משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
נראה טוב רק הם אומרים שזה יהיה אותו מנוע בדיוק הם לא שינו אותו ,חבל ציפיתי לגראפיקה טובה יותר. [E3 2011] Torchlight II interview
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי רום ואני רוצה להרים יוזמה חדשה,של פיתוח משחקי מחשב כאן בפורום. עריכה:
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הHALF LIFE COMPLETE PACK שמגיעה עם HALF LIFE HALF LIFE 2 HALF LIFE 2:DEATHMATCH HALF LIFE 2:EPISODE ONE HALF LIFE 2:EPISODE TWO HALF LIFE:BLUE SHIFT HALF LIFE: OPPOSING FORCE TEAM FORTRESS CLASSIC במה לשחק קודם? מה הסדר של המשחק לפי העלילה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משחק דפדפן חדש לאלה מאיתנו שתמיד חלמו לשחק באטלפילד בעבודה: לינק: http://battlefield.play4free.com/en/ וידאו: http://youtu.be/ah90tzC_79k גיימפליי: Battlefield Play4Free Gameplay [HD]
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני עוקב אחרי המשחק הזה כבר כמה חודשים ורציתי לשתף אותו איתכם. D: http://www.hawkengame.com/ זהו משחק בז'אנר ה-MECH FPS. זהו משחק INDIE הנמצא בפיתוח כבר המון זמן, על ידי צוות של שישה עיקריים + שלושה עוזרים. הוא יכלול (לבינתיים) רק מוד MP. לא ידוע מחיר, תאריך יציאה ובעצם שאר הפרטים החשובים. • לא מזמן עשו ריאיון עם אחד המפתחים הראשיים והראו גם גיימפליי ב-E3 http://www.g4tv.com/videos/53603/hawken-e3-gameplay-demo/?quality=hd • כמה ריאיונות שעשו לפני זמן רב יותר (יש עוד באתר אם תרצו): http://pc.ign.com/articles/115/1158817p1.html http://kotaku.com/5787444/get-an-amazing-cockpit-view-of-gorgeous-mech-shooter-hawken http://www.pcgamer.com/2011/03/31/mech-lust-continues…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציר: סדרת red faction יצאה לעולם בהכרזה שאפשר להרוס כל דבר במשחק, מבנים, קירות, רכבים, הכול אפשר לפוצץ, לרסס, לחורר ולדרוס. עכשיו מגיע אלינו המשחק השלישי בסדרה שמספר לנו על מה שקרה אחרי שהצלחנו לשחרר את מאדים ולהפוך אותו לביתנו. בשלב מסויים בני האדם נאלצו לסגת למעמקי האדמה, שם יעמוד מולם אוייב חדש ומסוכן, התושבים המקוריים של מאדים. במהלך המשחק אתם תגלו עוד דרכים ויכולות שיעזרו לכם לזרוע הרס ברחבי מאדים, אבל אתם גם תוכלו לבנות מחדש את מה שנהרס, אתם תוכלו להקים גשרים שנפלו, רכבים שנהרסו ואפילו נשקים. דרישות מערכת: Best configuration: (DX9 • System: Windows XP or Vista • CPU: any quad-core processors (Intel Core i5 or AMD Phenom II X4) or 3.0 + Dual Core CPU …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
EA Confirms Respawn Entertainment Game Is Sci-Fi Shooter
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 19 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אז מה נראה, חבר’ה? אנחנו מתרגשים מאוד לקראת תערוכת E3 ומצפים בכיליון עיניים לראות מה מצפה לנו השנה. בינתיים חנות ה-PSN חזרה והיה לנו המון מה להשלים, אז צפו למכת סקירת דמואים רצינית בפרק הנוכחי (אינפאמוס 2, רד פאקשן, סטאר ריידרס, איט ת’ם, ולגו פיראטים החמוד!) מעבר לכך סקרנו בקצרה גם את פורטל 2 (ומבטיחים שסיימנו עם זה לפחות עד השלישי) מורטל קומבט ו-Dead Nation. יש לנו כמה חדשות חמות (COD עלית, בטא של אנצ’ארטד, קאטוומן בבטמן, ALIENS חדש, וויטצ’ר 2 לאקסבוקס, קארמגדון כמשחק הורדה ועידכוני NGP). חלקן אמנם מתייחסות ל-E3 אבל ל…
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שעם מפרט שכולל core i3 sapphire hd5850 xtreme 4 gb ram ג'י טי איי 4 ירוץ עם תקיעות? כי הבנתי שהמפרט שיש לי אמור להריץ משחקים כאלה על הכי גבוה
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
UBISOFT ברצף של משחקים חדשים. GEARBOX הכריזו על משחק חדש בסידרה ומשנים כיוון. המשחק החדש יהיה פחות רציני ובעל חוש הומור שדומה לשמחקים האחרים של GEARBOX. המשחק יהיה דומה מאוד לסרט Inglourious Basterds, המפתחים ב GEARBOX כניראה ראו את הסרט ואהבו חלק מהרעיונות. המשחק יכלול 4 דמויות מה שמרמז על 4 PLAYERS CO-OP למרות שלא היה אישור לזה. הטריילר מ E3, לא INGAME אבל בכל זאת יפה:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
UBISOFT הכריזו על משחק שלישי בסדרה והראו GAMEPLAY. המשחק חוזר למראה הטרופי שראינו במשחק הראשון ומפותח על ידי UBISOFT MONTREAL. יעלו לפה גיימפלאי ברגע שזה יגיע ל YOUTUBE לדעתי ניראה הרבה יותר טוב מהשני והרבה יותר קרוב לראשון. המשחק יצא ב 2012. E3 2011: Debut Gameplay (Stream) - Far Cry 3
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
EA מעלה הילוך עם המשחק החדש בסדרת המרוצים, בפעם הראשונה אשחקן יזכה ליראות את הנהג והמשחק יכלול גם קטעי משחק מחוץ לרכב. מהיום השוטרים ירדפו אחרי השחקן גם ברכב וגם ברגל. גם בגרפיקה EA דוחפת קדימה כשבפעם הראשונה המנוע של DICE יגיע גם לפתחת אחרת של EA, ב E3 (לפני כמה דקות) המפתחת BLACK BOX הודיעה שהמשחק ישתמש במנוע המדהים של BF3 ובמערכת AUTOLOG משודרגת שפותחה בשיתוף עם DICE. GAMEPLAY בקרוב, זה משודר כרגע אז אולי עוד שעה עד שיעלו הכל. בכל מקרה ניראה מדהים
-
- 127 תגובות
- 18.7k צפיות
-
-
החנות שלרוב בכל מקרה הזולה במיותר בישראל כתבה שבקרוב היא תוריד את המחיר עוד יותר ותתחיל למכור קודים להורדה משרותים כמו STEAM ו ORIGIN (התוכנה החדשה של EA). מהניסיון שלי ומשתמשים נוספים מהפורום מדובר בחנות מאוד אמינה שזכתה לשם מאוד טוב בזכות הפעילות שלה בשנים האחרונות. זה הצעד התרחבות השני שלהם אחרי הפתיחה של סניף איסוף נוסף בתל אביב (עד לאחרונה היה רק במודיעין). מדובר גם במהלך דיי רציני, בדרך כלל חנויות ה CD KEY מגיעות מגופים לא ידועים ובעלי אמינות נמוכה, פה זה חברה שידועה בשוק המקומי ועם עבר דיי טוב, יהיה נחמד ליראות איך המהלך הזה ישפיע ואיך הם יתנהלו בשוק הזה. ההודעה מהפייסבוק:
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, שבוע שעבר התקנתי את פיפא 11, המשחק מתחיל במהירות סבירה, ולאחר כמה דקות נהיה איטי בטירוף עם עצירות לפעמים. מפרט מחשב: Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit Processor: Intel® Core2 CPU E6300 @ 1.86GHz Memory: 2048MB RAM Display Devices --------------- Card name: NVIDIA GeForce 7600 GT לדעתי, המפרט אמור להספיק, אבל בכל זאת עובד איטי, יש למישהו רעיון???
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, לפני שקרס לי ה HD, שיחקתי במשחקי רשת בפינגים סבירים. אחרי שקניתי חדש והתקנתי הכל שוב, הפינגים עלו בצורה דרמטית שלא מאפשרת לשחק ברשת. לכן אני מניח שזה עניין של הגדרות - איך מורידים את הפינגים ? ד"א ב HD הקודם השתמשתי ב XP, בנוכחי אני משתמש ב WIN 7. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 18 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע אחוקים? אתם מריחים את זה? כן, עוד שבוע נשרף והנה יום חמישי בא עלינו לטובה ואיתו פרק חדש של הפאנבויז. אנחנו רוצים למסור מזל טוב לזוכים המאושרים בתחרות הלייקים בדף הפייסבוק שלנו בחסות “צעצועי שגיב”. מאזינים זכו פה במשחק לPS3, חולצות פוסטרים ושלל פינוקים, לפרטים נוספים אתם מוזמנים להאזין לפרק. אפרופו פרק, השבוע אנחנו סוקרים (וקוטלים) את BRINK , מדברים על קו אופ של פורטל 2 וקילזון 3, ממליצים על משחק טריוויה מיוחד לאייפון ולמחשב, שלל חדשות (PS4, אקסבוקס לייב, NGP, פסקול לפורטל 2 בחינם, משחקי וידאו=עבודת פרך ועוד…) …
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
רכשתי את המשחק במבצע של סטים לפני כחודשיים יחד עם כל ההרחבות שלו, דבר ראשון, מה ההרחבות נותנות? לא מצאתי מה זה בכלל.. לגבי המולטיפלייר - אני משחק בסינגל כמו מטומטם כי כל פעם שאני נכנס לשרת, אחרי 2 דקות הפאנקבסאטר העיף אותי וכתוב שיש לי איזה דריבר או תוכנה שלא בסדר.. ניסיתי להסיר את הפאנקבאסטר ולהתקין מחדש ולעדכן ומה לא.. אותו דבר אצל חבר שרכש את המשחק. לשנינו יש כרטיסי מסך של AMD, אצלי 6950 (שאר מפרט בחתימה) ושלו 4870 אבל לא חושב שזה קשור. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קיבלתי באן מיוט בשרת שלכם , אני לא יכול לכתוב כלום בצ'אט... אם אפשר להוריד את זה אשמח למה יש הרבה דברים שצריך לכתוב לפעמים ואני לא יכול להגיב.. טנקס
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי קניתי פיפא אורגינל 2011 ואני רוצה לעשות ריסט ל STATS שלי באונלין להתחיל מחדש כביוכל ואין אפשרות במשחק לעשות ריסט הוא מבקש לפתוח חשבון חדש של EA רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות ריסט ואם כן אז איך עושים?!
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
התחלתי אתמול ונראה משחק ממש יפה קצת god of war קצת קסמים קצת RPG אני אוהב את הז'אנר והמשחק ממש כיף עם בקר xbox
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
http://hwzone.co.il/news/135228 חשוב לי להדגיש שאין לי שום רקע במשחקי מחשב. שום דבר בכלל. שאלתי היא: האם אפשר לעשות את זה גם? לא להעביד אנשים אחרים, אלא לקחת כמה חבר'ה, לשחק הרבה, ולהרוויח כסף. זה אפשרי? איך זה עובד? (לפי החישוב שלי, 75$ לשעה זה הרבה כסף...)
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום חברים,אני מנסה להעלות את המשחק הישן cod1 והוא נותן לי שגיאה: Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site עכשיו,הדרייבר שלי מעודן נכון להיום (אחרי שהסרתי את הגרסאות הקודמות של הדרייבר - שגם בהם נוצרה השגיאה הזאת) התקנתי תוכנה שנקראית 'GLDirect' שגם היא לא פתרה את הבעיה. יש לציין שאת כל סדרת cod שיחקתי ללא בעיות והמחשב הריץ אותם בקלות וביעילות על הגדרות גבוהות. כרטיס המסך שלי הוא ati randon hd 5670 ומערכת הפעלה xp sp3. תודה גדולה לעוזרים. הנה היומן המלא של השגיאה: COD 1.3 build win-x86 Mar 2 2004 ----- FS_Startup ----- Current language: english Current search path: C:\Program Files…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 17 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה למעלה, כלבות? וואו וואו איזה פרק גדוש יש לנו בשבילכם השבוע, מה זה גדוש? מפוצץ! מה זה מפוצץ? אפילו אפשר להגיד “עמוס לעייפה אחושילינג!” בדיוק בגלל זה החלטנו לעשות אותו נא, כלומר לא ערוך, יענו – בלתי נימול! יש לנו משחקים ששיחקנו השבוע (רוקבנד, מאס אפקט 2, בורדרלנדס, סינגולאריטי ועוד…) המלצות על משחקים לאייפון (iKungFu, Skateboard, DonutGame) ים של חדשות חמות (אקסבוקס, פלייסטיישן, PSP, GeOW 3, MW3 ועוד..) ואוקיאנוס של שאלות מאזינים. תחרות הלייקים שלנו בפייסבוק נכנסת לשבוע השני, הכנסו לדף ה…
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
הגעתי ל 69% והכל נעול , המכונית שלי משופרת עד הסוף , אני על 10 רייטינג (הכי גבוהה) עשיתי יותר מ10 מרוצי רחוב ועדין לא נפתח משהו... יש גם חלקים למשחק למי שלא שם לב , (יענו STAGE וזה מופיע שלוחצים על T ואז על החץ ימינה) ואצלי זה לא נמצא ... (יענו סיימתי את החלק) מה אני עושה עכשיו ? *אמרו לי שצריך לקנות HUMMER ויפתחו לי עוד מרוצים... אבל אני לא רוצה לקנות סתם וזה יתפוס מקום ועוד משהו... יש למישהו מדריך לגבי כיוונוני האוטו במוסך הכחול ? מה הכי טוב ואיך לעשות להגיע לביצועים מקסיימלים P: ?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-