משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להיכנס לחשבון שלי אבל הוא אמר לי שיש בעיה באינטרנט או משהו כזה, נכנסתי בoffline, בדפדפן היה לי אינטרנט. ניסיתי לשנות את הסיסמה ולא הצלחתי, ניסיתי להתחבר מהדפדפן והוא לא שולח לי התראה לאימייל עם הקוד. מה אני עושה? למי לפנות? יכול ליהיות שזה פשוט בעיה של השרת שלהם או משהו? אני בלחץ ואני לא יודע מה לעשות, אני ממש צריך עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני כרגע מתלבט אם לשדרג את מערכת ההפעלה שלי לוינדוס 7, לאחר התקנה מוצלחת ביותר על המחשב של אבי. אחד ההתלבטויות הגדולות שלי הן תמיכתן של משחקים עדכניים\ישנים במערכת החדשה הזו. המשחקים עליהם אני מתכוון הם: Red Faction: Guerrilla Far Cry 2 Supreme Commander: Forged Alliance Brothers in arms: hells highway תודה רבה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאן מתקדמים אחרי שיצרתם את שתיים מסדרות משחקי ה-Hack-N’-Slash הפופולריות, הממכרות והמצליחות ביותר אי פעם? לחלל, כמובן! לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%94%d7%a8%d7%a4%d7%aa%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%9c%d7%99-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש פרטנרים למשחק league of legends בשרת של אר"הב אם יש כאלה שמכירים את המשחק.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תשמעו דוד שלי מגיע השבוע מחו"ל עכשיו הייתי שמח אם הייתם ממליצים לי על איזה משחק טוב שנהנתם ממנו באמת. בבקשה לא להכניס את המשחקים הבאים (אלה אם כן המולטי פלייר שלהם במידה ויש טובים מאוד ולא סתמיים) crysis Stranglehold Call of Duty® 4 Conflict Denied Ops World in Conflict Need for Speed ProStreet אלה משחקים שיש לי כיום כבר במחשב וסיימתי כמעט את כולם. במידה ויש משחק אחר טוב. אסטרטגיות,מירוצים,יריות מגוף ראשון וכו' הייתי מאוד שמח אם תמליצו לי. ואם אתם מכירים משחק מהרשימה שיש בו מולטי פלייר טוב ויפה כמו COD4 שיש לי כבר הייתי שמח שתמליצו לי. האם כדי לבקש COH:OF ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש תמישחק הזה אך ורק וכדי לשחק אותו ברשת במולטיפלייר ! עכישו לפני הרכישה זה מציע לי 3 אפשריות לבחירות במחירים שונים ..מה אני צריך לבחור? ראו תמונה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Petroglyph הוציאו פרק מספר 5 בסדרת הווידאו השבועי לגבי המשחק שלהם End of nations http://www.endofnations.com/en/news/#End of Nations Warfront 105: Happy New Year צפייה מהנה =]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק Battlefield 2142 הוא משחק רשת בלבד ? כי כשאני נכנס אליו יש לוגין... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד 9 ימים מעכשיו זה מגיע! שיגיע ה 25 נשים לינקים להורדה של הדמו מכל האתרים הפופולארים ועד אז,בואו נתחיל את הספירה לאחור עוד 8 ימים,ו23 שעות!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. היום רכשתי מהאתר Minecraft את המשחק. מילאתי את כל הפרטים, אשראי, עניינים.. היה כתוב לי "הרכישה הסתיימה" ובין היתר שאני יוכל כנראה לשחק בעוד שעה. -Purchase complete! נכנסתי למייל שלי וקיבלתי גם הודעה מאתר www.moneybookers.com ובנוסף גם יש שם פרטים של בנק כלשהו במייל.. מה עליי לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החנויות המקוונות של וואלב, יוביסופט ו-EA Games מציעות לכם שלל דילים שלא כדאי לפספס לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום =) חח כמו שכתוב בכותרת. . . נממ המון זה לא התעניינתי וזה . אז אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על כמה משחקי פעולה חדשים שיצאו בכמה חודשים האחרונים =) תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את המשחק הנוסטלגי שחופרים באדמה כדי לקחת יהלומים. אז אני זוכר שפעם הייתה גירסא של משחק כזה, שהיו גם פצצות, הגרפיקה הייתי יותר טובה, אבל חוץ מזה אני לא זוכר הרבה. למישהו מצלצל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביקורת נוספת מהאתר המצויין: http://belphegor.uzidesign.com/?p=52 נראה משחק גרוע, מישהו משחק?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כשאני משחק סקורץ' יש לי בעיה עם הקצב ריענון (ריפרש רייט) במסך. אם למישהו יש מושג איך לסדר את העניין. או אפילו איך לשנות את הרזולוציה במשחק... שיגיד!! כואב לי הראש מזה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מעפן (במפרט),עכשיו לפי מה ששמעתי בדמו אפשר לשחק עם ps 2.0 אבל במלא אי אפשר זה נכון?,ואם כן יש אולי איזה פאטץ' או משהו שמאפשר לשחק איכשהוא עם כרטיס שתומך רק בpixe shader 2.0? אגב אותה שאלה לגבי medal of honor airborne
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתודה מראש... אני מחפש תוכנה שתישב קבוע ותהפוך את המפות הזמניות [cache[ האפשרות היחידה שלי היא לעבוד קשה ולחפש בין הקבצים ולהפוך אותם אנחנו כבר ב2008 ואני מאמין שיש בידכם לעזור לי תודה אמיר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה..אני חדש פה כפי ששמתם לב לפני כמה ימים קיבלתי באן בשרת שלדעתי ממש לא מוצדק.. נכנסתי לשרת והייתי Attacker ואיך שנכנסתי אני רואה שהקבוצה השנייה עושה לנו Base Rape ששמתי לב שהאדמין נמצא בקבוצה שעוברת על החוקים אז התלוננתי והאדמין אומר לי "עזוב אותי באמא שלך" ולאחר כמה מילים שזרקנו אחד לשני הוא הביא לי באן שלדעתי ממש לא מוצדק.. אשמח אם האדמינים יוכלו להוריד לי אותו תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי GH:WT למחשב והגיטרה של הPS3, בGH:3 זה עבד נפלא, עכשיו בWT כנראה הם שמו חסימה וברגע שאני מחבר את הדונגל של הגיטרה המשחק נתקע וקורס ואם אני מחבר לפני שאני מפעיל את המשחק אז המשחק מסרב לעלות בכלל. קראתי באינטרנט שעוד מישהו ניסה לחבר גיטרה 3rd party בטענה שהמקורית לא נוחה והמשחק גם נתקע וקורס. שחיברתי את הגיטרה לחיבור USB אחר והWindows היה צריך להתקין את הדרייבר מחדש אז המשחק לא נתקע שהWindows סיים להתקין את הדרייבר, אז כנראה שהמשחק בודק את הדרייברים שפועלים ואם נמצאת הגיטרה הוא מתאבד. יש לכם איזה רעיון איך ניתן "לעבוד" על המשחק שהגיטרה לא מחוברת? (הבהרה: אני לא מבקש שום "קראקינג" "ווארז" וכו' וכו' בסה"כ רוצה להשתמש בגיטרה שקיימת אצלי בבית במקום ללכת ולקנות אחת חדשה)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפרק האלים והמדמם הבא בסדרת משחקי הקרבות מתקרב - ולצידו הנחות משמעותיות מאוד על כותרי העבר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יצא או ייצא HL2 ? מה זה UT ? אני כל הזמן שומע על המשחקים האלה ואני מאוד מבולבל ??? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/metro-2033-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%91-humble-store-%d7%91%d7%99%d7%9e%d7%9e%d7%94-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hope this helps some of the tankers out there And yes i know about the low sound of my voice and i apologize , next tutorial will be better
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-