עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by abstract,

שלום. אני מחפש חנות שמאפשרת הזמנת משחקי מחשב און ליין. אני מחפש באופן ספציפי את ההרחבה של דיאבלו 2 (Lord of Destructio) - בשביל לשחק ברשת. אבל זה משחק ישן, לכן , אין את זה בחנויות הקרובות אלי. חיפשתי קצת ומצאתי את החנות pcgames.co.il לפני שאני קונה שם, רציתי לבדוק אם מישהו מכיר את החנות וזה לא סתם איזו הונאה ... : כן פרנואידי מצידי, אבל אף לא קניתי ברשת... תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by HellBoY,

טוב אז ככה הבעיה שלי זה הארור הזה עריכה : http://img211.imageshack.us/my.php?image=011120060228307db.jpg ניסיתי הכל! התקנת דרייברים מחדש שיחזור מערכת התקנת DIRECTX מחדש אפילו פורמט עשיתי ושוב צצה לי אותה הבעיה הזאתי אין לי מושג איך זה התחיל... אם למישהו יש רעיון אז בבקשה תעזרו לי אני נואשש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

רצוי עם גרפיקה מתקדמת תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lmlm,

רשמי: לכל המצפים לו המשחק יגיע לארופה ב2 בנובמבר ולצפון אמריקה ב31 באוקטובר http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2315&Itemid=1

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mj23,

היי כבר ניסיתי 3 פעמים אבל אני ינסה שוב ..... קניתי גינרלס וגינרלס זירו מקורי התקנתי אותו ושאני מנסה להיכנס אז מופיה התמונה של הטעינה בהתחלה תמונה של המשחק זה מחכה חצי דקה ואז נעלם ולא עושה כלום...... יש לציין תמפרט שלי אולי הבעיה שם intel 6750 2.66+OC 3.5 ati 4870 512 4 giga ram osz win vista אני מאוד מאוד מבקשעזרה למה שילמתי על המשחק 100 שקל וזה ממש מעצבן שאתה צריך לזרוק אותו בגלל בעיה מסויימת במחשב עשיתי את כל העידכונים ניסיתי לשנות רזולציה וכלום לא עוזר.........אני מזה נואש בא לי לשבור תדיסקים זה פ]שוט עושה כאילו טוען ואז יוצא בלי שום אירור (טעות) וזה עוד יותר מעצבן למה עם הייתה טעות לפחות הייתי יודע מה הבעיה... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כמו בכל שנה, אתר משחקי האינדי (מפתחות עצמאיות קטנות) gametunnel.com ערך את פרסי השנה שלו. השנה אני ממליץ על אימורטל דפנדר, ככל הנראה אחד ממשחקי הטאואר דיפנס הטובים ביותר שנוצר, קודוס רוק לג'נס, משחק סימס מופשט עד לבסיס שבו מקימים להקה, ודיטרמנס, משחק עם מכניקת חרבות דומה לדיי ביי דה סורד הזכור לטובה בו שולטים ישירות בתנועת החרב. משחקים רבים נוספים מחכים לכם, הגיימרים העצלים שמתעלמים מהשוליים המצויינים שהתפתחו בתעשיית המשחקים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. קצת אחרי קונסולות ה-PS3 וה-PS4, בקונאמי מביאים את הגירסה הקלה והחינמית לגמרי של המשחק הפופולרי שלהם למחשבים האישיים אוהבים כדורגל אבל עדיין לא רכשתם את Pro Evolution Soccer 2016, מסיבה זו או אחרת? יתכן שעכשיו כבר לא תצטרכו לבזבז עליו כסף כלל – משום שהוא זמין ב-Steam בגירסה נוספת וחינמית לגמרי. במפתחת ומפיצה קונאמי השיקו רשמית בפלטפורמת ה-Steam את Pro Evolution Soccer 2016 myClub, שמהווה גירסה 'קלה' למשחק הכדורגל הפופולרי עם גישה למצב משחקי ידידות (מקוון ולא מקוון) עם שבעה מועדונים ונבחרות בולטים שמהם ניתן לבחור, מצב האימון של המשחק שיסייע לשחקנים מתחילים להתחזק ולהשתפר – ובעיקר מצב ה-myClub הנרחב של הכותר, שדומה ל-FIFA Ultimate Team של המתחרה ומאפשר לשחקנים לבחו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by raorian,

שלום, אני מחפש משחק שחמט טוב ואיכותי. שני היתרונות שאני מחפש הם מחשב חכם מאוד (שיהיה לי קשה מאוד לנצח) וגרפיקה טובה. אם אתם יודעים איפה אפשר להוריד את EMPIRE CHESS תגידו לי. על מה אתם ממליצים?

