עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. טוב אז ראיתי את WOW בחנות דומה לאופיס דיפו באשדוד ב100 ש"ח.. ואז נזכרתי שיש למשחק החדש גם כמה חודשים חינם וראיתי שבאמת כתוב באותיות קטנות למטה שהמשחק מגיע עם שלושה חודשים חינם. אז השאלות הן כדקלמן: 1: אני זוכר שקראתי איפשהו שהמשחקים שנמכרים עכשיו מגיעים עם חודש חינם, האם זה נכון? ואם כתוב על הקופסא 3 אז זה יכול להשתנות פתאום לחודש? 2. אני זוכר שקראתי איפשהו שהפינגים לאחרונה ממש גרועים, האם זה נכון? למישהו יש netvision בADSL ויכול להגיד לי מה הפינגים שלו במהלך היום? 3.ובכלל נראה לכם עסקה טובה? בתודה ;-)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by IlanF,

Humble Indie Bundle חוזרת עם עוד חבילת משחקים מעולה במסגרת "שלם כמה שתרצה" https://www.humblebundle.com הפעם בחבילה: Rochard Shatter S.P.A.Z Torchlight Vessel ואם לשלם מעל הממוצע: Dustforce

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by SilentBob,

המבצעים הגדולים בחנות המקוונת של פלטפורמת ה-Steam ממשיכים גם היום. בואו לראות מה הם הדילים הכי חמים ברשת כרגע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%99/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nore0,

איכות וגרפיקה ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. http://www.gametrailers.com/player/39427.html

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by GameGems,

אם רציתם פעם לדעת איך חשבו על הדמות של מריו, ולמה הוא דווקא שרברב איטלקי? בסרטון הבא תגלו את כל התשובות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Expired,

Pahitush purethief shaking entroduce Fondoy Siatex

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Snake_Eater,

לא ראיתי פה נושא אחר של פורים אז פתחתי אחד. פורים חלף לו, והגיע הזמן לספר למה התחפשתם. אני הייתי נינג'ה. אני יודע, לא מקורי כ"כ, אבל שיהיה... אבל יש כאלה שלקחו את נושא התחפושת עד הסוף! הייתי בכנס הארוקון 2013 והיו שם כמה חבר'ה שהשקיעו והתחפשו לדמויות מעולם הגיימינג. לינק: http://www.games.co.il/article9388.html מה דעתכם? ולמה אתם התחפשתם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יכול לעשות לי טובה ולעשות PRINT SCREEN אני רוצה לראות את ההשוואה בין הכרטיס שלי לכרטיסים אחרים זה ה-PRINT SCREEN שאני עשיתי גרפיקה חרא אבל עדין כיף לשחק משחק בן ז************************* איזה סבבה זה להיכנס להאמר מזכיר לי קצת את בלק הוק דאון יש סינגל ???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. http://www.gametrailers.com/player/32515.html :lol: :lol:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by HuGeMouTh,

פותח על ידי: Hothead Games מופץ על ידי: EA ג'אנר: ACTION RPG, indie מצבי משחק: SP ו LOCAL CO-OP תאריך יציאה: PC - 26/10/2010, MAC - TBA מחיר: 15$ ב - STEAM ממוצע ביקורות: 79 (לגירסת הקונסולות) המשחק עוקב אחרי DeathSpank, משלח הצדק, כובש הרשע, גיבור המדוכאים, במסעו למציאה חפץ רב עוצה בשם "החפץ" (). החפץ, שנוצר על ידי ידיים לא ידועות, למטרה לא ידועה ולפני זמן לא ידוע, נמצא בהישג ידו של DeathSpank! מה הוא החפץ? מה הם כוחותיו? שחקו במשחק וגלו בעצמכם. System Requirements o OS: Windows XP/Vista/Windows 7 o Processor: Intel Pentium 4 (or equivalent) running at 1.7 GHz or greater o Memory: 1 GB of ram, 1.5 GB (Vista and Windows 7) o Hard…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. again later זה ההודעה שאני מקבל שאני משחק ב season לפעמים נותן לי לשחק משחק אחד ואז במשחק השני אני מקבל את ההודעה. ה fifa מעודכן דרך ORIGIN ניתקתי את ראוטר וחיברתי את המחשב ישירות תוך ביטול NIS וה firewall של windows - לא עזר. חיפשתי בגוגל וניסיתי את ה"פתרון" ב EA answer HQ - גם לא עזר. מישהו יודע/נתקל בפתרון שכן עובד? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by AtR,

נפתח אתר חדש עם קצת מידע על ההמשך של המשחק הגאוני הזה http://www.stalker-game.com/clearsky/index_en.html המנוע של המשחק יוחלף ויתמוך גם ב-DX10, לכן כנראה זו לא תיהיה גרסת הרחבה אלא משחק בפני עצמו- אבל אל תיקחו אותי במילה אני אישית מחכה בקוצר רוח לראות מה הוא יציע

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by davidcohen,

אחים שלי, הורדתי את התוכנה STEAM שממנה אפשר לשחק COUNTER STRIKE ברשת אבל אני צריך CD KEY כדי לשחק. בשביל לשחק רגיל עם המחשב ולא ברשת לא צריך CD KEY, אבל צריך אותו כדי לשחק עם התוכנה STEAM. אם מישהו קנה את המשחק ויש לו CD KEY והוא לא משתמש בו, אז בבקשה תביא לי את הCD KEY. תודה למי שמביא

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לאחר הצלחתנו בסרטון באסים בבאגז', ישבנו וחשבנו בצוות הערוץ מה אפשר לעשות ? איזה דמות אפשר לקחת שהרבה מכירים ולהעתיק אותה לBF ? אז מצאנו את הדמות, והיא יניר האחמ"ש (לראות את המקורי למי שלא מכיר לפני שרואים את שלנו) דעה אישית שלי בתור מנהל הערוץ, הסרטון לפי דעתי יצא נחמד ולא יותר, אך זה לא יקרה יותר ומעטה והלאה נפציץ בסרטונים אך אני מפרסם בכל מקרה על מנת לקבל תגובות בונות מכם, הצופים צפייה מהנה -

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אולי זה יעזור למי שיש תקלה במשחק הנ"ל מדובר בתקלה שמופיעה בטעינה של המשחק, COD ו CODUO ההרחבה. כן כן, משחק ישן אבל עדיין משחקים בו. אז רציתי לשתף. למי שיש כרטיס של ATI עם הדרייברים האחרונים 10.6 או 10.5 יגלה שהמשחק נתקל בשגיאה בטעינה ויקבל את ההודעה הבאה=Buffer overrun detected Error הפיתרון לזה פשוט מאוד, להוריד את ההתקנה של הדרייברים של ATI גירסה 10.4 להפעיל את ההתקנה רק בכדי שההתקנה תחלץ את הקבצים , בחרו את התקייה שיהיה לכם נוח למצוא אותה. בדרך כלל זה c:\ATI\Support\10-4_xxxx\packages\drivers\xxxxxx (לא להתקין את הדרייברים רק לתת להתקנה לחלץ וזהו!) אחרי זה לכו לתקייה שחילצתם את הדרייברים מגירסה 10.4 לעיל. מצאו את הקובץ atioglxx.dl_ אל תשנו את השם שלו או משהו כזה. פשוט…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Roeebaeloha,

שלום אני רוצה לקנות את Wolfenstien אבל לא מצאתי אותו בסטים ואז בדקתי באוריגין למרות ששיערתי שהוא לא יהיה שם וגם שם הוא היה חסר איך אני קונה את המשחק DRM FREE,עותק פיזי,או פשוט תוכנה כמו סטים רק שאיננה מוכרת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by JohnnyBravo,

skyRimGameJam DLC עתידיים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tulicooli,

לפני הפירמוט המשחק פעל אבל אחריו אני לא מצליח לשחק בו. זה טוען את ההתחלה ואז ממש לפני שזה מגיע לתפריט הוא עושה שגיאה כאילו עשיתי סיים משימה או משהו כזה. ניסיתי להתקין מחדש \ לכבות מסך אחד \ ריסטרט . תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MishaK,

Have Phan.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by imac,

לא להאמין הפינג שלי היה 7!!!! (ADSL 0.5)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by za-david,

מישהו יודע אולי מתי צריך לצאת המשחק???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tania131,

רציתי לדעת איזה משחק לדעתכם יותר יפה..THEME PARK WORLD או הסדרה של ROLLER COASTER...? כי כל כך הרבה אנשים מעדיפים את ROLLER COASTER ואני פשוט לא מבין..THEME PARK WORLD הרבה יותר יפה מבחינת הגרפיקה לפחות..וראיתי אפילו הודעה..מלפני כמה זמן: "אבל העיקר שהמפתחים של ROLLER COASTER 2 יתרחקו מהמנוע הגרפי של THEME PARK WORLD." אני פשוט לא מבין..למה ROLLER COASTER יותר אהוב מ THEME PARK WORLD?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. סוף סוף Vgames פתחה את השרת Ranked שלה.... עד 40 שחקנים, אם יהיה צורך היא תרחיב את זה ל-64 שחקנים!!! לפרטים נוספים: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1006190 Server IP: 213.8.254.38:16568

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.