עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by חן מ,

אני פותח את הסקר הזה.... השאלה היא:כשאתם משחקים ויש קטע כזה,ואז אתם כזה חושבים חושבים חושבים חושבים קיצר מלא זמן ולא מגיעים לפיתרון,אתם הולכים להסתכל במדריך עזרה מצולם כזה באינטרנט? אני מתחיל ממני כמובן:אם אני ממש תקוע אני פותח את המדריך ומסתכל רק בקטע הספציפי שאני צריך ואז סוגר את המדריך וממשיך לשחק

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Vidati,

שיחקתי בFALLOUT 3 וVEGAS ומאוד אהבתי אותם, DRAGON AGE אהבתי אבל לא סיימתי, BORDERLANDS אם אפשר לקרוא לו תפקידים, MASS EFFECT 1 -2 זה גם יותר פעולה מאשר תפקידים, בכל מקרה יש לכם משחק טוב להציע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yoni111,

יש דבר כזה קיים בטווח מחירים נורמלי?(5000-6000)??

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by DenisF,

נורא הפתיע אותי שאף אחד עדיין לא פרסם שסוף סוף יצא הבאנדל #2 לאור בקצרה מדובר על חבילת משחקי Indie שיוצאים לאור ללא שום DRM ועם תג מחיר שאתם מחליטים עליו (אפילו שבשנה שעברה היו כל מני ליצנים שהפיצו בטורנטים את מה שאפשר לקנות בשני סנט. פשוט פאתטי. בכל אופן ->) orzQ2J-oDpc אגב, מי ש"תורם" יותר מהממוצע שעומד כרגע על 7.62$ יקבל גם את הבאנדל הראשון. סך כללי של 11 משחקים במחיר אפסי. (או לחלופין רק החבילה החדשה במחיר שנע בין 2 סנט לכמה שתוכלו להרשות לעצמכם) http://www.humblebundle.com/ תהנו =]

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by avi2014,

אחותי רוצה משחק כל שהוא לגיל שלה.... יש לכם המלצות למשחק לילדים קטנים??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Domovoi,

http://www.dailymotion.com/relevance/search/gta%20%2Biv%2Bgameplay/video/x56kbp_gta-iv-6em%20e-video-ingame_videogames

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Bug2000,

כי בינינו אני רוצה להוריד את זה ואין לי כוח להוריד סתם אז תגידו כמה הגודל המשואר ;D (מצטער היתי חייב) של ההתקנה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני אוהב לשחק פוקר, אני מחפש משחק פוקר חינמי למחשב, שיהיה טוב. פוקר בסגנון טקסס הולד'ם. אריאל

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מחפש משחק חדש במיוחד משחקים בסגנון Battlefield ... או גוף ראשון רציתי לדעת עוד משחקים שתומכים Directx 10. דרך אגב כרטיס המסך שלי :8600 GT Nvidia Geforce תודה רבה זאביק

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הכירו את התקווה המרכזית של חברת EA Games לשנת 2017, שיגיע לשלם שינוי גם עם מצב עלילתי לשחקן יחיד לכתבה

11. אני אוהב משחקים כאלה של משימות ויריות ויחידות למלחמה בטרור ודברים כאלה או משחקים למשל כמו מקס פיין למישהו יש להמליץ על משחקים טובים??

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by sharkk,

זוכרים בטח את smartfrag! אז הנה לכם עוד גרסא אחרת וחדשה שנקראת Max Shooter! http://media.teamxbox.com/dailyposts/hardware/maxshooter/001.jpg http://media.teamxbox.com/dailyposts/hardware/maxshooter/04.jpg מקשים: http://media.teamxbox.com//dailyposts/hardware/maxshooter/controlkeys.gif כללי: Max Shooter הוא מתאם של מקלדת/עכבר לאקס בוקס. בקנייתו תקבלו את המתאם+ספר הדרכה. המתאם בנוי על PS/2 וכרטיס זיכרון ולכן עם יש לכם עכבר/מקלדת USB תצרכו מתאם USB-> PS/2. בספר ההדרכה מסבירים איך לתכנת את המקשים בעכבר/מקלדת למקשים הרצוים עליכם. יתר על כך ה- MAX Shooter מגיע עם פונקציות מינמליות ובכך חוסך לכם עבודה. אופציות: יש למתאם הזה המון אופציות, כמו אפשרות של מהירות עכבר (שימו לב! ב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by zxcvbn2,

לאורך השנים קהל הגיימרים החובבני והכבדים יותר התנגשו להם בשאלה .. מי מביס את מי בתחרות על לב הכדורגל האמיתי ביותר PES או FIFA או במילים אחרות מי סיבב "בננה" לחיבורים של היריב והשאיר לו עשן מאחור !! אוקיי אז בתור אחד ששרף לא מעט שעות וגם את ראייתו מול שתי היריבות המושבעות החלטתי לבקר באופן אוביקטיבי את שני המשחקים להלן הציונים : נתחיל עם התפריטים - ללא ספק ניצחון ברור ל EA על התפריט המגוון יותר ועשיר יותר (ליגת אלופות .. ושמות של הקבוצות מקוריות וכו...) הציון שלי - PES 7 FIFA 9 פס קול - תבוסה כואבת ל KONAMI שדרן משעמם (אולי הנקודה הכי חלשה של PES ) לעומת FIFA שם השדרן באמת מכניס אותך למשחק (כל הכבוד ל EA ) אמיתי לחלוטין אם אני לא ט…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Coca Cola,

