משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
מחפש אפשרות לשחק במשחקי מחשב ללא מקלדת ועכבר - כל משחק ה- FPS ממש גורמים לכאבים בידיים וחשבתי על גיימינג פד: http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm מה דעתכם, אפשרי ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי ששמתם לב EA הוציאה עוד חבילת הרחבה חדשה לסימס, אבל ההרחבה הזאת שונה מהאחרות, סוף סוף האנשים הקטנים האלה שמדברים ג'יבריש יהיו אנשים אמיתיים,יש אנשים שאומרים שחבילת ההרחבה הזאת תשנה את עולם המשחקים ותתחיל עידן חדש של משחקים אינטראקטיבים. EA עברו את כל גבול הטעם הטוב, חבילת הרחבה אחרי חבילת הרחבה והמשחק לא מציע שום חידוש בגראפיקה או חווית משחק חדשנית רק פריטים חדשים שאמורים להכניס לEA עוד כמה מליונים לכיס הקטן, ועכשיו הם דחפו את עוד יותר עם חבילת ההרחבה האחרונה, 9.90 דולר לחודש שזה 46 שקל, אם ראיתם קצת תמונות מ-Sim City 4 בטח שמתם לב שהגראפיקה שם מעודכנת ויפה מאד זה מרמז ש-EA יכולה לעשות הרבה יותר מזה, אבל היא לא מוכנה להשקיע במשחק הכי נמכר שלה?. מה עדיף יותר?, לקנות את…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב אז שכחתי את הסיסמא שלי של STEAM.. אז עשיתי שישלח לי באימייל קיצר הוא שלח לי באימייל איזה קוד... וגם אני צריך לענות על איזושהי שאלה שאני לא ממש מבין מה הם רוצים ממני What did customer support last reset your passphrase to? מישהו יכול להסביר לי מה רוצים ממני?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המטרה העיקרית היא שהמשחק יהיה ברשת כך שלא יהיה קצר. אני מוכן לרכוש בארץ/חו"ל אך לא מ-steam (הסיבות לא חשובות, העיקר שהעותק יהיה בידיים) מחיר מקסימלי כולל משלוח $40 המשחק שנמצא כרגע על הכוונת שלי הוא L4D, שמעתי עליו רק דברים טובים ובמיוחד על המשחקיות שלו ברשת. יש לי את Prototype לכן הוא אינו אופציה, מה שכן- הוא מאוד כיפי. שניהם משחקי "אימה" אבל זה ממש לא הז'אנר היחיד שאני אוהב. בד"כ אני לא אוהב משחקים חשוכים מידי כמו FEAR (ממש לא אהבתי אותו), אבל שמתי עין על L4D בגלל שהוא נראה קליל יותר ומאוד מעניין (בעיקר עניין העבודת צוות) לשחק בו מולטי. וכמובן אם צפוי לצאת משחק מעניין בקרוב אז אשמח לשמוע גם על זה. תודה מראש(:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימו לב. 2014 היא השנה הראשונה בהמון המון זמן (כמדומני יותר מעשור) שבו לא יצא משחק Need For Speed חדש. השנה הוכרז רק משחק לIOS ואנדרואיד של סטודיו קטן. אני חושב ומקווה ש-EA הבינה והפנימה את מה שקרה בשנים האחרונות, פלוס רעיון ממפתחי TDU2 שלאחר מכן עברו לפתח את The Crew בשביל יוביסופט. האם אנחנו נזכה לראות השנה או שנה הבאה משחק NFS מלוטש? Underground 3 עם עולם פתוח ואינסוף שידרוגים? הרי שהסיכוי שתלך לסוג מירוצים מקצועי הוא קטן מאוד. Project Cars ו-Assetto כבר פחות או יותר קברו אותה בקטגוריה הזאת. *כובע נייר כסף
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהגדרות בקושי של המשחק ישנם כמה אלמנטים שמשפיעים על הקושי : 1) TRACTION CONTROL - off\medium\full - על מה זה משפיע ? 2) PARC FERME - on\off מה זה? 3) כשאני מתחיל את המרוץ בקריירה עם צמיגים רכים (וקבעתי מראש שאני מחליף לצמיגים קשים בעצירה ראשונה בסיבוב 6) ולאחר כ 4 סיבובים הצמיגים נשחקים והאחיזה על המסלול יורדת ומורגשת באופן ניכר ככה שאיני מצליח להשתלת על המכונית , השאלה מדוע הם נשחקים כל כך מהר שאפילו עוד לא הגעתי לאזור ה סיבוב ה 5/6 ? - האם זה כתוצאה מהנהיגה האגרסיבית ? בלימות מאוחרות ? או האצה אגרסיבית שלפעמים גורמת לפירפורים של הצמיגים ? *אני חייב ליעל את הנהיגה שלי על מנת להצליח במרוץ או אפשר להגדיר בהגדרות שהצמיגים ישחקו פחות ממצב הנוכחי? נ.