עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חבילת ה-Humble Bundle השנייה במספר שמתרכזת במשחקים של המפיצה EA מצליחה להפתיע ומעבירה את מלוא ההכנסות לידי ארגוני הצדקה המשתתפים לכתבה: http://hwzone.co.il/ea-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%96%d7%99%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%95%d7%94%d7%9b%d7%a1%d7%a3-%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%9a/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מאיפה אני יכול להוריד GTA3 המלא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by taimor,

כעיקרון הBF2142 יצא היום לכל בנוי המודים, ולכל בעלי האתרים שקשורים לBF2. כעיקרון עכשיו גם נפתחה ההרשמה לכל המשתמש שלמשלים בFilePlanet, ההרשמה פה: http://www.fileplanet.com/promotions/bf2142/ =\ אם יש למישהו משתמש בתשלום שם והוא לא ממש רוצה לשחק BF2142, אשמח מאוד לקבל ממנו רק ת'CDKEY שהוא מקבל בהרשמה =\ (כי את המשחק כבר אני יכול להשיג...)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ndv,

יש לי טריינר שהורדתי ממגה גיימס אבל עדכנתי את המשחק שלי ל1.35 בגלל מלא באגים וקריסות שהיו לי והטריינר לא פועל עם הגרסא הזאת... אני חייב קודים למשחק. תודה לעוזרים... *נ.ב. מישהו יכול להמליץ לי על משחקים FPS בסגנון GRAW או COD?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היה לי חשבון אוריגין בעבר עם כמה משחקים שכנראה לא היה מקושר למייל שלי פתחתי חשבון origin חדש שמקושר למייל שלי. אני מנסה לעשות redeem product code לקודים שיש לי ומתקבל הודעה this code has already been used קיבלתי את המשחקים מ humble bundle. מדובר ב dead space 3, battlefield 3, בקיצור איך אני מפעיל את המשחקים לחשבון אוריגין הנוכחי? תודה למי שיכול לסייע

6. אירוע חריג בנוף הגיימינג התחרותי בארצות הברית יטיל צל על התעשייה כולה? לכתבה

7. התחלתי לשחק השבוע באובליביון (כן נזכרתי מאוחר :). על מנת להיות מוכן הורדתי את חבילת המודים המומלצת של Gamespot כפי שהמלצתם כאן בפורום. הבעיה היא שברגע שיצאתי מהמחילות שמתחת לבתי הכלא גיליתי שהאדמה במשחק בצבע סגול-ורוד. חוץ מזה הכל תקין. אני מניח שזה מוד מסוים שגורם לבעיה- צירפתי את רשימת הקבצים שעולים עם המשחק. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by BreezeNET,

על מנת למלא את האבנים אני צריך להעניס לתוכם נשמות של כאלו שהרגתי, אבל לפני שאני הורג אותם אני צריך להטיל עלהם את הכישוף הזה איך עושים אותו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by omerbr,

הוא עושה מלא בעיות אצלי אני לא יודע בדיוק אם זה אך ורק אצלי או גם אצל אחרים בעיות סאונד לפעמיים לפעמיים יש המון בעיות בגראפיקה וחוץ מזה שכל פעם שהם אומרים לי ללחוץ על איזה מקש ומראים לי איזה אז זה מוצג כריבוע אדום ולא המקש שאני צריך ללחוץ עליו אז הייתי צריך לנחש על מה ללחוץ חוץ מזה בצד ימין יש את הדבר המעצבן הזה של הנתונים של הFPS וכל החרא הזה וכל הזמן בקטעים שהגראפיקה מתגברת הוא רושם שם בצד משהו באדום:"temporary streaming memory pool out of budget" אני לא מצליח למצוא על זה מידע באינטרנט זה רק לי או שגם לעוד אנשים זה קורה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Yellow,

יש לי שאלה,האם הכרטיס מסך PowerColor X800GT 256MB 256BIT יוכל להפעיל את כל ההגדרות הכי גבוהות+פילטרים בלי לקטרטע במשחק POP2

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by GameGems,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Danix60,

טוב אחרי מאתיים שנה שקניתי את המשחק ואחי שיחק בו, הגיע תורי לשחק, מאוד אהבתי ) הבעיה היחידה, המשחק קופא לי אחרי 15 דקות +- קרה אותו דבר לאחד החברים מהעבודה, הוא ניסה הכל בסוף פרמט ושם הפעם קראק שונה לווינדוס ועבד, אין לי כוח לפרמט, השאלה אם זה באמת קשור ?? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kalabokk,

MW3

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. עריכה: אופס, התבלבלתי, פתחתי במקום הלא נכון תנעלו את הנושא. אני כבר אפתח אחד חדש במקום המתאים. שוב, מצטער

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by bjuo,

היי התקנתי את המשחק ,בהתחלה שפותחים יש מוזיקה של ההתחלה של המשחק עם הרובה הנטען,לאחר שלוחצים אנטר ומגיע התפריטים וזזים למטה למעלה לא שומעים דבר,ואז שגם נכנסים למשחק עצמו אין קול ושום דבר בדקתי בהגדרות של האודיו הכל ON.. כרטיס קול של הלוח מנוטרל(p4p800) כי יש פה כרטיס קול emu 0404 אולי זאת הבעיה? מה הבעיה ואיך פותרים אותה? נ.ב אם זה לא קשור לפה,להעביר תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by YoniDahan,

אהלן, רכשתי את המשחק ושמתי לב שיש בעיה להפעיל אותו ב eyefinity אני יודע שאפשר לבחור באפשרויות של המשחק fullscreen windowed.... אבל לפי מה שהבנתי הFPS במצב הזה נמוך ללא שום קשר לחומרה שלך. וזה בעצם לא מתאם בין החומרה לביצוע של המשחק, ובגלל זה מורגשת ירידה בביצועים. יש איזשהו תיקון להגדרת eyefinity? או אולי לשנות משהו בקונפיג של המשחק? ד"א יש לי 7970. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ליאור 20,

ניסיתי להריץ חיפוש באתר או ברשת אם היו על זה מאמרים או שאלות או אולי איזה פאץ' או קראק להורדה. לא מצאתי משהו מיוחד, רציתי לדעת האם אתם יודעים משהו בנושא? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by talsa,

קישור להורדה http://www.gamespot.com/pc/sim/footballmanager2009/downloads.html?tag=tabs;downloads

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DS,

אני מחפש משחק טייקון למטוסים. אני חושב גם על Rollercoaster 3 אבל אני לא אוהב לונה פארקים. אני מחפש אבל לא מוצא. בקיצור המלצות לטייקונים חוץ מרולר קוסטר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. האם היצירה החדשה של הצוות שהביא לנו DmC ואת Heavenly Sword תצליח להוכיח לכולם שהיא יותר מסתם תצוגה ויזואלית מרשימה? בעוד כמה ימים נגלה לכתבה

21. Started by nir15,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות מולטיפלייר לcod4. רציתי לדעת מאיפה אני קונה? וכמה זה עולה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by overload,

יצא הדמו, משחק מצוין אני ממליץ לכולם, אמור לצאת המלא עוד מעט. עריכה: 24/02/2006. משחק מעניין מאוד וגם יפה (אבל הוא הולך להיות מאוד כבד גם), אני מצפה לו כבר חצי שנה כמעט. מה שנחמד זה שזה העתק של העיר (לפחות של מנהטן) ומתקדמים לפי אזורים בעיר ולומדים להכיר את המאפינים של כל אזור. שזה נחמד ואפילו יכל להיות מועיל בעתיד, מי יודע... לכל מי שאוהב את הסגנון של הניהול (כמו סימסיטי), אני ממליץ לנסות את הדמו. http://www.il.atari.com/index.php?pg=product&id=130

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הממשיך הרוחני של Act of War (ואולי גם של C&C Generals 2) יושק בעוד חודשיים, וזמין עתה להזמנה מוקדמת בהנחה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/act-of-agression-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94-rts-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91-2-%d7%91%d7%a1%d7%a4/

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by N.Silent_Sword,

אני שמח להודיע כי במאי צפויה להגיע הגירסה המשודרגת של The Witcher. למען האמת, הרבה זמן לא ראיתי שיפור כה גדול. הם הקשיבו לכול מה שאמרו להם בפורום, הפנימו את הכול, ועכישו הם עובדים על זה. כמעט על כול שיפור תוכלו למצוא נושא שביקש את השיפור הזה תחילה. מדובר בכמות אדירה של שיפורים לגירסא חדשה של הויצ'ר. *הדברים החשובים מסומנים בצבע*. במה מדובר? - ב16 במאי צפויה להגיע גירסא משודרגת של המשחק לחנויות, The Witcher Enhanced Edition. תחשבו שזה כמו ריימיק [רק שעברה רק שנה בקושי, שזה לא הרבה בשביל ריימיק]. - אומרים שמי שקנה את המשחק יוכל להוריד את הכול מהאינטרנט, אבל דברים כמו תוספות לדיסק DVD, עוד טרקים וכדו' באריזה [בדיסק ולא בהורדה למחשב בקובץ PDF מסכן], קצת גורמים להרבה להרגיש רע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by tombcatz,

אני לא אוסיף הרבה,JUST READ "משחקים משומשים - לא על ה- PS3 מאת אייל מנגד מחיר שערורייתי, היעדר משחקים אטרקטיביים, כנס משעמם וקן קוטוראגי. עם הזמן נדמה שסוני חופרת את הקבר של עצמה, ואם להאמין לשמועות האחרונות, נראה שהיא הגיעה ל-6 רגל. אתר המשחקים Games Radar מקבל דיווחים מקמעונאים האומרים כי לדברי Sony, אסור יהיה להם, על פי החוק, להעמיד משחקי PlayStation 3 משומשים למכירה. זאת עקב פעולה חדשה של סוני, לפיה השחקנים ירכשו למעשה רק את הזכות לשימוש במשחק, בעוד הרכוש עדיין יהיה שייך עדיין לחברה היפנית. אם הצעד הזה יתברר כאמיתי, אז לא רק שלא נוכל לקנות משחקים משומשים, אי אפשר יהיה גם להשכיר משחקים או לשחק אותם אצל חברים. כל דיסק אמור להכיל קוד מסוים, כך שיפעל רק על קונסולה ספ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.