עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אז ככה עד עכשיו שיחקתי בדמו אז קניתי את המשחק ואחרי שהתקנתי הכל עולה טוב ואחרי שאני כותב את שם המשמתש וסיסמה הוא מאושר לי אבל אחרי זה אני לא יכול להמשיך כי לא כתוב לי השם משתמש מה אני עושה ? הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Y-T-M,

שלום לכולם ! אני בשלב של המשחק בשם boat עכשיו הגעתי לספינה שאני צריך להניח עליה פצצה הנחתי עליה פצצה ועכשיו בא אליי מסוק ואני לא מצליח לחסל אותו ניסיתי עם בזוקה ופגעתי בו איזה 8-9 פעמים והוא לא מתפוצץ כך גם ניסיתי עם הנשק החדש שמצאתי על האי! ואני אבוד! ועוד שאלה אחת מה השלב אחרי boat?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by SyndromE,

http://www.pes2007.com/ נשמע מעניין, התחשק לי לשתף אולי מחר אני יראה את השינויים מקרוב.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי תמשחק System Shock 2 המלא ,ולפי מה שהבנתי צריך להיות סירטון בהתחלה וגם בקטע אחרי הקורסים האלו. אפשר עזרה בבקשה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by MedicZone,

שלום לכל הקהילה פה אני וחבר פתחנו קלאן חדש שתינו שחקנים ותיקים במשחק לפחות אני מהיום שהוא יצא והיינו בקלאן STI שיחקנו ב-ESL ועשינו מלא PCW עכשיו אנחנו פתחנו קלאן חדש אנחנו נארגן הרבה PCW ואם ניראה שאנחנו טובים אז נקנה סרבר במשחק קוראים לי CoolMedic ולחבר של ZIGMAN הקלאן מחפש אנשים רציניים טובים ואחרים שיודעים לשחק .... מה אנחנו דורשים ? -מיקרופון -השקעה במשחק -ללמוד בעל פה את חוקי ESL וזה בערך הכול ממה שאנחנו דורשים אנחנו עושים טסטים יש לנו גם teemspeek 2 תוסיפו לסקייף zigman- wiwibig coolmedic-pelegbs פירוש המילה KwR = Kill With respect

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Rumikdan,

מה המצב חברים , כפי שכולם יודעים אני (דני) משנה כל הזמן ניקים .... אז החלטתי שיהיה לי אחד קבוע. חשבתי שאולי אתם תוכלו להציע לי ניק וחברה תיהיו קצת יצירתיים ולא כמו CENTIX שרושם לי KILLER123

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Zadu,

קיבלתי מחשב חדש לגיימינג ואני צריך משחקים טובים לשחק. תנו לי רשימה של משחקים חדשים חדשים שיצאו וכדאי לשחק מאוד בהם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. טכנולוגיית DRM חדשה בשם Valeroa התיימרה לספק תחרות לכוחה של Denuvo, אך נראה כי לפורצי המשחקים היו תוכניות אחרות לכתבה

9. Started by DimRah,

היי, יש לי איזשהו קטע ב-BF4. משחק משחק ופתאום משום מקום כשאני רץ, אם אני מנסה לשנות כיוון עם לחצני A ו-D, השחקן שלי ממשיך לרוץ קדימה, גם אם אני עוזב מקש W. בנוסף לזה, העכבר שלי לא מגיב לתנועות. אחרי כמה זמן (זה משתנה מפעם לפעם בזמנים), הכל חוזר לנורמה ואפשר לשחק, אבל זה חוזר כל כמה דק' על עצמו. אם אני עושה ALT+TAB וחוזר למשחק, הכל חוזר לנורמה גם. אם אני מת ועושה RESPAWN זה קורה עוד פעם אחרי כמה שניות-דקות... מה הקטע עם המשחק הזה? זה בגלל המקלדת שלי? לעשות REINSTALL למשחק? אם צריך מפרט או רק את המקלדת תגידו (אם זה קשור למקלדת בכלל). תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, מישהו יכול לבנות לי בבקשה חבורה של 6 דמויות? אני צריך את השילוב הטוב ביותר של גזעים (או תת גזעים), מינים ומקצועות. (מדובר במשחק Icewind Dale 2).מי שיכול לעזור לי גם לבחור לכל דמות התמחות בכלי נשק שונה זה מאוד יעזור. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by kikkler,

