עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by shaithebest,

שלום לכולם שאלה קצת מטומטמת אבל ממש בא לי שיהיה לי במחשב את הפיפא. יש לי בפליי סטיישן ואני מכור אני רוצה להתקין אותו בלפטופ שילך איתי לכל מקום במיוחד בהפסקות בלימודים ובעבודה חיפשתי את הדיסק באופיס דיפו ולא מצאתי הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA GEFORCE 8400 GS 256MB נראה לי שזה יריץ לי את הפיפא בנייד בלי לקרטע (אני מתאר לעצמי....יכול להיות שאין מצב?) רק איפה קונים את הדיסק ומה המחיר בערך? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by naoriko,

לאיזה משחק לדעתכם יש את הגרפיקה הכי טובה שהכי מתקרב למציאות???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by tigerex,

wtf is that? is it the same like the original edition? there is shops that sells that? or is it only in "unlegal" version?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by GWeizman,

חבר שלי מנסה למצוא שם של משחק דוס, וחיפוש בגוגל לא העלה שום תוצאות, אז החלטתי לפנות אליכם. התיאור הוא משהו כזה - אתה מחזיק אקדח (ככל הנראה FPS) ויורה בסמיילים ענקיים ועננים סגולים שבאים אליך. התיאור כ"כ ביזארי ולא ברור ששום חיפוש גוגל לא העלה תוצאות, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שאם מישהו פה מכיר את המשחק הוא יזהה לפי זה. שם המשחק יספיק לי, אבל אם אתם גם לא זוכרים ואתם יכולים להרחיב איכשהו את התיאור זה גם יהיה טוב. תודה, גיא (והחבר).

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by unfair,

סרטון קצרצר עם מידע חשוב אודות המשחק...: תאריך היציאה שלו - 18 לנובמבר! http://www.youtube.com/watch?v=6UWIO3-Udcg ולמי שמסתקרן בנוגע ללינק המופיע בסוף הסרטון.. http://www.whichroadtotake.com

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. טוב אז ב 4 בינואר,1994 נולדתי בשעה 3 לפנות בוקר, טוב לא משנה בקיצור: נותנים לי מתנה לבחור אז הנה זה: 1. שידרוג כרטיס המסך+זיכרון ועוד שידרוגים 2. PS2+CHIP 3.XBOX 360 עכשיו מה כדאי? PS3 לא עולה לי בכלל לראש למה אני שונא סוני. רציתי את PS2 לשחק קצת ולמכור אותו אחר כך

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. https://help.ea.com/article/what-is-the-difference-between-battlefield-3-premium-and-battlefield-3-premium-edition לפי האתר הזה ולפי הוונתי (אני לא כל כך טוב באנגלית) במהדורת היוקרה יש רק קבלת יותר נקודות\כסף-דמה על ניצחונות במשחק לקניית נשק וחפצים מאשר במשחק הרגיל או שהנשק והחפצים יותר זולים מאשר במשחק הרגיל ויחס מועדף בטור למשחק ואולי עוד מפות. אם זה רק זה ההבדל האם כדי לקנות את תוספת היוקרה מאשר להסתפק במשחק הרגיל?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. איןו לי מושג באמת למה אני רוצה אותו אבל זה מאוד יעזור לי את תתינו לי לינק לשני הקבצים האלה (של המחק ושל האימולטור)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ofeky1,

^^משהו יודע אולי?? תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Blue Cheese,

לאנשים שלא יודעים עדיין,ב- E3 חברת EA הכריזה על "חבילת הרחבה" למשחק,כן המשחק חוזר לוייטנאם. לפי הבלוג של החברה,החבילה תכלול 4 מפות חדשות,אציבנמטס,כלי רכב חדשים,וגם בנוסף נשקים חדשים. עוד לא נאמר אם החבילה תעלה כסף או לא,אבל מן הסתם שכולנו יודעים שהיא תעלה כסף בסופו של דבר,אני אישית לא מתלהב מהחבילת הרחבה, זה עוד ניסיון להוציא מהגיימרים כסף מהכיס,אני רק מקווה שישימו AK47 במשחק כי זה הדבר היחיד שיתן לי מוטיבציה לקנות את החבילה הזאת.. מה ש- infinity ward עשתה עם COD וחבילת הרחבה,כנראה EA למדו את הלקח גם. לינק לטריילר---- http://blogs.battlefield.ea.com "On stage at the EA E3 press conference we announced a new expansion of Battlefield: Bad Company 2 with a new …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. גם עם האפשרות ליצור שרת ולתת אייפי דרך האייסיקיו. לא חייב להיות על שרתים עצמאיים. מקווה שיש דרך, בתודה, עידן192

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ccc,

עברתי על כולו כל פעם שמישהו שאל שאלה, השאלה שלו נבלעה בתוך ים של אהבלים שמראים תמונות ממכוניות במשחק, אני שואל: למה? להתלהב..? שחקו באינטרנט.. מה הקטע בלשים סקרין שוט של תמונה אף אחד לא עונה שם לשאלות בכל מקרה, פעם ב- מישהו עושה טובה בין כל התגובות המפגרות שהוא עונה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Sunny Jim,

