משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
[c ??? :'(olor=Pink]היי מישו מכיר את המשחק בליפ ובלופ? אמרו לי שזה אחלה משחק אבל אני לא מוצאת אותו בשום מקום...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב פתחתי סקר לראות את הצבעת הרוב ואולי אחרי זה אני יפתח עוד משהוא טוב בקיצר אני אוהב משחקי תפקידים אם חסר משהוא אנה הגידו לי אני יוסיף סבבה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש אזרח שרודף אחרי ואסור לפגוע בו . יצאתי מבניין קומות ואני לא יודע לאן להמשיך ? מישהו יכול לסייע ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המשחק כל הזמן נתקע לי ב LOADING ואז נסגר :-\ ניסיתי לשנות את ההגדרות במשחק ל LOW, להוריד את ה AA וה AF ל 0, שום דבר לא עוזר :'( אפשר לראות את המפרט שלי בצד, הדבר היחיד שיכול להפריע זה ה 1G זיכרון אבל המשחק זה לא אמור לגרום לבעיה אם המשחק על LOW-MID אני משתמש בדרייבר ישן יחסית 158.22 יכול להיות שהוא גורם לבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בשלב שאני צריך לפרוץ לאיזה בית ואיתי פורץ כספות... השאלה היא איפה הכספת? איך מגיעים אליה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט - Amd 64Bit 3000+ S939 Msi Nforce 4 Neo4-f 1024 Mb ram pqi 2336 CAS2 WD 160GB S-ATA PowerColor X800XL 256MB VIVO אני משחק על 1280X1024 שהכל על הכי גבוהה (כולל פילטרים) וזה נתקע לי כל הזמן. לפעמים כשאני מגדיר את ההגדרות ולפעמים בתוך המשחק. רוב הזמן שזה נתקע אני חייב לעשות Reset ולפעמים זה פשוט יוצא ך- Desktop. (זה מעודכן לגרסה 3.1) תודה לעוזרים! (ד"א - המשחק היחיד שיש לו עוד כרגע חוץ מ- Far Cry על המחשב הוא Hitman Contracts והוא עובד לי מצוין)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים. הורדתי אתמול את המשחק החדש דרך המבצע קריסמס שב-STEAM היום התחלתי לשחק ויש לי מחשב חזק מאד. intel i5 3.4 ו- כרטיס nvidia 660ti ו- 8 ג'יגה זיכרון במחשב. בשלב הראשון שאחרי הפתיחה של המשחק אחרי כל הפרולוג המשחק מרצד לי ומשהו לא תקין במנוע הגרפי. מישהו עוד חווה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
inVicious.pro @ Quakenet Unknown team with rising stars , z Z z z z ..! מחפש שחקנים לקבוצה שיהיו לפחות 17+ בוגרים כשצריך.. והכי חשוב בלי עבר של צ'יטים! למעוניינים להוסיף לסטים Sencenations או ליצור קשר בטים ספיק ! אתר בבניה .. בקרוב יעלה לאויר! Steam Group: http://steamcommunity.com/groups/inviciouspro ESL Page: http://www.esl.eu/eu/codghosts/team/8055118/
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המשחק מקורי הכל פועל יפה לא יכול לשחק עם חברים DIRECT CONNECT בגלל הרשת הביתית מסוג D-LINK DI-614+ המושיע יבורך!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב. אחרי ציפיה ארוכה ומותחת ביותר.... אני חייב לציין - המשחק פשוט מדהים ! אין מה להשוות לדמו ! מסכים חדשים, תמונה חדה וברורה, איזה כיף !
