עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by האיש הירוק,

אני צריך GTA 4 בבקשההה....

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by the crusader,

סוף סוף השגתי את זה ועכשיו הוא מבקש serial בבקשה עם מישהוא יכול לעזור לי זה יהיה ממש גדול פליז גוד פליז גוד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by kik,

תודה מראש

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by Mighty,

יש לי את המשחק sunset riders.smc אני צריך אימולטור לשחק או את אותו משחק רק עם סיומת SMD

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. שאלתי את השאלה הזאת כבר אבל פשוט חסמו לי אותו ואז פתחו לי אותו שוב ועבר חודש מאז... ואף אחד לא מגיב... אני אשמח לקבל את הכתובות של השרתים שלהם...(פשוט יש לי מלא לאגים...) ואם מישהו גם יגיד לי מזה לפתוח פוטים בפייר וול ואיך עושים את זה, זה גם ניראה לי יהיה טוב אם יהיה לי פחות לאגים... תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  6. אנשים אני מתחנן לעזרה אני מחפש את המשחק הזה בנרות!!!!! למי שיש אותו שיתן לי ... אני מתכוון לגרסה המיוחדת שיש בה תוספת דמויות - האולטימייט!!! אם למישהו יש את המורטל קומבט 3 הרגיל שגם יתן לי, אבל עם עדיפות לאולטימייט אני ממש מבקש שתעזרו לי עם זה תודה רבה מראש !!

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  7. שלום שלום, יש לי router וכדי שאוכל לארח משחק רשת אני צריך לפתוח פורט בrouter. מישהו יודע איזה פורט צריך לפתוח? מה המספר? ודרך אגב, ניסיתי למצוא את הפורט דרך הnetstat אבל זה לא נתן לי וכן שלחתי אי-מייל לתמיכה של המשחק בUK ולא קיבלתי תשובה :s05:

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  8. הוא נחשב עד היום לסימולטור הכי טוב, זה מתאים לגו'יסטיק של EAGLE TALON . תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  9. למי שיש או יודע מאיפה להוריד בבקשה להגיד לי (ולא תוכנות שיתוף)

10. רק לא במירק בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  11. בבקשה טריינר שעובד ולא סתם מששהו שמצאתם ברשת. תודה

12. אורח שקד קפלי

כל מי שיכול לעזור לי או שיש לו גילד שישלח לי את שם הגילד שלו דרך הסקיפ הסקיפ שלי הוא:๖ۣۜζ͜͡FireFlash תודה וחג שמח לכולם

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by TaMiRn2,

אני מחפש משחק שיהיה עם גרפיקה ודמויות שיראו כמו בfinal fantasy אבל שיהיה משהו יותר לכיוון של titan quest או diablo עם האפשרות לחפצים וכאלא משהו שאני יכול לשחק עם אחיינים שלי בלי שאמא שלהם תגיד שאני משחק איתם משחקים אלימים מידי (חבל לכם על הזמן מה שהיא עשתה לי עם ה doom 3) שיהיה בעיקר ממבט שלישי ועם חרבות וקסמים תודה

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by Yaniv_sosner,

עוד מעט אני קונה מחשב חדש מעבד ננומטר 45 וכרטיס מסך GF9800GTS.. אז כל המשחקים יהיו צריכים לעבוד אצלי.. אז תביא לי המלצות תודה..!

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  15. אני צריך המלצות לקניית משחקים חדשים וחזקים תודה מראש! 19 אנשים נכנסו ואף אחד לא יכול לכתוב?

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  16. בדיוק כמו בכותרת אני רוצה לדעת דרישות מערכת מומלצות ומינימום למשחק NHL 2006 תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  17. מישהו יכול בבקשה לתת לי לינקים לאתר וורז. בעיקר למשחקים אבל גם סרטים ותוכנות זה טוב תודה אחים שלי

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

אני רוצה "לצלם" קטעים מהמשחק בזמן שאני משחק ולשמור אותם כקבצי MPEG זה כמו SCREENSHOT אבל עם וידיאו! איך בדיוק אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  19. זה המחשב שלי: לוח אם- GA-8N-SLI זכרונות- 512*2 של533 mhz מעבד- dualcore intel pentium D 940, 3200 mhz (16x200) presler כרטיס מסך- 7900gt לאחר הoc שעשיתי core*550 memory*890 כונן קשיח- SATA2 160GB 7200RPM לא ראפטור מה אני יכול לשפר כדי שזה יפעיל את crysis על הגדרות Mid ?

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  20. מה אתם חושבים עליו? מה סוגו? מה עושים שם? וכו' וכו' וכו'

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  21. אורח Si-Nom

אני צריך שמות של מישחקים שבונים שם רכבות,מנהלים עסק של רכבות נוהגים בה או משהו דומה....... תודה.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך את המישחק אם הטנקים הקטנים האלה שנגיד הם עומדים אל הר ואז יורים שם אחד אל השני בתורות ויש שם נשקים שונים? :-\ מישהו? ???

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by מכבי חיפה,

שלום לכולם :- קניתי היום את HALF LIFE 2 בדיסק DVD התקנתי והכל הלך סבבה ואז הפעלתי תSTEAM ונכנסתי והכל אז שם אין CSS ואין שום משחק רק HALF LIFE 2 DEMO וזהו מה אני יכול לעשות ?? להחזיר ת'משחק לחנות(OFFICE DEPOT) או יש משהו שאני יכול לעשות ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by STRENGTH,

יש לי את המשחק LEGACY OF GOKU 3 ואני מחפש את כדורי הדרגון בול,אבל עכשיו אני צריך לחפש TORKEY (סוג של אוכל) איפה אני יכול למצוא אחד כזה?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by XDude,

הגעתי לשמירה שניה שזה בעצם איפה שהעורבים מתחברים ללוחם אחד... אם אני לא טועה אז אמור להיות לי כל פעם שאני מת אפשרות לחזור בזמן או שזה היה רק במשחק הראשון?! בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל את זה. זה אמור להיות האות R וזה לא פועל ניסיתי לשנות אות וזה עדיין לא פועל! יכול להיות שבשלב מוקדם זה של המשחק זה לא אמור לפעול!? אם זה כן אז איך אני מפעיל את זה? תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.