משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היום התקנתי את המשחק, המשחק נחמד מאוד אבל גם מהיר מאוד.. רק רציתי לדעת באיזה שרת אתם משחקים. תמיד עדיף לשחק מול מישהו שאתה מכיר מאשר מול מישהו שרק פגשתה במשחק... יהיה נחמד גם אם תוכלו לרשום גם באיזה כינוי אתם משחקים...
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אוקי כולם אני ב nova prospkt בשלב הכלא פרק 9 entilgent משהו כזה קיצר מצאתי את אבא של אלכס והיא מקונטרול פאנל עוזרת לי לפתוח מעברים וככה עכשיו הגעתי למקום שיש בו 2 חדרים ארוכים ומעבר קטן פיצפון בינהם שבתוכו יש תמתקן של ה3 מכונות ירייה קיצר הצבתי 2 בצד שמאל 1 צד ימין קרוב למעבר אבל יש מילון כניסות והם מפרקים לי תצורה המליון חיליים ודיסקים המועפפים ומה לא הנה תמונה http://img383.imageshack.us/img383/2962/d2prison0700057ge.jpg ועוד שאלה ראיתי שיש 14 פרקים ואני בפרק 9 לקראת הסוף שלו אז אני קרוב לגמור תמשחק לא ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את הפאצ' 1.01.... עכשיו שמתי לב שכל השרתים בכלל בגירסא הישנה יותר... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחזור חזרה למצב המקורי ??? (ללא הפאצ') או שאני צריך להתקין שוב את המשחק?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
חברים היכונו היכונו מחר מתחילים מרתון דאבל XP ההכפלה נמשכת 96 שעות ממחר(23.5) עד ה27.5 הכפלת הXP תחל גם על השרת שלנו! הפרטים המלאים והדיון בבאטלוג על כך נמצא כאן
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
LEGO Indiana Jones לכל אוהבתי הג'אנר משחק חובה. וכמובן למי שאהב את לגו סטר וורס ! לעוד פרטים: http://www.gamespot.com/pc/adventure/legoindianajones/index.html?tag=result;title;0 יש שם גם טריילר. הה ו.... בטח תנעלו גם את האשכול הזה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו, אני כרגע בתוך האובליביון, יענו בתוך השער הזה אחרי שפגשתי את הנסיך, ואז הוא אמר לי למצוא את האבן SIGIL או משהו כזה.. מה אני אמור לעשות ? זה ממש ממש בהתחלה, אולי אחרי שעה וחצי של משחק.. תודה !! ותגידו מישהו מכיר מדריך טוב ופשוט באנגלית ? (כאילו כזה שמסביר מה לעשות בכל קטע..) או שיש כזה בעיברית ? פשוט אלא שיש ב GS מסובכים לי טיפה..
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור המשחק עולה והכל בסדר עד שאני מגיע לחלק של המשחק עצמו כלומר ברגע שהמשחק אמור לטעון משחק כלשהו אחרי ההרכבים ובחירת צדדים וכל זה המשחק עף עם בעיית השלח\אל תשלח על קובץ ה-EXE של המשחק ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך ובדקתי את הדיירקטאקס הכל בסדר אני לא מצליח להבין מה הבעיה... מישהו נתקל בבעיה דומה ופתר? צירפתי קובץ תמונה של מה שקורה... תודה מראש לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
טוב תודה לאל סוף סוף קיבלתי את הציוד שלי (חלקו מתן אתה בן זונה אני אוהב אותך לא כזה אכפת לי THOUGH) Razer Deathadder 2013 Razer Blackwidow 2013 *not ultimate* המקלדת קיבלתי מ IVORY המקלדת הישנה שלי BLACKWIDOW 2012 ULTIMATE EDITION נהרסה ונשארו לי שבועיים לאחריות ובידיוק היום קיבלתי בחזרה בגלל שהם לא מוכרים יותר הביאו לי חדשה Razer Goliathus MED Razer Carcharias אל תקנו את האוזניות האלה ממש לא ממליץ לא אטומות כמעט בכלל לא כל כך נוחות למען האמת אבל בכל זאת יש לי אותם רק עשרים דקות ויש להם רעשים מוזרים כמו זבוב כזה זה נגרם בגלל החיבור USB שלא חייבים להשתמש בו אבל בשביל שהצדדים יזהרו חייבים . זה לא קורה לכולם אבל להרבה זה יקרה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי ממש מושג לגבי המשחק, אבל אני מאמין שעם קבוצה יהיה אפשרי ללמוד מהר יותר אם מישהו משחק בזה שיוסיף אותי לסקייפ liranm24
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/channel/UCP6Slqr_P5c0w3oxWBAhEzg אני מקווה שאתם תאהבו ואם תרצו תנו איזה ססקריב ליק ככה בשביל לעזור לי להתקדם אני מקווה שתעכבו אחרי ותתנו איזה תגובה בשביל לעזור לי להבין מה לא עשיתי נכון במה אני צריך להשתפר ומה עשיתי טוב ונכון ואם אתם יכולים אני ממש מעדיף שגם תראו את הסירטון הראשון בשביל להבין הכל אני מבטיח לכם שאני רצני מאוד לגבי הערוץ הזה ורוצה להתקדם הרבה מאוד ואני בונה עליכם חב'רס אז יאאלה תעזרו לי ואני מודה מאוד לכל העוזרים הינה הסירטון שהוצאתי היום : https://www.youtube.com/watch?v=M8lnkP68nbA
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
שלומות פורום יקר. טוב הבנתי וקראתי בכמה פורומים שאפשר להפעיל את המשחק גם בכרטיסים שלא תומכים ב SM3 ע"י שינוי של איזה שהוא קובץ או משהו בקיצור אני ממש לחוץ על המשחק אם מישהו שמע יודע משהו שיכתוב פה או בהודעה פרטית עזרה לנואש מכולם! גיימר חובב ספלינטר סל תודה רבה ציטוט מפורום בחו"ל אף אחד לא ענה לו Hey folks. I'm trying to get the new splinter cell running on my X850XT-PE. It's a good card that's run everything I've thrown at it so far, but splinter cell 4 requires SM 3.0 to run. I read online somewhere that editing simpleshader=False to true and maybe some other settings, i could get the game to run. I included the settings file for you if you've got any suggestions.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צוות הערוץ DezireMaker גאה להציג לכם סרטון חדש, בסרטון הבא יופיעו פרודיות על שירים שפשוט הותאמו לBF, מקווים מאוד שאהבתם ונשמח לקבל תגובות בונות או ללייקים / סאבים, אם אהבתם צפייה מהנה (מומלץ 1080P)
-
- 24 תגובות
- 12.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עוד מאט מסיים להוריד NFS:MW מהאימיול וכתוב שזה המלא ולפני כמה דקות גיליתי שהוא יוצא מחר אז רציתי לשאול האם יש סיכויי שזה אמיתי או שזה בטוח איזשהו מניאק ששינה את השם של קובץ אחר?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בתור חובב משחקי מחשב ותיק ונאמן בזמן האחרון זה כבר באמת התחיל להימאס עלי כל הבעיות במשחקי המחשב ... הבאגים הרבים למינהם , עדכונים , הגדרות [שיעול\] פריצות,קראקים,סריאלים,כוננים וירטואלים וכו' [שיעול] ובעיקר דרישות החומרה ההולכות וגדלות מידי חודש ללא גבול , דברים שהם נחלתם הבלעדית כמעט של המחשב ואשר קונסולות לא סובלות מכך ונהנות מפשטות וחוסר טרחה שגורמים לי לקנאה רבה הבעיה היא שהג'נרים האהובים עלי הם משחקי יריות FPS ואסטרטגיה שלהם אין תחליף לשליטה במחשב ... אז למה עדיין לא ראיתי אף קונסולה רצינית עם מקלדת ועכבר ? שבאמת חדרה לשוק. כמה פשוט ככה טוב , נראה לי שזה יהיה קלף מנצח ויסיר כמעט את כל החסרונות מעל הקונסולות בקרב מול המחשב מה גם שזה יפתח אין ספור של ישומים חדשים מלב…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה במציאת patch שיפעיל לי את carmageddon ב ווינדוס XP... תודה לכל העונים ואם אפשר להביא לי את הpatch עוד היום אני אשמח כי אני צריך לחזור לבסיס ביום ראשון..
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
נא לסגור את אפליקציית הsteam ולפתוח מחדש. חלון הpre-load אמור להופיע. Have fun! EDIT: נא לשכוח מלשחק במשחק כמובן, אין עדין קוד עד שהמשחק יזדהב...
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני נמצא בשלב שצריך לגנוב את המסמכים מ LAB X16 (שימו לב שזה 16 לא 18, לא פעם ולא פעמיים התבלבלתי בעצמי) אחרי שכבר לקחתי את המסמכים, מצאתי את ה STALKER המת הזה שקוראים לו GHOST ואני בדרך לצאת כתוב לי במשימה שאני צריך לצאת דרך המנהרה הסודית אני מגיע לסוף החדר האחרון ואני לא מוצא דרך החוצה קראתי WALKTHROUGH בGAMESPOT וכתוב שמצד ימין של הגדר צריך להיות חור ברצה שאני יוכל להכנס בתוכו אבל אני לא מוצא שום דבר הנה כמה סקרינים של איפה שאני נמצא בדיוק אם משהו זוכר מה עושים פה פליז תעזרו לי [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Crime Life Gang Wars מי מכיר? איך המשחק? למי שלא מכיר http://www.konami-crimelife.com/uk/flash_uk.html
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חבר אמר לי שב-NTSC הגרפיקה יותר טובה מב-PAL זה נכון ??
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סטים של 1.6 ויש לי בעיה... כל פעם שאני משחק פתאום אני רואה הודעה כזאת שכאילו אני מפרסם איזה סרבר בשם bomber ואני לא כותב את זה... איך אני מפסיק את הדבר הזה? עשיתי סריקת וירוסים הכל... איך זה יכול להיות כל הקטע? תודה
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
הורדתי עדכון מהאתר הרישמי הישראלי של ה NBA וזה לא עזר, יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אפשר קצת פרטים על החבילת הרחבה ומתי היא יוצאת בארץ? עכשיו זה הולך להיות אותו מחיר בתשלום החודשי? או שהם רוצים לעשות עלינו עוד כסף בנוסף שהרסו לנו את החיים?
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקיי למישהו יש מושג האם הוא עובר את AGE OF EMPIRES III ? יש SCREENSHOTS?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-