עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Fasil,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בהתאם לדיווחים, מבצעי העונה של פלטפורמת ה-Steam מתחילים ממש עכשיו וימשכו שבוע וחצי, אז הכינו את חשבונות ה-PayPal כי ההיצע הוא עצום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a8%d7%97%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%90%d7%a8%d7%a0%d7%a7-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%94%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a9/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by H.I.V,

מצאתי עד עכשיו 70 ונמאס לי לחפש משהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ben_amitai,

"קניתי" את המשחק השבוע התחלתי לשחק הכל טוב ויפה עד שהגעתי לשלב בשנגחיי משהו כזה. עשיתי הכל כמו שצריך עד שמגיעים לכספת הראשונה (בפגישה) אני בא לפרוץ אותה כשאני לוחץ שמאלה ימינה זה לא עושה כלום, שלא תבינו לא נכון המשחק לא נתקע פשוט בכספת הזאת החצים ימין שמאל לא מגיבים (בכספות אחרות זה לא קרה) ניסתי לחזור לשמירה, לצאת מהמשחק וגם לעשות תשלב מהתחלה (עשיתי את זה כמה פעימים ) קיצר אחים שלי אני חייב תעזרה שלכם אני חסר אונים (חחח) ניסתי להשלים את השלב בלי הכספת ואי אפשר

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. האם יצא או ייצא HL2 ? מה זה UT ? אני כל הזמן שומע על המשחקים האלה ואני מאוד מבולבל ??? תודה רבה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי חברים אני מנסה להפעיל לאחותי משחקים ישנים במחשב יחסית חדש I5 וכדומה. בקיצר הבנתי שיש אימולטור שמריץ משחקים ממש ישנים ואני חרשתי את האינטרנט ולא מוצא משהו נורמלי. אז פה אני פונה אליכם חבר'ס אם תוכלו לעזור לי אני אשמח. תודה מראש:party0023::s0817:

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, כשאני מחבר את הנייד שלי למסך גדול יותר ומשחק איתו על 1080*1920 אני מתחיל לשחק על 60 fps ואז אחרי 15 דקות זה מתחיל לרדת בהדרגה. יש לציין שהמחשב לא מתחמם יתר על המידה וזה לא קורה כמשחקים עם המסך הרגיל שלו ברזולוציה 768*1366. דגם כרטיס מסך: nvidia gefore gt525m אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yotam360,

האם יש שרתים ישראלים של America's Army???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ns,

מה לדעתכם משחק הרשת הטוב מכולם? :AR15:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by talkfir,

שלום,ברשותי המשחק SETTLERS 3,וברצוני לשחק באינטרנט במשחק.נאלצתי להוריד קובץ עידכון ל1.60 (יש לי 1.20) לאחר הורדת הקובץ עידכון והתקנתו,אני מפעיל את המשחק ולפתע נתקל בהודעה הבאה: Kernel32 call does not point into KERNEL32.dll. Virus or incompatible Systemanalyzer detected! (#3000) יש לי נורטון 2002 מעודכן,אז זה אין שום וירוס..חיפשתי גם את הקובץ בתיקית המשחק וב 2 הדיסקים של המשחק,אך לא מצאתי אותו..חשבתי אולי הוא חסר או משהו. מה עושים?? אנא עזרה!! תודה רבה, טל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי,אני מחפש המלצות למשחקי פעולה מגוף ראשון ,כעיקרון אני מאוד אהבתי את אנריל כששיחקתי בו באינטרנט. המליצו לי על איזה משחק בשם * Ops מה המילה השניה? בכול מקרה,מחפש המלצות באופן כללי למשחקי פעולה מגוף ראשון ולמשחק מכוניות. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לאחר ההצלחה של כותר הקרבות האחרון המבוסס על המותג בשנה שעברה - נראה כי שנת 2019 תנסה להרחיב את ההיצע בעולם הגיימינג עם Project Z לכתבה

13. Started by (G),

עקב חוסר במשחקי FPS טובים בזמן האחרון החלטתי לחזור לקלאסיקה האיכותית של פעם. אני מחפש MOD טוב של HALF LIFE, מישהו יכול להמליץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by poune,

בעיקבות מצב הווירוס ולאלו שבבית . A list of (nearly) every game that has generously been made free to claim/download during this hellish time. I'm keeping this list updated for as long as I can; these titles will not be free/PWYW forever, so some of them may disappear suddenly. If you see something you're interested in, grab it now. https://itch.io/c/759545/self-isolation-on-a-budget Stopping the spread of COVID-19 is on all of us, so make your time social distancing a little easier. Here's a collection of games from developers who are offering special discounts to do what they can to help. https://itc…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shaul,

טוב אני ממש גרוע במשחקים האלו, אז ככה, אני תקוע בשלב השלישי(שזה רק משימה שניה) אני חקרתי את הנהג הזה של הגרוזיני הזה...עכשיו אני אמור לחדור לאגף הדרומי בבניין...עכשיו אני מטפס על תעלת הניקוז(או מה שזה לא יהיה) ופתאום משום מקום- יש אזעקה...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כל פעם שאני נכנס לשרת בתוך המשחק עצמו אחרי טעינת המפה מופיעה ההודעה:punkbuster kicked player xxxxxx for 0 minutes... restriction: service communication failore: PnkBstrB.exe handshaking failed בדקתי בtask manager ועובד לי רק PnkBstrA.exe ולא שניהם ביחד (כלומר A ו-B). מה עליי לעשות כדי לתקן את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Half-Life 3 Hints Surface Rumour – Half-Life 3 confirmed

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכל המשתתפים, את עץ הטורניר ניתן למצוא כאן: http://binarybeast.com/xLoL1202112#brackets לכל הקבוצות, נא להכנס לערוץ הצ'ט "HWzone" על מנת שיהיה קל יותר לכולם ליצור קשר עם הקבוצות שמולן אתם משחקים. בנוסף, אני רוצה להזכיר לכולם שבסיום המשחק, על הקבוצה המנצחת לקחת צילום של מסך הסיום ולעלות אותו לכאן לפורום תחת נושא עם הפרטים הבאים לדוגמא: - שם נושא: ODC #1 - Q.Finals - eSr vs Who Cares - תוכן ההודעה: צילום המסך של המשחק. לאחר מכן אתם מוזמנים ליצור איתי קשר בערוץ הצ'ט על מנת שאני יעדכן את התוצאה. אני מאוד מעודד שימוש בLOLREPLAY על מנת להקליט את המשחקים. בסיום המשחק ניתן יהיה לעלות את הריפלייז לאתר על מנת שאנשים אחרים יוכלו לראות את המשחקים. בהצלחה לכל המשתתפים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הי חבר'ה,בעבר העליתי כאן כמה סרטונים של Lootcrate Unboxing, אבל מאז ש- Paypal "חסמו" לי את החשבון אני לא מזמין יותר חבילות.אבל... כן רכשתי משחק בעקבות המבצע שיצא באתר Kinguin.com, והוא נקרא "Easter Surprise Egg".בעקבות חג הפסח ב - 27.3.2016 האתר יצא במבצע, על כל קנייה מעל 10 Eur מקבלים משהו במתנה, זה יכול להיות משחק, DLC, אנערף...אז ניצלתי את ההזדמנות ורכשתי את Fallout 4 Season Pass.על הדרך גם קניתי 10 מפתחות למשחקים רנדומלים בסטים שאין לי מושג מה אני הולך לקבל.בסרטון תוכלו לראות את ה- "Unboxing" למפתחות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by x-pac,

ניסתי להתקין וזה ניתקע באמצע [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by N.S,

יש לי בעיה באפ פי אס של קאונטר סטרייק !!! אני לא יודע יש לי גי פורס 4 .אבל הבעיה נראה לי בגלל הווינדוס או בגלל המחשב !!! תעזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ic10,

כשאני משחק יש סאונד והכל נורמלי, חוץ מהדיבורים של האנשים שאותם אני לא שומע משום מה מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. משחק הפעולה הפוסט-אפוקליפטי החדש מבטיח להיות גדול ומגוון יותר, ומתבסס על שיתוף פעולה מפתיע בין שתי מפתחות ידועות לכתבה

24. שלום תשמעו אני כבר כמה ימים משחק וכל פעם שאני מת זה טוען לי את השלב מחדש ולא מעלה כלום זה נשאר במסך הטעינה לאחר מכן אני יוצא מהמשחק דרך סיים משימה וכשאני נכנס שוב הוא לא שומר שום דבר למרות שרשום לי במהלך המשחק שזה שומר מה הפיתרון לדבר הזה ? בנוסף יש פעמים שהמשחק פשוט נשאר על מסך השמירה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אתר הסטרימינג הפופולרי נרכש על ידי אמאזון, ובכך מתחמק מאימת זכויות היוצרים של יוטיוב לכתבה: http://hwzone.co.il/twitch-%d7%a0%d7%a8%d7%9b%d7%a9-%d7%a2%d7%9c-%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים