עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. רוצים לשקוע באינספור שעות של טקטיקה ואסטרטגיה היסטורית בעבור כמה דולרים בודדים? חבילת ה-Humble Bundle העדכנית תוכל לספק לכם בדיוק את זה לכתבה: http://hwzone.co.il/סדרת-total-war-מגיעה-אל-מיזם-ה-humble-bundle-בעלות-מינימלי/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. המפרט בצד<< רק לא מישחקי אסטרטגיה. אים טעיתי במקום אז תעבירו לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לא יודע עם המשחק שונה מי הגירסה בPS2 אבל ניתקעתי במשימה שאני פשוט לא מבין מה לעשות, למשימה קוראים Save Algie ואני לא מבין מה עושים שהם. זה הולך ככה אני הולך לסיפריה פוגש איזה יצור בשם ALGIE שרוצה להחזיר ספרים לארונית שלו וכולם רוצים להרביץ לו, ואז אני יוצא איתו מרביץ לכולם, ניכנס לבית ספר, אנחנו הולכים לשירותים של הבנים אני מכסח שהם 2 ואז השירותים מקולקלים, אז אנחנו רצים לשירותים של הבנות הוא לא רוצה להיכנס ואני מכניס אותו בכוח ואז יוצא לי לילחוץ על ALT והשחקן שלי מכניס תראש של ALGIE לשירותים ו אז זה כותב לי שALGIE יתעלף והפסדתי במשימה וזה גם על זמן. יש מצב מישהו עוזר לי ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by roes,

Gears of War עם המנוע של UT 2007 י? למי שלא שמע עליו: http://media.xbox360.ign.com/media/747/747891/imgs_1.html עוד תמונה חבל"ז http://www.bisonium.com/blog/images/1127159903-1.jpg

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by -=Demon=-,

אני רוצה לדעת מה המשחק הטוב ביותר לשנת 2003

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. קאפקום מכריזה כי Dragons Dogma: Dark Arisen, המתחרה שלה לסדרת משחק הפעולה הנהדרת של From Software, ינחת ב-PC בינואר 2016 לכתבה: http://hwzone.co.il/באיחור-גדול-המתחרה-המרכזי-של-dark-souls-יגיע-למ/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. חנות המשחקים הכי גדולה ברשת פוצחת במיזם מבצעים גדול שיהפוך את חודשי הקיץ נטולי ההשקות להרבה יותר מעניינים לכתבה

8. המשחק הבלעדי החדש מבית סוני עבור PlayStation 4 נראה לא רע בכלל - אך כולל יותר מדי משימות ומטלות שחוזרות על עצמן ואינן מאפשרות לו למצות את הפוטנציאל לכתבה

9. Started by LL@SS,

טוב, אז אחרי יומיים ,שלושה עם הסנייפר החלטתי לצלם כמה מהלכים וצליפות נחמדים שהצלחתי לתפוס, היו גם ממש טובים שפספסתי, הסרטון הוא לא משהו מיוחד שלא ראיתם, תתחשבו בעובדה שאני שחקן BF חדש ובמיוחד חדש בסנייפר :-*

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by natan805,

קניתי לפני 4 שנים את המשחק עם zh ושיחקתי בonline עם שם משתמש שפתחתי היום לאחר 4 שנים התחשק לי לשחק שוב באונליין אבל לא הצלחתי להתקין את המשחק ,הדיסק היה שרוט לגמרי... אז הורדתי את המשחק מאיזה אתר של הורדות ושמתי את הסריאל המקורי שקיבלתי עם הדיסק והפעלתי עם הדיסק שקניתי {וללא קראק} ,עכשיו שאני מנסה להתחבר זה לא נותן לי כי גם שכחתי את השם משתמש והסיסמא שלי,אבל שאני מנסה לפתוח שם משתמש וסיסמא חדשים אני לא מצליח ,השאלה למה? אי אפשר לפתוח שם משתמש חדש? מה קורה אם שכחתי? . הסריאל בהתקנה מקורי. יש למישהו פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-gta-v-%d7%91%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%a7%d7%95%d7%93%d7%9d/

12. לזה אף אחד לא ציפה: קרוב לעשור אחרי ההשקה ל-Xbox 3, הפרק השלישי בסדרת Halo מגיע למחשבים האישיים - במתכונת מוזרה ומצומצמת לכתבה: http://hwzone.co.il/halo-3-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c-pc-%d7%9b%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9e%d7%99-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%99%d7%94-%d7%91/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ofer_mat,

משהו יודע אך עוברים את השלב שצריך להציל איזה טיס...לאן לוקחים אותו?!?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האם המערכת הזו: CPU:AMD Athlon XP 1700+ MotherBoard:Gigabyte GA-7VTXE Video Card:ATI Radeon 8500LE 64MB + TV Out Memory:Crucial Micron 256MB DDR PC-2100 Hard-Disk:Western Digital 80GB 7200RPM Special Edition DVD-ROM:Toshiba (16x48) CD Recorder:Mitsumi 32X12X48 Mouse:A4Tech WOP-35 תריץ טוב את המשחקים הבאים חלק ויפה עם איכות טובה ? Zoo Tycoon Star Trek Aramda WarCraft III Unreal Tournament Stunt GP Doom 3 Unreal Tournament 2003 Sega Bass Fishing Madden NFL 2002 Lego Racer 2 Trophy Bass Fishing Ping Pong 3D Virtua Fighter Virtua Cop 2 World Cup 2002 FIFA 2002 Ghost Recon Cue Club GTA3 Dragonball GT Final Bout Roller Coaster Tycoon Theme Park World World Cup 2002 Heroes…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by MishaK,

