עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by LazyBoy,

אחרי שפיתוח המשחק כמעט הושלם ע"י הבעלים (לא זוכר את השם), הוחלט לבטל את המשחק כי "אין שוק למשחקי הרפתקה".. סוף סוף מישהו קנה את הזכויות וישלים את פיתוח המשחק! עכשיו רק נותר לקוות שמשהו דומה יקרה לKQ9 http://www.telltalegames.com/sam_and_max

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. יש אתר כזה...בעיקרון אני מתעניין במרוצים... אני לא מחפש TOP 10 או משהו בסגנון... אני מחפש רשימה איכותית... גם של כל המשחקים זה יהיה טוב..

3. Started by Guarding angel,

http://www.softwarepatch.com/games/fear-game-patch.html

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by Morfium,

משהו מכיר משחק סימולטור טוב למחשב ? משהו בסגנון F-15 בזמנו או FALCON 4 ... למחשב ( אני לא צריך משהו כמו Flight Simulator ) אני צריך משהו קליל יותר אבל שיהיה למחשב ( לא חייב משהו חדש )

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by אלונה1,

שלום לכולם, זקוקה להמלצה על משחק עם נהיגה חופשית בסגנון של GTA. תודה

6. כן, המצעד הרשמי :] במקום האחרון: ביונטה הסקסית במקום הראשון של האתר: Liara Tsoni ממאס אפקט. אגב, לארא קרופט במקום ה-2.. יש שם עוד כמה מטורפות, כמו הבחורה Triss Merigold שכבר יש לה סצנת סקס במשחק The Witcher המעולה הכתבה המלאה http://pcgalaxy.co.il/sexiest-gaming-girls/

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום חברים אני עורך מחקר על למידה באמצעות משחקים ומעוניין בפלטפורמה משחקית שתאפשר לקבוצה לקיים משחק יחד ולנהל דיון תוך כדי, ולפעול כקבוצה למען השגת מטרה משותפת. האם מישהו מכיר אתר או משחק שמאפשר יצירת תרחיש כזה? דרך פשוטה ליצור משחק שכזה? אשמח לכל עזרה או כיוון. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by davidcohen,

כמה GB המשחק הזה ? רק half life episode 2 ...לא כל הסידרה ביחד תודה

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי שאלה די כללית לגבי כל המשחקים. כשמפרסמים דרישות מערכת יש בד"כ חלוקה של מינימום ומומלץ, שמאז ומעולם אמר על מה רמת הגרפיקה שתשחק בו. רק שכיום הפקטור של הרזלוציה הרבה יותר חזק מבעבר כי יש אנשים שמשחקים על FHD או על 19". השאלה היא כזאת: האם הדרישות מערכת מדברות על רזלוצציות סטנדרטיות ולמי שיש מסכים גדולים צריך לדעת להוסיף עוד מעבר למומלצות, או שהחלוקה יותר בכיוון של רזלוציה נמוכה ורזולוציה גבוהה, ככה שאם אתה עונה על המינימום תוכל לשחק על מקסימום פירוט במסך 19". למה לא עושים למשל חלוקה נוספת של רזלוציות גבוהה/נמוכה? תודה לעונים.. אם בכלל מישהו יודע..

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by KoM,

למה ה-GTA3 שלי נתקע כל פעם שאני מתנגש באיזושהי מכונית ? :-/

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Dan1919,

אהלן חברה, יש לי דיסק DVD של המשחק פיפא מנגר 08,נכנסתי להתקנה עשיתי מה שצריך ולקראת סוף הההתקנה הוא רושם לי "הכנס דיסק",וזה גרסת DVD וזה דיסק אחד..מישהו יודע מה לעשות? בתודה מראש,דן.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by Funkyzord,

???

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  13. היי. עם העדכון של התכנה שלי, GamepadTV, הוספתי פרופיל שמאפשר לכם לשחק בElder Scrolls Online. עובד מעולה ונבדק בClass melee וגם בMage LS - תזוזת השחקן Dpad - למעלה: 1 ימינה: 2 למעטה: 3 שמאלה: 4 (הפעלת spells) A - פעולה (כפתור E) X - לקיחת חפצים (כפתור R) Y - קפיצה A - כפתור ESC (יציאה מפתריטים) BACK - מפה START - כניסה לחפצים ומשם אפשר לנווט לכל דבר אחר עם הג'ויסטיק הימני, ואז לחיצה על משהו עם RT (סקילים, קווסטים ועוד) RT - מתפקה פשוטה LT - הגנה RB (החזיקו) על מנת לשחרר מתפקה חזקה (עם הקוסם, החזיקו עד הסוף מספר שניות על מנת לתת נזק עצום לאויב) LB - הסתרת נשקים לחיצה על RS - שינוי מצלמה לחיצה על LS - ריצה הפרופיל כבר קיים בגרסה העדכנית של התכנה. 2 דרכים להפעלת המק…

• 0 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. יש לי בעיה מוזרה במחשב. אני לא רואה את הסמן של העבר במשחקים כגון FIFA ו-NBA, במשחקים אלה העכבר מהבהב. במשחק RAIL SIMULATOR אני לא רואה את העכבר בכלל. בהפעלה רגילה של המחשב אין כל בעיה. מותקנת מערכת הפעלה ויסטה מעבד ADM 5200 וכרטיס מסך ATI 1950 PRO. מה עשוייה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. משחק הפעולה האלמותי ממשיך למצוא פלטפורמות נוספות לפעול עליהן - הפעם כתחליף למשחק אלמותי אחר שעבורו נוצרה המערכת במקורלכתבה

16. Started by B0necrack3R,

טוב הצלחתי להפעיל את המחשק וכל זה.. אך עכשיו יש בעיה חדשה! כשאני משחק באחד השלבים אני רואה את כל הגופים קיצור את כל המחשק בירוק סלט כזה.. קיצור תמונה שטוחה צורתית בצבע סלט! ניסיתי לשחק עם האפשרויות לא עזר! אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי! ושכחתי להגיד שאני עובד עם TI 4200 128DDR ועם מפרט די חלש. תודה :-\

17. Started by gigi,

שלום...הורדתי את המשחק Need For Speed Most Wanted Black Edition וזה ירד לי בקובץ אחד מסוג Image Files והקובץ שוקל כמעט 4 ג'יגה עכשיו הנירו החדש (גירסא 7) מזהה את הקובץ ככה שאני לוחץ עליו דאבל קליק אז זה פותח לי את הנירו ומוכן לצריבה אבל כשאני אני מתחיל לצרוב זה נעצר וזה אומר לי שהדיסק קטן מדי מן הסתם... אז מה אמור לעשות כדי לצרוב את המשחק או כדי להפעיל את המשחק בדרך כלשהי.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  18. נלקח מ- http://www.gamespot.com/pc/rpg/diablo2expansionsetlod/news.html?sid=6123274 (תחתית העמוד) אם GameSpot טוענים שזה כנראה אמיתי, אז זאת אולי תקווה חדשה בשביל כל מעריצי Diablo. אני רוצה את זה עכשיו!

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by asili,

אני משחק במאפיה בשלב ראשון שבו צריך להסיע אנשים וזה די משעמם כי אי אפשר לסוע מהר וצריך לציית לכל חוקי התנועה 8) רציתי לדעת איך ההמשך? האם ההמשל יןתר טוב? והמכוניות שם נורא איטיות או שזה רק אצלי?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. למכירה כ15-20 משחקי מחשב בעיקר קווסטים, כולל פנטזמגוריה, מיסט וכד' באריזות מקוריות מתאים לאספנים. מיכל- 0523682081 mbendor@netvision.net,il

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. פעם אחרונה שניסיתי להתקין ניסיתי על WIN2000 והמשחק לא פעל רק תולעים תלת מימד פועל ואני מחפש משחק 2D בסגנון כמובן אם מצב מולטי ומצב רשת למישהו יש רעיונות ?

• 23 תגובות
    • 5.4k צפיות
  22. עריכה: אופס, התבלבלתי, פתחתי במקום הלא נכון תנעלו את הנושא. אני כבר אפתח אחד חדש במקום המתאים. שוב, מצטער

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MatanFrenkel,

אין דיון ראשי אז פתחתי אשכול.. אני רק התחלתי, אבל במשימה השניה, בסרטון של המטוסים רשום שמדבר F22 Pilot אבל למעשה המטוסים הם F-15 בנתיים זה הדבר היחידי ששמתי לב אליו, שתפו גם אתם, ואם זה ספוילרים (בגלל שהמשחק טרי עדין) תשחירו בבקשה

24. Started by דנדן,

מישהו יודע באיזו תיקייה השמירות של המשחק נמצאות?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by GamePad,

לא בטוח שזה המקום אבל.. ראיתי שהולך לצאת בקרוב starcraft ghost אבל הח@#$^#ת מוציאים אותו רק לקונסולות, אז קודם כל האם יש בכלל דבר כזה ואם כן איפה אפשר להוריד?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.