משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המשחק סימס 2 שצריך להפעיל אותו דרך DAEMON הצלחתי להפעיל אותו פעם אחת וכשיצאתי לא הצלחתי להפעיל אותו שוב..... איך אני מפעיל אותו? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כפי שרשמתי אני מעוניין לייצור משחק 2 נגד 2 במולטיפלייר הכוונה היא שאני וחבר שגר בדירה אחרת נוכל לשחק ביחד באותה קבוצה נגד 2 שחקנים אחרים ראיתי שיש כזה דבר חדר של 4 אבל איך יוצרים אותו ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הוא יקבל את זה, קוד במייל או שזה יהיה פתוח אוטומטית אחרי הקנייה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממש לא מעניין אותי כל הקבוצות במודיעין אלא רק המשחק עצמו. אחראי פורום - אפשר לעשות משהו בנידון , זה מאוד מציק.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לחבר מתנה משחק בסגנון IGI2 (משחק שאהוב עליו מאוד). הבעיה היא שהמחשב שלו די חלש: כרטיס מסך (כנראה מובנה): NVIDIA GeFORCE 7025 / NVIDIA nFORCE a630 מעבד: AMD Athlon64 X2 dual core 4000+ 2.10 Ghz זכרון: 2GB (מדווח כ-1.87GB, אני מניח שהשאר מוקצה לכרטיס המסך) האם יש משחק עכשווי בסגנון הזה (tactical shooter?) שייאפשר לו לשחק באופן סביר, כלומר רזולוציה של 1280x1024, ללא AA, ועם fps סביר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באי השלישי מההתחלה יש תוקי באמצע בית קברות מה צריך לעשות שם??... תודה מראש למגיבים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב. אישית אני מאוד חובב של הספורט ומשחקי המחשב שעשו עליו חביבים אך עדיין לא מספקים את החוויה... עד ש.... ראיתי לא מזמן בטריילר של NVIDIA לכרטיסי המסך החדשים שלהם כמה שניות של משחק פוטבול שאני לא מכיר ונראה ממש טוב. הסרטון עצמו נמצא בעמוד הזה http://www.nvidia.com/object/geforce_gtx_260.html התמונות מהמשחק נמצאות בתוך הסרטון של GAMING BEYOND לקראת הסוף, אחרי החלק עם הבובות. אני לא יודע מה שם המשחק הזה אבל הוא ממש שווה קניה בשבילי, אם מישהו יוכל לתייג למשחק הזה שם אני אשמח מאוד. בברכה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבה ראשונית על הדמו של SC שהוצג בblizzcon http://www.gamespot.com/pc/strategy/starcraft2/news.html?sid=6176164&tag=topslot;title;2 אני חייב לציין את היחידה המגניבה החדשה של הterran שנקראת VIKING. מדובר בשידרוג של הgoliath הטוב והישן, רק שהפעם הרובוט יכול לשנות צורה (כמו הרובוטריקים) ולהפוך למטוס! מה שמאפשר לדוגמא לטוס מעל להגנות האוויר של האויב ולשנות צורה בחזרה לMECH ולזרוע הרס http://www.starcraft2.com/features/terran/
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי גיימפאד חדש, חזק ברמות שמתאים גם לסוני וגם לPS. לכן אני רוצה לחזור לבערך חודש לסוני אחד שקבור אי-שם אצלי בבית ואני רוצה להשיג משחקים חמודים "חדשים". אני רואה מלא משחקים ל PSP ותתקנו אותי אם אני טועה אבל זה ה-PS הנייד, עכשיו באה השאלה: האים המשחקים של ה-PSP יעבדו גם ב-PS1? תודה מראש אחים שלי, ועוד משהו שאני חייב לעשות.... אני חייב לתת לכם את התמונה של הגיימפאד השולט שקניתי: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי AMAZON אפשר לעשות PREORDER למשחק וכתוב שם שהוא יצא ב31 במרץ http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006C2HA/qid=1030223467/sr=8-4/ref=sr_8_4/104-4012878-1717529?s=videogames&n=507846
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה, יש היום בכלל צורך ב4 ג'יגה זיכרון? או ש2 ג'יגה מספיקים למשחקים של היום? (קרייסיס, ביושוק,אנריל 3) המפרט אמור להיות מפרט ב3.5K שראיתי באחד הת'רדים פה בעמוד למשחקים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/23927.html זה רק אני או שעכשיו יורד הרבה יותר דם כשנפגעים\פוגעים? וגם נראה לי שהמשחק הולך להיות הרבה יותר כבד מבעבר עם כל התוספות והמעבר לסביבה פתוחה יותר....
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן ש-Steam החלה במכירות המוזלות המקיפות שלה, חנות ה-Humble Store מקווה שלא תשכחו על קיומה באמצעות חלוקת המשחק המצליח Killing Floor ללא עלות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
משחק Warcraft המקוריים מצטרפים אל דיאבלו - וזוכים להשקה רשמית בחנות ה-GOG נטולת הגנות הקבצים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה עם המצנח במשחק Just Cause 2 שהוא פשוט לא נפתח על ידי לחיצה על המקש רווח גם שינוי הכפתור לא עזר. הדמות פשוט נופלת מגובה רב ולחיצה על הרווח לא גורמת לפתיחה של המצנח כמו מקודם. יתכן ונעלם המצנח וצריך לקנות חדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטון שממחיש על מה אני מדבר: האם זה קשור למשחק או לחומרה, תוכנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר עדכון אוטומטי מסטים, מתקבלת הודעת שגיאה כזו: Could not load localization.txt Please make sure Call of Duty:Modern Warfare 3 is run from the correct folder ההודעה קיימת בכל אפשרויות ההרצה של המשחק (סינגל\מולטי). ניסיתי להתחבר לתמיכה של סטים, אבל נתקעתי במסך הרישום (צריך לאשר מייל שלהם שאני זה אני - אבל שום מייל לא הגיע מהם). חיפוש בסטים לא הניב תוצאות. עוד משהו נתקל בתופעה זו, או יודע משהו בנושא ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, תמליצו לי בבקשה על משחקי מירוץ להגה הנ"ל. אגב, משחקים ישנים..לפני כמה שנים לא יעבדו עם ההגה הזה כבר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני רפאל! אני יודע, כל שני וחמישי נפתחים ערוצי יוטיוב סתמיים. אבל זה לא המצב כאן! את הערוץ הזה תכננתי במשך זמן רב, הושקעה הרבה מחשבה בפרקים והרבה מחקר, ואני חושב שתופתעו לטובה מאיכות התכנים! אני בעיקר מדבר על ההיסטוריה של תעשיית המשחקים, הסיפורים המעניינים מאחורי החברות והכותרים הגדולים, ומדי פעם סוטים מהנושא לטובת דברים מעניינים אחרים באותה רוח אני מנסה באמת ליצור משהו ברמה גבוהה. וזה גם עוזר שאני עורך וידאו ואפטריסט מנוסה! אז בלי להכביר במילים נוספות, קפצו לצפות בכמה סרטונים - הנה אחד מהפרקים הראשונים: ואחד המועדפים על הצופים: ויש עוד סיפורים מעניינים שם בערוץ, אשמח לשמוע מה דעתכם!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הסתכלו במפרט מחשב שלי ותגידו לי: (יש לי windows me עם אפשרות לשדרג ל windows xp pro או אולי לxp home) למה יש לי fps נמוך לעזאזל?! בשביל זה קניתי כזה כרטיס מסך?! למה הgta3 שלי לא נותן לי אפשרות לרזולוציה מעל 640x480 ו16bit colors? ??? האם כדאי לי לשדרג לxp ואיזו גירסה? אין לי הרבה כסף אז אני צריך פיתרון קל, זול ומהיר (אני מאוד מאוד מאוד מעדיף בלי קניית חומרה חדשה) איך יודעים את קצב ה fps במשחק (אני רק מעריך) תודה רבה, אסף המשחק הטוב בעולם :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק בשני קבצי ISO, התקנתי עם דיימון טולס, חילצתי את הקראק לתקיית המשחק אני לוחץ על המשחק אבל כלום לא קורה.. מישהו יודע למה? ואת הקראק אמורים לפתוח עם ווינראר? מצורפת תמונה של התיקייה+ קובץ הווינראר(הקראק)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כדי לשחק בFIFA 2007 אונליין, כתוב שצריך Patch, ככה כתוב כשאני מנסה להיכנס לפיפא 2007 אונליין. הורדתי את ה- Patch מהאתר הרשמי של המשחק והוא נותן לי שגיאה. תראו בתמונות. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סטודיו Petroglyph השיק את הכותר החדש והצנוע שלו, 8Bit Armies, שמרגיש כמעט כמו האח האובד של Generals האהוב אם גם אתם גדלתם עם מחשב אישי בביתכם ואהבה למשחקים בליבכם אי שם בסוף המילניום הקודם ובשנים הראשונות של זה הנוכחי – יש סיכוי טוב ששמורה לכם פינה חמה בלב למשחקי האסטרטגיה האגדיים של סטודיו Westwood, מסדרת Command & Conquer, אשר יחד עם Warcraft, Dune ו-Age of Empires סייעו להפוך את הז'אנר לאחד מהפופולריים ביותר בסביבה באותה תקופה. עם זאת, Westwood והרעיונות שלו לא שרדו את מבחן הזמן, והסטודיו נעלם לו ברה-אירגון של חברת האם EA – כשמרבית העובדים נטשו את הספינה על מנת ליצור לעצמם הזדמנות חדשה וטובה יותר. אחד מהתוצרים של הפירוק היה סטודיו Petroglyph, שנוצר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-