה ולא תלת מימדית מקרטע…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום התחדשתי בגיימפד של xbox360 אלחוטי (+הסט של לוג'יטק s520 ) אני לא כזה רגיל לגיימפאד תמיד שחקתי עם מקלדת ועכבר תמליצו לי למשחקים שכיף לשחק אותם עם גיימפאד שאני יתרגל גם ...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. במחשב הישן היה לי דיסק עם חסות של מודן והיו בו מלא משחקים (דיאבלו 2, פיפא 97, דיוק ועוד) קיצר היה שם משחק של אדם קדמון, משחק בגוף שלישי, אני רק זוכר שלב ביער והוא היה זורק אבנים על האויבים והיו שערי טלפורטים.. מישהו מכיר? 2. יש לי CS 1.6 ופתאום משהו נדפק במשחק, שאני לוחץ על ישר ועל צד כלשהו הוא זז לאט ולא מהר כמו תמיד.. יש לכם מושג איך לסדר את זה? (אין לי כוח להתקין מחדש)
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כמו בכל שנה, אתר משחקי האינדי (מפתחות עצמאיות קטנות) gametunnel.com ערך את פרסי השנה שלו. השנה אני ממליץ על אימורטל דפנדר, ככל הנראה אחד ממשחקי הטאואר דיפנס הטובים ביותר שנוצר, קודוס רוק לג'נס, משחק סימס מופשט עד לבסיס שבו מקימים להקה, ודיטרמנס, משחק עם מכניקת חרבות דומה לדיי ביי דה סורד הזכור לטובה בו שולטים ישירות בתנועת החרב. משחקים רבים נוספים מחכים לכם, הגיימרים העצלים שמתעלמים מהשוליים המצויינים שהתפתחו בתעשיית המשחקים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-