משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
יש לי PES 2009 למחשב, וכשהפעלתי אותו קפצה הודעה שאמרה שהכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי להריץ את המשחק [נדרש 128MB ויש לי כרטיס ONBOARD] ובכל זאת הרצתי והוא עלה. אבל בתפריטים אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את האפשרויות גרפיקה [רזולוציה, רמת פרטים, כל השטויות..] ? תודה :]
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי PES 2009 למחשב, וכשהפעלתי אותו קפצה הודעה שאמרה שהכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי להריץ את המשחק [נדרש 128MB ויש לי כרטיס ONBOARD] ובכל זאת הרצתי והוא עלה. אבל בתפריטים אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את האפשרויות גרפיקה [רזולוציה, רמת פרטים, כל השטויות..] ? תודה :] ***הביאו לי לינק לרשימת סיקורים של כל המשחקים.. WTF זה לא עוזר.. ****
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הבנתי שהיה משחק כזה מתי הוא יצא ואיך קראו לו?
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איך אני נרשם למשחק Gunbound??+(תמונה) לא יודע הוא לא נותן לי ומילאתי את הכל אולי יש לי טעות... תודהה רבהההה לכל מי שמגיבב [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי 9600XT 512 זיכרון יעבוד על HIGH חלק? כי 2 עבד על 1280 HIGH ולא ראיתי שהיה בעיה.
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אצלי הוא לא עובד משהו...יש לי geforce 4 ti 4200 128mb, 512MB DDR 333, מעבד AMD 1800+.. המשחק יורד מתחת ל30 פריימים גם ב 1280X1024, למרות שהוא לא משחק חדש ולא כל כך כבד. וגם ראיתי אצל חבר שלי בזמנו עם הgeforce 2mx 400 שלו הריץ על 1024X768 על HIGH כמעט כמוני :-X איך אצלכם עובד למי שיש?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני יתן רמזים לשלב .{אני לא יודע אם זה נקרא שלב אבל כמובן זה שלב מאד מאד נמוך} מי שמבין איזה שלב אני מתכוון ויודע איך עוברים שיסביר לי... אז ככה. שלב לפני >שלב שאתה לוקח סירת מנוע בשביל להגיע לסימן שאלה השחור.שמה יש גם ספינות ואתה וצריך להרוס 3 מיכלים שנמצאים ברכבת לפני שהיא תיסע ואז חוזרים עם לבית של הבוס.אחרי זה זה נשמר .ואז מגיעים לבית הראשי ששם יש חיים .ואפשר לשמור. השלב שאני מדבר עליו >זה שלב שהסימן שאלה השחור ! לא רחוק מהבית הראשי .ובבית הראשי יש תרקטורון .אחרי שאני מקבל את המסימה מהאשה אני נוסע למקום ששם יש בערך 6 חצים אדומים שמסמומנים בכל מיני מקומות .וסתם באדמה.ויש הרבה יריבים וגם רכבים סגולים עם נשק בגג .ראיתי גם רמפות בכל מיני כיוונים. המקום נמצא …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני במפה הראשונה (הסתדרתי על הבאג הלא נורמלי שהיה לי במשחק..) - ללמוד איך להפעיל את היצור אומרים לי להוציא אותו החוצה , להאכיל אותו, עשיתי אחרי זה אומרים לי לקשור אותו לאבן .. עשיתי ואז מה.. כלום לא קורה.. איך עוברים את המפה ואני מנסה לשחרר את האחיזה של הרצועה מהאבן ולא הולך.. שעה אני מנסה וכלום.. מה אומר לקרות אחרי זה..?? עזרה..
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק dungeon siege2, יש ScreenShotes. יש גשר כזה שבנוי מ4 חלקים והיה צריך לפתוח בשבילו 4 סכרים קטנים, הבעיה שפתחתי את ארבעתם ורק 3 חלקים מהגשר מופיעים, מה הבעיה? יכול להיות אולי באג? תודה, eXXXtream [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
היגעתי לאיזה שלב שהיו 2 פסלים של איילים ולאחר שלקחתי חפץ כלשהו האיילים קמו לתחייה. מישהו יודע איך אני מביס אותם כי לא משנה מה שעיתי אפילו לא היגעתי למצב שאפילו רבע מהחיים שלהם ירדו?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק כרגע בספלינטר סל סוכן כפול והגעתי לשלב מתקדם שמבקשים ממני לסדר קוביה עם מספרים ורק אז אני יוכל לראות את המייל איך אני אמור לסדר אותה?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מגיע לקטע שאני נכנס באיזה דלת ויש בכול מקום אנשים רעים איך אני הורג אותם אם אתם לא זוכרים מה זה שלב 3 אז זה שלב שבו אני נכנס לכנסיה מהדלת האחורית
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בשלב 4 כל מה שהיה צריך לעשות זה לפוצץ את השער.אחרי זה בשלב 5 יענה אני יוצא מהבסיס של הרעים.אלה שהפצצתי להם את השער. שלב 5 מתחיל שרואים איזה 5 ירוקים שאיתי נילחמים עם האדומים ואז אני בא לעזור להם .יש לירוקים גם בסיס קטן משלהם.לי אין בסיס בכלל אני מתחיל רק עם פרשים וחיילים.טיילתי קצת בשלב ומצאתי 2 מנורות מזהב .אולי יש עוד. יש לאדומים בסיס מדי חזק שהחיילים לא מספיקים להרוג את כולם . לכן אני לא יודע מה עושים ומהם המנורות האלה שלקחתי.. בקיצור אני צריך הסבר מה המסימה בשלב הזה?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני כרגע בשלב שני, איך אני עובר לשלב השלישי שאפשר להטיס את הדודו? (עשיתי כבר חיפוש ולא מצאתי תשובה). חבר שלי אמר לי משהו בקשר לרכבת תחתית אבל לא הבנתי. תודה מראש. 8)
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אך אפשר לעבור את השלב אני עוצר את התנועה מזמן מלא אמבולנסים וגוררם לפינוי??? ויש אפשרות לעצור את התנועה שמתווספת כל הזמן??
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
חבר'ה איך עוברים ת'שלב האחרון בקווייק 4 שיש באמצע החדר כמו מוח ענק שאי אפשר לפגוע בו והמון מפלצות?!?!? תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
על מנת למלא את האבנים אני צריך להעניס לתוכם נשמות של כאלו שהרגתי, אבל לפני שאני הורג אותם אני צריך להטיל עלהם את הכישוף הזה איך עושים אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משער שבשביל ה Sniper School צריך להצליח לפגוע ב 36 מתוך 40 באימון הראשון, נכון? לפני כמה חודשים שהמשחק יצא כמעט הצלחתי פעם אבל כשחזרתי לשחק לאחרונה אני פוגע ממש עקום! אני (נגיד בעמידה) מכוון על המטרה (אזור אמצע גוף) עם הסקופ, מחכה שהוא (אני) יקח אוויר, מחכה חצי שנייה ויורה (לפני שהכוונת זזה שוב כמובן), לפעמים פוגע אבל המון פעמים לא! ולא ברור לי איך הצלחתי להחטיא כאשר אני מכוון למרכז המטרה והסמן ללא תזוזה :bash: תעזרו לי, תביאו טכניקות שלכם, משהו... :-\ משום מה נראה לי שעשו את הירי קשה יותר מאז הגרסא הראשונה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בcontrols של המשחק אין מקום להגדיר כזה כפתור ואני לא מוצא אותו, איך עושים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
Cheat List: Ultimate DOOM and DOOM 2: These are the Ultimate DOOM and DOOM 2 cheats which are only included with the Limited Edition Doom 3 game. * All Keys, All Weapons, and Full Ammo: hold down LEFT TRIGGER and press A,B,A,B * Berserk Mode: hold LEFT TRIGGER and press X,X,X,Y. * End Level: hold down LEFT TRIGGER and press A,A,B,B. * Chainsaw: hold down LEFT TRIGGER and press B,B,A,A. * Weapons and Ammo: hold down LEFT TRIGGER and press B,B,B,B. * GOD Mode: hold down LEFT TRIGGER and press A,A,A,A. * Invisibility: hold down LEFT TRIGGER and press X,X,Y,Y. * Light Amplification Goggles: hold down LEFT TRIGGER and press Y,Y,Y,X. * Radiation Suit: hold down LEFT TRIGGER and…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
-
פשוט ראיתי את המחשב לפני שהוא הבקיע שער הוא התחיל לדלג עם הרגליים משמחה. וחבר שלי סיפר לי שהשחקן שם את הכדור על הראש בדרך להבקעה אז למישהו יש מושג איך עושים את זה? נ.ב: מי שרוצה משחק איתי, מוזמן ליצור קשר 8)
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שחקני המחשב מגיעים להטבעות עם ציון 50!! ואני בקושי מגרד את ה-30... מישהו יכול להסביר איך עושים הטבעות עם זריקות? או מדריך להטבעות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-