עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. איזה קונסולה כיכב כהקונסולה הכי טובה לדעתכם.... תצביעו!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by GameGems,

הידעתם שסדרת הסימס לא הייתה נוצרת אלמלא הבית של היוצר שלה היה נשרף? בואו לגלות את הסיפור המלא מאחורי יצירת סדרת משחקי סימולציית החיים המצליחה מכולן לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. http://www.steampowered.com/index.php?area=dodFreeWeekend

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.gamespot.com/news/6239401.html?tag=latestheadlines;title;2 ממש מתנה לתקופת החגים בארה"ב לכל העובדים :-X בגדול מה שהם אומרים זה שהם מבטלים כל מה שלא עוקב אחרי נוסחה קיימת ומצליחה = נמשיך לראות מהם בעיקר Need for Speed 45235 ואת שאר משחקי הספורט שזוכים לשיפור מינורי בכל שנה ושנה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by IG,

סוף סוף יש מידע על משחק גמור ראשון שמשתמש במנוע!!! ואני שואל: מתי יוצא אינריל 3? אגב, אם יש שאלות בנוסך "מה הדרישות" ו"מזה" באופן כללי, תקראו את הכתבות הנוספות שיש אליהן קישור בצד... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3068733,00.html

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ofer_mat,

משחק ענק!!! אפשר להוריד עוד מפות? או תוספות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Omerole,

עוד ניתן להשיג את המשחק הזה בחנויות? מצאתי רק את הFrozen Throne..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by SilentBob,

הכירו את השיטות המקוריות ביותר בהן השתמשו מפתחים בכדי לתסכל, להפתיע ולחשוף את השחקנים שהחליטו להשתמש בגירסאות הפיראטיות של משחקיהם התופעה של פיראטיות משחקי וידאו התפתחה בערך מהרגע הראשון בו משחקים הפכו לנגישים לקהל הרחב. בין אם מדובר בקלטות משחק מזוייפות ואפילו קונסולות כמו המגהסון הידוע לשמצה, פריצות לקונסולות או עותקים שלמים של המשחק שמסתובבים באינטרנט להורדה, התופעה הזאת כל כך רחבת הייקף ואפילו מושרשת בתרבות של לא מעט מדינות, שהיא כנראה לא הולכת להעלם בקרוב. אבל זה לא אומר שמפתחי המשחקים לא מנסים בכל זאת להתמודד עם התופעה שפוגעת בפרנסה שלהם. חלקם מטמיעים מערכות הגנה שאמורות להקשות על חיי ההאקרים, אבל חלקם לוקחים את זה צעד קדימה ונלחמים בתופעה באמצעות הומור. …

9. Started by avivlevy,

שלום אני קונה מחשב מאוד חזק(למטה המפרט) ואני צריך לבערך עוד חודש חודשים משחקים הכי חדשים הכי חזקים לא משנה הכסף לא משנה שהם לא יצאו אבל אני צריך משחקים חזקים מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: לא יודע (לא משנה) זכרונות (256+512+1024) SAMSUNG DDR 1800mb 400mhz צורב DVD:NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ספק כח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM כרטיס מסך eVGA 7800GT 256MB /eVGA 7800GTX KO 256MB קרור למעבד Zalman FATAL1TY FS-C77 _נראה לי שזה לא בטוח לא משנה) טוב אז תקפיצו שמות של משחקים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מבצעי האביב של חנות הגיימינג המשווקת כותרי Steam וכותרים ללא הגנות קבצים מתקרבים אל סיומם, וזו ההזדמנות שלכם לבדוק ולנצל את כולם יחד במקום אחד מבצעי המשחקים המקוונים ממשיכים גם בשעות אלו ממש – הפעם בחנות ה-Humble Store, מהאנשים שהביאו ומביאים לכם את חבילות ה-Humble Bundle הנהדרות. החנות המדוברת מסיימת שבועיים של מבצעי אביב עם הדרן אשר מרכז את כלל ההנחות שהוצעו בתקופה זו, ואתם מוזמנים בהחלט להיכנס ולהעיף מבט בשעות הקרובות, לפני שהמיזם יסתיים באופן סופי. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A0%D7%A6%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Blue Cheese,

לאנשים שלא יודעים עדיין,ב- E3 חברת EA הכריזה על "חבילת הרחבה" למשחק,כן המשחק חוזר לוייטנאם. לפי הבלוג של החברה,החבילה תכלול 4 מפות חדשות,אציבנמטס,כלי רכב חדשים,וגם בנוסף נשקים חדשים. עוד לא נאמר אם החבילה תעלה כסף או לא,אבל מן הסתם שכולנו יודעים שהיא תעלה כסף בסופו של דבר,אני אישית לא מתלהב מהחבילת הרחבה, זה עוד ניסיון להוציא מהגיימרים כסף מהכיס,אני רק מקווה שישימו AK47 במשחק כי זה הדבר היחיד שיתן לי מוטיבציה לקנות את החבילה הזאת.. מה ש- infinity ward עשתה עם COD וחבילת הרחבה,כנראה EA למדו את הלקח גם. לינק לטריילר---- http://blogs.battlefield.ea.com "On stage at the EA E3 press conference we announced a new expansion of Battlefield: Bad Company 2 with a new …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by myDGB blws,

יאללה עשיתי אחרון לפני שיוצא ghosts תהנו [h=1] [/h]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by stingeR-,

