משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
איפה אפשר לקנות XBOX 360 ? בארץץ? עם מהשישו מכיר מקום הוא אתר הוא מהשו שאפשר לקנות בו XBOX 360 רק מארץ!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה פעם איזה משחק של מלך האריות ממש ישן שאני לא זוכר איך קוראים לו. אפשר בבקשה לקבל את השם של המשחק או קישור להורדה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קחו את ה All-Seeing Eye שלכם תזרקו אותו לפח כי יש משהו הרבה יותר טוב!! http://www.qtracker.com/ [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כל הזמן לאגים במשחקי רשת. למה זה קורה? יש לי מודם USB. יכול להיות שזאת הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלב אני חושב אחרון מראים לך שני סוגים של זמן אחד מהם אחרי כמה זמן לא זז אני לא יודע איך עוברים מי שאבין איזה שלב אני מתכון שיענה .ואם לא הבנתם אני יסביר ביותר ברור פשוט מחקתי את המשחק כי יתיאשתי אבל השמירות קימות .אם יש מישהו שיודע ועבר את כל השלבים רק שהוא לא הבין על איזה שלב אני מתכון שיגיד לי ואני יתקין את המשחק ואני ינסה למצוא עוד רמזים לשלב
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות את המשחק guitar hero למחשב. ורציתי לדעת: יש דבר כזה בכלל למחשב? ומה כדאי: גיטר הירו, רוק בנד, ואיזה גרסאות שלהם כדאי? אני צריך עזרה, כי אני ממשלא מבין בסוג משחקים הזה. תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
איפה יש עוד נשקים של LEVEL 10 חוץ מבמערכת SIGMA 13? ואיפה אני מוצא חלליות שאפשר לשים עליהן אותם ? ושמעתי על 2 מערכות לא מוכרות איך מגיעים לשם ? יש לזה קפיצה או שצריך לטוס כל הדרך לשם ? ויש אפשרות לחזור למערכת של הNOMADS? ושאלה לג'נריק אם אתה רואה את זה איך הצלחתה לגמור את העלילה עם LEVEL 38? אני עכשיו רק אחרי שעשיתי איזה 600 אלף קרדיט הצלחתי להגיע לLEVEL 30!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Face of Mankind :: פני המין האנושי פרטים: האתר הראשי(תירשמו שם ותורידו): www.fomportal.com כמובן.. אם תתעניינו בעוד, הכתבה של גיימר: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=84205 הורדה מהמקור הכי טוב(המקור שמביא את ההורדה למחשב..תסתפקו בזה): http://www.promisance.biz/faceofmankind/fom_openbeta.zip על המשחק: המשחק מתרחש בשנים עתידניות.. מי שיתחיל לשחק עכשיו יראה שהשנה היא 2395 ^^ המשחק מתרחש ב.. כל מקום.. ישנם כל מיני פלנטות להשתגר אליהם ישנם את הערים החשובות: ברלין, פריס, טוקיו.. וכמובן ניו יורק מהלך המשחק: אתה בונה לך דמות.. בוחר לה לאיזה קבוצה אתה רוצה שהיא תשתייך(אין לי מידע על הקבוצות, מצטער) שימו לב, אפשר לבנות רק דמות אחד לכל שחקן אתה נוחת בדירה מו…
-
שלום לכולם התקנתי את המשחק המקורי 4 דיסקים הכול טוב ויפה אבל יש לי בעיית סאונד למשל את הרעש של המנועים שומעים ואת הסאונד של השיעורי טיסה לא שומעים ולא את מגדל הפיקוח ושניסיתי ללכת לתיקיה של השיעורים יש שם את הקבצי סאונד ושניסיתי להפעיל אותם בווינאמפ הוא רשם שאי אפשר להפעיל בגלל שאין קודק והתקנתי את חבילת המקודדים של קזה לייט הכי חדשה ועדיין זה לא עזר מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כבר שיחקתי במפורסמים: Brothers in Arms(Road to hill 30 ו Earned in blood CoD 2 Medal of honor pacific assault וכרגע יש לי אופציה של קומנדוס מישהו מכיר משחקים כאלה? אה ואני מכיר את Sniper Elitle רק שאני לא בטוח אם לקנות. בקיצור תמליצו לי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו שיחק ב braid של גרסת המחשב איך המשחק? בגרסת ה xbox הוא קיבל ציון גבוה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לעבור לשרת PVP (שיחקתי ב-PVE עד עכשיו), בדמות חדשה כפריסט. השרת הנוכחי שאני בו הוא ENOAR, והוא מצויין לפי דעתי (חבר המליץ עליו מההתחלה), אבל עכשיו אני לא מצליח לבחור שרת PVP כי אני לא מכיר מישהו שמשחק בכזה. אז על איזה שרת PVP אתם ממליצים? אחד שאין בו הרבה ילדים קטנים, והכי חשוב לא נופל כל שני וחמישי.