משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
התחדשתי בהגה G27 ואני מחפש משחקים כדי לגוון קצת מה שיש לי כרגע: Grid Dirt 3 Shift 2 : Unleashed F1 2011 אני מחפש משחקים עם מגוון רחב של מכוניות בסגנון של SHIFT 2 נגיד, שאני יכול לעשות QUICK RACE, לבחור אוטו, ולעשות שיפורים מההכי קטנים להכי גדולים, אבל כל משחק אחר גם יתאים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המשחק ואני בעיקר אוהב לשחק במשחקי ה C&C את משחקי ה"סקרימש". עכשיו בכל הגירסאות הקודמות של C&C במשחק הסקרימש היה שם אפשרות לבנות את כל המתקנים האפשריים, בג'נרלס נראה לי שזה לא הולך ככה, כי בטריילירים שראיתי ראיתי הרבה יותר רכבים ובניינים שניתן לבנות האם הסקרימש בג'נרלס שונה משאר הC&C ? ועוד שאלה קטנה, יש בכלל דברים שניתן לבנות למים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
משחק הפעולה הנהדר של המפתחת Monolith מוצע בחנות ה-Green Man Gaming בגירסת ה-Game of the Year המעודכנת והמקיפה שלו, ובמחיר של פחות מ-45 שקלים פינוק גיימינג נוסף לרגל סוף השבוע: אם משחקי אינדי פחות מעניינים אתכם, כדאי שתכירו את המבצע העדכני המרשים של החנות המקוונת Green Man Gaming, שמציעה את משחק הפעולה Shadow of Mordor: Game of the Year Edition בעבור 11.25 דולר בלבד. הכותר, שמתרחש בעולם העלילתי של 'שר הטבעות' ופותח בידי הסטודיו שהביא לנו בעבר את F.E.A.R ו-No One Lives Forever, הושק במקור בסוף שנת 2014 וזה לשבחים רבים על מנגנוני המשחקיות המקוריים שלו – והושק באפריל 2015 בגירסה השלמה עליה מדובר כאן, אשר כוללת את התוכן המקורי ועוד שלושים משימות, חפצים ותוספים שהושקו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי כל הזמן לאגים במשחקי רשת. למה זה קורה? יש לי מודם USB. יכול להיות שזאת הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק במקורי וזה יוצא לי רושם לי FATAL ERROR RGSC 10 מה לעשות זה ממש מעצבן ועוד משהו אני יכול לשחק רק עם החצים והעכבר שאני לוחץ על מקש אחר במקלדת חוץ מהם זה עושה לי תקיעה למה ????[br]פורסם בתאריך: 9.12.2009 בשעה 22:11:42 התבלבלתי זה RESC FATAL ERROR ולא RGSC
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה בלדבר במיקרופון ב UT2004 קודם כל יש לי את המשחק המקורי (מחנות) ויש לי מיקרופון והוא בסדר גמור (הוא פועל...) בהגדרות של המשחק = setting אני אישרתי את voice chat כשאני משחק בשרתים אחרים אני בוחר עם מי אני רוצה לדבר בתפריט באות V ואחר כך אני לוחץ על האות F ואני מדבר אבל כשאני פותח שרת אני לא מצליח לדבר = אפילו לא מופיע לי המד בצד שמאל של עוצמת הקול של המיקרופון וכך גם חברים שלי = כשהם משחקים איתי בשרת שלי הם גם לא מצליחם לדבר (גם להם לא מופיע אפילו מד המיקרופון ) למה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב הדחוף כי יש מבצעים של סטים אז ככה: 1. Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent - ב 4.99 דולר (20 שקל). http://store.steampowered.com/app/13580/ 2. Freedom Force Pack - ב6.74 דולר (26.96 שקל) http://store.steampowered.com/sub/1662 3. Assassin's Creed: Director's Cut Edition - ב9.99 דולר (40 שקל) http://store.steampowered.com/app/15100/ תגידו לי מה מומלץ לקחת כי זה מבצעים בסטים לפני שייגמר. בנוגע לספלינטר סל יש לי את הטרילוגיה ולא נגעתי בה עדיין. פרידום פורס נשמע נחמד. ואססינס קריד נראה טוב אבל אמרו לי שהוא חוזר על עצמו.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם כבר לא זקוקים לרכוש את Call of Duty Advanced Warfare בכדי לקבל את Modern Warfare Remastered, אך לפי הדעה הרווחת גם שנה לא הספיקה על מנת לפתור את הבעיות שלו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום =] למי שמעוניין, עשיתי שיר על המשחק Age Of Empires 2! קצת הסבר: אני וחבר שיחקנו המון Age Of Empires 2, ומכיוון ששנינו חובבי ראפ החלטנו שכל אחד יקליט שיר בו הוא מקניט את היריב שלו! אני בחרתי בכינויים היפנו ולורד בולטון(ממשחקי הכס =] ) והוא בחר את הכינויים MightGod ו-Spartacus. אשמח לשמוע מה דעתכם\הערות בונות\פחות בונות\עלבונות\עגבניות שיזרקו עליי! תהנו =] בקרוב אפרסם את השיר שנכתב עליי נ.ב השיר הנורמלי הראשון שלי אז תהיו עדינים =]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה יש עוד נשקים של LEVEL 10 חוץ מבמערכת SIGMA 13? ואיפה אני מוצא חלליות שאפשר לשים עליהן אותם ? ושמעתי על 2 מערכות לא מוכרות איך מגיעים לשם ? יש לזה קפיצה או שצריך לטוס כל הדרך לשם ? ויש אפשרות לחזור למערכת של הNOMADS? ושאלה לג'נריק אם אתה רואה את זה איך הצלחתה לגמור את העלילה עם LEVEL 38? אני עכשיו רק אחרי שעשיתי איזה 600 אלף קרדיט הצלחתי להגיע לLEVEL 30!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Battlefield 2 "Euro Force" Booster נידחה http://pc.ign.com/articles/683/683440p1.html בטח גם ה Patch :-\
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד מישהו לא מצליח אפילו לשנייה להתחבר לשרתים שלהם ולהפעיל את המשחק??....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קצת מצחיק אבל אני לא מצליח לעלות על הספינה על מה צריך ללחוץ? לחצתי על כל המקלדת ועדיין לא הצלחתי??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
YEAAAA BITCHES!!!! כוכב ראשון מתחת לניק מי שלא שם לב :D אני מתרגש כמו אש אחרי המכון הראשון
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתכלו מה קורה לי שאני מנסה להיכנס למשחק : מה לעשות הוא אומר להתקין דירקסט והתקנתי ומחקתי תמשחק והתקנתי שוב ולא עובד ואחרי שאני יוצא מזה זה עושה לי אל תשלח בבקשה כל מי שמבין אני ישמח עם תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אתם הולכים לקנות את המשחק:Command & Conquer 3: Tiberian Wars? מתי הוא אמור לצאת בארץ? ראיתי סרטונים,נראה מדהים!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משחק טוב של סימולטור טיסה שממש ידמה לי טיסה שתהיה אפשרות לדברים של השדה תעופה ושלא יהיה כבד מדי ושיהיה אפשרות להוספת מטוסים. מפרט המחשב שלי: מעבד- AMD PHENOM X4 9650 זיכרון- 2G PTRIOT 800MHZ כרטיס מסך- ATI GIGABYTE 3750 512MB DDR3 כונן- DVD 20X לוח אם- CHIPEST- NVIDEA GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 מקווה שתעזרו לי ארד גונן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3462721,00.html קצת תחרות והמכירים בריצפה. נקווה שעוד משחקים ילכו בכיוון הזה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מי שמוכר את המשחק סימס שיתן את המחיר ולמי שיש קודים אז הוא יכול לשלוח לי בבקשה פה בפורום ותנו את כל הפרטים טלפון ובלה ובסימס את הקוד התקנה אני רוצה את האמיתי אני אבדוק את זה לפני שאני אקנה את המשחק
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 לא יודע אם זה קשור אבל הנה זה מה שזה מביא [ ואם זה קשור אז זה גם לא מביא לי להתקין דירקטס דרך המשחק .. יענו זה כן מותקן על המחשב אבל דרך המשחק זה לא נותן תמונה : [
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקווה קודם כל שאני רושם בפורום הנכון כי זה בעייה טכנית אבל שקשורה למשחק COD אז אם צריך להעביר אני מתנצל מראש. רציתי לדעת אם מישהו ניתקל בבעייה ב SOUND במשחק CALL OF DUTY ? יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 שתומך EAX ובאופציות של המשחק יש תמיכה בפורמט הזה אבל כאשר בוחרים בEAX אז המשחק נשמע לא טוב מבחינת חלוקת הרמקולים. הכוונה שלי היא שבמקום לשמוע אפקטים למשל ברמקולים האחוריים של מטוסים ויריות מאחורה אז הם נשמעים בקדמיים והיריות שלי עצמן לא נשמעות בכלל.. הקיצר סלט שלם. אז בגלל זה אני צריך לשחק בפורמט הרגיל של המשחק 2D משהו כזה... וזה לא מנצל בכלל את האפקטים שהכרטיס שלי תומך בהם. יש עוד מישהו פה שנתקל בבעייה הזו ?! תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-