משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מפרט דיי חזק, (ראה המפרט שלי) והורדתי היום ספלינטר סייל דמו. משום מה, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה, מידי פעם יש תקיעות מוזרות (Zה נראה לי כמו תקיעה של טעינה יותר מאשר זה נראה לי שזה תקיעה של חומרה..) למישהו יש רעיון מה זה, ולמה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אכן כן. לפי התמונה של תא הטיס של המטוס הזה אני עובר לצד המערבי של הפוליטיקה ובוחר ב-F-15 או F-16.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק דפדפן ... אם זה בכלל משחק דפדפן טוב כנסו אם בא לכם... http://dragonfable.com/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה ארופאים אמרו לי שזה MACRO אבל זה ארופאים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם אמרו לי את זה אז אני לא סומך על זה, לפי דעתי הוא קיבל באן על ציטים. http://www.esl.eu/de/codbo2/player/6115779/c http://www.esl.eu/eu/codbo2/cups/sd/3on3/summerspecial2013_cup1/match/28788635/ GG BB
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא שומע כלל במשחק מההתחלה שמתחילים במים אבל את הסרט הראשון אני כן שומע ולפי מה שראיתי יש בעיות למשחק עם ווינדוס ויסטה 64 ביט (כל שאר המערכות עובדות נפלא) מישהו נתקל בבעיה יש לזה פתרון?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר שיחקתי במפורסמים: Brothers in Arms(Road to hill 30 ו Earned in blood CoD 2 Medal of honor pacific assault וכרגע יש לי אופציה של קומנדוס מישהו מכיר משחקים כאלה? אה ואני מכיר את Sniper Elitle רק שאני לא בטוח אם לקנות. בקיצור תמליצו לי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אתם מכירים את המשחק Alone in the Dark? קיצור... יש לי את the new nightmare מהסדרה שלו והוא פשוט משחק מבהיל בצורה קיצונית!!!! אתה (או את לא משנה) הולך באיזה מסדרון הולך הולך הולך... פיתאום נכבה לך האור!!! אז אתה כבר יודע ובטוח שמשהו יקפוץ עליך ויבהיל אותך אבל דווקא כשאתה הולך להדליק את האור מפוחד (אחרי שכבר "נכנסת" לאווירה של המשחק) כלום לא קופץ עליך, ואז כשאתה חוזר לקטע שהיית בו כשנכבה לך האור פיתאום אתה שומע איזה צרחה "בבבבווווווואאאאאאאאאוווווו!!!!!!!!!" או שאיזה חרק ענקי מעופף לך לשניה מול העיניים ויש קולות כאלה של זאבים וזה מה זה מפחיד!!! קיצור זה משחק קווסט שמאוד מאוד מאוד מומלץ!!! משחק אדיר!!! שלוש דיסקים... טוב אחרי שרשמתי משהו לא קשור למה שאני רוצה לישאול …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ועל מה הוא בדיוק ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3462721,00.html קצת תחרות והמכירים בריצפה. נקווה שעוד משחקים ילכו בכיוון הזה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה פעם איזה משחק של מלך האריות ממש ישן שאני לא זוכר איך קוראים לו. אפשר בבקשה לקבל את השם של המשחק או קישור להורדה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה בלדבר במיקרופון ב UT2004 קודם כל יש לי את המשחק המקורי (מחנות) ויש לי מיקרופון והוא בסדר גמור (הוא פועל...) בהגדרות של המשחק = setting אני אישרתי את voice chat כשאני משחק בשרתים אחרים אני בוחר עם מי אני רוצה לדבר בתפריט באות V ואחר כך אני לוחץ על האות F ואני מדבר אבל כשאני פותח שרת אני לא מצליח לדבר = אפילו לא מופיע לי המד בצד שמאל של עוצמת הקול של המיקרופון וכך גם חברים שלי = כשהם משחקים איתי בשרת שלי הם גם לא מצליחם לדבר (גם להם לא מופיע אפילו מד המיקרופון ) למה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עידן בו VR מתקדם ואיכותי יהיה זמין ללא צורך בפריסת כבלים בכל רחבי החדר קרוב יותר ממה שחשבנו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת האם לפי המפרט שלי אני יוכל להריץ את המשחק http://www.laptopmag.com/reviews/laptops/lenovo-y50-70-touch תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול לבנות לי בבקשה חבורה של 6 דמויות? אני צריך את השילוב הטוב ביותר של גזעים (או תת גזעים), מינים ומקצועות. (מדובר במשחק Icewind Dale 2).מי שיכול לעזור לי גם לבחור לכל דמות התמחות בכלי נשק שונה זה מאוד יעזור. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
im in shlav 5 in Game f.e.a.r and i dont know what to do pleas help me i have some message in the game from number 455-456-345 and he tell me to go somewhere and i dont know where i have to go plz someone help me!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקווה קודם כל שאני רושם בפורום הנכון כי זה בעייה טכנית אבל שקשורה למשחק COD אז אם צריך להעביר אני מתנצל מראש. רציתי לדעת אם מישהו ניתקל בבעייה ב SOUND במשחק CALL OF DUTY ? יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 שתומך EAX ובאופציות של המשחק יש תמיכה בפורמט הזה אבל כאשר בוחרים בEAX אז המשחק נשמע לא טוב מבחינת חלוקת הרמקולים. הכוונה שלי היא שבמקום לשמוע אפקטים למשל ברמקולים האחוריים של מטוסים ויריות מאחורה אז הם נשמעים בקדמיים והיריות שלי עצמן לא נשמעות בכלל.. הקיצר סלט שלם. אז בגלל זה אני צריך לשחק בפורמט הרגיל של המשחק 2D משהו כזה... וזה לא מנצל בכלל את האפקטים שהכרטיס שלי תומך בהם. יש עוד מישהו פה שנתקל בבעייה הזו ?! תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אתמול התחילה לי בעיה שכל הזמן נותנים לי קיק בגלל PnkBstrB.exe. איך אני מסדר את זה?אי אפשר לשחק ככה.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בואו להיזכר בצמד משחקי האקשן הדו מימדיים הנהדרים בכיכובו של הארנב הכי אלים בסביבה, שנוצרו בידי האנשים אשר הביאו לנו את Unreal ו-Gears of War עם התקדמות הטכנולוגיה, משחקים הופכים להיות מורכבים יותר גרפית, ואיכות הפקתם עולה משנה לשנה. אבל בעוד שמשחקים חדשים כבודם במקומם מונח, למשחקים נוסטלגיים שמורה לכולנו פינה מיוחדת בלב. בפינת הנוסטלגיה של גיימג'מס תוכלו להצטרף למסע בנבכי הזמן בו נגלה מחדש משחקים קלאסיים שהיוו חלק מהילדות שלי ושל כל מי שנולד בשנות השמונים והתשעים. הפעם אנחנו הולכים לחזור בזמן לאמצע שנות התשעים, תקופה בה הגיימינג למחשב האישי תפס תאוצה מטורפת עם משחקים כמו דום, Warcraft, Myst ועוד רבים וטובים. באותו זמן קמה לה חברה לפיתוח משחקי מחשב בשם…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שמתי לב במשחקים שיוצאים לאחרונה על המנוע הזה הפיזיקה לא זזה באנימציה חלקה 100%. ז"א המשחק יכול לרוץ על 60FPS אבל אובייקטים שזזים (כגון גופות וחפצים דוממים אחרים) כאילו זזים בקיטועים כאלה וזה ממש מבאס אותי, עם כל ההיפ על המנוע הזה. לדעתי הסיבה היא שהמנוע תומך ב-Ageia PhysX, ואם לא משתמשים בכרטיס הזה הפיסיקה תהיה לא חלקה בכוונה. (בדיוק כמו ב-CellFactor אם שמתם לב) ישנם משחקים ישנים יותר עם פיזיקה הרבה יותר משכנעת - אולי בגלל שהיא מיושמת באנימציה שלא נופלת מה-FPS הכללי בו רצים המשחקים (למשל CSS / Doom3) וללא צורך בשום כרטיס פיזיקה. מה אתם חושבים ? האם אנחנו בדרך ל- "אם אין ageia הפיזיקה תהיה גרועה יותר ממה שהיתה פעם" ? או שבכלל אין קשר ל-ageia והפיזיקה סתם מאכזבת ? (שוב אני…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משחק טוב של סימולטור טיסה שממש ידמה לי טיסה שתהיה אפשרות לדברים של השדה תעופה ושלא יהיה כבד מדי ושיהיה אפשרות להוספת מטוסים. מפרט המחשב שלי: מעבד- AMD PHENOM X4 9650 זיכרון- 2G PTRIOT 800MHZ כרטיס מסך- ATI GIGABYTE 3750 512MB DDR3 כונן- DVD 20X לוח אם- CHIPEST- NVIDEA GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 מקווה שתעזרו לי ארד גונן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%aa%d7%a9%d7%a4%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את ההגה G25/7 של לוגיטק נראה ממש טוב וגם יקר בהתאם חח איזה משחקים יש למחשב שאפשר להשתמש גם בקלץ שיש בארכה? או בכלל בכללי משחקי סימולטור שמדמים עד כמה שאפשר נהיגה אמיתית תודה לעונים..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת מצחיק אבל אני לא מצליח לעלות על הספינה על מה צריך ללחוץ? לחצתי על כל המקלדת ועדיין לא הצלחתי??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-