משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
היי, האם בהנתן מפרט מחשב חזק למדי יהיו הבדלים בביצועי משחקים תחת מערכות ההפעלה הנ"ל? שמעתי טענות שלפיהן XP PRO מבצע הרבה בדיקות ברקע שעלולות להפריע לביצועים. האם זה נכון? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג אולי מתי יוצא הטוני הוק הבא-tony hawk underground ?????
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כבר רשימה חלקית, שכוללת את סאגת הwastelands, הלא היא wastelands+fallout1&2, פליינסקייפ (אני יותר אוהב את פולאאוט, אבל רק בקצת. פליינסקייפ הוא בהחלט מהמשחקים המדהימים שהיתה לי הזכות לסיים), מורווינד (סוף סוף אני אוכל לסיים כמכשף, וגם לשחק בטריביונל ובלאדמון), ואולי הגות'יקים(עוד לא שיחקתי). אכן, אין באלדורס גייט ברשימה. אני אמנם מעריץ ענק, אבל אני חושב שכבר טחנתי את כל הסדרה, מכל כיוון אפשרי... אז אני מחפש המלצות למשחקי תפקידים נוספים מהסוג הזה - עמוקים, חכמים, ארוכים, מסובכים, ומספקים - כלומר לא דיאבלו ודאנג'ן סיג'. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברי יש את המשחק Diablo II (מקורי !!!) לאחר ההתקנה ,הוא נכנס למשחק והכל עובד, אך כשהוא מכבה את המחשב, ומדליקו מחדש, ומנסה לשחק במשחק, המשחק אומר שהוא לא מוצא את הדיסק. וצריך להתקין את המשחק מחדש כל פעם שהוא רוצה לשחק. בגלל הבעיה החבר שלי פירמט, אך זה לא עזר, ועכשיו הוא כל יום מסיר את המשחק ומתקינו מחדש על מנת לשחק. מבאס אה..... מפרט המחשב : P4 1600 128 sdram לוח אם Mainboard לא ידוע כרטיס מסך ATI Rage 128pro 32mb כונןCDrom x54 HD 20gb לא ידוע. בקיצור מחשב מסתורי שרוב חלקיו בלתי מזוהים..... כיצד חברי יוכל לפתור את הבעיה ? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אי אפשר יהיה לעשות AA http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20030718155730.html
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום... אתמול הייתה לי בעיה בDungeon Siege, שבעיקבותה המחשב קרס ועשה ריסטרט במהלך המשחק... תיקנתי את הבעיה על ידי התקנת Catalyst 3.5... קניתי את חבילת ההרחבה לNWN, ועכשיו המשחק לא עולה... ניסיתי להתקין מחדש... מה שקורה זה שלוחצים על PLAY, מופיעה "העין", ואז שום דבר לא קורה... עכשיו אני צריך להתקין שוב 3.6? ואם אני ארצה לשחק DSעוד פעם לחזור ל3.5? הדרייורים של ATI יכולים לשגע פילים. מה אני יכול לעשות? עידכון: בדקתי ואני רואה שהמשחק עולה רק עם המקורי, למה אני לא יכול לשחק עם הצריבה שהכנתי? אני לא רוצה שהדיסק ישרט או יתפוצץ. המשחק המקורי לא עשה בעיות שהכנסתי דיסק צרוב שהכנתי........... יש פיתרון?
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, מה המצב? התקנתי את Battlefield 1942 ושמתי CRACK, עדכנתי הכל.. ושאני מנסה לעלות אותו הוא נותן מסך שחור ויוצא בחזרה לוינדוס! יש לי radeon 9700 דרייבר גירסה 3.6 , winXp , 512 זיכרון , DX9(לציין עוד משהו?) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
יש בקרוב יוצאת חבילת המשך ל C&C:G בשם Zero Hour סוף סוף. ניהנית מ GENERALS אז אני בטוח קונה (מוריד ;D) את זה גם.
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
עוד מישהו חושב שהסוף של גדיי אקאדמי הוא גרוע? גם עם הלייט סייד וגם עם הדארק! פשוט מאכזב אחרי משחק כל כך מהנה לראות סוף שמבאס תתחת! כזה מעצבן... לא יכלו קצת להשקיע?! מה אתם אומרים עליו?
