משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
משחק הפשע בעולם פתוח שינסה לגנוב מעט מאור הזרקורים של GTA V מגיע בסתיו, וזמין לרכישה מוקדמת בהנחה בלתי מבוטלת כבר עכשיו אם כבר מיציתם את GTA V ואתם זקוקים למשחק בסגנון דומה שידע למלא את החלל – כדאי לכם לסמן ביומן את ה-7 באוקטובר 2016, היום בו ינחת בחנויות המשחק Mafia 3עבור המחשבים האישיים וקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4. הכותר השלישי בסדרת הפעולה, שזכתה לשבחים רבים בעבר בשל היותה אלטרנטיבה "רצינית" ואותנטית יותר למשחקי Grand Theft Auto, יקח את השחקנים אל גירסה בדיונית של איזור ניו אורלינס אשר קיבל את השם ניו בורדו – ויגלמו את לינקולן קליי, יתום ממוצא מעורב שחוזר הביתה לאחר שחווה את מלחמת וייטנאם, ומוצא את עצמו נסחף אל עולם הפשע בנסיון למצוא מהות ותח…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אוהב משחקים כאלה של משימות ויריות ויחידות למלחמה בטרור ודברים כאלה או משחקים למשל כמו מקס פיין למישהו יש להמליץ על משחקים טובים??
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
LOUD VOICES!!!!! If you enjoyed the video you can like and subscribe for more videos in the future.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שהגרסה המקורית יצא בזמנו יצא לי לשחק רק בגרסת הWII שהייתה די פושרת אין לי מושג איך גרסת הHD אבל בקרוב אני יוכל לנסות אותה בזכות הגרסה הזאת שיוצאת עוד כמה ימים למחשב לאנשים ששיחקו במשחק בגרסת הHD זה לא יתן הרבה סך הכל אותו משחק אם כמה שלבים נוספים ואולי תוספות קטנות אחרות אבל אני שמח שזה יוצא גם לPC הפעם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הידעתם שסדרת הסימס לא הייתה נוצרת אלמלא הבית של היוצר שלה היה נשרף? בואו לגלות את הסיפור המלא מאחורי יצירת סדרת משחקי סימולציית החיים המצליחה מכולן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך סיראיל ל HALF LIFE אני רוצה לשחק ב ESF ואני חייב סידי קי טוב בשביל לשחק תודה לעוזרים! ;D
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם הולכים לקנות את BF4? או שכבר קניתם? אני הולך לחכות עד לבטא או לאלפה - איך שהם לא יקראו לזה.. אבל אני ירצה לקנות Preorder בשביל לקבל את החבילת הרחבה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... תוכלו בבקשה לתת לי שמות של משחקים בסגנון המשחק הנ"ל ? מבחינתי זה המשחק אחד היפים שראיתי גם מבחינת סאונד וגם מבחינת גרפיקה. אם אפשר בבקשה משחקים עם גרפיקה ממש טובה ושיצאו באיזור השנתיים האחרונות. שיחקתי כבר: Battlefield 3 Battlefield Bad Company 2 crysis 2 Medal Of Honor 2010 Call of Duty Modern Warfare 3
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביטא פתוחה למשחק למי שרוצה לנסות: http://world.needforspeed.com/home יצא לי לשחק קצת וההיתרשמות בינתיים טובה.השליטה במכונית די קלה ולא ממש מאתגרת,הגראפיקה לא בשמיים וגם אין הרבה אופציות להוסיף (חוץ מסקלה של מינ' ומקס'). יש שלושה מצבים: מולטי,פרטי ושחקן יחיד. הסרברים מפוזרים על המפה וצריך להיות על האיקון של המירוץ ולהיצטרף. כמסיימים מירוץ אפשר לראות כמה כסף הרווחתם וrep points. אחרי זה בוחרים בבונוס אחד מתוך 6. יש גם נקודות שנקראות boost points. איתם אתם יכולים לשפר את הניטרו,לשפר את המכ''ם שקולט את השוטרים,להעלות את אחוזי הזכייה שלכם בכסף ועוד. זהו בינתיים. לא יצא לי לשחק הרבה כי משום מה המשחק לא מתחבר לי לשרת עכשיו אבל זה יכול להיות משחק די טוב להעביר איתו את הזמן.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נתקעתי בPrince of Persia T2T בקטע של The Arena שזה הבוס הראשון היא תמונה מהמשחק: http://www.gamesover.com/PoP_3/pop_4_5_2.jpg מה לעזעאל אני צריך לעשות?! אני מטפס מיליון פעם על השני מקומות עושה E לפעמים הוא מעיף אותי לפעמים אני מצליח להכניס בו את החרב אבל זה רק בכתף הרשע שבתוכי אומר בעיניים אבל איך אני מגיע לעיניים?! תודה מראש לעוזרים. במדריך כאן כתוב http://www.gamesover.com/PoP_3/level4_5.htm שאני צריך ללחוץ B3 אבל מה זה b3 ?!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המבקרים המקצועיים מהללים את הפרק החדש - אבל במקביל המעריצים עצמם זועמים, בעיקר בשוק ה-PC, עם בעיות שרתים בהשקה אשר לא מאפשרות גישה למשחק כלל לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היה איזה משחק ישן שמזכיר מאוד את Blade runner.. היו במשחק hover cars אבל לא כמו בבלייד ראנר אלא מכוניות שממש מזכירות את אלה שיש בSatelite reign (משחק חדש) (המכוניות שרואים ב3:20 עד איזה 3:50 בשביל אינדקציה) ממש דומות.אם אני לא טועה ממש בהתחלת המשחק אתה מתחיל לא רחוק מהעיר ויש איתך עוד דמות שרצה לכיוון העיר ואז נעלמת. (יש גבר ונקבה, אני לא זוכר אם אפשר לבחור לשחק עם שניהם אבל עם הבחור בטוח אפשר.) הזווית ראייה היא כמו של משחקי אסטרטגיה ואם אני לא טועה זה Point & click בשביל לנוע. אממ.. זה מה שאני זוכר בערך..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים מערכת שווה או לא? אם כן למה ואם לא למה... :-*
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים מכל הסוגים, מכל השנים ומכל האפשרויות שעולות לכם בראש ל-2 שחקנים מאותו מחשב. יש לי אחיינים שמחפשים תמיד מה לשחק במחשב וצריך לתת להם משהו.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי הזמנתי מחשב 4600X2 1GB DDR II 667 SAPPHIRE X1950GT אני משחק על 1024*768 האם מישהו יוכל לומר לי האם המשחק יהיה על ההגדרות הגבוהות ביותר?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שעוד לא יודע, ה-Multiplayer Beta של IGI 2 הולך לצאת ב-10 לחודש והדמו ל-Single Player ב-16 לחודש. לעוד מידע.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://gamevideos.com סוף סוף משחק מID שהוא לא רק יריות. והוא נראה פיגוז!!! בזכות ג'ון כרמאק כמובן. (תכנסו בצד לטריילר)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השריפה ההרסנית שפגעה בקתדרלת נוטרדאם מביאה את חברת המשחקים הצרפתית לפתוח את הלב והארנק עם תרומה כספית לתיקון הנזקים - וגם חלוקה של הכותר הפופולרי שלה שבו ניתן להתרשם מן המבנה ההיסטורי באופן חופשי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
*** Alpha החליט להביא לי באן,למה?ביגלל שמישהו אמר שצריך לתת באן לאיזה ערבי שהשם שלו זה =GAZA=HAMAS ***,נרצחו שתי חיילים היום ועוד אני מקבל באן?למה אתם לא בודקים למי אתם מביאים לנהל את השרת?ואני בקושי מדבר בתוך המשחק פשוט היה דיון בנושא הזה...והאדמין הזה הביא באן לשתי ישראלים,למה?ביגלל "גזענות"גם כן... ***
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה שלי שאני מתקין והכל בסדר אבל אחרי שאני מתקין אז אני מפעיל את המשחק והמשחק לא עולה אני רואה רק את מסך הפתיחה וזהו זה לא עולה לי כתוב לי שתריך להוציא ולהכניס את הדיסק מחדש אני עושה את זה וזה גם לא עוזר
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצים לשקוע באינספור שעות של טקטיקה ואסטרטגיה היסטורית בעבור כמה דולרים בודדים? חבילת ה-Humble Bundle העדכנית תוכל לספק לכם בדיוק את זה לכתבה: http://hwzone.co.il/סדרת-total-war-מגיעה-אל-מיזם-ה-humble-bundle-בעלות-מינימלי/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע עם המשחק שונה מי הגירסה בPS2 אבל ניתקעתי במשימה שאני פשוט לא מבין מה לעשות, למשימה קוראים Save Algie ואני לא מבין מה עושים שהם. זה הולך ככה אני הולך לסיפריה פוגש איזה יצור בשם ALGIE שרוצה להחזיר ספרים לארונית שלו וכולם רוצים להרביץ לו, ואז אני יוצא איתו מרביץ לכולם, ניכנס לבית ספר, אנחנו הולכים לשירותים של הבנים אני מכסח שהם 2 ואז השירותים מקולקלים, אז אנחנו רצים לשירותים של הבנות הוא לא רוצה להיכנס ואני מכניס אותו בכוח ואז יוצא לי לילחוץ על ALT והשחקן שלי מכניס תראש של ALGIE לשירותים ו אז זה כותב לי שALGIE יתעלף והפסדתי במשימה וזה גם על זמן. יש מצב מישהו עוזר לי ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה במשחק Call of Duty: World at War התקנתי תמשחק מדיסק מקורי ושאני מפעיל אותו יש לי בעיה זה נותן לי הודעה כזאות " it appears that call of duty :world at war did not quit properly the last time it ran do you want run the game in safe mode? this is recommended for most people it will change your system settungs but not your controls" ואז יש לי שלושה דברים לבחור כן לא ולבטל אני לוחץ כן עולה לי הלוגו של המשחק ואז המשחק יוצא ויש הודעת שגיאה כזאות error during initialization unhandled exception caught משהו יכול לעזור בבקשה אני לא יודע מה לעשות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עדיף ישראליות, אבל אם אין איכותיות אז לפחות קהילות דוברות אנגלית. תודה לעוזרים =)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-