למי שעוד לא יודע, ה-Multiplayer Beta של IGI 2 הולך לצאת ב-10 לחודש והדמו ל-Single Player ב-16 לחודש. לעוד מידע.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה אתם אומרים מערכת שווה או לא? אם כן למה ואם לא למה... :-*

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ELiA,

שמירה ככה בתחילת העיר השלישית בערך תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז אחרי שהצלחתי לגרום למשחק הזה לעבוד קודם כל ולהיפטר מרוב הבעיות עדיין נשארה בעיה מעצבנת נורא , כל חצי דקה\דקה יש לי פריזים מעצבנים כמו לאגים כאלה אך הפינג לא קופץ בכלל . אין דבר יותר מעצבן מלבוא עם איזה טנק לראות קבוצת חיילם חסרי ישע לכוון עליהם את התותח ואז לירו... פריז !!!!!!!!!!!!!! ואז זהו באותם 1-3 שניות של הפריז אני כבר יודע שאני מת ... שלא נדבר על הפעמים שאני בחי"ר ואז אני צריך לנחש מה הרג אותי בכלל בקיצ קוץ מישהו יודע מה לעשות עם הפריזים האלה ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Slayer,

לחבר שלי יש וודו3, והוא קנה לפני כמה זמן GTA3(בזבוז כסף על כזה כרטיס מסך, אבל לא משנה), יש לו אגב P3 1ghz או 800mhz, לא בטוח ממש, אחרי שהתקנו את המשחק, הפעלנו, התחלנו לשחק. נסענו קצת עם המכונית שמקבלים בהתחלה, והופ, המחשב נתקע. האור התחיל להבהב כאילו המחשב "עובד" (לא התעניינתי מה זה באמת אומר מאז שהייתי בן 6 בערך ואמרו לי "המחשב חושב.. חכה"), אבל חיכינו בערך 5-10 דקות והוא עדיין המשיך להבהב שם.. הפעלנו מחדש, חשבנו אולי זה סתם תקלה חד פעמית, התחלנו לשחק - ושוב, הפעם לקח לזה קצת יותר זמן אבל שוב נתקע, חיכינו 10 דקות וכלום. יש לו directx 8.1 (בהתחלה היה לו 4, בגלל זה הוא קרה לי בהתחלה כי המשחק לא פעל), והמשחק הכי חדש שהיה לו עד עכשיו הוא Serious Sam (הראשון), שאגב שמתי לב בו…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מנסה למצוא משחק מרוצים (עדיפות למשחק חדש) שאפשר לשחק שני שחקנים על מחשב אחד כלומר שהמסך התפצל לשתיים אני רוצה לחבר שתי הגאים לטלויזיה LCD 42" שלי.. ויעני שהטלויזיה תתפצל לשני שחקנים יעני כמו פיפיא עם שתי ג'ויסטיקים למי שלא הבין...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by SilentBob,

הכירו את השיטות המקוריות ביותר בהן השתמשו מפתחים בכדי לתסכל, להפתיע ולחשוף את השחקנים שהחליטו להשתמש בגירסאות הפיראטיות של משחקיהם התופעה של פיראטיות משחקי וידאו התפתחה בערך מהרגע הראשון בו משחקים הפכו לנגישים לקהל הרחב. בין אם מדובר בקלטות משחק מזוייפות ואפילו קונסולות כמו המגהסון הידוע לשמצה, פריצות לקונסולות או עותקים שלמים של המשחק שמסתובבים באינטרנט להורדה, התופעה הזאת כל כך רחבת הייקף ואפילו מושרשת בתרבות של לא מעט מדינות, שהיא כנראה לא הולכת להעלם בקרוב. אבל זה לא אומר שמפתחי המשחקים לא מנסים בכל זאת להתמודד עם התופעה שפוגעת בפרנסה שלהם. חלקם מטמיעים מערכות הגנה שאמורות להקשות על חיי ההאקרים, אבל חלקם לוקחים את זה צעד קדימה ונלחמים בתופעה באמצעות הומור. …

22. מה נשמע חברים? חג שמח! הכנתי פרק נחמד על משחקי XTREME שיצאו פה בארץ, לאורך כמה וכמה שנים. נראה לי שתהנו! ומשהו חביב לקינוח, קצת פספוסים מצילומי הפרק חג שמח חברים!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by GameGems,

הידעתם שסדרת הסימס לא הייתה נוצרת אלמלא הבית של היוצר שלה היה נשרף? בואו לגלות את הסיפור המלא מאחורי יצירת סדרת משחקי סימולציית החיים המצליחה מכולן לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הרבה מאוד זמן לא יצא לי לשחק במחשב, בגלל שהמפרט שלי ישן ולא יכול להריץ משחקים חדשים, ועכשיו אני גם לא יכול לשחק משחקים ישנים כי אין לי כרטיס מסך כבר כמעט שנתיים ובמקום זה יש את הכרטיס של הלוח אם שלא יכול להריץ שום משחק. בקרוב מאוד אני אביא מחשב חדש, ואחזור לתחביב הזה שהזנחתי זמן רב מדי. מעולם לא שיחקתי במשחקי רשת, כל מה ששיחקתי היה במסגרת סינגל פלייר. אני שואל ברצינות, אני לא ממש מעודכן במה שקורה בעולם הגיימרים. אנשים עדיין משחקים ברשת? כשהייתי בן 15 (היום 22), זה היה ממש להיט לשחק קאונטר סטרייק ואמריק'ס ארמי, ולא הייתי בקטע הזה. את צעדיי הראשונים בעולם הגיימינג, עשיתי בגיל 12, שנת 2001. התחלתי עם משחקי פעולה כמו היטמן, מקס פיין, GTA 3 ומשחקי מכוניות שאני אפילו לא ז…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים