עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. נראה לי זה העולם הסופי בשלב לפני אחרון משהו כזה אני ניצב מול מכונה גדולה מוזרה כזאת כסופה, שבאמצע יש לה מין אור ירוק כזה מה אני אמור לעשות שם ?????? אין אף אחד שתוקף אותי ולא אומרים לי מה לעשות ניסיתי לתת מכות למכונה מלמטה אבל לא קורה כלום....

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by רן.ט,

הורדתי משחק מהאינטרנט וזה ירד שלי בקבצים של mdf ו- mds מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך לצרוב אותם?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by aa,

אני רוצה לעבור את המשימה הרביעית במשחק RENEGADE אבל אני לא מצליח להבין מה מבקשים ממני לעשות. רשום לי לחבל בטורפדו אבל אין לי מוסג איך

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  4. אני ב-81 אחוז ואני במקום כזה שיש בו פסל שדומה לזאתי שאיתי שרה או טרה היא הלכה לאיבוד כנראה והוא כל הזמן שואל איפה את והיא עונה אני כאן זה נמצא בכזה מקום עגול עם מלא דלתות וכל פעם שאני נכנס לאחת הדלתות אז אני או שחוזר לאותו מקום או שיוצא מדלת אחרת. מישהו זוכר איך עוברים? תודה רבה למי שעוזר

5. התקנתי אצל בן דוד שלי generals והא נתקע באמצע ההתקנה. יש לו radeon 7200 ואני לא יודע אם הוא כרטיס חלש מדי כדי להפעיל את המשחק ובגלל זה הוא לא מתקין אותו. אולי מישהו יכול למצוא או להביא לי את הדרישות האופטימליות של המשחק או יודע מה הבעיה אז שיגיב. תודה.

6. אמרו לי שזה משחק RPG טוב.. משהו מכיר ויכול לספר לי קצת עליו... וגם בכלל איך אני משיג אותו... אודה לכם מאוד!!! ;D

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by tomi versedi,

:'(מה הקוד למישחק מרובי מישתתפים אני חייב אותו דחוף בבקשה :'(

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. קניתי את המשחק ביום שני השבוע וכבר יש לי בעיה יש לי (NeverwinterNights) Windows XP Pro והמשחק מפסיק להגיב לי אחרי כמה זמן וכותב NOT RESPONDING ??? מה אני צריך לעשות כדי להפסיק את זה ??? בבקשה תעזרו לי בדחיפות. :-[

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Gil28,

שלום לכל החברים, הורדתי את המשחק מטרו 2033 בגירסאת razor אני מתקין אותה איך שאומרים לי.... במחשב הנייד הוא פועל לי כמו שצריך (כרטיס מסך gforce8700 gt sli) בווינדוס vista 32 bit. אך כשאני מנסה להתקין אותו בנייח בבית(כרטיס מסך ati sappire 5850) בווינדוס 7 64 bit הוא לא עובד. יש למישהו מושג למה? יכול להיות שהמשחק עובד רק עם כרטיסי מסך של nvidia? אני אשמח לתגובה מהירה! נ.ב hwzone אתם תותחים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by waisor,

אני התקנתי את המשחק אבל חסר לי הסירייל נאמבר אולי מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולרשום לי אותו אני הודה לו מאוד..

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by kik,

כשאני מפעיל Rise of Nations זה כותב לי Exception! Gathering Exception Data... מה לעשות??

12. השגתי את המשחק, התחלתי לשחק ואני ממש, אבל ממש גרוע במשחק. יש לי מספר קטן של פועלים, מספר קטן של חיילים, ואין לי מושג איך להמשיך משם. מה לבנות קודם? איזה חיילים לעשות (עם חצים, רגליים??)? כמה פועלים לשים שיאספו זהב וכמה שיאספו עצים? כל עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  13. אני צריך ציטים לטוני הוק אנדרגראונד 2 וגם אתרים של ציטים....

