עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by L1ron,

שלום ,המפרט מחשב שלי זה - intel Core i5 2500K 4GB RAM ATi readon X1950 512mb העניין הוא שהמשחק אפילו לא מעלה אותו לרגע,הוא ישר נותן שגיאה שהכרטיס לא עומד בדרישות. יש דרך אצלי איכשהו לעשות שהמשחק לפחות יעלה?אפילו על ההגדרות הכי הכי נמוכות.. או אופציה אחרת אצלי זה להשתמש בכרטיס מובנה?ואז הוא יעלה אותו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תראו מה קיבלתי היום:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום אני מחפש איזשהו אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים חוקיים בכסף כמובן משהו בסגנון של סטים יש אתר כזה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Googleness,

התחלף המבצע של On the house.... לינק: https://www.origin.com/en-us/store/on-the-house

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by eyal00,

המפרט בצד המשחק אמור לרוץ אצלי טוב לא? ההגדרות שאני משחק 1024X768 לא כולל פילטרים... מה יכול להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, יש לי COH שקניתי לפני כמה שנים טובות בקופסא. אני מנסה להפעיל את הסידיקי הזה בסטים (Game >>> Activate a Product on Steam) ומשום הוא כותב לי להסידיקי הזה לא תקין. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Sunny Jim,

האם אפשר לקבוע רזולוציה ספציפית שאני רוצה? אני מעוניין ב1280X800 ואין אותה בהגדרות המשחק עצמו... ואיך אפשר להפעיל AA\AF?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by captaincaveman,

יש פתרון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DAN123,

אני נימצא במקום שבו החייל זורק לי מלמעלה לומ (ממתכת), ושמתי לב שיש במקום המגודר ההוא מישטח מעץ שאני יוכל להרים אותו. מה אני עושה איתם ,אך אני יוצא מהמקום הזה ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

במישחק Runaway ניתקעתי בבית חולים שם כשהאישה יושנת ואני לא יודע מה לעשות אפשר עזרה?(אפשר גם לקבל הוראות של כול המישחק בעיברית.)

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by redti,

אז ככה בזק פתחו שרתים מהירים מאוד במיוחד ללקחות בזק בין-לאומי של HALO,CS,AMERICAS ARMY הסרברים במהירות 30 PING זה האתר של בזק משחקים: games.bezeqint.net תהנו

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by KingYes,

אני עכשיו מאוד נהנה מסקיירים.. האם אני גם יהנה מה-Flaout? או שזה סגנון שונה לגמרי? מה שכן, את ה-DA2 מאוד לא אהבתי..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מאמין שאמרתי את כל מה שיש להגיד בוידאו עצמו, אז שבו בנחת, לחצו פליי ותהנו!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני לא מצליח ליכתוב אותו לא משנה איך.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. הפופולריות של שוק משחקי הוידאו ממשיכה להתפוצץ ובגדול, כשלתחום המחשבים האישיים ולשוק המכשירים הניידים יש הכי הרבה סיבות לחייך לכתבה

16. לא אהבתי את הסיפור של הbioshock אשמח לקבל המלצה למשחקים חדשים באיכות ורמת משחק גבוהה איו לי בעיה של מפרט שיחזיק דברים.. בתודה מראש ליאור,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by amit123,

שלום! אומרים שמשחקים שפועלים על דיירקס 10 אמורים לרוץ יותר מהר מאשר משחקים שפועלים בדיירקס 9...עכשיו,אם למשל יש לי כרטיס מסך תומך דיירקס 10 ואני ישחק בקרייסיס אז המשחק ירוץ יותר מהר כשהוא על הגדרות של דיירקס 10 מאשר כשהוא על הגדרות של דיירקס 9(אע"פ שהוא יראה פחות טוב מן הסתם...)?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  18. כל המשחקים אצלי עד היום הוגבלו/עבדו עד 60 FPS פתאום כשאני משחק ב" DEAD SPACE" אני מוגבל עד 30 ולעומת זאת כשאני שם את ה V-SYNC ב OFF ה FPS טס לכ- 180 . יש מצב לסדר את ככה שההגבלה תהיי מ 60 ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Tomerico,

שלום, אני התקנתי את המשחק דיאבלו 2 ואחראי ההתקנה (הכשרה למהדרין) אני מנסה להפעיל את המשחק... וזאת ההודעה שגיאה שאני מקבל: רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by MATOK,

שאני רוצה לפתוח את הקובץ autorun.exe אני מקבל הודעה של : " קובץ המערכת אינו תואם להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows . זה לא קרה לי כשהתקנתי את המשחק אצלי במחשב. מה לעזאזל עושים?

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by tamir2,

שלום לכולם!! יש לי בעיה במשחק.. הזה כל פעם שאני נכנס למשחק.. אז העכבר נעלם לי.. ואז אחרי שאני עושה לו.. ctrl alt del ומופיע החלון הזה.. ואני סוגר את המחשק.. נפתח לי לכמה שניות.. הודעה כזאת ובה רשום engine reauires video card with pixel shader 1.1 or greater capabilities מחקתי את המשחק.. והתקנתי שוב.. וזה לא עזר.. ויש לי את הדריורים הכי חדשים בבקשה עזרו לי.. תודה!

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by shimon23,

מישהו יודע איך עושים בו Load?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ofer_mat,

DSA CLAN מחפש שחקנים מתקדמים שיצתרפו לקלאן שלנו כל מי שרוצה להצתרף לקלאן מוזמן לשלוח לי הודעה לפרטי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by David :o,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.