משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מוכרים בחנות וידאו-דן ליד הבית שלי ב 1200 שקל וזה ניראה לי זול =] אבל כמה עולה ג'וק? ויש מקמות שמביאים הכול בחבילה אחת וסכום נירמלי( )? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
התחלתי לעבוד אז יש כסף וכרגע הדודים שלי בסאן פרנסיסקו והם שאלו אותי אם אני רוצה שיקנו לי משהו אז חשבתי על XBOX360 השאלה כמה זה עולה שם (PREMIUM EDITION) ?
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי יש מישו שמוכר סיריאל אורגינלי כמובן למשחק call of duty 4?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל לשחק FIFA MANAGER אז השאלות... 1. האם אני יכול לשחק בליגה הישראלית?.. 2. האם זה משחק מסובך מידי?? (בגלל האנגלית שלי....3 יח') 3. מה יותר טוב FIFA MANAGER או FOOTBALL MANAFER???? ואם אני יכול להשתלט על השחקנים בזמן משחק? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה "לקנות" משחק אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב ...משהו בסגנון באטל פילד /אמריקאסארמי.. אוrpg בתודה מראש עומר
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אתמול עשיתי רשת בין שני מחשבים אתם יכולים לראות אותם במפרט איזה משחקים יפים יוכלו לפעול שם? כאלה שאפשר לשחק בהם ברשת בינתיים יש לי שם Yaki ו Heroes 3.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יאוו איזה מעצבן המשחק הזה אני כבר בסוף שלב 12 ואני נתקעתי באיזה מקום שהחיילים שלי לא רוצים לעקוב אחרי אני ישים תמונות כדי להכל אליכם! אהה ויש לי בעיה שכל פעם שאני נגיד מתחיל שלב ומשחק ונגיד מגיע לחצי או לא משנה איפה אחרי שאני שומר ונכנס למשחק אחרי כמה שעות רו הפעם הבאה שאני נכנס פשוט החיילים לא עוקבים אחרי וזה לא AI_DISABL הפ פשוט לא עוקבים אחרי ואז אני לא יכול להמשיך זה קרא לי כמה פעמים והפתרון היה להתחיל את כל השלב מהתחלה! ועכשיו אני די בסוף בשלב 12 וזה שלב ארוך משהו פחד אבל אם בכל זאת תוכלו לעזור לי אני מאוד יודה לכם והנה שתי תמונות: אם אתם צרכים עוד תמונות אני יעלה בכיף! [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן כן... אני יודע שזה ישמע אידיוטי. אבל ממש בהתחלה של המשחק, אני לא מצליח לפתוח את הדלת איפה שיש שני חיילים מתים ויש קצת מדורות קטנות ששורפות אותי... מה לעשות ? כשאני עומד מול הדלת ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים האפשריים, בדקתי גם בכפתורי המשחק, ואין אני לא מצליח לפתוח אותה. ניסיתי לטפס על הקירות.. להילחם נגד הדלת עם הסכין... אני נואש... ככה אני בחיים לא אמצא את הנסיכה.. והיא תמות..... וזה ישב על המצפון לכל החיים שלי עריכה: מצאתי את הפיתרון.. ודרך אגב המשחק הזה ממש מגניב !! מי שרוצה יש מדריך לכל המשחק הזה באנגלית שעוזר לעבור את השלבים: http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/prince_of_persia_sot_c.txt
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני בשלב שנקרא Lucky Bastard (האחרון) ואני מגיע לנמל ענק והמשימה היא להרוג את הבן **** עכשיו, איך שאני נכנס יש סרטון כזה והאיש שאני צריך לההרוג יוצא מהאוטו שלו ולא מראים לאן הוא הולך... בקיצור, הרגתי שם את כווולם, בכל הנמל המזויין, אני רואה את המכונית שההוא נסע בא, אבל הוא לא נמצא בשום מקום ולכן אני לא יכול להרוג אותו ! HELP ! ! ! ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה אתרי צ'יטים אתם מכירים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במשחק wall e אני נתקעתי איפו? אני יומר בהתחלה יש תשלב הראשון שבו יש אימונים על כל מיני פיעילויות אחר כך יש תשלב שבורחים מהסופה ואחר כך השלב אם הקופסאות שצריך להרוס בשלב זה אספתי את כל הקופסאות ואז אני לא יודע איך להמשיך מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
הגעתי לשלב 11 עם הצייד ELF. עשיתי משימה בעיר TELDRISSLE, ובסוף ראיתי יציאה שיש בה כמה גזעים שאפשר ללכת עליהם מעל תהום. הלכתי על הגזע הראשון, נלחמתי שם עם שד, ובטעות נפלתי לתהום!באמצע הנפילה, הייתי ממש קרוב לעצץ ושם השתחררה הגופה שלי. בתור רוח, ניסיתי להגיע לאותו המקום בדיוק, אבל אני לא מצליח. הגופה תקועה באמצע התהום, ואין לי שום דרך לנווט לשם את הרוח. אין שביל, וגם ניסיתי לחזור בדיוק על אותם הצעדים, שאפול בדיוק באותו המקום אבל לא עובד לי. בתחתית התהום יש את ה-VIELED SEA מה אני עושה (חוץ מלהתחיל מחדש). לפחות אני יכול להתנחם בעובדה שאני רק שלב 11, כי ראיתי מישהו עם דמות 60 בפורום WOW שקרה לו אותו הדבר. הייתי שובר את המחשב אם היה קורה לי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום ,עד לפני כמה זמן סיפרתי לכם שקניתי את המשחק. אכשיו אני תקוע בו בשלב השני של ה FBI , אכשיו את מי צריך להרוג בשלב, כי עם אני הורג את ה FBI אז כתוב GAME OVER. ועם אני הורג את המחבלים העלה לא קורה כלום, אבל גם הFBI יורים עליי! בקיצור את מי צריך להרוג? תודה -THANKS LaZy-©BoY*
-
שלום תקשיבו אני ממש חייב תסידיקי של סטארקראפט אבל שאני יוכל לשחק באינטרנט אני צריך סידיקי מקורי ואל תדאגו בסטארקראפט אפשר לשחק שני אנשים על אותו סידי קי אז בבקשה אם מישהו יכול אני ממש יודה.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
רכשתי את המשחק מסטים התקנתי עברתי את שלב הטעינה המסך מתחיל בסרטון עם הבהובי ניידות אך אחרי שתי שניות אני מקבל הודעה SOCIAL CLUB ERROR 1005 לחצתי אוקיי ואני מועבר לדף עם הוראות של רוקסטאר לבעיה זו אך עשיתי את כולן ושומדבר לא הועיללל...מה עושיםםם שילמתי על החרא הזה 240 שקל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף יש מידע על משחק גמור ראשון שמשתמש במנוע!!! ואני שואל: מתי יוצא אינריל 3? אגב, אם יש שאלות בנוסך "מה הדרישות" ו"מזה" באופן כללי, תקראו את הכתבות הנוספות שיש אליהן קישור בצד... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3068733,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי המשחק מתחיל לשעמם.... אם ב-GTA3 עשו עבודה טובה כל כך עם הטקסטורות של המכוניות מעניין איך יראה פה... חוץ מזה שהסאונד היה בכלל משהו מדהים חווית סראונד מטורפת לא האמנתי שזה ה-GTA3 הישן והחמוד שלי... קיצר מתי יוצא מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מופיעה ההודעה הבאה ברגע שאני מפעיל את אנריל 2 - מישהו יכול לעזור ? General protection fault! History: GetEventTool <- GetMusicManager <- GetMusicScript <- DMCallRoutine <- AMusicScriptEvent::execCallRoutine <- UObject::execClassContext <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0 @ Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd : 0075 line 744) <- UObject::ProcessEvent <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0, Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd) <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine Build: Jan 7 2003 18:16:21 את המפרט ניתן לראות ע"י לחיצה על המפרט שלי .
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
חברה ...... מה יש להגיד על המשחק...... פשוט משחק ענק ....... יש לי אותו מלפני ארבע שעות .... גרפיקה מעולה ....בין הטובות שראיתי..... מגוון של דמויות נשקים כלי רכב ......... אומנם שוקל די הרבה אבל ממש ממש שווה את זה..... ניסיתי לחפש באגים במשחק .... כמעט ואין.... לכול מי שמחזיק כרטיס מסך חזק המשחק ממומלץ בחום .... תהנו....!!! נ.ב. : גם far cry משחק מצויין עם גרפיקה מעולה גם כן .....
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?s=003dafc116a09d8f9c824938d65ba9d4&threadid=356408&perpage=30&highlight=Israel&pagenumber=1 אטארי שיחררו את אנריל בבכורה עולמית בישראל לפני כל העולם ביומיים שלמים!! *להזכיר לכם אטארי היא חברה צרפתית.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 2 266 אם 32 מגהבייט וכרטיס מסך SIS6326 וזה לא עובד לא אני עידכנתי לו דרייברים מSIS וזה לא עבד לו יש איזה דרייברים מיוחדים שאני יכול להוריד לכרטיס הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו דבר ראשון יש כזה דבר מכשיר אמריקאי או ארופי? דבר שני כמה בערך עולה מכשיר? האם זה בא עם שלט אחד שניים, ואם זה בא אם איזה משחק? דבר שלישי מה הממצוא שאמור לעלות למשחק אירופה אמריקה? אני יודה מאוד אם תענו לי על שאלות אלה. כי אני שוקל ברצינות לקנות gamecube. תודה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
המשחק עליו מדובר הוא neverwinter nights יש לי את הכל המקורי ועוד 2 הרחבות הבעיה היא כזאת: יש לי תראשון עם סידיקי מקורי אז אין בעיה תשני יש לי מקורי אבל נאבד הסידיקי תשלישי צרוב אז אין סידיקי אני צריך סידיקי ל2 ההרחבות כדי שאני אוכל לשחק באינטרנט... זאת הסיבה היחידה שאני מתקין שוב תמשחק אז אם למישהו יש והוא כבר לא משחק בבקשה תביאו לי אני נואש.... או אם יש כזה אתר שנותן סידיקי שעובדים אם אני רוצה לשחק באינטרנט תביאו לי לינק פליז תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://img36.echo.cx/img36/9206/10xg.png צילמתי תמונת מסך באמצע התקנה של GTA החדש.. התחלתי להתקין וזה הקפיץ לי את ההודעה:
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
1. איזה כ.מסך יריץ אותו בשיא על ההגדרות הכי טובות.? 2. מאיפה אני קונה את המשחק ואיך אני משלם לבליזארד כל חודש? ואם זה אפשרי כבר? 3. אני מחפש כבר שבוע פוסטרים יפים של WOW ושל WC3 למישו יש מושג מאיפה ניתן להשיג \ לקנות פוסטרים איכותיים ?
-
- 34 תגובות
- 2.5k צפיות
-