משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
התחדשתי בהגה G27 ואני מחפש משחקים כדי לגוון קצת מה שיש לי כרגע: Grid Dirt 3 Shift 2 : Unleashed F1 2011 אני מחפש משחקים עם מגוון רחב של מכוניות בסגנון של SHIFT 2 נגיד, שאני יכול לעשות QUICK RACE, לבחור אוטו, ולעשות שיפורים מההכי קטנים להכי גדולים, אבל כל משחק אחר גם יתאים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בקאוונטר סטרייק 60 FPS קבוע, לא זז ולא יורד... עכשיו השאלה שלי היא איך להעלות את זה? אני די בטוח שזה לא המחשב שמגביל את זה כי הגעתי לFPS גבוהה יותר במשחקים אחרים... עשיתי בערך כל קונפיג אפשרי חבר שלי אמר לי שהוא שינה את הקצב ריענון של המסך ועלה מ60 ל100... אני עובד על 85 mhz וזה הכי גבוהה ברזולוציה שאני משתמש בה. ניסיתי גם להוריד רזולוציה ולהעלות את הקצב ריענון ל100 אבל זה לא שינה שום דבר. בבקשה תעזרו
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הי חברים, אשמח לעזרה איך ניתן לסדר מחשב שאינו תומך במשחקי מיינקרפט ופורטנייט? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3462721,00.html קצת תחרות והמכירים בריצפה. נקווה שעוד משחקים ילכו בכיוון הזה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק במקורי וזה יוצא לי רושם לי FATAL ERROR RGSC 10 מה לעשות זה ממש מעצבן ועוד משהו אני יכול לשחק רק עם החצים והעכבר שאני לוחץ על מקש אחר במקלדת חוץ מהם זה עושה לי תקיעה למה ????[br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 22:11:42 התבלבלתי זה RESC FATAL ERROR ולא RGSC
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר PS2 ברצוני להתקין לו CHIP. רציתי לשאול מספר שאלות: 1) איזה CHIP יותר כדאי פנימי או חיצוני. 2) איפה כדאי לקנות אותו. תודה מראש איציק
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מי ששיחק ב-Alien Shooter הראשון בוודאי ישמח לשמוע את הבשורה: המשחק השני מתקרב בצעדי ענק. אמנם הגרסה האנגלית תופץ רק בתחילת ינואר 2007 (כרגע יש רק גרסה רוסית )... אבל יש דמו באנגלית. אני אישית מאוד אהבתי את הדמו וזה נראה לי משחק מאוד ממכר ומספק. נסו ובשרו. סרטון: http://www.sigma-team.net/alienshooter_2/video/as2_trailer.zip דמו (אנגלית) ~137 מגה: http://www.sigma-team.net/alienshooter_2/upload/as2demo.exe הוראות לבטל את הגבלת הזמן בדמו: 1. Go to Maps cataloge 2. Open level_02.lgc with notepad 3. find line "FAILURE_COUNTER ХХХ" where xxx is level time. Put there 3600 (one hour) and enjoy! To remove time limit in survive mode: Find files survive_01.lgc an…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק רוצה לוודא שאין דרך יותר טובה מזו: 1. יצירת סרט ב- Theater 2. הקלטה שלו ב- FRAPS 3. המרה לפורמט רלוונטי 4. העלאה ל- youtube. יש משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גם לאחר שעבר יותר מחצי עשור מאז ההשקה המקורית, מותחן הבלשים מבית החברה שהביאה לנו את סדרת GTA מצליח להוכיח שהוא לא ממש דומה לשום דבר אחר בעולם המשחקים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו כל שאר בעלי הראדון 8500 הייתי מבאוס תחת כשהדמו החדש יצא, כשלא יכולתי להנות מהמשחק בצורה המלאה... מלא ת'רדים פתחתי בנושא בחו"ל, כולל מיילים וכולי מלא תקווה כי הבאג הנ"ל לא יופיע בשמחק המלא כפי ש-EA הצהירה לי במייל האישי שקיבלתי, על כך שהבעייה הזאת ועוד בעיות רבות אחרות כמו אי שמירת הנתונים הגראפיים שקבעתם במשחק, וכי הם לא יהיו במשחק המלא, ואני באמת מקווה כך... כמו כן במסגרת אלפי הניסויים שערכתי (ואני באמת מתכוון להמשיך כולל סוגי דרייברים שונים) על זוג הדמואים החדשים הגעתי למצב יפה מאד שכל האופציות הגראפיות על מלא, וגם את האפקטים הסוררים הצלחתי להעלות בחצי והמשחק רץ יפה ללא תקיעות, חצי נחמה ועדיין המשחק בהחלט נראה יפה (אם כי מאכזב מבחינות אחרות) נקווה כי המשחק המלא יצ…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום 8) עד לפני כשבועיים בערך הייתה לי בעיית FPS כאשר שיחקתי Half-Life (בעיקר TFC, HL Mod), כאשר ה-FPS היו צונחים ממקסימום של 30-40 FPS עד לאפילו 5FPS! דבר זה הקשה עליי לשחק בעיקר משום שבעיה זו חלה לא על המחשב הרגיל בו אני משחק Half-Life ושאני מקבל בו עד לכ-100FPS (בלי קפיצות FPS). התייעצתי עם כמה אנשים שמבינים דבר או שניים בחומרה והם יעצו לי בהתאם למצב המערכת שלי דאז: Windows 98 SE, AMD K6 500mhz, Voodoo4 וכ-128mb SDRAM ובהתאם למצב הכספי שלי, 1500 ש"ח כדי לשדרג את המחשב שלי במטרה היחידה להעלות את ה-FPS במשחק הספציפי Half-Life לרמה הנורמלית, לקנות כרטיס מסך חדש (Radeaon 8500 128mb) וזיכרון נוסף (עוד 256mb SDRAM). שני הרכיבים הגיעו לאחר כשבועיים בערך והותקנו ע"י טכנאים, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כל מיני משחקים שהודלפו ברשת והשאלה שלי איך יכולים להדליף משחק או שירים (אמינם) לרשת יענו איך ? מה הם כאילו גונבים פוצים?? והיום (רביעי) וnfsu2 כבר נמצא באתרי ווארז והמשחק יוצא לחנויות עוד 5 ימים (שני) זה אומר שהדליפו את המשחק???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בכמה בנצ'מארקים עם הדמו של קרייסיס. הHD2900XT עוקף את הGTX והFPS שם יפה מאוד. נע בין 70-80. סילחו לי אם אני מיושן :]
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הסונקר cue club על sp2 אני משחק עד לשלב שאני מכניס כדור לחור ואז זה יוצא..... ורושם הודעת שגיאה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהחלט מבצע מעניין. אם לא היה לי את רב המשחקים כבר הייתי הולך על זה: http://store.steampowered.com/sub/1134
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היום התקנתי את המשחק NFS: CARBON והמשחק רץ תקוע בהגדרות וידאו בינוניות ואני לא יודע למה. התקנתי תדריבר החדש אך זה לא עזר הציעו פתרונות/הצעות אפשריות בבקשה: המערכת שלי: Intel P-4 s.478 2400Mhz FSB 533 M.Board Asus P4V800D-X 512MB DDR DUAL-CHANNEL RADEON 9550XT 256MB 128-BIT אם צריך עוד פרטים תגידו אני יוסיף בינתיים עיזרו לי בבקשה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תאריך מדויק של היציאה של הקונטר החדש שעומד לצאת וגם האם יצאה גרסא בטא?תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש משחקי פעולה חדשים או משחקים שעומדים לצאת,כרגע יש לי את המשחקים הבאים: Call of Duty® 4 - Modern Warfare F.E.A.R. Perseus Mandate Crysis(המלא לא הבטא ולא הדמו) BioShock משחקים ממש טובים ורצים חלק על ההגדרות הכי גבוהות אם אפשר משחקים בסגנונות דומים. זה המפרט שלי: Microsoft Windows XP Professional ATI Radeon HD 2900 PRO Intel Quad Q6600 3GHz Samsong 320GB שחכתי את החברה אבל זה 2GB GameXtream 600W תודה,אלעד
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שני משחקי הפעולה הצבאיים הגדולים לשנת 2018 נחשפו רשמית - והם ממש לא מה שציפינו לראות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
עוד מישהו לא מצליח אפילו לשנייה להתחבר לשרתים שלהם ולהפעיל את המשחק??....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, איך אני יכול להשיג את חבילת הפרימיום, אין לי ויזה בינלאומי (ואני לא יכול להוציא בגלל שאני חייל). אז איך בכל זאת אפשר להשיג? האם צריך בכלל ויזה בינלאומי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה כדאי לי לקנות? מה אתם חושבים שיותר שווה? שיחקתי כבר בOB, אז אני לא יודע אם זה יוצא שווה לקנות או לא. בCOD עוד לא יצא לי לשחק ולפי מה שקראתי המולטיפלייר שלו מטורף. אבל אני לא משחק הרבה במולטי ויותר בסינגל. אז לא ממש יודע מה יותר שווה. לHL2 יש מלא מודים של סינגל ומולטי... אז כבר אין לי מושג מה יותר כדאי
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-