משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לקראת הקאפים שבאים, חשבתי להוסיף חוק שיכול להיות ממש ממש כיף. אולי נעשה שסיבוב הסכינים יעשה על ידי combat knife על מנת לשחק יותר טוב? כולנו מכירים את זה שאנחנו הורגים אחד ואז הורגים אותנו כי לוקח לנו זמן להוציא את הסכין מגוף הנדקר. הגעתי למסקנה אחרי משחקים רבים עם ה combat knife שאולי נשחק איתו בסיבוב הסכינים ולא עם אקדח. מחשבות מישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם לפתוח טורניר כזה? אני מוכן לנהל אותו
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרגו את המשחקים הבאים מ 1 עד 5 MEDAL OF HONOR:SPEARHEAD UNREAL TOURNAMENT 2003 HITMAN 2 FIFA 2003 NEED FOR SPEED:HOT PURSUIT 2
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איןו לי מושג באמת למה אני רוצה אותו אבל זה מאוד יעזור לי את תתינו לי לינק לשני הקבצים האלה (של המחק ושל האימולטור)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכם ידידי, בפעם השלישית במספר אני ממשיך את מסורת "רשמים מ...", אני רואה שזה מקבל תגובות די חיוביות. הפעם בחרתי להתמקד בדמו של NBA 2003 ששמתי לב שיצא רק לפני כשעה וחצי. זוכרים את החבר שלי עם ה-486 וה-FIFA 97? אז היה לנו עוד משחק אהוב, פי שתיים על FIFA והוא היה NBA 98. לצערי שלא כמו עם FIFA אין לי ניסיון רב עם כל הכותרים של הסדרה, רק עם 98, 2000 ו-2001. אני חייב לציין שבאחרונים השינוים מ-98 היו מאוד קטנים בעיקר גראפים. המשחקיות לא השתפרה בהמון ואני אסתכן ואגיד שאפילו נפלה קצת. כידוע חברת EA SPORTS החליטה לא לשחרר גרסת 2002 למחשב על מנת לשפר ולשכתב את המשחק לקראת 2003, ולפי הדמו הם די הצליחו. הדמו אומנם מאפשר רק 4 דקות משחק, אך בכל ה-4 שעות הללו ניתן לראות את הש…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.warrock.net שיחקתי במשחק במחשב הישן, לא עבד משהו עקב FPS ממש נמוך. עכשיו אני מוריד אותו שוב, על המחשב החדש, מקווה לראות שיפור רציני ובעיקר הנאה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות קניית 2 שלטים למחשב רציתי לדעת על באיזה משחקים אתם ממליצים לשחק. דיון מהנה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, כשאני מתקרב לORBITAL STRIKE של האויב נאמר לי מבחורה שאני יכול להרוס את זה ולמנוע משהו מהאויב (לא זוכר בדיוק מה) איך אני יכול להרוס את זה? עוד דבר, איך אני מחייה עם המדיק חיילים מתים? אני פשוט מעיף את זה עליהם? כי לא קורה כלום ??? היו לי עוד כמה שאלות ששכחתי אותן אבל אני יזכר בהן בהמשך אה! עוד שאלה! איך אני משתמש בכלים שיש במפה שאני לא יכול להשתמש בהם ככה סתם? ז"א, איך אני יכול לשגר לאויב מטח טילים מהשמים אה ודבר נוסף, למה אי אפשר להשתלט לאויב על המפקדה הראשית בחלק מהמפות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה משחק של 4 אנשים ניתן לשחק עם הבטא? או שצריך להוריד את הדמו?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה אבל רציתי להגיד לכם שבמשחק זה השרתים מחולקים ע"י gameservers.com אשר לא יחלקו סרברים לישראל עד שיראו כמה בקשות אנו נשלח לכן אני מבקש מכם להכנס לאתר זה: http://www.gameservers.com/blackops/ ולבחור למטה suggest a location ולבחור ISRAEL ולשים אימייל תודה רבה ולהתראות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני ממש שמח לבשר בשורה מדהימה שאני בטוח שכולכם ממש ממש תאהבו לשמוע ! כמו שאתם יודעים לאחרונה צירפנו 2 נותני חסות משמעותיים שהם חברת Coolermaster וחברת gigabyte בנוסף קבוצתנו סגרה נותני חסות משמעותיים נוספים אשר יחשפו במהלך השבועות הקרובים! קבוצת Pw-Gaming החליטה לפתוח בעזרת הספונסרים שלנו בית גיימינג בישראל אשר ימוקם בעיר אשדוד הבית יכיל את כל הציוד המתקדם בעולם לגיימרים הכולל : -אינטרנט 100MB של חברת בזק בעל מהירות העלאה מיוחדת של 6MB שתתמוך בשחקנים -הבית יכיל 8 שחקנים -כל העלויות ימומנו על ידי הקבוצה כולל שהייה+מזון+לינה -מנוי לחדר הכושר SweatStar (חדר הכושר הגדול בישראל הממוקם באשדוד) על מנת לשמור על כושר גופני 6 שחקנים מקבוצת הסטארקראפט שלנו יעברו לבית הח…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רוב הזמן אני משחק על הרמה הבינונית. יש משחקים פה ושם שאני משחק ברמה הקשה אבל בדרך כלל אני די סובל. (מרגיש לי כאילו רק מזוכיסטים נהנים מזה ) בגלל גם שברמה הקשה אני מתעקב בהרבה קטעים המשחק לא מרגיש זורם וזה די הורס אותו לדעתי. רמה קלה מבחינתי זה לא אופציה בכלל.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
משחק חזק ביותר,מעולה. גראפיקה מושקעת בצורה בלתי רגילה. משחק יותר טוב מג'נרלס לדוגמא. חובה להוריד/לקנות מה שבא לכם... מה שכן צריך הרבה מקום (6גיגה) ומחשב חזק מה שלצערי אין לי כ"כ בקיצור מומלץ!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אמרו לא בסדר בשאלה שלי על TONY HAWK שנעלתם את זה (אני רוצה לדעת כדי לא להגיד את זה)
-
-
הי, מחפש לקנות הגה למשחקי מירוץ מכוניות ב PC. מתלבט בין שני ההגאים של LOGITECH, האם למישהו יש ניסיון ויכול להמליץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
[נא לא לצרף לדיון הראשי - זה שאלה קטנה שמשגעת אותי ולא קשורה למשחק ממש] הוצאתי הרבה כסף (ולא ממש מזמן) קניתי כפול ליבה של AMD 3800 כרטיס Leadtek מומהר 7800GT לקחתי לוח אם מקצועי של DFI lan party (גם יוקרתי) גם 2 ג'יגה זיכרון 2 דיסקים קשיחים (לא חסר לי מקום) זה היה לא ממש מזמן (בסביבות שנה ) והוצאתי על זה כמעט 11,000 שקל (לקחתי גם מארז יפה......) השאלה היא מהההההההההההההההה, עברה רק שנה והמחשב הזה לא מסוגל להריץ משחקים בצורה חלקה????? ה COD רץ ממש גרוע!!!! אני מרגיש כאילו Nvidia רימו אותי עם ה 2600 שקל שהוצאתי על הכרטיס שלהם, או שאולי יש לי איזה בעיה אחרת, כי זה לא נראה לי הגיוני
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני לא מעט שנים, הייתה תקופה שלא ידעתי מה זה מחשב והמשחקים שהכרתי היו מכונות המשחקים ההם בקניונים. עברו השנים, הכרתי את המחשב, ואחרי כשנה הכרתי גם את האמולטורים שחסכו לי כמה שקלים/אסימונים היו שני משחקים שאני מאוד מקווה להיתקל בהם אך עדיין זה לא קרה, אנסה לתאר את המשחקים ואולי מישהו כאן ייזכר... המשחק הראשון הוא משחק כדורגל (אני לא אחד שאוהב משחקי כדורגל בכלל) המיוחד במשחק הזה, זה שלכל קבוצה יש 'כוח' מיוחד להתקפה והגנה לדוגמא: - לקבוצת ברזיל יש כוח, כשהיא נמצאת ברחבה של היריב אז יש לה אפשרות לתת בעיטת כח שגורמת לכדור לעוף לכיוון השער במהירות אדירה כזו שלרוב, השוער לא מצליח לעצור את הבעיטה ונכנס עם הכדור אל השער. - לקבוצת גרמניה יש כח, כשהיא ברחבה של היריב היא יכול…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Winxp 32 bit? Winxp 64 bit? Win Vista32 bit? Win Vista64 bit?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחק בבאטל פיאלד 3 ימים(וקיבלתי מדליית כסף עליתי רמה 1 וקיבלתי את הבייסיק של החייל נגד הטנקים-אבל עזבו את זה ) ומידי פעם כשאני מתחבר לשרת ואני עושה join game זה יוצא לי מהמשחק!!!!!!! משהו יכול לעזור לי?!?!?! תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחק הפעולה המבטיח מאמץ נשקים וגישה מסדרת Doom במטרה לספק לנו עולם פוסט-אפוקליפטי ממכר שלא נרצה להתנתק ממנו - החל מאמצע החודש הבא לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכם, אני אוהב לשחק פוקר, אני מחפש משחק פוקר חינמי למחשב, שיהיה טוב. פוקר בסגנון טקסס הולד'ם. אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העדכון החדש עבור שירות ההזרמה הישירה הייחודי PlayStation Now מוסיף בפעם הראשונה את האפשרות לשחק בכותרי הדור החדש של סוני ללא צורך ברכישת הקונסולה עצמה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-