משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
nfs:hot pursuit 1 or 2 nfs:high stakes 1 or 2 ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שאני משחק בג'נרלס אחרי מספר דקות מתחילות להיות תקיעות קטנות לשבריר שניה וזה נורא מעצבן. אני משחק על רמת פרטים בינונית. יש לי ATI Radeon 9500 Pro 128 MB של הרקולס ( תוך יומיים מיום ההזמנה הוא היה אצלי ). יש למישהו מושג למה יש תקיעות ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק ב mw2 דרך alterIWnet כבר כמעט שנה (דירוג 70) השאלה שלי אם ידוע לכם על קבוצות ישראליות שגם משחקות שם ? ואם כן איך אפשר להצטרף לקבוצות האלה ? תודה לעוזרים ושבוע טוב .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה הגעתי ל UNDEAD אבל את הדבר הכי פשוט כמו חטיבת עצים אני לא מצליח! משהו יכול בבקשה לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ראיתי את WOW בחנות דומה לאופיס דיפו באשדוד ב100 ש"ח.. ואז נזכרתי שיש למשחק החדש גם כמה חודשים חינם וראיתי שבאמת כתוב באותיות קטנות למטה שהמשחק מגיע עם שלושה חודשים חינם. אז השאלות הן כדקלמן: 1: אני זוכר שקראתי איפשהו שהמשחקים שנמכרים עכשיו מגיעים עם חודש חינם, האם זה נכון? ואם כתוב על הקופסא 3 אז זה יכול להשתנות פתאום לחודש? 2. אני זוכר שקראתי איפשהו שהפינגים לאחרונה ממש גרועים, האם זה נכון? למישהו יש netvision בADSL ויכול להגיד לי מה הפינגים שלו במהלך היום? 3.ובכלל נראה לכם עסקה טובה? בתודה ;-)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי משחק דרך ההאינטרנט והגיע לי הסידי'קי התקנתי את המשחק ובדקתי שבאמת לא היה שימוש בסידיקי ולאחר מכן שיניתי את הסיסמא והגדרתי שם מייל...המשחק עבד כמו שצריך והתחלתי את הרקוד מהתחלה .. לאחר שבוע שאני מנסה להתחבר הוא טוען שהסידיקי בשימוש הכנסתי שם את הפרטים הנכונים וזה מבקש ממני לתת בנוסף CD KEY כמו שקיבלתי בהתחלה וזה עדיין לא עובד . מבקש את עזרתכם ,למי אוכל לפנות ומה לעשות כל עזרה שתתקבל אודה לכם מאוד...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המפרט שלי הוא כזה: amd 64 3000; 1gb ram; geforce 7600gt אני מריץ את המשחק על medium detail; רזולוציה של 1024*768 על 16 ביט; draw distance של פחות מ50 אחוז. בלי AA. למרות הקונפיגורציה הנמוכה אני מקבל דיטייל ממוצע של בערך 50FPS. לטעמי זה מאד לא מספק...האם לדעתכם זה FPS נורמלי למפרט שלי, או שאולי יש בעיה כלשהי?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אמורה לצאת הרחבה למשחק הזה בקרוב או בכלל תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גאןבאונד- חרשתי פעם עכשיו נמאס לי - יפה www.gunbound.net סרויול פרוג'ט -ממש יפה http://www.survival.com.my/ מאפל סטורי התחלתי לשחק בו - מעצבן קצת ולא מובן אבל חמוד http://www.mapleglobal.com/ יש לכם להוסיף משחקים יפים לאוסף ? (בגייםאקסטרה אין משהו מעניין)
-
אז ככה בזק פתחו שרתים מהירים מאוד במיוחד ללקחות בזק בין-לאומי של HALO,CS,AMERICAS ARMY הסרברים במהירות 30 PING זה האתר של בזק משחקים: games.bezeqint.net תהנו
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכיב האונליין התחרותי של הלהיט החדש מחברת Rockstar נכנס אל שלב בדיקות הבטא שלו, לקראת השקה רשמית שתוכל להפוך את ההתמכרות לגדולה אף יותר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון נתקלתי בהרבה דירוגים של משחקים, ואני לא יודע לאיזה גיל הם מתכוונים משהוא יכול להגיד לי מה הגיל של כול אחד מהגירוגי גיל? והכי חשוב - לאיזה גילאים זה RP? אלון
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שמתי AIRBONE מוגנים והרגו לי אותם עד ל1..טוב ואז כדי להרוג ת1 המסכן הזה לקח לכוחות שנגדי איזה 2-3 דקות!!מה הם מפגרים???(היו נגדי איזה 4 כוחות של RIFLEMAN) סיפור מפגר יותר..הוא במשימה השלישית..שאני עוזב תHQ לצלף הראשון איפה שיש תטיל הזה...הוא הרג לי HEVY MACHINE GUN וAIRBONE כשהם תקפו יחד!! ומה הקטע!הצלף עמד ביציאה מהבניין שיש לפחות 2 מטרים סביבו רקים,,,זאת אומרת שקל מאוד להרוג אותו,והכוח שלי נהרג אחד אחרי השני! משהו מצחיק הוא שהיריות של הHMG פוגעים בצדדים ודפקו בו לו..כאילו הם כמה עיוורים.. עכשיו.אני לא מבין למה הוא מקבל ציונים כאלה גבוהים!!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המשחק הזה די המון זמן. כששיחקתי בו במחשב הישן המשחק היה רץ על מינימום ולפעמים גם די לאט אבל הבעיה שאני אזכיר בהמשך לא הייתה קיימת. כרגע במחשב הדי חדש שלי (מפרט בצד) המחשב כמובן מריץ את המשחק חלק רק שיש בעיה קטנה בסאונד, הבעיה היא שיש קטעים מסוימים (בד"כ שיורד גשם במשחק) שאני לא שומע את האנשים שמדברים או את הצעדים שלי, גם ביריות אני שומע רק את הבס... מוזר. תעירו לי אם לא הייתי כל כך מובן. לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.charlieintel.com/2013/08/21/dedicated-servers-for-ghosts-mp-reportedly-coming-to-pc/
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא שיחקתי בערך 7 שנים בתקופה שלי היה COD4 וקרייסיס מחפש משחקים דומים שירצו על הלפטופ שלי הוא לא כזה חזק כרטיס אנבידיה MX150 לא חייב משחקים חדשים כיוון שלא שיחקתי הרבה מאוד שנים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה (או שלא?) עם מערכת ה Steam של Valve . אתמול התקנתי שוב את ה HL2 המקורי שלי (אם יש בעיות אני יצלם בפלא ויעלה לפה תמונה של הקופסא) ולאחר ההתקנה הסטים ישר עושה לעצמו אפדייט.הבעיה היא שההורדה מהשרת הדפוק שלהם היא על 2קילובייט אם בכלל.אני כבר מאתמול בלילה עד עכשיו מוריד וזה על 31 אחוז..פעם זה היה בחצי שעה מגיע ל100%. יכול להיות שזה ממש איטי אצלי בגלל שיש לי כרגע בעיות עם בזק ואני גולש על מהירות הורדה של 750.אם למישהו יש את החבילה של העדכון בHTTP-תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם... אני משחק איזה 7 דקות במשחק... ולאחר מכן אני מקבל את ההודעה הזו ואז המשחק חוזר לתפריט של הסרברים... ובעצם אני לא יכול לשחק יותר מ-7 דקות ! למה ? נ.ב היום בא אליי טכנאי של האינטרנט והוא החליף לי את המודם (שהיה מקולקל) ואפילו הבעיה נמשכת ! למה זה ? איך אני פותר את הבעיה ?! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי משחקים סוערים בUT2003 החלטתי לגוון קצת את משחקי הרשת שלי ושמעתי טובות על באטלפילד. נכנסתי למשחק ובכלל הוא כבד מאוד (מפרט בצד) כל פעם שעושים אסקייפ הוא מתחיל להחזיר רזולוציות וסיפור שלם, וגם כותב שווינדואז מוסיף עוד זכרון PAGING (מה שלא קורה באנריל. אחרי שהתעלמתי מהם וניסיתי לשחק קצת במשחק יחיד הספקתי להגיע לשיא של 15 שניות במטוס בלי להתרסק. איך שולטים בזה ? צריך כל הזמן לדאוג למהירות אחרת הוא נופל, לפעמים כשעולים הוא בכלל יורד, והפניות הם איטיות מאוד או על ציר - מה שגורם לעוד ריסוק. ומה בדיוק המטרה כאן ? אין למשחק שום טוטוריאל ובהסבר אומרים לי להשתלט על חצי מהבסיסים אבל בצד בכלל יש מין מדד של מספרים מ156. בקיצור - מישהו יכול לעשות לי סדר ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט בצד ימין אני מת לשחק במשחק F.E.A.R האם הוא ירוץ לי טוב במחשב החדש שיגיע עוד שבוע וחצי?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
NOM WINS. REPLAY: http://www.leaguereplays.com/replays/match/224707/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Preview מעניין של MaxPayne2 מוצג באתר Gamespot.. מומלץ לקרוא ולראות את התמונות החדשות. ניתן לראות בבירו בתמונות החדשות ששיפרו מעט את המנוע הגראפי, למרות שלפי התמונות (ובאמצעות עין חדה) ניתן להבחין שהמשחק עדיין סובל ממספר מהבעיות שהיו גם במשחק הראשון. אבל אולי הבשורה הכי גדולה היא ששינו לו את הפנים, ועכשיו הוא נראה סתם מעוצבן ולא במצב של עצירות תמידית.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-