משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
http://www.rascalboy.nzone.it/ideas.html דרך אגב התמונות זה לא מהגירסא שהם הוציאו אז אין טעם להוריד בינתים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר שהייתי קטן הטכנאי מחשבים התקין לי אמולטור לפלסטיישן (1) על המחשב ומתישהו זה הפסיק לעבוד או משהו... בכל מקרה, מישהו מכיר אחד כזה? אני מאוד רוצה אחד! אה ורצוי שיהיה חינמי תודה! אה, אין עדיין אמולטור לps2 נכון?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני רוצה לפתוח קובץ מסוים או לנסות להפעיל הוא כבר מזהיר אותי שאם אין לי ביוס אני לא יכול להפעיל..מאיפה אני מוריד את קבצי הביוס? (אל תגידו לא שווה ואין כמו הקונסולה - ברור שאין כמוה בנוגע להפעלת המשחקים אבל אני מחפש ביוס ולא עצות) :-*
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש מספר מדמי XBOX\PS2 למחשב, השאלה היא האם יש איזשהו אמולטור שבאמת שווה התקנה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
הי חברים! נראה לי שתהנו מהסרטון החדש שהכנתי. אחרי ה-286 מהפעם הקודמת, נראה לי שאתם נהנים מקצת חומרה רטרו!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אקספי: 500עונה:2נקודות לרמה:לוחם, קוסם, אלף, סמונר, רייג : 5 נק' לרמהלאחר משימה של מרלון 6 נק'.אמגי, לורד : 7 נק' לרמהמקסימום סטטים: 32767 רמה מקסימלית: 400אחוזי שילוב: 75%Blood castle Chaos castle Devil squear Castle siege Illusion Templeשרתינו מאוחסן ומוגן היטב!אנטי אק חזק שניבנה במיוחד לשרתינו בשביל לתת לכם את הכי איכות!בעלים : Aviel מתכנת : Dor Cohen עוזר בעלים: Amos מנהל ג'יאמים: Ranמנהל משחק: Yukiפקח משחק: Eyal בהצלחה לכולם
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה קורה חברים? רוצה לשתף אתכם בפרויקט שאני עובד עליו כבר שנתיים וחצי! אז לאחר המון זמן של עבודה, החלטתי סוף סוף לפרסם את הקישור לפרויקט שעבדתי עליו כל כך הרבה זמן. קצת פרטים על השרת: מדובר במשחק תפקידים סוחף ומאתגר שמאגד בתוכו את כל מה שאתם רק יכולים לדמיין. בין אם זה דמויות עם יכולות מטורפות, לשחק אונליין עם חברים, להילחם, להתאמן, לעשות משימות, ועוד המון דברים!! המשחק חינמי לחלוטין ומאפשר לכל אחד לקבל הזדמנות להיות השחקן הטוב ביותר! אז למה אתם מחכים? הצטרפו לחוויה!! LEGION MU Season 12.2 EXP: 900 שרת בינוני/קל מערכות חדשות Bonus Event עודכן!! מה זה אומר? שכל שעתי…
-
- 0 תגובות
- 321 צפיות
-
-
כן כן כמו שאתם רואים בכותרת !פורס אמיו מחפש טריילר חדש וייצוגי לרשת שרתי המשחק המובילה בישראל . אנחנו מחפשים אנשים רציניים שחושבים שהם יודעים לערוך סרטונים ולביים אותם, והמשתמש שיצליח להשיג טריילר שהוא עומד על הקריטריונים שלנו יזכה בפרס שווה !דברים שחובה שיהיו בסרטון : • בראש ובראשונה אנחנו מחפשים מישהו שעורך ברמה גבוהה • חשוב מאוד שבטריילר תציגו את הדברים המיוחדים בשרת כמו הדואל, הסייג' , איוונטים למיניהם, חפצים מיוחדים , להציג את חנות ה X שלנו . • הסרטון צריך להיות לפחות 4 דקות !•חשוב לדעת שזה לא משנה מי עורך, הכי חשוב שאנחנו בסופו של דבר נקבל את הסרטון מוכן ! בין 4 ל 5 דקות הסרטון אמור להיות . פחות זה כבר ממש קצר . ואת הטקסט זה עניין של העורך, הכי חשוב להציג את זה …
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
[TABLE=class: cms_table_tborder5, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: cms_table_alt1] ברוכים הבאים לאמיו פיוז שלום לכל קהילת אמיו אונליין היקרה,אני מאמין שרובכם כאן מכירים אותי..ומי שלא-נעים להכיר! אז אני אספר בקצרה על עצמי למי שמתעניין קוראים לי איתי אני תכף בן 18 אני ולא מזמן כבר סיימתי ללמוד - סיימתי לימודים ב 26/01 ובעזרת השם מתחיל מסלול טכנולוגי. לא משנה בלי חפירות יותר מדי - רציתי לספר לכם שאמיו פיוז חוזר! קצת מידע : אמיו פיוז נפתח על ידי ועל ידי רותם (שכיום לא ינהל איתי את השרת) - בשנת 2013 בחודש 9. אמיו פיוז מנה קהילה אוהבת ותומכת,שרת קל,עם המון המון אנשים . השרת הצליח ברמה גבוהה מאוד,בחודש 10 בשנת 2014 (שנה וחודש השרת היה באוויר), בשל פרישת…
-
- 0 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים מה קורה? מישהו מכיר דרך כלשהי לשחק משחק של איקס בוקס (NINJA GAIDEN I לדוגמא) על ה-PC?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
התקנתי אצל אחותי במחשב וינדוסXP, ועכשיו היא מתלוננת שה-SIMCITY3000 שלה לא עולה, והוא באמת לא עולה, מתקינים תמשחק לוחצים על הפעלתו וכלום לא קורה, יש איזשהו תיקון למשחק כדי שיעבוד גם שם ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כנראה בגלל שיש לי וודו3 כל הדמויות והמבנים בצבע אפור... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הגרפיקה מאוד יפה. לא יודע בקשר למשחקיות, כמעט שלא שיחקת, מחר אולי. מי שלא מאמין שיש לי, ברור שלא מכיר אותי. מי שמכיר אותי, זה טוב. . קיצר, מחרתיים אולי אני אעלה לכם תמונות אקסקלוסיביות, למרות שזה לא הכי מסוג המשחקים שאני חולה עליהם.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
!!! יש סיכוי לשתף בתהליך ? יש הערכת זמן למתי השרתים יעבדו ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי אמריקז ארמי 2.2 (הגרסה הכי חדשה), אבל משום מה נעלמו לי כמעט כל השרתים. אני מקבל רק רשימה קטנה של שרתים (שניים, שלושה) ואף אחד מהם לא רשמי. מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני משחק את המשחק אמריקן ארמי , אבל ה-FPS שלי נורא נמוך (20-30) והמשחק רץ לי לא כל כך טוב (איטי לטעמי) . יש לי מחשב פנטיום 4 - 2400 , ג'יגה זיכרון ,כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 256MB. כמוכן יש לי חשבון אינטרנט של גיימר , כך שהפינגים שלי נמוכים וטובים . אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג , כי המחשב אמור להיות דיי טוב ומספיק למשחק הזה . יש לכם אלו המלצות , מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ לי טוב מבחינה גרפית ? אשמח לקבל טיפים בקשר לכרטיס זה ובכלל , למחשב , אם יש משהו שכדאי לעשות . אם לא, אז נקנה את ה-RADEON 1900XTX ... תודה מראש , Predator
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא נעים להודות אבל כשאני מסתכל על העץ פרקים (perks) ורשום שם "allows the player to improve **** twice as much" הבנת הנקרא לא ממש מובנת לי הכוונה היא שאני יכול לבנות את הנשק/חפץ ואז לשדרג פעמים, או פשוט לבנות את החפץ ואז להכפיל את היעילות שלו? (שידרוג בודד) בפועל כאני עושה שידרוג בודד ואז מנסה לשדרג שוב המשחק רושם "אין לך את הperk הדרוש לשדרוג זה", עברתי על הפרקים ולא ראיתי משהו שמדבר על שידרוג נוסף, אבל ההגיון אומר שאם הכוונה היא שניתן לבצע שידרוג בודד היו אומרים לי "בצעת כבר שידרוג על חפץ זה" או "חפץ זה כבר משודרג" במידה והייתי מנסה לשדרג פעם נוספת ולא "כרגע אתה לא יכול כי חסר לך משהו"
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ערב טוב. הגיעו לאוזניי שמועות משני אנשים שאנדרגרוונד 2 יוצא לאוויר העולם ב-14 לחודש, האם זה נכון? האם יהיה אפשר להוריד אותו מהאימיול באותו יום?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי חברים ! אני חייב להוריד משחקים וסרטים מלאים ואני לא יודע מאיפה... יש לי אינטרנט מהיר ואני רוצה לנצל אותו , אם תוכלו לתת לי בבבקשה .......
-
חניכת שרת הקלאב היום הקהילה קיבלה את שרת הClub החדש שלה! בשרת הזה ירוצו כל משחקי התחום התחרותי ובנוסף גם איוונטים וגאטרים. איוונטים הם משחקים מתוכננים שלא פועלים ע"פ חוקי המשחק הרגילים אלה ע"פ החוקים שתוכננו מראש, לדוגמא איוונט זומבים. גאטרים הם משחקים שבהם מערבבים בין השחקנים שנרשמו לגאטר ועושים בניהם משחק תחרותי כמו Conquest או Squad Rush. מחר ירוצו גאטרים בכמות גדולה, לרובם לא תצטרכו להירשם אלה להראות נוכחות בטימספיק. הכרזה על גאטר תעשה בצ'אט הראשי של הטימספיק ובנוסף אדמינים יעברו בחדרים לבדוק אם אנשים רוצים להצטרף. איוונטים גדולים יתקיימו בהמשך, לרובם תתנהל הרשמה פה בפורום - אז תישארו מעודכנים. אם יש שאלות אתם מוזמנים לשאול את מנהלי שרת הקלאב, MrStereo וRazA…
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
תראו מה קיבלתי היום:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כדאי להוריד את המשחק הזה: http://www.gamespot.com/pc/sports/premiermanager20062007/index.html
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-