משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אני ממש שמח לבשר בשורה מדהימה שאני בטוח שכולכם ממש ממש תאהבו לשמוע ! כמו שאתם יודעים לאחרונה צירפנו 2 נותני חסות משמעותיים שהם חברת Coolermaster וחברת gigabyte בנוסף קבוצתנו סגרה נותני חסות משמעותיים נוספים אשר יחשפו במהלך השבועות הקרובים! קבוצת Pw-Gaming החליטה לפתוח בעזרת הספונסרים שלנו בית גיימינג בישראל אשר ימוקם בעיר אשדוד הבית יכיל את כל הציוד המתקדם בעולם לגיימרים הכולל : -אינטרנט 100MB של חברת בזק בעל מהירות העלאה מיוחדת של 6MB שתתמוך בשחקנים -הבית יכיל 8 שחקנים -כל העלויות ימומנו על ידי הקבוצה כולל שהייה+מזון+לינה -מנוי לחדר הכושר SweatStar (חדר הכושר הגדול בישראל הממוקם באשדוד) על מנת לשמור על כושר גופני 6 שחקנים מקבוצת הסטארקראפט שלנו יעברו לבית הח…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רוב הזמן אני משחק על הרמה הבינונית. יש משחקים פה ושם שאני משחק ברמה הקשה אבל בדרך כלל אני די סובל. (מרגיש לי כאילו רק מזוכיסטים נהנים מזה ) בגלל גם שברמה הקשה אני מתעקב בהרבה קטעים המשחק לא מרגיש זורם וזה די הורס אותו לדעתי. רמה קלה מבחינתי זה לא אופציה בכלל.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה היה הכוח של הכרטיס מסך של סוני 3? לאיזה כרטיס בערך היה שווה הסוני 3?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גירסה משודרגת למשחק הרביעי בסדרת הפעולה המשובחת של קאפקום תגיע בקיץ הקרוב ל-PC ולקונסולות החדשות - עם מצב \'טורבו\' מאתגר ולא פחות מחמש דמויות שונות איתן תוכלו לשחק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%a0%d7%98%d7%94-%d7%95%d7%a8%d7%92%d7%99%d7%9c-%d7%a0%d7%a8%d7%95-%d7%95%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d-devil-may-cry-4-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה הגירסה הזאת ? או שזה Skin ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך ערוצי גיימינג מעניינים ומקצועיים... כאלו שמסקרים וכאלו שנותנים gameplay וכאלו תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפילו משחק האמריקיים עושים על עצמם והם משווקים אותו בחינם http://www.americasarmy.com/ אולי נלמד משהו מהם...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה אני לא ממש מבין במחשבים רציתי לדעת אם יעבוד לי GTA IV מעבד INTEL DUAL CORE E-6500 לוח אם GIGABYTE G41 DDR2 PCI-X זיכרון DDR2 2048MB 800MHZ צורב DVDRW DUALAYER 22 SATA מארז מקצועי SAMA כולל ספק מקצועי TRUEPOWER 550W כונן קשיח 500GB SATA2 7200 GEFORCE 220GT 1GB ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, כשאני מתקרב לORBITAL STRIKE של האויב נאמר לי מבחורה שאני יכול להרוס את זה ולמנוע משהו מהאויב (לא זוכר בדיוק מה) איך אני יכול להרוס את זה? עוד דבר, איך אני מחייה עם המדיק חיילים מתים? אני פשוט מעיף את זה עליהם? כי לא קורה כלום ??? היו לי עוד כמה שאלות ששכחתי אותן אבל אני יזכר בהן בהמשך אה! עוד שאלה! איך אני משתמש בכלים שיש במפה שאני לא יכול להשתמש בהם ככה סתם? ז"א, איך אני יכול לשגר לאויב מטח טילים מהשמים אה ודבר נוסף, למה אי אפשר להשתלט לאויב על המפקדה הראשית בחלק מהמפות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
5V5 ODC 2# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הx-box, עם כל הכבוד, במפרט שלו, נראה מאוד חלש (יחסית... :-\) celeron 700, nforce, ge force 3) עכשיו כמה שזה נחשב למחשב טוב יחסית זה לא חומרה אופטימלית ל"פצצת משחקים" וזה גם מה שאני האמנתיף אבל בזמן האחרון אני שם לב שעדיין לא ניצלו יותר מחצי מכוחה של הקונסולה (לעומת הplaystation 2 שכבר הגיעה לסופה), אל מה אני מדבר? מישהו פה ראה תמונות halo... ? או קיף מדהים נכון? עכשיו בונים את Halo 2, שזה מנוע חדש לגמרי שאמור להיות עם פי 2 יותר פולגיומים ויותר לכל אדם ופול שטויות של מנועים שבעצם אומר שהוא הולך להראות פי 4 יותר מדהים מהמשחק המקורי, דומגא: זה לא מדהים? טוב תמונה לא טובה... מה אם זאת !!! וזה עוד מוקטן, זה הרבה יותר יפה... עכשיו קחו את project gothem... מדהים? עכשיו …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיית סאונד במשחק.