עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Delux,

אני משחק במשחק הזה והוא קצת ישן ורציתי לדעת כבר עברו שלוש שנים ואז יצירתו אז למה לא יצא NOX 2

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. משחק היריות המקוון החדש מבית בליזארד צבר כבר 7 מיליון שחקנים ברחבי העולם, אך האם הוא באמת מצדיק את העניין העצום שהתעורר סביבו? התשובות בפנים אם נסתכל לרגע על סוג המשחקים ששולטים בזירת משחקי המולטיפלייר והספורט האלקטרוני בשנים האחרונות, נגלה שמדובר בעיקר במשחקים מבוססי דמויות גיבורים. גם לחברת Blizzard יש מה לאמר בנושא, ולאחר שהוציאה את הגרסא שלהם למשחקי מובה, Heroes of the Storm, כעת היא ממשיכה עם הטרנד עם משחק מוטיפלייר יריות צבעוני, מהיר ומלוטש בו תוכלו לשחק אחת מתוך עשרים ואחת דמויות שונות – Overwatch. המשחקיות של Overwatch קצת יורשת את הרעיון מ-Team Fortress 2. בכל קרב תצטרפו לקבוצה של שישה אנשים נגד קבוצה יריבה של שישה, ותמצאו את עצמכם באחת מתוך שתיים…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shahar91,

בן דוד שלי התקין את המשחק בגירסא של SKIDROW והמשחק עובד לי בתקיעות כול הזמן ולעומת זאת אצל חבר שלו עובד מעולה. פירוט מחשב: כרטיס מסך - Geforce GTS 450 חדש 1GB מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם - GIGABYTE P35-DS3L זכרונות - 4GB DDR2 יכול להיות שיש בעיה עם הDirectX במחשב וצריך למחוק אותו לגמרי ולהתקין שוב?? הגירסא שלו עכשיו הכי מעודכנת זה משנה אם הווינדוס הוא 64 או 32?? במחשב כזה כדי 64? המשחקים יעבדו יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by naoriko,

נתקעתי במשחק שיפרתי את האוטו כמה שאפשר עשיתי את כל כל כל המשימות לא נשאר כלום לקחתי את האחרון האחרון שאני יכול לקבל שיפרתי אותו בכל בצבעים ואין לא נפתחות משימות ואני רק ב-47% של המשחק...! מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי תגריסת פרימיום ולפי מה שהבנתי אני צריך לקבל חודש ראשון חינם אבל משום מה לא ראיתי דבר כזה המכשיר נקנה בסין עכשיו איך אני אמור להתחבר ל-LIVE? יש איזה חלק מיוחד שאני צריך לקנות בנוסף למנוי של ה-Live? כי שאני בא להתחבר דרך התפריט הראשי הוא לא נותן ועוד דבר אם אני קונה משחק אורגינל בPAL הוא יעבוד לי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by HGIK,

קניתי משחק והוא תומך רק ב windows xp ולי יש רק windows vista מה עלי לעשות כדי להפעיל משחק . תודה........

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by POPSTAR,

עברתי את כל המשימות , עכשיו אני במשימה של S בשכונה שלי כשאני הולך למשימה אז זה לא נותן לי לעשות את המשימה זה כותב לי שאני צריך לחסל/להשתלט על כנופיות טרור ואחרי שאני יעשה את זה אז זה יאפשר לי לעשות את המשימה . השאלה שלי זה איך אני משתלט/מחסל כנופיות טרור ? איך הם נראים ואיפה הם ? זה הקטע הזה שכל הבתים בלוס סנטוס בוערים ויש בלאגנים ברחוב .

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dan9,

בוקר טוב לכולם! אני משחק במשחק עם שלט xbox360 הכל עובד יופי אבל במקום כפתורים של xbox מופיעה לי סמנים של מקלדת.. אין לזה תמיכה מלאה? או אולי איזה פאץ שמשנה/מתקן את הדבר הזה? אחרת זה פחות נוח!!

9. Started by GameGems,

מה קורה שגיימרים מחליטים ליצור מחווה לכותרים האהובים עליהם? התשובות בפנים, והן עשויות להפתיע אתכם לכתבה

10. עבר לפורום תוכנה - לינק!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yotam360,

המשחקים האלה כבר מתחילים קצת לשעמם. אז איזה משחק שדומה לאחד מהם את מכירים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by GameGems,

Hearthstone: Heroes of Warcraft Hearthstone הוא משחק קלפים חינמי מבית Blizzard, שמציג משחק קל ללמידה גם עבור אלה שחדשים לז'אנר משחקי הקלפים. בHearthstone אתם יכולים להלחם נגד יריבים מכל רחבי האינטרנט, נגד חברים או נגד המחשב. מה שמייחד את Hearthstone ממשחקי קלפים אחרים, הוא שאתם יכולים לבחור גיבור אחד מתוך תשעה, שלו יכולת מיוחדת שניתן לנצל פעם בתור, בנוסף לקלפים שלכם. קלפים במשחק ניתן לצבור בכמה דרכים, אבל הדרך העיקרית היא פשוט לקנות חבילה בחנות, בכסף של המשחק או בכסף אמיתי (לחסרי סבלנות).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DrayModeAPB,

כללי APB הוא משחק יריות המתמקד במלחמה בין הפושעים לשוטרים בעיר San Paro. במשחק נמצאים מספר NPCים שאותם מעלים רמות ועם כל רמה נפתחים דברים חדשים שניתן לרכוש החל מנשקים,בגדים,רכבים,סמלים ועד לשיפורים לנשק ולרכב. למשחק יש 3 "מודים" של מפות: Social district כאן ניתן לעצב רכבים,לעצב את השחקן שלך,לעצב סמלים לקנות חפצים של אנשים אחרים דרך מערכת מכירה פומבית וסתם להסתובב ולדבר עם אנשים אחרים כשמשעמם. Mission districts 2 מפות גדולות שבהם ניתן לבצע משימות דרך מערכת בניית קבוצות שבוחרת מספר שחקנים מצד הפושעים ומספר שחקנים מצד השוטרים ויוצרת משימה דו-צדדית (2vs2, 3vs3 וכו'), כשאחת הקבוצות צריכה לבצע משימות והקבוצה השניה צריכה למנוע מהם לבצע את המשימה. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Gosha,

לא יודע, פשוט לא עושה לי את זה המשחק הזה. כל החרבות והאבירים והקסמים - לא, זה לא אני. וחבל, כי המשחקיות מעולה! אני מת על משחקי Sandbox, שמטיילים בעולם ועושים מה שרוצים בו, עם עליית רמות והכל, אבל התפאורה הזאת של העולם הפנטזי הורסת לי הכל. יש אולי איזה מודים למשחק שהופכים את עלילתו לסגנון מדע בדיוני - עתידני כזאת? או אולי אפילו משהו מציאותי, כל דבר - רק להעיף את כל הפיות האלו מהמסך שלי. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. זה נראה לי מגניב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by MishaK,

Have Phan.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by La Or,

אהלן אנשים.. אני מחפש את המשחק הכי חזק שיש היום, המשחק שבשביל להפעיל את ההגדרות המקסימליות שלו צריך מחשב של חיל האוויר וזה בגלל שאבא שלי אמר שאני אביא לו את המשחק הכי חזק היום בשוק והוא יקנה לי מחשב שיחזיק את המשחק על הגדרות הכי גבוההות אז אני שואל אתכם אנשים אז תביאו את המשחק פשוט הכי הכי חזק שיש תודה חברה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שליש מהדיון של MW2 מלא בהודעות על בעיות של סטים, נראה לי מתאים לפתוח דיון כזה. תתלוננו פה על כל הבעיות שלכם עם סטים, כולם ימצאו פתרונות לכולם אה ועוד דבר. בלי ספאם בבקשה, לא נעים לקרוא שטויות. בתור התחלה יש פה (למטה) משהו כמו חצי מהפתרונות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ז'אנר הגיימינג שנולד מתוך Diablo חווה רנסנס אמיתי - רעב השחקנים וביקוש השוק מובילים למבול גדול של כותרים חדשים ושאפתניים לכתבה

20. קודם כל זו הפעם הראשונה שאני משחק משחק ברשת. 1 מה המטרה במשחק ? 2 שאני למשל הקב' הכחולה ואני רואה מרחוק חיילים אלו הם החיילים מהקב' שלי או האוייבים ? יש בכלל מצב לראות אותם מרחוק ? 3 בא לי רכב עם מישהו מהקב' שלי וציפצף לי שאני יעלה עליו,איך עושים את זה ? (לא ידעתי אז קפצתי לו על המכסה מנוע,נפלתי ונדרסתי חחחח ) 4 אם אני רואה למשל רכב שעומד אני יכול לנהוג בו או שתלוי איזה שחקן אני בוחר ? 5 לפעמים אחרי שאני בוחר תפקיד (בד"כ אני בוחר בחייל עם ה-M16) ומקום במפה אני מוצא את עצמי במקום מבודד ולוקח לי שעה להגיע לאיפה שכולם נמצאים,למה זה קורה לי ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אי אפשר להעלות את המשחק, שאני מעלה אותו הוא נטען ויוצא לשולחן העבודה ובחלון צ"טים כזה הוא רושם לי... אפשר קצת עזרה אני מיתבאס רצח.....תודה. אני על Q6600 וX1950PRO כך שאין סיבה לבעיה מבחינה חומרתית... ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features: GL_ARB_occlusion_query ******************** --------------- BSE Shutdown ---------------- --------------------------------------------- Shutting down OpenGL subsystem ...releasing DC ...destroying window ...resetting display ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL idRenderSystem::Shutdown() Shutting down performance queries Error during initialization

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nice-1,

אם כן באיזה פרקים? ואיך הם? (אני מחפש אותם בנרות, חוץ מאת CLASH OF THE DRAGONS).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Master_K,

אנשים... אני שובר את הראש פה איזה משחק מבין השלושה הכי טוב... כרגע אני חושב ש3 זה סתם מריחה מגעילה ל2... 2 הוא חמוד אבל לדעתי אין כמו הכי ראשון... פשוט וטוב... מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by IlanF,

Humble Indie Bundle חוזרת עם עוד חבילת משחקים מעולה במסגרת "שלם כמה שתרצה" https://www.humblebundle.com הפעם בחבילה: Rochard Shatter S.P.A.Z Torchlight Vessel ואם לשלם מעל הממוצע: Dustforce

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ohadzamir,

שלום! יש לי בעיה, התקנתי את RED ALERT 2 ו - YURI'S REVENEGR מדיסק מקורי וגם מלא מקורי כאשר ניסיתי להפעיל אותו (GAME.EXE, YURI.EXE) הוא הראה מסך שחור (כאילו הוא מפעיל) ואז חזר לוינדוס אני משתמש בוינדוס XP והמשחק אמור לעבוד בגירסת וינדוס זו (הוא כבר עבד) כל הדרייברים מותקנים כמו שצריך (בדקתי בתוכנה הזאת של הDIRECTX ולא היו בעיות ) אפילו הורדתי דרייברים מעודכנים יותר לכרטיס מסך (REDEON 9600 PRO) , עשיתי גם אתחול לכונן C (המשחק מותקן בD) וזה לא עוזר!!! לעוד מישהו זה קרה??? מה אפשר לעשות כדי להפעיל??? עזרו לי!!!!!!!! תודה! אוהד

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.