עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני בזמן האחרון צופה ב youtube סרטונים של theRadBrad צופים בו מתחילת המשחק עד הסיום של המשחק בסרטונים אני אפילו מעדיף לצפות מאשר לשחק בעצמי כי זה חוסך לי זמן

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. http://www.gametrailers.com/player/32515.html :lol: :lol:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הגרסה הקלאסית של World of Warcraft מקבלת תאריך השקה - ואיתה הפתעה גדולה נוסף מאותו יקום עלילתי בדמות גרסה מודרנית ל-Warcraft 3 לכתבה

4. Started by e.t,

נמחק לי ה-ICON של CS , ככה שאני מעלה דרך HL הסטנדרטי ובוחר MOD בתוך המשחק,כל פעם מחדש... קיצר, אני צריך את הפקודה שמעלה ישר ב-MOD CD. ז"א ההמשך של : (תלחצו כפתור ימני על ה-ICON של CS ותגידו לי) : ???????....C:\HalfLife\hl.exe תודה ;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91-early-access-%d7%a9%d7%9c/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. אני לא מצליח לשחק שני שחקנים במשחק הזה. המשחק כן מזהה את הגיימפאד ואת המקלדת אבל במסך בחירת השחקנים אני יכול לבחור רק שחקן אחד וכתוב WAITING FOR PLAYER TWO אך לא ניתן לעשות דבר (לא עם המקלדת ולא עם הגיימפאד)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Blue Cheese,

אני לא רוצה לקנות את המשחק מהסטים,כי אני פשוט לא משתמש בו,האם ניתן יהיה לקנות את המשחק בגרסאת RETAIL? בדקתי עכשיו ב PC GAMES ויש להם אותו בהזמנה,אבל הוא עדיין לא במלאי,העניין הוא שהוא עולה 200 ש"ח,נראה לי ממש יקר,מישהו נמצא מקום יותר זול לקנות ממנו את המשחק? http://www.pcgames.co.il/pc-Battlefield_Bad_Company_2_Vietnam-20282.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1

9. Started by n_aviv1,

על המחשב עם הXP הוא עבד מצויין ובמחשב הזה עם 7 אולטימייט 64BIT חסר לו קובץ DLL כלשהו. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. RenegadeX, רימייק מקוון למשחק הפעולה של Westwood Studios האגדית מתחילת המילניום, נכנס לבטא פתוחה חדשה ונראה מבטיח מאוד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לחובבי-הנוסטלגיה-החידוש-ל-command-conquer-renegade-נכנס-ל/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nore0,

איכות וגרפיקה ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Moooshe,

כל סדרת הקומנדוס היתה קשה, ואני יודע שאפשר להתמודד עם הקושי הזה ולעבור את המשימות בסוף, גם אם זה אחרי 30 נסיונות. הבעיה היא שלפעמים רוצים סיפוק מהיר ממשחק, וכל מה שהצלחתי להשיג מקומנדוס 3 זה תסכול. הכל נראה כאילו זו גרסת beta של המשחק - אין אופציות שאפשר לשנות (פרט ל- high/ low details ללא שום פירוט, ורמת הווליום), אי אפשר להפטר מההוראות על המסך גם ברגעים שצריך אינטראקציה עם מה שמאחוריהם, אין מספיק הסברים על מה המשימות, מי נגד מי ומה עושים... המשימה הראשונה זורקת את השחקן במפה ענקית שצריך להגן בה על השגריר. איזה שגריר? איפה הוא? מה העניינים? אני הולך להמשיך לנסות, מקווה שאני אצליח להגיע לאנשהו היום...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by mMmSaK,

אני בתוך טנק יוצא ממנו וצריך לרוץ לאן שהוא וזה לא אומר לאן ואין לי מושג ואני מת תוך שניות.. מזה החוסר הסבר הזה למה לא עושים חץ עם כיוון התנועה כמו בשאר המשחקים מדובר ב GHOST

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

התהליך נקרא core unparking וזה שינוי פשוט לרגסטרי שנעשה ע"י התוכנה למטה , בקצרה זה משחרר את כל הפוטנציאל של המעבד במשימות מרובות ליבה (משחקים כבדים למעבד כמו crysis 3,PS2 וכ'ו). זה לא משהו חדש אבל אני מניח שהרבה מכירים את זה, בגדול זה עוזר לכל מי שיש חלונות 7 חלונות 8 וחלונות 8.1 זה לא אותו דבר כמו לעשות max performance בהגדרות power plan מומלץ לשלב בין השתיים. הלינק להורדה של התוכנה החינמית נמצא בסוף העמוד באתר למטה): http://www.coderbag.com/Programming-C/Disable-CPU-Core-Parking-Utility הערה: המצב הרצויי הוא שכל הליבות יהיו במצב unparked ואני אפילו עושה ריסטרט למחשב ורק אז מתחיל לשחק ולבדוק FPS. מבדיקה אחת קצרה שעשיתי היום בבוקר לפני העבודה קיבלתי 10 FPS…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tulicooli,

לפני הפירמוט המשחק פעל אבל אחריו אני לא מצליח לשחק בו. זה טוען את ההתחלה ואז ממש לפני שזה מגיע לתפריט הוא עושה שגיאה כאילו עשיתי סיים משימה או משהו כזה. ניסיתי להתקין מחדש \ לכבות מסך אחד \ ריסטרט . תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. איפה טעינו כצרכנים? מדוע בSTEAM משחק כמו XCOM2 מקבל Very Positive בסיכום ביקורות על ידי הצרכנים שרכשו את המשחק? חיכיתי 3 חודשים לפני שהתחלתי היום לשחק בXCOM2 כי שמעתי שהמשחק מלא באגים, והמתנתי בכוונה מספר חודשים עד שיתקנו את המשחק. לאחר כמה עדכונים, ולאחר שסיימתי את רוב המשחקים האחרים, החלטתי היום להפעיל לראשונה את המשחק, בתקווה שאהנה ממנו. מכל ה-400 משחקים שיש לי ב-STEAM, זה המשחק בין היחידים שפשוט יצאתי ממנו אחרי רבע שעה בתקווה שלא אחזור לשחק בו. ולצערי, אני עומד רק בתנאי אחד מבין 2 התנאים ש-VALVE הציבה על מנת לקבל החזר: 1. פחות משעתיים זמן משחק. 2. פחות משבועים מרגע הקניה. אז מה הייתה בעצם הבעיה שבגללה פרשתי מהמשחק לאחר 15 ד…

17. Started by tania131,

רציתי לדעת איזה משחק לדעתכם יותר יפה..THEME PARK WORLD או הסדרה של ROLLER COASTER...? כי כל כך הרבה אנשים מעדיפים את ROLLER COASTER ואני פשוט לא מבין..THEME PARK WORLD הרבה יותר יפה מבחינת הגרפיקה לפחות..וראיתי אפילו הודעה..מלפני כמה זמן: "אבל העיקר שהמפתחים של ROLLER COASTER 2 יתרחקו מהמנוע הגרפי של THEME PARK WORLD." אני פשוט לא מבין..למה ROLLER COASTER יותר אהוב מ THEME PARK WORLD?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מקבל עוד כמה ימים את המחשב החדש. ורציתי לשאול איזה משחקים כבדים (וטובים) שווה להתקין בו? (אני כבר משחק ב OBLIVION ו C&C3)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. http://www.gametrailers.com/player/39427.html

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shlosi,

שלום לכולם, מצאתי המון קישורים להורדת סופפלקס המדהים, אבל כנראה שבגלל שיש לי ווינדוז 7 64 ביט, זה לא עובד. מישהו מכיר דרך להפעיל אותו?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ebrami,

חבר'ה בבקשה אני חייב עזרה אני תקוע במשחק מאפיה בשלב שצריך להרוג את MORENO שאני בתוך האזור הזה שלו ויש שם הרבה מחסנים עם עצים ואיזה רכבת אחת חשודה שכל הזמן צופרת ואין לי מושג מה צריך לעשות ואיפה הוא ואיך הורגים אותו בבקשה שמישהו יעזור לי כי אני משתגע

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mrbig,

לא הצלחתי להתחבר , נכנסתי להגדרות של ה STEAM וראיתי שאני מוגדר בגרמניה , אז שינתי ל ISREAL ואת הגדרות הרשת שמתי ל 2M ומעלה אבל אח"כ הוא הראה לי שה LAN שלי STRICT ואני לא מצליח להתחבר בכלל לשום משחק (מריף את הפינגים עד הסוף ואני מחכה 5 דקות ולא מתחבר.) יש לי מודם של בזק שנקרא PRIVATE BOX - לא מצאתי איך להכנס להגדרות....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by BAGINS,

שלום לכולם! יש לי אקס בוקס מגרסה ישנה יחסית עם צ'יפ. הבוקס לא מזהה cd-r רגילים שצרבתי בעזרת המחשב שלי. הכוונה הייתה לרטות סרטים בעזאת הx box media player -הבוקס מזהז דיסקי אודיו רגילים -צרבתי את הדיסקים במהירות הכי נמוכה -ניסיתי גם teac וגם silverline מישהו יודע אם יש דרך כלשהי שהוא יזהה cd-r? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by matanch,

שלום רציתי לדעת מה ההגדרות המקסימליות שאני יכול להשים במשחק ושהמשחק ירוץ חלק להלן מפרט מחשב: מעבד i5 זיכרון 4gb ddr3 כרטיס מסך GTX550TI מסך מחשב גודל 32" רזולוציה מקסימלית 1360x768 מערכת הפעלה win 7 64bit עוד שאלה האם תוספת של זיכרון ram יכולה לשפר פה את הביצועים?! תודה מראש לכולם! מתן

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. בשעה טובה הגעתי ל UNDEAD אבל את הדבר הכי פשוט כמו חטיבת עצים אני לא מצליח! משהו יכול בבקשה לעזור לי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים