עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בקיצור השתמשתי ב 6 משימות עם צ'יטים מתוך 27 בלוס סאנטוס. זה טוב?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  2. ניסתי שתי סוגי פאצים ובשניהם אותו שגיאה. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Midnight clubII

4. Started by ^DaRk-MiNd^,

כמו כל ישראלי טוב גם אני כשאני קורא באתר כמו גיימר על רישום לבטא אני נרשם בלי להיות בטוח למה אני נרשם. הפעם לשם שינוי הצלחתי להכנס לבטא של המשחק הזה. קצת מידע: זה מין משחק פעולה-אסטרטגיה באינטרנט. ישנם 2 קבוצות ולכל אחת יש מנהיג שהוא בעצם משחק את המשחק כמשחק אסטרטגיה (ממבט עליון) ואחראי על שדרוגים, הוצאת עובדים ובניית הגנות. שאר השחקנים משחקים את המשחק ממבט ראשון או שלישי כקשתים, לוחמים וכנראה עוד כמה דברים. ו... כמו בכל משחק המטרה היא לנצח את הקבוצה השנייה ולהרוס לה את הבסיס. כתבה מלאה על המשחק ותמונות ניתן למצוא כאן. אני כרגע בשבלי הורדה של הבטא וכנראה אוכל לשחק רק עוד כמה ימים (הכרטיס מסך בתיקון) ואז אוכל לדווח לכם אם הוא שווה. אם יש כאן עוד מישהו שהצליח להשתחל לבטא ש…

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  5. אז ככה, סיימתי משחקים רבים כמו: COD4 Crysis GH3 העביר את הזמן כמו שצריך... ואני עדיין מעביר איתו את הזמן. Kane & Lynch MOH Airborne ועוד מלא... ועכשיו אין לי מה לשחק, אם אפשר בבקשה להמליץ לי על משחקים (למשחב כמובן) שגם יעבירו לי את הזמן אבל הכי חשוב שאני יהנה ו"ירוץ לספר לחבר'ה". אני משחק בעיקר משחקי פעולה/הרפתקה ומעדיף משחקי גוף שלישי אבל כל משחק יתקבל! תודה מראש!

• 56 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. שלום אני די חדש ואני מחפש מישהו שישחק איתי בBATTELFIELD 3 אני מחפשים חברים שישחקו איתי למה חברים שלי לא קונים את המשחק אז אין לי עם מי לשחק אז זה משעמם אני מחפש ילדים בערך ברמה שלי כלומר בצורת המשחק כאילו די חדשים במשחק אני רמה 9 אני יודע בסיס וזההשם שלי דני SKYPE : daniisrael1 TS3: daniisrael1 נ.ב וגם לא מיזמן התחלתי לשחק בשרת של האתר הזה שרת מצויין

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by yoyo_shir,

חחח... אני לא יודעת... אבל נראה לי שאני הגיימרית היחידה פה... יש עוד בנות פה ? ( לא נראה לי ) . בכל מקרה . היי, אני שיר. ואני בת 13. אם יש פה מישהי שאוהבת משחקי גוף ראשון כמו : Far Cry , ביו-שוק , Lost Planet ועוד... שתדבר איתי (: אני אוהבת מאוד גם פלטפורמה - אבל חבל שאין הרבה משחקים כאלו לPC אין לי בעיה עם אסטרטגיה C&C ועוד כמה... ( אז בבקשה, תגידו לי שיש פה עוד בת כמוניייייי ] שיר.

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. קניתי עכשיו hl2 עכשיו יש לי הרד דיסק שמחולק ל2 c מערכת d משחקים קיצר יש לי כבר סטיים עם אקונט של הלף לייף 1 עליו ואני רוצה להתקין את הhl2 בd סטיים מסודר ומאורגן כדאי שאני יכול לשחק css דרך הסטיים קיצר בהקתנה של hl2 התיקת ידע היא d:steam\ ואי אפשר לשנות את זה ואז בסוף ההתקנה אני רואה שיש לי ככה d:steam\steam ושם הhl2 ושאני עושה register עם הסידקי הוא אומר לי להתקין לפני זה את hl2 דרך הדיסקים ואז לעשות registrt קיצר מה עושים אני משתגע כבר ודרך אגב ניסתי לשנות את התיקית יעד אבל אין כפתור כזה יש next back rest ועוד כפתור אחד שמראה לי כמה שטח יש לי בכול כונן אבל אני לא יכול לבחור שם כלום תודה לעזורים !

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. התקנתי פאטץ' (1.0.7.0) ל-GTA IV, ומאז אני לא מצליח להיכנס למשחק. הכנסתי לצורב את דיסק מס' 1, הוא טוען אותו ואז כלום. פשוט כלום. חשוב לי לציין שלא נעשה שימוש במשחק לפני התקנת הפאטץ'. אני התקנתי אותו ישר עם סיום התקנת המשחק על המחשב. מה אני צריך לעשות כדי לשחק בו כמו שצריך? תודה רבה.

