עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by KeepOuT,

איך המשחק Rainbow six siege? שווה לקנות אותו? מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן , המשחק BF2 ייצא והוא עם דרישות גבוההות בהחלט , רציתי לעשות בדיקה לראות את ההגדרות של כול אחד מכם + המפרט + איך המשחק רץ , נתחיל , לי עדיין יש P4 1.7 512 עם ATI PRO 9800 לצערי רץ על הכי נמוך חלק, ואם אני מעלה את הרמה הטעינה שלו לוקחת המוווןןן זמן וזה מייאש, , , אני אחליף את המעבד ל AMD3000+64 וזכרון ל 1G ...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. במסגרת תערוכת E3 שתתקיים בלוס אנג\'לס במהלך חודש יוני הקרוב, נקבל סוף כל סוף טעימה ראשונה מהפרק החדש בסדרת משחקי הפעולה האגדית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%9c-doom/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ag43,

אני בחופש ומשום מה כל המשחקים שניסיתי לשחק לא מצאו חן בעיני ופתאום נזכרתי בKOTOR2 שהזנחתי בזמנו. אני משחק בו עכשיו ונהנה מאוד. כרגע אני לקראת סיום ומחפש המלצה למשחק בסגנון, לאו דווקא מהשנים האחרונות.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MISTER WEB,

מישהו מוכן לעזור לי למצוא קראק NOCD למשחק YURIS REVENGE?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kikkler,

אחקי ההורדה, כשהוא מנסה לעשות update אני מקבל הודעה בסיגנון של server is temporarily unavailable, please try later זה עובד על מחשבים אחרים, כך שאני מאמין שזאת לא בעיה שלהם יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by UltraTouch,

הורדתי את המשחק deadlight -flt-full 2012 ושסיימתי להוריד ניכנסתי לקובץ RAR וזה מה שאני רואה (ראו תמונה מצורפת) איך אני מתקין את זה בבקשה חייב עזרה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yoel83,

שלום לכולם, אחרי ההתקנה של max payne 3 , מנסה להכנס למשחק, בזמן העלאה עולה לי הודעה שצריך לעדכן , מבצע עדכון , מיד אחרי עולה לי מסך שחור , מה יכולה להיות הבעיה ? יש לציין שיש לי את כל דרישות החומרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by klips,

שלום לכולם. רכשתי משחק דרך ההאינטרנט והגיע לי הסידי'קי התקנתי את המשחק ובדקתי שבאמת לא היה שימוש בסידיקי ולאחר מכן שיניתי את הסיסמא והגדרתי שם מייל...המשחק עבד כמו שצריך והתחלתי את הרקוד מהתחלה .. לאחר שבוע שאני מנסה להתחבר הוא טוען שהסידיקי בשימוש הכנסתי שם את הפרטים הנכונים וזה מבקש ממני לתת בנוסף CD KEY כמו שקיבלתי בהתחלה וזה עדיין לא עובד . מבקש את עזרתכם ,למי אוכל לפנות ומה לעשות כל עזרה שתתקבל אודה לכם מאוד...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by udiitai,

לפי אתר can you run it - לא אוכל להריץ את המשחק כי זה מתחת למינימום. מה אתם אומרים? [TABLE=width: 650] [TR] [TD][/TD] [TD=class: details-grp-name, bgcolor: #ECEEF5]VIDEO CARD[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 619] [TR] [TD][TABLE=width: 615] [TR] [TD][TABLE=class: details-table] [TR] [TD]Minimum: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870 or better[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: you-have-text]You Have: GeForce GT 640[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]Click here for the latest Video Card drivers.[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD=colspan: 2]Upgrade Suggested[/TD] [TD=align: center][TABLE=class: noborder] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/10/16/left4dead-available-for-pre-purchase/1 10 אחוז הנחה למי שיזמין מראש. זה משחק מבית VALVE, החברה שהביאה לנו את HL, וזה משחק אימה - יש למה לצפות. אפא קרירין שיגיד לנו כמה משחקים יקרים וקשים להשגה בארץ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eriksexy,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

בואו לשמוע את הסיפור של אחד ממשחקי הרשת הפופולאריים ביותר כיום: League of Legends, שלא היה הופך לאימפריה ללא כמה מעריצים שרופים של וורקראפט 3 לכתבה: http://hwzone.co.il/מהמרתף-הביתי-אל-פסגת-העולם-הסיפור-של-league-of-le/

14. גאןבאונד- חרשתי פעם עכשיו נמאס לי - יפה www.gunbound.net סרויול פרוג'ט -ממש יפה http://www.survival.com.my/ מאפל סטורי התחלתי לשחק בו - מעצבן קצת ולא מובן אבל חמוד http://www.mapleglobal.com/ יש לכם להוסיף משחקים יפים לאוסף ? (בגייםאקסטרה אין משהו מעניין)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני צריך אתר טוב שבודק אם המשחקים יפעלו אצלי במחשב. עד עכשיו נתנו לי שתיים ושניהם לא היו טובים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by 2Fluffy4U,

שלום רציתי לשאול - האם יש אפשרות לשחק "קו - אופ" משותף עם עוד שחקן בגירסת ה - PC - על אותו מחשב? כלומר - שני שחקנים, אותו מחשב, 2 מסכים שונים. ? חוץ מזה - אשמח סתם להמלצות שמאפשרות משחק לשני שחקנים על אותו מחשב... תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Oranili,

יש לי את הכרטיס X1950P של GECUBE... עכשיו זה בסדר שזה פועל על המקסימום רזולציה ההגדרות הכי גבוהות בלי Anti Alassing וקצת מקרטע לי ?... אני חושב שהכרטיס הזה חזק.. ויכול להריץ גם AA אבל זה לא סוחב עם AA זה איטי... האם זה בסדר ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. בעקבות שאלה ששאלו פה, אז אני שואל?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Rumikdan,

מה המצב חברים , כפי שכולם יודעים אני (דני) משנה כל הזמן ניקים .... אז החלטתי שיהיה לי אחד קבוע. חשבתי שאולי אתם תוכלו להציע לי ניק וחברה תיהיו קצת יצירתיים ולא כמו CENTIX שרושם לי KILLER123

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Boaz Ordentlich,

שלום אני חדש לחלוטין בתחום המשחקים בטלפון. נתקלתי והתאהבתי במשחק train conductor world. ראיתי שיש צ'יטים וקיצורי דרך. חרשתי גוגל ומצאתי רשימות קודים שיש להכניס אבל לא הצלחתי למצוא איך מכניסים את הקודים ומה שכן מצאתי זה באתרים שנראים לי "חשודים" משהו. אני משתמש בגלקסי נוט 9. שאלותי: האם חייבים לבצע פריצה של הטלפון בשביל להנות מקיצורי הדרך הללו? איך ואיפה מכניסים את הקודים? בתודה מראש בעז

21. Started by shaniyakov,

אני לא מצליח להפעיל את הסונקר cue club על sp2 אני משחק עד לשלב שאני מכניס כדור לחור ואז זה יוצא..... ורושם הודעת שגיאה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

שאני משחק בג'נרלס אחרי מספר דקות מתחילות להיות תקיעות קטנות לשבריר שניה וזה נורא מעצבן. אני משחק על רמת פרטים בינונית. יש לי ATI Radeon 9500 Pro 128 MB של הרקולס ( תוך יומיים מיום ההזמנה הוא היה אצלי ). יש למישהו מושג למה יש תקיעות ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 28 שנים אחרי שנולדה בתור מוצר המיועד לעשירים בלבד, ה-Neo Geo חוזרת בגרסה מוקטנת מדליקה - עם מסך מובנה ובקרי שליטה כמו באולמות המשחקים לכתבה

24. רגע לפני תחילתה של עונת השופינג הבינלאומית הגדולה, נראה כי עוד ועוד מפיצות משחקים מחליטות לדחות את השקת הכותרים הבולטים שלהן לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-קורבן-לעונת-הדחיות-hitman-החדש-יגיע-רק-ב/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%92%d7%94-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-carmageddon-reincarnation-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.