עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by FatherBoard,

אני צריך לשים patch שנקרא Q306676, כדי לשחק ב-GTA 3. הבעיה היא, שיש PATCH רק לגרסה האנגלית של XP, ולי יש את הגרסה העברית. בדקתי במייקרוסופט, ולא מצאתי את הקובץ להורדה בעברית. מישהו יודע על מה אני מדבר? איפה אפשר למצוא אצ ה-PATCH?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mMmSaK,

אני בתוך טנק יוצא ממנו וצריך לרוץ לאן שהוא וזה לא אומר לאן ואין לי מושג ואני מת תוך שניות.. מזה החוסר הסבר הזה למה לא עושים חץ עם כיוון התנועה כמו בשאר המשחקים מדובר ב GHOST

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by HuGeMouTh,

http://kotaku.com/5913102/rumor-38-studios-shutting-down-big-huge-games http://www.joystiq.com/2012/05/24/38-studios-and-big-huge-games-lay-off-entire-staffs/ אחרי חובות ענק ויומיים אחרי שראשי החברה עזבו מגיע אישור ש 38 פתרו את כל העובדים (נסגרו) ויחד איתם סגרו גם את Big Huge Games שהייתה בבעלותם. משחקיה של Big Huge Games זכו לביקורות יחסית טובות (במיוחד Rise of Nations) אך בכל זאת לא מדובר בפעם הראשונה שהמפתחת הייתה על סף סגירה. ב 2009 החברה נצלה מסגירה אחרי ש THQ בחרה לסגור אותם במטרה לקצץ הוצאות, ההצלה הזו לצערנו הייתה קצרת חיים. יכול להיות שאם THQ היו בוחרים לסגור מפתחות אחרות המצב שלהם ושל BHG היה שונה היום...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אורח Si-Nom

סיימתי את השלב האחרון ולחצתי על המגילה בצבע זהב,זה עושה טעינה מראה לי סרט ש AZTEC אחד מיתפלל לאלוהים פיתאום נופל מטאור וכול המסך ניהיה לבן,אחרי כמה שניות יש טעינה וCREDITS אני מבטל את זה וזה טוען את השלב הרביעי! מה עושים? זה אמור ליפתוח לי את ה SANDBOX.... עזרה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by HuGeMouTh,

עברו הרבה מאוד שנים מאז שראינו משחק כמו Rainbow Six (הישנים והטובים יותר) או Ghost Recon, ניסיונות של מפתחים להציע משחקים כאלה למפיצות נכשלו אבל בזכות kickstarter יכול להיות שעתיד הקרוב נראה OLD SCHOOL TACTICAL SHOOTER חדש. Christian Allen עבד בעשור האחרון במספר מפתחות גדולות כגון UBISOFT, Bungie, Red Storm ו Monolith ובין היתר הוא עבד על HALO REACH ומספר משחקים מסדרת Ghost Recon (וגם על Rainbow Six). לא מזמן הוא עזב את החברות הגדולות אחרי שכל הניסיונות שלו להציע משחק מהסגנון שהוא אוהב למפיצות הגדולות כשלו. הינה דף הפרוייקט שלו ב kickstarter, תתמכו בפרוייקט ותעבירו את המסר http://kotaku.com/5893236/christian-allen-wants-your-money-to-make-a-great-old+school-shooter-t…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Expired,

Pahitush purethief shaking entroduce Fondoy Siatex

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by e.t,

נמחק לי ה-ICON של CS , ככה שאני מעלה דרך HL הסטנדרטי ובוחר MOD בתוך המשחק,כל פעם מחדש... קיצר, אני צריך את הפקודה שמעלה ישר ב-MOD CD. ז"א ההמשך של : (תלחצו כפתור ימני על ה-ICON של CS ותגידו לי) : ???????....C:\HalfLife\hl.exe תודה ;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת מה אני אמור לעזעזל לעשות בשלב השלישי (אחרי שהיצור שלי נשאב למערבולת) תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by c5123,

hi am playing a warrior in oblivion and i run in to this Will-o-the-Wisp in one of my quest cant hit it and my 1 fire spell i got is not doing the job anyone got an idea how to deal with it www.uesp.net i did look there but did not help much should i really go lvl up my dest/fire spell to keep going?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היום בעבודה התבקשתי לבדוק מחשב עם המשחק הנ"ל... אחרי כ20 דקות משחק ניפוץ כמה עשרות מכוניות ואנשים והרבה התלהבות הייתי צריך להפסיק (נו בכ"ז צריך לעבוד) :'( הכי כיף היה ששוטר בא לעצור אותי אז גנבתי לו ת'ניידת ודרסתי אותו.... ;D "יש לי האמר, מי יכול עלי?!" HEHEHEHEHEHEHEHE

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tania131,

רציתי לדעת איזה משחק לדעתכם יותר יפה..THEME PARK WORLD או הסדרה של ROLLER COASTER...? כי כל כך הרבה אנשים מעדיפים את ROLLER COASTER ואני פשוט לא מבין..THEME PARK WORLD הרבה יותר יפה מבחינת הגרפיקה לפחות..וראיתי אפילו הודעה..מלפני כמה זמן: "אבל העיקר שהמפתחים של ROLLER COASTER 2 יתרחקו מהמנוע הגרפי של THEME PARK WORLD." אני פשוט לא מבין..למה ROLLER COASTER יותר אהוב מ THEME PARK WORLD?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by bennnn,

אוקיי חברים-נזכרתי במשחק דיי מאוחר-סיימתי אותו שלשום ואני חייב לומר אחד המשחקים היותר מהנים שיצא לי לשחק.נכון,זה לא כמו הסדרות הקודמות,לדעתי זה הכי מגניב שיש אקשן בשילוב קליל של התגנבות.אהבתי מאוד את הגרפיקה,השליטה קצת פחות,והסיפור ממש ממש מדהים. משחק מעולה לטעמי!הדאבל אייגנט בסגנון או שבכלל לא קרוב?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הלוח הוא GA-78GM והכרטיס הוא (HD3200 (chipset 780G. המחשב הוא זמני אבל למספר חודשים. האתר systemrequirments אומר שאפשר להריץ הרבה משחקים לפי הכרטיס. הבעיה שלו היא שמותקן WIN7... תכלס... מה אני יכול לשחק? סדרת total war? FPS נורמאלי? תודה...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by MedicZone,

שלום לכל הקהילה פה אני וחבר פתחנו קלאן חדש שתינו שחקנים ותיקים במשחק לפחות אני מהיום שהוא יצא והיינו בקלאן STI שיחקנו ב-ESL ועשינו מלא PCW עכשיו אנחנו פתחנו קלאן חדש אנחנו נארגן הרבה PCW ואם ניראה שאנחנו טובים אז נקנה סרבר במשחק קוראים לי CoolMedic ולחבר של ZIGMAN הקלאן מחפש אנשים רציניים טובים ואחרים שיודעים לשחק .... מה אנחנו דורשים ? -מיקרופון -השקעה במשחק -ללמוד בעל פה את חוקי ESL וזה בערך הכול ממה שאנחנו דורשים אנחנו עושים טסטים יש לנו גם teemspeek 2 תוסיפו לסקייף zigman- wiwibig coolmedic-pelegbs פירוש המילה KwR = Kill With respect

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Battlefield 4,

שלום לכולם. בזמן האחרון אני מנסה לשחק Battlefield 4 אבל Origin לא מראה לי את ה"Launching" ותקוע על Joining Server וBattlefield 3 עובד מצוין. https://www.youtube.com/watch?v=dgxlq4O6jV8 סרטון שצילמתי כדי להראות לכם את הבעיה וניסיתי כמעט כל דבר ולא הצלחתי להיעזר מOrigin Live help בקיצור אני מאוד רוצה לקנות את המשחק אבל אני מפחד שיקרה אותו דבר במשחק הרגיל ואני לא רוצה שייגרס לי הכסף

16. Started by Xilver,

יש לי 8800GTS והFPS נמוך מאוד משהו כמו 8 FPS ברזולוציה של 860x680 (לא יודע אם זו בדיוק הרזולוציה). יש לי את הדרייבר הכי עדכני וכל שאר המשחקים רצים חלק.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by GameGems,

Hearthstone: Heroes of Warcraft Hearthstone הוא משחק קלפים חינמי מבית Blizzard, שמציג משחק קל ללמידה גם עבור אלה שחדשים לז'אנר משחקי הקלפים. בHearthstone אתם יכולים להלחם נגד יריבים מכל רחבי האינטרנט, נגד חברים או נגד המחשב. מה שמייחד את Hearthstone ממשחקי קלפים אחרים, הוא שאתם יכולים לבחור גיבור אחד מתוך תשעה, שלו יכולת מיוחדת שניתן לנצל פעם בתור, בנוסף לקלפים שלכם. קלפים במשחק ניתן לצבור בכמה דרכים, אבל הדרך העיקרית היא פשוט לקנות חבילה בחנות, בכסף של המשחק או בכסף אמיתי (לחסרי סבלנות).

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by POPSTAR,

עברתי את כל המשימות , עכשיו אני במשימה של S בשכונה שלי כשאני הולך למשימה אז זה לא נותן לי לעשות את המשימה זה כותב לי שאני צריך לחסל/להשתלט על כנופיות טרור ואחרי שאני יעשה את זה אז זה יאפשר לי לעשות את המשימה . השאלה שלי זה איך אני משתלט/מחסל כנופיות טרור ? איך הם נראים ואיפה הם ? זה הקטע הזה שכל הבתים בלוס סנטוס בוערים ויש בלאגנים ברחוב .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Cereal Killer,

איך אני מפעיל צ'יטים בהאלף לייף ומה הם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Sleepy-T,

הי! אני מחפשת אתר גדול ורציני שניתן לקנות דרכו משחקי מחשב מקוריים. רצוי גם שיהיה לאתר חנות...[כלומר איזה סניף איפושהו, ולא רק חנות דרך האינטרנט]. אני גרה בחור כזה שנקרא חדרה... וכל החנויות שכן ניתן לקנות בהם משחקים, בדרך כלל קטנות ותמיד חסר להם במלאי. [היום נסעתי לכמה חנויות בשביל לקנות worms 2, ולא היה]... ובדרך כלל גם המחירים באינטרנט יותר נמוכים משבחנות, וזה עוד יתרון. אשמח לקבל אתרים! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום יש לי את המשחק ולפי מה שהבנתי הרוב המוחלט (לפחות כאן בפורום) מאוד אוהבים את המשחק והכל... למרות שרואים שהמשחק מושקע מאוד (לפי סרטון הפתיחה , והתחלת המשחק) : לא הבנתי מה העלילה של המשחק? מה המטרות שלי? וגם אם אפשר טיפים קצת שאתם יכולים לתת לי (איזה דמות לבחור, האם להרכיב דמות וכו') משהו יכול לענות לי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by kakibakis,

שלום חברים! יש לי בעיה ממש רצינית קניתי מחשב Dell חדש (שמיועד למשחקים) שבוע שעבר ואתמול התקנתי עליו Call of Duty MW3 פרוץ של RELOADED. התקנתי את המשחק בתיקיה (Program Files (86x בכונן 103SSD ואז העברתי אותו לתיקיית Activision שיצרתי ב-(Program Files (86x. ניסיתי ע"י מדריכים להפעיל את ה-MP של המשחק וכשראיתי שזה לא הולך כ"כ טוב (בין השאר גם ה- SP לא עבד בגלל זה) החלטתי למחוק את המשחק ולהתקין אותו שוב. אחרי שמחקתי את התיקייה ידנית אני מתקין שוב את המשחק ואני מחפש את התיקייה ופשוט אין תיקייה כזאת(?!). עושה חיפוש- לא מוצא. מחפש במנהל התקנים- לא מוצא. מסתכל על כונן C ורואה שאכן המשחק תפס נפח- אבל אין משחק! החלטתי להתקין שוב ולראות אולי התקנתי בתיקייה אחרת ואני לא מוצא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

יש לי HERCULES 8500LE FDX וכאשר אני משחק ב CS קצב הרענון שלי הוא 60HZ מישהו יודע אולי איך לתקן את זה? :-/

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by navk2,

התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 5 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by H.I.V,

מצאתי עד עכשיו 70 ונמאס לי לחפש משהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים