משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מראש מצטער אם זה צריך להיות בשרשור העיקרי של הנושא, ואם כן אז שהמנהלים יעבירו. (פשוט ראיתי כמה שרשורים על המשחק ולא ראיתי תשובה לשאלה) השאלה היא, איפה בישראל אני יכול להזמין את המשחק (מעדיף שלא לקנות אותו דרך STEAM) ככה שביום שהוא יוצא כבר יהיה לי אותו בבית יחד עם KEY חוקי ואוכל להתחיל לשחק ולהנות ממנו?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
שמעתי זה חומר טובב וגם מכירים את זה שאתם מרגישים שדוקא אתם תצליחו להצליח ? למשל בפתיחת פקק או משהו כזה.. אז אני חושב שדוקא אני אצליח לתפוס ת'דרקון !!!!! איפה משיגים את זה חחח
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ברצוני להזמין שלושה עותקים של המשחק, בכל אתרי המכירות האנגלית באינטרנט המשחק אזל וכנראה שיחודש המלאי לקראת אפריל. האם מישהו מכיר אתר אינטרנט מאנגליה שעוד יש ברשותו את המשחק והוא שולח לארץ? האם מישהו ממכם מכיר אנשים אפילו מהארץ שמעוניים למכור את המשחק שמכרו ? במקרה ואתם לא יודעים על אתר אנגלי המוכר את המשחק, האם מישהו יודע אם הגירסה האמריקאית, במידה ואקנה למשל מ AMAZON.COM, מותאמת למשחק בישראל והאם לעביר את המשחק לשרתים אירופאיים איך שהוא ?? תודה מראש ניר גלעד
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני גר בחיפה, בגראנד קניון באנג לא פתוחים......יש עוד חנות שמוכרת את far cry במחיר הזה חוץ מבאנג?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חיפשתי בגיימספוט בפייל פלנט ובגיימר של ולא מצאתי...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחרפנתי מהחיפושים לא מוצא בשום מקום וכל שרת שאני מנסה להכנס אומרים לי שאני צריך להפעיל את התוכנה הזאת...איפה יש אותה בכלל לא מצאתי בגוגל כלום
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק הזה לא מזמן COMMANDER AND CONQUER (הראשון) בהורדה חינמית. ואז גיליתי שיש למשחק הזה גם תוספות שיצאו חצי שנה אחרי אז חשבתי שאם אפשר היום כבר להשיג את המשחק הקודם שלו אז אולי גם אפשר את התוספות (שגם בנוי על אותו גרפיקה) השם המלא של המשחק הוא:COMMANDER AND CONQUER COVERT OPERATIONS יש דרך להוריד את המשחק?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע המחשב החדש לפני כמה ימים. עכשיו אני צריך כמה דברים לשחזר, בינהם הפאטץ'. תודה לעוזר.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
-
יש לי את קרייסיס המקורי אבל לא ממש אהבתי את המולטי.... ורציתי להחליף אותו בHL.... בטים פורטרס 2 איפה אפשר לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לשאול אתכם, האם $60 שבסטים זה מחיר הזול ביותר לארץ? אם אני קונה משחק ב EBAY אני משלם מכס ומע"ם? תודה מראש על תשובתכם. מאוד רוצה לנסות אותו אבל $60 זה יקר מאוד בשבילי
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
כל הזמן משבחים ומהללים אותו... איפה אפשר לקנות אותו?למרות שהוא ישן,זה אולי שווה קנייה ומשחק,לא? [אילא אם הגראפיקה כבר ממש זוועתית,ואז עדיף לוותר]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מוזר ביותר אבל לא הצלחתי למצוא אותו בחנויות ברשת בארץ (הכוונה ל Dance Dance Revolution כמובן ולא לזכרון DDR ל PS2 ) אני יודע שיש לו איזה 700 גילגולים שונים ואני מניח שכל אחד מהם יהיה סבבה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
מחפש חנות שמוכרת את המשחק. אבל לא חנות גוגל... רק חנות עם שם.\ תודה.
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום רב: איפה אני יכול לקנות את המשחק: Lord of the rings online : Shadows of Angmar COLLECTORS EDITION ושיהיה מחנות בארץ \: אפילו מקום שיש הזמנה מוקדמת או משהו תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
לא משחקי מחשב. (לא מצאתי איפה אפשר לשאול) אני יודע שיש הרבה משחקים כאלה. מחשבה\אסטרטגיה\פנטזיה בקלפים. יש איפשהו חנות אונליין?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות את המשחק COD4 אז הוא קצת יקר (כמו כל המשחקים) יש מקום שמוכרים אותו בזול? (יחסית) תודה
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות משחקים מקוריים בזיל הזול ? אני מעוניין לקנות את המשחקים הבאים בכדי לשחק בהם ברשת בלי הרבה בעיות.. - half life 2 + cs:source - BF2 - warcraft המשחק החדש שלהם שכחתי את שמו.. אפשר כתובות לאתרים ומחירים.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איפה(אם זה אפשרי) אפשר לשחק משחקים של Mega Drive במחשב? היה לי קונסולה עוד לפני זה אבל אני לא זוכר את השם הכונה שלי לאתר שאפשר לשחק את המשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התחלתי לאחרונה לשחק ב - CS GO לא מעט ואני מאד נהנה, אבל הבעיה היא שיש רק סרבר אחד ויחיד שבעצם אני מצליח לשחק בו - סרבר פומבי ישראלי של רק מפת DD2.. אין שום סרברים פומביים נוספים? ואם לא.. אז יש סרברים של אתרים מסוימים כמו VGAMES/FXP/GAMEX/HWZONE שצריך IP מיוחד כדי להיכנס אליהם? אשמח לסיוע כי אני מרגיש שזה אחלה של משחק אבל ממש תמוה שכל מה שאני יכול לעשות זה לשחק בסרבר אחד ויחיד.. תודה
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-