משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אהלן..רציתי לדעת על איזה דברים אני יכול לוותר בגרפיקה של HITMAN ABSOLUTION ואת איזה דברים כדי לי להעלות בשביל שהמשחק יראה הכי טוב יש לי מחשב יחסית סבבה i5 עם ATI RADEON 6850 ו 4GB RAM DDR 3 נראה לי מה ששם אותי בבעיה זה הRAM אבל לא משנה רציתי לפי התמונות שתגידו לי מה פחות חשוב בשביל שהמשחק ירוץ מהר ויפה ומה יותר חשוב ..כרגע עם מה שאתם רואים בתמונות זה רץ לי על 45-55 FPS בערך..יכול להגיע גם ל60 באיזורים מסוימים אבל גם לרדת מ40 מדי פעם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל אלה שלא מבינים מה הולך DICE הוציאו עידכון למשחק בגודל של 4GB בערך הוא מותקן ישר עם הפעלת אוריגין בנתיים להרבה מאוד אנשים יש קריסות עם הודעה שהקבצים דפוקים ולעשות תיקון להתקנה של המשחק אני עוקב בפורומים של בטלוג בחו"ל בנתיים אין כ"כ תשובה כנראה זה בעיה עם הקבצים של השינוי שפה או שזה באמת בעידכון עצמו תמשיכו לעקוב
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... פעם ב... אני לא מצליח להתחבר לאוריג'ן...... אני נכנס לאוריג'ן ולוחץ GO ONLAINE וזה פשוט לא עובר לאונליין.... לא רוצה להכנס לי גם לבאטלוג..... מה עושים????
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ה"צנועים" חוזרים אלינו עם חבילה חדשה (והפעם חבילה שהיא באמת indie) בשיטת שלם כמה שאתה רוצה... כאילו שלא בזבזנו מספיק כסף עד עכשיו הפעם ברשימה: Shank 2 Closure The Binding of Issac (+ Wrath of the Lamb DLC) Snapshot Indie game: The movie (סרט דוקומנטרי על יצירת משחקי אינדי) ולמשלמים מעל לממוצע: Legend of Grimrock Dungeon Defenders (+ DLC) https://www.humblebundle.com
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה פרויקט שדומה לxpadder אבל קצת שונה: א. בניית תפריט למשחקים או תוכנות: למשל כדי לקשר בין תוכנה כמו steam big picture ו xbmc בלי לקום מהכורסה בשליטה מלאה של שלט xbox ב. כל מה שxpadder מציע + תמיכה במשחקי RPG במילים פשוטות יותר: שליטה מלאה במחשב בלי להעזר בעכבר, או במקלדת. יתרון הפרויקט על אחרים: חינם, ועם המון אפשרויות. אני מחפש אנשים עם xbox controller כדי שיעזרו לי לבחון את התוכנה ולמצוא באגים... אם מישהו מעוניין להתנדב לנסות את התוכנה מוזמן להשאיר פרטים פה או בהודעה פרטית (מייל או סטים שלו).. זה יעזור לי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי COH שקניתי לפני כמה שנים טובות בקופסא. אני מנסה להפעיל את הסידיקי הזה בסטים (Game >>> Activate a Product on Steam) ומשום הוא כותב לי להסידיקי הזה לא תקין. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז למי שיש את השריטה היחודית הזו שיש לי על סדרת משחקי דיסנט הנושנים, יש חדשות מעולות. משחק חדש בשם רטרו-וירוס הוא משחק עדכני עם מכניקת תנועה של 6DoF. המשחק מציג בדרך מקורית ויחודית את פועלו של האנטי-וירוס למען ערש-התקנתו, הדומה באופן מחשיד לחלונות אקספי הוותיקה והעיקשת, כמו גם את קרבי המחשב וכיו"ב. כולל אופציות סינגל, מולטי וקו-אופ - כל מה שאני(חנו) אוהבים בדיסנט משחק מקורי ומיוחל, כמדומני יוצע למכירה גם בסטים (ומי שעושה פרה-אורדר זוכה בגישה חופשית לבטא עד ההשקה). רק אל תצפו לגרפיקה "שטרם נראתה כמוה". זה משחקיות נטו! (גם בגרפיקה וקטורית עתיקה עם sprites במקום פולימודלים הייתי קונה ) ובקיצור- כיף כיף כיף! תוספות: סרטון יותר עדכני (מאתמול) של הבטא (טריילר): …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה... אם אני עושה Pre-Order למשחק בסטים או באוריג'ן האם מחייבים אותי מיידית? כמו כל קנייה של משחק שכבר יצא? או מחייבים אותי בסמוך או ביום השקת המשחק?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם הבעיות בשרתים נפתרו ואפשר לשחק באופן שוטף ואם בכלל שווה להוריד את המשחק?! רציתי גם לקבל פרטים עליו... 1. אם המשחק הוא כמו דיאבלו שדורש כל הזמן חיבור קבוע של אינטרנט? 2. ההתקדמות במשחק היא במשימות או שפשוט בונים עיר? 3. איפה הכי כדאי ומשתלם להוריד את השמחק?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המשחקים BF 3+4. איפה הכי בטוח וזול לקנות אותם? וגם, אם אני יעשה PRE OEDER זה יותר זול או משהו? עוד כמה זמן אפשר יהיה לעשות PRE OEDER? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי כמה שעות טובות של משחק נתקלתי בהמון קשיים בפיתוח העיר ואשמח שיענו לי על כמה שאלות: 1. מה היחס בין שטח שאני מקצה לטובת מגורים לעומת עסקים לעומת תעשייה? (כמה) 2. במהלך המשחק הם דורשים ממני לבנות משרדים. איך אני בונה אותם?! 3. למה כל הזמן יש לי הפגנות ליד בניין "העירייה"? רשום שם משהו על זיהום. 4. למה כשהבתים מצליחים להתפתח אני מאבד אוכלוסיה? אני לא אמור לקבל יותר תושבים? אשמח לדעת אם קיים איזה מדריך בעברית איך לבנות עיר מצליחה ואם יש כאן מישהו שמעוניין לשחק ביחד?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי כלפני חודש כרטיס מסך של AMD קיבלתי שתי קודים של CRYSIS3 וBIOSHOCK . אכשיו שבדקתי מאיל גיליתי ששלחו לי שתי נוספים LOL עם מישהו מעוניין ליצור קשר אישי . מי שיוצר קשר ראשון זוכה.
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הגיע הזמן לעוד באנדל: https://www.humblebundle.com/ רק Psychonauts היה מספיק כדי להפוך את זה למומלץ במיוחד, ו-Stacking/Costume Quest הם תוספות נחמדות גם כן. Brutal Legend גם אמור להיות טוב, אבל דורש תשלום של לפחות 8$.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזה החרא הזה ? http://www.techpowerup.com/185884/all-frostbite-3-titles-will-be-optimized-for-amd-only-updated.html שילכו לעזאזל.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים אני לפני פירמוט.. רציתי לדעת מה לשמור לפני פירמוט של המשחק METRO החדש? בקשר לBF3 אני רק מוריד אותו ואת ההרחבות מאוריג'ן וזהו? את המשחק סיימתי..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חיילים! לאחר ההצלחה במשחק הקהילתי הקודם החלטנו לקיים משחק נוסף. אנו מקווים שתהנו גם במשחק זה. המשחק יתנהל בצורה הבאה: - המוד הוא מוד RUSH - המפה ההתחלתית היא Operation Metro(אם תרצו להמשיך נשים עוד מפות). - מתחלקים ל2 סקוואדים בכל קבוצה. - לקבוצה התוקפת יהיו 50 כרטיסים. 16 השחקנים שיירשמו ראשונים, ישחקו במשחק הראשון. לאחר 16 הרשומים הראשונים, השחקנים אשר יירצו לשחק ייבחרו שחקנים מהקבוצה המפסידה וישחקו מול הקבוצה המנצחת. אני מזכיר שבמהלך המשחק עליכם לכבד את החוקים הבאים: • חל איסור מוחלט על קללות. • חל איסור מוחלט על גזענות. • יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים. • אין לפרסם שרתי משחק\שרתי דיבור\קלאנים\קהילות פורומים שאינן קשורות לקהילה. • אסור להתחזות לא…
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הפרק החדש בסדרת משחקי האסטרטגיה האהובה מבטיח חזרה למקורות, החל מה-29 בספטמבר לכתבה: http://hwzone.co.il/הגיבורים-חוזרים-might-and-magic-heroes-7-מושק-בעוד-חודש/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מאמין שאמרתי את כל מה שיש להגיד בוידאו עצמו, אז שבו בנחת, לחצו פליי ותהנו!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדיוק כשהתחלנו להתרגש באמת לקראת האתחול לסדרת המירוצים הנודעת, ב-EA מודיעים כי גירסת ה-PC תתעכב בכחצי שנה נוספת. כל עקבה לטובה? נחזיק אצבעות לכתבה: http://hwzone.co.il/חוזרים-למוסך-need-for-speed-החדש-למחשב-האישי-נדחה/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם סרטון שמציג עוד קצת משחקיות עדכנית ותמונות חדשות שממחישות תשומת לב מרשימה לפרטים הקטנים, גירסת 2015 של סדרת המירוצים הוותיקה של EA נראית טוב מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/הפרק-החדש-של-need-for-speed-ממשיך-להרשים-אותנו/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, חברים התייאשתי. אחרי עשרות ניסיונות לעבור משימה במשחק החלטתי לוותר. השליטה על הרכב פשוט נוראית ובאופן כללי אני אישית ממש שונא מירוצי מכוניות. מדובר על המשימה immortal enemy, אם מישהו פה עבר אותה ויש לו שמירה מייד אחריה, או לחלופין מוכן לעבור אותה בשבילי, אקבל את ההצעה בשמחה, אחרת - המשחק הזה הולך לסל המחזור.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הורידו והתנסו בחינם: גירסת פרה-אלפא חדשה ל-Unreal Tournament המודרני זמינה כעת לכתבה: http://hwzone.co.il/גירסה-מעודכת-לדור-החדש-של-unreal-tournament-זמינה-להו/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שיחק בה? שלחתי להם היום בקשה להיות חלק מהבטא ולאחר כמה שעות שלחו לי קוד אימות. שיחקתי עכשיו איזה שעתיים ודי נהנתי. יצא לעוד מישהו לשחק בה? מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש פה משהו שמשחק במשחק? טיים ספיק ? שרתים ישראלים? משהו אני מנסה להיכנס לשרת הטיים ספיק ולא מצלליח אשמח לדעת אם יש פה קבוצה שרוצה לשחק ביחד
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-