10. Started by Rise<3,

אם אהבתם תעשו לייק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בבקשה תעזרו לי להבין איך משחקים!!!!!!!!!!!!!!!!

12. Started by Nazzz,

הורדתי את המשחק CONTRACT קיצור NOLF החדש ואני זקוק לסריאל תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  13. אני לא מתכוון לקז'ואליים, אלא למשחקים כמו GTA הראשון ו- POP Sands of time ששוחררו לרשת להורדה חינמית בצורה חוקית ע"י החברות המפתחות/מפיצות. אתם יכולים להביא לי גם משחקים משנות ה-90 וגם משנות האלפיים. אשמח לכמה שיותר תגובות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. המליצו לי על Heroes 3 אז אני צריך עזרה כי אין לי כל כך מושג במושגים של המשחק... מוסגים (דוג...כשאתה נכנס לקרב איך אתה יודע אם זה קרב עבוד או לא\או מה כמות היצורים...) עוד עזרה במושגים שונים תעזור...

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by Guy950,

קרה לי קטע מוזר שאני חייב לוודא שזה לא קורה רק אצלי, אחרת אנשים יתחילו לדווח שאני צ'יטר למרות שאני לא. נכנסתי לשרת הארדקור ואחרי איזה 5 דקות שאני בעיקר יורה ולא משתמש ברימון, פתאום כתוב לי 4 הריגות עם רימון, ואז באותו הסיבוב היה כתוב עוד 3 הריגות עם רימון ששוב, לא זרקתי. אני אציין שבסיבוב, כמובן, היה צ'יטר אמיתי - זה יכול להשפיע? עברתי לשרת הארדקור אחר, ושוב זה קרה פעם אחת נוספת. בשרתים שהם לא הארדקור זה לא קורה לי. אז, מי יכול להגיד שזה קרה לו גם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Iron Man,

אני חושב שגנבו לי את הCD KEY של HALF LIFE . ניסיתי להיכנס לכמה שרתים של HL ועוד כמה מודים של HL ובכולם כתוב שהCD KEY שלי הוא בשימוש, אפילו בשרתים אירופיים,לא נתתי לאף אחד אותו, מה לעשות? איך יכול להיות שבכל השרתים שניסיתי הוא בשימוש? ד"א אני משתמש בתוכנה The All-Seeing Eyeכדי למצוא שרתים למשחקי רשת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ניסיתי להיכנס לחשבון שלי אבל הוא אמר לי שיש בעיה באינטרנט או משהו כזה, נכנסתי בoffline, בדפדפן היה לי אינטרנט. ניסיתי לשנות את הסיסמה ולא הצלחתי, ניסיתי להתחבר מהדפדפן והוא לא שולח לי התראה לאימייל עם הקוד. מה אני עושה? למי לפנות? יכול ליהיות שזה פשוט בעיה של השרת שלהם או משהו? אני בלחץ ואני לא יודע מה לעשות, אני ממש צריך עזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הכותרת מדברת בשביל עצמה ואני מדבר על גירסאת מחשב . פשוט בחיים שלי לא נגעתי במשחק וחבר שלי מביא לי מחר את הרבעי למחשב .

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  19. היה לי אתר ממש טוב gamespot בטח כולם מכירים אבל הוא עכשיו אך ורק בתשלום מישהו יכלל תת לי אתרים ?! please ? תודה

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  20. תודה לעוזרים. http://www.angelfire.com/hero/lol0/lod.jpg

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  21. מהתחלת המשחק מחסלים דרקונים עכשיו אני בדרגה 26 ודרקון הוא בין האויבים הקלים במשחק אם כבר הוסיפו דרקונים למשחק היה צריך לעשות אותם עוצמתיים וקשים לנצחון

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום בבבקקקקקשששה אם מישהו יכול לתת לי קישורים להורדת התוכנות האלו כי אני חיפשתי שעות ואני לא מוצא =\ 1. the all thing eye 2. cheeting death 3. והקובץ התקנה של קאונטר לסטים וד"א אם אני רוצה להתקין dod digital paintball וכל אלה איפה אני מוצא את זה FFS תודה מראש

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  23. אחרי שהיתקנתי את המשחק וניתקתי את הCD שלי אני מנסה להפעיל את המשחק וזה אומר לי שהסיראל שלי לא טוב ניסיתי את הסיריאל מה NFO וזה לא עובד זה אומר לי שסיראל לא מותאם לדיסק אם מישהו יכול להגיד לי מה לעשות או מאיפה להשיג סיראל חדש אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by ishay7,

יש לי כמה שאלות nba 2k9 living rosters יש את האופציה הזאת גם בגרסאת ה PC? כי אני לא רוא האת זה בשום מקום אין לי בכלל אופציה של אונליין! ועוד משהו באופציה של החוזים מה זה ה team option clause או player option clause ו NO TRADE וכו

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by THE KING,

למי שיש אתר בוא יש את הקראק למישחק Us_Open_2002-iMMERSION אז בבקשה שיביא לי את האתר או מישהו שיש לו את זה במחשב שיגיד לי מאיפה הוא השיג

• 1 תגובה
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.