עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שיחקתי במישחקת עברתי את כל התחרויות שהיה של הגביעים עכשיו הגעתי כמו שהבנתי לתחרות הכי גדולה או משהו כזה התחלתי לשחק עברתי מרוץ אחד וכל השאר עדיין סגורים לא משנה מה עשיתי קניתי ביית יותר גדול קניתי את כל סוגי המכוניות שצריך לאליפות הזאת ועדיין כולם סגורים לא יודע מה לעשות והמישחק ניקנה הוא אורגינל

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by k22,

אהלן אני חובב diablo ראיתי אצל חבר שלי diablo 2 משהו פגזי משהו לא רגיל אני לא מדבר על לורד אוף דסטרקשין זה לפי מה שהבנתי ממנו זה רק ברוסית השאלה שלי אם אתם מכירים את זה ואם זה גם באנגלית אם כן מאיפה אפשר לרכוש תודה מראשk22

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Domovoi,

http://www.eurogamer.net/articles/2011-02-21-the-boy-who-stole-half-life-2-article?page=1 קריאה מאוד מעניינת לכל דוברי האנגלית פה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Qman,

*זה כל הזמן נתקע לי, החלפתי כמה קראקים לא עזר, התקנתי פעמים, שמתי על ההגדרות הכי נמוכות ועדיין יש לי תקיעות קטנות כאלה, וגם בתוך מבנים אני רואה כזה פתאום הכל בהיר כזה ומוזר כזה לא יודע להסביר... מוזר מעורפל בהיר והכל מתערבב כזה זה קורה לי בתוך מבנים, יש דרך לתקן את זה? זה בעיה במחשב? * עכשיו ספציפית יש לי קראק של RAZOR *ניסיתי להתקין את כל הפאטצ'ים שבלינקיה היתקנתי אותם ואז המחשק לא עבד לי והייתי צריך להתקין מחדש... *בהוראות גם באותיות שאומרים מה לעשות איתם אני רואה אותן בשפה אחרת יש דרך לתקן את זה שיביאו לי את האותיות באנגלית? ולפי CAN U RUN IT אני אמור להריץ על HIGH. הנה קישור לתמונה. יש לי WINDOWS 7 PROFESIONAL 64 BIT. המפרט שלי הוא: מעבדי ‏Athlon II x4 Quad Core 640 S…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Itaybe,

בוקר טוב, יש איזו המלצה גורפת לגויסטיק המושלם להטסת מסוקים במשחק ? (אולי ב BF3 גם מטוסים) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  6. Started by Dimond,

שלום, אני מאוד רוצה לשחק במשחק Crysis 2 אבל לפני שהורדתי אותו נזכרתי במשהו שמאוד היה לי חשוב לשאול המסך שלי, הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280x1024 ואני חושב שהמשחק לא יעבוד עליו. תוכלו להגיד לי אם אני יוכל לשחק במשחק או לא?? פשוט אין לי סבלנות לשחק בו כבר . תודה מראש לעוזרים בדבר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מחפש משחק פעולה או נהיגה בעיקר בשביל MULTIPLAYER, אחרי שאבד לי החשבון סטים הקיים, אני צריך משחק חדש בשביל גיימינג ברשת, מה כדאי לקנות: יש לי כמה אפשרויות ואני לא כל כך בטוח מה לקחת, מה דעתכם על הכותרים הבאים. 1- Need For Speed: Hot Pursuit אחרי ששיחקתי בסינגל וממש אהבתי אותו, אפשר לקנות את המלא כדי לשחק במולטי, כדאי ? 2- Call of Duty: Black Ops גם בזה שחקתי בסינגל ואין לי מושג איך המולטי שלו ניראה, מה דעתכם שווה קניה ? 3- Modern Warfare 2 זה המשחק שאבד לי ביחד עם חשבון הסטים, כדאי לקנות אותו מחדש ולהתחיל לשחק מי ההתחלה ? כדאי לחכות אולי לCRYSIS 2 וליקנות את המלא כדי לשחק במולטי ? עם יש הצעה למשחקים אחרים אל תתביישו, הכי חשוב משחק בעל מולטי טוב והרבה אנשים מחוברים לשרתים ש…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by theone89,

כמו שכתוב בכותרת, יש לי בעיה עם החשבון של הסטים שלי, על החשבון מותקן סריאל של MW2, ולפני כשעה רצית להיכנס ולא הצלחתי בגלל שהוא רשם לי שאני לא מחובר, נכנסתי לסטים שוב כדי להתחבר ושכחתי את הסיסמה ואת הלוגין, ועכשיו אין לי מושג מה עושים בנושא, יש דרך לקבל את הפרטים של החשבון ? או שיש דרך למחוק את החשבון וליצור חשבון חדש עם הסריאל הישן ? כמו כן שלחתי מאייל לסטים ובקשתי מי הם שישלחו לי את הפרטים של החשבון שלי או שימחקו לי אותו ואני יוכל ליצור חשבון חדש, מה אתם אומרים זה אפשרי ? הם יוכלו לעזור לי או שאבדתי את החשבון ועכשיו צריך לקנות את המשחק מחדש ? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. FIREFALL האתר של המשחק, בחלק העליון ניתן להרשם לBETA. המשחק נראה מעט מצועצע כמו borderlands אבל נראה די מבטיח, עם הרבה אפשרויות של קידום והתפתחויות. ויתרון משמעותי, הוא שאפילו אם בוחרים CLASS מסויים, אתם לא מוגבלים להתפתחות הספציפית שלו. טריילר המשחק עם הסברים של המפתחים אני כבר נרשמתי לבטא, הניק Dandan מקווה שהוא יפתח בקרוב, ותהיה קהילה גדולה והכי חשוב מהכל, המשחק עצמו, יהיה חינם!!! (לפחות המולטיפלייר) ולא כמו בWOW

• 38 תגובות
    • 12.4k צפיות
  10. Started by Jonnyboy,

הכתבה הזאת הביאה אותי לפתיחת הת'רד הזה http://hwzone.co.il/news/134511 הייתי אמור לפתוח אותו במשחקים? לא יודע.. בכל מקרה, אני חושב שזה יותר יפה מבכתבה http://www.youtube.com/watch?v=NrgQOinNgWI או זה http://www.youtube.com/watch?v=SFuUEDdurJ8 אבל זה כבר לא שלהם

• 65 תגובות
    • 13.5k צפיות
  11. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 3 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כלבות? לא יודע מה קרה לנו השבוע, כמעט כל דבר קטן שנאמר קיבל משמעות גסה! פעם אחרונה שאנחנו מקליטים אחרי – צונזר – מבטיחים! בכל מקרה, יש לנו פרק מעניין וגדוש בתכנים – צונזר -: יש לנו סקירה על פול אאוט החדש, ביושוק הראשון (מלא אבק) משחקים לאייפון (iSlash ו Hero Project) המון חדשות (פיטורים בהרמוניקס, אקטיויז’ן ה – צונזר – מבטלת את גיטר הירו וקונה את טייק 2, הכרזות על משחקים חדשים ועוד..) המלצות על סרטים (איירון מן 2, נייט אנ’ דיי, המכונאי וסאנקטום) וכרגיל שאלות מאזינים. אז תתרווחו לכם אחורה ליחצו על הלינק ותנו לנו ל – צונזר - לכם את המוח… עונה שנייה – פרק מס’ 3 – “שטוף זימה” …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Vidati,

** מצטער שלא עידכנתי את הפוסט הרבה זמן, הינה הפיצוי** אחרי שני טריילרים - שאחד מהם עשה רושם כל-כך גדול שהוליווד בעצמה התעניינה - אנחנו מקבלים יותר מעשר דקות של משחקיות בפועל מ-Dead Island, משחק האימה-זומבים-הישרדות-בעולם-פתוח. נראה לי שזה שילוב אחד שעוד לא קיבלנו. תשומת הלב לפרטים בגרפיקה ובאנימציה נראית מרשימה למדי בעוד אנו נחשפים לכמה מסביבות האי עליו מתרחש Dead Island; למרכיבי הישרדות כמו יצירת חפצים ואיסוף ניצולים; למערכת הקרב שמתמקדת בקרבות פנים אל פנים ודורשת מאיתנו לבתר לחלקים, בלב כבד, נערות חוף לשעבר; ולעובדה שסיבולת הלב-ריאה (הניתנת לשיפור) של הגיבור\ה תשחק חלק חשוב בפעילות, ותדרוש מאיתנו לדעת מתי לרוץ ומתי לנוח, מתי להכות ומתי לחמוק. Dead Island מפותח על י…

• 113 תגובות
    • 19.3k צפיות
  13. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם כפי שאתם יודעים גם אני אוהד פיפוש שרוףףף [למי שלא יודע מה זה פיפוש (בושהה ! ) אז http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9] אני הרבה זמן מבקר בקבוצת הפייסבוק הרשמית... ולפתע אתמול נשאלה שאלה מהיוצרים : "כמה שנים תיהיו מוכנים לחכות בשביל משחק פיפוש חדש? שאלה רצינית!" אני לא יודע אם הם באמת התכוונו לזה אבל עדין יש תקווה בכול אופן אם תוכלו לעשות לייק ולרשום תגובה קטנה זה היה נהדר !!! ( http://www.facebook.com/hezi.piposh ) ובטוח יתן ליוצרים מוטיבציה ליצור משחק חדש בתודה תומר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by civic,

יש דרך להתקין משחקים בלי הסטים הזה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by shimmi1982,

היי, קיבלתי כמתנה שני בקרי GAME PAD XBOX FOR WINDOWS. עשיתי חיפוש בפורום - התוצאות מאוד ישנות. אני מחפש משחקים שניתן לשחק בהם 2 אנשים בין אם בCO-OP ובין אם אחד נגד השני. אני יודע שקיים די מחסור בכותרים משובחים אך עדיין יש. דגשים: לא HOTSEAT למיניהם - שתהיה משמעות לעובדה שיש שני בקרים. לא אמולטורים למיניהם , המשחקים שם מאוד ישנים , וגם החדשים באיכות ויזואלית ירודה. אפשר גם משחקי CASUAL כל עוד יהיו ברמה גראפית מסבירת פנים (לא תמיכה ברזולוציה של עד 800X600 שתימרח על 37"). משחקים שכבר נתקלתי בהם: PES למיניהם (שונא כדורגל לכן הם לא רלונטיים). GEARS OF WAR גרסאות הLEGO למיניהם (אינדיאנה ג'ונס/מלחמת הכוכבים וכו'). שמעתי שיש איזה משחק טניס לשינ שחקנים NFS הישנים (לא רלונטיים, ישנ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מקור

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by Vidati,

שיחקתי בFALLOUT 3 וVEGAS ומאוד אהבתי אותם, DRAGON AGE אהבתי אבל לא סיימתי, BORDERLANDS אם אפשר לקרוא לו תפקידים, MASS EFFECT 1 -2 זה גם יותר פעולה מאשר תפקידים, בכל מקרה יש לכם משחק טוב להציע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=780509 עכשיו כל חברות המשחקים לא יכולות להאשים את הPC בפגיעה בשוק המשחקים, אומנם הוא כן פוגע אבל הPS3 לא חפה מבעיות ושלא נדבר על הX360 שהיא נפרצה עוד מימיה הראשונים בשוק.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by huan,

שלום חברים, בזמן הקרוב יוצאים כמה משחקים "חמים", אני עדיין לא סגור לגמרי מה אני לוקח. ASSASSINAN'S CREED וקרייסיס יוצאים עוד חודש ושבוע, HOMEFRONT שגם עושה קצת באז יוצא עוד חודש בדיוק. ופורטל שאמור לצאת בערך עוד חודשיים. כרגע נראה לי שאני אלך על: פורטל בטוח ו-ACBH כנראה, את קרייסיס אולי יותר מאוחר השנה, ועל HOMEFRONT אני אחשוב רק אחרי שיצא, מה אתם קונים?

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by ^pb^,

המשחק רץ באיטיות מטורפת במחשב שלי, ברמה של 1-2 פריימים לשניה. הקטע הוא שעל אותו מחשב בדיוק המשחק פעל לפני שנה בלי שום בעיות. ניסיתי לעדכן דרייברים לכרטיס מסך, להתקין שוב DirectX, להתקין את המשחק מחדש, אבל כלום לא עזר. כשאני מסתכל על אחוזי הCPU בשימוש הם אכן מגיעים ל100%, אבל איך זה הגיוני? מה גם שהמפרט שלי חזק בהרבה ממה שצריך בשביל המשחק. גם כשאני מריץ את המשחק בלי שום פרוסס אחר ברקע זה לא משפר את הביצועים. המפרט שלי להלן: Windows XP PRO SP3 DirectX 9.0c AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition, 3294 MHz (16 x 206) Gigabyte GA-M68M-S2P (nVIDIA nForce 7025-630a) 2 x 2 GB OCZ DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-6-6-18 @ 400 MHz) (4-5-5-15 @ 333 MHz) (3-4-4-12 @ 266 MHz) Radeon X1950 Pro 256…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rikus,

כתבה שאולי תעניין אותכם יא מכורים(ואני בינכם): http://www.daytondailynews.com/news/dayton-news/gratification-short-lived-for-gaming-addicts-861458.html?showComments=true

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by אלעדיקו,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש, לוח אם ASROCK G31M-VS2, מעבד Intel e5500 dual core 2.80GHZ כרטיס מסך Twintech Nvidia GeForce GTS-450 ו-4GB RAM. סה"כ מחשב מאוד טוב, בסיסי+ לגיימינג וכו'. אבל, הקאונטר סטרייק סורס משום מה לא עובד לי חלק בהגדרות המומלצות ע"פ המשחק!!! לא נתקע או משהו אלא כאילו אין מספיק FPS. ביטלתי סינכרון אנכי בכרטיס מסך. מה עוד אפשר לעשות כדי לטפל בזה? יש לציין שהדרייברים והכל מעודכן. תודה.

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  23. האם קיים כזה דבר בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי לכולם. כאוהד מושבע של משחק העבר DARK AGES OF CAMELOT ובתור מישהו שהשקיע לא מעט שעות ב WOW (ולא ממש התלהב, המשחק פשוט מידי) וב WARHAMMER ONLINE - יותר מעניין אם כי נחל כישלון. יצא לי לשחק בבטא החדש של המשחק RIFT הגרפיקה - עדכנית ויפה (לא מצויירת כמו ב WOW - אלא יותר ראליסטית) סאונד - לא מרשים במיוחד אם כי זוהי רק הבטא. המשחקיות - זה החלק הכייפי... יש פה מכל וכל... ולהלן פירוט קצר. ישנן שתי ממלכות - שכמו ב WOW יש BATTLE GROUND להלחם בינהן, האחת ניקראת THE GUARDIAN והשניה THE DEFIANT.(שוב כמו ב WOW) ישנם 4 מקצועות ראשיים לבחור מתוכם - CELRIC, MAGE, ROUGE, WORRIOR. לכל מקצוע ישנם 7 תתי מקצוע שלכל אחד יכולות שונות ודרך אחרת לשחק את המשחק, ז"א שגם אם בחרתם CLERIC זה…

• 60 תגובות
    • 10.6k צפיות
  25. קישור להורדה: http://pod.icast.co.il/cf613e40-95bd-4103-88e8-3f7583883493.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 2 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן אהלן אהלן אהלן (יש לקרוא מהר ובמבטא ערבי) לא יודעים מה איתכם אבל אצלנו השבוע לא זז! הוא הרגיש לנו ארוך, קשה ותקוע (Ha…Ha…!!!Pun Intended) בעיקר כי חיכינו בקוצר רוח להקליט כבר את הפרק השני. יש לנו תכנית מעניינת ועמוסה במיוחד עם הופעת אורח מיוחדת של סיב (אם כי בעל כורחו), המון חדשות (מבצעים בXBOX, הפריצה של הPS3, שירות הCLOUD החדש מבית סוני, הפלייסטיישן פון החדש ועוד) יש לנו סקירות על משחקים (AC3 , R&C) והכי חשוב רשמים ראשונים מהבטא של KILLZONE3! בנוסף יש לנו המלצות לכמה משחקי אייפון (TRENCHES ,…

דיונים חדשים בפורומים