אני יצאתי מהחלון הזה (זה ממש בהתחלה איפה שנכנסבים למיון לאחר הגעת הרכבת) עכשיו אני בחצר כזאתי ויש עמוד ודלת שאי אפשר לעבור בה חחחח אז מה עושים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מי שלא מכיר, renegade היא מסדרת המשחקים C&C מבית היוצר westwood online שיצאה מבין המשחקים red alert tiberum sun וכדומה, ואני חושב שבשנתים האחרונות (אולי יותר או פחות) יצא גרסת בטא למשחק הפעולה האגדי הזה שמציעה את המשחק בטקסטורה יותר גבוהה הכוונה שהדמוית נראות פחות מפוקסלות כמו כן נערכו ועוצבו הרכבים והמפות באותו סגנון אבל יותר חדש! וזה נראה ממש טוב ונוח וכיף לשחק. יש כל מיני קהילות EkT CT ועוד ולעיתים בשעות הערב יש יותר מניין של שחקנים לפעמים מגיע לשרת מלא של 40 שחקנים ביחד. וזה מדהים פשוט כיף לא נורמלי. כמובן שיש צדדים לא נעימים כמו קריסות של המשחק, ניתוקים מהשרת וכאלה אבל ההנאה גדולה יותר. מאחר שזה בחינם, באמת שווה להוריד להתקין ולנסות איזה כמה שעות לפחות להרגי…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם , רכשתי את המשחק מ STEAM לפני כמה שעות , ירד והכל .. ואז זה הופיע error lunch עשיתי הפעלה מחדש - נכנסתי ל SAFE MODE לחצתי 7 , בטלתי את מה שרצו שם ועכשיו זה http://support.easyanticheat.net/kb/launcher/dse/?lr=en-us איזה עוד אפשרויות יש לי ? תודה רבה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bla7,

אני אשמח אם תתנו לי רשימה של חנויות טובות למשחקי מחשב בארץ. חיפשתי בזאפ כל מני משחקים, ואני חייב לציין שאין יותר מדי מבחר, ואני גם לא יודע אם לסמוך על המנוע הזה, היות והוא מציג שם רק חנויות שמשלמות לו. תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ישראל אופרק,

Insurgency: Sandstorm חוות דעת

19. היי לא מזמן שמעתי שיצאו לפני כמה זמן אימולטורים ל-PS2 ול- XBOX ( תוכנות שאפשר לשחק איתן במשחקים של הקונסולות הספציפיות במחשב ). קודם כל, זה נכון??? באמת יצאו אימולטורים כאלה??? האימולטורים האלה עובדים עם כל המשחקים של ה-PS2 ושל ה-XBOX ויצאו כבר הגירסאות האחרונות??? ואם כן, איפה אפשר להשיג את האימולטורים האלה וכמה הם עולים??? דבר אחרון, האימולטורים האלה דופקים משהוא במחשב? או משנים את ההגדרות של המחשב בדרך כל שהיא כך שתפגע במשהוא אחר???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי הצלחתי לשחק במשחק בעזרת VPN קוריאני כל מה שצריך לעשות להתנתק מה ORIGIN להתחבר ל VPN קוריאני http://incloak.com/ להתחבר ל ORIGIN להתנתק מה VPN ולשחק חופשי בלי פינגים ובלי בעיות!! חזרתי לשחק!!!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Amir74,

מה התפקיד של האדרנלין במשחק?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by 00000,

טוב אני לא גיימר בגרוש, אבל יש לי מחשב חדש אז החלטתי קצת לחרוש אותו. יש לי Intel Pentium 4 3Gh'z ( 2MB) 64bit NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) וג'יגה הרץ זיכרון(שתי זיכרונות 512 ddr2 של kingstone) המלצות? (600 ג'יגה פנויים..)

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בבלוג של מיקרוסופט נחשף כי השקת DirectX 12 תתבצע במקביל להשקת ווינדוס 10 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a2%d7%9d-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-10-%d7%aa%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%92%d7%9d-directx-12/

24. Started by zach,

הבעיה שלי שאני מתקין והכל בסדר אבל אחרי שאני מתקין אז אני מפעיל את המשחק והמשחק לא עולה אני רואה רק את מסך הפתיחה וזהו זה לא עולה לי כתוב לי שתריך להוציא ולהכניס את הדיסק מחדש אני עושה את זה וזה גם לא עוזר

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. פלטפורמת הגיימינג ממשיכה לבצע שינויים שנועדו לגיימרים לקבל בדיוק את מה שהם רוצים וצריכים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.