משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
עם איזה דיירקטX המשחק אמור לעבוד ? 9c ? או שרק 10 ? ואיפה אפשר להוריד את גירסא 10? לא מצאתי אותה באתר של מיקרוסופט. הצלחתי להוריד רק את 9. תודה לעוזרים! מנהלים אם זה לא הפורום הנכון אודה אם תעבירו
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למשחקים שיצאו בין השנים 2003 עד ל2007 ראו מפרט בצד אני מחפש משחקים של פעולה אבל לא פעולה כבדה כמו מלחמת העולם השניה כי כבר נמאס דברים כמו Hitman Blood Money , Hitman Constract , Hitman 2 , Hitman Code Name 47 שד"א יש לי את כולם על המחשב.. הנה הרשימה של המשחקים שיש לי על המחשב: Brothers In Arms Battlefield Vietnam Battlefield 2 Commandos 3 Command & Conquer Generals Command & Conquer Generals Zero Hour Counter Strike Source Counter Strike 1.6 Counter Strike Condition Zero Call Of Cathulu Dark Corners Of The Earth Doom 3 Far Cry GTA San Andreas Hitman - Codename 47 Hitman 2 Hitman Blood Money Half Life 2 IGI 2 Covert Strike Me…
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. שיחקתי לפני הרבה זמן ב monkey island 3 ו monkey island 4 וב grim fandango וממש אהבתי אותם. מישהו מכיר משחק טוב בסגנון ובאותה רמה?
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היתקנית את THE SIMS הראשון ואחר כך התקנתי unleashed ואז ניכנסתי למישחק ואז זה היתעין אחרי ההתענה זה ניכנס היראה לי תשכונה וישר יצא לווינדוס וזהו,אולי יש PATCH למישחק? כי לא מצאתי אני חייב לשחק בבקשה תעזרו לי.... :-[ ;D
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
http://img208.exs.cx/my.php?loc=img208ℑ=66660us.jpg אני תקוע פה אני לא יודע מה לעשות,יצאתי מהביקתה הלכתי ימינה קיצור לבסוף הגעתי לאגם חימצון גרעיני שאי אפשר לעבור אותו מה עושים? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהם כל הגופים במשחקים ואיך הם נראים? כלומר : מה זה גוף ראשון + דוגמא של משחק בגוף ראשון מה זה גוף שני + דוגמא של משחק בגוף שני וכדומה... ככה על כל הגופים תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
משחק הפלטפורמה הנוסטלגי והמוצלח Sonic Mania הגיעו אל המחשבים האישיים באיחור של שבועיים - כשעתה מתברר כי עיכוב זה לא נועד לליטושים אלא לתוספת של הגנת ה-Denuvo המושמצת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני יודע שיש אתרים שמאפשרים קנייה של משחקים רק שבמקום לקבל דיסק אתה מקבל אפשרות להוריד את המשחק. אילו אתרים כאלו קיימים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי התקנתי (ניסיתי ) להתקין לאחי פיפא 2006 במחשב שלו. הכל עבד מעולה עד שהרצתי את המסך, אז קפצה לי הודעת שגיאה: והפרטים: המחשב: AMD 3000+ ABIT AN8 Ultra nVIDIA 6600 OS: Windows XP Home Edition חשוב לציין שהתקנתי את אותו הדיסק עם המשחק במחשב שלי, והכל עובד מצויין. הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן וה-DirectX מעודכן. בדקתי ב-DXDIAG וזה לא מצביע על בעיות כלשהן... נ.ב SIMS 2 עבד מעולה במחשב. HELP? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל ITUNES וCSS, המשחק נתקע או שיש פינגים עצומים פתאום. אני משתמש בITUNES 7.0.2
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן הכל !.....לא רוצה לעלות (בלי שום הודעה גם) פשוט לא עולה לוחצים הוא טוען שניה וזהו סוגר...(בדקתי בTASK MANEGER לוידוי) זו גרסת הדיסקים .
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כשאני משחק מול המחשב ברמת normal , אני בדרך כלל מוביל בהתחלה, עד שהגרמנים מתחילים לייצר טנקים בכמויות ומשנים את התמונה. אני משתמש בsticky bombs האומללות ומנסה לייצר פה ושם shermans אבל הגרמנים פשוט לא מפסיקים לייצר את הטנקים שלהם וזה נהיה אבוד.. מישהו פה מצליח לנצח על normal? יש טיפ להתגברות על הטנקים? (מדובר בגרסא 1.2)
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי חברה, קודם כל קצת רקע על עצמי אני שחקן COD כבר 9 שנים, מ COD1 עד עכשיו קניתי את כל המשחקים ושיחקתי בכולם תחרותי למען האמת בשנים האחרונות התחלתי להרגיש שמשהו חסר לי אז התחלתי לפזול לשדות של BF, וקניתי את ה BF3 במבצע שהיה ב Humble Bundle. אחרי שנהנהתי מהמשחק ואני גם נהנה כרגע ( למרות שהמשחק מסובך ויש לי מספר שאלות ) אני מתלבט - מה לקנות? האם לנסות ולקנות את BF4? או להמשיך ולקנות את סדרת ה COD המוצלחת אני מבקש ממכם להיות אובייקטיבים,באתי לפורום הזה מכיוון שבפורום COD השחקנים אינם אובייקטיבים. יש לציין שאני שחקן תחרותי וקרוב לוודאי שאכנס לכיוון התחרות גם ב BF4 אבל בלי קלאן. עד כמה כל העניין של התחרות דומה ל COD והאם זה מתנהל באותה הצורה של 5 על 5? יהיה לי קשה לקלו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
;D הנה ביקורת http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2411
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
ראיתי שה NFSMW לא סחב אצל כמה וכמה מהאנשים... אצלי הוא עובד בגרפיקה הכי גבוהה אבל בלי shadow ברגע שאני עושה shadow זה מתחיל לעבוד עם תקיעות... דרייבר חדש אמור לפתור ת'בעיה? ומה זה פילטרים , אולי זה גם אמור לעזור? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חשבתי לארגן פה איזה PCW בסרבר ריק (רק משתמשי HWzone). מי שרוצה שייכתוב פה את הכינוי שלו בסורס+הכינוי שלו בפרינדס של steam. מומלץ גם מסנג'ר ואייסי אם אפשרי. יום שבת זה נראה לי הכי טוב בשביל לעשות PCW. תודה לכם, Born2kilL
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני הולך לעשות קניית משחקים, מישהו יכול להמליץ על משחקים עם עלילה טובה. גרפיקה טובה מאוד (שתנצל את המפפרט בצד על 1280*1024) ולא מגוף ראשון. תודה
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
גם עם האפשרות ליצור שרת ולתת אייפי דרך האייסיקיו. לא חייב להיות על שרתים עצמאיים. מקווה שיש דרך, בתודה, עידן192
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן הורדתי והתקנתי את Tropico 3 Demo ורוב הזמן המשחק רץ לי ב 30-20 FPS ולפעמים זה פחות מזה. המערכת שלי אמורה להסתדר לא רע עם המשחק GTX285+Q9450 3.2 אני מריץ את המשחק על ההגדרות ULTRA על רזולוציה לא כל כך גבוהה 1440X900. האם מישהו נתקל בבעיה או שזה בכלל באמת משחק כבד??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד הלהיטים הגדולים ביותר של שנת 2018 ינחת בעולם ה-PC בתחילת החודש הבא - עם הטבות מיוחדות למזמינים מוקדמים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש מצב ש Mortal Kombat : Deadly Alliance יצא (בעתיד) ל PC ? שמעתי שמורטל קומבט 6 אמור לצאת ל PC (תקנו אותי אם אני טועה), רק שלא ראיתי שום כתבה באתר Midway שמעידה על כך. אני פשוט מת לשחק משחק קרבות בסגנון של מורטל קומבט או אפילו כל משחק קרבות אחר. יש איזה משחק קרבות שאמור לצאת ל PC בקרוב? תודה מראש !
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הפרק הבא לוקח אותנו 19 שנים אחורה בזמן, לדפדוף קליל ב-WIZ - גליון יולי, 1996. נעבור על המדורים השונים, נדבר קצת על ההקשר והטכנולוגיה מסביב, קצת מוזיקת ג'אז. הסרטון קצת ארוך מהרגיל, אבל מלא תוכן ומעניין. תהנו
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה. זו בעיה שקיימת לי מאז BF3, והיא מאוד לא צפויה. לפעמים, רנדומלית, מקש ה-W "נדבק" וגם אם אני לא נוגע במקלדת השחקן ימשיך לרוץ "ראש בקיר" תחשבו כמה זה מתסכל, שמופיע מולך בהפתעה אויב ואתה פשוט לא יכול להפסיק לרוץ לכיוונו לקבל חיבוק אוהב וכדור בראש. מה שמרתיח הוא שזו בעיה מוכרת!@ שלא תוקנה מאז BF3! מתואר כאן: http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065234183955011/ ומקשרים בדיון הזה, לדיון מ-2012 עם אותה בעיה!!! עברו 3 שנים! http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2832654625111994490/ ועכשיו, אחרי שהפסקתי לשחק BF, זה קורה לי גם בבאטלפרונט החדש! זה מרתיח לי את הדם. זה לא קורה בשום משחק אחר (CS:GO, מיינקראפט, GTA V....) וזה גם לא קורה בשימו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא שהמשחק יהיה ברשת כך שלא יהיה קצר. אני מוכן לרכוש בארץ/חו"ל אך לא מ-steam (הסיבות לא חשובות, העיקר שהעותק יהיה בידיים) מחיר מקסימלי כולל משלוח $40 המשחק שנמצא כרגע על הכוונת שלי הוא L4D, שמעתי עליו רק דברים טובים ובמיוחד על המשחקיות שלו ברשת. יש לי את Prototype לכן הוא אינו אופציה, מה שכן- הוא מאוד כיפי. שניהם משחקי "אימה" אבל זה ממש לא הז'אנר היחיד שאני אוהב. בד"כ אני לא אוהב משחקים חשוכים מידי כמו FEAR (ממש לא אהבתי אותו), אבל שמתי עין על L4D בגלל שהוא נראה קליל יותר ומאוד מעניין (בעיקר עניין העבודת צוות) לשחק בו מולטי. וכמובן אם צפוי לצאת משחק מעניין בקרוב אז אשמח לשמוע גם על זה. תודה מראש(:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-