משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו הצליח להפעיל את המשחק על הויסטה? אני מקבל שגיאה מספ' 1275. חיפשתי ברשת ולא מצאתי פיתרון.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצא לאור כבר? כתוב שבבריטניה..השאלה אם הגיע לארץ? http://www.tm-united.com/index_en.php מה זה, רק אני מתלהב מהמשחק הזה? אגב איזה ג'ויסטיק מומלץ למשחק כזה?
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מחפש אותו ולא מוצא.. אין אותו בארקדיה ולא בפריק. אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איך אני יכול לקנות אותו בארץ.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
Hello everyone, I made trades for a long time and never fell for scam. Yesterday, a friend of mine was in my house and made a trade from my steam with someone scam him and took all the skins and knives on my inventory total of 423$. I hate to ask this because I know it's rude and wrong but it's my only hope to get somthing back. I'm going to be happy if you guys give me a small donation, something you dont need or even if you have a surplus of skins. You can write inappropriate comments and that's fine, I understand that, but it's my only hope to start somehow even if i'm humiliating myself. Thank you guys for reading this text, have a great day. My trade link: ht…
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/strategy/blackwhite2/index.html אני אישית די מאוכזב מהכיוון שהם הולכים אליו - עושה רושם שזה הולך להיות עוד משחק אסטרטגיה. אבל נאמרו מספיק דברים טובים על פיטר מולינו, והוא הודה ברוב הטעויות שלו מהמשחק הקודם והבטיח שהוא באמת מקשיב לכל התגובות שהוא קיבל עליו, כך שאני בטוח שהמשחק יהיה טוב. עכשיו רק צריך לחכות שיהיה Release Date, כדי שאני אוכל להודיע לבוס שלי על חופש שאני רוצה לקחת ;D
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כמובן מיובידייס http://www.gamershell.com/news_51600.html
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא טריינר שעובד לרולר קוסטר טייקון 2? מצאתי כמה טרינרים, אבל אף אחד מהם לא עובד, ואת המשחק הזה אי-אפשר לשחק בלי. TOO HARD!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה שאלות מישהו משחק בזה ? ולאחר שהבסתי את אופטימוס ואת מגטרון זה מראה לי שסיימתי רק 64 אחוז מהמישחק אבל אין עוד מה לעשות איך מסיימים את המישחק באמת ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביקורת נוספת מהאתר המצויין: http://belphegor.uzidesign.com/?p=52 נראה משחק גרוע, מישהו משחק?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
By rroonnii30 at 2012-08-26 מפתחים:Mercenary Technologies מוציא לאור:Activision תאריך יציאה:24 Aug 2012 ז'אנר: פעולה ,גוף שלישי. המשך ל-War for Cybertron שמגולל את המשך עלילות מלחמת הרובוטריקים בשרקניקים על עולם הבית שלהם, בעוד המלחמה מתקרבת לנקודת האל חזור שאילצה את הגזע הרובוטי לחפש בית אחר ביקום - כדור הארץ. דירשות מערכת: OS: Windows® XP/Vista/7 Processor: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz or AMD Phenom X3 8750 Memory: 2 GB system RAM Hard Disk Space: 8.4 GB Free Space Video Card: GeForce 8800 GT series with 512 MB RAM or ATI Radeon HD 4850 with 512 MB RAM DirectX®: DirectX 9.0c or DirectX 10 Sound: DirectX compatible Sound card $ ממליץ למי שמחפש ק…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המממפ...הרגע שמתי לב שהמשחק הזה יוצא גם לPC. זה נשמע קצת חשוד כי אני די בטוח שבדקתי בעבר הלא רחוק וקיבלתי רושם שהוא יהיה רק לקונסולות. מה דעתכם-רענון סטייל "ארקהאם" למותג שלא עובד כראוי למשחקים עד היום(ויש שיגידו גם לא עובד כראוי לקולנוע... ;D) או עוד משחק מותג דלוח ומחופף? ומישהו בכלל מודע לזה שהוא יוצא גם לPC?(רק שלא יצא פורט גרוע...)
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לא יודע אם אתם מכירים,אבל המשחק נקרא Transformice וזה משחק ממש ממכר אבל חמוד ואני מאוד ממליץ עליו... מי שיש לו משתמש שירשום פה ואוסיף לחברים שלי בדיון הזה אני שואל אם מישהו מכיר דרך להשיג תותים(כמו כסף אמיתי שלנו במשחק) או גבינות(הכסף של המשחק)בחינם? אשמח לתגובות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
??? ??? ??? אני רוצה לדעת עם זה אותו משחק ( לפי שמועה מחברים )! :
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המשחק שהתחיל כמשחק דפדפן והפך לאחד מהמשחקים המצליחים ביותר ב XBOX LIVE חוזר הבייתה למחשב האישי. החודש Trials Evolution צפוי לצאת למחשב בגירסה מיוחד. Trials Evolution יצא שנה שעברה ל XBOX LIVE והיה הצלחה גדולה (ממוצע של 90 ב Metacritic ומכר מאוד יופה), RedLynx עשו עבודה מדהימה והוסיפו יוצר שלבים, אדגרים חדשים (חלקם אפילו לא על אופנוע) והוציאו את המשחק מהמוסך בו הוא היה עד היום לעולם הפתוח. המשחק האחרון בסדרה שיצא למחשב היה Trials 2 שיצא ב 2008, מאז RedLynx היו תחת חוזה עם MS ויכלו להוציא את המשחק רק ל XBOX 360. לפני כשנתיים המפתחת נקנתה על ידי UBISOFT ונחמד לראות שזו בחרה סוף סוף להחזיר את TRIALS הביתה Trials Evolution: Gold Edition מפותח על ידי Ubisoft Shanghai תחת פי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I was wondering if anyone here owns a copy of Tribes1 or Tribes2, as most of you probably dont know both games have a small yet alive community in israel that can use any extra player in order to get an active server and run a more or less active community with games matches clans and such. If any of you owns either of the games and will want to participate in such a community please post here or private message me, currently there isnt a server for either of the games in israel due to lack of players, which is casued mostly because neither of them was properly sold or published in israel. The more active players we can get will surely contribute to the effort of gettin…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כש Hi-Rez Studios הודיעו שהם יחיו את סדרת TRIBES כמשחק F2P הרבה מחובבי המשחקים הקודמים בסדרה חששו שיהיה מדובר בעוד משחק חינמי שלא שווה בדיקה, הם טעו. Hi-Rez עשו עבודה מדהימה ובחודשים האחרונים עבדו בצורה קשה והוציאו עדכונים רבים לקראת יציאת המשחק המלא (עד לא מזמן היה ב BETA). המפתחים עשו עבודה מדהימה בהקשבה לשחקנים ב BETA וסדרו את רוב הבעיות במשחק וזה מורגש, המשחק עובד בצורה מצויינת, המשחקיות מעולה, המפות מצויינות וגדולות והגרפיקה גם היא דיי מרשימה (יחסית למשחק חינמי). עוד דבר שמאוד מורגש זה העמידות של קוד הרשת בפינגים גבוהים יחסית, בזמן שרוב משחקי ה FPS היום מתחילים לעשות בעיות ב 80MS ובקושי שחיקים ב 100-120MS ב TRIBES לא תרגישו בעיות קשות בחיבור. מאז שהתחלתי לשחק ב BETA…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
Tribes: Ascend זהו שמו של הכותר החדש בסידרה. לפני עשור בערך זה היה אחד ממשחקי האונליין הפופולרים בעולם. עכשיו מסתמן לו קאמבק רציני והאמת שהגיע הזמן הפיתוח הוא של חברת Hi-Rez והוא מפותח על מנוע אנריל3
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ז'אנר: Platformer פיתוח: Frozenbyte הפצה: SouthPeak Games (למחשב), כרגע זמין רק דרך STEAM. תאריך יציאה: 02.07.2009 פלטפורמות: PC, XBOX360, PS3 מצבי משחק: Single Player ו co-op (על אותו מחשב בלבד על ידי שימוש ב GAMEPADS). אתר: http://trine-thegame.com על המשחק: Trine הוא משחק שבו השחקן יכול ליצור אובייקטים מבוססי פיסיקה ולהשתמש בהם, על מנת לעבור פאזלים מאתגרים ולהרוג אויבים מסוכנים. הסיפור מסופר בעולם של טירות גדולות ומכונות מוזרות שבו שלושת הגיבורים, גנבת, קוסם ולוחם, בקושרים אחד אל השני בדרך פלא, על ידי מכשיר בשם TRINE, במטרה להציל את הממלכה מן הרוע. ה- GAMEPLAY מבוסס על שימוש אינטראקטיבי בפיסיקה, היכולות השונות של כל דמות מסייעות לשחקן להלחם בצבא ה- un-dead ולה…
-
- 32 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי לקנות את המשחק Trine בזמן האחרון, ורציתי לשאול קודם איך הוא אם יש למישהו נסיון עם זה. מה הפואנטה וכו'.... הוא ניראה ממש ממש מגניב. שווה 22 וחצי דולר?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נראה מסריח יש לי כרטיס מספיק טוב כדי להפעיל אותו GFORCE 2 MX 400 64 MB ויש TRIPLE BUFFER שהורס את כל איכות התמונה עזרו לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Uploaded with ImageShack.us אתר המשחק http://www.disney.co.uk/tron/tron-evolution.jsp#/games/evolution תיאור באנגלית Transport into a high-tech and action-packed world of Tron in the prequel to the thrilling 2010 film. Explore vast cities and fight high-tech enemies as you try to save a world on the brink of totalitarian domination. Gamers explore Tron's cities using the free running phenomenon Parkour, navigate among unique rebel factions, and fight an epic battle against a dictator's seemingly unstoppable army. דרישות מערכת TRON: Evolution Minimum System Requirements: * Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 Processor * nVidia G…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחחחח איזו נוסטלגיה! אח, טרופיקו חוזר! סדרת המשחקים החביבה והמצחיקה שילבה בין בניה וניהול של עיר בנוסח SimCity (או, יותר נכון, Settlers) לבין רקע קריבי משעשע במיוחד. אנחנו מגלמים את "אל פרזידנטה" המנהיג חובב-הסיגרים הנצחי של רפובליקת בננות באי קריבי, וצריכים לנהל את האי כפי יכולתנו. המשחק הראשון בסדרה יצא ב- 2001 והפך ללהיט מפתיע ומרענן, אבל המשחק השני קילקל את הרושם הטוב מכיוון שהעביר אותנו לאי פיראטים, זרק מהחלון חלק גדול מהמשחקיות המורכבת, ובאופן כללי נחשב לאכזבה יחסית. חובבי טרופיקו הראשון ישמחו לדעת שהמשחק החדש, על פי כל מי שראה אותו עד היום, חוזר למקורות, ורק משדרג את ההתרחשויות עם מנוע גרפי תלת-ממדי. בואו לשתות מוחיטו צונן ולהנות מהבריזה מתחת לעצי הקוקוס שבחופ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-