עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kalabokk,

MW3

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DezireMaker,

צוות הערוץ DezireMaker גאה להציג לכם סרטון חדש, בסרטון הבא יופיעו פרודיות על שירים שפשוט הותאמו לBF, מקווים מאוד שאהבתם ונשמח לקבל תגובות בונות או ללייקים / סאבים, אם אהבתם צפייה מהנה (מומלץ 1080P)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by talkfir,

שלום,ברשותי המשחק SETTLERS 3,וברצוני לשחק באינטרנט במשחק.נאלצתי להוריד קובץ עידכון ל1.60 (יש לי 1.20) לאחר הורדת הקובץ עידכון והתקנתו,אני מפעיל את המשחק ולפתע נתקל בהודעה הבאה: Kernel32 call does not point into KERNEL32.dll. Virus or incompatible Systemanalyzer detected! (#3000) יש לי נורטון 2002 מעודכן,אז זה אין שום וירוס..חיפשתי גם את הקובץ בתיקית המשחק וב 2 הדיסקים של המשחק,אך לא מצאתי אותו..חשבתי אולי הוא חסר או משהו. מה עושים?? אנא עזרה!! תודה רבה, טל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, הנה הרשימה שלי למשחקים מומלצים, חלקם בעלי גרפיקה כבדה יחסית וחלקם הרבה פחות. רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על משחקים נוספים ל PC פרט למשחקים הללו, כל ז'אנר יתקבל. ה DONE אגב אל תשימו לב אליו, הוא מסמל משחקים שסיימתי [או קרוב לזה, כבר לא זוכר!] -------- Spider-Man 3 *DONE* - S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl - *DONE* *DONE* - Need for Speed Carbon - *DONE* Ghost Recon Advanced Warfighter 2 X-Men Legends II: Rise of Apocalypse *DONE* - Age of Empires III - *DONE* *DONE* - Top Spin 2 - *DONE* *DONE* - Overlord - *DONE* Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Battlefield 2142 *DONE* - F.E.A.R - *DONE*

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אירוע חריג בנוף הגיימינג התחרותי בארצות הברית יטיל צל על התעשייה כולה? לכתבה

6. לאחר ההצלחה של כותר הקרבות האחרון המבוסס על המותג בשנה שעברה - נראה כי שנת 2019 תנסה להרחיב את ההיצע בעולם הגיימינג עם Project Z לכתבה

7. Started by Yorai_77,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by deso,

יש לי בעיות מערכת של שני משחקים. הראשון הוא משחק משנות ה-90,אני הצלחתי להתקין אותו וכשאני מפעיל אותו הסרטון פתיחה מופעל אבל כשהוא נכנס לMENU,הוא נסגר אוטומטית בלי שום אזהרות. לשני יש בעיה מוזרה-כשאני מפעיל אותו מהדיסק הוא אומר שבכונן שלא קיים אצלי אין את הדיסק,ואז הוא עובר לכונן פלופי! הבעיה היא שהוא לא נכנס לכונן שלי,אז איך אני מגדיר שהוא ייכנס לכונן? שני המשחקים מקוריים. תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eldar4455,

טוב אז ככה התקנתי Crysis 3. שאני מנסה להעביר סוג קובץ בשם rldea.dll לתיקיה של המשחק המחשב רואה אותו כוירוס ומוחק אותו מידית מהמחשב. עכשיו נסיתי לכבות את האנטי וירוס ולהעביר את הקובץ זה עבד אבל לעשות ככה כל פעם זה סיוט וברגע שאני מדליק שוב את האנטי וירוס הוא מוחק את אותו קובץ. האנטי וירוס הוא MSE. [תודה רבה לעוזרים.=]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. צריך סרברים ישראלים ל: counter strike: 1.6 counter strike: condition zero לא מקורי(לא בשבילי...) תודה למי שימצא!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by talsa,

קישור להורדה http://www.gamespot.com/pc/sim/footballmanager2009/downloads.html?tag=tabs;downloads

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by stone cold,

לא היה לי הרבה זמן לשחק אבל בשעתים שכן שיחקתי לא כל כך אהבתי תמוזיקה אז החלטתי להחליף חלק מהקבצים של המוזיקה במוזיקה של ZELDA וSTAR WARS מה אתם חושבים יפעל? סך הכל הקבצים בMP3 עריכה-הצלחתי להחליף תמוזיקה במסך פתיחה בSTAR WARS פשוט החלפתי תקובץ-tes4title בקובץ של שיר של MP3 של STAR WARS ושיניתי תשם של הקובץ STAR WARS לtes4title בעיקרון אני הולך לישמוע קובץ קובץ של Oblivion ולהחליף לפי סיגנון המוזיקה בקבצים מתאימים של מישחקים אחרים בעיקר של ZELDA וליצור שילוב חלומי של מישחק מצוין כמו Oblivion אם מוזיקה הרבה יותר טובה של מישחקים אחרים אתם מוזמנים לנסות את זה רק תישמרו גיבוים ותיזכרו תתיקיה של הקבצים המוחלפים + =

