משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אשמח לקבל פידבק על טכנולוגיה חדשה שאנחנו מפתחים למשחקי מחשב בסלון. הרעיון הוא שע"י עקיבה מדויקת אחר הראש והרובה, אנחנו מאפשרים חווית משחק חדשה וריאליסטית:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק ולפי מה שהבנתי הרוב המוחלט (לפחות כאן בפורום) מאוד אוהבים את המשחק והכל... למרות שרואים שהמשחק מושקע מאוד (לפי סרטון הפתיחה , והתחלת המשחק) : לא הבנתי מה העלילה של המשחק? מה המטרות שלי? וגם אם אפשר טיפים קצת שאתם יכולים לתת לי (איזה דמות לבחור, האם להרכיב דמות וכו') משהו יכול לענות לי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי גיימפאד חדש, חזק ברמות שמתאים גם לסוני וגם לPS. לכן אני רוצה לחזור לבערך חודש לסוני אחד שקבור אי-שם אצלי בבית ואני רוצה להשיג משחקים חמודים "חדשים". אני רואה מלא משחקים ל PSP ותתקנו אותי אם אני טועה אבל זה ה-PS הנייד, עכשיו באה השאלה: האים המשחקים של ה-PSP יעבדו גם ב-PS1? תודה מראש אחים שלי, ועוד משהו שאני חייב לעשות.... אני חייב לתת לכם את התמונה של הגיימפאד השולט שקניתי: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מפעיל את המשחק ומיד בהתחלת הטעינה המסך שלי מחשיך ומפסיק לעבוד (המנורה הירוקה של המסך הופכת להיות כתומה), אבל אני שומע שהמשחק מתחיל והכל בסדר. אם אני לוחץ על ALT+TAB אז אני חוזר לוינדוז והמסך חוזר לעבוד כרגיל (המסך נדלק מחדש) זאת אומרת שהמשחק לא נתקע אלא פשוט המסך כובה לי בתחילת הטעינה של המשחק משום מה. הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 4200Ti עם דרייברים של NVIDIA מעודכנים וחדשים. אני ממש אובד עצות ושמח לכל רעיון שתוכלו לתת לי כדי לפתור את הבעיה המוזרה הזאת! תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי....
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש תמישחק הזה אך ורק וכדי לשחק אותו ברשת במולטיפלייר ! עכישו לפני הרכישה זה מציע לי 3 אפשריות לבחירות במחירים שונים ..מה אני צריך לבחור? ראו תמונה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה עשיתי סדר במשחקים וגיליתי את הירוס 3, האם ניתן להתקין אותו במחשב נייד עם ויסטה? האם יש פאטץ' שצריך להתקין ואם כן מאיכן ניתן להורידו (החברה המקורית פשטה את הרגל אם אני לא טועה...)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השחקנים שמגיע להם פרס כספי מטורניר הסטאקראפט מתבקשים להעביר את פרטיהם. עוד מידע.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121618 זה מה שקורה כשMX400 מנסה להריץ NFS:C.. :lol: פאק אפילו DOOM 3 על וודו היה ניראה טוב יותר...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם החלפה של דיסק שרוט? יש לי דיסק שרוט של BF2 (השתמשתי בו הרבה) והכונן לא יכול לטעון את הדיסק מרוב שהוא שרוט, מה אני יכול לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 8800GTS והFPS נמוך מאוד משהו כמו 8 FPS ברזולוציה של 860x680 (לא יודע אם זו בדיוק הרזולוציה). יש לי את הדרייבר הכי עדכני וכל שאר המשחקים רצים חלק.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hope this helps some of the tankers out there And yes i know about the low sound of my voice and i apologize , next tutorial will be better
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כפי שרשמתי אני מעוניין לייצור משחק 2 נגד 2 במולטיפלייר הכוונה היא שאני וחבר שגר בדירה אחרת נוכל לשחק ביחד באותה קבוצה נגד 2 שחקנים אחרים ראיתי שיש כזה דבר חדר של 4 אבל איך יוצרים אותו ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הבת שלי משחקת במשחק League of Legends כשהיא משחקת המחשב שלה מתאמץ ל 100% אני כמעט בטוח שמדובר בכרית ביטקויין . השאלה האם אפשר למנוע את כריית מטבעות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הוא יקבל את זה, קוד במייל או שזה יהיה פתוח אוטומטית אחרי הקנייה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחק לחבר.. משחק אסטרטגיה לא פנטזיה ולא חללי פשוט צבאי בסגנון RED ALERT ... משהו טוב שהוא יהנה ממנו ויפסיק לשגע אותי...