ב: מי שלא משחק ושיחק חיי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כבר ניסיתי 3 פעמים אבל אני ינסה שוב ..... קניתי גינרלס וגינרלס זירו מקורי התקנתי אותו ושאני מנסה להיכנס אז מופיה התמונה של הטעינה בהתחלה תמונה של המשחק זה מחכה חצי דקה ואז נעלם ולא עושה כלום...... יש לציין תמפרט שלי אולי הבעיה שם intel 6750 2.66+OC 3.5 ati 4870 512 4 giga ram osz win vista אני מאוד מאוד מבקשעזרה למה שילמתי על המשחק 100 שקל וזה ממש מעצבן שאתה צריך לזרוק אותו בגלל בעיה מסויימת במחשב עשיתי את כל העידכונים ניסיתי לשנות רזולציה וכלום לא עוזר.........אני מזה נואש בא לי לשבור תדיסקים זה פ]שוט עושה כאילו טוען ואז יוצא בלי שום אירור (טעות) וזה עוד יותר מעצבן למה עם הייתה טעות לפחות הייתי יודע מה הבעיה... תודה לעוזרים ולאיזי בוי תגידי לי אתה בסדר? אני מסביר לך …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החנויות המקוונות של וואלב, יוביסופט ו-EA Games מציעות לכם שלל דילים שלא כדאי לפספס לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מערכת הפעלה : win 7 64 bit בעיה עם שלט אקסבוקס מחובר למחשב אלחוטי. לא מצליח להפעיל אותו במשחק.אפילו עם אמולטור לפי המדריך הזה : http://code.google.com/p/x360ce/issues/detail?id=232 גם לא הצליח.. למישהו יש אולי בבקשה רעיון לסוגיה הזו? תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל חובב אסטרטגיה שמבין קצת בעניינים מכיר את סדרת המשחקים המעולה טוטאל וור... אחרי מדאיבל המצויין החברה יוצאת עם החלק השלישי שבוודאי שמעתם עליו רומא טוטאל וור... והנה הסרטונים: http://www.3dgamers.com/dl/games/rome/barbarian.zip.html סרט מדהים שבו יש מין שיחזור לקרב בין הרומאים לבין הברברים הגרמנים,עם שימוש בקרב בשדה פתוח. http://www.3dgamers.com/dl/games/rome/egyptian.zip.html קרב בין המצרים לרומאים...שצרים על חומות העיר...הצגה גאונית של מכונות המצור ושיטות לחימה חדשות ברומא טוטאל וור בהתקה והגנה של עיר. http://www.3dgamers.com/dl/games/rome/greek.zip.htm קרב ששוב פעם מראה מצור על עיר,רק שהפעם תראו גם את הנשק החזק והמעולה במשחק בקרב בין היוונים לפרסים. הערה:הלינקים כן פו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כזה אני רוצה ליומולדת אה, רק 10000$. לא יקר בהתחשב במה שמגיע בחבילה האמת:
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חזרתי למשחק היום, יש לי דמות קוסם רמה 70, ודי נמאס לי מדמות עם שתלויה במ-MANA. אני רוצה דמות שנלחמת בחרבות, אבל לא יודע איזה לבחור. מי הדמות הכי חזקה מבחינת DPS, ברמות הגבוהות כמובן (הנמוכות לא חשוב)?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בואו להתעדכן בחדשות הגיימינג המרכזיות של השבוע החולף: Assassin\'s Creed מגיע לאנגליה, Rainbow Six Siege מקבל תאריך השקה, קונאמי מכריזה על כיוון חדש ומפתיע ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%95%d7%a8%d7%a9-%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי עשיתי פורמט C התקנה חדשה של XP ודרייבר אחרון לכרטיס (ATI 800) והתקנתי חזרה את המשחק. המשחק עולה ועובד, עד שלוחצים על הכפתור שמעביר אותך לעיר במהלך המשחק (לקבלת בונוסים), ואז המשחק עף. המשחק עודכן לגרסה 1.07. לפני ההתקנה של המערכת הפעלה הכל עבד כשורה. AMD x2 4200. מישהו