עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Alexkmr,

רצוי עם גרפיקה מתקדמת תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הכותר ה-24 בסדרה המפורסמת של EA Games מקבלים קדימונים עדכניים וגם דרישות מערכת רשמיות לכתבה

3. Started by composite,

Worth every MB (Total size - 90Mb). Coded in Bink video. Registration needed. http://www.schroet.com/demos.php?id=2724 HF!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by klayton,

http://www.gametrailers.com/player/32022.html

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by GameGems,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

האם ניתן לגרום ל-Red Alert 1 לעבוד תחת XP? (דיסק מקורי למעונינים)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. איזה משחקים יהיו עם תמיכה ב- DX10 פרט לקרייסיס ? ולוותיקים שבינכם, שיצא DX9 איך זה היה ? תוך כמה זמן כל משחק שיצא תמך בזה ? האם היו חייבים את זה כדי לשחק ? וכו ... ויש לי עוד שאלה.. מה אתם אומרים על JUST CAUSE ? הרבה מאוד אמרו לי שהוא ממש גורע ויש כמה שאמרו שזה משחק תותח ... מה אתם אומרים עליו ? והאם הוא יעבוד לי על MID ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני הייתי פעם משוגע על כל ה wingcommander אפילו קניתי אותם (קצת מתבייש בזה ) איך הוא?

9. שלום תשמעו אני כבר כמה ימים משחק וכל פעם שאני מת זה טוען לי את השלב מחדש ולא מעלה כלום זה נשאר במסך הטעינה לאחר מכן אני יוצא מהמשחק דרך סיים משימה וכשאני נכנס שוב הוא לא שומר שום דבר למרות שרשום לי במהלך המשחק שזה שומר מה הפיתרון לדבר הזה ? בנוסף יש פעמים שהמשחק פשוט נשאר על מסך השמירה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by psxr,

בעקבות הכתבה בעמוד הראשי "קניתי" את dirt rally ובstea, כתוב DiRT Rally is already in your Steam library אבל אני לא מוצא אותו בlibrary שלי.

11. האם יצא או ייצא HL2 ? מה זה UT ? אני כל הזמן שומע על המשחקים האלה ואני מאוד מבולבל ??? תודה רבה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. המשחק הגדול ביותר של בתסדה מתקרב להשקה, ויחד איתו גם כמה וכמה סרטונים שהמפתחת רוצה שתראו לפני שתקפצו אל תוך בוסטון הווירטואלית לכתבה: http://hwzone.co.il/כל-הסרטונים-שבהם-כדאי-לכם-לצפות-לפני-הה/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כותר התפקידים והפעולה הייחודי והממכר זמין בחנות של GOG ללא עלות כלל לכתבה

14. Started by ETB,

נתחיל במפרט: P3 450, 320 RAM, GF2 GTS, WINXP PRO SP1 ניסיתי לעךות אתה משחק עם הVOODOO banshee, המשחק לא ממש עלה, אז היום החלפתי את הכרטיס מהמחשב השני שלי שהלך לעולמו. התקנתי דרייברים חדשים. בזמן אני משחק יש מריחות קטנות בטקסטורה של המשחק ולפעמים המשחק נהייה איטי (640X480X16), ובזמן הסרטונים הגרפיקה ממש נמרחת. עם אני יוצא מהמשחק ורוצה לטעון משימה הקו של הטעינה מגיעה לסוף, ואז נשמעה צילצול של שגיעה בWIN והמסך נתקע. אבל אין שום בעיה להתחיל משחק חדש. אם אני יוסיף עוד 256 RAM שכרגע לא בשימוש, זה ישפר משהו?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by BobCaT,

אני יתאר לכם מה עשיתי: התקנתי half life שמתי את סי די קי שלי (והוא מקורי שלי) התקנתי עידכון ואז התקנתי את CS 1.5 אני מנסה להכנס לסרבר וזה לא מצליח להחבר לWON ומה שקורה שאני לא יכול לשחק באינטרנט אז מה אני עושה?? גם ניסיתי סי די קי לא עבד :-\ :'( מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by GameGems,

אמנם המשחק יצא ב2012, אבל רק עכשיו הזדמן לי לשחק בו. משחק אדיר, אין לי מושג איך פספסתי אותו.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי כמה חבילות שאני מוכן להחליף. אני פשוט לא מוכן לקנות את המפתחות אליהם... יש לי את החבילות הבאות: #26, #41, #44, #45. יש פה מישהו שרוצה אותם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. עריכה: אופס, התבלבלתי, פתחתי במקום הלא נכון תנעלו את הנושא. אני כבר אפתח אחד חדש במקום המתאים. שוב, מצטער

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nVIDIA70,

תגידו מה קורה בסוף של GTA San Andreas, זה מאד מעניין אותי (חבר שלי אמר לי שהוא עובר כנופייה מ-grova street או משהוא כזה. ועוד דבר, מישהוא יכול לשלוח לי לינק עם ציטים ל- San Andreas. בתודה מראש השליט העתידי שלכם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. סטודיו Petroglyph השיק את הכותר החדש והצנוע שלו, 8Bit Armies, שמרגיש כמעט כמו האח האובד של Generals האהוב אם גם אתם גדלתם עם מחשב אישי בביתכם ואהבה למשחקים בליבכם אי שם בסוף המילניום הקודם ובשנים הראשונות של זה הנוכחי – יש סיכוי טוב ששמורה לכם פינה חמה בלב למשחקי האסטרטגיה האגדיים של סטודיו Westwood, מסדרת Command & Conquer, אשר יחד עם Warcraft, Dune ו-Age of Empires סייעו להפוך את הז'אנר לאחד מהפופולריים ביותר בסביבה באותה תקופה. עם זאת, Westwood והרעיונות שלו לא שרדו את מבחן הזמן, והסטודיו נעלם לו ברה-אירגון של חברת האם EA – כשמרבית העובדים נטשו את הספינה על מנת ליצור לעצמם הזדמנות חדשה וטובה יותר. אחד מהתוצרים של הפירוק היה סטודיו Petroglyph, שנוצר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Danix60,

טוב אחרי מאתיים שנה שקניתי את המשחק ואחי שיחק בו, הגיע תורי לשחק, מאוד אהבתי ) הבעיה היחידה, המשחק קופא לי אחרי 15 דקות +- קרה אותו דבר לאחד החברים מהעבודה, הוא ניסה הכל בסוף פרמט ושם הפעם קראק שונה לווינדוס ועבד, אין לי כוח לפרמט, השאלה אם זה באמת קשור ?? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אירוע חריג בנוף הגיימינג התחרותי בארצות הברית יטיל צל על התעשייה כולה? לכתבה

23. Started by Art Tatum,

מדען מסתבך בניסוי מטורף. משהו משתבש. אתה מוצא עצמך זרוק בלי כלום בעולם חדש. חייב לשרוד. הלילה מגיע ואיתו החושך והמפלצות, חייב להיות מוכן. הרעב מאיים. השפיות מידרדרת. העולם מלא סכנה. והחורף מעבר לסיבוב... אין הזדמנות שניה. המוות הוא סופי. שילוב של כמה רעיונות מז'אנרים שונים. fun fun fun

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DJO,

הבנתי שזו תוכנה מעולה למשחקים שונים ולשם סידור והצטרפות לשרתים שונים. שאלתי היא מה ההבדל בין GameSpy 3D לבין GameSpy Aracde, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by 2130TOMER,

נזכרתי מקודם בקטע מצחיק מהמשחק פיפוש 2 והייתי חייב להעלות אותו תהנו ;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים