עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9-overwatch/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gman_il,

אז אם אתם ילדים של שנות ה-90 מוקדמות , אתם חייבים לנסות את המשחק הזה. ואם אתם לא ילדים של שנות ה-90 המוקדמות , אתם חייבים לנסות את המשחק הזה. מי שיחק?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by DivineS,

http://www.dailymotion.com/video/x19vjqc_titanfall-gameplay_videogames?start=14

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by 1moran1,

MoranForFun Efiyahu TzionIL YarikTheAwesome chifgun601 chif

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

שלום התחלתי לשחק ב MW3 ברמה קלה ועברתי כמה שלבים ועכשיו אני לא מוצא שום דרך להעלות את רמת הקושי במשחק ! מישהו מכיר איזו דרך חלופית ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by itayze,

אני משתמש ב win2000 כשאני מנסה להפעיל את דום , הוא נותן לי הודעת שגיאה , שהתוכנה ביצעה טעות והוא צריך לסגור אותה . או שהוא פשוט נתקע , עוד מישהו נתקל בתופעה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. [c ??? :'(olor=Pink]היי מישו מכיר את המשחק בליפ ובלופ? אמרו לי שזה אחלה משחק אבל אני לא מוצאת אותו בשום מקום...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. כרגע אני אסקור את המשחק Brothers In Arms:Road To Hill 30 המשחק די ישן אבל סתם בא לי לסקור אותו כי סיימתי אותו עכשיו מי שלא מכיר את המשחק הוא משחק של מלחמה"ע השניה כמו: Call Of Duty, Medal Of Honor וכו'. המשחק מספר את סיפורו של סמל מאט בייקר ביחידת 101 המוטסת. אני חייב להגיד הרבה דברים על המשחק הזה על הגיימפלי וכו. המשחק מתחיל ב Hill 30(גבעה 30) שנמצאת אי שם בצרפת,קרנטן אנו מתחילים כשעדיין אין לנו פה TUTORIAL בינתיים באקשן אבל אפשר להסתדר. אני כרגע אכתוב את ה Deafults(המקשים הראשיים שנקבעו למשחק) W- ללכת קדימה S-ללכת אחורה A-ללכת שמאלה D- ללכת ימינה LMB( כפתור שמאלי של העכבר)- לירות MMB(כפתור אמצעי)- Zoom In כוונת RMB(כרגע אני לא אציין)- בהמשך תלמדו אפשר לשנות על ידי כני…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Dawn,

תראו שניה את הסרטון....איך עושים ככה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הבנתי שיש איזה תוכנה שבעזרת ניתן לשחק PS2 במחשב איזה תכונה זאת ? ואם זה לא תכונה, איך עושים זאת ? תוד הרבה, מתן.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by musari,

התקנתי OBLIVION בהגדרות אני מנסה לשים HDR+AA ולא נותן לי למשהוא יש מושג? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by nokobik,

הייתי רוצה להתרשם איך המשחק רץ על המחשב שלי לפני שאני קונה אותו. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by jeyjey,

שלום אני צריך שתביאו לי אתרים שמוכרים משחקים בארה"ב תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yayona,

שלום שאני בא להפעיל את המשחק אז קופץ לי חלון שאני לא מצליח להבין מה הוא אומר ובגלל זה אני לא יכו ללנסות לתקן תבעיה . תוכלו לעזור . תודה צירפתי תמונה לבעיה:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by AB,

המשחק יוצא מחר נכון???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mardona,

איזה מרגיז יש לי בעיה שאני נכנס(זה רק מהיום) זה עושה לי את זה אולי זה קשור שהורדתי תוכנה של SPY SWEEPER? ועשיתי בדיקה וזה מחק לי את כל המרגלים למינהם? תתחשבו בי אני כבר שלב 12 בסוף על סף סיום המשחק שאני כבר משחק יותר מחצי שנה אז בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by RazAz13,

אתם הולכים לקנות את BF4? או שכבר קניתם? אני הולך לחכות עד לבטא או לאלפה - איך שהם לא יקראו לזה.. אבל אני ירצה לקנות Preorder בשביל לקבל את החבילת הרחבה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. המשחק צפוי להתבסס על עולם חדש ומקורי שייכתב ע"י סופר פנטזיה ידוע (Tracy Hickman) ולכלול מולטי מושקע מאד אבל גם אפשרות אופליין. הדגש במשחק יהיה על חקירה ועלילה ולא על קרבות ואיסוף שלל, כמו כן המשחק אמור להיות בפורמט אפיזודי. המשחק כבר הגיע ליעד שלו של 1M דולר תוך כשבוע וחצי ויש לו עוד כשבועיים וחצי לקמפיין ה - KS שלו. http://www.kickstarter.com/projects/portalarium/shroud-of-the-avatar-forsaken-virtues-0 עוד כתבות על המשחק: http://www.polygon.com/2013/3/8/4076734/shroud-of-the-avatar-richard-garriott http://www.rockpapershotgun.com/2013/03/08/revealed-richard-garriotts-massive-ultima-successor/ http://www.ign.com/articles/2013/03/08/ultima-creators-next-game-shroud-…

19. Chernobylite הוא משחק שרוצה להחזיר אותנו אל איזור האסון הרדיואקטיבי המצמרר שבאוקראינה - הפעם עם טכנולוגיות סריקת סביבה תלת-מימדיות שיוכלו להפוך את החוויה לריאליסטית עוד יותר לכתבה

20. היה לי פעם משחק בפנטיום 3 שלי מין משחק כזה סאטירי דיי גס ;D אני זוכר שם נגיד שהיה כזה שם נגיד משימה שהייתה צריך להיות שם צלם שמתחבה בשיחים והייתה צריך לצלם כל מיני זוגות ששוכבים(XXX) בלי שהם יקלטו ולפי איכות התמונה הייתה מקבל יותר נקודות... אני ממש לא זוכק כבר איזה זה היה ..הייתי צעיר וזה היה מזמן..והייתי רוצה למצוא את זה בשביל הנוסטלגיה אם משיהו מכיר ויודע את השם המלא ..כי אני ממש לא זוכר ..זה ממש יעזור לי! בתודה אלי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Iniesta,

חג שמח לכולם, אני לא מצליח להתקין את פיפ"א 2012. אני מקבל הודעת שגיאה בזמן ההתקנה (מצ"ב) אגב, המשחק הותקן בהצלחה על מחשב אחר (נייד של טושיבה). ניסיתי הכל -- אתחלתי כמה פעמים, ניסיתי על 3 כוננים שונים בזמן שאף אפליקציה כולל אנטי וריוס לא רצה באמצע אך ללא הועיל. המחשב שלי הוא נייח חדש דנדש (בן יומיים) עם כרטיס מסך מובנה של אינטל (מעודכן) ודיירקט איקס מעודכן. CORE I3 4 ג'יגה זיכרון. אשמח להצעות/פתרונות בנושא. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. פתחתי את הת'רד בשביל לשאול אם מישהו נתקל בתופעה כזו גם. המשחק עובד אצלי באיטיות שלפי דעתי מוגזמת מדי... מפרט מחשב: amd athlon 1700+ gainward geforce 3 ti 200... אם תרצו אני יכול לכתוב עוד חלקים במפרט.. בכל מקרה מה לדעתכם הבעייה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by A-L-o-n,

אוקיי יש לי שאלה... לחבר שלי יש מעבד core 2 quad q660 2.40 וכרטיס מסך 8600gt ו-512 זיכרון של הכרטיס מסך ו-2gb זיכרון פנימי... התקנו כרייסיס ולא ראו מי יודע מה ניסיתי לשנות את הביצועים על האיכות הכי גבוהה וזה היה תקוע לא יודע למה... בקיצור שיניתי רק את הרזולוצייה להכי גבוהה וזה נתקע אם יש עוד ביצועים לשפר אשמח שתגידו לי אה ו... על 8800gt זה יעבוד על הביצועים הכי גבוהים או שלא??? :jump1:

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by fp581,

מה אתם חושבים על המישחק? שווה לקנייה? אני קניתי את כל שלושת הקודמים + ההרחבות שבאינטרנט (היה שווה כל שקל!!). בתחילת החודש הבא מגיעה השני בגירסה המיוחדת (סוף סוף).

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים