עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by doorman,

יש לי Geforce2 GTS, כשאני מפעיל את המשחק הוא רושם לי הודעת שגיאה שחסר קובץ glide2x.dll (אני מתאר לעצמי שזה קשור ל driver של וודו). עשיתי חיפוש באתרי FTP ומצאתי קובץ כזה, עכשיו הוא עדיין נותן לי error אבל לא רשום כלום בתוך החלון. המשחק עולה למרות ה- error אבל הוא פועל לי בחלון קטן (אני לא יכול להגדיל אותו על כל המסך). למישהו יש מושג איך אפשר לפתור את זה ולהגדיל ל- full screen ? תודה The Doorman

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by SiaTex,

לקראת הקאפים שבאים, חשבתי להוסיף חוק שיכול להיות ממש ממש כיף. אולי נעשה שסיבוב הסכינים יעשה על ידי combat knife על מנת לשחק יותר טוב? כולנו מכירים את זה שאנחנו הורגים אחד ואז הורגים אותנו כי לוקח לנו זמן להוציא את הסכין מגוף הנדקר. הגעתי למסקנה אחרי משחקים רבים עם ה combat knife שאולי נשחק איתו בסיבוב הסכינים ולא עם אקדח. מחשבות מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Shmoolik,

טוב אני משחק ב UT וזה אחלה משחק אבל רציתי גם לראות את המתחרה שלו Q3A. התקנתי , אבל שאני לוחץ בשביל להעלות את המשחק או עושה לי כזה חלון כחול שרץ מהר ואני בקושי יכול להספיק לראות מה כתוב שם. ואז המשחק כאילו ממשיך לעלות ואז יוצא עוד לפני שאני רואה משהו... :\ help?!?!?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בטל הרשמה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Sunny Jim,

משחק מאד נחמד... שחמט עם גראפיקה מדהימה! הכלים הולכים מכות מאד יפה והכל... קיצר, מי שאוהב שחמט, ורוצה לגוון קצת, מאד מומלץ! זה כמו קרב של heroes, רק עם חוקי שחמט... מאד מזכיר לי את המנוע של NWN, כי זה פשוט דומה, ואפשר לעשות zoom in-zoom out, ולסובב ב360 מעלות. עריכה: לא, אני לא מסטול אני שלחתי את ההודעה הזאת בפורום המשחקים... אבל כשניסיתי לשלוח החלון נתקע ונסגר אצלי, וחשבתי שזה לא שלח בכלל, אבל עכשיו ראיתי שזה הופיע פה... קיצר תעבירו... :\

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

קרה לי כבר פעמיים, כשכאשר עברתי במהלך המשחק בין קבוצת ה CT לקבוצת ה T, בטבלת רכישת הנשק והציוד הופיעו לי הנשקים שיש לקבוצה השניה כגון : M16, Defuse Kit, Advanced Sniping Rifles ועוד... לא רק שאני לא יכול לרכוש את הקלצ'ניקוב ואת שאר הנשקים והציוד, אני גם לא יכול לרכוש את הנשקים שמופיעים לי בטבלה. אני חייב לסגור ולהפעיל מחדש את המשחק. קרה לכם?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הי אנשים מה קורה? אני רוצה להזמין אתכם לשידורים של משחק המוקדמות של נבחרת ישראל מול נבחרת רומניה במסגרת אליפות אירופה של ארגון Clanbase! את השידור ינהלו 2 שחקני טופ qTp|Nightmare ו qTp|wAZARY !!! השידור יתחיל בשעה: 22:00! לשידור החי: http://www.twitch.tv/IGAIsrael

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by or,

מה אמרו לא בסדר בשאלה שלי על TONY HAWK שנעלתם את זה (אני רוצה לדעת כדי לא להגיד את זה)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by idobh2,

שלום לכולם! מישהו יוכל להמליץ לי על משחקים שיתאימו לילד בן שלוש? לא משהו כבד מדי... דברים קלילים תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. המשחק זה זה הגה אדום כזה אפשר לקרוא לקרוא לזה קונסולה... זה היה דשבורד עם מסך והיה מכונית נוסעת... משחק וידאו ישן.... בבקשה...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by alexrta,

כן כן אני יודע שהמשחק ישן.. אבל אני משועמם עד כדאי יעוש אז החלטתי להתקין היום GTA3 עכשיו אני מחפש מודים בעיקר מודים שישנו לי תמכוניות שמעתי שיש מוד הופך את המכוניות במשחק למכוניות 'כמו במציאות' חיפשתי בגוגל ולא מצאתי :< אז אני ממש רוצה ת'מוד הזה ועוד מודים שאתם ממליצים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by MaMzEr,

שלום פורום משחקים וברוכים הבאים לדיון הרישמי של M&M אני חדש אז אם יש תעויות בבקשה תקנו אותי כפי שכתוב משחק זה הוא משחק חינמי משחק זה הוא משחק כמו רוב המשחקים ההמונים משחק הריגת מפלצות אבל משחק זה שונה מהמשחקים ההמונים שאני שחקיתי במשחק זה תוכל להגיע לרמה 1,000 ואפילו 10,000 תוכן העינינים: 1.מערכת קרבות 2.מערכת החיה 3.לחידת חיות 4.הדמות: חפצים איך לעשות קרב המערכת ועוד 5.הורדה והרשמה! מערכת הקרבות מערכת הרבות במשחק זה די קלה וטובה מבחינת הKS במשחק אין KS במשחק זה כי אם תעזה קרב תכנס לבד לעולם פרטי משלך ושם תהיה אתה והחיה שלך 1 על אחד מול המפלצת/צות תוכלו גם לעשות קבוצה ולהכנס אם הקבוצה שלכם לקרב כלומר אתה והחבר שלך בתוך הקרב מול המפלצות וכמובן אם ה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by הדוד משה,

לאור המבצעים בסטים השבוע, חשבתי לעצמי שזה בדיוק הזמן להשלים פערים. אז קניתי את פורטל. אבל לאחר כל ההורדה וההתקנה, פורטל לא עולה. הוא מראה לי שהוא מסתנכרן עם השרתים וכל זה, אבל בסוף- לא עולה. אחרי שהוא מסיים את הסינכרון, לא נראית כל עליה בצריכת הזיכרון של סטים, אבל אולי הוא כן רץ, רק על פרוסס נפרד. מישהו יודע מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כמו שרשום, מחפש חבר'ה לשחק איתם. רצוי שיהיה אפשר לדבר במיקרופון. לא משהו רציני מדי, יותר בשביל הכיף והצחוקים. D: תוסיפו בסטים מי שמעוניין dimdima.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Gnome,

הנה התנונים של המחשב שלי אז תגידו לי אם זה מספיק למשחק NEVERWINTER NIGHTS: windows xp ge-force 2 mx/mx400 32 MB זכירון של 128 MB 866 MHZ ו DIRECT X 8.1

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Shnig0,

שלום! גלשתי ב-nZone של Nvidia וראיתי משחק ששמו-Hellgate: London מכיוון שאני מאוד אוהב משחקי אימה החלטתי לבדוק האם המערכת שלי תעבור את הדרישות המומלצות ציפיתי שהיא לא תעבור בגלל הזכרון של הכרטיס מסך מעבד, או OS אני רוצה לדעת כמה עברו את הדרישות המומלצות http://www.nzone.com/content/nzone/srl/nzone_srl.asp?gameid=5451

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מכיוון שאני מאמין שרבים מכם ישאלו (שוב, ושוב) ברצוני לעדכן אותכם בבעיה נפוצה ב SimCity4. אם ברשותכם כרטיס מסך המבוסס על שבב ה geforce של nVidia אך מיוצר על ידי חברות חיצוניות כמו ASUS לדוגמה, והנכם משתמשים בדרייברים של אותה חברה יש סיכוי כי תתכן בעיה במשחק. על מנת לתקן את הבעיה התקינו את ה Refrence Drivers מהאתר הרישמי של nVidia

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. סרטון מפתחים חדש מציע לנו מבט ראשון על המשחקיות של כותר ה-Total War הייחודי והשאפתני ביותר אי פעם, ולעת עתה זה נראה מבטיח ביותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סרטון-המשחקיות-של-total-war-warhammer-ישאיר-אתכם-ללא-מ/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. בבקשה :-\

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by SiaTex,

שלום לכולם! ביום רביעי בתאריך 13.11.13 התקיימה תחרות אירופאית ב ESL. תחרות זו הינה התחרות הראשונה של ESL במשחק זה, לכן כך שמו release cup. המשחקים שוחקו במתכונת של 2 מפות והקבוצה הראשונה ל 25 נקודות מנצחת. בעוד שהמפות לא נגמרות ברגע שקבוצה מסוימת מגיעה ל 13 סיבובים. 122 קבוצות נרשמו, מתוכן 4 ישראליות. קבוצה אחת עברה ל- 32 הגדולות ותשחק את המשך התחרות(rush into movement), קבוצה אחרת הגיעה ל- 64 הגדולות (make your wings), ולצערנו יתר הקבוצות נפלו בשלב הראשון."נצחנו את המשחק שלנו, אך עקב בעיות ב ESL WIRE הפסדנו טכנית" אומר המנהל של NG,destiny. התגובות בפורום ESL היו בעד החוקים התחרותיים למרות שלפי דעתי יש יותר מידי מפות. ישנם 12 מפות חוקיות אך לא הרבה אנשים העירו בפורום ש…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Hbsten,

חברים שלום !!! אני מתקשה למצוא סיריאל למשחק פיפא 2016(יש עליו הגנת סיסמא של origin) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא או בדיעבד לתת לי לינק הורדה של המשחק +קראק תקין(הכוונה שלי למשהו שעובד לכם כמובן) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by natan805,

ראיתי אזהרה בכמה פורומים שהזהירו.והביאו לינק שכנראה מהאתר הרשמי שהזהירה על זה. אם זה נכון האם יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הי, מחפש לקנות הגה למשחקי מירוץ מכוניות ב PC. מתלבט בין שני ההגאים של LOGITECH, האם למישהו יש ניסיון ויכול להמליץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by MATTAN,

היי מה המצב אחים שלי רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות Ps2 או xbox במחיר של עד 800 ש"ח אפשר חנויות גם מהארץ וגם מחו"ל,אבל עדיפ מהארץ תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by GRiM,

כן, עוד משחק מכוניות מציאותי והפעם מבית SimBin. הורדתי את הדמו, בו יש 2 מכוניות (Seat Leon ו- BMW 320i) ומסלול אחד (Brands Hatch, UK). אני חייב לציין שהוא מאוד מזכיר את GTR2 (אותו מנוע?), רק יותר כיפי ועם גראפיקה קצת טובה יותר (לדעתי) - נהנתי מאוד בהגדרות Novice, יותר מזה עדיין לא ניסיתי. את הדמו ניתן להוריד מכאן או מכאן, שניהם מהירים. http://www.race-game.org - אתר הבית של המשחק. http://www.youtube.com/watch?v=RJbmI-cd3p4 - סרטון.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים