עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Pure-Gold,

שאני משחק בג'נרלס אחרי מספר דקות מתחילות להיות תקיעות קטנות לשבריר שניה וזה נורא מעצבן. אני משחק על רמת פרטים בינונית. יש לי ATI Radeon 9500 Pro 128 MB של הרקולס ( תוך יומיים מיום ההזמנה הוא היה אצלי ). יש למישהו מושג למה יש תקיעות ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

בואו לשמוע את הסיפור של אחד ממשחקי הרשת הפופולאריים ביותר כיום: League of Legends, שלא היה הופך לאימפריה ללא כמה מעריצים שרופים של וורקראפט 3 לכתבה: http://hwzone.co.il/מהמרתף-הביתי-אל-פסגת-העולם-הסיפור-של-league-of-le/

3. Started by 2Fluffy4U,

שלום רציתי לשאול - האם יש אפשרות לשחק "קו - אופ" משותף עם עוד שחקן בגירסת ה - PC - על אותו מחשב? כלומר - שני שחקנים, אותו מחשב, 2 מסכים שונים. ? חוץ מזה - אשמח סתם להמלצות שמאפשרות משחק לשני שחקנים על אותו מחשב... תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by stone cold,

זה משחק להורדה בתשלום (כניראה גם ימכר בגירסת דיסק זולה )שזכה לשבחים ב360 עכשיו כמו הרבה "בלעדים" של ה360 הוא מגיע באיחור אופנתי למחשב http://www.gamespot.com/news/6206899.html?tag=latestheadlines;title;1 תמונות מה360 וביקורת של גימספוט מגירסת ה360 http://www.gamespot.com/xbox360/action/braid/review.html אותי זה בעיקר מעניין כי טרולים של 360 זיינו לי במוח על המשחק והשוו אותו למשחקי 2D של נינטנדו אז מעניין אותי לראות איך הוא באמת

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by DS,

טוב חברה אז החלטתי לספר בקצרה על מה שאני יודע על BiA Hell's Highway המשחק BiA 3 יתרחש גם מן הסתם במלחמה"ע 2 בשנת 1944 על הפלישה מצפון הולנד עד לגרמניה כנראה את האמת אני לא אכתוב כל כך הרבה אלא תקציר על המשחק לפי מקורות. קודם כל אנחנו לא יודעים עדיין את מי אנחנו מגלמים די צפוי שזה יהייה עוד פעם איזשהו סמל לא יודעים איזה. מה שאני כן יודע ורציתי לספר זה הפיצ'רים החדשים: לפי מקורות שבדקתי תוכלו לפקד גם על Mortar Team Anti Tank ועוד סוף סוף כנראה אנחנו נוכל לפקד על עוד קבוצה שבאמת תוכל לשגר מהעמדות של הMortar! נקווה שזה הולך להיות כיף עכשיו לעומת המשחקים הקודמים כאן לא תצטרכו שרמן(Sharman) כדי להשמיד את הטנק האחר אלא יהייה כנראה צוות של Anti Tank. מן הסתם תוכלו לתת הו…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by אלון פ,

שלום לכולם, בזמן האחרון נתקלתי בהרבה דירוגים של משחקים, ואני לא יודע לאיזה גיל הם מתכוונים משהוא יכול להגיד לי מה הגיל של כול אחד מהגירוגי גיל? והכי חשוב - לאיזה גילאים זה RP? אלון

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by mahno586,

שלום לכולם העלתי סנייפינג מונטאז' חדש מקווה שתאהבו http://www.youtube.com/watch?v=GsxNLWulbDo

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. רגע לפני תחילתה של עונת השופינג הבינלאומית הגדולה, נראה כי עוד ועוד מפיצות משחקים מחליטות לדחות את השקת הכותרים הבולטים שלהן לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-קורבן-לעונת-הדחיות-hitman-החדש-יגיע-רק-ב/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by klips,

שלום לכולם. רכשתי משחק דרך ההאינטרנט והגיע לי הסידי'קי התקנתי את המשחק ובדקתי שבאמת לא היה שימוש בסידיקי ולאחר מכן שיניתי את הסיסמא והגדרתי שם מייל...המשחק עבד כמו שצריך והתחלתי את הרקוד מהתחלה .. לאחר שבוע שאני מנסה להתחבר הוא טוען שהסידיקי בשימוש הכנסתי שם את הפרטים הנכונים וזה מבקש ממני לתת בנוסף CD KEY כמו שקיבלתי בהתחלה וזה עדיין לא עובד . מבקש את עזרתכם ,למי אוכל לפנות ומה לעשות כל עזרה שתתקבל אודה לכם מאוד...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by udiitai,

לפי אתר can you run it - לא אוכל להריץ את המשחק כי זה מתחת למינימום. מה אתם אומרים? [TABLE=width: 650] [TR] [TD][/TD] [TD=class: details-grp-name, bgcolor: #ECEEF5]VIDEO CARD[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 619] [TR] [TD][TABLE=width: 615] [TR] [TD][TABLE=class: details-table] [TR] [TD]Minimum: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870 or better[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: you-have-text]You Have: GeForce GT 640[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]Click here for the latest Video Card drivers.[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD=colspan: 2]Upgrade Suggested[/TD] [TD=align: center][TABLE=class: noborder] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. במסגרת תערוכת E3 שתתקיים בלוס אנג\'לס במהלך חודש יוני הקרוב, נקבל סוף כל סוף טעימה ראשונה מהפרק החדש בסדרת משחקי הפעולה האגדית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a9%d7%9c-doom/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by musari,

שיחקתי רשום לי משימה הושלמה אבל השלב לא עובר מה אני צריך לעשות איך משיימים משימה ניסיתי לחזור לרכב אבל גם לא עוזר.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%97%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%92%d7%94-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-carmageddon-reincarnation-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by AKULA,

אני כל הזמן שומע על המשחק הזה ורציתי לדעת מה זה בדיוק? והאם רדאון 9700(לא פרו )יריץ אותו חלק ובכלל לכמה זמן יספיק לי כרטיס כזה,מתי יהיו המשחקים שיהיו כבדים עליו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ag43,

אני בחופש ומשום מה כל המשחקים שניסיתי לשחק לא מצאו חן בעיני ופתאום נזכרתי בKOTOR2 שהזנחתי בזמנו. אני משחק בו עכשיו ונהנה מאוד. כרגע אני לקראת סיום ומחפש המלצה למשחק בסגנון, לאו דווקא מהשנים האחרונות.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הפסקה של שנה אחת תאפשר למותג היוקרתי מבית Ubisoft לחזור אל מסלול ההצלחות שלו? בואו לשפוט בעצמכם לכתבה

17. Started by SilverCivic,

אהלן. כמה שחיכיתי למשחק הזה , אתמול השגתי אותו לאחרי שהכנתי אחלה תשתית (מחשב חדש ב5000 ש"ח + וינדוס ויסטה). אני מנסה להתקין את הדיסק הראשון , ומיד כשמתחילה התקנת המשחק עצמו (אחרי ההתקנה של הרישום באינטרנט שעוברת טוב) הוא טוען כי המחשב שלי לא מתאים... להלן תמונת מצב : http://img122.imageshack.us/my.php?image=123fx7.jpg מה הבעיה ?? הלינק מוביל לעדכונים של WIN XP לSP3 , הקטע שיש לי ויסטה.. אז מה הבעיה? תודה מראש , שחר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by kikkler,

אחקי ההורדה, כשהוא מנסה לעשות update אני מקבל הודעה בסיגנון של server is temporarily unavailable, please try later זה עובד על מחשבים אחרים, כך שאני מאמין שזאת לא בעיה שלהם יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by reviZor,

שלום חבר'ה קניתי את המשחק איך שיצא ועדיין לא יצא לי לשחק עם צוות כל כך ומכאן באה השאלה אם יש שחקנים ישראליים שמעוניינים להקים צוות? הניק שלי בUPLAY הוא revirev

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eriksexy,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by HaVoC_850,

מישהו יודע אם אמורה לצאת הרחבה למשחק הזה בקרוב או בכלל תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אהלן , המשחק BF2 ייצא והוא עם דרישות גבוההות בהחלט , רציתי לעשות בדיקה לראות את ההגדרות של כול אחד מכם + המפרט + איך המשחק רץ , נתחיל , לי עדיין יש P4 1.7 512 עם ATI PRO 9800 לצערי רץ על הכי נמוך חלק, ואם אני מעלה את הרמה הטעינה שלו לוקחת המוווןןן זמן וזה מייאש, , , אני אחליף את המעבד ל AMD3000+64 וזכרון ל 1G ...

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by SilentBob,

שיטת הגנת הקבצים Denuvo ממשיכה לתסכל את אלו המתעסקים בפריצת משחקים והפצתם באופן פיראטי, ויש מי שמאמינים כי מדובר בתחילת הסוף עבור התחום כולו על Denuvo, טכנולוגיית הגנת המידע (או הגנה בפני התעסקות ושינוי של קבצי הרצה, אם לדייק) האוסטרית שכבר הפכה למילת גנאי של ממש בעולם של פיראטיות המשחקים,סיפרנו לכם עוד בשנת 2014, כשזו הגנה בהצלחה מפני פריצה על כותרים כמו FIFA 15, Dragon Age: Inquisition ו-Lords of the Fallen לתקופות זמן של שבועות וחודשים שהיו בגדר חסרי תקדים בתחום. הכותרים הללו נכנעו לבסוף והופצו ברחבי הרשת באופן פיראטי, אך עושה רושם כי זה היה רק הסיפתח עבור שחר חדש של הגנות שמיועדות לאתגר את פורצי המשחקים. עתה, משחקים כמו FIFA 16 ו-Just Cause 3 מגיעים עם …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shon2913,

בקצרה על המשחק Tom Clancy's H.A.W.X תיאור המשחק: הטיסה החדש של Ubisoft. ניסיון מוקדם בגיחות קרביות - לא דרוש בעולם העתידני הנפרס בפנינו ב-Tom Clancy's H.A.W.X, חילות אוויר להשכרה הם הכוח הצבאי המוביל בעולם, בזמן שמשבר בשווקי הנפט מקרב במידה מאיימת את מלחמת העולם השלישית. כטייס קרבי, אתם תגויסו למבחר משימות הכוללות קרבות אוויר ותמיכה בכוחות קרקע. למרות שהוא מוגדר כ"סימולטור", H.A.W.X לא ממש מנסה לדמות את המציאות, אלא יותר להציע חוויה מהנה ומלאת אקשן ופיצוצים. גרסת ההדגמה כוללת שלב הדרכה שיכיר לכם את עקרונות המשחק, ושלב נוסף בו תצטרכו להגן על שמיה של ברזיל. מי שמשחק שיצטרף אלינו בשרת באמצ'י, לקהילה הכי גדולה של HAWX בישראל. גרסת האמאצ'י זאת גרסת 1.0.1.5. שם …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, אני מחפש משחק טוב אשר יש לו תמיכה טובה במשחק אינטרנט. כמה דגשים: א. עדיף פעולה, אבל גם אסט' זה נחמד. ב. דרישות מערכת סבירות (לדוגמה UT3 לא עובד אצלי). ג. יש שרתים בארץ- ומשחקים בהם אנשים (חשוב מאוד). ד. עדיפות למחיר לא גבוה. ה. המחשק יהיה כיפי. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.