עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי האם אפשר לשחק אונליין ב FIFA אם צד אחד PC והשני פלייסטיישן ? מדובר על FIFA 11 תודה.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by shnozlid,

אני ואחי מעוניינים לשחק אחד נגד השני בפרו אבולושן. יש לנו שתי מקלדות אחת מהחיבור הרגיל ואחת USB. כשאני נכנס למשחק יש רק controller1 ואין אפשרות ל controller 2. משמע איננו יכולים לשחק. מישו יכול לשפוך קצת אור על העניין? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by MODI,

יש לחבר שלי הגה ודוושות של לוג'יטק איך הוא משחק איתם בNFSC? אם בכלל אפשר...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by RonCohen,

איך אני משחק בRainBow Six Vegas 2 בספליט סקרין אני זוכר שראיתי שאפשר

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by rtr,

אם כן אז איך אני מגיע לתפריט הזה :s05: פשוט חבר שלי הביא לי תמשחק והכל שם בסינית/יפנית.. אולי לו זה לא מפריע אבל לי כן...

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by Fighter,

מישהו פה שיחק בזה? מישהו עדיין משחק? יש דברים דומים או שונים בקשר לcity of heroes? איך הדמות של הstalker ושאלה של משהו שלא הבנתי כל כך origin באיזו צורה זה משפיע על הenhancements שאפשר לשדרג איתם את הדמות?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  7. אפשר משחקים יפים שיעבדו על 32 מ"ב כרטיס מסך,בבקשה!!!!! נ.ב. לכל האלה שיגידו להחליף כרטיס נסך אז לא אני לא יכול!!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Elram,

מזה במדוייק xbox? איך הוא משמש dvd בסלון? כמה הוא עולה בחול והאם אפשר לעדכן אותו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. למי שמוכן לשלוח לי אז לאייסיקיו:153199151 תודה מראש פשוט אין לי ראש להתחיל שוב

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  10. אתם יכולים להביא לי את התאריך הכי מצומצם שיש למשחקים הבאים... שאני רושם מצומצם הכוונה מחודש עד ליום , דוגמא: הכי מצומצם : 11.11.07 ,פחות מצומצם: איפשהו בנובמבר, הכי פחות מצומצם: נובמבר או דצמבר אבל תגידו לי את התאריך הכי מצומצם שהחברה פירסמה ...אם יש בדיוק את היום בחודש אבל אתם זוכרים רק את החודש אז אל תביאו, אבל אם אמרו שהמשחק יצא בחודש נובמבר נגיד אבל לא נתנו יום - אז תכתבו נובמבר טוב אלו המשחקים: Half Life 2: Episode Two Crysis Call of Duty 4: Modern Warfare Soldier of Fortune החדש !!! תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by AVI.S.T,

סיימתי דום 3 היום ולא הבנתי תעלילה כל כך אז מי שיש לו תמשחק והבין שיסביר לי בבקשה אה וראיתי שיש חבילת הרחבה אז למי שיש שיסביר לי גם את העלילה שלה כי אני לא אולך ליקנות אותה תודה

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by Jack_g,

אני מחפש דרך לעשות RIP לסרטים של GOD OF WAR, אחרי שמסיימים את המשחק אפשר לראות את כל הסרטים ברצף אז בטוח אפשר איכשהו לעשות RIP לזה. או אולי מישהו פה מצא RIP של מישהו אחר ורוצה לתת קישור. תודה.

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  13. כשאני מנסה להפעיל את המשחק זה רושם לי "Your graphics card does not support shader version 3.0, the game will not run on this machine." שזה עצוב מאד מבחינתי שזה המשחק השני הטוב שאני רוצה לשחק בו ולא יכול (הראשון הוא Splinter Cell: Double Agent) בגלל שיש לי "כולה" Radeon 9800 Pro. יש למישהו בשורות טובות בנושא הזה?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני עומד לרכוש מחשב נייך והיה לי התלבטות ארוכה האם לקנות מחשב או קונסולה מכל מיני סיבות כאלה ואחרות. שמעתי מחבר שניתן לחבר למחשב שלט של קונסולה ואת המחשב למסך של הטלוויזיה וככה לשחק כאילו יש לי קונסולה. זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by eliil1,

יש את ה PARTY PACK , וגם כשאני נכנס למשחק יש את האפשרות, אבל לא הצלחתי לשחק אונליין... זה זמין רק לקונסולות או גם למחשב? תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. שני חברות שונות אם זה אפשרי וגם אם זה עובד בצורה מיטבית תודה

17. Started by gtx980sli,

אני מרבה לשחק באונליין של gta v ואני נתקל בלי סוף באקרים . בערך אחד מחמש יש אקר שהורס תסשן . הם יוצרים מדורות על אנשים והורגים אותו או הופכים את כולם לדולפינים . יש דרך להחמק מהם? שנית אחד האקרים שפך עלי מליוני דולרים ואני רמה 14 . יש דרך לשרוף את הכסף? איך אפשר לפרוץ את השרתים של המשחק בקלות כזאת?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. מה אין אצלנו שום דיון בנושא? יכול להיות שזה בענף אחר ופספסתי? מישהו הלך היום או מתכנן ללכת בהמשך?..נראה לי יהיה נחמד להראות נוכחות כדי לתרום לכך שארועים כאלה יישנו גם בעתיד..

