עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gimipex,

שלום לכם!, מי מאיתנו לא שיחק בסדרת המשחקים הנפלאה הזו?... איפה אפשר להשיג מודים רציניים ועדכניים?... אני יודע של-3 יש (ועליו אני מחפש המלצות למודים). אבל מה לגבי 4 ו 2?... כל טוב!, חג שמח.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by Googleness,

למי שלא מכיר Eve Online הוא משחק MMO מסוג אחר שרץ כבר למעלה מ10 שנים רצוף (הגרפיקה והמשחקיות התעדכנו כמובן ) ומדובר במין ציביליזציה של שחקנים בחלל כאשר יש כמה נקודות מפתח שמבדילות את המשחק ממשחקים אחרים, 1. כל הציוד, החלליות ושאר הדברים במשחק מיוצרים על ידי השחקנים עצמם. 2. מותר לעשות הכל במשחק: לשקר, לרמות, לגנוב, להטריד והכל חוקי לגמרי. 3. אם פוצצו לכם את החללית איבדתם אותה , לכל צעד יש משמעות במשחק. בקיצור לאחר החבילת הרחבה האחרונה ('אודיסיאה') השתנתה מערכת כריית המחצבים מ'ירחים' והמערכת הנ"ל אשר הייתה לא ייחודית עד כה הפכה לסלע מחלוקת בין מספר 'בריתות' (בהמרה למינוח MMO מצוי 'ברית' היא איחוד של עשרות גילדות שונות בתוך עולם המשחק ומונה אלפי שחקנים) כאשר TEST אשר ש…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by mt_nro,

האם אפשר לשחק במשחק הזה עם מקלדת או שזה ממש גרוע? ואם אי אפשר אז אפשר עם גיימפד עם אנאלוג סטיק 1??? (זה: http://www.gamingxp.com/hardware/artikel/logitech_wingman_action_pad/full_view.jpg)

4. שלום למומחים בעיקרון אני מעדיף את כל הדאטא שלי על כונן D ?(מחיצה,לא כונן פיזי נפרד) על כונן C אני רוצה את מערכת ההפעלה XP אופיס ותוכנות חשובות את המשחקים אני מעדיף להתקין על כונן D בתקיית "משחקים" אבל קורה לפעמים שמשחק לא "עובד" ב D ... האם יש משחקים שחייבים כל מיני פיצ'רים שנמצאים ב prograqm files ? מה קורה כאן? אשמח לקצת הדרכה בנושא... תודה ערן

• 13 תגובות
    • 6.5k צפיות
  5. הפרק החדש בסדרת המצליחה מבית Ubisoft מוכן להשקה עם שיק פוסט אפוקליפטי אופטימי משהו ודרישות חומרה רשמיות לכתבה

6. Started by KoM,

יש למישהו את הקוד המיוחל? ???

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Bug2000,

מדובר ב CAESAR 3 . המשחק ישן אם אני לא טועה יצא לפני 10 שנים. אם מישהו מכיר לינק למשחק הזה אשמח לקבל אותו. תודה.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by DEMON HUNTER,

בבקשה אני זקוק לפיקס דחוף אני לא רואה שום כתוב במשחק ואני משתגע אז בבקשה אני זקוק ללינק.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by shoeyal,

מעוניין בתוכנה שתיתן תמיכה בסרבר קולי כדי לאפשר לשחקני רשת גם אפשרות לקשר קולי אחד עם השני חשוב שלא תיקח רוחב פס גבוה כדי שלא יעלו פינגים מה אתם אומרים ב SKYPE יש אפשרות לועידה מרובת משתתפים והאם יהיא תרוץ ברקע כאשר יש משחק ?

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by darkdude,

התקנתי FARCRY... שמתי הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר והמשחק רץ לי על מהירות כפולה...זה קרה לי גם עם GTA SA... בהתחלה חשבתי שזה בגלל שיש לי מעבד כפול ליבה אבל אני כבר לא בטוח... אני אודה מאוד לעוזר...

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by SpEcToR,

חבר שלי צריך עזרה.. יש לו בעיה..

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  12. Started by itayze,

האם אפשר לשמוע דעות על המשחק ? תודה מראש

13. Started by rezorax,

http://img55.imageshack.us/img55/1770/15mw.jpg נתקעתי בשלב הזה כבר הרבה זמן!!!!!!!!!!!! :-\ מה עושים אחרי שאתה מקבל את הדבר הזה ששולט בחרקים ;D

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by Sp0ck,

אני יודע משחק ישן אבל בא לי.. שמעו הבעיה ככה...יש אותה גם לחבר שלי. תראו נגיד אני נכנס למשחק הכל רגיל וזה ואז נגיד אני משחק חצי שעה פתאום לא שומעים את הרעש של התחבורה של יריות וכל זה.. אבל את הרדיו כן שומעים=\ גם לחבר שלי זה קרה.. מה עושים? (ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר)

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by yanivsk,

הוא יצא בעולם לפני איזה ארבע חודשים אבל לא ראיתי אותו בחנויות?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by silky,

היה לי פעם (למחשב) את אחת הגרסאות הממש משוגעות שהכל שם זז מהר בצורה מטורפת והמשחק בנוי על קומבואים של עשרות מכות. מישהו זוכר איך קוראים לגרסה הזאת(בין אם זה למחשב או למשהו אחר). תודה לעונים, כסף לעניים.

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  17. משהו יודע אם יצא simcity4 באיטרנט או בחנויות? תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. שלום, לאחרונה יש לי פרץ של נוסטלגיה ואני מרבה לשחק במשחקי אסטרטגיה משנות ה90, רציתי לדעת אם AoE הראשון ניתן להורדה חוקית או לא. מכיוון שמדובר במשחק ישן למדי (1997 אם אני לא טועה) ישנו סיכוי סביר לדמי שניתן להוריד אותו, לא? נ.ב. במקרה שהוא לא זמין להורדה לשלוח הודעה פרטית שמנחה אותי לאתרים שבהם ניתן "לקנות" את המשחק, תודה.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by manticore,

מישהו יודע איפה נמצאות השמירות של המשחק הזה? הייתי באמצע והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש ועכשיו אני לא יכול למצוא את הפרופיל שלי שם ואת השמירות

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by kse,

GeForce 8800GTS 3.00 GHz DX 9 Windows XP HIGH / MINIMUM / LOW ?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  21. המחשב שלי מחובר בHDMI 1.4 לרסיבר ימהה ובסרטים הוא מוציא סאונד DTS MA מדהים במשחקים מצד שני הוא מוציא PCM אומנם 5.1 אבל זה נשמע סאונד פחות מרשים מבPS3 האם משחקים כמו BATMAN AC וSKYRIM בכלל תומכים DTS/DD בPC ? אם כן למה אני מקבל PCM ? אולי חייבים כרטיס קול ? יש לי כ.מסך HD 6950

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by sectorix,

כן כן ... לא סתם אמרנו שגם השבוע תהיה הפתעה אני שמח להכריז שאדם "plato" ציפור, מצטרף לקבוצת הStarCraft2 של קבוצת NOM-Gaming , הישראלי הראשון שגר ומייצג את ישראל בקוריאה, ועשה בחירה מדהימה ומאוד לא טריויאלית של לנסות להיות מקצוען איפה שזה באמת נחשב מקצוע. אנחנו מאחלים לאדם בהצלחה, אנחנו יודעים שהאתגרים שהוא מצפה להם הם גדולים ולא פשוט לעשות מה שהוא עושה, ומקווים שכל הקהילה איתו ותומכת בו ! אנחנו בNOM-Gaming נעשה כל מה שאנחנו יכולים כדי לדחוף ולהביא את אדם ושחקנים נוספים למקסימום. GO GO NOM.plato !!! בהצלחה ! SECTORIX.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by izikd,

שלום, התקנתי את The Godfather אבל יש לי בעיה עם הסמן של העכבר. אני פשוט לא רואה אותו, אני יכול להזיז את העכבר אבל לא רואים את הסמן של העכבר, כאילו הוא מוסתר. אני זוכר שהייתה לי בעיה דומה בGTA 3 בזמנו, אבל מאז עבר הרבה זמן וכבר החלפתי כרטיס מסך. למישהו יש מושג? תודה.

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by xxdragonxx,

איזה משחק ענק כל שלב ושלב מיוחד וכיף לשיחוק גרפיקה ופיזיקת משחק מדהימות ומנוע קל יחסית וזה שהמשחק קצר עושה אותו עוד יותר טוב כי הוא קצר ואיכותי כל שלב מתוכנן מעולה.. אהבתי תשלב בונוס בסוף במטוס שחושבים שזה נגמר

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  25. Started by Hipno,

לאחר המתנה רבה, Blackhole הוציאו את עדכון 1.2 למשחק שלהם Heroes 6. העדכון מתקן הרבה מהתקלות(מזל כאשר אין מזל, שבוע המגפה מביא מינוס להכנסת יחידות ועוד...) ומביא בין השאר איזון ליחידות ושיפור לאינטליגנציה המלאכותית. רשימת השינויים הרשמית:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.