עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הכוונה לחנות באינטרנת שמוכרת והאם הוא יפעיל לי את קאונטר סטרייק 1.6 ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... פעם ב... אני לא מצליח להתחבר לאוריג'ן...... אני נכנס לאוריג'ן ולוחץ GO ONLAINE וזה פשוט לא עובר לאונליין.... לא רוצה להכנס לי גם לבאטלוג..... מה עושים????

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  3. נו אז למה אתם מחכים?

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  4. הגעתי לשלב של השדה תעופה עברתי את החלק הראשון והגעתי למקום שאני לא יודע מה צריך לעשות בו, מישהו עבר את השלב הזה ויכול להגיד לי מה אמורים לעשות שם? כי ניסיתי כבר הרבה מאוד פעמים לעבור ולא הצלחתי, יש שם מצלמות ומעליות שלא עובדות.

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by GbeTech,

היום פתאום נזכרתי במשחק... ראיתי כתבה עליו ב Gamer, והתפלאתי לראות שהיא נכתבה באמצע 2005! http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=85628 עוד מעט נגמרת 2007... ואין שום רמז על המשחק. אם תגגלו עליו קצת, תראו שתאריך היציאה בוטל?? מה זה אומר? ואם מישהו יודע משהו אחר עליו זה יהיה מצויין. נראה לי משחק פצצתי.

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by JentuS,

שלום לכולם תעזרו לי בבקשה , אני כבר לא יודע מה לעשות הבעיה שיש לי עם המשחק אונליין של World of Warcraft Cataclysm היא בתוך המשחק עצמו. כאשר אני עומד במקום או נע עם השחקן שלי קדימה ואחורה הכל עובד בסדר אבל ברגע שאני רוצה להזיז את המבט של השחקן לאחד הצדדים ישר מופיעות תקיעות של כמה שניות כל פעם וזה מעצבן , ועוד יותר מעצבן שזה קורה עם המחשב שלי למרות שהמחשב שלי חדש ומספיק חזק כדי להריץ את המשחק הזה ועוד הרבה משחקים על מקסימום הגדרות גרפיות , דרך אגב , כשאני מפעיל משחקים חדשים אחרים , גם כן על הגדרות מקסימום לא מופיעה בעיה כזאת אלא רק במשחק הזה , אני כבר לא יודע מה הבעיה , אולי תצליחו לעזור לי לפתור את הבעיה אני לא חושב שזה בגלל האינטרנט כי יש לי מהירות של 10MB אני לא חושב שה…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש משחק טוב!מה שלא קרה לאחרונה המשחקים שנהיניתי מהם יחסית לאחרונה הם דום 3 HALF LIFE 2 E51 יש לכם להמליץ לי על משחקים טובים בסגנון?

8. Started by FireFlash,

כל פעם שאני מנסה להתקין need for speed most wanted מייד אחרי מסך ההסכמה לחוזה , ההתקנה טוענת שאין לי directx 9c ונופלת !!! כמובן שיש לי directx הכי מעודכן על המחשב, וליתר ביטחון חזרתי ועידכנתי אותו, יש לציין שבמסך ההסכם לא מופיע כל כיתוב התוכנה מקורית מה שמוזר לי שלפני מס שבועות התוכנה דמו היתה מותקנת ועבדה ללא בעיות, הסרתי אותה ולאחר מס ימים נסיתי להתקין את התוכנה המקורית וללא הצלחה נסיתי שוב להתקין את הדמו ( בהנחה שהתוכנה המקורית לא טובה) ולא עזר ממש אותה התופעה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  9. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

חברים, קרה לכם שמדי פעם תוך כדי שאתם משחקים במשחק, יש פעילות כבדה שנמשכת כ 5 שניות בהארדיסק, המשחק קופא, קורס לחלונות ומקפיץ את הודעה שאומרת שהקובץ WolfSP.EXE ביצע פעולה לא חוקית וכמובן, שהמשחק נסגר וצריך להפעילו מחדש. עד עכשיו, זה קרה לי פעמיים. אבל הצלחתי לסיים את המשחק והכל דוב, רק רציתי לדעת...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום רב, מישהו יודע למה הNBA LIVE 08 עף לWINDOWS אחרי הרבע הראשון עם הודעת שגיאה, התקנתי את מה שהמשחק מבקש בתחילת ההתקנה. יש לי ווינדוס וויסטה. תודה ויום מעים .

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היי,היום סתם ניסיתי לשחק SP ב BF2 אבל כשטעינה של המפה מגיעה לסוף המישחק קורס לווינדוס בלי הודעת שגיאה בלי כלום,ניסיתי כמה מפות וכלום. המישחק מעודכן לגירסא האחרונה. תודה לכול עוזר!

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by jungle-man,

היי אני מנסה להתקין משחק ישן שתומך בDX7 על XP והמשחק לא מצליח לעלות. בXP יש DX9 . מישהו מכיר פתרון לבעיה? :s05:

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by shai_123,

זה עושה לי את הבעיה הזו [attachment deleted by admin]

14. Started by ggg123,

אני צריך המלצות למשחקים טובים שניתן לשחק שני אנשים, עדיפות למשחק יחד ולא אחד נגד השני. כמו כן רצוי משחקים חדשים ולא ישנים מידי. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Kak,

Intel i5 2400 Radeon HD 7950 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz DELL U2312HM win 7 64 הורדתי את המשחק דרך הסטים, המסך הראשון עלה וראיתי שאני ב600X800 אז נכנסתי להגדרות בשביל להעלות את הבצועים. בהגדרות ה-כ-ל על הכי נמוך ורשום לי באדום שהמערכת שלי מתקשה להריץ את המשחק ליד הכיתוב 229 מגה בשימוש מתוך 3000 של הכרטיס מסך שגם צבוע באדום. הייתה לי בעיה עם metro 2033 וזכרתי ששם הייתי צריך להכנס לתיקיה של המשחק ולהתקין את כל מה שנמצא בתוך תיקיה ששמה Installers אז נכנסתי לשם ויש 7 קבצים, מתוכם כשניסיתי להריץ את הקבצים הבאים: wmpappcompat , wmfdist11 , umdf קופצת לי הודעת מערכת שאין לי מספיק מקום איחסון (יש לי עוד 200GB פנויים) יש למישהו רעיון? {אני אפרט פה מפרט מלא אם צריך …

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by malcolmx9,

יש לי דמות Mage, במשחק World Of Warcraft, ואני משחק בשרת Eonar בצד בני אדם. הגוליד שהייתי בה התפרקה, ועכשיו אני נמצא באחת עם דמויות גבוהות (כולנו מעל ל-50), רק שיש בקושי 14 איש פעילים בו זמנית :-\. אם מישהו נמצא בשרת הזה ונמצא בגוליד עם הרבה חברים, אז בבקשה תרשמו כאן את השם שלה ואת שם ה-GM כדי שאני אוכל לנסות ולהצטרף. אם לא, אז איך אני משיג גוליד טוב? אני שולט כמעט מצויין בדמות היחידה שיש לי, בשלב 54, וכל פעם שאני שולח בצ'אט שאני מחפש גוליד, אז מחזירים אליי תשובות רק גולידות קטנות!

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by megaPipe,

האפיסוד הראשוןן היהה טובב אבלל קצרר מאודד בע... מתי השני אמור לצאתת איןן לי סבלנות לחכות !@ ראיתי תטריילר שלו נראה חזק.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

למישהו יש ניסיון עם החלפה של דיסק שרוט? יש לי דיסק שרוט של BF2 (השתמשתי בו הרבה) והכונן לא יכול לטעון את הדיסק מרוב שהוא שרוט, מה אני יכול לעשות בנידון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ה AA בפיפא על הפנים וכשאני מפעיל AA מהדרייבר המשחק קופץ ומקרטע יש לי דריבר 162.18 לעוד מישהו זה קורה? אולי המשחק לא תומך בכלל ב AA אבל זה מעצבן כל פעם לפני שמשחקים לשנות את ההגדרות של הדרייבר...

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by athi,

אני משחק Microsoft Flight Simulator X אבל המישחק מאוד מסובך אתם יכולים להגיד לי איך זזים עים ההגה ומה הם המקשים והאים יש לזה מדריך?.

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by nore0,

כשאני מפעיל את Counter-Strike ה-Steam עולה אני לא יודע מה צריך לעשות ???

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  22. שלום אני מעוניין להיכנס לתחום נכון לעכשיו יש לי 15 מגה נפח הורדה והעלאה מגיע ל-0.75 MB בדקתי דרך twich והזרמת המשחק לא הייתה משהו בלשון המעטה.. שאלותיי הן: 1. איזה נפח אינטרנט עלי לרכוש כדי להזרים משחק ברזולוציות של 1080 ויותר במילים אחרות באיכויות מקסימלית כמו שאני רואה במשחק מול המסך (ראיתי סרטונים ביוטיוב ובהם נאמר שצריך MB 10 הורדה ו-5 MB העלאה יש בזה משהו ? ) 2. ביחס למהירויות שהוזכרו ביוטיוב ניתן להשיג אותן בארץ ? כלומר האם יש חברה שבאמת מגיעה למהירויות שכאלו ? 3. האם נחוץ רכיב נוסף על מנת להגיע לרמה הזו ? מפרט המחשב שלי הוא כדלקמן: תודה

23. אורח Si-Nom

ואני חייב להגיד שזה מישחק מדהים ואני מצפה להמשך שלו! פשוט אין מילים!

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by Monte,

הנהלת CS:GO HWZONE מאחלת חג שמח לכל שחקני הקהילה! נשמח לראותכם בשרתים

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. היי חברים, לאחר שנרשמתם אתם בטח רוצים לדעת על מבנה הטורניר הפרסים והקבוצות המשתתפות אז הנה כל הפרטים! המועד האחרון להרשמה לטורניר Counter Strike 1.6 הוא בתאריך 22.12, בשעה 12:00 בצהריים. כמות קבוצות: 24 מבנה הטורניר: עשרים וארבע קבוצות; חלוקה לארבעה בתים שווים של 6 קבוצות(סידינג מוקדם ע"י הנהלת האירוע) כאשר כל קבוצה תתחרה בשאר הקבוצות בביתה שלה – סה"כ 5 משחקים לכל בית. 2 קבוצות מכל בית עולות לשלב הבא – פלייאופ; שלב הפלייאופ יהיה בנוי מסולם עליון ותחתון. משחקי הגמר יתבצעו כך שמנצחת סולם תחתון תצטרך לנצח בשני מפות את העולה מהסולם העליון לעומת זו שתצטרך לנצח מפה אחת. שימו לב כי יתכנו שינויים במבנה הטורניר בהתאם לשיקול דעת הנהלת האירוע. הטורניר יפעל במתכונת BYOC עלות כניסה: …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.