בעת שיטוטי ברשת היום , מצאתי PATCH המאפשר משחק רשת בNFSU. זה עובד , בדוק על הרשת שלי(שני מחשבים דיי נחמדים ברשת שלי). אני יעלה כאן את הZIP של הPATCH , הוא כולל את הCLIENT ואת הSERVER. הוראות הפעלה : 1. בכל רשת (גדולה או קטנה) כל שתצטרכו הוא לפתוח את הPATCH של הNFSUSERVER על מחשב אחד ברשת ולא יותר. 2. אחרי שפתחתם על אחד המחשבים ברשת סרבר , פתחו על כל מחשב שרוצה לשחק בסרבר את הNFSUCLIENT , ורשמו את האייפי של הסרבר ברשת... , לחצו "Use Lan Server" 3. לאחר שלחצתם "Use LAN Server" כנסו למשחק , חשוב מאוד לא לסגור את הCLIENT לפני שאתם נכנסים למשחק. אחרי שנכנסתם למשחק לחצו על PLAY ONLINE , שם פתחו משתמש חדש ומשתמש משנה חדש , לאחר מכן כנסו ל RANKED GAME ויופיע לכם סרבר אחד של 50א…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dan9,

הפעלתי את המשחק והוא מראה את הכפתורים של האקסבוקס אבל אני מקבל הודעת שגיעה! מדוע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. https://help.ea.com/article/what-is-the-difference-between-battlefield-3-premium-and-battlefield-3-premium-edition לפי האתר הזה ולפי הוונתי (אני לא כל כך טוב באנגלית) במהדורת היוקרה יש רק קבלת יותר נקודות\כסף-דמה על ניצחונות במשחק לקניית נשק וחפצים מאשר במשחק הרגיל או שהנשק והחפצים יותר זולים מאשר במשחק הרגיל ויחס מועדף בטור למשחק ואולי עוד מפות. אם זה רק זה ההבדל האם כדי לקנות את תוספת היוקרה מאשר להסתפק במשחק הרגיל?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Googleness,

Third Age: Total War הוא מוד למשחק Medieval 2: Total War - Kingdoms (עקרונית זאת ההרחבה של המשחק). המשחק עצמו למי שלא מכיר הוא משחק מסדרת טוטאל וור (סדרה המשלבת שליטה במפה אסטרטגית של בניית אימפריה וקרבות בזמן אמת), המשחק יצא לאחר רומא ולפני Empire ככה שהוא לא הכי חדש ואפשר לרכוש אותו בגרושים עם ההרחבה שלה. מה המוד עושה? המוד משנה את מפת המשחק וכל מערך המשחק לעולם ספרי "שר הטבעות" בצורה מדהימה החל מהמפה, חלוקה לפלגים חדשים, יחידות חדשות ועוד. מעבר למובן מאליו של מוד מסוג זה כמה דברים מעניינים: המוד משלב אירועים עם סרטונים, למשל שתגיעו לראשונה לשער השחור יופיע אירוע עם סרטון מתאים וכולי. יש אירועים במוד למשל הטבעת מתגלה וכל הפלגים מתחרים ביניהם מי ימצא אותה ולאחר מכן ישנו …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

יש מספר מדמי XBOX\PS2 למחשב, השאלה היא האם יש איזשהו אמולטור שבאמת שווה התקנה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by amit123,

תגידו... 1.איך המשחק?שווה משהו? 2.על מה הוא בכלל? 3.אני אוכל להריץ אותו על גרפיקה גבוהה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by i.k,

איך להפעיל שלב בבטא כי אני נכנס לmenu ולא יודע איך להתחיל להריץ את המשחק איזה פקודות לרשום בקונסול?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by matani122,

1.) לפני כמה ימים סיימתי את המשחק הראשון שלי בסדרה במחשב - DMC: Devil May Cry ורציתי לשאול: אחרי שסיימתי לשחק עם דאנטה איך אני יכול לשחק גם עם ורג'יל [ עם פירוט בחלוקה לשלבים, כי אני ניסיתי להוריד UPDATE למשחק + VERGIL DOWNFALL וזה עדיין לא עבד. ] 2.) ואני גם רוצה להוריד את 4 DMC , אבל ראיתי גם ביוטיוב שיש DMC 4 Special Edition- שייתן לנו אפשרות לשחק עם 5 דמויות שונות, שיצא רק ב 23/6/15 - תהיה אפשרות להוריד אותו בטורנט כבר בחודש יוני ? אם לא מתי זה יצא למחשב להורדה. ובמידה וזה לא יצא להורדה אז מה הגרסה האחרונה שיצאה ושכדאי להוריד אותה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מוריד משחקים מהאתר: www.abandonia.com ויש מלא שלא עובדים לי. האם יש איזה אמולטור שעליו ניתן להריץ את המשחקים הללו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%9b%d7%9b%d7%94-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-the-witcher-3-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-4k/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by -=Demon=-,

אני רוצה לדעת מה המשחק הטוב ביותר לשנת 2003

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by avi2014,

אחותי רוצה משחק כל שהוא לגיל שלה.... יש לכם המלצות למשחק לילדים קטנים??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Hipno,

לאחר המתנה רבה, Blackhole הוציאו את עדכון 1.2 למשחק שלהם Heroes 6. העדכון מתקן הרבה מהתקלות(מזל כאשר אין מזל, שבוע המגפה מביא מינוס להכנסת יחידות ועוד...) ומביא בין השאר איזון ליחידות ושיפור לאינטליגנציה המלאכותית. רשימת השינויים הרשמית:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים