עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by e.s,

אני צריך המלצה על משחק לא משנה איזה סוג !!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by avivlyaviv,

צריך עזרה למצוא מודים,פאצים שישפרו לי את הגרפיקה בOBLIVION.... שמו פה כל מוד יפה שיש אבל לא להבות ודברים בסגנון... רק שיפור גרפיקה נטו! אני זוכר שהיה משהו שמאפשר להציג את הצמחים גם כשהם נמצאים במרחק גדול (כי זה מראה את הצמחים רק 3 מטר ממך משהו כזה...) למישהו יש קישור להורדה? תביאו עוד דברים כאלה... ובלי תגובות סתומות:"המחשב שלך לא יריץ אתזה" "הגרפיקה של OBLIVION לא מספיקה לך ?"

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. לדעתי זה פשוט נראה כאילו המשחק עובד על dx9 ,משהו ציורי מידי, הגרפיקה של assassin's creed 3 הרבה הרבה יותר יפה ומדהימה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. גם בדמו של BF2 וגם בFEAR לא מצאתי אופציה ל 1280X1024, רק על 960. מה ניהיה? איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by naki,

קיבלתי המלצה עליו כי אהבתי את דיאבלו, וממש אוהב את גיבורי מארוול.. אבל המשחק הזה ממש מסובך! לא מבין איך הדברים עובדים שם.. ניסיתי להעלות תמונה, כנראה שקשה לצלם ממשחק עצמו.. בכל מקרה שאלתי היא: 1) איך משדרגים את המוכרים, מעלים את הרמה שלהם? 2)ממש בתחילת המשחק קיבלתי איזה אייקון עגול של שילד, הבנתי שזה 400 נקודות, מהסוג הכחול שאפשר לקנות גיבורים... אני לא מצליח להמיר את זה לנקודות בפועל.. איך עושים את זה? 3) כשהגעתי למגדל של שילד, ראיתי שיש תיבה שאפשר להשתמש בה (stash) ויש עוד תיבה של הצוות שלך, לא הבנתי מזה בדיוק. אני ממש בהתחלה.. דברים נהיים ברורים יותר בהמשך? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. בטל הרשמה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by urib,

מפתחי המשחק Dying Light יצרו בתוך המשחק קיר גרפיטי לזכרו של David Acott, גיימר בן 17 שנפטר מסרטן, הוא אהב במיוחד את המשחק DL. http://www.bbc.co.uk/programmes/p02sw6kh יהי זכרו ברוך.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Gotze,

חבל שיש הרבה מאוד צבעים אבל לא נורא בכללי נחמד

9. Started by RAPIDFIRE,

מישהו יודע פרטים על S.T.A.L.K.E.R:Call Of Pripyat שווה ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Fenomeno,

anyone?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by kokimoki,

שלום , רכשתי הגה+ דוושת של חברת LOGITECH בבדיקה בלוח הבקרה הבקר של ההגה והדוושות עובד והכל בסדר , אם אני נכנס לכל משחק מכוניות לדוגמא NEED FOR SPEED ההגה עובד ומזיז את הרכב אבל הדוושות אף פעם לא מגיבות . מה בדיוק צריך לעשות כדי שההגה וגם הדוושות יעבדו כמו שצריך מישהו יודע במקרה ? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Red Siskin,

Reach max-performance while gaming by re-arranging computer resources and terminating unnecessary system and non-windows services. Real-time detection of CPU, disk space, and memory usage to optimize your PC for gaming performance. EZ Game Booster provides disk defragmentation as optimizes it by intelligently streamlining your files based on using frequency. Over 50 helpful tweaks for your network, cores unparked, system speed, and system stability. Most gamers gain 10-30% performance increase in all games or programs. System Requirements: Microsoft Windows 10, 8/8.1, 7 with Service Pack 1, XP with Service Pack 3, Vista with Service Pack 2 (…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. http://game-oldies.com/ רק עכשיו גיליתי אתר שכולל המון משחקי קונסולות ישנות שניתן לשחק בהם online. כרגע זה האתר הכי טוב שמצאתי למשחקי קונסולות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Gnome,

הנה התנונים של המחשב שלי אז תגידו לי אם זה מספיק למשחק NEVERWINTER NIGHTS: windows xp ge-force 2 mx/mx400 32 MB זכירון של 128 MB 866 MHZ ו DIRECT X 8.1

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

קרה לי כבר פעמיים, כשכאשר עברתי במהלך המשחק בין קבוצת ה CT לקבוצת ה T, בטבלת רכישת הנשק והציוד הופיעו לי הנשקים שיש לקבוצה השניה כגון : M16, Defuse Kit, Advanced Sniping Rifles ועוד... לא רק שאני לא יכול לרכוש את הקלצ'ניקוב ואת שאר הנשקים והציוד, אני גם לא יכול לרכוש את הנשקים שמופיעים לי בטבלה. אני חייב לסגור ולהפעיל מחדש את המשחק. קרה לכם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Lynch,

הגמר של טורניר הארצות, בין רוסיה לגרמניה יוצא לדרך צפייה מהנה ! http://de.esl.tv/channel/kazam/

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום! האם מישהו במקרה יודע כיצד אפשר להגדיר את המשחק למסך מלא, לבעלי מסך רחב? כי בהגדרות זה לא משנה את התמונה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכם, לא נשאר לי המון זמן לפני המטרה הבאה, אז צריך למהר. קוראים לי מתי, ואני עוסק ב"עבודה מלוכלכת". אתם יודעים, מסוג העבודה שאם אני אספר לכם עליה אני אצטרך לסדר לכם פגישה עם היוצר של Postal. בתחתית של בריכה. עם כרישים אוכלי אדם. וטבעת אש מסב.. בקיצור - הבנתם את הנקודה. אני פונה אליכם בגלל שאחרי סכסוך עם הסוכנות, החלטתי ללכת בדרך משלי (שימצאו מישהו אחר שיבצע עבודה מלוכלכת עבור שעות משחק ב-WoW). אני בעצם מציע את העזרה שלי לאדם הפשוט, שלא יכול להתמודד לבד אל מול הקשיים של המשחקים הנוראים האלו, שרק רוצים לראות את העולם עולה באש. אז ככה, אם יש לכם "בעיה" שדורשת "טיפול", אתם יכולים לשלוח לי הודעה סודית דרך הפרוטוקול המוצפן. אני קורא לו "דואר אינטרנטי" אבל אני חושב …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מכיוון שאני מאמין שרבים מכם ישאלו (שוב, ושוב) ברצוני לעדכן אותכם בבעיה נפוצה ב SimCity4. אם ברשותכם כרטיס מסך המבוסס על שבב ה geforce של nVidia אך מיוצר על ידי חברות חיצוניות כמו ASUS לדוגמה, והנכם משתמשים בדרייברים של אותה חברה יש סיכוי כי תתכן בעיה במשחק. על מנת לתקן את הבעיה התקינו את ה Refrence Drivers מהאתר הרישמי של nVidia

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מוכר את החשבון שלי **צונזר** תתקשרו לפרטים נוספים ** אני לא מצליח לפתוח הודעת מכירה בלוח יד שנייה אז אני פותח פה יפתח

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eladbu,

על איזה משחק מירוץ מכוניות סטייל ניד פור ספיד אנדר ג אתם ממליצים!למחשב האישי! אני יודע שמוסט וונטד יוצא עוד שבוע אבל בא לי לנסות משהו אחר! רוב המחשקים שנפלו לידי היו בלשון המעטה מאכזבים מאוד!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. http://www.warrock.net שיחקתי במשחק במחשב הישן, לא עבד משהו עקב FPS ממש נמוך. עכשיו אני מוריד אותו שוב, על המחשב החדש, מקווה לראות שיפור רציני ובעיקר הנאה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Infection,

אהלן חברים אני מחפש משחק ישן ששכחתי את השם שלו ואני מקווה שמישהו יעזור לי פה אני זוכר שבמשחק היו 4 דמויות גבר גדול, אישה, גבר גמד עם משקפיים ועוד גבר רגיל ועוד משהו שאני זוכר שבמשחק יש משהו שקשור לשעונים D: מקווה שמישהו מכיר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by pazer005,

איזה כרטיס מסך יצליח להריץ את UT2007 כמו שצריך בהגדרות הכי גבוהות? עכשיו ברור שכרטיס של 7000 שקל יעשה את זה אבל השאלה היא איזה יעשה את זה בהכי פחות כסף?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by m_k,

??? ??? ??? אני רוצה לדעת עם זה אותו משחק ( לפי שמועה מחברים )! :

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.