יודע משהו על זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבילת ה-Humble Bundle השנייה במספר שמתרכזת במשחקים של המפיצה EA מצליחה להפתיע ומעבירה את מלוא ההכנסות לידי ארגוני הצדקה המשתתפים לכתבה: http://hwzone.co.il/ea-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%96%d7%99%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9c-%d7%95%d7%94%d7%9b%d7%a1%d7%a3-%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%9a/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשי שלום לכולם, לכבוד סוכות אני ועוד כמה חברה החלטנו לארגן תחרות שהיא למעשה "ליגה" לישראלים. רובכם מכירים את מה שהולך כיום בחו"ל, את כל המשחקים שמתקיימים למרבה ההימורים עליהם והפרס הגדול למנצחי הגמר. אז החלטנו לנסות לפנק אתכם וליצור תחרות קטנה המיועדת לקלאנים וארגונים ישראלים המעוניינים להשתתף ולנסות לזכות בתואר כמקום ראשון ובפרס מכובד. מטרת התחרות היא בעיקרון לכיף וגיבוש הקלאנים בישראל, יש הרבה קלאנים טובים בישראל שכמעט ואף אחד לא מכיר בהם, ובתחרות זו יש הזדמנות לקבל פרסום! המשחק התקיים לפי תאריכים מדויקים כולל שעות וכ'ו.. את כל הפרטים המלאים תקבלו לאחר שתרשמו לתחרות. חובה להיות 5 אנשים לא יותר ולא פחות! פרס בטח קראתם ואתם חושבים לעצמכם בראש - "נו, אבל מה הפרס?". לאחר ש…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את הדמו היום ואחרי שהתקנתי הופתעתי לראות שפשוט המקשים שלי משתגעים במסך החלפת שפה, נסיתי לבחור שפה וזה פשוט זז לבד לאחר שלחצתי אנטר ובחרתי את השפה המתאימה פשוט לא יכלתי לעשות כלום!! מישהו שמע על הבעיה הזאת??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום ,המפרט מחשב שלי זה - intel Core i5 2500K 4GB RAM ATi readon X1950 512mb העניין הוא שהמשחק אפילו לא מעלה אותו לרגע,הוא ישר נותן שגיאה שהכרטיס לא עומד בדרישות. יש דרך אצלי איכשהו לעשות שהמשחק לפחות יעלה?אפילו על ההגדרות הכי הכי נמוכות.. או אופציה אחרת אצלי זה להשתמש בכרטיס מובנה?ואז הוא יעלה אותו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק ממש קטן (5mb) ומצחיק שנתקלתי בו: http://www.ragdollsoft.com/ragdollmasters/ זהו shareware, בכל מקרה לי יש את הגרסא המלאה. המשחק ממש כיף, לא יותר מ-4 כיוונים (לחצנים) והולכים מכות. 1 נגד מחשב \ 2 נגד מחשב \ 1 נגד 1 הוא מגיע בלי gravity אבל במלא אפשר לכוון את זה... בעקרון אתם שולטים רק בראש ובכך גורמים לגוף לתת מכות ולעשות תרגילים מאולתרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי לעצמי gamePad (זול ומגניב) כמתנת יומולדת. אני נהנה מאוד לגלוש איתו מהמיטה ללא צורך בעכבר ולהגיע לרמות עצלות לא נתפסות באמצעות הישומון הקטן הזה: JoyToKey. ואני יכול כמובן לשחק באותו האופן במשחקים שיודעו ל-PC. אבל במשחקים שיועדו מראש לסוג כזה של שליטה ההנאה המובטחת רבה יותר... בזמנו הייתי די מכור לאימולטורים שכאלה (עצם הרעיון של אימולציה מעביר בי רטט קל). יש כמובן את MAME האלמותי. ואני זוכר שהיה לי איזה אימולטור טוב של SEGA ו- NES. אבל אני לא ממש זוכר כרגע איזה. מישהו יכול להמליץ על אימולטורים מוצלחים? ואולי (פחות סביר או מוצלח למיטב זכרוני) אפילו כאלה שמדמים קונסולות מודרניות יותר כגון PS2 , GameCube או XBOX ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תמונה ראשונה מתוך הגרסה המחודשת של משחק האסטרטגיה האגדי נועדה להמחיש את תשומת הלב הגדולה לפרטים שמצפה לנו בתוצר הסופי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-