משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מושג איך אני משיג את את המשחק הזה ?
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... אף פעם לא ניסיתי לשים מוקשים ואני גם לא יודע איך או למשל את המכשיר הזה SOFLAM איך להפעיל... אני יודע שהמוקשים נמצאים תחת ENGINEER והם קיימים לי אבל לא מצליח להגיע אליהם . אותו דבר הSOFLAM. למי שתוהה אני יותר בקטע של סנייפינג...אבל רציתי גם להתחיל להרוויח נקודות בקטגוריות האחרות... הכי מצחיק אותי שמישהו מטעין כמה מוקשים על ג'יפ ומתאבד על איזה טנק(חייב לנסות את זה).
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
עכשיו עשיתי משחק ראשון שלי ויצאתי אפס במשחק יש דרכים להשתפר .. ?
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי את המשחק crazy taxi 3 ואני לא יודע איך להתקין אותו מתי שאני רוצה להתקין אז נפתח לי חלון "please go to the control panel to install and configure system components" ואני לא יודע מה אני צריך לעשות אני השמח אם מישהו יסביר לי איך להתקין את המשחק תודה רבה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
עוד שבוע אני מקבל את המשחק עם סידיקי מקורי ואני רוצה לדעת איך להתקין אותו עם הפטצ' ... אמרו לי פה שצריך להתקין את הפטצ' אחרי ההתקנה של המחשק עוד לפני ההרצה הראשונית של המשחק.. זה ככה אמור להיות? האם זה צריך להיות ככה: מתקינים את המשחק (גרסה 1.0) מתקינים את הפטצ' עוד לפני ההרצה הראשונית של המשחק או שאפשר להתקין את הפטצ' מתי שרוצים?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי מאמזון את פיפא 13, והורדתי אותו משם. כעת שאני רוצה להתקין אותו, התוכנה מתחילה להוריד את המשחק, במקום להתקין מהכונן קשיח. מישהו יודע איך אני יכול להגדיר שהתוכנה תתקין מהמחשב? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי את הניד פוק ספייד החדש (קארבון) הורדתי ביוטרנט את המישחק זה ירד לי ב45 חלקים של ראר.. איך אני מתקין אותו? לחלץ את כל הקבצים? יותר מידי! אז איך?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הורדתי תמשחק דאבלו 3 ואני עכשיו נכנס למשחק וכותב לי שאני צריך משמש וסיסמא אני עיתי לחיפוש באיטרנט וזה לא מוצא לי תהרשמה מי שיודע איפה להרשם דיגיד לי בבקשה גם בפרטי או בסקייפ הזה matan6589884 תודה מראש מתן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חצי שעה ויותר עד שהסטים שלי עולה בגלל שהוא מעדכן את עצמו קודם. לא רוצה שהוא יעדכן, אני רוצה שהוא יפתח ישר בלי לחכות. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
זה סרטון ראשון שלי אם אהבתם תנו בלייק :) https://www.youtube.com/watch?v=3gGGX7AwH54
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את דום בגירסה המלאה והחופשית שלו אפילו ה"קוד" עובד כמו שצריך. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח האם וגם וכרטיס קול חצי מקצועי של m-audio audiophile 192 בסטאפ של המשחק ניסיתי את כל הגדרות של הסאונד ושום דבר לא עובד ממש , גם בלוח האם(כמובן שהגדרתי בווינדוס בהתקני השמע עם איזה כרטיס לעבוד בשני המקרים) רק שבחרתי סאונד בלסטר שומעים את הסאונד של המלחמה (וללא מוזיקה) והסאונד ממש מקרטע עד כדי שאי אפשר לשחק אם יש למשהו פתרון מושלם אשמח תודה יהודה.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם , לא מוצא איך אפשר לבצע UNINSTALL מסודר למשחק הזה. מותקן אצלי המשחק ( אורגינל) + חבילת ההרחבה. לא רואה בתפריט הראשי ולא ב WINDOWS XP אופציה להסירו. גם דרך ADD REMOVE PROGRAMS הוא לא נותן. אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ברור לי עדיין העניין של התקשורת במשחק הזה. חלק מרכזי במשחק, אם לא עיקרו, מדבר על שיתוף פעולה, ואופציית התקשורת ע"י דיבור פשוט מתבקשת. אוקיי , את האופציה של הפארטי הבנתי. אם יש לי חברים בבאטלוג אני יכול ליצור איתם פארטי ולדבר במיקרופון. אך מה עם אנשים זרים? איתם לא ניתן לתקשר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק כרגע ב Half Life 2 Eposode One ואני נלחם פעם ראשונה בסטריידר ענק, אני עולה אל גובה העיניים שלו וכל הזמן הטיל חוזר אלי ומתפוצץ ואז אני נפסל!! יש את המנורה האדומה הזאת, היא אמורה להתמקד עליו ואז אני יורה? כי הוא קצת מתחבא מאחורי עמודי חשמל ענקיים כאלה... או שיש איזה כפתור שאני לא יודע עליו חוץ מכפתור הFIRE? אם אני יורה וזז עוד לפני שהטיל פוגע אז הטיל חוזר, יכול להיות שהטיל חוזר בגלל שאני זז? ???
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עריכה: אופס, התבלבלתי, פתחתי במקום הלא נכון תנעלו את הנושא. אני כבר אפתח אחד חדש במקום המתאים. שוב, מצטער
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני משחק PES12 ברשת וכל הזמן שולחים לי הודעות ואני לא מצליח לראות אותם אין לי מושג איך פותחים את הצאט אם מישהו יודע זה יעזור לי מאוד לצורך העניין אני משחק דרך המחשב עם שלט של סוני תודה מראש אליאור
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני רוצה לשחק BF3 ברשת ואני ממש לא יודע איך ! אני זוכר שב-BF2 היה אפשרי דרך המשחק וב-BF3 אני לא מוצא לאן להכנס. מישהו יכול לתת לי הסבר איך אני עושה את זה, ועוד כמה טיפים אם אפשר?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שאחריי כמה שעות משחק COD4 ברשת, העיניים שלי נהיות אדומות מאוד וצורבות כשאני עוצם את העיניים. הראיה שלי עדיין במיטבה, אבל יש לי הרגשה שזה בגלל שאני מתאמץ לכוון בנקודה הנכונה. המסך במרחק של כמטר מהראש שלי אז קרינה לא סביר, והרזולוציה מתאימה למסך, ככה שאני לא יודע איך לשפר את המצב. למישהו יש הצעות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. יש לי פס3 ובדיוק התכוונתי לרכוש את MGS HD Collection (כ- 70₪ בחנות פלייסטישן הישראלית). אבל אז הבנתי שהחבילה כוללת רק את MGS 2-4 ושבכלל יש גם משחקי MG. ואני הרי רוצה להתקדם לפי קו העלילה. אם כן תעזרו לי בבקשה, מהו הסדר בו אני צריך לשחק. אבל יותר מכך, איחו משחקים הם חלק מקו העלילה המרכזי ואילו הם ספין אופים שאפשר לוותר עליהם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוא מסביר לי איפה לשחרר את הקבצים מהZIP אבל אני לא מצליח לראות את המפות החדשות ברשימה הוא אומר לי לרשום -dev בקיצור הדרך אבל אין לי מושג מה זה אומר יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי בטלפילד 1942,ויטנאם,סימס 2 שאני משחק וחבל יל על הדיסקים כל המשחקים מקוריים והם נישרטים פה ושם שאני מחליף בין הדיסקים... יש איזה דרך לגרום למשחק לעבוד בלי לשים דיסק של המשחק
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לשחק ברשת אחד נגד השני לא מוצאים את ההגדרות אני צריך עזרה איך לשחק ברשת.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי KALI 2.4 וWARCRAFT3 V1.05 והKALI לא מזהה אותו מה לעשות ואיך אני מגדיר את שיעבוד? תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רואה לאחרונה אנשים משתמשים בsr338 מניול סטרייק לדוגמא: אני יודע איך לשחרר אותו ושאתה צריך לשחק במפות של נול סטרייק אבל אנשים ששיחררו אותו מישהו יודע איך?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הרבה אנשים מתבעסים שהם לא רוצים VISTA וכל זה אז אני הצלחתי בקלות לפרוץ את זה שיהיה אפשר לשחק על DX10 עם VERY HIGH. ד"א אתם חייבים כרטיס שתומך DX10 כדיי שתראו הבדל בין HIGH לVERY HIGH! הוחכה: http://www.fileflyer.com/view/Z2bdyBP הוחכה נוספת: http://stage6.divx.com/user/Oritxupolitena/video/1742992/Crysis-1080p את הסרטון השני לא אני צילמתי,אלה מישהו עם 8800GTX שעשה בשכל כמוני ופרץ את העניין המגוחך הזה של " אתה חייב VISTA בשביל DX10!" כמו שאתם יכולים לראות גם יש קרניי שמש בידיוק כמו בDX10 וזה מוכיח שהDX10 פועל באמת. איך עושים את זה? פשוט מאוד. כנסו לתיקיה של הBETA ושם תראו קובץ system.cfg. תפתחו אותו עם Notepad ושם אתם תראו r_driver = "DX9" שנו את זה לDX10. לאחר מיכן,כנסו ל…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-