עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by urib,

מפתחי המשחק Dying Light יצרו בתוך המשחק קיר גרפיטי לזכרו של David Acott, גיימר בן 17 שנפטר מסרטן, הוא אהב במיוחד את המשחק DL. http://www.bbc.co.uk/programmes/p02sw6kh יהי זכרו ברוך.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Lynch,

ממתי גם סינים ועוד ב PS3 משחקים בחוקי ESL ?

3. Started by SweeT_EviL,

WTF זה היה פעם Q4 2006 נדחה לQ1 2007 והיום אני רואה Q3 2007 =\ - אין משהו להגיד על זה זה אומר שעוד סביבות שנה המשחק יצא... (פחות חודשים~) תאמינו לי פשוט הורגים תאנשים, שירשמו מכתחילה Q4 2010 ועם הזמן יורידו

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. כמו שרשום, מחפש חבר'ה לשחק איתם. רצוי שיהיה אפשר לדבר במיקרופון. לא משהו רציני מדי, יותר בשביל הכיף והצחוקים. D: תוסיפו בסטים מי שמעוניין dimdima.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מישהוא יודע איפה אפשר למצוא את ה Trainer לGTA Vice City תודה לעוזר......................................

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן! בצעירותי היו לי מספר משחקים יחד עם הקונסולה ולצערי הייתי צריך למכור אותה על מנת לקנות מחשב חדש. אני מחפש חנות שמוכרת משחקים ישנים באיזור המרכז אם יש לכם המלצות אשמח מאד!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by slip,

איך שהבנתי יש בוטים או משהו אבל כמה בוטים שלא הורדתי אף אחד מהם לא הצליח.מישהו יודע עם מה ואיך לעשות SINGLE PLAYER מול המחשב בCOUNTER STRIKE 1.6

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by gil_za,

שלום אנשים, אני ועוד כמה שותפים פותחים בעוד שבועיים-שלושה חנות למשחקי רשת במרכז ראשון, כמובן בכיכובו של המשחק: COUNTER STRIKE , חשבתי אם תהיה דרישה להוסיף גם משחק אסטרטגיה כמו RED ALERT או STARCRAFT . יהיו כמובן מסיבות רשת בימי (לילות) שישי לתוך שבת בבוקר, יכול להיות שנעשה כמה ימים חינם כדי לבדוק את תפקוד הרשת...אני אפרסם פה אם נצטרך "טסטרים" . בינתיים לילה טוב לכולם, גיל.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by r_mindel,

של המשחק Quake 3 Arena מישהו מכיר אתר וארז עם לינק טוב של המשחק??? רועי

10. Started by avivlyaviv,

צריך עזרה למצוא מודים,פאצים שישפרו לי את הגרפיקה בOBLIVION.... שמו פה כל מוד יפה שיש אבל לא להבות ודברים בסגנון... רק שיפור גרפיקה נטו! אני זוכר שהיה משהו שמאפשר להציג את הצמחים גם כשהם נמצאים במרחק גדול (כי זה מראה את הצמחים רק 3 מטר ממך משהו כזה...) למישהו יש קישור להורדה? תביאו עוד דברים כאלה... ובלי תגובות סתומות:"המחשב שלך לא יריץ אתזה" "הגרפיקה של OBLIVION לא מספיקה לך ?"

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Dadude,

גם בדמו וגם במשחק המלא יש לי בעיות בגרפיקה , וכל הזמן מופיעים לי מין משולשים שחורים כאלה שמופיעים ונעלמים לסירוגין על הקרקע ועל ההרים למישהו יש מושג מה זה ? למה זה? ואיך אני פותר את הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. [נא לא לצרף לדיון הראשי - זה שאלה קטנה שמשגעת אותי ולא קשורה למשחק ממש] הוצאתי הרבה כסף (ולא ממש מזמן) קניתי כפול ליבה של AMD 3800 כרטיס Leadtek מומהר 7800GT לקחתי לוח אם מקצועי של DFI lan party (גם יוקרתי) גם 2 ג'יגה זיכרון 2 דיסקים קשיחים (לא חסר לי מקום) זה היה לא ממש מזמן (בסביבות שנה ) והוצאתי על זה כמעט 11,000 שקל (לקחתי גם מארז יפה......) השאלה היא מהההההההההההההההה, עברה רק שנה והמחשב הזה לא מסוגל להריץ משחקים בצורה חלקה????? ה COD רץ ממש גרוע!!!! אני מרגיש כאילו Nvidia רימו אותי עם ה 2600 שקל שהוצאתי על הכרטיס שלהם, או שאולי יש לי איזה בעיה אחרת, כי זה לא נראה לי הגיוני

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by David :o,

5V5 ODC 3# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ניב1,

נסיתי להתקין את הדרייברים שלי מחדש כי היה נראה לי שהם עושים קצת בעיות בהתחלה התקנתי אותם מדיסק אבל זה לא היה התקנה מעודכנת מספיק אז הורדתי את הקובץ התקנה מהאינטרנט. עכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הגרפיקה כל משחק שאני מנסה להפעיל ועובד על תלת מימד או דו זה לא משנה אז או שאני רואה תמונה קופצת כזאת או שהוא יוצא לי מהמשחק ומופיעה לי הודעת שגיאה על ddhelp ו nvdd32.dll . אני כמעט בטוח שיש בעיה בdirectx בל אין לי מושג מה לעשות, ניסתי להתקין אותו מחדש ואין לי אפילו בקשה להפעיל את המחשב מחדש. דרך אגב יש לי כרטיס מסך של nvidia tnt2 . אני מקווה שתצליחו לעזור לי כי זה דחוף :-[

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אצלי הוא לא עובד משהו...יש לי geforce 4 ti 4200 128mb, 512MB DDR 333, מעבד AMD 1800+.. המשחק יורד מתחת ל30 פריימים גם ב 1280X1024, למרות שהוא לא משחק חדש ולא כל כך כבד. וגם ראיתי אצל חבר שלי בזמנו עם הgeforce 2mx 400 שלו הריץ על 1024X768 על HIGH כמעט כמוני :-X איך אצלכם עובד למי שיש?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by GRiM,

התקנתי את המשחק כמו שצריך, הפעלתי אותו וניסיתי את הרזולוציות 640x480 ו-1024x768. במסכי התפריטים הכל נראה בסדר גמור, אבל כשאני מתחיל לשחק (הסרטון הראשון גם נראה בסדר כמור) אני לא רואה כלום על המסך - הכל פשוט אפור, חוץ ממצב הבריאות למעלה, מצב ה-"Crazy" וסימני המכות כשאני מכסח מישהו. אשמח אם תעזרו לי לפתור בעיה זו, תודה. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שזה היה אחד המשחקים הכי יפים ששיחקתי באמת העביר לי את הזמן אבל קצת אני מקווה שיהיה המשך או משו ממליץ בחום לכולם!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Deus Ex: Mankind Divided הוא פרק מרכזי רביעי בסדרת הסייברפאנק המהוללת, שמפותח למחשב ולקונסולות ה-HD. צפו בטריילר הראשון בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%93%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%94%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-deus-ex-%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי עניין קצת מוזר שאני משחק מולטי. המון פעמים אני שם לב שיש לי דיליי של לפחות חצי שניה בין מה שאני רואה לבין מה שהשחקנים רואים. קורה לי ה-מ-ו-ן פעמים שאני רץ במפה ואני רואה מישהו מולי (די קרוב) וישר אני מרים את הרובה ויורה, אבל איך שאני משחרר כדור אחד הוא כבר הורג אותי. אני לא מתבכיין או משהו אבל שאני רואה את הKILLCAM אני רואה שאצלו הוא ראה אותי כמה רגעים לפני ופשוט ירה עלי בגוף (אפילו לא הדשוט). יש פעמים שזה ממש כבר מגוכך. אני זוכר פעם אחת מישהו רדף אחרי אז נכנסתי מאוחרי פינה וישר התכופפתי מאחורי חבית שהיתה שם כדי לתפוס אותו שהוא יוצא מהפינה. איך שראיתי אותו (חיכיתי לו אז הרובה שלי כבר היה מורם) ישר התחלתי לירות אבל הוא הרג אותי מהר. ובKILLCAM אני רואה שהו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. חשבון הטוויטר הרשמי של שירות הסליקה הבינלאומי PayPal מאשר כי מבצע הקיץ המסורתי (והמאסיבי, אנחנו מקווים) של חנות פלטפורמת ה-Steam יחל בסוף השבוע הקרוב - החל מיום שישי ה-24 ביוני 2016. אילו משחקים נמצאים בראש סדר העדיפויות שלכם לעונת המבצעים הקרובה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Gotze,

חבל שיש הרבה מאוד צבעים אבל לא נורא בכללי נחמד

22. Started by Fenomeno,

anyone?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בטל הרשמה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by פריק,

**לינק צונזר**

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by zach,

הבעיה שלי שאני מתקין והכל בסדר אבל אחרי שאני מתקין אז אני מפעיל את המשחק והמשחק לא עולה אני רואה רק את מסך הפתיחה וזהו זה לא עולה לי כתוב לי שתריך להוציא ולהכניס את הדיסק מחדש אני עושה את זה וזה גם לא עוזר

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים