עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3542781,00.html כל דבר עם ג'ק בלק חייב להיות טוב זה חייב להיות משחק גדול! להיטי מטאל ורוק

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by huber,

שיחקתי במשחק הזה שעות רבות (ומהנות) עד היום. היום כשניסיתי לעלות את ה SAVE שלי ולהמשיך לשחק, הוא זורק אותי החוצה עם איזושהי הודעת שגיאה עלומה! אז התקנתי מחדש את המשחק - ונאדא, גורנשיט, כלום! עדיין אותו קקה! אז ניסיתי לחפש צ'יט שיקפיץ אותי לשלב בו הייתי (כי בכל זאת, הגעתי לשם לבד ולא ממש מתחשק לי לחזור לשם מאפס) ומצאתי את הצ'יט הבא. אז מה הבעיה אתם שואלים? הוא לא עבד! אז פה אתם, כן אתם, נכנסים לתמונה : יש למישהו SAVE'ים שמורים של המשחק או צ'יט אחר? אני נמצא כרגע בשלב שאחרי הקרב עם הבחור שנראה כמוני (ההוא שמשוויץ שיש לו אוגמנטטים כמו שלי רק עם FIRMWARE טוב יותר) ניצחתי אותו והשתמשתי בצוללת לצאת מהבסיס ולפגוש את ההוא על הגג (ההוא שאומר לך שעומדים לשגר טיל בכדי להשמי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by jara14,

היי, אני רק מתחיל לשחק במשחק פעם ראשונה עכשיו. יש לי בקר XBOX 360 שמחובר למחשב והוא עובד במשחק אבל לא מזוהה אטומטית. זאת אומרת שמופיעים על המסך הכוונות לגבי הכפתורים שיש ללחוץ עליהם אבל אלה האותיות של המקלדת ולא של הבקר. למשל כשצריך לעלות על סולם כתב לי תלחץ על E, שזה כפתור במקלדת. מעבר לזה צריך להגדיר חלק מהכפתורים בבקר לבד. למשל לא היה שום כפתור בבקר שגרם להתכופפות, והייתי צריך להגדיר את זה במיוחד. איך ניתן להביא את המשחק למצב "דמוי XBOX" ככה שכל הכפתורים בבקר כבר יהיו מוכנים אוטומטית ושעל המסך יופיעו לי הכוונות עם כפתורי הבקר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by eranmor,

אני משחק undead warlock בגרסת הטרייל באחת המשימות הראשיות של סילבנה היה איזה באג, אז ניסיתי לעשות abandon למשימה על מנת להתחיל אותה מחדש אבל אחרי שעשיתי את זה אני לא מוצא איפה אני יכול להתחיל את המשימה מחדש הסתובבתי בכל המקומות ש הייתי בהם ועדיין אין שום זכר לתחילת הקווסט ככה שעכשיו אני תקוע בלי יכולת ממשית להמשיך במשחק ניסיתי לדבר עם כל הדמויות הראשיות אבל זה לא מאפשר לי להמשיך עם הקווסט הראשי עזרה ממישהו? ***ספוילר*** המשימה היתה זאת שאני נשלח להרוג חיילים (אנושיים) ביחד עם הרוח המיוחדת שעוזרת לי, מגיעים לבית ששם רואים את האנשים ואנשי הזאב מדברים ויש פאוזה במשחק בשביל הסרטון, האנשים מדברים עם הזאבים שמשכנעים אותם להפוך לאנשי זאב בעצמם, ואז הרוח הזאת לוקחת אותי ועפה כשהי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Meir787,

שלום ! רכשתי בית בAnvil מאיזה אדם אחד שסבא שלו מת או משהו כזה... סיפור עצוב, אבל הסיפור היותר עצוב הוא שהבית ממש חורבה - ענקי - אבל חורבה. לפי מה שהבנתי, צריך לקנות מין מגילות כאלה, ואז זה משפץ את הבית. מישהו יודע מאיפה קונים ? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dror_gh,

שלום, חבר שלי רכש את המשחק GTA IV , ורשום לו משהו על קובץ פגום. עשיתי חיפוש קצר באינטרנט וראיתי שהדבר קרה ללא מעט אנשים, גם אלו שהורידו את המשחק וגם אלו שרכשו אותו. את הפתרון לא מצאתי. אני מצרף תמונה כדי שתבינו על מה מדובר. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by liel_edri,

מוכר משתמש סטים ב 25$ משחקים: Rocket Leauge , CS:GO ליצור קשר בסקייפ: liel8080 או בדיסקורד : liel#1577 או דרך השחקן הראשי שלי בסטים: http://steamcommunity.com/profiles/76561198300176237

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היכונו לאחד המסעות המוזרים, אבל בהחלט כיפיים, שעלו ב"אולדסקול" עד היום:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מישהו מצא פתרון נורמלי לבאג המעצבן הזה בפולאאוט 4? אני סיימתי את הקרב האחרון והמכניסט סתם תקוע בעמדה שלו. אין לי אפשרות לצאת או להמשיך.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by blbb,

סרטון חדש לגיא... מקווה שתהנו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Nvidia מחלקת סיריאלים לבטא של Guild Wars 2 חינם!כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לכאן http://www.geforce.co.uk/games-applications/pc-games/guild-wars-2/deals-promotions#fp=method=callback&uid=780519310למלא את מה שצריך, ואתם מקבלים את הסיריאל מיידית!כל הכבוד להם

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. חבילת ה-Humble Bundle החדשה מציעה לכם לרכוש משחקי אינדי שזכו לאהדה גדולה במיוחד מהגיימרים ובזיל הזול, כמובן לכתבה

14. הייתי צריך למשוך בכמה חוטים כדי לקבל את התמונה הזאת אז תנו קרדיט

15. Started by MiniMizer,

סוף סוף, אחרי תקופת המתנה ממושכת יוצא המשחק הנהדר הזה. להזכירכם, דמו מולטיפלייר יצא לפני מספר ימים והיום יוצאת הגרסה המלאה של המשחק, שמתפרסת על פני שני דיסקים. איזה בעסה שאני אשיג את זה רק אחרי פורים :'(

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

אומרים לי שיש לי לאגים... אני רוצה לדעת איך מסדרים את זה....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום קודם כל למה euro force קיבל ציון פחות מה special forces? מה גירסת ההרחבה הזאתי היא סתם ולמה כל הגרסאות קיבלו ציון רע?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Black_Call,

יש פה כאלה שמשחקים דייזי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by chmmr,

השנה שני ה mmorpg המובילים ילכו ראש בראש, Warhammer בתור משחק חדש ו WoW עם ההרחבה השניה WOTLK. השבוע Blizzard ו Mythic שיחררו את סרטון הפתיחה של כל אחד מהמשחקים. לדעתי הסרטון של Warhammer מנצח בגדול. Warhammer Online http://download.goa.com/war/video/en/WAR_Cinematic2_1280x720_EN.zip 187 מגה World of Warcraft - WOTLK http://www.bigdownload.com/games/world-of-warcraft-wrath-of-the-lich-king/pc/wrath-of-the-lich-king-cinematic-trailer/ 98.8 מגה

20. אני כול הזמן מנסה להתחבר לשרתים ואני לא מצליח להתחבר תמיד זה נותן לי הודעת שגיאה http://img304.imageshack.us/img304/8379/bferorrb1.png

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by guy94,

משחק אדיר, התחלתי לשחק בו לפני כמה ימים עוד פעם.... עם כל ה - 7 דיסקים שלו, ונתקעתי בשלב מסוים. מישהו זוכר מה עושים אחרי שהוא רואה את הסרט במקום העבודה שלו ואז הוא מקבל מכה מהמחשב (כביכול) !?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by גיא מ,

שלום ברשותי המחשב הבא Intel® Core™2 Duo Processor E4600 (2M Cache, 2.40 GHz, 800 MHz FSB RAM 2GB וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT מהם דרישות המערכת בשביל לשחק במשחק באופן סביר אני לא מתכוון לדרישות המערכת שרשומות באתר היצרן כי זה לא הכי נכון הרצתי can you ran it ובגדול עברתי על מינימום אבל עדיין המשחק לא רץ סביר אני לא מצפה לחלק אלה לנסבל תודה לעוזרים אם צריך לשדרג רכיב במחשב אפשר לרשום גם.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by GameGems,

משחק האינדי Dust: An Elysian Tail הוא משחק אקשן פלטפורמה עם נגיעות קלות של משחקי תפקידים שהסגנון שלו מזכיר מאוד את משחקי קאסלבניה ומטרויד, מטרובניה אם תרצו. על אף הגרפיקה שלו שמזכירה סרט מצוייר, מדובר במשחק עם עלילה בוגרת ומשחקיות מצויינת שלא תבייש אף משחק שמגיע מהסטודיואים הגדולים בתעשייה. הוא מציג משחקיות נהדרת, קרבות מהירים וכיפיים, שלבי פלטפורמה מאתגרים וגם סיפור מעניין ודיאלוגים משעשעים. אני בהחלט ממליצה עליו בחום, כך שאם יש לכם הזדמנות להשיג עותק, אל תהססו.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בוקר טוב.. המון זמן (שנים) שלא שיחקתי ועכשיו אני צריך קצת עזרה בבחירת משחקים.. בזמנו שיחקתי QUAKE ו-MDK ן-A.M.O.K ועוד כל מיני שדומים. זה סוג המשחקים שאני אוהב, או יותר נכון שאהבתי. איזה משחקים יש היום בסגנון? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by YakovEQW,

שלום חברים, הורדתי Forza 4 וכחלק מהתקנה בקובץ Readme נאמר שאני צריך להפעיל בווינדוס מצב Developer Mode לפני ההתקנה. כך עשיתי, רק שהווינדוס שלי לא מעודכן כיוון שאני לא משתמש ב Windows Defender, אז כאשר בחרתי באפשרות Developer Mode, הוא ניתקע לי להרבה זמן ב - Searching for developer mode package.. ולבסוף אני מקבל שהמצב מופעל, אך עם שגיאה 0x80080005.. חשבתי אולי מישהו כאן מכיר פתרון לבעיה ומה ניתן לעשות על מנת להתקין את המשחק במצב הזה? או שאני חייב באיזשהו אופן לעדכן את הווינדוס על מנת להריץ את ה Developer Mode ורק איתו להתקין את המחשב ללא error's? רב תודות לעוזרים. חג שמח

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים