משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רכשתי גם את modern warfare 2 וגם את black ops. רציתי לשאול, על כמה מחשבים מותר להתקין את המשחק לפי הרשיון? פשוט גם אני וגם אח שלי רוצים לשחק באונליין עם אותו עותק.. אותו סיריאל.. האם זה אפשרי או שחייבים לקנות עותק נוסף? אם זה עוזר אנחנו על אותו רשת ביתית ויוצאים דרך אותו WAN (עם אייפי של בזב"ל אחת לכולנו)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים יקרים מחר בחצות ישוחק טורניר הלייט נייט פריידיי של הקהילה הישראלית לסטרקראפט 2. רציתי לשתף אותכם בכך שיהיה שידור חי באינטרנט לכל הטורניר בערוץ – http://www.own3d.tv/live/264 השידור מיועד לכל מי שאוהב משחקי מחשב ולא רק לשחקני סטרקראפט בבקשה ממכם תנו הזדמנות !! פשוט לוחצים על הקישור מחר ב12 בלילה ותוכלו להביט במשחקים. חשוב לספר לחברים שלכם על מנת שגם יתחילו לראות ואולי לבוא לשחק יחד איתנו סטרקראפט 2 ! בבקשה מכם כל מי אשר מעוניין להירשם ולשחק יותר ממוזמן. דרכי הרשמה 1. לחצו על הקישור -> www.the-isl.co.il שם יש ללחוץ על הלייט נייט פריידיי – יש כפתור מיוחד. ואז הרשמה. 2. בערוץ המירק של הקהילה הישראלית בקווייקנט. – irc://eu.quakenet.org/zergling 3. בהודעה …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז בקיצור היה לי XP ואחר כך רציתי כבר WIN 7 אז אחר כך התקנתי את זה ולפני שהתקנתי עשיתי פרמטתי את C ואז שכבר היה לי WIN 7-32bit אז כמובן המשחקים לא נפתחו לי מכוון שהם מותקנים בשביל הXP. אז יש איזה דרך לסדר אותם שהם יפעלו לWIN 7 ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WIN7, HD6800 התקנתי AC2 , איך אני יודע שהוא רץ בDX10 ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בתור פאנבוי מושבע של הסידרה אני חייב לציין WOW ,האתר שנחשב בין הנוקשים יותר נתן למשחק הזה 10 ! http://www.eurogamer.net/articles/2010-11-16-assassins-creed-brotherhood-review?page=1 אני כבר לא יכול לחכות לשים את ידי על המשחק הזה ... לדעתי AC2 היה המשחק הכי טוב שיצא עד היום ,כבר לא יכול לחכות לשחק בזה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז חשבתי לראות מהי החברה שאנשים חושבים שהיא הטובה ביותר. אני בוחר בBioware ואחריה Ubisoft, כאשר שתיהן לקחו את המקום מBlizzard שפשוט נמאסה עלי עם הזמן שלוקח להם להוציא משחק, לא משנה כמה הוא טוב. Bioware פשוט עושים יצירות אומנות, אין מה לדבר בכלל, אני נפעם מכל משחק שלהם... אז מה דעתכם? (אם יש חברה שאתם חושבים שראויה להיווסף לסקר, רק תגידו..)
-
- 134 תגובות
- 22.4k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לשאול אתכם, האם $60 שבסטים זה מחיר הזול ביותר לארץ? אם אני קונה משחק ב EBAY אני משלם מכס ומע"ם? תודה מראש על תשובתכם. מאוד רוצה לנסות אותו אבל $60 זה יקר מאוד בשבילי
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שולם לכולם אתם אולי מכירים את השרת שלי אבל רציתי להגיד לגם שהפכתי את השרת שלנו ל 32 אנשים אז יאלה מקווה לראות אותכם בטוח כנסו ותיתמכו נ.ב : אנחנו עושים טסטים לקלאן למי שרוצה טסט להיכנס לשרת הטיימספיק 84.95.240.200:9904 הזה או להוסיף אותי בסקייף Lidor_Hasan
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא ידעתי איפה מתאים לפרסם את הבעיה, בפורום כרטיסי מסך או פה, לכן אם טעיתי אני מצטער ואשמח שיעבירו את הדיון הזה. הבעיה היא כזאת - התקנתי BLACK OPS , עובד אחלה אבל מדי פעם יש מין "לאגים" לשניה והמשחק לא רץ בצורה חלקה... זה קורה לי גם בפיפא 2011. יש מצב שצריך להגביר את מהירות השעון בכרטיס מסך? מה אפשר לעשות? מפרט בצד ימין! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, בעקבות דיסק קשיח קטן מאוד, אני צריך המלצה למשחקים טובים שאפשר לשחק בהם הרבה שעות, אבל שהנפח שלהם הוא לא גדול יותר מ 1 או 1.5 ג'יגה. רצוי שהמשחקים לא יהיו ישנים. יכול להיות מכל ג'אנר, רק לא קווסטים או משחקי פאזל (ולא משחקים מטומטמים כמו טטריס או זומה.) משחקים שאני מכיר ולא צריך: europa universalis mount and blade civilization משחקי פאזל משחקים של PARADOX INTERACTIVE. משחקים ישנים מאוד שמסתמכים על גרפיקה ופרזנטיישן.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hexen, אחד מהמשחקים הראשונים שיצאו מהשיתוף בין ID SOFTWARE ו RAVEN, זוכה לחידוש. המשחק המחודש יצא כמוד ל DOOM3 וקיבל שדרוג גרפי רציני. http://kotaku.com/5689995/this-shooter-doesnt-use-guns הורדה http://hexenmod.com/ כל מה שצריך זה DOOM 3 בגירסה 1.3.1, כמו כן לבעלי כרטיסי מסך של ATI מומלץ לכבות את Catalyst A.I.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי COD :black ops , ההתקנה הלכה בסדר המשחק עולה ואני נכנס לstory mode עד פה הכל בסדר... עכשיו כשאני משחק בהגדרות אוטמאטיות - הכל נתקע... דבר שלא נראלי כל כך הגיוני כי יש לי מחשב דיי חזק יחסית (רשום לי במפרט הכל). אז שיניתי את ההגדרות לרמה בינונית בערך על פי הערכה (רזולוציה טבעית של המסך 1920*1200 וכל השאר על medium-low והורדתי לגמרי את האנטיאליזינג הזה ). עכשיו המסך מתחיל להבהב בצהוב כל הזמן ולא ניתן לשחק, אתחול המחשב, אתחול המשחק לא עוזרים... את המשחק הורדתי בביטורנט http://torrentz.com/49840f73f2b2a6cbd2cfc8723fe61fd03c01f3b1 רק ביקורות שזה לא זיוף או משו בסגנון עזרה בבקשה מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודע איזה מספר שלב זה, אבל זה השלב שאתה יושב עם המשקפי לייזר וצריך לסמן משאיות לפני שהם עוברות את המסלול נחיתה או משהו, הבעיה שאפשר לסמן רק את המשאיות שבחלק השמאלי של המסך ואת אלה שבימני צריך לסמן מהשמאלי ימינה וזה כמעט לא אפשרי...... WTF מה עושים למה זה קשה לא הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי אתמול את המשחק SBK 2010, הכל טוב ויפה עד שהתחלתי לשחק ושמתי לב שאין את הרעש מנוע שלי... כל הרוכבים האחרים כאילו על המסלול שומעים את המנוע רק את שלי לא שומעים... יש למישהו מושג ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
[table][tr][td] [/td][td][/td] [/tr][/table] במטרה לקדם את קהילת הגיימרים בישראל החליטה חברת MSI העולמית, בשיתוף אתר HWzone.co.il, לקחת חסות על שרת משחקים ישראלי. מתוך הכרה כי Call Of Duty: Black Ops הינו אחד ממשחקי הרשת הפופולריים ביותר בשנים האחרונות בעולם בכלל ובארץ בפרט, הוחלט להקים שרת עבור משחק זה להנאתם של כל הגיימרים הישראלים. השרת ממוקם בהולנד על מנת לאפשר פינג נמוך ככל האפשר (לצערנו אין נכון להיום אפשרות להקים שרת שכזה בתחומי ישראל, אולם ברגע שהדבר יתאפשר - נעביר את השרת ארצה), ואנו מזמינים את כולכם לשחק בו ולהנות. רק אל תשכחו להקפיד על החוקים, המפורטים מטה שם השרת : MSI and HWzone Israel Official CoD:BO Server כתובת איי פי : 195.122.135.241:3144 אדמ…
-
- 617 תגובות
- 105.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לרכוש מאס אפקט 1 בפחות מ20 דולר?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלפתי כרטיס מסך לATI HD5770 והGENERALS ZH לא רוצה להיכנס ורושם לי שאני צריך DIRECTX 8.1 או יותר גבוהה ויש לי מותקן 11 ואני לא מצליח להתקין DIRECTX 9 או גירסא אחרת..רק 11 מצליח.. http://eliad.org/viewer.php?id=1289659090.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפי Previews ו-Gameplays שראיתי נראה משחק מבטיח מאוד מישהו שיחק יכול לתת חוות דעת? דרישות מערכת (לפי ויקיפדיה) Minimum Windows XP / Windows Vista / Windows 7 Intel or AMD Single-Core CPU (2.0 GHz) 1 GB RAM, 2 GB With Windows Vista or Windows 7 8 GB free disk space DVD Drive for disc-based installation Shader 3.0 and 512 MB ATI Radeon HD 2900/nVidia 8800GT video card DirectX 9.0c-compatible sound card Internet Connection (Required for Multiplayer) DirectX 9.0c or OpenGL Recommended Windows Vista / Windows 7 Intel or AMD Multi-Core CPU (2.6 GHz) 4 GB RAM 8 GB free disk space DVD Drive ATI Radeon HD 5600 or better/ Nvidia 8800GTX or higher 5.1 Channel…
-
- 12 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בשורה לחובבי משחקי ההרפתקאות (אם קיימים עדיין כאלו) . המשחק GRAY MATTER שפותח ע"י לא אחרת מאשר גיין ג'נסן יצא סוף סוף לשוק לאחר דחיות רבות. הייתי פותח דיון ראשי אבל קשה לי להאמין שיש רבים שמשחקים כאן בקווסטים כך שלא כדאי להשקיע. לאנשים שכן אהבו את הקווסטים המיתולוגיים שלה - לרוץ ולקנות!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני משחק כרגע במהדורה המשופצת של Divinity II שיצא בימים האחרונים ויש לי כמה שאלה. בלשונית SKILLS אני רוצה לשפר תכונות תחת אופציית "לוחם", אבל משום מה הוא תקוע על הלשונית "קוסם" ואני לא מוצא דרך לדפדף בין הלשוניות. מישהו יודע משהו לגבי זה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ולילה טוב! אני נמצא בחופשה בברלין נכנסתי לחנות ענקית וראיתי משחקי מחשב בני שנתיים שלוש במחירים מצחיקים של 10 ש"ח המשחק SRANGLEHOLD קרץ לי וקניתי אותו גם רק שבתוך הקופסא של המשחק אין שום סריאל נמבר בשאר המשחקים שקניתי יש סריאל נמבר האם המשחק STRANGLEHOLD מצריך סריאל נמבר בהתקנה או לא? תודה רבה ליאור
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יכול להיות שזה מתאים גם לפורום מפרטים, אבל אני חושב שזו שאלה שרק גיימרים ידעו לענות עליה. אני רוצה לקנות מחשב חדש כדי שעיקר שימושו הוא משחקים. כל מה שחדש ונחשב ללהיט, עם דרישות מערכת גבוהות הוא משחק שאמור לרוץ על המחשב שלי. האם ניתן לרכוש מחשב כזה ב3,500 ש''ח? (בלי מסך). אם המחיר נמוך מדי, מהו מחיר מינימלי למחשב שמיועד למשחקים כבדים, עם סבירות גבוהה להריץ אותם גם בעוד כשנה וחצי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שיש נושא שכבר קיים אבל אני חייב לפתוח אשכול חדש כי אני עוד כמה שעות קונה תמשחק אני חייב שתגידו לי אם תהיה לי בעיה אם הלאגים ובעיה אם ה-fps מבחינת המחשב יש לי מחשב שכל משחק יעלה בו וזה מחשב מצוין אם כרטיס מסך מצוין מה אתם אומרים כדאי לקנות תמשחק?ואני לא שיחקתי באף Call of Duty אתם אולי יכולים להסביר לי איך עולים רמות ואיך מתקדמים במשחק?תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרזולוציה שונתה לאחת שלא נתמכת, וכעת המשחק עולה עם מסך שחור, איך ניתן לאפס את הרזולוציה??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישו יכול להביא לי לינק להורדה(1 או שניים...) בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-