משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
כן, עוד משחק מכוניות מציאותי והפעם מבית SimBin. הורדתי את הדמו, בו יש 2 מכוניות (Seat Leon ו- BMW 320i) ומסלול אחד (Brands Hatch, UK). אני חייב לציין שהוא מאוד מזכיר את GTR2 (אותו מנוע?), רק יותר כיפי ועם גראפיקה קצת טובה יותר (לדעתי) - נהנתי מאוד בהגדרות Novice, יותר מזה עדיין לא ניסיתי. את הדמו ניתן להוריד מכאן או מכאן, שניהם מהירים. http://www.race-game.org - אתר הבית של המשחק. http://www.youtube.com/watch?v=RJbmI-cd3p4 - סרטון.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת שיחקתי ב D2/1, ב TITAN QUEST ובא לי לחזור למשחק כזה כיפי. נמאס לי לחזור לדיאבלו 2 חח. מה אפשר להמליץ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! האם מישהו במקרה יודע כיצד אפשר להגדיר את המשחק למסך מלא, לבעלי מסך רחב? כי בהגדרות זה לא משנה את התמונה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Umbra הוא משחק חדש שמשלב את היכולות הגראפיות המרשימות של מנוע ה-CryEngine עם עולם ה-HackN\'Slash המוכר והממכר של דיאבלו ודומיו, והוא בדרך אליכם תודות לקמפיין קיקסטארטר מוצלח לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%93%d7%99%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%91%d7%a0%d7%99%d7%97%d7%95%d7%97-crysis/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
By rroonnii30 at 2012-08-26 מפתחים:Mercenary Technologies מוציא לאור:Activision תאריך יציאה:24 Aug 2012 ז'אנר: פעולה ,גוף שלישי. המשך ל-War for Cybertron שמגולל את המשך עלילות מלחמת הרובוטריקים בשרקניקים על עולם הבית שלהם, בעוד המלחמה מתקרבת לנקודת האל חזור שאילצה את הגזע הרובוטי לחפש בית אחר ביקום - כדור הארץ. דירשות מערכת: OS: Windows® XP/Vista/7 Processor: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz or AMD Phenom X3 8750 Memory: 2 GB system RAM Hard Disk Space: 8.4 GB Free Space Video Card: GeForce 8800 GT series with 512 MB RAM or ATI Radeon HD 4850 with 512 MB RAM DirectX®: DirectX 9.0c or DirectX 10 Sound: DirectX compatible Sound card $ ממליץ למי שמחפש ק…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו רק שמתי לב שאולי אני לא בקטגוריה הנכונה (עריכה) - בעיקרון אני רוצה לקנות משחק. מצטער אם טעיתי בפורום. אני מעוניין לבצע קנייה ראשונית מהאתר ShopTo (ובכלל מחו"ל). בגלל שזו קנייה ראשונית וקראתי באינטרנט על דבר כזה שניקרא VISA נטען שקונים מהדואר. השאלה שלי האם זה אפשרי להישתמש בויזה נטען באתר ShopTo ? במיוחד כשזו קנייה ראשונית? כשראיתי את אחד השלבים מצאתי שרשום שמה את הקטע הבא: "Until you complete two orders your billing address will also be used as your delivery address." אם כך, הם לא מתכוונים לכך שהכתובת שבעצם מופיעה על הכרטיס אשראי ב2 ההזמנות הראשונות היא הכתובת שאלייה תועבר החבילה? אם הבנתי נכון VISA נטען הוא אנונימי אז אני משער שלא יופיע שמה הכתובת (אף …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אז תתחשבו בי כמו בנהג חדש [נהג חדש] אני מחפש אתרים אם דמואים או משחקים מלאים רוב האתרים שאני נכנס אליהם ממה שהמחשב נותן רוב הלינקים של הדמואים לא עובדים מי יכול להמליץ על אתר שיש בו את רוב הדמואים של המשחקים החדשים והלינקים עובדים תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מה המצב אחים שלי רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות Ps2 או xbox במחיר של עד 800 ש"ח אפשר חנויות גם מהארץ וגם מחו"ל,אבל עדיפ מהארץ תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הולך חברים, אחרי הרבה עבודה קשה הוצאתי עכשיו משחק חדש לאנדרואיד בשם Hit The Wall המשחק כיפי, מתאגר וקל להבנה. אתם מוכנים לאתגר האולטימטיבי? המטרה שלכם היא לגרום לכדור לקפץ בין הקירות. איך עושים זאת? תגעו במסך פעם אחת כדי לשנות את כיוון הכדור או אל תגעו כלל כאשר הכדור בכיוון הנכון. אני מתאגר אתכם לנסות ולראות כמה רחוק אתם יכולים להצליח! מצורף קישור לסרטון קצר המתאר את המשחק. https://www.facebook.com/almogsx/videos/pcb.2145525928871474/2287985961232467/?type=3&theater&ifg=1 לינק למשחק בגוגל פליי: bit.ly/hit_the_wall_game
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי את המשחק מסטים התקנתי עברתי את שלב הטעינה המסך מתחיל בסרטון עם הבהובי ניידות אך אחרי שתי שניות אני מקבל הודעה SOCIAL CLUB ERROR 1005 לחצתי אוקיי ואני מועבר לדף עם הוראות של רוקסטאר לבעיה זו אך עשיתי את כולן ושומדבר לא הועיללל...מה עושיםםם שילמתי על החרא הזה 240 שקל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
??? ??? ??? אני רוצה לדעת עם זה אותו משחק ( לפי שמועה מחברים )! :
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע פרטים על S.T.A.L.K.E.R:Call Of Pripyat שווה ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6239401.html?tag=latestheadlines;title;2 ממש מתנה לתקופת החגים בארה"ב לכל העובדים :-X בגדול מה שהם אומרים זה שהם מבטלים כל מה שלא עוקב אחרי נוסחה קיימת ומצליחה = נמשיך לראות מהם בעיקר Need for Speed 45235 ואת שאר משחקי הספורט שזוכים לשיפור מינורי בכל שנה ושנה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש : amd 2500 xp 500 DDR radeon 9600 pro ניסיתי לשחק UNT4 אבל כל הזמן יש תקיעות, הכוונה היא שכאשר אני לוחץ קדימה הוא ממשיך כמה שניות אחרי שאני מרים את היד. זה התחיל רק כאשר התקדמתי בשלבים וכשיש יותר מ3-4 דמויות על המסך. הורדתי את הגדרות הגרפיקה לנמוכות ביותר. והורדתי גם את הדריבר הכי חדש לכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה ? אין לי בעיות עם משחקים אחרים ... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים בואו תנו כתף, תרתמו למאמץ, בוא נביא את ישראל למקום הראשון, כל מה שצריך זה להקליק על העכבר. אני כבר הגעתי ל 21000 לחיצות http://www.clickclickclick.com/default.asp
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/33227.html EA הכריזו על דמו למשחק זמין ברביעי לאוקטובר. אני אישית מאמין ששום משחק בסדר גודל כזה שסויים תוך שנה לא יכול להיות איכותי יותר מידי, זה פשוט נראה כמו עוד מוצר מדבקה של EA. לא ממש מצפה לרביעי..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני ועוד כמה שותפים פותחים בעוד שבועיים-שלושה חנות למשחקי רשת במרכז ראשון, כמובן בכיכובו של המשחק: COUNTER STRIKE , חשבתי אם תהיה דרישה להוסיף גם משחק אסטרטגיה כמו RED ALERT או STARCRAFT . יהיו כמובן מסיבות רשת בימי (לילות) שישי לתוך שבת בבוקר, יכול להיות שנעשה כמה ימים חינם כדי לבדוק את תפקוד הרשת...אני אפרסם פה אם נצטרך "טסטרים" . בינתיים לילה טוב לכולם, גיל.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו קנה מהחנות הזאת באינטרנט pcgames.co.il אשמח לקבל חוות דעת ואם הם אמינים..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני לא מתכוון לקז'ואליים, אלא למשחקים כמו GTA הראשון ו- POP Sands of time ששוחררו לרשת להורדה חינמית בצורה חוקית ע"י החברות המפתחות/מפיצות. אתם יכולים להביא לי גם משחקים משנות ה-90 וגם משנות האלפיים. אשמח לכמה שיותר תגובות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז עכשיו אחרי שהמשחק כבר לא בבטא (אישית אני משחק מהALPHA), יש שחקנים חדשים שרוצים לשחק פה ושם? תוסיפו2833 # DarkCowMoo
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש למה לחכות: גם השנה הקרובה אמורה להיות עמוסה ביצירות דיגיטליות מתקדמות ומסקרנות במיוחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו בדק את הדמו הזה שמתי אותו על המקס של המישחק והוא רץ על 10 fps זה הגיוני אפילו פאר קריי לא רץ ככה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בגירסת Steam אחרי שאני מפעיל את המשחק דרך Steam, נפתח לי החלון של Uplay. אני לוחץ Play, ואז המסך נהיה שחור והמשחק לא עולה. פתחתי את מנהל המשימות (alt+ctrl+del) והוא רושם שהמשחק לא מגיב. הסרתי את המשחק ומחקתי ידנית את התיקייה של Uplay, התקנתי הכל מחדש ועדיין הבעיה נשארת מדובר במחשב חדש כך שלא ניסיתי להפעיל משחקים אחרים עם Uplay (היה לי AC2 ונספחיו במחשב הקודם) עדכנתי דרייבר ל 12.10 ועדיין לא עובד. ביטלתי cloud synch, גם זה לא הבעיה האם מישהו יודע מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה? אודה לכל עזרה שתוכלו לתת עדכון - הבעיה נפתרה ביטלתי את האפשרות של in game overlay, ועכשיו זה עובד בסדר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-