משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,404 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, לא נשאר לי המון זמן לפני המטרה הבאה, אז צריך למהר. קוראים לי מתי, ואני עוסק ב"עבודה מלוכלכת". אתם יודעים, מסוג העבודה שאם אני אספר לכם עליה אני אצטרך לסדר לכם פגישה עם היוצר של Postal. בתחתית של בריכה. עם כרישים אוכלי אדם. וטבעת אש מסב.. בקיצור - הבנתם את הנקודה. אני פונה אליכם בגלל שאחרי סכסוך עם הסוכנות, החלטתי ללכת בדרך משלי (שימצאו מישהו אחר שיבצע עבודה מלוכלכת עבור שעות משחק ב-WoW). אני בעצם מציע את העזרה שלי לאדם הפשוט, שלא יכול להתמודד לבד אל מול הקשיים של המשחקים הנוראים האלו, שרק רוצים לראות את העולם עולה באש. אז ככה, אם יש לכם "בעיה" שדורשת "טיפול", אתם יכולים לשלוח לי הודעה סודית דרך הפרוטוקול המוצפן. אני קורא לו "דואר אינטרנטי" אבל אני חושב …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי חצי עשור של שקט תעשייתי סדרת משחקי הפשע חוזרת ובגדול, היישר אל העולם התחתון של שנות השישים בארצות הברית לכתבה: http://hwzone.co.il/עידן-חדש-של-פשע-mafia-3-נחשף-רשמית-עם-משחקיות/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news_BMaxPayne2BTrailer.shtml לפי הטריילר נראה שעדיין יש למשחק בעיות של המנוע להציג סביבות מורכבות.. מה שגורם לו להראות מעט כמו Enter The Matrix.. במובן השלילי.. נקווה שהמשחק כאשר יצא באוקטובר יראה יותר טוב ...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן השאלה בכותרת שיחקתי ב D2/1, ב TITAN QUEST ובא לי לחזור למשחק כזה כיפי. נמאס לי לחזור לדיאבלו 2 חח. מה אפשר להמליץ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני שבוע הבא מקבל PSP.. ורציתי לדעת כמה דברים: איזה סוג כרטיס זכרון יש לו? אפשר לשים עליו MP3 בלי בעיות ? משחקים .. איך כל הקטע הולך מה זה דיסקים מיוחדים ? אי אפשר איך שהוא להקליט על הכרטיס זכרון שלו ? ה FIRMWARE שלו .. צריך לעדכן ? בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום פורום משחקים וברוכים הבאים לדיון הרישמי של M&M אני חדש אז אם יש תעויות בבקשה תקנו אותי כפי שכתוב משחק זה הוא משחק חינמי משחק זה הוא משחק כמו רוב המשחקים ההמונים משחק הריגת מפלצות אבל משחק זה שונה מהמשחקים ההמונים שאני שחקיתי במשחק זה תוכל להגיע לרמה 1,000 ואפילו 10,000 תוכן העינינים: 1.מערכת קרבות 2.מערכת החיה 3.לחידת חיות 4.הדמות: חפצים איך לעשות קרב המערכת ועוד 5.הורדה והרשמה! מערכת הקרבות מערכת הרבות במשחק זה די קלה וטובה מבחינת הKS במשחק אין KS במשחק זה כי אם תעזה קרב תכנס לבד לעולם פרטי משלך ושם תהיה אתה והחיה שלך 1 על אחד מול המפלצת/צות תוכלו גם לעשות קבוצה ולהכנס אם הקבוצה שלכם לקרב כלומר אתה והחבר שלך בתוך הקרב מול המפלצות וכמובן אם ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כאן אנשים שמשחקים civilization v ומרוצים אולי שנפתח משחק בין חברי הפורום?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו קנה מהחנות הזאת באינטרנט pcgames.co.il אשמח לקבל חוות דעת ואם הם אמינים..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך סביר GFORCE 4 MX400 והMAXPAYNE על רזולוציה 1200X760 32 BIT בהתחלה התלהבתי הלכתי לGTA 3 ובקושי עברתי את ה 800X600 16BIT משהו יכול להסביר איך זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המשחק הושק וזמין להורדה בחינם, כמובן בגירסה הבסיסית שלו. אתר המשחק https://microsoftflight.com/en-us/home/ כדאי להיכנס לחנות המקוונת, ניתן להוסיף מטוסים בחינם ובתשלום http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Microsoft-Flight/66acd000-77fe-1000-9115-d8044d5308d2
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, מחפש לקנות הגה למשחקי מירוץ מכוניות ב PC. מתלבט בין שני ההגאים של LOGITECH, האם למישהו יש ניסיון ויכול להמליץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חברים בואו תנו כתף, תרתמו למאמץ, בוא נביא את ישראל למקום הראשון, כל מה שצריך זה להקליק על העכבר. אני כבר הגעתי ל 21000 לחיצות http://www.clickclickclick.com/default.asp
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז עכשיו אחרי שהמשחק כבר לא בבטא (אישית אני משחק מהALPHA), יש שחקנים חדשים שרוצים לשחק פה ושם? תוסיפו2833 # DarkCowMoo
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני פותח את הסקר הזה.... השאלה היא:כשאתם משחקים ויש קטע כזה,ואז אתם כזה חושבים חושבים חושבים חושבים קיצר מלא זמן ולא מגיעים לפיתרון,אתם הולכים להסתכל במדריך עזרה מצולם כזה באינטרנט? אני מתחיל ממני כמובן:אם אני ממש תקוע אני פותח את המדריך ומסתכל רק בקטע הספציפי שאני צריך ואז סוגר את המדריך וממשיך לשחק
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאנשים שלא יודעים עדיין,ב- E3 חברת EA הכריזה על "חבילת הרחבה" למשחק,כן המשחק חוזר לוייטנאם. לפי הבלוג של החברה,החבילה תכלול 4 מפות חדשות,אציבנמטס,כלי רכב חדשים,וגם בנוסף נשקים חדשים. עוד לא נאמר אם החבילה תעלה כסף או לא,אבל מן הסתם שכולנו יודעים שהיא תעלה כסף בסופו של דבר,אני אישית לא מתלהב מהחבילת הרחבה, זה עוד ניסיון להוציא מהגיימרים כסף מהכיס,אני רק מקווה שישימו AK47 במשחק כי זה הדבר היחיד שיתן לי מוטיבציה לקנות את החבילה הזאת.. מה ש- infinity ward עשתה עם COD וחבילת הרחבה,כנראה EA למדו את הלקח גם. לינק לטריילר---- http://blogs.battlefield.ea.com "On stage at the EA E3 press conference we announced a new expansion of Battlefield: Bad Company 2 with a new …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו רק שמתי לב שאולי אני לא בקטגוריה הנכונה (עריכה) - בעיקרון אני רוצה לקנות משחק. מצטער אם טעיתי בפורום. אני מעוניין לבצע קנייה ראשונית מהאתר ShopTo (ובכלל מחו"ל). בגלל שזו קנייה ראשונית וקראתי באינטרנט על דבר כזה שניקרא VISA נטען שקונים מהדואר. השאלה שלי האם זה אפשרי להישתמש בויזה נטען באתר ShopTo ? במיוחד כשזו קנייה ראשונית? כשראיתי את אחד השלבים מצאתי שרשום שמה את הקטע הבא: "Until you complete two orders your billing address will also be used as your delivery address." אם כך, הם לא מתכוונים לכך שהכתובת שבעצם מופיעה על הכרטיס אשראי ב2 ההזמנות הראשונות היא הכתובת שאלייה תועבר החבילה? אם הבנתי נכון VISA נטען הוא אנונימי אז אני משער שלא יופיע שמה הכתובת (אף …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שיכול לעזור... אני בשלב שבו הגעתי לגשר(הצלחתי לצלוף בכל האנשים) אבל כל הזמן באים טנקים ו"הורגים" את הטנק שבצד שלי ואני נפסל . מישהו יודע מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6239401.html?tag=latestheadlines;title;2 ממש מתנה לתקופת החגים בארה"ב לכל העובדים :-X בגדול מה שהם אומרים זה שהם מבטלים כל מה שלא עוקב אחרי נוסחה קיימת ומצליחה = נמשיך לראות מהם בעיקר Need for Speed 45235 ואת שאר משחקי הספורט שזוכים לשיפור מינורי בכל שנה ושנה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין את המשחק הזה. אני משחק ברמה 3 (3 כוכבים) שזה לא נחשב לרמה גבוהה במיוחד, ואני לא בן אדם כזה פרנואיד אבל פאק! אני אשכרה חושב שהמשחק שופט לטובת המחשב ! וגם המחשב לוקח לי את הכדור ממש בקלות בעוד שאני עומל שעות (תוך כדי הריסה שיטטית של המקלדת שלי) כדי לקחת לו כדור בודד. תיקולים חריפים (גליצ'ים) לא ממש עוזרים כי הבן זו*ה הזה מגיע לכדור אחרי התיקול יותר מהר ממני. אני תמיד אהבתי את המשחק הזה אבל זה פשוט מעצבן!!. לא הגיוני שאני משחק עם צרפת (גביע עולמי) נגד דנמרק והם פשוט עושים הכל יותר מהר ממני!. רצים יותר מהר (אני משתדל לעשות חילופים תכופים), מדוייקים יותר. זה פשוט מתסכל! לרדת רמה אני לא יכול כי זה פשוט קל מדי. אולי אני לא ממש מבין את המשחק ואיך משחקים בו? אולי …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש קראק למשחק: soldier of fortune Gold edition אם אפשר אז גם סי די קי אבל אני צריך יותר את הקראק תודה לכולכם StorM FighteR :-* :-* :-* :bash:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחק מקורי כמובן. רשום לי שיש לי בעיה בחיבור,ברשת. 1 יש לי ראוטר - האם עלי לפתוח פורטים ? ואם כן אז איזה כי יש מלא שרתים ואני לא אפתח מלא מלא פורטים. 2 שמעתי שיש שרת ישראלי טוב,איזה הוא ואיזה פורט לפתוח (אם צריך כמובן) ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכירו את התקווה המרכזית של חברת EA Games לשנת 2017, שיגיע לשלם שינוי גם עם מצב עלילתי לשחקן יחיד לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני זוכר לפני שנים ששחקתי במשחק שנקרה Medal of Honor ,אני מתכוון לפחות 7 שנים ואני זוכר שזה היה משחק טוב והיה שמה שלב שדומה לסרט להציל את טוראי ראיין ולפני כמה ימים התקנתי משחק שקיבלתי מחבר שנקרה גם Medal of Honor חדש וזה לא Medal of Honor2 כי לא כתוב וגם ראיתי שאמור לצאת גם Medal of Honor2 בקרוב. אז קודם כל אני לא טועה שיצא שני גירסאות? כי אולי לפני 7 שנים זה לא היה בMedal of Honor אלא משהו עם שם דומה וטעיתי? ואם לא אז למה לא קראו לו Medal of Honor2 ? יש תשובה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-