9. Started by Mesatla,

המשחק הכי טוב שיש http://www.freewebs.com/shortfactor/games.htm פורום משחקים או לכללי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. האם יש פה כבר שרשור בנושא? (אני לא מצאתי) ואם לא, מישהו יכול לתת לי לפחות שמות של מנועים ואיזה משחקים מוכרים משתמשים במנועים האלה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אם זה עוזר יש לציין כי הייתה לי את הבעיה של הOpenGL אז עשיתי דרך RivaTuner שיכריח שימוש בגרסה 1.5 בחרתי את ההגדרות שאני רוצה והכל טוב ויפה וכשאני עושה New Game ובוחר דרגת קושי Normal יש קוביה כזו וכתוב Loading הכיתוב מהבהב.. אז ככה שהמשחק לא קופא או משהו כזה. ולצורך העניין ניסיתי גם הכרח ל OpenGL 1.3 והתוצר זהה. תודה מראש לעוזרים:]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. תמונה ראשונה מתוך הגרסה המחודשת של משחק האסטרטגיה האגדי נועדה להמחיש את תשומת הלב הגדולה לפרטים שמצפה לנו בתוצר הסופי לכתבה

13. Started by מכבי חיפה,

מישהו יודיע מה כרטיס המסך שיש ב XBOX 360 ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. המשחק החדש של Paradox שוחרר שלשום ועשוי להיות מה שחובבי סדרת Dungeon Keeper חיפשו הרבה זמן (ולא מצאו במשחק Dungeons ששוחרר לפני שנתיים והתברר כמשחק שונה ומשעמם יותר). במשחק נשחק Arch-Demon שבטעות זומן בתוך גוף של Imp קטן ומתכנן לחזור למימדיו המקוריים תוך כדי השלטת טרור על הממלכות השכנות מתוך מבוכו שבבטן האדמה. במשחק מלבד שליטה בשד שלנו יהיה אפשרות לשלוט ישירות גם במפלצות שלו ולבצע גיחות תקיפה אל העולם שלמעלה. בסה"כ המשחק נראה מבטיח מאד, עדיין לא התפרסמו ביקורות עליו. המשחק עולה 20$ בסטים/גיימרסגייט. *אגב, עד סוף השנה צפויים עוד שני משחקים דומים בסגנון DK, אחד נקרא Nekro והשני War for The Overworld (שיכלול את הקריין המקורי של DK). כתבות אחרונות על המשחק: http://www…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by stone cold,

בזמן שהיתי מורחק ראתי תפורום הזה(אני לא כותב בו למי ששואל) http://forums.maxconsole.net/showthread.php?p=270989#post270989 ורציתי להגיד לכם שבדור החדש צריך ליזהר בקיצור חלק מהמישחקים שיוצאים במחיר מלא מגיעים מסורסים וכדי לקבל את כל התוכן צריך לשלם כמובן עוד כסף ואני אולי בעד אפשרות ליקנות מישחקים והרחבות דרך הרשת אבל שאתה קונה מישחק במחיר מלא אני מצפה שתקבל מישחק מלא ולא מסורס :pissed: בכל מיקרה לכל מי שקונה מישחקי דור הבא (לכל העשרה אנשים בארץ ;D ;D ) צריך לשים לב לזה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מתכוון לקנות משחק (למחשב) באחד הימים הקרובים אבל אני מתלבט מאוד בין כמה משחקים: 1. Assassin's Creed 2. Team Fortress 3. Test Drive Unlimited פשוט תדרגו אותם לפי דעתכם. כמה הערות לפני הסוף: 1. אני יודע שהם שונים לחלוטין מבחינת הז'אנר, ואני יודע שהדעות הן די חלוקות, אבל בכל זאת אני רוצה לדעת על מה אנשים הכי ממליצים. 2. אין לי בעיית תקציב מיוחדת. 3. TF2 נחשב מבחינתי גם ORANGE BOX, כלומר יכול להיות שאם ההמלצה הכללית תהיה TF2 יכול להיות שאני פשוט אקנה את כל הOB. 4. אין לי בעיית מפרט טכני. (בקטנה: 2 GB ראם, GeForce 8800GT, מעבד E6750 של אינטל) 5. בתגובות תחסכו ממני את העובדות הידועות על זה שAC חוזר על עצמו וכאלה... כי הרשימה הזאת הצטמצמה מרשימה יותר גדולה וזה כבר …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אם עוד נשאר לכם קמצוץ תקציב, ב-Steam יש כמה כותרים עדכניים בהנחות מעניינות שממתינים לכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%aa%d7%a0%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. תמליצו לי על משחק מחשב חדש וטוב של מכות ברחוב והרבה שלבים עם 2 שחקנים ביחד.... תודה..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מבצע לרגל האביב בחנות ה-Uplay של המפיצה הצרפתית מסדר לכם הנחות של עד 85 אחוז על כותרים נבחרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%a7-%d7%9c%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%94%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%9a-%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%a6%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%97/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Mandheling,

אחרי הפסקה די ארוכה שבה לא שיחקתי יותר מדי משחקים (מלבד UT99) אני עומד בפני החלטה קשה - במה לשחק קודם? בזכות (או אולי באשמת) סייל הקייץ של Steam וה-Humble Bundle יש לי ערימה של משחקים שאמורים להיות מצויינים (שמצטרפים לעוד כמה משחקים שלא הספקתי לשחק עד היום ושברשותי הדיסקים המקוריים שלהם). כרגע אני משחק ב-Prey (מ-2006) ומתלבט מה יהיה המשחק הבא שלי. אלה האפשרויות שחשבתי עליהן: - להתחיל עם משחקים קצרים ופחות מחייבים (למשל Mirror's Edge). יש איזה אתר שעוקב אחר האורך הממוצע שלוקח לשחק משחק, או שהאפשרות היחידה לקבל מושג לגבי האורך של משחקים היא לקרוא הרבה ביקורות? - להתחיל כרונולוגית מהמשחק הישן ביותר, במחשבה שככל שאשחק במשחקים חדשים יותר יהיה לי קשה יותר לחזור ולשחק במשחקים עם…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by BarVaZ,

אני מחפש משחק FPS בסגנון call of duty 1\2 וקאנטר סטרייק.... יריות גוף ראשון בקיצור....ושיש לו single player חמוד כמו בcall of duty תודה לעוזרים =]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by musari,

עשיתי רישום כדי שאוכל לשחק ברשת אבל מה אני אמור לירשום ב ONLINE ID ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ניסיתי להיכנס לחשבון שלי אבל הוא אמר לי שיש בעיה באינטרנט או משהו כזה, נכנסתי בoffline, בדפדפן היה לי אינטרנט. ניסיתי לשנות את הסיסמה ולא הצלחתי, ניסיתי להתחבר מהדפדפן והוא לא שולח לי התראה לאימייל עם הקוד. מה אני עושה? למי לפנות? יכול ליהיות שזה פשוט בעיה של השרת שלהם או משהו? אני בלחץ ואני לא יודע מה לעשות, אני ממש צריך עזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Kpro`,

טוב ככה לכל אחד ואחת מכם יש עכשיו הזדמנות לתת המלצה על 5 משחקים שכל גיימר בארץ ובעולם פשוט חייב לשחק. המלצה שלי : Call of Duty 4 - Modern Warfare Call of Duty - World at War Gears of War Grand Theft Auto IV Far Cry 2 :

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. חנות האונליין הפופולרית שמתמקדת במשחקים קלאסיים וכותרים ללא כל הגנת קבצים מכריזה על קמפיין דילים משלה שימשך 11 ימים - ומציעה משחק אסטרטגיה נהדר חינם אין כסף לזריזים לכתבה: http://hwzone.co.il/gog-%d7%a4%d7%95%d7%a6%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%90%d7%aa-age-won/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.