משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אולי למה קיימות רק אופציות של LOW ו MEDIUM בטקסורה ובסאונד? לאן נעלם ה HIGH?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש משהו מוזר כי בדקתי בגימספוט והמישחק אמור לצאת רק בספטמבר... http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/index.html?q=Devil%20May%20Cry%203 ככה שיכול להיות שיפתרו בעיות עד אז טוב אז בואו נתחיל מהבעיות 1-הידית לא זוהתה לגמרי והיה בילבול בידית האנלוגית וגם ששמתי ידית רגילה של PS2 היתה אותה בעיה 2-הרטט לא ניתמך 3-התפריט דפוק בישביל PC 4-אני לא משחק אם עכבר במישחקים כאלה אבל לפי מה שהבנתי גם הוא לא ניתמך טוב הבעיות שצינתי הם בעיות חמורות ואני שיחקתי בשילוב של הליכה אם המקלדת והתנועות אם הכפתורים של הידית אני גם ישתמשתי בציטים כי אין סיכוי שאני יסבול סתם ביגלל שליטה גרועה וככה יכלתי לעבור תמישחק בזמן נורמלי בכל מיקרה המישחק עצמו מאוד מגניב ויש כ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאורך השנים קהל הגיימרים החובבני והכבדים יותר התנגשו להם בשאלה .. מי מביס את מי בתחרות על לב הכדורגל האמיתי ביותר PES או FIFA או במילים אחרות מי סיבב "בננה" לחיבורים של היריב והשאיר לו עשן מאחור !! אוקיי אז בתור אחד ששרף לא מעט שעות וגם את ראייתו מול שתי היריבות המושבעות החלטתי לבקר באופן אוביקטיבי את שני המשחקים להלן הציונים : נתחיל עם התפריטים - ללא ספק ניצחון ברור ל EA על התפריט המגוון יותר ועשיר יותר (ליגת אלופות .. ושמות של הקבוצות מקוריות וכו...) הציון שלי - PES 7 FIFA 9 פס קול - תבוסה כואבת ל KONAMI שדרן משעמם (אולי הנקודה הכי חלשה של PES ) לעומת FIFA שם השדרן באמת מכניס אותך למשחק (כל הכבוד ל EA ) אמיתי לחלוטין אם אני לא ט…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדרך כלל כל הקווסטים מאד ישנים עדיין מוכרים אותם או שאפשר להשיג אותם רק באינטרנט? (ושזה לא יהיה ווארז?)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שידוע לחלקכם, היה לי מחשב מאוד ישן (המפרט בחתימה עדיין ) והחלפתי אותו לא מזמן (AXP3000/NF7-S/1GB/MX440). שיחקתי בכמה משחקים עדכניים כמו Juiced, GTA:SA, Postal 2, Swat 4 - עובדים לא רע עם גראפיקה לא רעה (עם ה-MX440). המשחקים האחרונים שהצלחתי לשחק בהם במחשב הישן היו עד שנת 2002 בערך, חלקם כמובן לא עבדו. עכשיו אני מחפש משחקים טובים שיצאו מאז שנת 2002, אשמח לקבל ממכם הצעות (תוסיפו בבקשה גם תמונות). תודה, לילה טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש משחק שיהיה בסיגנון של הנסיך הפרסי. אז אם מיחשהוא יכול להמליץ לי על משחק כזה, לא ישן מידי. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בעיר הראשונה וסיימתי (נראה לי) את כל השלבים אצל כל האנשים אבל נשאר לי את המרוץ מכוניות, ואת המקום הזה שמכינים בו פצצות (הוא מסומן על המפה ב-8) את המרוץ אני לא מצליח לסיים, ובמקום הזה שמכינים פצצות-אז טוענים לי פצצה באוטו ואח"כ אין לי שום דבר? מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לכותר הראשון היו לא מעט מעריצים ומאז עברו 7 שנים. הכותר החדש מגיע מעודכן גרפית ושיפורים רבים. מישהו משחק?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפעלתי את המשחק והוא מראה את הכפתורים של האקסבוקס אבל אני מקבל הודעת שגיעה! מדוע?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-7-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9a-witcher-3-wild-hunt/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
במפיצה האמריקאית חשפו את התוכניות שלהם לשנתיים הקרובות, עם התמקדמות במספר כותרים מצומצם בפרופיל גבוה EA רחוקה מלהיחשב החברה האיכותית והאהודה ביותר בנוף הגיימינג, אבל לא ניתן להכחיש את העובדה שהיא מחזיקה בכמה מהמותגים הגדולים והמצליחים ביותר בשוק הזה – ולפי התוכניות לעתיד הקרוב שאותן היא חשפה לאחרונה, נראה שהיא מתכננת להמשיך ולהתבסס על חיזוק שלהם, עם מעט מאוד הפתעות ונסיונות נועזים. במפיצת המשחקים הגדולה חשפו את לוח זמני ההשקה המיועד שלהם לשנה הקרובה – כאשר במהלך הרבעון הנוכחי (הרבעון הקלנדי השני, שהוא הרבעון הראשון של שנת הכספים במונחיה של החברה) יהיה זה משחק הפעולה-פארקור Mirror's Edge: Catalyst שיקח על עצמו את האחריות להוביל את ההכנסות קדימה. ברבעון הבא, בין ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.enterbf3.com/news/789-m26-mass-adjustments-will-be-made/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גם מ-Battlefield 1 ומ-Titanfall 2 תוכלו ליהנות בקרוב בשיטת "שחק כפי יכולתך" בעלות כוללת של 4 יורו לחודש, או פחות לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
5V5 ODC 2# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הי אני שבוע הבא מקבל PSP.. ורציתי לדעת כמה דברים: איזה סוג כרטיס זכרון יש לו? אפשר לשים עליו MP3 בלי בעיות ? משחקים .. איך כל הקטע הולך מה זה דיסקים מיוחדים ? אי אפשר איך שהוא להקליט על הכרטיס זכרון שלו ? ה FIRMWARE שלו .. צריך לעדכן ? בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככה... אני מחפש משחק מירוצים חינמי כמובן של מולטיפלייר. (כמה שיותר איכות ומישחקיות ככה יותר טוב) מישהו במקרה מכיר משחק אחד?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים יש עתיד למשחק? http://www.fileplanet.com/184063/180000/fileinfo/
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש קישור נורמלי כי כל שאר הקישורים גרועים. הורדתי את המשחק במהלך הלילה 3 פעמים (2.3 גיגה הורדה! ) ו כל הורדה הייתה מושחתת או לא יודע מה.... אני לא מחפש עזרה טכנית בהורדות ולמה זה ירד מושחת או מה לא, לא מעניין אותי , אני רק מבקש לינק נורמלי להורדה ממישהו שכבר הוריד בעבר ובהצלחה. בתודה מראש, קובי.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Genji: Days of the Blade NBA 07 Resistance: Fall of Man Blazing Angels: Squadrons of WWII Call of Duty 3 EA Sports Fight Night Round 3 The Elder Scrolls IV Oblivion F.E.A.R. Full Auto 2 Battlelines Madden NFL 07 Marvel Ultimate Alliance Mobile Suit Gundam: Crossfire NBA 2K7 NHL 2K7 Untold Legends Dark Kingdom Ridge Racer 7 Tiger Woods PGA Tour 07 Sonic the Hedgehog Need for Speed Carbon Tony Hawk`s Project 8 Tom Clancy`s Rainbow Six Vegas http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12878 60$ למשחק :-\
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש משחק מבוסס מלחמה עם כוחות על טבעיים... למחשב, משהו בסגנון דרגון בול אני מניח..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב תודה לאל סוף סוף קיבלתי את הציוד שלי (חלקו מתן אתה בן זונה אני אוהב אותך לא כזה אכפת לי THOUGH) Razer Deathadder 2013 Razer Blackwidow 2013 *not ultimate* המקלדת קיבלתי מ IVORY המקלדת הישנה שלי BLACKWIDOW 2012 ULTIMATE EDITION נהרסה ונשארו לי שבועיים לאחריות ובידיוק היום קיבלתי בחזרה בגלל שהם לא מוכרים יותר הביאו לי חדשה Razer Goliathus MED Razer Carcharias אל תקנו את האוזניות האלה ממש לא ממליץ לא אטומות כמעט בכלל לא כל כך נוחות למען האמת אבל בכל זאת יש לי אותם רק עשרים דקות ויש להם רעשים מוזרים כמו זבוב כזה זה נגרם בגלל החיבור USB שלא חייבים להשתמש בו אבל בשביל שהצדדים יזהרו חייבים . זה לא קורה לכולם אבל להרבה זה יקרה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-