משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
היה לי חשבון אוריגין בעבר עם כמה משחקים שכנראה לא היה מקושר למייל שלי פתחתי חשבון origin חדש שמקושר למייל שלי. אני מנסה לעשות redeem product code לקודים שיש לי ומתקבל הודעה this code has already been used קיבלתי את המשחקים מ humble bundle. מדובר ב dead space 3, battlefield 3, בקיצור איך אני מפעיל את המשחקים לחשבון אוריגין הנוכחי? תודה למי שיכול לסייע
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא היה לי הרבה זמן לשחק אבל בשעתים שכן שיחקתי לא כל כך אהבתי תמוזיקה אז החלטתי להחליף חלק מהקבצים של המוזיקה במוזיקה של ZELDA וSTAR WARS מה אתם חושבים יפעל? סך הכל הקבצים בMP3 עריכה-הצלחתי להחליף תמוזיקה במסך פתיחה בSTAR WARS פשוט החלפתי תקובץ-tes4title בקובץ של שיר של MP3 של STAR WARS ושיניתי תשם של הקובץ STAR WARS לtes4title בעיקרון אני הולך לישמוע קובץ קובץ של Oblivion ולהחליף לפי סיגנון המוזיקה בקבצים מתאימים של מישחקים אחרים בעיקר של ZELDA וליצור שילוב חלומי של מישחק מצוין כמו Oblivion אם מוזיקה הרבה יותר טובה של מישחקים אחרים אתם מוזמנים לנסות את זה רק תישמרו גיבוים ותיזכרו תתיקיה של הקבצים המוחלפים + =
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לשחק השבוע באובליביון (כן נזכרתי מאוחר :). על מנת להיות מוכן הורדתי את חבילת המודים המומלצת של Gamespot כפי שהמלצתם כאן בפורום. הבעיה היא שברגע שיצאתי מהמחילות שמתחת לבתי הכלא גיליתי שהאדמה במשחק בצבע סגול-ורוד. חוץ מזה הכל תקין. אני מניח שזה מוד מסוים שגורם לבעיה- צירפתי את רשימת הקבצים שעולים עם המשחק. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימו לב שאפשר להצביע לכמה אפשרויות. אצלי אגב התשובה פשוטה: PC עם חלונות בלבד. על הסמארטפון והטאבלט לא מותקן אצלי אפילו משחק אחד.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שמח להודיע כי במאי צפויה להגיע הגירסה המשודרגת של The Witcher. למען האמת, הרבה זמן לא ראיתי שיפור כה גדול. הם הקשיבו לכול מה שאמרו להם בפורום, הפנימו את הכול, ועכישו הם עובדים על זה. כמעט על כול שיפור תוכלו למצוא נושא שביקש את השיפור הזה תחילה. מדובר בכמות אדירה של שיפורים לגירסא חדשה של הויצ'ר. *הדברים החשובים מסומנים בצבע*. במה מדובר? - ב16 במאי צפויה להגיע גירסא משודרגת של המשחק לחנויות, The Witcher Enhanced Edition. תחשבו שזה כמו ריימיק [רק שעברה רק שנה בקושי, שזה לא הרבה בשביל ריימיק]. - אומרים שמי שקנה את המשחק יוכל להוריד את הכול מהאינטרנט, אבל דברים כמו תוספות לדיסק DVD, עוד טרקים וכדו' באריזה [בדיסק ולא בהורדה למחשב בקובץ PDF מסכן], קצת גורמים להרבה להרגיש רע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
מפיצה ומפתחת: Ubisoft, קישור ל אתר הבית ג'אנר: Action Adventure תאריך יציאה צפוי לצאת בסוף 2009. סקירה: ASSASSIN'S CREED II הוא משחק ההמשך למשחק ASSASSIN CREED ) ויהיה המשחק השני בטרילוגיה המתוכננת. מבחינת עלילה למי שזוכר מהמשחק הראשון נראה שתחילת המשחק לא השתנתה רק התקופה, המשחק מתרחש בתקופת הרנסאנס באיטליה(295 שנים אחרי עלילת המשחק הקודם), כאשר אתם תגלמו בן למשפחת אצולה (נצר שלAltair) בשם Ezio Auditore di Firenze שאביו נרצח וחיפושכם אחר נקמה יקח אותכם