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות המון משחקים שהגיימינג יהיה מגוון כי כרגע אני דיי[טוב, רק] ממשחק FPS. אז יאללה תנו אתכם במשחקים טובים שאהבתם. משחקים שיש לי כבר בSteam: THE ORANGE BOX COD4 CS:S וזהו אם אני לא טועה אני כבר הרבה זמן לא נכנסתי לSTEAM מסיבות כאלו ואחרות. אז יאללה תפציצו ויהיה עדיף אם יהיה אותם בSTEAM ;D משחקים שאני כבר יודע שאני אקנה The Witcher GRID Mass Effect וזה כל המשחקים שעולים לי כרגע
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצת אחרי קונסולות ה-PS3 וה-PS4, בקונאמי מביאים את הגירסה הקלה והחינמית לגמרי של המשחק הפופולרי שלהם למחשבים האישיים אוהבים כדורגל אבל עדיין לא רכשתם את Pro Evolution Soccer 2016, מסיבה זו או אחרת? יתכן שעכשיו כבר לא תצטרכו לבזבז עליו כסף כלל – משום שהוא זמין ב-Steam בגירסה נוספת וחינמית לגמרי. במפתחת ומפיצה קונאמי השיקו רשמית בפלטפורמת ה-Steam את Pro Evolution Soccer 2016 myClub, שמהווה גירסה 'קלה' למשחק הכדורגל הפופולרי עם גישה למצב משחקי ידידות (מקוון ולא מקוון) עם שבעה מועדונים ונבחרות בולטים שמהם ניתן לבחור, מצב האימון של המשחק שיסייע לשחקנים מתחילים להתחזק ולהשתפר – ובעיקר מצב ה-myClub הנרחב של הכותר, שדומה ל-FIFA Ultimate Team של המתחרה ומאפשר לשחקנים לבחו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
TomQuE Tamirko UnderCat Manorah IINoMercyII TomQuE מאשר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אח שלי קנה מחשב חדש וביקש ממני לבדוק לו אם הוא יכול להריץ כל מיני משחקים. נכנסתי לאתר של systemrequirementslabs ותשאלתי לגבי כמה משחקים. באחד המשחקים הוא הכשיל רק את הכרטיס מסך- אבל בפרטים הכל עבר- אתם יכולים לראות בתמונה המצורפת.. מה זה אומר? המחשב יריץ או לא יריץ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי רישום כדי שאוכל לשחק ברשת אבל מה אני אמור לירשום ב ONLINE ID ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את ut2003 ואני עם המודם 56k שלי סובל מפינגים, איך לומר, לא הכי טובים..... הכי טוב זה בסביבות 200+ וגם אז כל הadsl קורעים אותי(למרות שאני גם לא רע), מה, הפינג, זה כל כך חשוב במשחק רשת? אני לא יכול לשחק עם אנשים שיש להם פינג כמו שלי? it sucks!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי GH:WT למחשב והגיטרה של הPS3, בGH:3 זה עבד נפלא, עכשיו בWT כנראה הם שמו חסימה וברגע שאני מחבר את הדונגל של הגיטרה המשחק נתקע וקורס ואם אני מחבר לפני שאני מפעיל את המשחק אז המשחק מסרב לעלות בכלל. קראתי באינטרנט שעוד מישהו ניסה לחבר גיטרה 3rd party בטענה שהמקורית לא נוחה והמשחק גם נתקע וקורס. שחיברתי את הגיטרה לחיבור USB אחר והWindows היה צריך להתקין את הדרייבר מחדש אז המשחק לא נתקע שהWindows סיים להתקין את הדרייבר, אז כנראה שהמשחק בודק את הדרייברים שפועלים ואם נמצאת הגיטרה הוא מתאבד. יש לכם איזה רעיון איך ניתן "לעבוד" על המשחק שהגיטרה לא מחוברת? (הבהרה: אני לא מבקש שום "קראקינג" "ווארז" וכו' וכו' בסה"כ רוצה להשתמש בגיטרה שקיימת אצלי בבית במקום ללכת ולקנות אחת חדשה)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, עשיתי מעבר לווינדוס החדש, והתקנתי את המשחק הנ"ל. שניסתי להפעיל את המשחק הופיע לי ההודעה הבא The program can't start because d3dx9_30.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. :nixweiss: למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך אפשר לטפל בה (אם בכלל)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך עושים תרגילים בפיפא 2007 הבנתי שיש הרבה לפי הסירטון הזה: http://www.fifa-il.com/next_video.asp?ID=12&IDGame=22 אז איך עושים את התרגילים האלה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כדי לשחק בFIFA 2007 אונליין, כתוב שצריך Patch, ככה כתוב כשאני מנסה להיכנס לפיפא 2007 אונליין. הורדתי את ה- Patch מהאתר הרשמי של המשחק והוא נותן לי שגיאה. תראו בתמונות. מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-