משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
קניתי את WOW, התקנתי, וקראתי את כל ספר ההדרכה שיש באתר הראשי. אני כבר מכיר את הדמויות והקלאסס, אבל לא יודע באיזה מהן לבחור! על סמך מה קבעתם את הבחירה שלכם? אני פשוט לא רוצה להתחיל לשחק עם דמות במשך שעות על גבי שעות, ואז לגלות שאני לא אוהב אותה, ולהתחיל הכל מחדש עם דמות אחרת. נראה לי כביזבוז זמן רציני :-X. אני אשמח לקבל הסבר, מה כדאי ולא כדאי, לפי דעתכם והנסיון האישי שצברתם תודה. כנ"ל לגביי הגזע.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אפשר לגרום לכך שכפתור ה WINDOWS (זה במקלדת עם הציור של הסמל של windows) לא יתפקד בזמן משחקים - אני כל הזמן בטעות לוחץ עליו ויוצא לי מהמשחק. תודה
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שמתי לב שבGTA3 יש 6 כוכבים של כמה אתה מבוקש אבל הכי הרבה שהגעתי זה עד ל5, וגם אז זה ממש קשה, גם הFBI רודפים אחריך... אז איך אפשר להגיע ל6 כוכבים? ב5 כוכבים זה ממש קשה ומה עושים כדיי שהם יפסיקו לרדוף אחריך כדיי להמשיך להתקדם במשימות?
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן. ברשותי עותק חוקי! של Battlefield Vietnam והתקליטורים לאט לאט מתחילים להשרט וברצוני לגבות את במשחק כVirtual CD. נסיתי כמה תוכנות שלא פעלו בשם Virtual CD,Alcohol 120%/52%,GameDrive 9 מה שמונע ממני לגבות את המשחק היא הגנה שיש על התקליטור ואני לאא רוצה שהתקליטור ישרט אז בבקשה הציעו לי פתרון תודה.
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מניח שכולם פה מכירים את התופעה שמשחקים מסויימים רצים רק אם המחשב עונה על הדרישות... קניתי מ GOG את המשחק the witcher ומכיוון שיש לי כרטיס מובנה של אינטל (שלמרות הכל לא רע בכלל) המשחק נותן לי הודעת שגיאה ולא רץ כי המערכת שלי לא מתאימה לדרישות (אני מניח שזה בגלל הכרטיס, יש לי מעבד נורמלי וכל השאר...) השאלה איך אני יכול לעקוף את זה? אני מניח שיש שני פתרונות א. לגרום לכרטיס שלי להפוך לכרטיס אחר שזה נראה לי כרוך בשינוי איזה פרמט ברגיסטי או משהו כזה? ב. לגרום לכרטיס להתאים לדרישות שזה נראה לי יותר קל אני מניח שיש קובץ דרישות כל שהוא שבא עם המשחק ופשוט צריך לערוך אותו מישהו יכול לעזור בעניין? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמובן על ה DX11 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7790 1GB מעבד: INTEL CORE I5 4430 HASWELL 3.0GHZ
-
- 13 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לדעתי זה פשוט נראה כאילו המשחק עובד על dx9 ,משהו ציורי מידי, הגרפיקה של assassin's creed 3 הרבה הרבה יותר יפה ומדהימה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי החלטתי שאני קונה את המשחק או היום או ביום ראשון..אז רציתי לשאול אותכם ,מה דעתכם על המשחק..שווה קנייה ? כי לשחק ברשת אפשר רק עם מקורי וברשת זה הכי מגניב..אז למי שיש שיגיב איך המשחק.. תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי GAMEPAD של לוג'יטק ה WINGAMN אבל המשחק לא מזהה אותו ואני לא יודע איך איך להגדירו בתוך המשחק.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
שלום, איך אני יכול להחליף את הכונן של סטים שיוריד את המשחקים לכונן אחר? חיפשתי בהגדרות ואני לא מוצא
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
זה משגע אותי אני מחפש ומחפש וEA עשו רק למי שיש PS2... אני מתכוון לתחרויות הטבעות שאפשר לעשות דברים מטורפים, יש למי רעיון או כל דבר אחר?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני משחקת אותו משחק במחשב ובאנדרואיד. באנדרואיד זה מחובר לחשבון גוגל פליי שלי ובמחשב זה לא. איך אני עושה שבאנדרואיד יהיה לי את מה שיש עכשיו במחשב? (חוץ מלפתוח עוד חשבון גוגל פליי) תודה.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני משחק CS ויש לי BAN מאחד הסרברים והאדמין רוצה להוריד לי אותו והוא לא יודע מה לעשות כי הוא חדש איך אני מביא לו את WONID שהוא יוכל להסיר את הבן ומה הוא צריך לכתוב?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים.. אני רוצה להעביר חלק מההרחבות לכונן אחר(כבר אוזל המקום ב-SSD). אין אני עושה את זה ושיפעלו, האם הזמן טעינה יהיה משמעותי ביותר?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הביאו לי גרסה רוסית של המשחק true crime streets of la ולא ראיתי בהתקנה (או בהגדרות של המשחק) שום אפשרות להחליף את השפה לאנגלית. אני משער שלהתקין את הפאטץ' העדכני לא יעזור, אז יש אפשרות אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עבור אחייני הקטן, איך להפעיל Cheat-ים למשחק Wolfenstein 2009 במעה"פ Windows 7 x64. ניסיתי לגגל ולהיעזר אך שום דבר לא עובד תחת Windows 7 x64. מישהו יודע ??
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי את DISCWORLD 2 ואני לא מצליח להפעיל אתו :s05: ניסיתי את DOSBOX ו SCUMMVM מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
מישהו יודע איך להפעיל את HITMAN BLOOD MONEY ב VISTA?
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
החלטתי לקחת על עצמי את המשימה של להחיות את הפורום הזה כי יש לקהילה הזאת הרבה פוטנציאל בעקבות המסירות של המנהלים ועצם זה שהם מוכנים להשקיע בשרתים ראשית כנסו למשחק Counter Strike: Global Offensive, לאחר מכן כנסו לHelp & Options. יפתח לכם תפריט ארוך אתם תראו שם Game Settings, תכנסו לGame Settings. אתם תראו שם Enable Developer Console (~), תשנו אותו מNo לYes על ידי לחיצה על ה"<" המסומן באדום. זהו אתם יכולים כמובן ללחוץ על הכפתור בצד Back, ולחזור לשחק. תיהנו .
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
איך אני יכול לשחק משחק שנמצא על DVD בלי להכניס אותו כל פעם לכונן?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תמשחק וזה מבקש ממני סיסימא ושם משתמש חפשתי באיטרנט תאתר הרישמי+הרשמה ולא מצאתי מי יכול לעזוטר לי בענין הזה אני מאוד ימח תודה מראש לעוזרים בברכה מתן
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שחקתי אהבתי חייב להשיג איך?????????????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-