עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הכותרת אומרת הכל........האם עדיין מוכרים את המחשק הזה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי (: אני מחפש משחק RPG שיצא בין השנים 2000-2006 בו משחקים כחייזר אדום. צריך לעבור שלבים ולהילחם באוייבים כמו יצורי אור ויצורי חושך שנראו כמו האנשי קו מהדמויות בword 2003 (שכדי לנצח אותם צריך לכבות או להדליק את האור בהתאמה). איכשהו נתקע לי השם גיזמו או קוסמו אבל שום דבר מזה לא מתאים לתיאור. זה היה משחק שהתאים יותר לילדים. זה בערך כל מה שאני זוכר ממנו. הרבה תודות לעונה הישר!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חשיפת המערכת שעליה הודגם המשחק המדובר Cyberpunk 2077 מאחורי דלתיים סגורות מעניקה הצצה לדרישות המערכת הצפויות לנו בעתיד הלא רחוק לכתבה

4. Started by psychuil,

ועכשיו אני מתחרט שוב שקניתי את BF3.. ועוד משהו קטן וישן: http://thebbps.com/articles/content/rock-band-tried-to-burn-my-house-down.html

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Moty_p,

האחרון שיצא זה Tomb Raider Underworld משחקקק פצצצצצה מטורפת!!! הנה טרילר: אני מקווה שיוצא חדש אני גם מקווה שיצא Roller Coaster Tycoon 4...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by liav12,

היי דוד שלי בא שבוע הבא מארה"ב ויש לו את המשחק הנ"ל, ראיתי תמונות שלו, ראיתי ביקורות אבל רציתי לדעת האם המשחק הזה מעניין ממש? הוא מזכיר לי קצת את ה THE NOMAD SOUL למי שזוכר, משחק ישן שאהבתי מאוד... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by amiramduby,

לפני שבוע רכשתי את המשחק The Settlers 7 מקורי (בדוק!) ;D בהפעלת המשחק הוא לא הצליח להוריד את הפאצ'ים ובטח שלא להפעיל את המשחק. :-\ הורדתי והתקנתי את הפאצ' האחרון ידנית, אך עדיין לא עבד המשחק. התברר לי שצריך לפתוח את הפורטים במודם, התקנתי כתובת IP סטטית ופתחתי את הפורטים כמו שנאמר לי במדריך ההוראות של המודם וגם בכמה וכמה פורומים התברר שפתחתי אותם כמו שצריך, אבל המשחק עדיין לא עובד כיביתי את החומת אש, גם של הווינדוס וגם של ESET Smart Security, בדקתי שאותם פורטים מתאימים למשחק ועדיין ללא יוצלח, אותה הודעה חוזרת על עצמה שוב ושוב: צריך חיבור לאינטרנט, התוכנה לא מצליחה לקבל מידע מהשרתים של Ubisoft בלה בלה בלה :'( התקנתי תוכנה שבודקת אם אותם פורטים שלכאורה פתחתי מגיעים למ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by 888,

קיבלתי את המישחק דום 3 (צרוב מחבר) איך אני אמור לדעת אם הוא התקין לי וירוס\תוכנת ריגול? ומתי זה יפעל לי ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום חברים, התקנתי פרו 2012 על המחשב , ברגע שאני מעלה את המשחק הוא עולה מסך שחור עם כדור כחול מסתובב ונתקע , מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by andrei21,

רוצה לקנות VR , בזמנו היה ידוע שאוקולוס היה הכי טוב, שמעתי שייצרנים עושים VR עם רזולוצייה יותר טובה? האם זה כבר אפשרי או שעדיין האוקולוס עדיף? איפה יש מקום שאפשר להתנסות ב VR?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tania131,

מישהו פה מכיר את המשחק GOTCHA? תספרו לי עליו איך הגרפיקה והאם זה משחק יפה בכלל...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. האיתחול המבטיח לסדרת משחקי הפעולה הנודעת נראה טוב יותר ויותר עם כל מידע ותיעוד חדש שנחשף לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-ה-doom-החדש-בפעולה-במסגרת-מבחני-האלפא-ש/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם יש חניות און ליין (אתרים) שמוחרים עדיין CS?? ולא FREAK לא מוכר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אבא שלי נוסע לארצות הברית האם כדי לקנות שמה XBOX או האם בכלל כדי לקנות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איש העכביש חוזר סוף סוף אל עולם הגיימינג ונראה טוב יותר מאי פעם בעבר לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. עשרה משחקים קלאסיים ועדכניים בסדרת Final Fantasy ושלל כותרים מעניינים אחרים מצטרפים אל תוכנית 'שחק כפי יכולתך' מבית מיקרוסופט בזמן הקרוב לכתבה

17. Started by Hipno,

Petroglyph הוציאו פרק מספר 5 בסדרת הווידאו השבועי לגבי המשחק שלהם End of nations http://www.endofnations.com/en/news/#End of Nations Warfront 105: Happy New Year צפייה מהנה =]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by zobi12,

http://img208.exs.cx/my.php?loc=img208ℑ=66660us.jpg אני תקוע פה אני לא יודע מה לעשות,יצאתי מהביקתה הלכתי ימינה קיצור לבסוף הגעתי לאגם חימצון גרעיני שאי אפשר לעבור אותו מה עושים? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by RnG,

שלום חברים, אנחנו מחפשים מנהל קהילה ל-COD לקראת השקת השרתים וטורנירים עם פרסים. אם אתם חושבים שאתם מתאימים, אתם מוזמנים לפנות אלי באימייל ronen at hwzone.co.il תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by rotem27,

שלום חברים, אני מחפש שמות משחקי אסטרטגיה שאפשר לשחק נגד חברים ממחשב מרוחק, חוץ מ warcraft : ) מיציתי אותו עד תום עם החבר'ה שלי. . אגב , אני לא מפעיל את החיבור רשת למשחקים דרך Battlenet, אני מרים VPN דרך ה local area connection מתחבר ישירות למחשב של אותו חבר שאני משחק איתו. אז כל משחק אסטרטגיה (עדיפות למשחקים הישנים כמו : warcraft , age of empires ) יתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by BarVaZ,

אני מחפש משחק FPS בסגנון call of duty 1\2 וקאנטר סטרייק.... יריות גוף ראשון בקיצור....ושיש לו single player חמוד כמו בcall of duty תודה לעוזרים =]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by musari,

עשיתי רישום כדי שאוכל לשחק ברשת אבל מה אני אמור לירשום ב ONLINE ID ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. צריך סרברים ישראלים ל: counter strike: 1.6 counter strike: condition zero לא מקורי(לא בשבילי...) תודה למי שימצא!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nir15,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מולטיפלייר לcod4. רציתי לדעת מאיפה אני קונה? וכמה זה עולה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ohad5g,

שלום לכולם ! אני משחק בשרת north america שלפי דעתי בשרת הכי טוב למרות לפעמים יש קצת לגים אני מחפש אנשים מlvl 30 .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים