משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://www.simplycdkeys.com/origin/battlefield-4-battlefield-4-premium-service-dlc-bundle אם לא על איזה אתר טוב אתם ממליצים לי לאותה חבילה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לפרוץ לאיזשהו בית, אבל נגמרו לי הLOCKPICS. יש לי את הכישוף שפותח מנעולים ברמה הכי קלה, אבל זה מנעול ברמה קלה... איך אני יכול ללמוד איזשהו כישוף או משהו בשביל שאני יוכל לפרוץ את המנעול?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ז'אנר הגיימינג שנולד מתוך Diablo חווה רנסנס אמיתי - רעב השחקנים וביקוש השוק מובילים למבול גדול של כותרים חדשים ושאפתניים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי את התרד הרשמי אבל התגובה האחרונה בו לפני 8 חודשים אז לא רציתי להקפיץ אני בפרק 14, וראיתי באינטרנט שאחרי שמסיימים את המשחק אי אפשר להסתובב בעיר אלא המשחק נגמר יש דרך לשחק בלי משימות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אי אפשר להעלות את המשחק, שאני מעלה אותו הוא נטען ויוצא לשולחן העבודה ובחלון צ"טים כזה הוא רושם לי... אפשר קצת עזרה אני מיתבאס רצח.....תודה. אני על Q6600 וX1950PRO כך שאין סיבה לבעיה מבחינה חומרתית... ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features: GL_ARB_occlusion_query ******************** --------------- BSE Shutdown ---------------- --------------------------------------------- Shutting down OpenGL subsystem ...releasing DC ...destroying window ...resetting display ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL idRenderSystem::Shutdown() Shutting down performance queries Error during initialization
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן באיזה פרקים? ואיך הם? (אני מחפש אותם בנרות, חוץ מאת CLASH OF THE DRAGONS).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים שמחוברים ברשת בעזרת קבל רשת והם על אותו חשבון קאונטר שאני מנסה להיכנס לסרבר הוא אומר שיענו אני נימצא בו כבר (עם המחשב השני) איך אני יכול לשחק בשתי המחשבים באותו סרבר עם אותו חשבון ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו הם גאונים וזה יהיה זמין בתקופת החיים שלנו
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה משחקים יהיו עם תמיכה ב- DX10 פרט לקרייסיס ? ולוותיקים שבינכם, שיצא DX9 איך זה היה ? תוך כמה זמן כל משחק שיצא תמך בזה ? האם היו חייבים את זה כדי לשחק ? וכו ... ויש לי עוד שאלה.. מה אתם אומרים על JUST CAUSE ? הרבה מאוד אמרו לי שהוא ממש גורע ויש כמה שאמרו שזה משחק תותח ... מה אתם אומרים עליו ? והאם הוא יעבוד לי על MID ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה... Max Payne פעל נפלא על מערכת מבוססת P3-600EB עם 384Mhz זיכרון SDRAM וכרטיס Matrox G-400 Max. (Win Xp Pro) סיימתי וניסיתי להתקין גם על מחשב נוסף וחזק הרבה יותר: AMD Xp 1800 Hercules Radeon 8500le 256m - DDR 3000 לוח - Epox (winXP Pro) המשחק עולה, אבל כשאני מעלה את השלב הראשון שלו, הוא מתחיל לטעון ופתאום - נעלם! ואני חוזר לוינדווס.... ניסיתי דרייברים חדשים לכרטיס, Patch למשחק....כלום... מה לעשות? מה זה יכול להיות? :lsvader: איפה לחפש את הבעייה? נראה לי שזה קשור להגשרות של winXP, אבל זו רק תחושת בטן..... :s05: :s05: :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בליזארד ממשיכה לכבוש את השחקנים בכל פעם מחדש. משחק הפעולה המקוון החדש שלה, Overwatch, חוגג השקה מוצלחת ביותר עם מעל לשבעה מיליון שחקנים שרכשו והחלו לשחק בו בתוך כעשרה ימים מאז הושק רשמית - מה שהופך את תחילת הדרך שלו לאחת מהמוצלחות ביותר מאז ומעולם, על אחת כמה וכמה כאשר מדובר במותג חדש לגמרי. https://goo.gl/n2ZqM3
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה חבילות שאני מוכן להחליף. אני פשוט לא מוכן לקנות את המפתחות אליהם... יש לי את החבילות הבאות: #26, #41, #44, #45. יש פה מישהו שרוצה אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה הייחודי של סטודיו Creative Assembly יושק בעוד קצת יותר מחודש, ומספק לנו סרטון משחקיות עדכני וגם מידע אודות חבילות תוכן חינמיות שיוענקו לשחקנים לאחר ההשקה אנחנו ממשיכים לספור את הימים שנותרו עד להשקתו המיועדת של אחד ממשחקי האסטרטגיה המסקרנים ביותרבשנים האחרונות – הכותר שינסה לשלב בין העולם הבדיוני העשיר של המותג Warhammer לבין היכולת המופלאה של סטודיו Creative Assembly ליצור משחקי אסטרטגיה וטקטיקה עמוקים, מאתגרים, מהנים ומרהיבים למראה. קשה לנבא מראש האם הקונספט הייחודי הזה יצליח והאם הוא יהיה מלוטש וחכם מספיק בכדי לקרוץ הן לחובבי סדרת Total War הוותיקים והן למעריצי Warhammer למיניהם, אך עד שנוכל לבחון את העניין באופן אישי במפתחת מפרסמים סרטו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משחק היריות המקוון החדש מבית בליזארד צבר כבר 7 מיליון שחקנים ברחבי העולם, אך האם הוא באמת מצדיק את העניין העצום שהתעורר סביבו? התשובות בפנים אם נסתכל לרגע על סוג המשחקים ששולטים בזירת משחקי המולטיפלייר והספורט האלקטרוני בשנים האחרונות, נגלה שמדובר בעיקר במשחקים מבוססי דמויות גיבורים. גם לחברת Blizzard יש מה לאמר בנושא, ולאחר שהוציאה את הגרסא שלהם למשחקי מובה, Heroes of the Storm, כעת היא ממשיכה עם הטרנד עם משחק מוטיפלייר יריות צבעוני, מהיר ומלוטש בו תוכלו לשחק אחת מתוך עשרים ואחת דמויות שונות – Overwatch. המשחקיות של Overwatch קצת יורשת את הרעיון מ-Team Fortress 2. בכל קרב תצטרפו לקבוצה של שישה אנשים נגד קבוצה יריבה של שישה, ותמצאו את עצמכם באחת מתוך שתיים…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אנחנו עדיין לא יודעים מתי בדיוק הרחבת ה-Blood and Wine תהיה זמינה לרכישה והורדה, אך יש לנו סט של תמונות חדשות ממנה שמצדיקות את השם שקיבלה בעוד קצת פחות מחודש יחגוג המשחק The Witcher 3, אחד המשחקים המוצלחים והאהובים ביותר לשנת 2015 וכנראה שגם בעשור האחרון כולו, יום הולדת שנה להשקתו – אבל נראה שזה ממש לא מונע מהמפתחת CD Project RED להמשיך ולהשקיע את מרבית זמנה בהמשך הפיתוח והשידרוג של הכותר, כאילו הגיע אל החנויות ממש זה עתה. אחרי שלל תכני ה-DLC הצנועים והחינמיים שקיבלו כל אלו שרכשו את הכותר, ואחרי חבילת ההרחבה Hearts of Stoneשהושק באוקטובר בשנה שעברה תוך כדי שהיא זוכה לביקורות ושבחים כמעט כמו The Witcher 3 עצמו – כעת האנשים שמאחורי משחק התפקידים עמלים…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
עברתי את כל המשימות , עכשיו אני במשימה של S בשכונה שלי כשאני הולך למשימה אז זה לא נותן לי לעשות את המשימה זה כותב לי שאני צריך לחסל/להשתלט על כנופיות טרור ואחרי שאני יעשה את זה אז זה יאפשר לי לעשות את המשימה . השאלה שלי זה איך אני משתלט/מחסל כנופיות טרור ? איך הם נראים ואיפה הם ? זה הקטע הזה שכל הבתים בלוס סנטוס בוערים ויש בלאגנים ברחוב .
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בנרות ולא מוצא גיטר הירו שכולל משחק + גיטרה למחשב בחנות שנמצאת בארץ, עדיפות לחיפה. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חנויות הגיימינג הפופולריות של פלטפורמות ה-Steam וה-GOG מציעות לכם מבצעים מעניינים משלהן לרגל חג הקניות המקוון הגדול לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן לגרום ל-Red Alert 1 לעבוד תחת XP? (דיסק מקורי למעונינים)
-
יש לי ADSL של AQUANET - חבילה הכי קטנה - אבל עדיין כשאני עושה בדיקות יוצאות לי תוצאות טובות מאד. כשאני מתחיל לשחק קאוונטר סטרייק בשרת פומבי דרך ASE - מדי פעם הפינג שלי עולה ל-300 ונראה כמו פריימים... אני יודע שזה לא פריימינג כי: א. אני מסתכל בתאב על הפינג ואני רואה 300 ב. כשאנ פותח שרת לבדי אין לי שום דבר... זה פשוט בלתי אפשרי לשחק כך - אז בבקשה תעזרו לי!!! ( אני מת על המשחק הזה... ) :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש בעיות בתצוגה של הטקסטורה במשחק(בסרטון שצילמתי- זה מתבטא בצמחייה) הצמחייה מופיעה רק כשאני מתקרב, בעיקר משנייה 10. תלחצו על כפתור ה- HD!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צפו: GTA V במחשב האישי לעומת הקונסולות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-gta-v-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%aa/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-