עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. האם יהיה/יש המשך למשחק COMMAND & CONQUER Generals: ? ואני לא מתכוון לתוספת של גנרלס...... ד"א אם אין המשך אולי יש משחק שדומה למשחק הזה פשוט בין המשחקים הכפיים ביותר ששחיקתי בהם...... תודה ;D

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by chichy,

שלום כשאני משחק סקורץ' יש לי בעיה עם הקצב ריענון (ריפרש רייט) במסך. אם למישהו יש מושג איך לסדר את העניין. או אפילו איך לשנות את הרזולוציה במשחק... שיגיד!! כואב לי הראש מזה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by EyalOnn,

שלום, יש לי בעיה בהרצת המשחק הישן והאהוב Call of Duty version 1.5, אני שיחקתי בוא ולפני בערך כחודש עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס לגרסא חדשה, היום עדכנתי שוב ל10.10 של ATI והמשחק עדיין לא פועל, הוא נותן לי את ה-Error הזה: Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site. מפרט המחשב שלי בצד, כרטיס המסך שלי הוא HD4850 512mb, בכל מקרה המשחק עבד עם הדרייברים הקודמים, אבל הייתי צריך לעדכן את הדרייברים בשביל שלא יהיו לי בעיות טקסטורה כי התקנתי Gothic 4 Arcania, ועכשיו עם הדרייברים העדכניים המשחק לא עובד..יש הצעות? זה הלוג המלא של הבעייה: COD MP 1.5 build win-x86 Nov 10 2004 ----- FS_Startup ----- Current langu…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. פוסט טוויטר משונה של יצרנית הציוד ההיקפי בעל כשל לוגי בסיסי מציע להשתמש בחומרת הגיימינג שלכם על מנת להפיק כסף וירטואלי בתמורה למטבע מיוחד - בו תוכלו להשתמש בכדי לקבל פרסים לכתבה

5. Started by אלימלך אגוז,

http://img127.imageshack.us/img127/3028/nodreferenceyi6.gif http://img127.imageshack.us/img127/1707/gdireferencelh0.gif http://img262.imageshack.us/img262/8853/scrinreferencelt7.gif בקצרה: בטנקים קלים GDI לוקחים, בטנקים כבדים NOD וסקרין הכי חלשים. ביחידות אוויר סקרין הכי חזקים, GDI באמצע וNOD הכי חלשים. חיילים וSW שווים פחות או יותר. מסתבר שיש סיבה לכך שאווטר יותר יקר מממותה ועכשיו יודעים באמת שהוא יותר משתלם.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/metro-2033-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%91-humble-store-%d7%91%d7%99%d7%9e%d7%9e%d7%94-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%94/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Hipno,

Petroglyph הוציאו פרק מספר 5 בסדרת הווידאו השבועי לגבי המשחק שלהם End of nations http://www.endofnations.com/en/news/#End of Nations Warfront 105: Happy New Year צפייה מהנה =]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי הורדתי את המוד 1.5 MIDEAST CRISIS דרך התוכנה MODTOASTER אני מפעיל את המוד וכשאני נכנס לSINGEL PLAYER אי אפשר לבחור שום צד,לא את ישראל וגם לא את סוריה,רק משימות הSKRIMISH פתוחות הנה הבעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by TomQuE,

TomQuE Tamirko UnderCat Manorah IINoMercyII TomQuE מאשר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Le-Fay,

רכשתי לעצמי gamePad (זול ומגניב) כמתנת יומולדת. אני נהנה מאוד לגלוש איתו מהמיטה ללא צורך בעכבר ולהגיע לרמות עצלות לא נתפסות באמצעות הישומון הקטן הזה: JoyToKey. ואני יכול כמובן לשחק באותו האופן במשחקים שיודעו ל-PC. אבל במשחקים שיועדו מראש לסוג כזה של שליטה ההנאה המובטחת רבה יותר... בזמנו הייתי די מכור לאימולטורים שכאלה (עצם הרעיון של אימולציה מעביר בי רטט קל). יש כמובן את MAME האלמותי. ואני זוכר שהיה לי איזה אימולטור טוב של SEGA ו- NES. אבל אני לא ממש זוכר כרגע איזה. מישהו יכול להמליץ על אימולטורים מוצלחים? ואולי (פחות סביר או מוצלח למיטב זכרוני) אפילו כאלה שמדמים קונסולות מודרניות יותר כגון PS2 , GameCube או XBOX ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by jj516,

יש לי את המשחק WWE RAW וכשאני מפעיל אותו הוא נותן לי הודעת שגיעה : cannot initialize direct sound, please install directx 8.1 ויש לי DirectX 8.1 למה זה קורה לי? נ.ב. נסיתי כבר לעדכן אבל זה לא עוזר אותה הודעה, או שהוא מבקש את הדיסק...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני כרגע מתלבט אם לשדרג את מערכת ההפעלה שלי לוינדוס 7, לאחר התקנה מוצלחת ביותר על המחשב של אבי. אחד ההתלבטויות הגדולות שלי הן תמיכתן של משחקים עדכניים\ישנים במערכת החדשה הזו. המשחקים עליהם אני מתכוון הם: Red Faction: Guerrilla Far Cry 2 Supreme Commander: Forged Alliance Brothers in arms: hells highway תודה רבה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אוקי, אז אני משתמש שנים בסטים. לאחרונה הדיסקים של CS:CZ וHL2 עשו בעיות (ישנים כבר) אז זרקתי הכל עם הקופסא, ושמתי בתיקייה של הדיסקים דיסק עם סטים+כל הקבצים ואת המדבקה של הסידיקי של השניים. לפי מה שראיתי אם אני משחק רק אונליין אין צורך בדיסקים, אני רק רוצה לוודא שאין בעיה עם זה שאני מוריד ומתקין את כל המשחקים דרך סטים (בהנחה שאני תמיד באונליין). אם כך אז למה הדיסקים בכלל? אם אפשר להוריד הכל דרך סטים ואין צורך בהכנסת הדיסק בשביל לשחק?? לגבי אוריג'ין, חשבתי לקנות BF3 ואת simcity החדש שיצא עוד כמה חודשים, אבל: המחירים כפולים בחנות של אוריג'ין מגרסאות ה hard-copy שנמכרות ב PCGAMES ו SHOPTO, אפשר להבין למה? ועוד דבר, אם אני קונה BF3 או משחק אחר של אוריג'ין עם הדיסקים, אני ישר מת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by david2k,

Screen Space AmbientOcclusion מזה עושה ? על מה כדאי לשים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Koby,

מחפש בנרות מקום שמוכר Wii בארץ מישהו יכול לעזור? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. האם קיים כזה דבר בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. תשמעו דוד שלי מגיע השבוע מחו"ל עכשיו הייתי שמח אם הייתם ממליצים לי על איזה משחק טוב שנהנתם ממנו באמת. בבקשה לא להכניס את המשחקים הבאים (אלה אם כן המולטי פלייר שלהם במידה ויש טובים מאוד ולא סתמיים) crysis Stranglehold Call of Duty® 4 Conflict Denied Ops World in Conflict Need for Speed ProStreet אלה משחקים שיש לי כיום כבר במחשב וסיימתי כמעט את כולם. במידה ויש משחק אחר טוב. אסטרטגיות,מירוצים,יריות מגוף ראשון וכו' הייתי מאוד שמח אם תמליצו לי. ואם אתם מכירים משחק מהרשימה שיש בו מולטי פלייר טוב ויפה כמו COD4 שיש לי כבר הייתי שמח שתמליצו לי. האם כדי לבקש COH:OF ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Art Tatum,

מדען מסתבך בניסוי מטורף. משהו משתבש. אתה מוצא עצמך זרוק בלי כלום בעולם חדש. חייב לשרוד. הלילה מגיע ואיתו החושך והמפלצות, חייב להיות מוכן. הרעב מאיים. השפיות מידרדרת. העולם מלא סכנה. והחורף מעבר לסיבוב... אין הזדמנות שניה. המוות הוא סופי. שילוב של כמה רעיונות מז'אנרים שונים. fun fun fun

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nnfyrbsnss,

יש לי GH:WT למחשב והגיטרה של הPS3, בGH:3 זה עבד נפלא, עכשיו בWT כנראה הם שמו חסימה וברגע שאני מחבר את הדונגל של הגיטרה המשחק נתקע וקורס ואם אני מחבר לפני שאני מפעיל את המשחק אז המשחק מסרב לעלות בכלל. קראתי באינטרנט שעוד מישהו ניסה לחבר גיטרה 3rd party בטענה שהמקורית לא נוחה והמשחק גם נתקע וקורס. שחיברתי את הגיטרה לחיבור USB אחר והWindows היה צריך להתקין את הדרייבר מחדש אז המשחק לא נתקע שהWindows סיים להתקין את הדרייבר, אז כנראה שהמשחק בודק את הדרייברים שפועלים ואם נמצאת הגיטרה הוא מתאבד. יש לכם איזה רעיון איך ניתן "לעבוד" על המשחק שהגיטרה לא מחוברת? (הבהרה: אני לא מבקש שום "קראקינג" "ווארז" וכו' וכו' בסה"כ רוצה להשתמש בגיטרה שקיימת אצלי בבית במקום ללכת ולקנות אחת חדשה)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

יש לי בעית סאונד במשחק מאקס פיין 2 שהסאונד פשוט מפסיק אני לא שמוע מה שמקס פיין אומר רק את הסאונד של היריות במעברונים גם אין סאונד של אנשים שמדברים . יש לי כרטיס אודגי 2

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by simon15,

שלום חבר'ה היום התקנתי את המשחק c&c generals.. המשחק פשוט לא עולה לי... עולה רק הלוגו של המשחק .. וזהו יוצא.. מישהו יודע מאיפה נובעת הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים..!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני לוחץ דאבל-קליק על קובץ ההפעלה והוא פשוט לא מגיב. ניסתי XP ב-compatibility mode וגם ניסיתי להריץ בתור administrator ושום דבר לא עזר. קראתי שהמשחק דווקא כן עובד בחלונות 7. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Proww,

אהלן. היום רכשתי מהאתר Minecraft את המשחק. מילאתי את כל הפרטים, אשראי, עניינים.. היה כתוב לי "הרכישה הסתיימה" ובין היתר שאני יוכל כנראה לשחק בעוד שעה. -Purchase complete! נכנסתי למייל שלי וקיבלתי גם הודעה מאתר www.moneybookers.com ובנוסף גם יש שם פרטים של בנק כלשהו במייל.. מה עליי לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by halo,

המשחק עושה לי ריסטים כל הזמן ומצאתי שהבעיה באחד הקבצים של הדרייברים של הכרטיס קול AC97 אז אם אני מוחק תקובץ הזה אין קול אבל אם אני משאיר המשחק עושה ריסטים מה אני אמור לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני מנסה לשחק ברשת את Unreal Tournament 3 רק עם עוד חבר אחד אני פותח server וחבר שלי לא מוצא כשהוא פותח server אני לא מוצא אני תשתית כבלים 8 מגה והוא ADSL 5 מגה(אין קשר סתם לצורך העניין) אני אשמח לעזרה כי זה פעם ראשונה שאני מנסה אבל זה נראה לי אחלה משחק לשחק ברשת

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.