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Red Siskin QA,

76HMV-8W7BV-34WE 9 50KPT-EWCIM-FM7V 7 X4EQJ-EXTFN-WAD2 V A59Z2-PWFWG-3QK3 M EYTWW-JPNEW-P06V 7 DH968-TAIA5-V3N6 F FLA30-JZM98-II62 W G96LJ-6X0L9-4KQJ G VYA6L-JKNBP-MELY F שבת שלום, תהנו...עשיתי רווח כדי שבטוים למינהם לא יתפסו את זה. ותרשמו מה לקחתם שחאירם לא יצטרכו לנחש מה עובד !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by poune,

בעיקבות מצב הווירוס ולאלו שבבית . A list of (nearly) every game that has generously been made free to claim/download during this hellish time. I'm keeping this list updated for as long as I can; these titles will not be free/PWYW forever, so some of them may disappear suddenly. If you see something you're interested in, grab it now. https://itch.io/c/759545/self-isolation-on-a-budget Stopping the spread of COVID-19 is on all of us, so make your time social distancing a little easier. Here's a collection of games from developers who are offering special discounts to do what they can to help. https://itc…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by omerbr,

הוא עושה מלא בעיות אצלי אני לא יודע בדיוק אם זה אך ורק אצלי או גם אצל אחרים בעיות סאונד לפעמיים לפעמיים יש המון בעיות בגראפיקה וחוץ מזה שכל פעם שהם אומרים לי ללחוץ על איזה מקש ומראים לי איזה אז זה מוצג כריבוע אדום ולא המקש שאני צריך ללחוץ עליו אז הייתי צריך לנחש על מה ללחוץ חוץ מזה בצד ימין יש את הדבר המעצבן הזה של הנתונים של הFPS וכל החרא הזה וכל הזמן בקטעים שהגראפיקה מתגברת הוא רושם שם בצד משהו באדום:"temporary streaming memory pool out of budget" אני לא מצליח למצוא על זה מידע באינטרנט זה רק לי או שגם לעוד אנשים זה קורה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by chnon,

במשימות מסוימות כאשר צריך לפרוץ את הקוד עם האקינג כמו בתמונה למטה, העכבר פשוט נתקע ולא זז לי. מישהו מכיר את הבעיה? חיפשתי ברשת ולא מצאתי כלום. בלי זה אי אפשר להמשיך במשחק ואני פשוט תקוע על 40 אחוז פרוגרס. המשחק לא פרוץ. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את העניין. תודה.

17. אתר הסטרימינג הפופולרי נרכש על ידי אמאזון, ובכך מתחמק מאימת זכויות היוצרים של יוטיוב לכתבה: http://hwzone.co.il/twitch-%d7%a0%d7%a8%d7%9b%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Da-Funk,

שלום אני מחפש משחק לחבר.. משחק אסטרטגיה לא פנטזיה ולא חללי פשוט צבאי בסגנון RED ALERT ... משהו טוב שהוא יהנה ממנו ויפסיק לשגע אותי...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני וכמה חברים שלי רוצים לשחק את זה אבל לא יודעים איך. כאשר אנחנו נכנסים לנטוורק יש לנו שם 4 אפשרויות: 1.Internet TCP/IP Connection For Direct Play 2. IPX Connection for direct play 3. modem connection for direct play 4. serial connection for direct play אנחנו הורדנו את המשחק חוקית מהאתר של רוקסטאר קלסיקס. מישהו יכול לעזור לי אולי, ולהגיד מה אנחנו צריכים לעשות? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. אני מפעיל את המשחק ומיד בהתחלת הטעינה המסך שלי מחשיך ומפסיק לעבוד (המנורה הירוקה של המסך הופכת להיות כתומה), אבל אני שומע שהמשחק מתחיל והכל בסדר. אם אני לוחץ על ALT+TAB אז אני חוזר לוינדוז והמסך חוזר לעבוד כרגיל (המסך נדלק מחדש) זאת אומרת שהמשחק לא נתקע אלא פשוט המסך כובה לי בתחילת הטעינה של המשחק משום מה. הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 4200Ti עם דרייברים של NVIDIA מעודכנים וחדשים. אני ממש אובד עצות ושמח לכל רעיון שתוכלו לתת לי כדי לפתור את הבעיה המוזרה הזאת! תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי....

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. החלפתי את הראם שלי כי הייתי צריך יותר , בפעם הראשונה שנכנסתי לbf3 מאז קיבלתי kick תוך פחות מדקה. ההודעה אומרת משהו על תמונת זיכרון לא זמינה (אני מצרף תמונה). מישהו יודע מה רוצים ממני? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חבילת ה-Humble Bundle השנייה במספר שמתרכזת במשחקים של המפיצה EA מצליחה להפתיע ומעבירה את מלוא ההכנסות לידי ארגוני הצדקה המשתתפים לכתבה: http://hwzone.co.il/ea-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%96%d7%99%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%95%d7%94%d7%9b%d7%a1%d7%a3-%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%9a/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אכפת לכם לזרוק שמות? כל דבר ששווה איזכור בשנה-שנה וחצי האחרונות. הייתי מחוץ ל"סצנה" ורוצה להתעדכן, מבחינתי - כל הז'אנרים. thanx(:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הפרק האלים והמדמם הבא בסדרת משחקי הקרבות מתקרב - ולצידו הנחות משמעותיות מאוד על כותרי העבר לכתבה

25. Started by lisly,

? וזה בא עם half life 2? עריכה: עוד משהו כשאני מוריד את הסטים , אז זה יתן לי לאפשרות להוריד גם את הגירסאות הקודמות כמו CZ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.