משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
באמצע המשחק עושה לי ריסטרט עם הג'יפורס 2 אם איקס 400 וגם עם הג'יפורס אף איקס 5200
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפילו אם ליל כל הקדושים לא מדבר אליכם, שירות המשחקים של Valve נותן לכם סיבה למסיבה עם הנחות גדולות על שלל כותר, לארבעת הימים הקרובים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%97-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מתקין את המשחק הוא מבקש ממני דיסק מספר 4 אני מכניס אותו הוא מתקין טיפה ואז הוא נתקע ומראה לי שגיאה שחסר קובץ hl2.ico1 בתקיה hl24.CAB ויוצא מההתקנה. הקובץ hl2.ico1 נמצא בתקיה hl25.CAB מה לעשות? אגב... המשחק הוא מקורי! פעם התקנתי אותו והוא עבד דיי בסדר עכשיו אני מתקין והוא לא...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם היצירה החדשה של הצוות שהביא לנו DmC ואת Heavenly Sword תצליח להוכיח לכולם שהיא יותר מסתם תצוגה ויזואלית מרשימה? בעוד כמה ימים נגלה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
חשבתי לקנות את המשחק Trine בזמן האחרון, ורציתי לשאול קודם איך הוא אם יש למישהו נסיון עם זה. מה הפואנטה וכו'.... הוא ניראה ממש ממש מגניב. שווה 22 וחצי דולר?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק (שמומן בהצלחה ב - KS לפני כ- 10 חודשים) הוא שילוב בין RPG קלאסי עם חבורת דמויות עם אסטרטגיה בתורות (קצת בדומה ל - King's Bounty). המשחק מתרחש בדרום אמריקה של המאה ה - 16 ומשחקים שם את הכובשים הספרדים. המשחק הוא טקטי מאד ועם הרבה עומק בפיתוח הדמויות והדיאלוגים (יש בחירות ודילמות מוסריות), יש אופציות דיפלומטיות במשחק בנוסף לקרבות. המשחק שוחרר שלשום ב: GOG וסטים ו - GMG במחיר של 20$ (כרגע יש הנחה ל - 18$ בשבוע הראשון). אתר המשחק - http://conquistadorthegame.com/ הביקורות הראשונות (בעיקר מאתרים קטנים) די טובות עם ציונים באיזור ה - 8/10, הנה: http://www.softpedia.com/reviews/games/pc/Expeditions-Conquistador-Review-357013.shtml http://www.popmatters.com/pm/review/…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני משחק בשרת north america שלפי דעתי בשרת הכי טוב למרות לפעמים יש קצת לגים אני מחפש אנשים מlvl 30 .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שמח להודיע כי במאי צפויה להגיע הגירסה המשודרגת של The Witcher. למען האמת, הרבה זמן לא ראיתי שיפור כה גדול. הם הקשיבו לכול מה שאמרו להם בפורום, הפנימו את הכול, ועכישו הם עובדים על זה. כמעט על כול שיפור תוכלו למצוא נושא שביקש את השיפור הזה תחילה. מדובר בכמות אדירה של שיפורים לגירסא חדשה של הויצ'ר. *הדברים החשובים מסומנים בצבע*. במה מדובר? - ב16 במאי צפויה להגיע גירסא משודרגת של המשחק לחנויות, The Witcher Enhanced Edition. תחשבו שזה כמו ריימיק [רק שעברה רק שנה בקושי, שזה לא הרבה בשביל ריימיק]. - אומרים שמי שקנה את המשחק יוכל להוריד את הכול מהאינטרנט, אבל דברים כמו תוספות לדיסק DVD, עוד טרקים וכדו' באריזה [בדיסק ולא בהורדה למחשב בקובץ PDF מסכן], קצת גורמים להרבה להרגיש רע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-
על מנת למלא את האבנים אני צריך להעניס לתוכם נשמות של כאלו שהרגתי, אבל לפני שאני הורג אותם אני צריך להטיל עלהם את הכישוף הזה איך עושים אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, האם מישהו חווה נפילה של FPS כאשר נמצאים ליד עשן ואש כמוני ? באם כן, האם ישנו תיקון לכך ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשחק במולטיפלייר של כל מיני משחקים כולל של SHOOTERS, איזו חבילת אינטרנט כדי לי לקחת מבחינת מהירות העלאת נתונים והורדה ומאיזה ספק?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/heroes-storm-%d7%94%d7%91%d7%98%d7%90-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%95%d7%99%d7%a9-%d7%92%d7%9d-%d7%93%d7%9e%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9e%d7%a6%d7%98/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיצר חברה שלי חולת RPG אבל המחשב שלה לא במצב ממש טוב מישהו יכול להמליץ על משחקי RPG טובים שיעבדו אצלה.... ניראה לי שיש לה P4 2400 FX5200 עם אני לא טועה חוץ מדיאבלו וטיטאן קואסט... יש עוד משהו להמליץ לה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עריכה: אופס, התבלבלתי, פתחתי במקום הלא נכון תנעלו את הנושא. אני כבר אפתח אחד חדש במקום המתאים. שוב, מצטער
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האחרון שיצא זה Tomb Raider Underworld משחקקק פצצצצצה מטורפת!!! הנה טרילר: אני מקווה שיוצא חדש אני גם מקווה שיצא Roller Coaster Tycoon 4...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
תסכלו על זה: http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/editorial.jsp?src=communityupdate_070506
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי את המשחק ושמתי לב שיש בעיה להפעיל אותו ב eyefinity אני יודע שאפשר לבחור באפשרויות של המשחק fullscreen windowed.... אבל לפי מה שהבנתי הFPS במצב הזה נמוך ללא שום קשר לחומרה שלך. וזה בעצם לא מתאם בין החומרה לביצוע של המשחק, ובגלל זה מורגשת ירידה בביצועים. יש איזשהו תיקון להגדרת eyefinity? או אולי לשנות משהו בקונפיג של המשחק? ד"א יש לי 7970. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מזה שנים משחק אסטרטגיה, משהו כמו פחות או יותר 10 שנים שהוא קיים. אינני יודע את שמו, לכן אני נעזר בכם, אגיד דברים שמוזכרים לי ממנו בתקווה שתעזרו לי. 1. יש מלך אחד, שהוא דמות בפני עצמו ומתהלך ואני פוקד עליו, הוא יכול להלחם יש לו הרבה חיים וכו' אבל לרוב עדיף לסגור אותו בטירה. 2. המשחק מתקדם על פי תקופות, ככל שעובר הזמן ככה אני משתדרג יותר, זאת אומרת בהתחלה המבנים שלי הם מעץ, אחרי זה אבן ואחרי זה פלדה, אם אני זוכר נכון. 3. אני מנצל משאבים סביבתיים, צד חיות וכדו'. 4. דבר שנורא זכור לי, האוכלסיה זה כאילו שהם מסביב למדורה קטנה במרכז העיר, ויש לי בפאנל מין שני אייקונים כאלה של מסכות של ליצנים שאחד שמח ואחד עצוב, ככה ניתן לי לזהות את מצב האוכלוסיה כמה שהם שמחי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*אשכול מעודכן* הבתים המעודכנים: לחצו כאן בשביל החוקים המלאים לכו לאשכול הרשמי. בשביל למנוע שאלות מפגרות: השלב הראשון מתחיל מחר (יום שלישי, 9.3.2013) בשעה חמש בצהריים ונגמר ביום שלישי הבא (9.10.2013) בשעה ארבע בצהריים, זאת אומרת שלכל קבוצה יש שבוע שלם לשחק נגד שאר הקבוצות הנמצאות באותו בית איתן. חוקים: במהלך הבתים הקבוצות ישחקו BO1 מפה אחת, הקבוצה הראשונה שמגיעה ל-13 מנצחת במקרה של 12-12 (תקו) כל קבוצה תקבל נקודה אחת, הגמר ישוחק בשיטה של BO3 שתי מפות ובמקרה שיוצא תקו בשתיהן עוברים למפה שלישית שתקבע מי המנצחת. Anti-Cheat: מידע לגבי האנטי צ'יט: האנטי צ'יט בו ישתמשו במהלך המשחקים הינו UAC3 - Universal Anti-Cheat 3. אותו ניתן להוריד בלחיצה כאן. על הקפטנים של הקבוצ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-