משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה בהרצת המשחק הישן והאהוב Call of Duty version 1.5, אני שיחקתי בוא ולפני בערך כחודש עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס לגרסא חדשה, היום עדכנתי שוב ל10.10 של ATI והמשחק עדיין לא פועל, הוא נותן לי את ה-Error הזה: Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site. מפרט המחשב שלי בצד, כרטיס המסך שלי הוא HD4850 512mb, בכל מקרה המשחק עבד עם הדרייברים הקודמים, אבל הייתי צריך לעדכן את הדרייברים בשביל שלא יהיו לי בעיות טקסטורה כי התקנתי Gothic 4 Arcania, ועכשיו עם הדרייברים העדכניים המשחק לא עובד..יש הצעות? זה הלוג המלא של הבעייה: COD MP 1.5 build win-x86 Nov 10 2004 ----- FS_Startup ----- Current langu…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
ערב טוב לכולם לפני כמה שנים שיחקתי במשחק שמאוד אהבתי שנקרא סים טים הוספיטל שבמשחק בונים בית חולים וכאלה ממש נחמד הבאתי את המשחק הזה מחבר ניסיתי לפתוח אותו עם הדיימון טול ומתקבלת השגיאה הבאה מערכת משנה של 16 סיביות קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת היישומים של CףWINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT של MS DOS M ושל MICROSOFT WINDOWS לחץ סגור כדי לסים את פעולץ היישום ויש שתי אופציות התעלם וסיים שתיהם סוגרות את התיבת דו שיח ולא עושות כלום מעבר לזה יש למישהו פיתרון נ.ב אני יודע שההודעה מסובכת אבל העתקתי בדיוק את מה שכתוב שם קצת שינויים במקומות של האנגלית כי זה התבלגן תודה עידן
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפילו אם ליל כל הקדושים לא מדבר אליכם, שירות המשחקים של Valve נותן לכם סיבה למסיבה עם הנחות גדולות על שלל כותר, לארבעת הימים הקרובים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%97-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תמונה ראשונה מתוך הגרסה המחודשת של משחק האסטרטגיה האגדי נועדה להמחיש את תשומת הלב הגדולה לפרטים שמצפה לנו בתוצר הסופי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אתם מכירים תעניין הזה שאתם משחקים גנרלס זירו ופתאום כול המישחק מקרטע בצורה מעצבנת ביותר ולא יצא לזה תיקון מישהו פתר את זה תודה לכול העונים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשלב שמגיע מייד אחריי הפלת המסוק ביערות קולומביה נעלמים כל תפריטי הנשק, מצב הנשק (כמות כדורים וכו') והכוונת. כל מה שניסיתי על מנת להחזיר את החלקים החסרים לא עזר. האם מישהו נתקל כבר בתופעה הנ"ל במשחק, אם כן מה הפתרון??? פשוט אי אפשר לשחק ללא המידע הנ"ל וללא הכוונת!!! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גמרתי את האלף לייף 2,אני מחפש שהו שיחליף אותו אני יודע שאין דבר כזה משחק ברמתו עכשיו אבל משהו שיזכיר אותו יש?
-
הי חברים! כבר כמה זמן שלא הגעתי לפורום, אבל הפעם יש לי סיבה מאוד טובה לחזור אולי שמעתם שפיפוש עושה קאמבק (פיפוש זה משחק ישראלי מצחיק למי שלא מכיר). לכבוד "פיפוש החדש" ליוויתי את צוות הפיתוח במשך יותר מחצי שנה כדי לתעד איך הם יוצרים את המשחק. החל מהאנימציה, הכתיבה, התכנות ועד להקלטות באולפן, אני בטוח שמאוד תהנו מההצצה הזאת לתהליך!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה סרטון ראשון שמכיל ראיון עם מפתח המשחק וקטעי משחקיות - Confrontation - Video Interview mit Jeremie Monedero (Extended Version)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לעוד מישהו זה מופיע? http://img168.imageshack.us/img168/9904/image2kt6.jpg זאת לא תמונה שלי, יש לי משהו דומה. רובועים בודדים שקופצים על המסך ולפעמים אקסים שחורים. נראה לי שזה התחיל עם העדכון האחרון של נוידיה אבל גם מצאתי מקרים של אנשים עם 360 שזה הופיע להם.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. אם יש את המשחק כבר להורדה והכי חשוב האם יש אפשרות לשחק בזה ב single mode? .2 CoH: Opposing Fronts גם בו יש אופציה ל single player?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את הדמו היום ואחרי שהתקנתי הופתעתי לראות שפשוט המקשים שלי משתגעים במסך החלפת שפה, נסיתי לבחור שפה וזה פשוט זז לבד לאחר שלחצתי אנטר ובחרתי את השפה המתאימה פשוט לא יכלתי לעשות כלום!! מישהו שמע על הבעיה הזאת??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש משחק תפקידים טוב... משהו עם גראפיקה טובה ואפקטים (לא כמו TITAN QUEST שהציעו לי ) כמובן קסמים רמות EXP וכדומה ושיהיה ארוך ומהנה... FABLE כבר סיימתי... מאז לא שיחקתי משחק תפקידים טוב (וזה היה לפני שנתיים בערך ) יש למישהו המלצה או שאני אצטרך לחכות שיצא פייבל 2 לאקסבוקס ואז יתורגם למחשב?