משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שעוד לא נפתח שום דיון על המשחק הבא בסדרה. בתור אוהד מושבע של הסדרה ואחד ששיחק בכל המשחקים אני ממש מצפה למשחק הזה. האחרון היה עשוי כמו שצריך, אמנם קצת עמוס יתר על המידה אבל הוא לקח את הסדרה לכיוון טוב יותר ורחב יותר מה שלדעתי מבורך. בכל מקרה יצא טריילר למשחק. הטריילר עשוי היטב וממש עושה חשק כבר לשים את הידיים על המשחק הזה ולשחק בתור נפוליאון, לקחת חלק בכמה מהקרבות היותר גדולים בהסטוריה של אירופה ומי יודע, אולי לשנות את העבר לינק: http://www.gametrailers.com/video/kieran-brigden-napoleon-total/55833
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמנם המשחק יצא ב2012, אבל רק עכשיו הזדמן לי לשחק בו. משחק אדיר, אין לי מושג איך פספסתי אותו.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך סרברים ישראלים ל: counter strike: 1.6 counter strike: condition zero לא מקורי(לא בשבילי...) תודה למי שימצא!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צוות הערוץ DezireMaker גאה להציג לכם סרטון חדש, בסרטון הבא יופיעו פרודיות על שירים שפשוט הותאמו לBF, מקווים מאוד שאהבתם ונשמח לקבל תגובות בונות או ללייקים / סאבים, אם אהבתם צפייה מהנה (מומלץ 1080P)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא היה לי הרבה זמן לשחק אבל בשעתים שכן שיחקתי לא כל כך אהבתי תמוזיקה אז החלטתי להחליף חלק מהקבצים של המוזיקה במוזיקה של ZELDA וSTAR WARS מה אתם חושבים יפעל? סך הכל הקבצים בMP3 עריכה-הצלחתי להחליף תמוזיקה במסך פתיחה בSTAR WARS פשוט החלפתי תקובץ-tes4title בקובץ של שיר של MP3 של STAR WARS ושיניתי תשם של הקובץ STAR WARS לtes4title בעיקרון אני הולך לישמוע קובץ קובץ של Oblivion ולהחליף לפי סיגנון המוזיקה בקבצים מתאימים של מישחקים אחרים בעיקר של ZELDA וליצור שילוב חלומי של מישחק מצוין כמו Oblivion אם מוזיקה הרבה יותר טובה של מישחקים אחרים אתם מוזמנים לנסות את זה רק תישמרו גיבוים ותיזכרו תתיקיה של הקבצים המוחלפים + =
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי מאתיים שנה שקניתי את המשחק ואחי שיחק בו, הגיע תורי לשחק, מאוד אהבתי ) הבעיה היחידה, המשחק קופא לי אחרי 15 דקות +- קרה אותו דבר לאחד החברים מהעבודה, הוא ניסה הכל בסוף פרמט ושם הפעם קראק שונה לווינדוס ועבד, אין לי כוח לפרמט, השאלה אם זה באמת קשור ?? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שמח להודיע כי במאי צפויה להגיע הגירסה המשודרגת של The Witcher. למען האמת, הרבה זמן לא ראיתי שיפור כה גדול. הם הקשיבו לכול מה שאמרו להם בפורום, הפנימו את הכול, ועכישו הם עובדים על זה. כמעט על כול שיפור תוכלו למצוא נושא שביקש את השיפור הזה תחילה. מדובר בכמות אדירה של שיפורים לגירסא חדשה של הויצ'ר. *הדברים החשובים מסומנים בצבע*. במה מדובר? - ב16 במאי צפויה להגיע גירסא משודרגת של המשחק לחנויות, The Witcher Enhanced Edition. תחשבו שזה כמו ריימיק [רק שעברה רק שנה בקושי, שזה לא הרבה בשביל ריימיק]. - אומרים שמי שקנה את המשחק יוכל להוריד את הכול מהאינטרנט, אבל דברים כמו תוספות לדיסק DVD, עוד טרקים וכדו' באריזה [בדיסק ולא בהורדה למחשב בקובץ PDF מסכן], קצת גורמים להרבה להרגיש רע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.adrianwerner.neostrada.pl/1/920668_20040518_screen003.jpg מישהו יודע מה זה המשחק הזה? לאיזה פלטפורמה הוא?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Thx For Watch - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - if you like the video do like&subscribe - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Subscribe: https://www.youtube.com/user/kadurygames שבוע מעולה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי פרו 2012 על המחשב , ברגע שאני מעלה את המשחק הוא עולה מסך שחור עם כדור כחול מסתובב ונתקע , מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי את המשחק ושמתי לב שיש בעיה להפעיל אותו ב eyefinity אני יודע שאפשר לבחור באפשרויות של המשחק fullscreen windowed.... אבל לפי מה שהבנתי הFPS במצב הזה נמוך ללא שום קשר לחומרה שלך. וזה בעצם לא מתאם בין החומרה לביצוע של המשחק, ובגלל זה מורגשת ירידה בביצועים. יש איזשהו תיקון להגדרת eyefinity? או אולי לשנות משהו בקונפיג של המשחק? ד"א יש לי 7970. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אירוע חריג בנוף הגיימינג התחרותי בארצות הברית יטיל צל על התעשייה כולה? לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעונין לרכוש תמישחק הזה אך ורק וכדי לשחק אותו ברשת במולטיפלייר ! עכישו לפני הרכישה זה מציע לי 3 אפשריות לבחירות במחירים שונים ..מה אני צריך לבחור? ראו תמונה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
76HMV-8W7BV-34WE 9 50KPT-EWCIM-FM7V 7 X4EQJ-EXTFN-WAD2 V A59Z2-PWFWG-3QK3 M EYTWW-JPNEW-P06V 7 DH968-TAIA5-V3N6 F FLA30-JZM98-II62 W G96LJ-6X0L9-4KQJ G VYA6L-JKNBP-MELY F שבת שלום, תהנו...עשיתי רווח כדי שבטוים למינהם לא יתפסו את זה. ותרשמו מה לקחתם שחאירם לא יצטרכו לנחש מה עובד !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא על 30% כבר שעתיים. יום אחד הוא היה תקוע ותוך שעתיים הוא התעדכן. היום השארתי אותו בערך 6 שעות פתוח והוא לא מתעדכן... מה לעשות? (אין פיירוול שחוסם את זה)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
? וזה בא עם half life 2? עריכה: עוד משהו כשאני מוריד את הסטים , אז זה יתן לי לאפשרות להוריד גם את הגירסאות הקודמות כמו CZ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגיע מיני מיני מיני דמו שנראה כאילו EA שיחררו רק לVENDORS או משהו אין אופציות למשחק וזה מחצית של צרפת נגד סתם איזה נבחרת עם hack קטן יש קצת יותר אופציות 33 מגה ואין אפילו צליל אחד במשחק. חביב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עריכה: אופס, התבלבלתי, פתחתי במקום הלא נכון תנעלו את הנושא. אני כבר אפתח אחד חדש במקום המתאים. שוב, מצטער
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תהנו: Online Alternative Shooting Game ___________________________________ / ______________________________ / / / ______ __ __ __ __ / / / / /___ / / / / / / \ / / / / / /______/ / / /__/ / / /\ \/ / / /__ \__________/ /______/ /_/ \__/ /____/ The Duel Advanced Techniques FAQ GunZ: The Duel Advanced Techniques FAQ Version 1.1 (Complete) --- By: Kevin Dino Copyright: June 28, 2005 (Dinosaur on GameFAQs - Linaus/Lenaus in-game) ============================================================================== Table of Contents ============================================================================== 1) Vers…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדען מסתבך בניסוי מטורף. משהו משתבש. אתה מוצא עצמך זרוק בלי כלום בעולם חדש. חייב לשרוד. הלילה מגיע ואיתו החושך והמפלצות, חייב להיות מוכן. הרעב מאיים. השפיות מידרדרת. העולם מלא סכנה. והחורף מעבר לסיבוב... אין הזדמנות שניה. המוות הוא סופי. שילוב של כמה רעיונות מז'אנרים שונים. fun fun fun
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פוסט טוויטר משונה של יצרנית הציוד ההיקפי בעל כשל לוגי בסיסי מציע להשתמש בחומרת הגיימינג שלכם על מנת להפיק כסף וירטואלי בתמורה למטבע מיוחד - בו תוכלו להשתמש בכדי לקבל פרסים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אבא שלי נוסע לארצות הברית האם כדי לקנות שמה XBOX או האם בכלל כדי לקנות
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש שמות משחקי אסטרטגיה שאפשר לשחק נגד חברים ממחשב מרוחק, חוץ מ warcraft : ) מיציתי אותו עד תום עם החבר'ה שלי. . אגב , אני לא מפעיל את החיבור רשת למשחקים דרך Battlenet, אני מרים VPN דרך ה local area connection מתחבר ישירות למחשב של אותו חבר שאני משחק איתו. אז כל משחק אסטרטגיה (עדיפות למשחקים הישנים כמו : warcraft , age of empires ) יתקבל בברכה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-