לאורך העלילה. נראה שהמפתחים מתבלים את המשחק ויאפשרו לכם לבקר במקומות מוכרים לכולנו ונציה, פירנצה, טוסקנה כמו גם לפגוש דמויות כמו Leonardo, Machiavelli ו Lorenzo de' Medici וכו... אתם גם תשמחו לדעת שמגוון הנשקים, ה…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי למשימה בא צריך להציל את צוות הטנקים. הצלתי אותם, הובלתי אותם לטנקים שלהם והובלתי את הטנקים בביטחה דרך המינהרה (אפא שארבו להם חיילים עם נ"ט). ביציאה מהמנהרה מחכים לי 2 מסוקים שלצערי אינני מבין איך ניתן לחסלם. נראה שלנשק האישי (התת מקלע) אין השפעה עליהם והחיילים שאיתי לא ממש עוזרים לי. מה לעשות? איך ממשיכים הלאה? איך מחסלים את המסוקים הללו?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להריץ חיפוש באתר או ברשת אם היו על זה מאמרים או שאלות או אולי איזה פאץ' או קראק להורדה. לא מצאתי משהו מיוחד, רציתי לדעת האם אתם יודעים משהו בנושא? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יתאר לכם מה עשיתי: התקנתי half life שמתי את סי די קי שלי (והוא מקורי שלי) התקנתי עידכון ואז התקנתי את CS 1.5 אני מנסה להכנס לסרבר וזה לא מצליח להחבר לWON ומה שקורה שאני לא יכול לשחק באינטרנט אז מה אני עושה?? גם ניסיתי סי די קי לא עבד :-\ :'( מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רייזר עושים GIVE AWAY די גדול אז תירשמו! http://championoftheday.pgtb.me/NK9CKh?app_data=entry_id%253D45528284
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי התקנתי את המשחק ,בהתחלה שפותחים יש מוזיקה של ההתחלה של המשחק עם הרובה הנטען,לאחר שלוחצים אנטר ומגיע התפריטים וזזים למטה למעלה לא שומעים דבר,ואז שגם נכנסים למשחק עצמו אין קול ושום דבר בדקתי בהגדרות של האודיו הכל ON.. כרטיס קול של הלוח מנוטרל(p4p800) כי יש פה כרטיס קול emu 0404 אולי זאת הבעיה? מה הבעיה ואיך פותרים אותה? נ.ב אם זה לא קשור לפה,להעביר תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט של המחשב - Pentium II 400MHz 128MB Sdram ATi Rage Pro 8Mb היה לי בזמנו מחשב כזה, אבל אני לא מצליח להזכר באיזה משחקים שיחקתי שם... אפשר שמות של משחקים שיעבדו על מחשב כזה? אני מתכוון משחקים מעניינים שזכורים לכם מהימים הטובים.. אבל את תגזימו, אל תציעו דיגר ודייב... תודה מראש ;D
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם היצירה החדשה של הצוות שהביא לנו DmC ואת Heavenly Sword תצליח להוכיח לכולם שהיא יותר מסתם תצוגה ויזואלית מרשימה? בעוד כמה ימים נגלה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אם עוד נשאר לכם קמצוץ תקציב, ב-Steam יש כמה כותרים עדכניים בהנחות מעניינות שממתינים לכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%aa%d7%a0%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95/
