משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב חדש לגיימינג ואני צריך משחקים טובים לשחק. תנו לי רשימה של משחקים חדשים חדשים שיצאו וכדאי לשחק מאוד בהם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש משחקי אופנועים ,לא חייב מרוצים אני מעדיף שתהיה עיר שיהיה אפשר להסתובב בה עם האופנוע למרות שגם תחרויות זה בסדר.. שיחקתי כבר בMotoGP 07 ובTest Drive Unlimited אין עוד משחקים טובים בדור שלנו ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה שברתי את הראש ולא מצאתי פתרון אני רוצה להוסיף מכונית לgta3 אבל לא להחליף מכונית קיימת כי שמחליפים ואז נוסעים בעיר יש עוד הרבה מכוניות אותו הדבר כמו שיש לי וזה מכוער..... אז אם יש דרך שאני יוסיף מכונית ורק לי תהיה אותה ולא יהיה אותה בחוץ (בעיר) לאף אחד מי שיודע ויכול לעזור אז תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אך אני לא מצליח לשמור את השלבים. התקנתי את WINDOWS GAMES LIVE אך עדיין זה לא אפשרי. שאני מעלה את המשחק לא נפתח לי שום תפריט של הWINDOWS LIVE וגם בסמל הLIVE בתפריט המשחק לא מוביל לשום מקום. אשמח לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב תשמעו כולם קלאן STI פתח טורניר לכל הקהילה - יש פרסים מבנה הטורניר אחרי שאתם נרשמים ,כותבים ת'כינוי שלכם במשחק ואני מארגן אותכם לקבוצות של 4 אנשים כולם מוזמנים להירשם, אלה שעם קלאן או בלי. כולם ! אם אתם רוצים להירשם בקבוצה של 4 כקלאן אז תגידו אחרי שההרשמה תיסגר אני ייארגן ת'תאריכים והמבנה של הטורניר לאשכול ההרשמה תכנסו לאתר הזה: http://sticlan.guildportal.com ואז לפורום הפרטים בפנים אני ייפרסם פה בפורום את העדכונים. כל שאלה שיש בקשר לטורניר תפתחו אשכול שם זה האתר של הקלאן שלנו, שלא תחשבו שזה פורום מתחרה או משהו הקבוצה המנצחת מקבלת שבוע אדמין בשרת שלנו יאללה תרשמו
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש כזה ויכול להיות שפיספסתי? ראיתי שיש act of agression ועוד משחק Reconquest שיצא בהמשך אבל הוא לא נראה מבטיח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיחקתי במשחק הזה שעות רבות (ומהנות) עד היום. היום כשניסיתי לעלות את ה SAVE שלי ולהמשיך לשחק, הוא זורק אותי החוצה עם איזושהי הודעת שגיאה עלומה! אז התקנתי מחדש את המשחק - ונאדא, גורנשיט, כלום! עדיין אותו קקה! אז ניסיתי לחפש צ'יט שיקפיץ אותי לשלב בו הייתי (כי בכל זאת, הגעתי לשם לבד ולא ממש מתחשק לי לחזור לשם מאפס) ומצאתי את הצ'יט הבא. אז מה הבעיה אתם שואלים? הוא לא עבד! אז פה אתם, כן אתם, נכנסים לתמונה : יש למישהו SAVE'ים שמורים של המשחק או צ'יט אחר? אני נמצא כרגע בשלב שאחרי הקרב עם הבחור שנראה כמוני (ההוא שמשוויץ שיש לו אוגמנטטים כמו שלי רק עם FIRMWARE טוב יותר) ניצחתי אותו והשתמשתי בצוללת לצאת מהבסיס ולפגוש את ההוא על הגג (ההוא שאומר לך שעומדים לשגר טיל בכדי להשמי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מעבדE8400 4G זיכרון DDR2 667 כרטיס מסך X1950 PRO 512MB 256BIT בכל המשחקים אין לי בעיות עם זה קרייסיס ועוד מלא משחקים כבדים, שמתחיל המשימה הראשונה רואים את הסרט ואת הסרט רואים מצויין איך שמתחיל המשימה בספינה רואים הכול ירוק מגעיל כזה ומטושטש מישהו יודע ממה זה? דרייבר מעודכן להכי חדש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא אומר לי שהוא לא מוצא את הקובץ default.cfg מה לעשות? דרך אגב גם ה-Patch אומר לי שהוא לא מוצא את המשחק מותקן וזה כן מותקן מהתקנה מקורית של שני הדיסקים! וניסיתי להפעיל ב-Safe Mode וגם להפעיל את ההגדרות שהוא מזהה את המחשב שום דבר לא עזר! עזרו לי!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משתמש בשם gametime 414 לקח את סצנת הפתיחה של ביושוק הראשון מ-2007 ובנה אותה על המנוע CryEngine 3: https://vimeo.com/123814418
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בקרוב יגיע לקהילת HWzone שרת חדש אז צוות ההנהלה מעוניין לשתף אותו בהחלטותיו לגבי השרת החדש אז איזה סוג של שרת הייתם רוצים? ואיזה מפות אתם הייתם מעדיפים? דיון מהנה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מצא פתרון נורמלי לבאג המעצבן הזה בפולאאוט 4? אני סיימתי את הקרב האחרון והמכניסט סתם תקוע בעמדה שלו. אין לי אפשרות לצאת או להמשיך.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/gta-v-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%aa%d7%90%d7%95%d7%95%d7%94-%d7%9c%d7%a2%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91-4k-%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%94/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מכיוון שהקהילה משחקת כמה משחקים COD4 MW3 BO2 החלטנו לבדוק באשכול אחד את לכל המשחקים באשכול הזה תתבצע הבדיקה ל 5VS5 הטופס יכלול שם קבוצה, שחקנים ובאיזה משחקים הם ישתתפו בקאפ לדוגמא: Dragon Ball Z Goku Gohan Piccolo Vegeta Bulma Chi-Chi Trunks Goten Master Roshi מעוניינים לשחק ב MW3/COD4/BO2 תגובות שהם לא קשורות ימחקו והמשתמש יקבל אזהרה הבדיקה היא כדי לדעת כמה קבוצות מעוניינות, המשחק עם הכי הרבה הרשמות, לפחות 8~12 יבחר הקאפ כנראה יתחיל בחודש הקרוב בעתיד היה עוד קאפ ל 3VS3 באותה צורה מעוניינים ב MW3 FIFA.MW3 מעוניינים ב BO2 FIFA.BO2 מעוניינים ב COD4 dic kTeam במידה והרוסט שונה לכל משחק, אפילו בקצת, יש לכתוב את כולו מחדש למרות שנפרסם אותו הרבה, כולם מוזמנים ל…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מודר מוכשר מביא אל העידן המודרני את גירסת הקונסולה הייחודית של משחק הפעולה האלמותי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מוכר משתמש סטים ב 25$ משחקים: Rocket Leauge , CS:GO ליצור קשר בסקייפ: liel8080 או בדיסקורד : liel#1577 או דרך השחקן הראשי שלי בסטים: http://steamcommunity.com/profiles/76561198300176237
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה אני מפעיל את המשחק וזה נותן לי הודעה זו: No Label OS: Windows 98 4.10 (Build: 67766446) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 867 MHz with 127MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine אני מבקש שתעזרו לי! תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו הזמין מהם HL2? אם כן ואם אתם יודעים מתי הם אמורים לקבל ומתי מי שקונה אמור לקבל תודה. ד"א תאריך היציאה הצפוי: 1/9/04
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב.. המון זמן (שנים) שלא שיחקתי ועכשיו אני צריך קצת עזרה בבחירת משחקים.. בזמנו שיחקתי QUAKE ו-MDK ן-A.M.O.K ועוד כל מיני שדומים. זה סוג המשחקים שאני אוהב, או יותר נכון שאהבתי. איזה משחקים יש היום בסגנון? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סדרת משחקי העולם הפתוח המשובחת מקבלת פרק שלישי, אשר יחשף רשמית בתערוכת Gamescom שתחל בשבוע הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/חדשות-נהדרות-לגיימרים-mafia-3-הוכרז-ויחשף-ב/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה היה משחק שהיה המון במכונות של השקלים (היו זמנים..) זה משחק מכות, שיכלו לבחור שלושה בחורים!, אחד עם תלבושת אדומה, אחד עם צהובה והשלישי עם כחולה! אין לי מושג איך קוראים למשחק הזה, אבל זה כל מה שאני זוכר ממנו...חיפשתי בנרות את השם שלו בכל מיני אתרים, ועדיין לא מצאתי אותו. כמובן שזה משחק בסגנון סטריט אוף רייג', ועם בוסים!... אני אפילו זוכר בוס אחד שהיה מגיע עם בול עץ, והיה כל הזמן מרביץ איתו בסיבובים... איזה זכרונות, יש למישהו אותו?!..מישהו מכיר?פליז!! :s05: :-\ :'(
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב כי קהילת שחקני ה MMO בישראל הולכת וגדלה, לראייה התור הארוך שהישתרך מחוץ לשערי מספר חנויות משחקים בשעה 12 בלילה ב 15.1 (תאריך השיחרור של WOW-TBC). על כן החלטתי לפתוח THREAD שירכז בתוכו את שחקני ה MMO בארץ, זאת לפי שם משחק, שרת, שם הדמות. בצורה זו נוכל אולי לתאם פעילויות משחק ביחד ולחזק את הקהילה אז אני אתחיל: GAME: WORLD OF WARCRAFT SERVER: SKULLCRUSHER CHARS: GIMJO, ORAYON שיחקתי בעבר גם ב SWG אך פרשתי ולעולם לא אחזור ככל הנראה :'( נ.ב אם ה THREAD יצליח אולי נהפוך אותו ל STICKY
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה משחק אדיר עד היום אני מחפש דרכים לשחק בו ( דרך אגב רק בראשון כל השאר היו זבל) אפילו חשבתי לקנות מחשב P1 בשביל להריץ את המשחק
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Spiderman:The-Movie שאני אסיים להוריד אותו אולי למורת רוחם של כמה אנשים פה , אני אדווח לכם מה אני חושב
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-