משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
בבקשה אם אתם יכולים תישלחו לפה תמונות שלכם בהירוס 4 כי אני חייב ( עוד יומיים אני קונה לא במחיר מלא טוב אז הש הש קאפיש? ) תמונות היתרשמויות סיפורים ומה חדש במשחק ויתרונות וחסרונות של הירוס 4 לעומת משחקים קודמים יתקבלו בברכה תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבעיה היא שקניתי את השמחק מקורי לחלוטין - אבל אין CD Key. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי מפרט כזה .... amd athlon x2 64bit 3800+ socket am2 2.0ghz 90nm evga 7300gt 256mb ddr2 tv dvu pci-e abit kn9-s am2 nforce 550 ddr2800 pci-e hd audio gbl hynex ddr 2 667mhz 512x2 המשחק עובד לי ממש ממש ממש לאט ברזלוציה בהגדרות נמוכות ברצוני לדעת מה לא טוב במפרט הזה ולמה המשחק ככה איטי ???המחשב דיי חדש...
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
למה אין סרברים מישראל שיתנו פינג נאה של 40? אני רוצה לקנות את המשחק כדי לשחק ברשת אבל אני לא אקנה משחק שאני אוכל לשחק בפינגים של 100+ זה כאילו אין שום טעם לקנות את המשחק עדיף להוריד... :screwy:
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני נוסע עם המשפחה ונראה לי שיהיה לי די משעמם, בבקשה תתנו לי שמות של משחקים איכותיים שאפשר לשרוף איתם ת'זמן על המחשב הנייד, אפשר גם משחקי ראש בראש (1מול1) ברשת (יש עוד לפטופ), אבל תקחו בחשבון שהכרטיס מסך לא סוחב הרבה.. תודה רבה!! נ.ב. איזה כרטיס מסך צריך כדי להפעיל needforspeed 2 או 3? Vega.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אם יש לי BF2 צרוב אני יכול לשחק בשרתי ראנק ? ואם אני יכול לשחק בשרתי של EA?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
?? אני רוצה לשנות את המקשים ב-6 PES.. כמו שב FIFA 2007.. אני יכול?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה היא די מעצבנת ואני כבר לא יודע מה לנסות. וניסיתי המון דברים. יש לי את המחשב הבא : athlon xp 1.47 256 ram ddr gigybyte 7vtxh gforce 4 ti 4400 leadtek המחשב הזה אצלי כבר עוד מעט שנה ו 9 או 10 חודשים. אבל יש בעיית פריימים ברוב המשחקים והבעיה רק החמירה במשחקים שמבוססים על המנוע של אנריל 2. ut 2003 unreal 2 america's army וכו... גם במשחקים קצת ישנים יש בעיית פריימים. משחקים שכביכול אמורים לרוץ בקצב פריימים יחסית גבוה, ולאפשר משחק חלק ומהנה, פשוט מקרטעים במיוחד בשטחים פתוחים או בקטעי אקשן אינטנסיבי. ניסיתי מספר סוגי דרייברים וכלום לא עזר. אפילו עשיתי OC קטן דרך תוכנה מרוב ייאוש. יש מספר אנשים עם בערך אותה מערכת כמו שלי ולהם המשחקים זורמים והם לא מתלוננים על שום…
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בשעה טובה הגעתי ל UNDEAD אבל את הדבר הכי פשוט כמו חטיבת עצים אני לא מצליח! משהו יכול בבקשה לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה החרא הזה? יש מפה רגילה ואני לא יכול להיכנס רק בגלל שזה תומך בהרחבה. זה באג או משהו? כי אם כן זה ממש מסריח מצדם, מילא קיק כשזה מחליף למפה של ההרחבה, אבל בכלל לא להיכנס לשרת? קטע מסריח עכשיו אני שם לב שבכל שרת יש לי שגיאה, זה לכולם?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אוקי אני מדבר על המשחק החדש של c&c עד עכשיו בכל משחק שיחקתי עם חבר. ובכולם קרעתי לו את הצורה אפילו שאני לא משחק יותר מפעם בחודש(ואיתו ועוד כמה חברים)(איתו אני משחק cs,unreal tournament/2003,DoD,wc3,ra2). בc&c הוא שובר אותי עד שאני כבר לא יכול לשקם את עצמי!. אני משחק אם ה-טרוריסטים. עכשיו הוא תמיד בכל צבא מצליח לנצח אותי למרות שאני לא שיחקתי עדיין skirmish וגם לא ב-שלבים. אבל זה בדם שלי לנצח אותו. ;D אני לא יודע איך הוא מצליח לצבור כל כך הרבה טנקים בזמן קטן! ענה ממכם עצות איך לשפר את הטקטיקה שלי עם הצבא הנ"ל(טררוסיטים). איזה טנקים? מה לשפר? כמה עובדים לקחת את הכסף? מה לבנות בהתחלה? ועוד....
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תסתכלו באתר של Blizzard ותראו שהPatch הראשון כבר יצא יום לפני המשחק. המתכנתים שם עד כדי כך סניליים?
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
רציתי לכתוב על חווית השימוש במשחק אבל קודם כל אני באמת לא מאמין שיצא גירסה חדשה למשחק הזה! עברו 12 שנה מאז ששיחקתי בו הייתי אז ממש ילד! יש פה משתמשים שלא מכירים אפילו את המשחק בגלל שלא היה להם אז מחשב אז ככה: המשחק מאוד מזכיר את המשחק הישן המפלצות ממש דומות כמו במשחק הקודם אין חיים, יש אגו אם נפגע לך האגו אתה מת חחח ואם אתה משתין שותה בירה משחק בקזינו זה מעלה לך את האגו היה קטע בהתחלה שמקטינים אותך ואתה נכנס למכונית RC ומתחיל ליסוע ולעשות רמפות עם טורבו המשחק החדש דומה מאוד בצורה שלו לקרייסיס סה"כ משחק חזק ונוסטלגיה חבל על הזמן
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לא יכול להיותתתתתתתתתת זה הכ. המסך השלישי החזק בעולם ועדיין קורס בBF2!!!! אין כלום שאפשר לעשות?!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פאק! ואחרי שחשבתי שהוא כבר בטוח מת כמו DNF ז"ל.... תהנו http://www.gamershell.com/download_16832.shtml ותאריך היציאה הוא בחודש מרץ 2007.. אני מאוד מקווה שהפעם הם לא יאכזבו.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו ראיתי באיזה אתר את זה: -=המדריך המלא להפעיל את XIII=- בהוראות של קובץ ה-NFO רשום : Boil the cds for about 5 hrs under a low heat to remove the protection. עכשיו חלקכם חושבים שהם אמרו את זה בצחוק אבל תתפלאו זה אמיתי ! יש עכשיו הגנה חדשה שעובדת על טמפ' הדיסק וכדי לעקוף אותה צריך לחמם עד גבול מסויים שבו עוקפים את ההגנה של הדיסק. מה שאתם צריכים לעשות זה לצרוב את ארבעת הדיסקים... עכשיו תעטפו אותם עם נייר כסף (כן,כמו שעוטפים תפוח אדמה בל"ג בעומר) עטפתם ?! אחלה...עכשיו מה שצריך לעשות זה לקחת תנור חימום לא משנה איזה סוג...(זה שמפזר חום או זה עם הברזלים-לא משנה!) עכשיו תסובבו את הידית על 90 מעלות חום ותחכו 5 דקות שיגיע למקסימום...הגיע ? אחלה תשימו בעדינות את ארבעת הדיסקים…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב הזה. אולי אני צריך ללחוץ בתוך התפריט?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה אסור לתת פה לינקים להורדה של משחקים או פורום בקשות למשחקים מה רע בזה?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני שמעתי שזה משחק ממש מדהים, אז חשבתי לראות את הדמו, ואני לא מוצא בשום מקום מה שמצאתי זה UPDATE של משימה אחת לדמו אבל את הדמו עצמו אני לא מוצא , למישהו יש לינק?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קשה להסביר אבל התוכנה של ROCKDSTAR GTA V אומר שיש עדכון גירסה חדשה ושאני צריך לעדכן ואז אני לוחץ START ואז מוריד אבל אז שאני בא להכנס או אומר שז פתוח או משהו כזה וזה ניסגר לא יודע מה לעשות יכוול להיות שיש תוכנה חדשה שמקשרת אותי עם ROCKSDSTAR אבל איך אני מוריד אותה בקיצר מסובך
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדמו שיצא שלשום לסילברפול אני לא מצליח לראות את הדמויות והגיבור שלי בכלל, לא בתפריט הראשי ולא במשחק עצמו. אני רק רואה את החפצים שהם מחזיקים, חפצים בעולם עצמו ואת הרקע - ללא הדמויות, פשוט חפצים שנמצאים באוויר! יש לי Geforce Ti 4200 של MSi מעודכן לדרייברים האחרונים של Nvidia. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9002 :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל משחקים שאני מאוד אוהב/אהבתי.. Enemy Territory- אני שנים משחק במשחק וגם בקודמים שלו, מהיום הראשון שהוא יצא כשזה נקרא RTCW: Multiplayer demo והיתה רק מפה אחת של הפלישה בחופים. המשחק מבוסס על המנוע של Q3A שגם אותו מאוד אהבתי לפני כן. ולא, לא שיחקתי בQUAKE WARS Titan Quest- לאחר שהתחלתי לשחק בו לא יכולתי להפסיק. החיסרון היחידי שלו הוא שהכל חוזר על עצמו.. וכן למי ששואל ניסיתי את IT, לא כ"כ אהבתי משום אותו חיסרון של המשחק הראשון. פשוט התאכזבתי שIT היה כמו הTQ. בסה"כ האויבים והמפות השתנו, זה כמו לשחק ET עם המוד של Halloween, ממש מטופש. Marvel Ultimate Alliance- לא יצא לי לשחק הרבה אבל מאוד אהבתי.. בקרוב אני אמשיך לשחק בו. Warlords Battlecry (ישן נושן אני יודע) אני ח…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מוכן לארח את חברי הפורום על המחשב שלי במשחק "America's Army" היום מהשעה 12:00 אז מה אתם אומ
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-