19. Started by nore0,

מישהו יודע מה הבעיה מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP דרייברים 81.94

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  20. כאשר אני מפעיל את המשחק Tomb Raider - Legend תוך 10 דקות כבר נראים ארטיפקטים על המסך הורדתי את הרזולוציה עד ל-600X800 והגדרות בינוניות וזה עדיין ממשיך. כרטיס מסך - 6600GT Extreme פעם ראשונה שאני נתקל בארטיפקטים במשחק...

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  21. כפי שאתם רואים אין לי בעיה עם הדרישות למשחק התקנתי ת PATCH 1.1 וזה עבד כמו שצריך עד היום שקמתי ופתאום אני רואה שרק בזמן שיורים בי אני ארטיפקטים על כול המסך!!!!! ד.א אני בשלב 12 ARCHIVE!!! יש למישהו מושג מה צריך לעשות?!?!?!??! ואני לא נמצא ב OC!

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by ilay22,

קחרי סאגה ארוכה של לגרום למשחק לעבוד אחרי שקניתי אותו ב direct 2 drive מגיע הפרק הבא - הלייב עדכן את עצמו לגרסה 3 (אני חושב..) ועכשיו הוא בכלל לא עולה עם המשחק מה שאומר שכל הסייבים שלי נמחקו ויש לי אפשרות רק למשחק חדש יש דרך לגרום ללייב שוב לעלות?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by ~BaRaK~,

באשכול זה תוכלו לשתף תמונות/סקרינים שלכם. חוקים: 1. התמונות חייבות להיות שלכם, שאתם יצרתם. 2. אם אתם רוצים להגיב על תמונה של משתמש אחר אל תצוטטו את כל הפוסט עם התמונות, אלא רק את שם המשתמש שאליו אתם רוצים להתייחס. 3. אין הגבלה מסוימת על הגודל של התמונות, אבל אם אתם רואים שהתמונה גדולה מידי ויוצאת מגבולות הפוסט, אז תקטינו אותה כדי שלכולם יהיה נוח לראות אותן ולא יהיה בלאגן. 4. חייב לרשום את שם המשחק. 5. מומלץ מאוד להעלות את התמונות כJPEG כדי שהתמונות יטענו מהר יותר. אתרים מומלצים להעלאת תמונות: http://tinypic.com/ http://imageshack.us/

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. דיונים ראשיים - מעוניינים לפתוח דיון ראשי למשחק? אנא תקפידו על הכללים המנחים לפתיחת דיון ראשי. - אם נתקלתם במשחק שחסר כאן לדעתכם, פנו בבקשה בהודעה פרטית אל אחד מאחראי הפורום וצרפו קישור אל הדיון של אותו משחק. A Age of Conan: Hyborian Adventures Alien Swarm America's Army 3 ArmA II Assassin's Creed Assassin's Creed: Brotherhood B Battlefield 2 Battlefield 3 Battlefield 2142 Battlefield Bad Company 2 BioShock BioShock 2 Bionic Commando BloodRayne 2 Borderlands Brothers in Arms: Hell's Highway Brink Bully: Scholarship EditionBurnout Paradise C Call Of Duty Call of Duty 2 Call of Duty 4: Modern Warfare Call of Duty (5): World at War Callof Duty (6): Modern Warfare 2 Ca…

• 2 תגובות
    • 24.1k צפיות
  25. שלום לכולם חברים מי שמכיר אותי יודע שאני מכור ל באטלפילד 4 ו3 אז החלטתי להרים את הכפפה ולבנות משהו גדול וייחודי לשחקנים פה שאוהבים את המשחק באטלפילד 4,3,1 לשם כך בפתחתי סרבר חדש בדיסקורד ואתם יותר מוזמנים להיכנס ולדבר עם כולם בסרבר יהיו חדרים לכל המשחקים 4,3,1 שרת: https://discord.gg/QrRRahE ערוץ היוטיוב שלי : https://www.youtube.com/channel/UCcJ..._as=subscriber השם שלי במשחק/אוריגין תוסיפו גם: d65t46f54g עם זאת אני הולך לעשות לייב/סטרים מדי יום + פרסים בעתיד+הגרלות מומזנים להירשם ולעקוב אני מאמין בזה ואני רוצה לבנות משהו ייחודי למשחק ולמותג שאנחנו אוהבים ! אני בשרת הדיסקורד מחכה לכם חברים !!!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.