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה בשונה מBATTELFIELD3 שניתן לבחור SERVER ישירות מהWEB שזה מצוין נראה כאילו יש לי איזה בעיה בMW2 אולי בהגדרות כשאני נכנס למצב המולטיפליר ומבקש למצוא משחק לא אמור להיות אופציה לבחור SERVER שעליו משחקים עוד אנשים ? המחשב פשוט מחפש לבד וזה יכול לקחת לפעמים 20 דקות!!! יכול להיות שאין שחקנים פשוט?? צירפתי תמונה צילום מסך תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! בטח רובכם מכירים את הגירסה האחרונה והמעודכנת של סימולטור הטיסה המפורסם של מיקרוסופט. מישהו במקרה יודע האם צפויה לצאת גרסה חדשה לסדרה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פיקס 5200 אבל איתו אני משחק על low חלש אני רוצה ליקנות מחשב חדש אבל איזה כרטיס מסך טוב אני יוכל לשחק על high ושהם יעבדו לי חלק?.......עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
WTF זה היה פעם Q4 2006 נדחה לQ1 2007 והיום אני רואה Q3 2007 =\ - אין משהו להגיד על זה זה אומר שעוד סביבות שנה המשחק יצא... (פחות חודשים~) תאמינו לי פשוט הורגים תאנשים, שירשמו מכתחילה Q4 2010 ועם הזמן יורידו
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[נא לא לצרף לדיון הראשי - זה שאלה קטנה שמשגעת אותי ולא קשורה למשחק ממש] הוצאתי הרבה כסף (ולא ממש מזמן) קניתי כפול ליבה של AMD 3800 כרטיס Leadtek מומהר 7800GT לקחתי לוח אם מקצועי של DFI lan party (גם יוקרתי) גם 2 ג'יגה זיכרון 2 דיסקים קשיחים (לא חסר לי מקום) זה היה לא ממש מזמן (בסביבות שנה ) והוצאתי על זה כמעט 11,000 שקל (לקחתי גם מארז יפה......) השאלה היא מהההההההההההההההה, עברה רק שנה והמחשב הזה לא מסוגל להריץ משחקים בצורה חלקה????? ה COD רץ ממש גרוע!!!! אני מרגיש כאילו Nvidia רימו אותי עם ה 2600 שקל שהוצאתי על הכרטיס שלהם, או שאולי יש לי איזה בעיה אחרת, כי זה לא נראה לי הגיוני
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו יש לי PS2...אני רוצה לדעת איפה אני יכול לשים צ'יפ...(איזור תל אביב או ירושלים..)... ועכשיו...שמעתי שיש צ'יפים שאפשר לשים סרטים של DIVX וXVID... יש צ'יפים שלא צריך להלחים??.. איזה צ'ייפ נחשב לטוב..ואיכותי?? דרך אגב..יש לי PS2...שנקנה באנגליה...ובהתחלה שרציתי לשים צ'יפ...לא היה לדגם שלי בארץ..(אני יביא את הדגם...יותר מאוחר..כי הPS2 לא פה...) אם זה לא מתאים לנושא פה...תעבירו בבקשה.... בתודה ירון...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה אני שוקל לקנות את המשחק ולחזור לשדות הקרב חלקכם אולי זוכרים אותי עוד משדות הקרב המושלגים של BC2 ^^ רציתי לדעת האם המצב של המשחק בימינו עושה קנייה שלו כדאית כלומר, האם יש שרתים ישראליים בשפע? אם לא, אז איך הפינגים לחו"ל (חיבור 10 מגה של בזק+בזב"ל) והאם כדאי להשקיע עוד 10 פאונדים בBACK TO KARKAND הזה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! בצעירותי היו לי מספר משחקים יחד עם הקונסולה ולצערי הייתי צריך למכור אותה על מנת לקנות מחשב חדש. אני מחפש חנות שמוכרת משחקים ישנים באיזור המרכז אם יש לכם המלצות אשמח מאד!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על איזה משחק מירוץ מכוניות סטייל ניד פור ספיד אנדר ג אתם ממליצים!למחשב האישי! אני יודע שמוסט וונטד יוצא עוד שבוע אבל בא לי לנסות משהו אחר! רוב המחשקים שנפלו לידי היו בלשון המעטה מאכזבים מאוד!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שהטופיק אומר אני מחפש אנשים לשחק איתם coh ברשת דרך hamachi אני לא כל כך טוב בזה אז עדיף מתחילים. צריך לפתוח לזה קהילה שנוכל לארגן משחקים בקלות
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Textשלום חברים אני מקבל משחקים תותחים למחשב והם: .חבילת התוספת soldier of fortune2,gta 3,unrel 2003, m.g.s 2, metal of honor ועוד דבר אחד יש לי ps2 וההורים שלי מסכימים לי לקנוןת או xbox או gamecube. ועוד דבר אחד עם יש עוד משחקים טובים כיתבו לי.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה, קודם כל קצת רקע על עצמי אני שחקן COD כבר 9 שנים, מ COD1 עד עכשיו קניתי את כל המשחקים ושיחקתי בכולם תחרותי למען האמת בשנים האחרונות התחלתי להרגיש שמשהו חסר לי אז התחלתי לפזול לשדות של BF, וקניתי את ה BF3 במבצע שהיה ב Humble Bundle. אחרי שנהנהתי מהמשחק ואני גם נהנה כרגע ( למרות שהמשחק מסובך ויש לי מספר שאלות ) אני מתלבט - מה לקנות? האם לנסות ולקנות את BF4? או להמשיך ולקנות את סדרת ה COD המוצלחת אני מבקש ממכם להיות אובייקטיבים,באתי לפורום הזה מכיוון שבפורום COD השחקנים אינם אובייקטיבים. יש לציין שאני שחקן תחרותי וקרוב לוודאי שאכנס לכיוון התחרות גם ב BF4 אבל בלי קלאן. עד כמה כל העניין של התחרות דומה ל COD והאם זה מתנהל באותה הצורה של 5 על 5? יהיה לי קשה לקלו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי את המשחק מ STEAM לפני כמה שעות , ירד והכל .. ואז זה הופיע error lunch עשיתי הפעלה מחדש - נכנסתי ל SAFE MODE לחצתי 7 , בטלתי את מה שרצו שם ועכשיו זה http://support.easyanticheat.net/kb/launcher/dse/?lr=en-us איזה עוד אפשרויות יש לי ? תודה רבה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי כתובת של שרת Q3A טוב בארץ כי בחול אני מקבל פינגים של 800-1000 יש לי 56 קיי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-