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי intel core i5-4690 LGA 1150 tray hynix orginal 8gb ddr1600 sapphire radeon r9 280x bulk oc 3gb windows 8.1 הבעיה שלי היא שכשאני מפעיל משחקים יחסית כבדים לפעמים המסך מתמלא קווים שמפסיקים רק אחרי שאני יוצא מהמשחק זה קרה לי בskyrim ובfifa 15 demo היום זה קרה לי בfifa 14 [אחרי שבהגדרות של המשחק עשיתי uncheck לאופציה של wait for vsync אבל לא בטוח שזה קשור] והפעם המסך נתקע ככה ושמעתי רק סאונד ונאלצתי לכבות את המחשב פיזית [חשוב לציין שיש לי בעיות במסך עצמו ואמרים להחליף לי אותו בקרוב השאלה אם זה קשור]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נכנס למשחק ואחרי הבאטסה יש תסמל הזה של הדרקון עולה העשן ומופיע לי המסך הבא ממש לפחות מחצי שנייה ברצינות כמעט ולא רואים אותו אבל אם הייתי צריך לנחש זה כנראה המאניו של המשחק שלחתי תשאלה לסטים מחכה לתשובה בנתיים למישהו כאן יש עצה איך לעזור לי? חבל 60 דולר........ ועוד משחק שכזה אני מת לשחק בו והוא לא פועל לי(וניסיתי הכל כולל הכל אני לא מאמין שתמצאו משהו שלא ניסיתי אבל לכו על זה אולי תצליחו וזה יעבוד....לפחות אני מקווה)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בן דוד שלי התקין את המשחק בגירסא של SKIDROW והמשחק עובד לי בתקיעות כול הזמן ולעומת זאת אצל חבר שלו עובד מעולה. פירוט מחשב: כרטיס מסך - Geforce GTS 450 חדש 1GB מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם - GIGABYTE P35-DS3L זכרונות - 4GB DDR2 יכול להיות שיש בעיה עם הDirectX במחשב וצריך למחוק אותו לגמרי ולהתקין שוב?? הגירסא שלו עכשיו הכי מעודכנת זה משנה אם הווינדוס הוא 64 או 32?? במחשב כזה כדי 64? המשחקים יעבדו יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נשמע אני מנסה לאחרונה לחזור לשחק מYR RA2 ושאני נכנס למשחק באיטרנט אני מקבל הודעת שגיאה של "matching server not found". מה אני אמור לעשות כדאי להמשיך לשחק? המשחק ישן, יכול להיות שאין לו תמיכה יותר? ניסיתי לחפש עדכונים או משהו אבל לא מצאתי. חבל אם המשחק הושבת....
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.commonsensemedia.org/reviews/review.php?id=2997&type=Video%20Game את השורה הזאתי הכי אהבתי "It's simply too graphic, too intense and too scary for anyone under 17."
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי משחק עם כל החבר'ה פה עוד בימים של COD:MW2 ולאחר מכן עברתי לאקסבוקס ליותר משנה, התחדשתי בHD6850 ומכרתי את האקסבוקס בסופו של דבר ( ), אשמח לשמוע מי עדיין משחק ומאיפה לעזאזל אני קונה BF3 ב70 ש"ח כמו שכמה חבר'ה פה הגיבו
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כפי ששמתם לב EA הוציאה עוד חבילת הרחבה חדשה לסימס, אבל ההרחבה הזאת שונה מהאחרות, סוף סוף האנשים הקטנים האלה שמדברים ג'יבריש יהיו אנשים אמיתיים,יש אנשים שאומרים שחבילת ההרחבה הזאת תשנה את עולם המשחקים ותתחיל עידן חדש של משחקים אינטראקטיבים. EA עברו את כל גבול הטעם הטוב, חבילת הרחבה אחרי חבילת הרחבה והמשחק לא מציע שום חידוש בגראפיקה או חווית משחק חדשנית רק פריטים חדשים שאמורים להכניס לEA עוד כמה מליונים לכיס הקטן, ועכשיו הם דחפו את עוד יותר עם חבילת ההרחבה האחרונה, 9.90 דולר לחודש שזה 46 שקל, אם ראיתם קצת תמונות מ-Sim City 4 בטח שמתם לב שהגראפיקה שם מעודכנת ויפה מאד זה מרמז ש-EA יכולה לעשות הרבה יותר מזה, אבל היא לא מוכנה להשקיע במשחק הכי נמכר שלה?. מה עדיף יותר?, לקנות את…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא עושה מלא בעיות אצלי אני לא יודע בדיוק אם זה אך ורק אצלי או גם אצל אחרים בעיות סאונד לפעמיים לפעמיים יש המון בעיות בגראפיקה וחוץ מזה שכל פעם שהם אומרים לי ללחוץ על איזה מקש ומראים לי איזה אז זה מוצג כריבוע אדום ולא המקש שאני צריך ללחוץ עליו אז הייתי צריך לנחש על מה ללחוץ חוץ מזה בצד ימין יש את הדבר המעצבן הזה של הנתונים של הFPS וכל החרא הזה וכל הזמן בקטעים שהגראפיקה מתגברת הוא רושם שם בצד משהו באדום:"temporary streaming memory pool out of budget" אני לא מצליח למצוא על זה מידע באינטרנט זה רק לי או שגם לעוד אנשים זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קצת מכור לז'אנר הזה אני מבקש המלצות למשחקים - עדיף כאלו מקוונים (מבוססי פלאש ושאר ירקות)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-