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש עוד חברות חוץ מ HYPERNIA שמוכרות שרתים של בד קומפני 2 בישראל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני סרטונים על ההיסטוריה מאחורי Blizzard חלק 1 חלק 2 קרדיט לdiablofans.com צפיה מהנה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי intel core i5-4690 LGA 1150 tray hynix orginal 8gb ddr1600 sapphire radeon r9 280x bulk oc 3gb windows 8.1 הבעיה שלי היא שכשאני מפעיל משחקים יחסית כבדים לפעמים המסך מתמלא קווים שמפסיקים רק אחרי שאני יוצא מהמשחק זה קרה לי בskyrim ובfifa 15 demo היום זה קרה לי בfifa 14 [אחרי שבהגדרות של המשחק עשיתי uncheck לאופציה של wait for vsync אבל לא בטוח שזה קשור] והפעם המסך נתקע ככה ושמעתי רק סאונד ונאלצתי לכבות את המחשב פיזית [חשוב לציין שיש לי בעיות במסך עצמו ואמרים להחליף לי אותו בקרוב השאלה אם זה קשור]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מולטיפלייר לcod4. רציתי לדעת מאיפה אני קונה? וכמה זה עולה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מפעיל את המשחק ומיד בהתחלת הטעינה המסך שלי מחשיך ומפסיק לעבוד (המנורה הירוקה של המסך הופכת להיות כתומה), אבל אני שומע שהמשחק מתחיל והכל בסדר. אם אני לוחץ על ALT+TAB אז אני חוזר לוינדוז והמסך חוזר לעבוד כרגיל (המסך נדלק מחדש) זאת אומרת שהמשחק לא נתקע אלא פשוט המסך כובה לי בתחילת הטעינה של המשחק משום מה. הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 4200Ti עם דרייברים של NVIDIA מעודכנים וחדשים. אני ממש אובד עצות ושמח לכל רעיון שתוכלו לתת לי כדי לפתור את הבעיה המוזרה הזאת! תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי....
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצא הדמו, משחק מצוין אני ממליץ לכולם, אמור לצאת המלא עוד מעט. עריכה: 24/02/2006. משחק מעניין מאוד וגם יפה (אבל הוא הולך להיות מאוד כבד גם), אני מצפה לו כבר חצי שנה כמעט. מה שנחמד זה שזה העתק של העיר (לפחות של מנהטן) ומתקדמים לפי אזורים בעיר ולומדים להכיר את המאפינים של כל אזור. שזה נחמד ואפילו יכל להיות מועיל בעתיד, מי יודע... לכל מי שאוהב את הסגנון של הניהול (כמו סימסיטי), אני ממליץ לנסות את הדמו. http://www.il.atari.com/index.php?pg=product&id=130
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת חגיגות 15 שנים למותג Deus Ex, מיזם מקוון מאפשר לכם לקבל עותק של הפרק השלישי בסדרה המהוללת במסגרת תמורה של דולר אחד ומעלה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%aa%d7%a8%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a6%d7%93%d7%a7%d7%94-%d7%95%d7%9c%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%90%d7%aa-deus-ex-human-revolution-%d7%91%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%90%d7%97/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעוד מישהו זה מופיע? http://img168.imageshack.us/img168/9904/image2kt6.jpg זאת לא תמונה שלי, יש לי משהו דומה. רובועים בודדים שקופצים על המסך ולפעמים אקסים שחורים. נראה לי שזה התחיל עם העדכון האחרון של נוידיה אבל גם מצאתי מקרים של אנשים עם 360 שזה הופיע להם.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש חנות שמאפשרת הזמנת משחקי מחשב און ליין. אני מחפש באופן ספציפי את ההרחבה של דיאבלו 2 (Lord of Destructio) - בשביל לשחק ברשת. אבל זה משחק ישן, לכן , אין את זה בחנויות הקרובות אלי. חיפשתי קצת ומצאתי את החנות pcgames.co.il לפני שאני קונה שם, רציתי לבדוק אם מישהו מכיר את החנות וזה לא סתם איזו הונאה ... : כן פרנואידי מצידי, אבל אף לא קניתי ברשת... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-