משחק מאד נחמד... שחמט עם גראפיקה מדהימה! הכלים הולכים מכות מאד יפה והכל... קיצר, מי שאוהב שחמט, ורוצה לגוון קצת, מאד מומלץ! זה כמו קרב של heroes, רק עם חוקי שחמט... מאד מזכיר לי את המנוע של NWN, כי זה פשוט דומה, ואפשר לעשות zoom in-zoom out, ולסובב ב360 מעלות. עריכה: לא, אני לא מסטול אני שלחתי את ההודעה הזאת בפורום המשחקים... אבל כשניסיתי לשלוח החלון נתקע ונסגר אצלי, וחשבתי שזה לא שלח בכלל, אבל עכשיו ראיתי שזה הופיע פה... קיצר תעבירו... :\

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by shaulking,

דרגו את המשחקים הבאים מ 1 עד 5 MEDAL OF HONOR:SPEARHEAD UNREAL TOURNAMENT 2003 HITMAN 2 FIFA 2003 NEED FOR SPEED:HOT PURSUIT 2

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Mingi,

כבר דיי הרבה זמן שאני לא מצליח להפעיל את הSteam כי הוא נתקע לי בקטע שאני מפעיל אותו והוא מנסה לעשות Update ולא מצליח... ממה זה יכול להיגרם העניין הזה? ואיך פותרים את זה? * עשיתי פירמוט למחשב והורדתי קובץ התקנה חדש וזה עדיין לא עובד.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Eyal-Style,

משחק אדיר ששיחקתי בו בבטא שנפתחה בתחילת 2014 משחק כבר מעל חודש והמשחקיות אדירה וכיפית !!! מישהו כאן משחק ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Winxp 32 bit? Winxp 64 bit? Win Vista32 bit? Win Vista64 bit?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מזמן לא שיחקתי במשחקי מחשב, אבל נזכרתי כמה כיף היה לשחק בSYBERIA 2 ובא לי שוב.. יש לי מחשב מאוד ישן.. אבל אני זוכר את כל המרכיבים AMD MOBILE XP 2500+ CLOCKED AT 2300MHZ אני יכול לקנות עוד ג'יגה אם זה יעזור, אבל המחשב כל כך ישן שחבל על הכסף אה ? 512 RAM DD1 CLOCKED 220MHZ GFX 5200 EPOX 8RDA3 PLUS לא מחפש גרפיקה.. סתם קווסט מגניב כמו סיביריה שאפשר לשחק תודה מראש ! שאלת ד"א - FLIGHT SIMULATOR X יעלה לי ב800 X 600 ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MatanFrenkel,

הטריילר החדש מבטיח לשנות את ז'אנר ה-MMO לחלוטין http://www.viddler.com/explore/Joystiq/videos/4095/2.169 נראה מדהים ! מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הי, מחפש לקנות הגה למשחקי מירוץ מכוניות ב PC. מתלבט בין שני ההגאים של LOGITECH, האם למישהו יש ניסיון ויכול להמליץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by masterb,

עקב כל הויכוחים הנעילות והדיונים מה עושים רוב הגולשים בפורום הנכבד

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כותרת. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by or,

מה אמרו לא בסדר בשאלה שלי על TONY HAWK שנעלתם את זה (אני רוצה לדעת כדי לא להגיד את זה)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Anonym,

ערב טוב לכם ידידי, בפעם השלישית במספר אני ממשיך את מסורת "רשמים מ...", אני רואה שזה מקבל תגובות די חיוביות. הפעם בחרתי להתמקד בדמו של NBA 2003 ששמתי לב שיצא רק לפני כשעה וחצי. זוכרים את החבר שלי עם ה-486 וה-FIFA 97? אז היה לנו עוד משחק אהוב, פי שתיים על FIFA והוא היה NBA 98. לצערי שלא כמו עם FIFA אין לי ניסיון רב עם כל הכותרים של הסדרה, רק עם 98, 2000 ו-2001. אני חייב לציין שבאחרונים השינוים מ-98 היו מאוד קטנים בעיקר גראפים. המשחקיות לא השתפרה בהמון ואני אסתכן ואגיד שאפילו נפלה קצת. כידוע חברת EA SPORTS החליטה לא לשחרר גרסת 2002 למחשב על מנת לשפר ולשכתב את המשחק לקראת 2003, ולפי הדמו הם די הצליחו. הדמו אומנם מאפשר רק 4 דקות משחק, אך בכל ה-4 שעות הללו ניתן לראות את הש…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by TheGame,

שלום אני חייב עזרה ... אני הורדתי פיפ"א 2009 והתקנתי .. עכשיו אני משחק הכל טוב ויפה אני התחלתי עונה במנג'ר mode ... עכשיו אחרי שנגמר עונה אחת אני מתחיל עונה שניה ... אני בא ללחוץ על הnext match והוא כותב לי את ההודעה הבאה : משהוא יודע למה זה ? ואיך פותרים את זה ? בבקשה מי שיודע שיעזור לי.. ** זה לא עושה את זה רק שם .. שאני רוצה גם לעשות משחק ידידות זה עושה לי את זה.. בבקשה עזרה ממי שיודע ... תודה שבת שלום !

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.