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בהרצת המשחק על גרפיקה בינונית המשחק (הדמו) לפעמים נתקע או שיש הודעה של מערכת ההפעלה שכרטיס המסך הנ"ל אינו מספיק למלא את הפרימים - נא לעדכן דרייברים. הדריבריים שלי הכי מעודכנים שיש לפי אתר החברה (HERCULES), מה עוד אני יכול לעשות??????? הצעות יתקבלו בברכה
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
ראיתי שיש אנשים המשחקים ולא רואים את הראש שלהם.... הם לא אמרו לי איך לעשות את זה... אולי מישהו פה יודע איך עושים את זה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה ....אני מת לשחק במשחק אבל כשאני משחק הכל עובד טוב ויפה ואחרי 10 + דקות ניתקע לי המחשב...אותו דבר ההמשך של המשחק zero hour......ככה שזה אותה בעיה ...ניסיתי להוריד דרייברים חדשים לכרטיס מסך איי טי איי רדון 9600 אבל זה לא עוזר ...גם וירוסים אין .... יש מצב שמישהו יכול לעזור לי בזה ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
אחלה של Shooter. בסגנון Halo/Red Faction אבל הרבה יותר טוב. לא יודע עד כמה המשחק הזה מיושן (או שלא..), ממה שידוע לי, נעשה שימוש במנוע הגרפי של אנריל II והמשחק רץ לא רע בכלל.
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
היי, אני צריך לערוך רשימה של משחקים,ישנים ו\או חדשים (לא משנה) שמשתמשים במנוע של Half Life, Quake 3 הראשון ושל המנוע של Unreal הראשון. כל מי שיודע, אנא שתפו אותי בידיעותיכם. חוץ מהברור מאליו אני יודע ש: Rune - משתמש במנוע אנריל Tactical Ops - גם במנוע אנריל Medal Of Honor - משתמש ב Q3 Call Of Duty - גם משתמש ב Q3 (לא יאמן!) מי עוד ? תודה מראש HF
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני משחק במשחק Kelly Slater's Pro Surfer וכל איזה 5 דקות פתאום זה יוצא לי מהמשחק.....מישהו יודע מה הבעייה??
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
איך עוברים את השלב שאני עם הבת שאני מתחיל אם רובה צלפים ? בתודה עמית
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, היום השגתי את כל השידרוגי ביצועים רמה שלישית, והחלטתי לעשות בדיקה קטנה של מהירויות של מכוניות עם כל השידרוגים האלו. אז ככה: אם אתם שמים N2O מתחילת הילוך רביעי עד שהוא נגמר (אחרי העברה להילוך שישי בד"כ) אז בינתיים לפי מה שבדקתי הS2000 תהיה הכי מהירה ב338 קמ"ש (עוד לא בדקתי את המאזדות) אם אתם שמים מתחילת הילוך חמישי עד הסוף אז המכונית הכי מהירה בינתיים לפי בדיקותיי היא הסופרה (344 קמ"ש), אבל אם אתם משתמשים במכונית שלכם (שמקבלים במהלך המשחק כל מיני שידרוגים למנוע שאי אפשר לקנות) אז היא תהיה הכי מהירה. הS2000 תהיה גם הכי מהירה פה, ששמים N2O מתחילת הילוך שישי ועד הסוף, ב362 קמ"ש. בלי N2O המכונית הכי מהירה תהיה הסופרה,ב314 קמ"ש, אבל שוב, המכונית שלכם יותר מהירה) השי…
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/download_4500.shtml
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב נתחיל, אני יכול לשחק והכל אבל הבעיה היא שבמקום מספרים בצדדים (המהירות של המכונית, המקום שבו אני נמצא מבין המתמודדים והזמנים) אני רואה פסים לבנים כאלה. אני כמעט בטוח שזה בעיה של הכרטיס מסך אבל אני לא בטוח. יש לי ATI Radeon 9600 pro 128mb ועשיתי אתמול עדכון לדרייבר. אז אם מישהו יודע ויכול לעזור אז בבקשה!! בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני חייב שם של שיר אחד שבתחנה של ה POP שאיזה זמרת שרה אותו והוא בסגנון פאנק לא מצאתי באף מקום סאונדטראק של המשחק או רשימת שירים אז מי שיכול לעזור שיעזור לי
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום וגם לא בגוגל...אם מישהו יכול לעזור בבקשה תודה! עריכה: מישהו יודע מיהו השחקן הכי טוב שכדאי לבחור? לקחי את הלוחם אבל אם למישהו יש עצות...
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-