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב יגיע לקהילת HWzone שרת חדש אז צוות ההנהלה מעוניין לשתף אותו בהחלטותיו לגבי השרת החדש אז איזה סוג של שרת הייתם רוצים? ואיזה מפות אתם הייתם מעדיפים? דיון מהנה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק שהושק שבור ל-PC ונבלם לרכישה לאחר מכן, לא יחזור להימכר בחודשיים הקרובים לכל הפחות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/batman-arkham-knight-לא-יחזור-למחשבים-האישיים-לפחות-עד/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק ב mw2 דרך alterIWnet כבר כמעט שנה (דירוג 70) השאלה שלי אם ידוע לכם על קבוצות ישראליות שגם משחקות שם ? ואם כן איך אפשר להצטרף לקבוצות האלה ? תודה לעוזרים ושבוע טוב .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היורש של אחד המשחקים המפתיעים ביותר בשנים האחרונות יגיע אל החנויות ב-11 בנובמבר עבור המחשבים האישיים והקונסולות של מיקרוסופט וסוני להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%A1%D7%9C-dishonored-2-%D7%96%D7%95%D7%9B%D7%94-%D7%9C%D7%AA%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם בעתיד נוכל לשחק במיטב כותריה הבלעדיים של מיקרוסופט מהדור הקודם במסגרת חלונות 10? לפי נציג החברה זו אפשרות לגיטימית והגיונית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי GRAN TURISMO 4 ובחוברת ההסברים אין אנגלית אז אני לא יודע כלום על המשחק :-X :-\ חיפשתי יש כמה שפות אבל אין אנגלית ואני לא מבין איך לשחק :'(
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש כזה שלב שמורידים אותך עם מגנט ענקי ואתה בתוך האוטו (באגי), אז בדרך יש מין עמודים כאלה שצריך לכבות ואז מגיעים למחנה כזה שנותנים לך בזוקה ואתה צריך להרוס מסוק, אז הרסתי אותו וכיביתי את כל העמודים ואין לי מושג מה לעשות עכשיו. ???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
"בוקר" טוב, אני מחפש משחקי מכוניות טובים על רמה שיאפרו לי גם להשתמש בהגה ושיהיו בעלי גרפיקה מעולה ומנוע פיזיקלי טוב. כמו כן יש לי עוד שאלה, ידוע מתי בערך יצא NFSUG2? דרך אגב המלצה חוץ מ NFSUG. תודה לכל העונים והממליצים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
2 hours qued downloading the 1.36BG file at the amazing rate of 45KB/s (25% of my downstream bandwide) after 8 hours I have it a 350 and something megabyte corrupted file thanks a lot fileplanet! fileplanet really pisses me off every new demo/beta that comes out they buy and make an exclusive. if that's not enough they hardly have any servers with hardly any bandwide (per user anyway) and lets not forget the stupid quing thing. the funny thing is that they think anybody will pay 36$ a year for their fast servers. sound like a good deal right? let me remind you those servers serve demos and betas. like what the fuck?! anyway did anybody see the file planetside_beta.exe hos…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך אתר טוב שבודק אם המשחקים יפעלו אצלי במחשב. עד עכשיו נתנו לי שתיים ושניהם לא היו טובים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-