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by sefi2,

אני צריך ת'קודים של gta san andreas בבקשה דחוף תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by xXx Lid,

הייה לי שמירה במשחק והאבתי מאוד לשחק בו עד שקרס לי הווינדוס והייתי חייב לפרמט הווינדוס פשוט לא עלה ולא יכלתי לגבות את השמירה שלי ולצערי המשחק הייה מותקן בכונן C אני הייתי בשלב שאני נמצא בתוך חדר כזה ומפוצץ שם את המחשב ואז יוצא החוצה ובאים עלי פוול חיילים אז אני צריך שמירה מהשלב הזה בערך למרות שעברתי אותו קצת אז למשיש בבקשה שיתן לי כי אין לי כוח לעבור את המשחק שוב

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  16. אז ככה: 1) לפני שאני מתחיל לשחק יש סרט ואני פשוט לא מצליח להעביר אותם (לא משנה על מה שאני לוחץ!) ואז אני נאלץ לראות סרט של איזה 10 דקות לפני שאני מתחיל לשחק וזה ממש ממש מעצבן אז מישהו אולי יודע איך אפשר להעביר את הסרט או למישהו יש פיתרון אחר בשבילי? 2) בשלב הראשון אני מסתובב במקום הזה אני מצליח להרוג את כולם, אבל אין המשך כלשהוא מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by rbu99fm,

יש לי את המשחק אבל אני לא מוצא שרת פעיל למשחק או שכולם מלאים, מישהוא בבקשה יכול לתת לי שם של שרת שאני יכול להרשם ולהתחבר אליו תודה!

18. אני צריך ת'קוד האתקנה של פיפה 2006 אני צריך דחוף תודה מראש ספי.....

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  19. עם אני קונה את החבילה עם הHORDE או עם הALLIENCE? זה משנה בכלל? או שזה אותו דבר...

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  20. אני רוצה המלצה למשחק בסגנון הכי קרוב ל Age of Mythology רק חדש יותר.. נמאס לי לשחק ב Age of Mythology כבר חרשתי עליו,אבל מה..הוא משחק לפנים ממש נחמד,פשוט,מהנה,הרבה יותר טוב מהרבה משחקי אסטרטגיה שיצאו בשנים האחרונות.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  21. איזה תרגילים אני יכול לעשות בפיפ"א החדשה יש לי אותה ואני לא יודע איך עושים תרגילים תאמרו לי איך אני גם עושה אותם עם איזה כפתור? וגם איך אני עושה עונה עם איזה קבוצה ? אני מתכוון עונה רגילה,ליגת אלופות,גביע מדינה וכו' תסבירו איך אפשר לעשות כל אחד מהם אם אפשר תודה..

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  22. יש אפשרות לשחק MW:2 ועוד הרבה משחקים בתלת מימד ! אם יש לכם משקפים מאווטר או שקניתם בסופר לראות את "השרדות" יש אפשרות להוריד דריברים אשר יאפשרו לכם לשחק ב 3D . יש סרט ביוטיוב - למי שרוצה לראות: http://www.youtube.com/watch?v=XTbbwzUA_tI&feature=player_embedded יש לי את המשקפים ואני משחק MW:2 בתלת מימד וזה מגניב לאללה - חוויה אחרת למשחק! לדריברים קוראים IZ3D - חפשו בגוגל. אם יש לכם משקפים זה הזמן שם על העיניים. דרך אגב - צריך כרטיס מסך טוב - בגלל שהוא משדר ב 2 ערוצים (ערוץ לכל עין) ה FPS יורד בחצי. תהנו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מה אני צריך להוריד ? לקנות? בשביל לשחק את המשחק ברשת ואם יש לכם אתרים אז זה יעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני רוצה ליקנות סרבר ל COD אבל לא יודע איפה? תודה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  25. סריאל מקורי ואין לי אותו רשום בשום מקום הוא נמצא רק במשחק איך אני יכול לבדוק מהו לפני שאני מפרמט יש איזהשיא תוכנה משו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.