אחקי ההורדה, כשהוא מנסה לעשות update אני מקבל הודעה בסיגנון של server is temporarily unavailable, please try later זה עובד על מחשבים אחרים, כך שאני מאמין שזאת לא בעיה שלהם יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ewingum,

במשחקי CS קורה יותר מדי פעמים (משחקים שלמים אפילו) שנוצר מצב בו לוקח זמן מהרגע שאני מזיז את העכבר במציאות לבין הרגע בו זזה הכוונת על המסך. מיותר לציין שתופעה זו מונעת ממני פראגים רבים בדקתי וזה קורה גם כשהפינג נמוך (היום היה לי 16/19 וזה עדיין קרה...) והפריימים לשנייה גם גבוהים (100 ברזולוציה נורמלית 50 ברזולוציה גבוהה - איזה רזולוציה אני מניח לא רלוונטי ואני לא זוכר). מה הבעיה ואיך ניתן לסדרה? :-\ עריכה: חיפשתי בחיפוש הפורום אך לא מצאתי תשובה לבעיה זו...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shlomi2003,

כול פעם שאני מתחיל את המשחק והוא בא להכנס הוא נותן לי את הדבר הזה http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632158092189295283-untitled.jpg ואז ניכנס ואני רואה הכול מגעיל כזה מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד לי טוב ?? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shon2913,

בקצרה על המשחק Tom Clancy's H.A.W.X תיאור המשחק: הטיסה החדש של Ubisoft. ניסיון מוקדם בגיחות קרביות - לא דרוש בעולם העתידני הנפרס בפנינו ב-Tom Clancy's H.A.W.X, חילות אוויר להשכרה הם הכוח הצבאי המוביל בעולם, בזמן שמשבר בשווקי הנפט מקרב במידה מאיימת את מלחמת העולם השלישית. כטייס קרבי, אתם תגויסו למבחר משימות הכוללות קרבות אוויר ותמיכה בכוחות קרקע. למרות שהוא מוגדר כ"סימולטור", H.A.W.X לא ממש מנסה לדמות את המציאות, אלא יותר להציע חוויה מהנה ומלאת אקשן ופיצוצים. גרסת ההדגמה כוללת שלב הדרכה שיכיר לכם את עקרונות המשחק, ושלב נוסף בו תצטרכו להגן על שמיה של ברזיל. מי שמשחק שיצטרף אלינו בשרת באמצ'י, לקהילה הכי גדולה של HAWX בישראל. גרסת האמאצ'י זאת גרסת 1.0.1.5. שם …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ראיתי את ההגה G25/7 של לוגיטק נראה ממש טוב וגם יקר בהתאם חח איזה משחקים יש למחשב שאפשר להשתמש גם בקלץ שיש בארכה? או בכלל בכללי משחקי סימולטור שמדמים עד כמה שאפשר נהיגה אמיתית תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SilentBob,

שיטת הגנת הקבצים Denuvo ממשיכה לתסכל את אלו המתעסקים בפריצת משחקים והפצתם באופן פיראטי, ויש מי שמאמינים כי מדובר בתחילת הסוף עבור התחום כולו על Denuvo, טכנולוגיית הגנת המידע (או הגנה בפני התעסקות ושינוי של קבצי הרצה, אם לדייק) האוסטרית שכבר הפכה למילת גנאי של ממש בעולם של פיראטיות המשחקים,סיפרנו לכם עוד בשנת 2014, כשזו הגנה בהצלחה מפני פריצה על כותרים כמו FIFA 15, Dragon Age: Inquisition ו-Lords of the Fallen לתקופות זמן של שבועות וחודשים שהיו בגדר חסרי תקדים בתחום. הכותרים הללו נכנעו לבסוף והופצו ברחבי הרשת באופן פיראטי, אך עושה רושם כי זה היה רק הסיפתח עבור שחר חדש של הגנות שמיועדות לאתגר את פורצי המשחקים. עתה, משחקים כמו FIFA 16 ו-Just Cause 3 מגיעים עם …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Galit17,

כשאני מקבלת QUEST איך אני יודעת לאן ללכת? הסתכלתי במפה ולא רשום לי לאן...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by IPIP,

היה לי XP ועכשיו עברתי ל 7 ובכל המשחקים שהתחלתי לשחק הפרטים ,חפצים נעלמים וחוזרים למשל : ב Kane and Lynch Dead Men דשא ועצים (עד כמה שראיתי) ב Crysis Warhead דשא ,חלקים בבניינים , עצים , ארגזים וכל מיני פרטים של כלי הרכב ועוד... ב GTA IV Episodes from Liberty City כביש , עמודים , חלקים בבניינים , פרטים של כלי הרכב , עצים ולפעמים גם בני האדם התקנתי את ההעדכונים האחרונים של WINDOWS וזה לא עזר מה הבעיה ? דרייבר ? צריך אולי להתקין משהו ? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by w0w,

***צונזר ע"י TheReaper****

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mahno586,

שלום לכולם העלתי סנייפינג מונטאז' חדש מקווה שתאהבו http://www.youtube.com/watch?v=GsxNLWulbDo

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש ברשותי אביזר הגה של SPEEDLINK שמתחבר ל PC, הדרייבר מותקן ועובד תקין . הבעיה שלא הצלחתי למצוא אף משחק מחשב שההגה עובד תקין . אשמח לעזרתכם .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Boaz Ordentlich,

שלום אני חדש לחלוטין בתחום המשחקים בטלפון. נתקלתי והתאהבתי במשחק train conductor world. ראיתי שיש צ'יטים וקיצורי דרך. חרשתי גוגל ומצאתי רשימות קודים שיש להכניס אבל לא הצלחתי למצוא איך מכניסים את הקודים ומה שכן מצאתי זה באתרים שנראים לי "חשודים" משהו. אני משתמש בגלקסי נוט 9. שאלותי: האם חייבים לבצע פריצה של הטלפון בשביל להנות מקיצורי הדרך הללו? איך ואיפה מכניסים את הקודים? בתודה מראש בעז

23. משחק המירוצים של מיקרוסופט נראה נהדר וזמין להתנסות עבור כל משתמשיה של חלונות 10, ואילו כותר המירוצים הפופולרי משנה שעברה זמין לרכישה כעת בגירסת Game of the Year שלמה ומקיפה את מספר משחקי המירוצים הראויים שמגיעים מדי שנה למחשבים האישיים ניתן לספור ברוב המקרים באמצעות יד אחת בלבד, ועל כן הימים הנוכחיים בהחלט יכולים להיחשב כמיוחדים מאוד עבור חובבי הז'אנר – כאשר שני כותרים נהדרים זמינים במקביל, כל אחד בצורה קצת שונה. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%91%D7%91%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%98%D7%90-%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%97%D7%94-%D7%9C-forza-motorsp/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Hipno,

שלום =] למי שמעוניין, עשיתי שיר על המשחק Age Of Empires 2! קצת הסבר: אני וחבר שיחקנו המון Age Of Empires 2, ומכיוון ששנינו חובבי ראפ החלטנו שכל אחד יקליט שיר בו הוא מקניט את היריב שלו! אני בחרתי בכינויים היפנו ולורד בולטון(ממשחקי הכס =] ) והוא בחר את הכינויים MightGod ו-Spartacus. אשמח לשמוע מה דעתכם\הערות בונות\פחות בונות\עלבונות\עגבניות שיזרקו עליי! תהנו =] בקרוב אפרסם את השיר שנכתב עליי נ.ב השיר הנורמלי הראשון שלי אז תהיו עדינים =]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by huber,

שלום חברים. בימים האחרונים משום מה אינני מצליח להיכנס לביקורות הווידאו של IGN. אני מצליח להעלות את מסך הפתיחה, מבקשים ממני להזין תאריך לידה לויידוי גיל הולם, אבל השדות עצמם לא מופיעים כפי שתוכלו לראות בתמונה שצירפתי מהביקרות הבאה: http://www.ign.com/videos/2010/09/29/castlevania-lords-of-shadow-video-review?objectid=14275421&show=HD יש למישהו רעיון למה זה קורה? ד"א, ניסיתי גם ב FF וגם ב IE, דרייברים מעודכנים, פלאש מעודכן וכו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים