משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לעבור לשרת PVP (שיחקתי ב-PVE עד עכשיו), בדמות חדשה כפריסט. השרת הנוכחי שאני בו הוא ENOAR, והוא מצויין לפי דעתי (חבר המליץ עליו מההתחלה), אבל עכשיו אני לא מצליח לבחור שרת PVP כי אני לא מכיר מישהו שמשחק בכזה. אז על איזה שרת PVP אתם ממליצים? אחד שאין בו הרבה ילדים קטנים, והכי חשוב לא נופל כל שני וחמישי.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב יגיע לקהילת HWzone שרת חדש אז צוות ההנהלה מעוניין לשתף אותו בהחלטותיו לגבי השרת החדש אז איזה סוג של שרת הייתם רוצים? ואיזה מפות אתם הייתם מעדיפים? דיון מהנה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום בשעה טובה קניתי את GTA San Andreas, לאחר שהוספתי 512MB RAM למחשב שלי. היו לי 2 אפשרויות: לקנות את המשחק באריזה המקורית (קרטון עם ספר ומפה באנגלית והדיסק בתוך הספר), או לקנות את המשחק באריזת DVD רגילה עם חוברת מתורגמת לעברית. המשחק הוא אותו משחק, כמובן, וגם המחיר הוא אותו מחיר. בלי לחשוב פעמיים, לקחתי את האריזה המקורית. עכשיו אני קצת עצוב שלא חשבתי פעמיים ואולי הייתי לוקח את האריזה החדשה, כי אולי זה יותר נוח להוציא את הדיסק מהקופסה ולא מהספר. מה אתם אומרים? אילו אריזות אתם אוהבים? יש גם את הקטע של האריזות המקוריות של המשחק מול אריזות Xtreme/Best Of או כל אריזה של סדרת משחקים מוזלים אחרת. האם בכלל איכפת לכם מאריזות המשחקים שלכם?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזו גרפיקה יותר טובה? ב-CSCZ או על D3D אבל לי TEXTURE DETAIL או על OPENGL אבל אם TEXTURE DETAIL ;D
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את המשחק ואני מאוד מתלבט באיזו דמות וכישורים לבחור בגלל שיש מבחר ענק אז בקיצור מה עדיף ויותר מהנה בינתים אמרו לי שכדאי לבחור בCLERIC או איך שקוראים לו בגלל שהוא שילוב טוב של לוחם אם יכולות של קסם וגישה לכמה כלי נשק טובים ואני אעשה אותו אדם או חצי אלף אז ענו בהמוניכם.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כולל העיר של האלמנטים מההרחבות זאת אומרת יש לכל עיר יתרונות ומפלצות שיעילות לאסטרטגיה שלכם אני בינתיים מתנדנד בין הצינוק לסטרונגהולד ולטירה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי שאני רוצה להתחיל לשחק מעט, אני עובד על המחשב הביתי שלי וראיתי שיש מספר תוכנות / פלטפורמות להורדת משחקים כמו STEAM האם יש פלטפורמה מומלצת חוץ מ STEAM? אשמח לדעת גם למה בחרתם בתוכנה אחרת האם יש הבדלים המחירים של משחקים שונים בפלטפורמות השונות? ומה הכי כדאי מבחינה כלכלית? תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש אחת מהקונסולות ורוצה לדעת מה עדיף ולמה. נא לפרט על הבדלים בגרפיקה (חדות ואיכות תמונה).
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. זה המפרט שלי עם מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 64ביט.. אני רוצה לשחק משחקים ובינהם cod5 והנסיך הפרסי האחרון..איזה תוכנות אני צריך להתקין בכדי שאוכל לשחק? (אני מתכוון דיירקטאקס וכדו') 2. איזו גרסה של תוכנות? 3. אפשר בבקשה לינק לתוכנות שאני צריך..? 4. יש לי את הקובץ של המשחק (קובץ איזו).. אני חייב לצרוב אותו או שיש דרך אחרת לפתוח אותו על המחשב ולהשתמש בו? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC P182 SE ספק כוח: enermax pro82+ 525w זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: ST3500320AS Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כרטיס מסך: BF…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום וגם לא בגוגל...אם מישהו יכול לעזור בבקשה תודה! עריכה: מישהו יודע מיהו השחקן הכי טוב שכדאי לבחור? לקחי את הלוחם אבל אם למישהו יש עצות...
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
המשחק החדש מבית יוצרי Dark Souls מצליח להתעלות גם על הציפיות הגדולות ביותר ממנו, כך נדמהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
- 2 followers
-
-
אוקיי אני קודם כל יפרט את ההגדרות של המחשב שלי ואחרי זה את הבעיה. מעבד: Intel Pentium 4 2.66GHz 512K 533MHz לוח אם: GIGABYTE GA-SINXP1394 (GA-8SQ800 Ultra2) זיכרונות: GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual תוספת של עוד שני כרטיסי זיכרון של 256 (סה"כ 1024) כונן קשיח: Western Digital 7200RPM 8 MB Special Version. כרטיס מסך: Gigabyte ATi Radeon 9800 Pro פלוס ההגדרות הכי חדשות לכרטיס מסך. זהו זה בעצם מה שחשוב. הבעיה היא שמתי שאני משחק ה FPS שלי הוא 20-30 ומתי שיש יותר מתי אנשים או רימונים שעושים נזק לאזור הכל בכלל מתחיל להיות מקוטע. אני משחק על ההגדרות הכי טובות שאפשריות ועל רזולוציה של 1024X768. המחשב לפי ההגדרות האלו אמור להפעיל את המשחק בתורה הטובה ביותר שרק אפשר. תודה רבה לכל …
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, אני מריץ את המשחק ב-1280x1024 עם כל ה-features מופעלים (AA, High Quality וכו') והמשחק טיפה איטי (הוא רושם לי 60fps). אם אני יורד ל-1024x768 המשחק טס. האם הבעיה במסך או בכרטיס או בדרייברים? או שבהגדרות האלו המחשב שלי לא יסחוב כמו שצריך האם הוספת זיכרון תשפר את המהירות?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
זה קורה לכולם או שזה רק אצלי?: ב-MP דמו של המשחק בשרתים של 32 שחקנים לפעמים יש מן תקיעות כאלו שרואים שההארדיסק טוען - לפעמים זה גורם להתרסקות עם המטוס. לפעמים זה לחצי שנייה ולפעמים זה לאיזה 5 שניות אפילו (זה די נדיר). בהתחשב בזה שיש לי מחשב ממש טוב - Athlon XP 1600/GF 4 Ti 4200 זה די מוזר... אז רציתי לדעת אם זה אצל כולם ככה.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
במפה GULF OF OMAN ובמפות עם 64 שחקנים יש לי איטיות מעצבנת. המפרט שלי זה לוח אם סיני זבל ב100 שקל מעבד core i5 3470 3.20Ghz זיכרון 6GB ddr3 ssd 256 כרטיס מסך msi 280X 3GB אני משחק הכל על אולטרה ורזולוציה 1920:1200
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
??? בקשה אני חייב מודים למשחק אבל מודים טובים מי יכול לעזור לי אולי מהשיו יודע איפה אפשר להוריד???????? :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה נתקפתי בנוסטלגיה לFALLOUT 3 אז התקנתי אותו (גרסאת ה GOTY) כולל ההרחבות התחלתי משחק, שמרתי אותו ויצאתי. הלכתי לתקית השמירות שהוא יצר והעתקתי אליה את כל השמירות הישנות שלי כדי להמשיך לשחק מאיפה שעצרתי. אני טוען את אחד המשחקים הכי אחרונים ואני רואה שאין עלי בגדים וכל הרובים החזקים שלי נעלמו. הלכתי גם לבית שלי לוודא שאולי לא השארתי את הדברים בלוקר וגם שם אין שום דבר מיוחד ואני בפירוש זוכר שהייתי משאיר בבית מלא חליפות ורובים יקרים כדי לתקן דבר שני אני גם זוכר שכבר שיחקתי בחלק מהמשימות של POINT LOOKOUT ונראה לי אפילו שסיימתי אותם (אני זוכר שיש מתקפה כזאת על הבית הענק הזה ושצריך להדוף את כל הברברים. ושיש כזה יער מלא בובות לא אמיתיות בגלל שכאילו הדמות תחת הזיות…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
P4 2GHZ NORTHWOOD 478 256*4 GF6600DP 400\500 GIGABYTE 128MB\128BIT
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שאם הכרטיס מסך שלי אינו תומך ב-DirectX10 אז Crysis לא יעבוד לי על הכי High או שלא יהיו כמה אפקטים (למשל: שאתה עובר דרך השיחים אז הם זזים), זה נכון? הכרטיס מסך שלי הוא X1900XT עריכה: צריך מפרט? הרי זה נראה לי שקשור רק לכרטיס מסך
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
פתחתי חשבון ב-D2D. נתתי מיקוד אמיתי בארצות הברית ובחרתי לשלם באמצעות Paypal. אם אינני טועה Paypal לא מוסרים את פרטי האשראי, רק את הכסף, אז איך הם יודעים שאני לא גר בארצות הברית? ואפשר לעקוף את זה? אני רוצה לקנות Fallout 3.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיצא השבוע, מישהו קנה ? זה שווה ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם כוון שמאוד התאכזבתי מפאסיפיק אסולט אחרי HL2!חיפשתי לי משהו בסגנון(פיפא 2005) סתם!!!!! החלטתי לראות את פאר קרי נכון שהוא לא חדש אבל שמעתי דברים טובים כוון שגם כרגע יש לי מערכת טובה להריץ אותו! מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוות דעת על המשחק למי ששיחק הוא קיבל רק 7.8 ב GAMESPOT אבל בטח זה בגלל שהוא קצר
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המשחק הזה? -מעניין/כיפי?.. לפחות יותר מ PRO STREET ? כי אני שוקל "לקנות" ( ) אותו ורצתי לפני זה לדעת אם הוא שווה בכלל..
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-