כאשר אני נכנס למכונית אני לא שומע כלום וגם כאשר אני הולך ברחוב.רק כאשר מכוניות חולפות לידי אני שומע את הרעש שלהם עוברות לידי.מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נשמע חברים? חג שמח! הכנתי פרק נחמד על משחקי XTREME שיצאו פה בארץ, לאורך כמה וכמה שנים. נראה לי שתהנו! ומשהו חביב לקינוח, קצת פספוסים מצילומי הפרק חג שמח חברים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשנכנסתי ל DFBHD קיבלתי הודעה לגבי המשחק team sabre. האם זה expansion למשחק הקיים? או משחק חדש לגמרי שצריך להתקין אותו מחדש. אשמח לקבל פרטים ממישהו שיש לו כבר את המשחק.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הטריילר החדש מבטיח לשנות את ז'אנר ה-MMO לחלוטין http://www.viddler.com/explore/Joystiq/videos/4095/2.169 נראה מדהים ! מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתי שאני משחק במשחק אז יש תקיעות קטנות וזה מעצבן לשחק ככה איך פותרים תבעיה הזאת? המחשב שלי: פנטיום 4 2600 זיכרון 256 כרטיס מסך : 6600gt לידטק כול הדריברים מעודכנים + ניסיתי לשנות דריבר של כרטיס מסך על מנת אולי זה יפתור תבעיה אבל לא עזר
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או במילים אחרות תחליף לסוליטר (לא משחקי רשת) ;D
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות קניית 2 שלטים למחשב רציתי לדעת על באיזה משחקים אתם ממליצים לשחק. דיון מהנה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קונסולת ה-PlayStation 4 זוכה למנת נוסטלגיה איכותית ומאתגרת במיוחד עם Crash Bandicoot לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך יש לכולם דום 3? ב-2.8 ראיתי אנשים רושמים הודעות על דום שלוש אבל הוא יצא רק ב3.8 איך זה יכול להיות? אם הם השיגו את זה בדרך שאני לא יגיד איך אז איך זה עובד כל כך טוב? זה בטא...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המישחק? שווה לקנייה? אני קניתי את כל שלושת הקודמים + ההרחבות שבאינטרנט (היה שווה כל שקל!!). בתחילת החודש הבא מגיעה השני בגירסה המיוחדת (סוף סוף).
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה בארץ אפשר לקנות Mod Chip או את דיסק ההפעלה לPSone, או לחילופין חנות בחו"ל שעם משלוח לא יצא יקר מדי? ובכלליות מה ההמלצות שלכם לגבי הנושא הזה בכלל...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני משחק כמה זמן בקומנדוס 2 פתעום המשק נסגר כאילו יוצא לוינדוס סתם ככה מישהו נתקל בזה או שיש לו פיתרון אגב גם אצל חבר שלי זה ככה לו יש וינדוס me ולי אקס פיכס
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחקי עולם פתוח ברשת מסוג אימה סגנון DayZ המלצות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מארגן לאן-פרטי לכבוד שחרור של חבר ומחפש משחקים מקוריים. זה לא הלאן הראשון שלי (אנחנו נפגשים כבר קרוב 3 שניםכל כמה חודשים ללאן) בלאן יהיו בסביבות ה10 אנשים. בלאנים בד"כ משחקים DOTA וUT, לפעמים CS וקצת רד-אלרט 2 או WC3. יש קצת בעיה עם יכולות של מחשבים (חלק מהמחשבים בני 5~) אז משחקים חדשים לא באים בחשבון. אני מחפש משחק מעניין עדיפות למשהו שונה מFPS או RTS קלאסי. אחד המשחקים שאני מנסה לשחק כבר הרבה זמן הוא FALLOUT TACTICS שבזמנו ממש נהנתי לשחק בו ברשת, אבל לא הצלחתי לגרום למניאק לפעול על VISTA או 7 (ניסיתי גם VMWARE וגם זה כשל ) אז אם יש לכם המלצות למשחקים שיוכלו לרוץ על מחשבים חלשים ומהנים במולטיפלייר אני אשמח לשמוע. תודה מראש, בני.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-