משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
Hope this helps some of the tankers out there And yes i know about the low sound of my voice and i apologize , next tutorial will be better
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר לחבר את סוני 2 למסך של המחשב? במקום לטלויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הבת שלי משחקת במשחק League of Legends כשהיא משחקת המחשב שלה מתאמץ ל 100% אני כמעט בטוח שמדובר בכרית ביטקויין . השאלה האם אפשר למנוע את כריית מטבעות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לוחץ דאבל-קליק על קובץ ההפעלה והוא פשוט לא מגיב. ניסתי XP ב-compatibility mode וגם ניסיתי להריץ בתור administrator ושום דבר לא עזר. קראתי שהמשחק דווקא כן עובד בחלונות 7. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משחק FPS בסגנון call of duty 1\2 וקאנטר סטרייק.... יריות גוף ראשון בקיצור....ושיש לו single player חמוד כמו בcall of duty תודה לעוזרים =]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תסכלו על זה: http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/editorial.jsp?src=communityupdate_070506
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני וכמה חברים שלי רוצים לשחק את זה אבל לא יודעים איך. כאשר אנחנו נכנסים לנטוורק יש לנו שם 4 אפשרויות: 1.Internet TCP/IP Connection For Direct Play 2. IPX Connection for direct play 3. modem connection for direct play 4. serial connection for direct play אנחנו הורדנו את המשחק חוקית מהאתר של רוקסטאר קלסיקס. מישהו יכול לעזור לי אולי, ולהגיד מה אנחנו צריכים לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל פידבק על טכנולוגיה חדשה שאנחנו מפתחים למשחקי מחשב בסלון. הרעיון הוא שע"י עקיבה מדויקת אחר הראש והרובה, אנחנו מאפשרים חווית משחק חדשה וריאליסטית:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק ולפי מה שהבנתי הרוב המוחלט (לפחות כאן בפורום) מאוד אוהבים את המשחק והכל... למרות שרואים שהמשחק מושקע מאוד (לפי סרטון הפתיחה , והתחלת המשחק) : לא הבנתי מה העלילה של המשחק? מה המטרות שלי? וגם אם אפשר טיפים קצת שאתם יכולים לתת לי (איזה דמות לבחור, האם להרכיב דמות וכו') משהו יכול לענות לי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Screen Space AmbientOcclusion מזה עושה ? על מה כדאי לשים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קהילת HWZONE היקרה, בזמן הקרוב עתיד להיפתח משחק דפדפן ישראלי חדש -קארדניה. אני מנוע מלתת פרטים על המשחק, אך דרושים טסטרים מנוסים במשחקי דפדפן. קארדניה- בנוי מצוות פיתוח בעל ניסיון של מעל 5 שנים בפיתוח משחקי דפדפן ואסטרטגיה. ישנם 100 מקומות מוגבלים לטסטרים, בשיטת כל הקודם זוכה. לפרטים נוספים: קארדניה - משחק דפדפן ישראלי חדשני
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=5808 Njoy
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הייתי בחצי שנה של חופש מ WOW וחשבתי לחזור, איפה ניתן לקנות את המשחק באזור חיפה וכמה הוא עולה ? האם עדיף להזמין אותו מחו"ל ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבוע רכשתי את המשחק The Settlers 7 מקורי (בדוק!) ;D בהפעלת המשחק הוא לא הצליח להוריד את הפאצ'ים ובטח שלא להפעיל את המשחק. :-\ הורדתי והתקנתי את הפאצ' האחרון ידנית, אך עדיין לא עבד המשחק. התברר לי שצריך לפתוח את הפורטים במודם, התקנתי כתובת IP סטטית ופתחתי את הפורטים כמו שנאמר לי במדריך ההוראות של המודם וגם בכמה וכמה פורומים התברר שפתחתי אותם כמו שצריך, אבל המשחק עדיין לא עובד כיביתי את החומת אש, גם של הווינדוס וגם של ESET Smart Security, בדקתי שאותם פורטים מתאימים למשחק ועדיין ללא יוצלח, אותה הודעה חוזרת על עצמה שוב ושוב: צריך חיבור לאינטרנט, התוכנה לא מצליחה לקבל מידע מהשרתים של Ubisoft בלה בלה בלה :'( התקנתי תוכנה שבודקת אם אותם פורטים שלכאורה פתחתי מגיעים למ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לחבר מתנה משחק בסגנון IGI2 (משחק שאהוב עליו מאוד). הבעיה היא שהמחשב שלו די חלש: כרטיס מסך (כנראה מובנה): NVIDIA GeFORCE 7025 / NVIDIA nFORCE a630 מעבד: AMD Athlon64 X2 dual core 4000+ 2.10 Ghz זכרון: 2GB (מדווח כ-1.87GB, אני מניח שהשאר מוקצה לכרטיס המסך) האם יש משחק עכשווי בסגנון הזה (tactical shooter?) שייאפשר לו לשחק באופן סביר, כלומר רזולוציה של 1280x1024, ללא AA, ועם fps סביר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש פה כבר שרשור בנושא? (אני לא מצאתי) ואם לא, מישהו יכול לתת לי לפחות שמות של מנועים ואיזה משחקים מוכרים משתמשים במנועים האלה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
התקנתי לא מזמן את ut2003 ואני עם המודם 56k שלי סובל מפינגים, איך לומר, לא הכי טובים..... הכי טוב זה בסביבות 200+ וגם אז כל הadsl קורעים אותי(למרות שאני גם לא רע), מה, הפינג, זה כל כך חשוב במשחק רשת? אני לא יכול לשחק עם אנשים שיש להם פינג כמו שלי? it sucks!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה עשיתי סדר במשחקים וגיליתי את הירוס 3, האם ניתן להתקין אותו במחשב נייד עם ויסטה? האם יש פאטץ' שצריך להתקין ואם כן מאיכן ניתן להורידו (החברה המקורית פשטה את הרגל אם אני לא טועה...)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השקה של הקונסולה הביתית הגדולה הבאה מבית סוני עשויה להתרחש בתוך פחות משנתיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.gametrailers.com/player/23927.html זה רק אני או שעכשיו יורד הרבה יותר דם כשנפגעים\פוגעים? וגם נראה לי שהמשחק הולך להיות הרבה יותר כבד מבעבר עם כל התוספות והמעבר לסביבה פתוחה יותר....
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרצו לי לחשבון ושינו את השאלת אבטחה, לא שינו את הסיסמא אבל אני לא יכול לשנות את הסיסמא. אין פרטי אשראי או משהו אבל עדיין. למי אני צריך לפנות? יש דרך לאפס סיסמא דרך האימייל?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ועכשיו אני מתחרט שוב שקניתי את BF3.. ועוד משהו קטן וישן: http://thebbps.com/articles/content/rock-band-tried-to-burn-my-house-down.html
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-