עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. איך קוראים למשחק של צבי הנינג'ה החדש למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ea666,

פעם שחקתי עם חבר שלי משחק שיש מטוסים של 4 צבאות. רואים את המשחק ממבט מהצד. המסך מחולק לכמה חלקים ככה שכל חלק הוא קטע של האזור שמשחקים בו המטרה זה להפיל את המטוס של האויב. ממריאים מבסיס כזה קטן... יש 3 כפתורים עיקריים 1=מניע את המטוס 2=פצצות 3=יריות המשחק הוא די ישן... אבל אני ממש רוצה אותו.. אז אם משהו יודע איך קוראים למשחק שיגיב בבקשה.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by pro.surfer,

מה שכתוב בכותרת אני מוצא רק את ה WARHEAD וכבר סיימתי אותו. תודה טל.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by kse,

GeForce 8800GTS 3.00 GHz DX 9 Windows XP HIGH / MINIMUM / LOW ?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  5. Started by Impreza,

חיפשתי מלא ולא מצאתי.. אני צריך תפקודה בקונסול שיראו את ה FPS תודה

• 7 תגובות
    • 7.7k צפיות
  6. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

איך אתם יודעים כמה פריימים יש לכם? אני רואה שאנשים יודעים כמה יש להם בכל משחק....איך???????.

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by The_magament,

אני לא יודע אם זה בכוונה או לא, אבל לפי סרטון הדגמה של SC-II יש בו מלא דברים בול כמו ב-CNC! למשל הספנית אם, שיכולה להיות רק אחת והיא עולה מלא כסף... כמו ב-CNC! וגם ה-NUCLEAR MISSILE שנטען לאחר מלא זמן והורס איזה אזור שאתה רוצה... אפילו עם אותו שם! ובכלל הכול שם דומה ל-CNC... באנשים, במראה הכללי :s05: בקיצור, לא יודע... גם לכם זה נראה או שזה רק לי?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by MDK,

לפני כמה שבועות העלתי פה ת'רד על כך שהוא דופק ERROR ויוצא מהמשחק בהגדרות הכי גבוהות. עכשיו הוא אמנם לא עושה את זה, אבל הוא עדיין לפעמים נתקע כזה באמצע המשחק לכמה שניות וגם עובד נורא ואיום על 1024X768 עם AAX4.......מוזר.. : יש לי geforce 4 ti 4200 128mb

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  9. היי! יש ברשותי אקסבוקס שמחובר לרשת, לפי דעתי הוא מחובר על 10MBPS , איפה אני בודק את ההגדרה הזו ואם יש צורך משנה ל100MBPS? תודה!

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by KKK,

שאלה בכותרת תודה ;D

• 15 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

אני לא יודע מתי לשמור ... כאילו יש לי כפתו SAVE רק בתפריט הראשי ואני לא יכול לצאת אליו באמצע משחק ... ואין לי כפתור SAVE ב"תפריט ה ESC" שאני עושה (כשלוחצים איסקייפ תמיד אז יש תפריט קטן) ... ???

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  12. אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא למחוק את הדמויות...מה עושים? ואם לא שיחקתי בערך חודשיים אז הדמות שלי נמחקת מהשרת בכלל??? תודה

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by N.S,

הכתורת אומר הכל

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by kub,

למזלייייייייייי הרב שמרתי במחשב של אחי את השמירה שלי בNFSU2 עם האימפרזה המדהימה שלי אבל עשיתי פורמט ועכשיו אין שם כלום איך אני שם את השמירה שלי במשחק?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by tal.t,

שלום התערבתי אם חבר שלי יש לי מחשב בעל כרטיס מסך HD 4870 1GB ומפרט טוב מתאים לגיימר אם אני מחבר את המחשב שלי ואת האקס בוקס שלו לאותה טלוויזיה איפה ייראו יותר טוב? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי אני מנסה כבר חודש+- לעשות "Alley-opp " בSlam-dunk ואני לא מצליח, עברתי על כל הלחצנים וני לא מצליח, הלכתי בית הספר הזה במשחק ולא הבנתי כלום ממה שאמרו שם. מה עושים<? תודה מראש Install תמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Shavoigen,

אהלן,אני מחפש דריברים ל8800GT WIN XP למשחקים (ואת הדריבר שמשפר את קריסיס) מה יהיה הכי טוב להוריד?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  18. אני אישית מעדיף שמה את הקסמים הקבועים שלי, וגם חרב אחת גדולה, ועוד חרב קטנה+שיריון, וחץ וקשת, ומטה קסם מועדף. מה אתם דוחפים שמה?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  19. שלום אני מעוניין להיכנס לתחום נכון לעכשיו יש לי 15 מגה נפח הורדה והעלאה מגיע ל-0.75 MB בדקתי דרך twich והזרמת המשחק לא הייתה משהו בלשון המעטה.. שאלותיי הן: 1. איזה נפח אינטרנט עלי לרכוש כדי להזרים משחק ברזולוציות של 1080 ויותר במילים אחרות באיכויות מקסימלית כמו שאני רואה במשחק מול המסך (ראיתי סרטונים ביוטיוב ובהם נאמר שצריך MB 10 הורדה ו-5 MB העלאה יש בזה משהו ? ) 2. ביחס למהירויות שהוזכרו ביוטיוב ניתן להשיג אותן בארץ ? כלומר האם יש חברה שבאמת מגיעה למהירויות שכאלו ? 3. האם נחוץ רכיב נוסף על מנת להגיע לרמה הזו ? מפרט המחשב שלי הוא כדלקמן: תודה

20. היום שידרגתי מ GF6800 ל GT240 עד כמה שאני מבין אני אוכל להריץ כל משחק שיצא בשנה וחצי הקרובות. מה פיספסתי חוץ מ: Call Of Duty: Modern Warfare 2 GTA IV BorderLands שאותם אני מתכוון להשיג בשבועות הקורבים?

21. זה רק אני או שאני כ"כ מה לשחק עכשיו? נמאס כבר מLeague of Legends ו Dota 2 עד שלא תצא ההרחבה הבאה אין מה לחפש ב World of Warcraft אין בארץ קהילה ל CS:GO Battlefield 4 עובד לסירוגין Wildstar איכזב בטרוף Heathstone זה יותר מידי מזל מה עושים?

22. Started by Mandheling,

זה מה שמופיע אצלי כרגע: Contrast Dishonored Metro: Last Light System Shock 2 The Elder Scrolls V: Skyrim S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Psychonauts RAGE Prince of Persia: The Sands of Time The Walking Dead Borderlands 2 Fallout: New Vegas Singularity Child of Light Gunpoint Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist BioShock 2 Deus Ex: Game of the Year Edition Quake 4

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. היי, רציתי לדעת אילו משחקים כיום תומכים בDX10 או אפילו 10.1? ואילו משחקים מהקרובים שעומדים לצאת יתמכו בDX 10 או 10.1. ואשמח לתאריכי היציאה שלהם... תודה.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by The Dom,

אני אוטוטו על סף עליית רמה הנה הפרופיל שלי: http://www.bf2player.com/index.php?page=stats&account=76159324&show=all אני לא יטדע מה לקחת.... אני מאד אוהב את הSPEC OPS אבל בזמן האחרון אני משתמש באנטי טנק. הגעתי למסקנה שאני חייב MACHINE GUN 1 ועוד משהו אבל ... מה כדי?

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  25. מי שעוד לא שמע.... בקיץ עומד לצאת תוספת למשחק הכי טוב השנה... והם עומדים להוסיף איזה 6 עמים... :smile1: אני הייתי מוסיף את : ישראל ויקינג הולנד יוון יפן (אני לא בטוח אם יש את העם הזה כבר) מדינה דרום אפריקאית

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.