עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by WizMaster,

שלום, כשהתקנתי את המשחק הכל היה בסדר אבל כשיצאתי ממנו וחזרתי אליו שוב, נעלם לי ה-Sound בסרטים... מישהו יודע מה אפשר לעשות? :saint:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אחד מהמועמדים לתואר המשחק הנמכר של השנה החל את מבחני הבטא המקוונים והחופשיים שלו - ואתם מוזמנים להצטרף לכתבה

3. Started by waizman,

היה לי פעם מחשב XT עתיק וכמובן מלא דיסקטים גדולים של 5.25 אינץ'... את המחשב הזה נתתי אחרי שקניתי פנטיום 100 (הייתי טיפש וקטן) וגם את הדיסקטים עם המשחקים... זמן עבר, התגעגעתי למחשב ולמשחקים, והשגתי לי XT אחר, אבל את המשחקים לא. אני צריך עזרה במציאת 3 משחקים בעיקר: 1. SpyHunter 2. Transformers 3. לא יודע ת'שם ממש, זה מן איש כזה שצריך להתחמק מקופים והוא קופץ על תנינים ובורח מכדורים שהקופים זורקים וכו'... המשחקים האלה ממש ממש ממש ישנים ככה שאין עליהם חוקים של זכויות יוצרים יותר ולכן זה לא נחשב לווארז. כמו כן הייתי רוצה את המשחקים בגרסה הרגילה ולא כאימולטור על מנת שאני יוכל להריץ אותם על ה XT השני... תודה רבה מראש למוצאים ולעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Zadu,

קיבלתי מחשב חדש לגיימינג ואני צריך משחקים טובים לשחק. תנו לי רשימה של משחקים חדשים חדשים שיצאו וכדאי לשחק מאוד בהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. יצא לי לחשוב על זה... אני לא זוכר הרבה משחקים שסיימתי... תמיד נשבר בשלב מסויים...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. חיפשתי ןלא מצאתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. אתם כבר לא זקוקים לרכוש את Call of Duty Advanced Warfare בכדי לקבל את Modern Warfare Remastered, אך לפי הדעה הרווחת גם שנה לא הספיקה על מנת לפתור את הבעיות שלו לכתבה

8. Started by -ox-,

לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים (חבל שאין פורום דרייברים) אבל כרגע יש לי בעיה ב HL2 , המים פשוט צהובים! חיפשתי קצת באינטרנט וגיליתי שיש לעוד אנשים את הבעיה המוזרה הזאת שמופיעה עם שילוב של GF6XXX והתקנת דרייברים חדשים (70.20-24 ) http://www.nvnews.net/vbulletin/archive/index.php/t-43176.html 67.03 http://www.electronicpunk.com/halflife2/hl2water_6703.jpg 71.24 http://www.electronicpunk.com/halflife2/hl2water_7124.jpg

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

אני צריך צ'יטים ל V-rally 2 Expert Edition

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. סדרת משחקי העולם הפתוח המשובחת מקבלת פרק שלישי, אשר יחשף רשמית בתערוכת Gamescom שתחל בשבוע הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/חדשות-נהדרות-לגיימרים-mafia-3-הוכרז-ויחשף-ב/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. נניח שאני יורה אז אחרי 5-4 שניות אני רואה את היריות אותו דבר בהליכה ובתזוזה הכל קורה אחרי כמה שניות

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tal5832,

שלום לכולם הייתי רוצה להציע הצעה של החזרה של מפות ישנות לגטרים בBO2 המפות שאני רוצה להוסיף הם: Plaza, Meltown, Express מי שמסכים שירשום בתגובות שהוא רוצה. תודה (:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Boaz Ordentlich,

שלום אני חדש לחלוטין בתחום המשחקים בטלפון. נתקלתי והתאהבתי במשחק train conductor world. ראיתי שיש צ'יטים וקיצורי דרך. חרשתי גוגל ומצאתי רשימות קודים שיש להכניס אבל לא הצלחתי למצוא איך מכניסים את הקודים ומה שכן מצאתי זה באתרים שנראים לי "חשודים" משהו. אני משתמש בגלקסי נוט 9. שאלותי: האם חייבים לבצע פריצה של הטלפון בשביל להנות מקיצורי הדרך הללו? איך ואיפה מכניסים את הקודים? בתודה מראש בעז

14. Started by goma,

אני צריך עזרה אני מפעיל את המשחק וזה נותן לי הודעה זו: No Label OS: Windows 98 4.10 (Build: 67766446) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 867 MHz with 127MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine אני מבקש שתעזרו לי! תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/gta-v-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%aa%d7%90%d7%95%d7%95%d7%94-%d7%9c%d7%a2%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91-4k-%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by צריכה המלצה למחשב,

בבקשה תעזרו לי ב GTA 3 , קודם כל יש לי את הדיסק המקורי, שלא תחשבו שהורדתי, ויש לי מחשב חדש טוב, ולפעמים כשאני במשחק ויש פיצוצים גדולים , או שטנק נופל, או שאני שורפת המון אנשים, וכאילו יש פיצוצים ענקיים ואפקטים גדולים המשחק נתקע , וזה מראה לי שגיאה , אבל לא מובנת כאילו כתוב כמה מספרים ואותיות, ואני לא מבינה למה?? עזרה! :'(

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, לחבר שלי יש מחשב ישן עם המפרט הבא: intel pentium 2 400mhz 128mb sdram ati rage 16mb אי לא יודע כלום על הלוח אם והדיסק קשיח (חוץ מזה שיש לו 40 ג'יגה). והשאלה היא איזה משחקים אתם ממליצים למחשב שלו? (לא כולל משחקי גמבויי)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לאחרונה שמתי לב כי קהילת שחקני ה MMO בישראל הולכת וגדלה, לראייה התור הארוך שהישתרך מחוץ לשערי מספר חנויות משחקים בשעה 12 בלילה ב 15.1 (תאריך השיחרור של WOW-TBC). על כן החלטתי לפתוח THREAD שירכז בתוכו את שחקני ה MMO בארץ, זאת לפי שם משחק, שרת, שם הדמות. בצורה זו נוכל אולי לתאם פעילויות משחק ביחד ולחזק את הקהילה אז אני אתחיל: GAME: WORLD OF WARCRAFT SERVER: SKULLCRUSHER CHARS: GIMJO, ORAYON שיחקתי בעבר גם ב SWG אך פרשתי ולעולם לא אחזור ככל הנראה :'( נ.ב אם ה THREAD יצליח אולי נהפוך אותו ל STICKY

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gman_il,

אני רוצה להמליץ לכם על אתר / תוכנה מעולה למעקב אחרי כל מה שאתם וחברים שלכם משחקים. אם אתם גיימרים אמיתיים , תנסו את Raptr.com. זה מתחבר ל- Steam , PSN , Xbox live ועוד , שואב את נתוני המשחקים שלכם , מנתח את הפרופיל שלכם כגיימרים ומשווה אותכם מול חברים שלכם. בנוסף אתם מוזמנים להוסיף אותי אם בא לכם : gmanIL (רק קחו בחשבון שאני גיימר בן 33 , אז אין לי את השעות שלכם יש).

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש אפשרות להכניס שירים למשחק need for speed most wanted? כי השירים שם די ישנים.. לא משנה אם איזשהי תוכנה משהו? עכשיו שמעו עוד בעיה, שחיפשתי בחיפוש של אימיול את המשחק(nfs) אז היה כתוב "[PC GAME] Need for Speed Most Wanted + crack" כמובן שחשבתי שזה באנגלית כי בשפה אחרת היה כתוב לא?ב95 אחוז מהמקרים חחח אבל שזה הוריד והתחלתי להתקין שמתי לב לשפה כמו אנגלית אבל עם מילים שונות..נראה כמו ספרדית או איטלקית טוב חשבתי זה רק התקנה אבל גם במשחק הכל בשפה אחרת(כמעט) למשל הloading שם זה caricamento yes-si אז יש אפשרות להחליף שפת משחק או משהו כי אין לי כוח להוריד שוב......ועד שעברתי רבע משחק.... תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by kingpin,

באיזה אתר אני יכול לימצוא שמירות של המישחק far cry כמובן שהיה מפוצח כול השלבים פתוחים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by sirexrv,

מוזיקה וסרטים הם רוצים כסף ועל משחקים רשום חינם שווה הורדה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by oorlevi,

אתר הבית: http://www.muline.co.il/heb/ הקהילה חדשה השרת נישאר באנגלית ולא מתורגם לעיברית ככה שזה יותר יפה! אין עכשיו הרבה שחקנים כי הקהילה חדשה אז זה הזמן שלכם להתחיל ולהיות בין הטובים שרת טוב 150EXP 65% נפילת חפצים! בחנויות יש דברים בסיסיים בלבד ככה שאת החפצים החזקים צריך להשיג לבד וזה הופך את המשחק למהנה יותר! השרת לא יפול (אולי רק לתחזוקה) כי שולם כסף ל-3 שנים מראש! בקיצור שווה! תורידו תביאו לאנשים שאוהבים שהקהילה תיגדל!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אתם בטח מכירים את הסאגה- לאחר פיטור מייסדי Infinity Ward שאחראית על סדרת Call of Duty ע"י Activision, החבר'ה הקימו חברה חדשה בשם Respawn Entertainment שמורכת בחלקה מ-13 עובדים לשעבר של Infinity Ward, בנוסף ל-2 המייסדים. החברה עשתה עסקה עם EA שתהיה המפיצה ובעצם סגרה מעגל, אחרי שצוות הפיתוח התחיל ב-EA והיה אחראי על Medal of Honor הראשון. וכל זה מוביל לכאן: שני המייסדים שלנו, הלא הם Jason West ו- Vince Zampella הולכים לדבר ב-13 לאוגוסט במהלך QuakeCon: http://kotaku.com/5601065/quakecon-2010-will-see-a-few-surprise-guests-respawn לפי הדיווחים מהחברה, הם אמורים להיות כרגע בפיתוח שהפרויקט הראשון שלהם, עליו התחילו לעבוד מחודש מאי. כך שנקווה לשמוע על הכיוון אליו החברה מתיימרת להג…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ועל מה הוא בדיוק ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים