משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
פרטים על האיוונט הראשון בקהילה האיוונט הראשון בקהילה יהיה איוונט Monster, איוונט חדש וייחודי. הרעיון מאחורי האיוונט הוא משחק TDM כמעט רגיל, ההבדל הוא שזה אחד נגד 10! השחקן היחיד - הMonster - יהיה עם כמות חיים ענקית, אולי אפילו 100 אלף. כל השאר יהיו עם כמות חיים רגילה, ויצטרכו להרוג את המפלצת. הMonster חייב להיות Support ויכול להשתמש בכל נשק של הSupport וגם נשקים שמקבלים כשעולים רמות. מהרגע שהמפלצת עושה ספאון עד שהיא מתה בודקים את הזמן שהיא הייתה חיה. השחקן שהיה חי הכי הרבה זמן יקבל אייקון לבחירתו ליד השם שלו בTS וסלוט VIP בRUSH. בינתיים לקבוצה הרגילה מותר הכל באיוונט, אבל אולי במהלך האיוונט עצמו החוקים ישתנו. השחקן שיהיה מפלצת יבחר רנדומלית, אבל השחקן הר…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! שחקתי בכל משחקי call of duty עד עכשיו רק בסינגל ואני מת לקנות סוף סוף ולשחק באינטרנט. השאלאה שלי איזה לקנות? באיזה יש קהילה גדולה ואיזה הכי כיף לשחק באינטרנט? תודה רבה! ושבת שלום לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איזה DLC לקנות assault או engineer מה עדיף ומה ההבדל בינהם
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
-
חוץ מ CS:GO שמאוד פופלארי (אבל די מוגבל, אין רכבים, מפות קטנות וכו'). האם BF4 משתווה לפופלאריות של הקודמים ? האם אחרי התיקון האחרון הוא סוף סוף שווה קניה ? יש עוד משחקים פעילים שכאלו ?
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
איזה HL הכי זול אני יכול לקנות כדי לשחק ברשת (הרגיל כבר אי אפשר) כמה הוא עולה? (אני קונה מאופיס דיפו מירקונים אם יש מקום יותר זול בסביבה אני אשמח לשמוע עליו) ואם יש לי HL ישן מלפני כמה שנים אז אני אוכל לשחק ברשת? (בעזרת הסיריאל שלו?) האם יש הגבלה על הסיריאל? (ז"א אם אני היום קונה אז עוד שנה אני כבר לא אוכל לשחק? [הסיריאל לא יהיה תקף?]) ושאלה אחרונה אם אני קונה את המשחק אז אני אוכל להוריד את כל העידכונים (HL2, CS CZ, CS CS וכל אלו?)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לבל 37... יהיה מעניין גם (חוץ מהלבל) אם תגידו כמה זמן (כתוב לכם איפה שכתובות כל המשימות..) אתם משחקים.... דניאל.
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כמו בכותרת.... לי כבר קצת נמאס מלשחק בWOW ובLINEAGE2 כרגע אני מחפש משחק אחר משהו דומה מאוד לעניין ושיהיה סרברים "פרטיים" תודה מראש D:
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איזה nfs הכי חדש אני יכול להריץ במחשב שלי ושיעבוד טוב שלי תקיעות? זה המחשב שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725088
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
nfs:hot pursuit 1 or 2 nfs:high stakes 1 or 2 ??? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי תמשחק כבר דיי ממזמן לפני כמעט שנה בערךאבל פשוט היה לי כרטיס מסך עלוב r9600 עכשיו יש לי 6800gs ואני רוצה לשחק תמשחק גם ברשת ואין לי מושג איזה patch להתקין לו יש ברשת כל כך הרבה... מה לעשות ? מה להוריד ?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני פשוט קיבלתי את המשחק מ SENDIT, ויש כל כך הרבה REALM SERVERS, לא מצאתי עדיין את הכי טוב, כמה הפינג שלכם ? MS לשרת שאתם נמצאים, כי לפעמים זה 80 ולפעמים 250 גם, זה אמור להיות ככה? כי זה ממש מעצבן.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
איזה splinter cell כדאי לי לקנות 1 2 או 3? ותסבירו לי במה הם שונים או שכולם דומים?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. Windows 7 64bit ? , הוא לא ידוע באי תאימויות עם משחקים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבר שקנה BF3 והמחשב שלו חלש יחסית, וכדי לשחק באופן תחרותי הוא צריך להוריד את ההגדרות למינימום. הוא שהוא אוהב לשחק כצלף אבל לטענתו הוא לא רואה החזר אור מכוונות של צלפים אחרים- מישהו יודע מהי האופציה שאחראית על זה? עריכה: טעות בפורום, אם אפשר להעביר יהיה מצוין =]
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו XBOX360 ורציתי לדעת איזה איזור עדיף לקנות PAL או NTSC? מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיימתי את רידיק ב יום 1 שיחקתי בו בדיוק 3 פעמים איזה באסה למה מיצרים מישחקים כול כך טובים אבל כול כך קצרים
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
http://store.steampowered.com/app/268910/Cuphead/ ולאיזה גילאים מינימום ברמה הקלה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני חדש בתחום המשחקים, היום יש לי עכבר ומקלדת רגילים. רציתי לדעת אם כדאי לקנות בקר מיוחד למשחקים, ואיזה סוג (ודגם)? גויסטיק/גיימפד/עכבר מיוחד... ? האם זה משנה את חויית המשחק? (למשחקים כגון: FIFA, HL2, NFS, GTA וכו') תודה
-
האם את ה XBOX 360 (שמתאים גם ל PC) או הלוג'יטק שמדמה שלט של PS2 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, ראיתי שהגודל של KANE EDITION הוא בערך 7.5 ג'יגה, אבל הרגיל הרבה יותר קטן ממנו. אז מה הגודל של הרגיל? יותר מ-2 ג'יגה?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-