עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by BlackDiablo,

מישהו הזמין מהם HL2? אם כן ואם אתם יודעים מתי הם אמורים לקבל ומתי מי שקונה אמור לקבל תודה. ד"א תאריך היציאה הצפוי: 1/9/04

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Chain ReAction,

מישהו מכרי את המשחק סאמונר? אם כן.. תגיבו פה... יהי כיף להעביר חוויות/דעות על המשחק.. ;D

3. שלום חברים,כל הזמן שאני נכנס למשחק הוא יוצא ,מצ"ב שגיאה . [תמונה]יש לציין שהכל היה בסדר זה קרה לאחרונה!בבקשה חברים תעזרו לי ..נתונים:WIN 7 32BIT עברית geforce gtx 745intel core quad q8300 2.5ghzניתן לשימוש4GB RAM 3GB

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. כלומר לא ברשת/און ליין תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. *צונזר*

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. חיפשתי ןלא מצאתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. טוב אנסה לקצר כי זה ארוך.. אז ככה: לפני שנה היה לי מחשב בינוני ככה פנטיום 4 2.6 512 ראם וGeForce5700FXLE של nVIDIA . -התקנתי את פאר קריי אז ושאני נכנס לשלב הראשון איני רואה כלום מלבד מסך כחול בהיר למדי ואת תווי השטח של הסביבה הסובבת אותי,למשל:את תווי השביל,את הסדקים של השביל וכו'.(חוץ מזה שום דבר אחר פשוט הכל כחול). -לאחר התייעצות עם כמה חברים באותה תקופה (אני מזכיר שנה שעברה)הורדתי את הדריוור העדכני ביותר של nVIDIA והמשחק עבד כמו שצריך ללא שום בעיות מסוג כלשהו. -השנה(למעשה לפני 3 ימים)החלטתי לראות את המשחק על המחשב החדש שלי =] מפרט בצד. -הקנתי והכל נראה טוב בהתקנה-אך הפלא ופלא אותה בעיה בדיוק שקרתה אז בשנה שעברה. -עידכנתי את המחשב שלי בדריוורים העדכניים ביותר של nVIDIA …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dragon772,

איך בודקים בזמן משחק את ה fps?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. תיעודים חדשים מתוך שלב מבחני האלפא הסגורה של כותר ההתגנבות המתקרב שופכים אור נוסף על אופי המשחקיות שמצפה לנו, וגם הדרישות החומרתיות עליהן נזדקק לענות על מנת לזכות בחוויית משחק איכותית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-בסרטוני-משחקיות-חדשים-מתוך-משחק-ה-hitman/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by davidcohen,

אנשים אני חייב עזרה דחוף לפני כמה ימים קיבלתי half life 2 מקורי חשבתי ששהרשמה זה סתם אז סתם חירבשתי דברים וזה יש לי את הcd-key שלי, אני יכול לעשות איזה משהו כדי לבטל את החשבון או לקבל את הפרטים שרשמתי ? אני יכול לנסות את hl2 גם בלי זה דרך פריצה כלשהי, אבל אני רוצה לשחק בסורס ברשת תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eliav cohen,

תהנו =))

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by R0ck,

'>212.143.21.210:7780 לסרבר גישה מהירה עם סגנונות המשחק הבאים : Insta-CTF עם אופציה גם ב DM. 19:30 בערב. בתקווה שתיענו לת'ראד זה ותראו נוכחות. Quality fragging, every1!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bennash,

רק למי שיש PC נכנסתי לתוך מערה כזאת ואז נתעתי בכיר, הלכתי אחורה וקדימה ואני לא מוצא את היציאה, אין את כולם הרגתי, כולם מתים. אין אף אחד חי שצריך להרוג. מי שיכול להסטרים לי על איכות Ultra ב PC כדי שאדע איפה היציאה? אני מאוד יודה לו (לא שיחקתי הרבה שלבים אולי עברתי 2 שלבים אולי אחד, אני חושב שזה שלב לא יותר מ 5)

14. Started by Sman,

Spiderman:The-Movie שאני אסיים להוריד אותו אולי למורת רוחם של כמה אנשים פה , אני אדווח לכם מה אני חושב

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יצא לי לחשוב על זה... אני לא זוכר הרבה משחקים שסיימתי... תמיד נשבר בשלב מסויים...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מכיוון שהקהילה משחקת כמה משחקים COD4 MW3 BO2 החלטנו לבדוק באשכול אחד את לכל המשחקים באשכול הזה תתבצע הבדיקה ל 5VS5 הטופס יכלול שם קבוצה, שחקנים ובאיזה משחקים הם ישתתפו בקאפ לדוגמא: Dragon Ball Z Goku Gohan Piccolo Vegeta Bulma Chi-Chi Trunks Goten Master Roshi מעוניינים לשחק ב MW3/COD4/BO2 תגובות שהם לא קשורות ימחקו והמשתמש יקבל אזהרה הבדיקה היא כדי לדעת כמה קבוצות מעוניינות, המשחק עם הכי הרבה הרשמות, לפחות 8~12 יבחר הקאפ כנראה יתחיל בחודש הקרוב בעתיד היה עוד קאפ ל 3VS3 באותה צורה מעוניינים ב MW3 FIFA.MW3 מעוניינים ב BO2 FIFA.BO2 מעוניינים ב COD4 dic kTeam במידה והרוסט שונה לכל משחק, אפילו בקצת, יש לכתוב את כולו מחדש למרות שנפרסם אותו הרבה, כולם מוזמנים ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bhk1231,

אני מחפש שם של משחק ישן.... אני חושב ששיחקתי בדמו שלו שהייתי קטן..., כנראה 1995-2000, משחק ילדים כנראה אולי משחק של דיסני, ג'אנר פאזלים. (נראה לי זה היה חלק מהדיסקים האלה של פעם של ה-300 משחקים דמו וכד'....) (חיפשתי באתר "מסע אל העבר" אך לא מצאתי, אני דיי בטוח שהיה בדיסק גם את הצייר של דיסני "Disney's Magic Artist Studio") אני רק זוכר שאתה נמצא בחדר שנראה כמו סטודיו של אנימטור, אתה מקליק על אזורים בחדר בשביל לעשות זום לשם. המטרה הייתה לאסוף דברים מהחדר בשביל להשלים את התמונה שתלויה על הקיר נראה לי, ברגע ששמת את כל החלקים בתמונה התמונה הופכת מהאפור לצבעוני ויש הנפשה של אנימציה קצרה... אני זוכר למשל שבתמונה חסר ענן, אז את הולך לקומקום שנמצא בחדר מרתיח אותו ואז האדים זה כא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ns,

אני אישי חושב שקאונטר שולט ודלטה חרא משחק !!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by assaf181,

היי, נזכרתי במשחק שממש אהבתי כשהייתי קטן ואני לא חושב שידעתי אי פעם איך קוראים לו.. זה משחק חשיבה בדו-מימד שבו אתה משחק גמד שצריך לאכול את כל הלבבות שנמצאים על המסך, כשבשביל לעשות את זה צריך להזיז כל מיני מכשולים ולהזהר לא להתקע. זה כל מה שאני זוכר.. מישהו זוכר משחק כזה? תודה =]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MotherShip,

אני אוהב את הטריקים השיווקיים של EA =] http://blogs.battlefield.com/2012/11/download-bf1942-for-free/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

שיחקתי בשבוע האחרון MOHAA העלילה במשחק טובה, לא מצוצה מהאצבע כמו בRTCW, הרבה יותר ריאליסטית. המנוע הגראפי והגראפיקה במשחק פשוט מעולים. המשימות מעולות ודי מורכבות ביחד למבחר שיש בשוק. אבל מה? מסיימים את המשחק בדיוק כמו שמסיימים משימה, זה נראה כאילו חתכו את המשחק באמצע, בסוף של משימה מסויימת. המשחק פשוט קצר מדי, אני לא האמנתי שאחרי שהורסים את המפעל לגז המשחק יגמר שם.... פשוט רצים לתוך רכבת ופתאום זה רושם THE END. אני אמרתי לעצמי: מה כבר נגמר?!?!? זה באמת היה משונה... אני חושב שמתכנתי משחקים צריכים להשקיע קצת יותר מחשבה בנוגע לסיום המשחק, כי זה פשוט הורס את כל המשחק. אני ממש לא מבין את זה הסוף של המשחק אמור להיות השורגים שישה חיילים נאצים עולים על רכבת ובזה נגמר המשחק? WTF? …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מרגישים שהפרק העדכני בסדרת Grand Theft Auto לא נראה משכנע מספיק? מוד חדש מתיימר לספק לכם מראה שומט לסתות שתתקשו להבדיל בינו לבין המציאות לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-המוד-שרוצה-להעניק-ל-gta-v-מראה-אולטרה-רי/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by or,

הוא לא נותן לי להפעיל- מה לעשות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קודם כל שיהיה ברור - מקורי. עכשיו יש לי 9600TX עם הדרייברים האחרונים של ATI ודיירקט 9 C ג'יגה זיכרון ובארטון 2500. כשאני בא להעלות את המשחק יש לי את המסך הראשון של ההגדרות ואחרי שאני בוחר רזולוציה (גם שזה בדיפולט) אני מקבל הודעת שגיאה וזה קורס. זו ההודעה לפני שזה קורס וגם אם אני לא בוחר בדיפולט זה קורס.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ew89,

היי חברה רכשתי כרגע את המשחק..כרגע הוא מוריד ב Origin הבעיה היא שה Origin מותקן בקשיח השני שהוא לא SSD..אני רוצה לשנות בהגדרות של התוכנה שזה יתקין את המשחק על ה SSD וכשאני בוחר בתיקייה של ההתקנה הוא אומר שהוא צריך לשנות את זה לתיקייה Program Files (X86) ולא להתקין את זה כמו שצריך על ה 64BIT..מה עושים במקרה כזה? איך בכל זאת משנים שהוא יתקין את זה על ה 64BIT? תודה מראש ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.